Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Nekem régóta szimpatikus, ha balos lennék, csak rá szavaznék.Aztan meglatjuk. Biztosan jobban tudjak (ahogyan az elozo 10 evben is tudtak mi kell 😛 ) Keretik nem mellre szivni a poent 😊Ugyan, én már többször leírtam, hogy SAJNOS az előválasztás az ellenzék elmúlt 10 évének legnagyobb teljesítménye. És ugye ez sem lett, khm, tökéletes.
undisputedly
Nem, alapvetően rossz véleménnyel vagyok a magyar ellenzékről, de MZP most nagyon meglepett. Váratlanokat húzott, de mindenből jól jött ki. Ennyi szerencse nincs. Ezért gondolom, hogy amit most látunk, az sem teljesen véletlen... De persze könnyen lehet, hogy tévedek, és mákja volt végig, és most is csak egy szokásos shit show.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Már az ajtón is kopogtatnak hogy írjam alá a stopgyurcsánystopkarácsonyos szarságot. Udvariasan mondtam a srácnak hogy majd ha hoz nekem Stop Orbánosat, azt aláírom. Kicsit lefagyott a mosoly az arcáról. 😀csak erre figyelj majd
Mikey
youtu.be/X0GOs7OKgyQ?t=275

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Aztan meglatjuk. Biztosan jobban tudjak (ahogyan az elozo 10 evben is tudtak mi kell 😛 ) Keretik nem mellre szivni a poent 😊Ugyan, én már többször leírtam, hogy SAJNOS az előválasztás az ellenzék elmúlt 10 évének legnagyobb teljesítménye. És ugye ez sem lett, khm, tökéletes.
undisputedly
Nem, alapvetően rossz véleménnyel vagyok a magyar ellenzékről, de MZP most nagyon meglepett. Váratlanokat húzott, de mindenből jól jött ki. Ennyi szerencse nincs. Ezért gondolom, hogy amit most látunk, az sem teljesen véletlen... De persze könnyen lehet, hogy tévedek, és mákja volt végig, és most is csak egy szokásos shit show.

több mint 4 éve
tekintve hogy próbálnak tényleges dolgokkal foglalkozni és a mindennapi problémáinkat megoldaniÍgy mondjuk persze hogy nincs igaza Kovács Gergelynek, nyilván visz el szavazatokat az mkkp is az összefogástól, ha utóbbi is inkább a kutyakomédiában érdekelt. Bár a kettő közül még mindig inkább a kutyapártot érzem autentikusabbnak, szóval ezzel a bohóckodással engem, mint előválasztót el is vesztettek.Régóta érdekel, hogy mi a vonzó a kutyapártban? Úgy értem fogom a lényegét, egyszer jó ötlet is egy ilyen, lehet egy middle fingert mutatni a rendszernek rájuk szavazva. De ez megvolt tudomisén 6-7 éve. De a konstans middle finger az mire jó? Előbb-utóbb - számomra előbb, mint utóbb - eljön az a pillanat, amikor már frusztrál a mindent tagadás, már jobb választani _valamit_, ha az tele is van problémával. Persze én a piactról élek, nap-mint-nap rákényszerülök, hogy _valamit_ válasszak, mert a középső ujjam csak velem, velünk baszik ki a leginkább - hiszen nem lesz munkánk. Szóval lehet, hogy elkurvultam. 😊 De közben meg azt is érzem, hogy _valami_ pragmatizmusra csak szükség van az életben....
r.baggio
peterk2005
ahelyett hogy számunkra absztrakt (de hasonlóan fontos) ügyeken menjen a balhé
én látom hogy miért szavazna rájuk valaki (én is erősen gondolkozom rajtuk)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Így mondjuk persze hogy nincs igaza Kovács Gergelynek, nyilván visz el szavazatokat az mkkp is az összefogástól, ha utóbbi is inkább a kutyakomédiában érdekelt. Bár a kettő közül még mindig inkább a kutyapártot érzem autentikusabbnak, szóval ezzel a bohóckodással engem, mint előválasztót el is vesztettek.Régóta érdekel, hogy mi a vonzó a kutyapártban? Úgy értem fogom a lényegét, egyszer jó ötlet is egy ilyen, lehet egy middle fingert mutatni a rendszernek rájuk szavazva. De ez megvolt tudomisén 6-7 éve. De a konstans middle finger az mire jó? Előbb-utóbb - számomra előbb, mint utóbb - eljön az a pillanat, amikor már frusztrál a mindent tagadás, már jobb választani _valamit_, ha az tele is van problémával. Persze én a piactról élek, nap-mint-nap rákényszerülök, hogy _valamit_ válasszak, mert a középső ujjam csak velem, velünk baszik ki a leginkább - hiszen nem lesz munkánk. Szóval lehet, hogy elkurvultam. 😊 De közben meg azt is érzem, hogy _valami_ pragmatizmusra csak szükség van az életben....
r.baggio

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Meggyőzni valóban, de becsapni, megvezetni, átverni?Nem úgy van h senkit sem lehet semmiről meggyőzni? Legalábbis mikor felvetettuk h esetleg azt a rengeteg milliárdot abba kellene önteni h az emberek tudatossagat növeljék a koronavirussal, a védekezéssel és az oltassal kapcsolatban (ellentétben a brüsszel elleni harccal) mintha vki azt magyarázta volna h manapság úgysem lehet már senkit semmiről meggyőzni?Ha hatalmat akarnak, ezen a pályán csak ez a lehetőség van
Gyurma PappaOnnan egy cél lesz, hogy az ellenzéki összefogás egyben maradjon. És mivel nem férnek hozzá máshogy a fazékhoz, kénytelenek lesznek erre.Ez két különböző dolog. A hatalom és a pénz.
Gyurma Pappa
Pénzhez hatalom nélkül is lehet jutni. Orbánnak sok pénzt megérne, ha valamelyik nagyobb párt külön indulna, akár DK, akár Jobbik. Aki először kiugrik, az nagyot szakít.
Vagyis a fazékból hatalom nélkül is lehet falatozni.
Illetve nem két párt lesz 22-ben a szavazólapon, hanem lesz 6-7.
MKKP, Munkáspárt, Mi Hazánk, Szanyiék, Volnerék, stb.
Nagy kormánypárti médiahátszéllel.
Nem az lesz a kormányzati narratíva, hogy "mi vs. az összellenzék", hanem az, hogy a megosztott ellenzék, amiben vannak Gyurcsányék, Toroczkaiék, komcsik, kiugrott szocik, viccesfiúk, ésatöbbi.
A tudatos ellenzéki szavazót nyilván nem tudják becsapni, de egy átlagosan segghülyét simán, hisz "ezek megint nem tudnak összefogni, inkább maradok otthon".
Abban igaza van clbass-nak, hogy miként a Fidesz se tud új szavazót találni, max azon ügyködhet, hogy többet ne veszejtsen el, úgy Gyurcsányék se tudnak, és nekik is fontos, hogy ne az "akkor inkább szavazok a kutyákra" attitűdöt indukálják az ilyen faszkodásaikkal.
Sobri Jóska
csebi
Azt miért ne lehetne?
több mint 4 éve
Nem úgy van h senkit sem lehet semmiről meggyőzni? Legalábbis mikor felvetettuk h esetleg azt a rengeteg milliárdot abba kellene önteni h az emberek tudatossagat növeljék a koronavirussal, a védekezéssel és az oltassal kapcsolatban (ellentétben a brüsszel elleni harccal) mintha vki azt magyarázta volna h manapság úgysem lehet már senkit semmiről meggyőzni?Ha hatalmat akarnak, ezen a pályán csak ez a lehetőség van
Gyurma PappaOnnan egy cél lesz, hogy az ellenzéki összefogás egyben maradjon. És mivel nem férnek hozzá máshogy a fazékhoz, kénytelenek lesznek erre.Ez két különböző dolog. A hatalom és a pénz.
Gyurma Pappa
Pénzhez hatalom nélkül is lehet jutni. Orbánnak sok pénzt megérne, ha valamelyik nagyobb párt külön indulna, akár DK, akár Jobbik. Aki először kiugrik, az nagyot szakít.
Nem az lesz a kormányzati narratíva, hogy "mi vs. az összellenzék", hanem az, hogy a megosztott ellenzék, amiben vannak Gyurcsányék, Toroczkaiék, komcsik, kiugrott szocik, viccesfiúk, ésatöbbi.
A tudatos ellenzéki szavazót nyilván nem tudják becsapni, de egy átlagosan segghülyét simán, hisz "ezek megint nem tudnak összefogni, inkább maradok otthon".
Abban igaza van clbass-nak, hogy miként a Fidesz se tud új szavazót találni, max azon ügyködhet, hogy többet ne veszejtsen el, úgy Gyurcsányék se tudnak, és nekik is fontos, hogy ne az "akkor inkább szavazok a kutyákra" attitűdöt indukálják az ilyen faszkodásaikkal.
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Már az ajtón is kopogtatnak hogy írjam alá a stopgyurcsánystopkarácsonyos szarságot. Udvariasan mondtam a srácnak hogy majd ha hoz nekem Stop Orbánosat, azt aláírom. Kicsit lefagyott a mosoly az arcáról. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
En ebben nem vagyok annyira biztos 😊Erdekes, mert en pl az 3 kozul MZP-t tekintem a legkevesbe ellenszenvesnek, aztan Karacsonyt, majd vegul Dobrev a legunszimpatikusabb, de ez utan a produkcio utan az instant erzes az volt bennem, hogy facepalm es remelem eltapossa oket a Dobrev. Aztan persze az erzelmek helyet atvette az eszerv, de nagyon kivancsi lennek, hogy egy fuggetlen szavazoban vagy ellenzekiben ez hogyan csapodik le.Még egyszer elmondom: lényegtelen, amit leírtál teljesen irreleváns lesz 1 hónap múlva.
undisputedly
Miért:
1) Az emberek erre nem fognak emlékezni, és nem is értelme hogy emlékeztessenek rá bárkit
Amikor elkezdődik az IGAZI, AZ EGYETLEN kampány, az előválasztás már csak egy emlék lesz. Onnan egy cél lesz, hogy az ellenzéki összefogás egyben maradjon.
Gyurma Pappa
(1) Hogy ez nem jelent nekik szavazatvesztest Dobrevvel szemben, marpedig Dobrevnek van a legkisebb eselye Orban ellen, jelenleg ezt mondjak az okosak. Tehat szemelyes eselyeik mellett az osszefogaset ia rontjak.
(2) Hogy ezt a szerencsetlenkedest ne lehetne a billegok meggyozesere, elrettentesere hasznalni a tenyleges valasztasokon. Ahogyan irtak mar sokan, az ellenzeknek konkretan a fidesztol kell videki szavazatokat szerezni.(javits ki ha tevedek) Nem a core balos ertelmiseget kell gyozkodni, akinek teljesen mindegy ki van ott, csak ne a fidesz.
Aztan meglatjuk. Biztosan jobban tudjak (ahogyan az elozo 10 evben is tudtak mi kell 😛 ) Keretik nem mellre szivni a poent 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Ha hatalmat akarnak, ezen a pályán csak ez a lehetőség van
Gyurma Pappa
Onnan egy cél lesz, hogy az ellenzéki összefogás egyben maradjon. És mivel nem férnek hozzá máshogy a fazékhoz, kénytelenek lesznek erre.Ez két különböző dolog. A hatalom és a pénz.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Ezt sokadszor írod le, és kérlek magyarázd el, mi fog történni? Átmennek a Jobbikos aktivisták a másik körzetbe, és szidják a Momentum jelöltjét, hogy ő nyert? Vagy majd nyíltan neki állnak előre vitatkozni?Legkésőbb tavaszra még egy ellenzéki érzelmű ember is nevetni/sírni fog az összefogás összeomlásán 😉Mondjuk ha melléírnák Dobrev nevét is, akkor tuti nyernének.Azt nyilatkozta most a lebonyolító főnök, hogy már nyomtatják a szavazólapokat szóval maximum kézzel lehúzni tudnak valakit, ha visszalép de ezek szerint ilyen “idetegyék az egyik nevet a másikat meg oda” dolgot nem. Hacsak nem nyomtatnak 700 ezret újra. Mondjuk az meglepő, hogy Karácsonyék erről nem tudtak. Vagy fasztudja.
Az kissé vicces, hogy van egy formátum, ami elvileg arról szól, hogy kiválasztódjon, hogy ki lesz az egyesült ellenzék egyetlen miniszterelnökjelöltje, de mivel a második es a harmadik úgy véli mégse az első legyen, most nekiáll variálni.
Elviekben ha ez nem egyfajta hack lenne, akkor eleve ellindulhattak volna kis közösségek, kalákák egymás mellé írt nevekkel. Ha ilyet lehetett volna már az első körben, akkor indulhatott volna egy 15 fős kollektíva is akár, persze ha a nevüket szépen egymás mellé írják.
Ez kicsit arról szól nekem, hogy most, hogy Feri csőbehúzta őket, már inkább szarnának a saját metodikájukra.
Illetve ehhez a DK-nak is lesz azért pár szava, például az, hogyha ilyet lehet, akkor olyat is lehet, hogy mondjuk a Jobbik meg a DK indít külön listát (ugye országgyűlési választáson nem szavazunk miniszterelnökre, csak egyéni képviselőre és pártlistára), akkor meg ennyit a nagy ellenzéki összefogásról.
Szerintem gáz ez, hogy se visszalépni nem akar egyik se, se állva maradni egymás ellen mindkettő.
Vajh' miért benne ebbe bele Gyurcsány?
Mintha utólag azt mondaná Jakab és Fekete-Győr, hogy "mi meg akkor Dobrevet támogatjuk" és meg is van az 50+ százalék, nem is kell második forduló.
Gáz és mókás egyben.
Sobri Jóska
MC12
Lassan kabaré, de a sok évvel ezelőtti kutyákat idézve: “jólesz”
clbass
Tényleg nem értem, ha mindenhol egy jelölt van, egy lista, akkor hogyan omlanak össze tavaszra? Ha összeomlás lesz akkor az max most, de ennek sincs értelme.
Ha hatalmat akarnak, ezen a pályán csak ez a lehetőség van

több mint 4 éve
Erdekes, mert en pl az 3 kozul MZP-t tekintem a legkevesbe ellenszenvesnek, aztan Karacsonyt, majd vegul Dobrev a legunszimpatikusabb, de ez utan a produkcio utan az instant erzes az volt bennem, hogy facepalm es remelem eltapossa oket a Dobrev. Aztan persze az erzelmek helyet atvette az eszerv, de nagyon kivancsi lennek, hogy egy fuggetlen szavazoban vagy ellenzekiben ez hogyan csapodik le.Még egyszer elmondom: lényegtelen, amit leírtál teljesen irreleváns lesz 1 hónap múlva.
undisputedly
Miért:
1) Az emberek erre nem fognak emlékezni, és nem is értelme hogy emlékeztessenek rá bárkit
2) A jelenlegi szavazáson már mindenki eldöntötte, hogy kire szavaz. Dobrevre a DK-sok, mindenki más a másikra, aki marad
3) A Fidesz ellen ez teljesen mindegy lesz, ott sem ez fog számítani
4) Azt csinálnak, amit akarnak, és ahogy akarják, az fog számítani, hogy egy azaz egy név legyen Dobrev előtt vagy mögött a szavazólapon.
Amikor elkezdődik az IGAZI, AZ EGYETLEN kampány, az előválasztás már csak egy emlék lesz. Onnan egy cél lesz, hogy az ellenzéki összefogás egyben maradjon. És mivel nem férnek hozzá máshogy a fazékhoz, kénytelenek lesznek erre. És ez akkor is igaz, ha a Dobrev nyer. Ha a hatalomra akar jutni, akkor nem tehet mást, mint hogy majd ő is beáll a lista 3. helyére.

több mint 4 éve
Ma megismerkedhettem a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságával. Nem, ez nem vicc, tényleg létezik ilyen és nem egy kitalált elnevezés egy Monty Python filmből! 😀Nyilván a Hülye Lépések Minisztériuma alá tartozik.
Szokol
több mint 4 éve
Ma megismerkedhettem a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságával. Nem, ez nem vicc, tényleg létezik ilyen és nem egy kitalált elnevezés egy Monty Python filmből! 😀
Szokol
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Nekem kivulallokent, a magyar politikarol kevesebb ismerettel rendelkezonek viszont ugy tunik, hogy Karacsony es MZP csak a szokasos toketlenkedest muveli. Nem tudom milyen kutatasokat rendelhettek, de ma mar azzal van tele minden, hogy a CVB meg OVEB(?) pofanrohogve a duot kijelentette, hogy mar pedig qrvara nem lesz mindketto neve, egymas mellett feltuntetve.Igen, elutasították, és ezt pontosan lehetett tudni előre. De az üzenet, hogy egymást támogatják ("egymás mellett állnak") már átment az ellenzéki táborban, bármi lesz is a szavazólapon.
undisputedly
több mint 4 éve
Ma megismerkedhettem a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságával. Nem, ez nem vicc, tényleg létezik ilyen és nem egy kitalált elnevezés egy Monty Python filmből! 😀Nem tudom, hogy irigykedjek vagy sajnálkozzak!? 😀
Szokol
több mint 4 éve
Ma megismerkedhettem a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságával. Nem, ez nem vicc, tényleg létezik ilyen és nem egy kitalált elnevezés egy Monty Python filmből! 😀A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóság elnökét – aki rendeletalkotási jogot kap – a miniszterelnök nevezi ki kilenc évre. Négy elnökhelyettesének megbízatása ugyanennyi időre szól, őket az elnök nevezi ki.
Szokol
9 - 4 - 9 ......
(haverok, buli, Fanta)
Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
😆😆😆vona nem ezt csinálta? 😀Tudsz mondani egyetlen politikust, aki lemondott azért mert elbaszott valamit, beismerte és önként távozott (első vonalas ér) ? 😊Teljesen relaxációs állapotba kerültem. Alig egy hét alatt sikerült kitalálni a nyilvánvalót.Megnyugodhatunk, Fegyor vallalta a felelősséget és bizalmatlanságit kezdeményezett saját magával szemben.Na, jól van. Nyugodtabban iszom a kévámat, mégsem következmények nélküli ország ez 😊
csebi
MC12
De faszom, lemondani, azt így nem tudnak? Csak úgy. Hogy LEMONDOK...
ehh
Gyurma Pappa
Ez a magyar politikai kultúrában egyszerűen nem szokás, mivel soha nem tette meg senki, ezért nincs minta, hogy pontosan miért is kéne lemondani? Hol a határ? Hogyan kell ezt megtenni?
Gyurcsány, Schmitt, a mutogatós dk-s, Borkai stb. Mind mind akkor mondtak le amikor már tarthatatlan volt a pozíciójuk. De hogy egy szar kampány miatti ordenáré vereségért plusz a kampányban nyújtott katasztrofalis szereplésért lemondani? Ugyan már.
MC12
Negritis
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Le csak a gyávák mondanak. Ő meg megmondta hogy nem fog megfutamodni.Teljesen relaxációs állapotba kerültem. Alig egy hét alatt sikerült kitalálni a nyilvánvalót.Megnyugodhatunk, Fegyor vallalta a felelősséget és bizalmatlanságit kezdeményezett saját magával szemben.Na, jól van. Nyugodtabban iszom a kévámat, mégsem következmények nélküli ország ez 😊
csebi
MC12
ehh
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
telex.hu/zacc/2021/10/05/facebook-leallas-varga-judit-konferencia-digitalizacio😀 #Gyurcsányvolt
több mint 4 éve
Biztosan igazad van.Csak en erzrm ugy, hogy ha barmelyikuk visszalepne a masik tuti nyerne, ezzel a toketlenkedessel meg betoljak dobrevet a celba.A/B tesztelés zajlik. Dobálnak be üzeneteket, aztán megnézik mi jön ki belőle. Jelenleg (bármilyen hihetetlen) ennek nincs tétje, borítékolható a végeredmény.
gabokocka
Márki-Zay nagyon modernen és a magyar politikától szokatlan módon kommunikál, időzít, dob be témákat. Annyival jobban kezeli a közösségi médiát (és hatékonyabban, kevesebb pénzből), a híreket, a témákat, mint a többiek, hogy szerintem csak azért nem ő az első helyezett, mert későn állt neki.
Mondok egy példát: cigányok "listázása". Látszólag egy megosztó téma, furcsa témafelvetés, rögtön meg is kapta balról, hogy rasszista. De állítom, hogy ez nem egy véletlen elszólás, vagy egy rossz témafelvetés volt, hanem szándékos és jól irányozott hack volt.
A mostani "bénázás" is furcsának tűnik, és ha a Karácsony magában csinálná, el is hinném, hogy egyszerűen erről van szó. De már hallottam vissza, meg még benne vagyok Facebook csoportokban, ahol a magyar közvéleménykutatást ismerők vannak, és MZP az elmúlt napokban több kutatást is rendelt. Általános vélemény, hogy tesztelik az üzeneteket, a személyeket.
Még egyszer mondom: MZP-nek nem ez az első "furcsa" megmozdulása, de eddig az eredmények azt igazolják, hogy hozott valami tudásfélét az USA-ból. Engem is meglepett egyébként, pedig 4 évet ezzel foglalkoztam...
Gyurma Pappa
Nekem kivulallokent, a magyar politikarol kevesebb ismerettel rendelkezonek viszont ugy tunik, hogy Karacsony es MZP csak a szokasos toketlenkedest muveli. Nem tudom milyen kutatasokat rendelhettek, de ma mar azzal van tele minden, hogy a CVB meg OVEB(?) pofanrohogve a duot kijelentette, hogy mar pedig qrvara nem lesz mindketto neve, egymas mellett feltuntetve.
A kulso szemlolenek, mint pl nekem, olyan erzesem van, mintha a Fidesz es a DK elleneben a KAracsony-MZP duo nem igazan fogna fel, hogy a kepviseleti demokracia legmagasabb poziciojat nem fogja nekik ajandekba adni senki.
Ezzel a manoverrel, hogy bejelentettek a visszalepest, de nem kepesek egyertelmuen dulore jutni, hogy ki lepjen hatra, csak nevetsegesse tettek magukat.
Erdekes, mert en pl az 3 kozul MZP-t tekintem a legkevesbe ellenszenvesnek, aztan Karacsonyt, majd vegul Dobrev a legunszimpatikusabb, de ez utan a produkcio utan az instant erzes az volt bennem, hogy facepalm es remelem eltapossa oket a Dobrev. Aztan persze az erzelmek helyet atvette az eszerv, de nagyon kivancsi lennek, hogy egy fuggetlen szavazoban vagy ellenzekiben ez hogyan csapodik le.
több mint 4 éve
vona nem ezt csinálta? 😀Tudsz mondani egyetlen politikust, aki lemondott azért mert elbaszott valamit, beismerte és önként távozott (első vonalas ér) ? 😊Teljesen relaxációs állapotba kerültem. Alig egy hét alatt sikerült kitalálni a nyilvánvalót.Megnyugodhatunk, Fegyor vallalta a felelősséget és bizalmatlanságit kezdeményezett saját magával szemben.Na, jól van. Nyugodtabban iszom a kévámat, mégsem következmények nélküli ország ez 😊
csebi
MC12
ehh
Gyurma Pappa
Ez a magyar politikai kultúrában egyszerűen nem szokás, mivel soha nem tette meg senki, ezért nincs minta, hogy pontosan miért is kéne lemondani? Hol a határ? Hogyan kell ezt megtenni?
Gyurcsány, Schmitt, a mutogatós dk-s, Borkai stb. Mind mind akkor mondtak le amikor már tarthatatlan volt a pozíciójuk. De hogy egy szar kampány miatti ordenáré vereségért plusz a kampányban nyújtott katasztrofalis szereplésért lemondani? Ugyan már.
MC12
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Tudsz mondani egyetlen politikust, aki lemondott azért mert elbaszott valamit, beismerte és önként távozott (első vonalas ér) ? 😊Teljesen relaxációs állapotba kerültem. Alig egy hét alatt sikerült kitalálni a nyilvánvalót.Megnyugodhatunk, Fegyor vallalta a felelősséget és bizalmatlanságit kezdeményezett saját magával szemben.Na, jól van. Nyugodtabban iszom a kévámat, mégsem következmények nélküli ország ez 😊
csebi
MC12
ehh
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
És ez a szalonbuzizása is más megvilágításba kerülCsak en erzrm ugy, hogy ha barmelyikuk visszalepne a masik tuti nyerne, ezzel a toketlenkedessel meg betoljak dobrevet a celba.A/B tesztelés zajlik. Dobálnak be üzeneteket, aztán megnézik mi jön ki belőle. Jelenleg (bármilyen hihetetlen) ennek nincs tétje, borítékolható a végeredmény.
gabokocka
Márki-Zay nagyon modernen és a magyar politikától szokatlan módon kommunikál, időzít, dob be témákat. Annyival jobban kezeli a közösségi médiát (és hatékonyabban, kevesebb pénzből), a híreket, a témákat, mint a többiek, hogy szerintem csak azért nem ő az első helyezett, mert későn állt neki.
Mondok egy példát: cigányok "listázása". Látszólag egy megosztó téma, furcsa témafelvetés, rögtön meg is kapta balról, hogy rasszista. De állítom, hogy ez nem egy véletlen elszólás, vagy egy rossz témafelvetés volt, hanem szándékos és jól irányozott hack volt.
A mostani "bénázás" is furcsának tűnik, és ha a Karácsony magában csinálná, el is hinném, hogy egyszerűen erről van szó. De már hallottam vissza, meg még benne vagyok Facebook csoportokban, ahol a magyar közvéleménykutatást ismerők vannak, és MZP az elmúlt napokban több kutatást is rendelt. Általános vélemény, hogy tesztelik az üzeneteket, a személyeket.
Még egyszer mondom: MZP-nek nem ez az első "furcsa" megmozdulása, de eddig az eredmények azt igazolják, hogy hozott valami tudásfélét az USA-ból. Engem is meglepett egyébként, pedig 4 évet ezzel foglalkoztam...
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.