Politika

65 feliratkozó

több mint 4 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
blablabla, nem lépek vissza

kisfaszom
Vrij6
Karácsony egóból megnyereti Dobrevvel az előválasztást.

Karácsony egóból megnyereti Orbánnal 2022-t.

Most élőben.

Elképesztő.

Alkalmatlan politikusnak.
Amadeus
Tű Pontos .
több mint 4 éve
csipkelli 4 010

kisfaszom
Vrij6
Mégiscsak ő volt a bohóc.
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 423

kisfaszom
Vrij6
Karácsony egóból megnyereti Dobrevvel az előválasztást.

Karácsony egóból megnyereti Orbánnal 2022-t.

Most élőben.

Elképesztő.

Alkalmatlan politikusnak.
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 023 — Слава Україні! Героям слава!

kisfaszom

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 861
Hát ahogy várható volt mzp-be is belemártotta a kést.
nando89
Mit mondott? Nem tudom figyelni
több mint 4 éve
Hát ahogy várható volt mzp-be is belemártotta a kést.
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 774 — #NoStress
MZP valóban kezd egyre profibb politikusként viselkedni.
Amikor az előválasztás első fordulójában a közvéleménykutatók nem mérték az első háromba, akkor többször is elmondta, hogy ennek valójában miért nincs jelentősége, miért nem a mérés az, ami fontos.
Most, hogy Karácsony elé mérik meg elmondja, hogy ez miért Karácsony számára kell azt jelentse, hogy lépjen vissza.
Ez a fajta rugalmasság és pragmatizmus egy igazi politikus jellemzői, módfelett örömteli lenne ha rácáfolna a civil meg outsider jelzőkre egyre több ilyen gyakorlatias, politikusi megközelítéssel.

több mint 4 éve
A Dobrev-MZP derbinek drukkoltam, de semmi esélyt nem láttam rá, hogy összejön. Most reménykedem.
nagylaza
Én is ennek szorítok , de Karácsonytól kitellik h betamadja Mzp-t hmég minidg nem lépett vissza és veszélyezteti a sikert .
nando89
szerintem ez még erősítené is MZP pozícióját, úgyhogy hosszabb távon talán nem is lenne baj
r.baggio
Ha hosszabb távon nézzük sztm Mzp lehet jobban is járna ha vissazlépne , én nem hiszem h verhető lesz jövőre még a Fidesz főleg h februárban egy valag lovét kiszór a népnek , 22 után a bukott ellenzék romjain Mzp felépíthetne egy pártot Gyurcsány nélkül aminek már reális győzelmi esélye lenne....csak hát kurva hosszú 4 év lenne megint..
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 712 — no es importante
A Dobrev-MZP derbinek drukkoltam, de semmi esélyt nem láttam rá, hogy összejön. Most reménykedem.
nagylaza
Én is ennek szorítok , de Karácsonytól kitellik h betamadja Mzp-t hmég minidg nem lépett vissza és veszélyezteti a sikert .
nando89
szerintem ez még erősítené is MZP pozícióját, úgyhogy hosszabb távon talán nem is lenne baj

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
nagylaza
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 173 — beers & Packers
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 209 — Lájkold a zsűrit!
 hvg.hu/itthon/20211006_Rendkivuli_sajtonyilatkozatot_tesz_Karacsony_kettokor

tippek?
Vrij6
Bejelenti h idén a fővárosi karácsonyi vásárt az ő tiszteletére tartják.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
csipkelli 4 010

tippek?
Vrij6
Átlépte az 1 milliót a Stop Karácsony petíció. Nincs más választása emiatt.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 505 — Lucas Scott

tippek?
Vrij6
Lehet reggel egy homok vizes Combino elütötte

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve

tippek?

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 423
Tegnap már a Fideszes ismerőseim azzal jöttek, "biztos forrásból" tudják, hogy MZP kéthetente jár ausztriába pszichiátriára.
😊

NYILVÁN
Dodó
Gondolom a biztos forrás az a fideszes politikus lehet, aki a kéthetente tartandó gyógykezelésen összefut vele Ausztriában.

😊
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 712 — no es importante
Tegnap már a Fideszes ismerőseim azzal jöttek, "biztos forrásból" tudják, hogy MZP kéthetente jár ausztriába pszichiátriára.
😊

NYILVÁN
Dodó
képesek szóról szóra ugyanazt a pletykát terjeszteni, amit o1g-ről mondanak évek óta a másik oldalon?
mzp akkor tényleg miniszterelnöki matéria

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
😊

NYILVÁN
Dodó
Mármint, akkor együtt jár ki a Tescós Napóleonnal?😀
Vrij6
Tacskó Horthyval
csebi
Ne aprózzátok el:
tikkelő bonsai-cézár
póni de Gaulle
plüss Pinochet
karton Castro
LEGO Duce
Barbie Hitler
popcorn Churchill
Disney Putyin
tacskó Horthy
tescós Napóleon
lufi Kossuth
marcipán Ceaușescu
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 956 — The Mathematician
😊

NYILVÁN
Dodó
ha eljön az ideje, akkor már molesztálni is fogja a gyerekeit, meg verni az asszonyt.
slowmotion
Karácsony áll mögötte. Aki mögött Gyurcsány.
csipkelli
SOROS!!!!!

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
😊

NYILVÁN
Dodó
ha eljön az ideje, akkor már molesztálni is fogja a gyerekeit, meg verni az asszonyt.
slowmotion
Karácsony áll mögötte. Aki mögött Gyurcsány.
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 116 — Cowboys fan
😊

NYILVÁN
Dodó
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 505 — Lucas Scott
😊

NYILVÁN
Dodó
Vrij6
Tacskó Horthyval

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
😊

NYILVÁN
Dodó

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 956 — The Mathematician
😊

NYILVÁN
Dodó
legalább nem brüsszelbe ereszt mászni vagy az adriára koncertekre

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Egyértelmű, hogy Karigerinek meg kellene elégednie a főpolgi tiszttel, így is magasabbra jutott, mint kvalitásaiból remélhette volna. De valószínűleg az ego (meg háttérből fűtés) nem engedi.
dande
Juni óta elköltött majd 100 millat csak a közösségi médiában , nem léphet vissza egyszerűen ,mert akik meg szponzoraltak nem erre szerződtek . Amúgy ahogy Hont András mondta a penteki Öt-Ben valaki egyszer megkerdezhetne tőle h ez miből és honnan ?!
nando89
Hont Andrásban fel se merül, hogy esetleg ő kérdezze meg? Okoskodni kibaszottul tud. (Nemrég kezembe kerültek a 2019-es önkormányzati választás előtt írt cikkei a HVG-ben, tele jóslatokkal és bölcselkedésekkel. Az eredmények tükrében kb. semmit nem talált el, semmit nem látott abból, ami jött.)
nagylaza
A Hont András része sztm most mellékes , azt mondjuk hozzá tenneém h Mzp második fordulóba jutásat kb csakő mondta be ...aztán jöttek a Pulaik meg a Hornok h hát ők is mérték..persze..

Kérdés inkább az h meddig megy ez a bohockodás, mert Karácsony nem fog kihátrálni , túl sokba van ez már ...
aztán ha meg a végén Dobrev lesz mind vesztünk .
nando89
Pulai és Závecz arra van a baloldalnak, amire a Nézőpont meg a Századvég a Fidesznek: kutatásnak álcazva tudjanak promózni politikusokat, politikai célokat.

Vajh miért is van az h rendre a Medián eredményeire hasonlít leginkább a tényleges választási eredmény?
empty taxi
MZP ehhez képest Závecztől rendelt meg a "sorsdöntő" kutatást:
 444.hu/2021/10/06/a-legujabb-felmeres-szerint-mindenkeppen-dobrev-a-masodik-fordulo-eselyese