Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Tű Pontos .blablabla, nem lépek visszaKarácsony egóból megnyereti Dobrevvel az előválasztást.
kisfaszom
Vrij6
Karácsony egóból megnyereti Orbánnal 2022-t.
Most élőben.
Elképesztő.
Alkalmatlan politikusnak.
Amadeus
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
blablabla, nem lépek visszaMégiscsak ő volt a bohóc.
kisfaszom
Vrij6
több mint 4 éve
blablabla, nem lépek visszaKarácsony egóból megnyereti Dobrevvel az előválasztást.
kisfaszom
Vrij6
Karácsony egóból megnyereti Orbánnal 2022-t.
Most élőben.
Elképesztő.
Alkalmatlan politikusnak.
több mint 4 éve
blablabla, nem lépek visszakisfaszom
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Hát ahogy várható volt mzp-be is belemártotta a kést.Mit mondott? Nem tudom figyelni
nando89
több mint 4 éve
Hát ahogy várható volt mzp-be is belemártotta a kést.
több mint 4 éve
MZP valóban kezd egyre profibb politikusként viselkedni.Amikor az előválasztás első fordulójában a közvéleménykutatók nem mérték az első háromba, akkor többször is elmondta, hogy ennek valójában miért nincs jelentősége, miért nem a mérés az, ami fontos.
Most, hogy Karácsony elé mérik meg elmondja, hogy ez miért Karácsony számára kell azt jelentse, hogy lépjen vissza.
Ez a fajta rugalmasság és pragmatizmus egy igazi politikus jellemzői, módfelett örömteli lenne ha rácáfolna a civil meg outsider jelzőkre egyre több ilyen gyakorlatias, politikusi megközelítéssel.
több mint 4 éve
Ha hosszabb távon nézzük sztm Mzp lehet jobban is járna ha vissazlépne , én nem hiszem h verhető lesz jövőre még a Fidesz főleg h februárban egy valag lovét kiszór a népnek , 22 után a bukott ellenzék romjain Mzp felépíthetne egy pártot Gyurcsány nélkül aminek már reális győzelmi esélye lenne....csak hát kurva hosszú 4 év lenne megint..szerintem ez még erősítené is MZP pozícióját, úgyhogy hosszabb távon talán nem is lenne bajA Dobrev-MZP derbinek drukkoltam, de semmi esélyt nem láttam rá, hogy összejön. Most reménykedem.Én is ennek szorítok , de Karácsonytól kitellik h betamadja Mzp-t hmég minidg nem lépett vissza és veszélyezteti a sikert .
nagylaza
nando89
r.baggio
több mint 4 éve
szerintem ez még erősítené is MZP pozícióját, úgyhogy hosszabb távon talán nem is lenne bajA Dobrev-MZP derbinek drukkoltam, de semmi esélyt nem láttam rá, hogy összejön. Most reménykedem.Én is ennek szorítok , de Karácsonytól kitellik h betamadja Mzp-t hmég minidg nem lépett vissza és veszélyezteti a sikert .
nagylaza
nando89

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
A Dobrev-MZP derbinek drukkoltam, de semmi esélyt nem láttam rá, hogy összejön. Most reménykedem.Én is ennek szorítok , de Karácsonytól kitellik h betamadja Mzp-t hmég minidg nem lépett vissza és veszélyezteti a sikert .
nagylaza
több mint 4 éve
A Dobrev-MZP derbinek drukkoltam, de semmi esélyt nem láttam rá, hogy összejön. Most reménykedem.
több mint 4 éve
hvg.hu/itthon/20211006_Rendkivuli_sajtonyilatkozatot_tesz_Karacsony_kettokorBejelenti h idén a fővárosi karácsonyi vásárt az ő tiszteletére tartják.
tippek?
Vrij6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
hvg.hu/itthon/20211006_Rendkivuli_sajtonyilatkozatot_tesz_Karacsony_kettokorÁtlépte az 1 milliót a Stop Karácsony petíció. Nincs más választása emiatt.
tippek?
Vrij6
több mint 4 éve
hvg.hu/itthon/20211006_Rendkivuli_sajtonyilatkozatot_tesz_Karacsony_kettokorLehet reggel egy homok vizes Combino elütötte
tippek?
Vrij6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
hvg.hu/itthon/20211006_Rendkivuli_sajtonyilatkozatot_tesz_Karacsony_kettokortippek?
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Tegnap már a Fideszes ismerőseim azzal jöttek, "biztos forrásból" tudják, hogy MZP kéthetente jár ausztriába pszichiátriára.Gondolom a biztos forrás az a fideszes politikus lehet, aki a kéthetente tartandó gyógykezelésen összefut vele Ausztriában.
😊
NYILVÁN
Dodó
😊
több mint 4 éve
Tegnap már a Fideszes ismerőseim azzal jöttek, "biztos forrásból" tudják, hogy MZP kéthetente jár ausztriába pszichiátriára.képesek szóról szóra ugyanazt a pletykát terjeszteni, amit o1g-ről mondanak évek óta a másik oldalon?
😊
NYILVÁN
Dodó
mzp akkor tényleg miniszterelnöki matéria

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ne aprózzátok el:Tacskó HorthyvalTegnap már a Fideszes ismerőseim azzal jöttek, "biztos forrásból" tudják, hogy MZP kéthetente jár ausztriába pszichiátriára.Mármint, akkor együtt jár ki a Tescós Napóleonnal?😀
😊
NYILVÁN
Dodó
Vrij6
csebi
tikkelő bonsai-cézár
póni de Gaulle
plüss Pinochet
karton Castro
LEGO Duce
Barbie Hitler
popcorn Churchill
Disney Putyin
tacskó Horthy
tescós Napóleon
lufi Kossuth
marcipán Ceaușescu
több mint 4 éve
SOROS!!!!!Karácsony áll mögötte. Aki mögött Gyurcsány.Tegnap már a Fideszes ismerőseim azzal jöttek, "biztos forrásból" tudják, hogy MZP kéthetente jár ausztriába pszichiátriára.ha eljön az ideje, akkor már molesztálni is fogja a gyerekeit, meg verni az asszonyt.
😊
NYILVÁN
Dodó
slowmotion
csipkelli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Karácsony áll mögötte. Aki mögött Gyurcsány.Tegnap már a Fideszes ismerőseim azzal jöttek, "biztos forrásból" tudják, hogy MZP kéthetente jár ausztriába pszichiátriára.ha eljön az ideje, akkor már molesztálni is fogja a gyerekeit, meg verni az asszonyt.
😊
NYILVÁN
Dodó
slowmotion
több mint 4 éve
Tegnap már a Fideszes ismerőseim azzal jöttek, "biztos forrásból" tudják, hogy MZP kéthetente jár ausztriába pszichiátriára.ha eljön az ideje, akkor már molesztálni is fogja a gyerekeit, meg verni az asszonyt.
😊
NYILVÁN
Dodó
több mint 4 éve
Tacskó HorthyvalTegnap már a Fideszes ismerőseim azzal jöttek, "biztos forrásból" tudják, hogy MZP kéthetente jár ausztriába pszichiátriára.Mármint, akkor együtt jár ki a Tescós Napóleonnal?😀
😊
NYILVÁN
Dodó
Vrij6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Tegnap már a Fideszes ismerőseim azzal jöttek, "biztos forrásból" tudják, hogy MZP kéthetente jár ausztriába pszichiátriára.Mármint, akkor együtt jár ki a Tescós Napóleonnal?😀
😊
NYILVÁN
Dodó
több mint 4 éve
Tegnap már a Fideszes ismerőseim azzal jöttek, "biztos forrásból" tudják, hogy MZP kéthetente jár ausztriába pszichiátriára.legalább nem brüsszelbe ereszt mászni vagy az adriára koncertekre
😊
NYILVÁN
Dodó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
MZP ehhez képest Závecztől rendelt meg a "sorsdöntő" kutatást:Pulai és Závecz arra van a baloldalnak, amire a Nézőpont meg a Századvég a Fidesznek: kutatásnak álcazva tudjanak promózni politikusokat, politikai célokat.A Hont András része sztm most mellékes , azt mondjuk hozzá tenneém h Mzp második fordulóba jutásat kb csakő mondta be ...aztán jöttek a Pulaik meg a Hornok h hát ők is mérték..persze..Hont Andrásban fel se merül, hogy esetleg ő kérdezze meg? Okoskodni kibaszottul tud. (Nemrég kezembe kerültek a 2019-es önkormányzati választás előtt írt cikkei a HVG-ben, tele jóslatokkal és bölcselkedésekkel. Az eredmények tükrében kb. semmit nem talált el, semmit nem látott abból, ami jött.)Egyértelmű, hogy Karigerinek meg kellene elégednie a főpolgi tiszttel, így is magasabbra jutott, mint kvalitásaiból remélhette volna. De valószínűleg az ego (meg háttérből fűtés) nem engedi.Juni óta elköltött majd 100 millat csak a közösségi médiában , nem léphet vissza egyszerűen ,mert akik meg szponzoraltak nem erre szerződtek . Amúgy ahogy Hont András mondta a penteki Öt-Ben valaki egyszer megkerdezhetne tőle h ez miből és honnan ?!
dande
nando89
nagylaza
Kérdés inkább az h meddig megy ez a bohockodás, mert Karácsony nem fog kihátrálni , túl sokba van ez már ...
aztán ha meg a végén Dobrev lesz mind vesztünk .
nando89
Vajh miért is van az h rendre a Medián eredményeire hasonlít leginkább a tényleges választási eredmény?
empty taxi
444.hu/2021/10/06/a-legujabb-felmeres-szerint-mindenkeppen-dobrev-a-masodik-fordulo-eselyese