Politika

70 feliratkozó

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 508 — Lucas Scott
Mostanaban mar nem igen olvasom a forumot, nem tudom volt-e rola szo, de eleg rossz az optikaja szerintem annak, hogy:

-a sportot a honvedelmi miniszterium ala teszik be
-rogan, a korabbi propagandista miniszter kapja a titkosszolgalatok felugyeletet
-a korabbi titkosszolga/rendor-belugyer kapja az oktatast

Nem eppen egy modern tarsadalmi-hatalomgyakorlasi felallast tukroz.
undisputedly
1: röhejesen néz ki, de mindegy, úgyis OV dönt a sport kapcsán mindenben. azt hiszi -tévesen-, hogy majd a váll laposoknál rend lesz ebben.
2: nem is ez a gond. hanem az, hogy kiderült, hogy Rogán egyik legfontosabb bizalmasa is érintette volt a Schadl ügyben, és ezután kerül hozzá a titkos szolgálat.
3: rendet kell tartani, Pintér mondta is. rend lesz. legalábbis kifelé. nem lesz sztrájk, plusz a tanároknak mostantól szarni is csak parancsra lesz szabad.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 644 — Cowboys fan
Szerk: Lass csodat, kozben OV lanyaek haza koltoztek Spanyolorszagbol 😀 Most mar biztonsag van.
undisputedly
jaja, most négy évig megint nem kell előkészíteni a terepet az azonnali vagyonkimentéshez.

meghát ha a bababoltos biznisz igazán beindul, akkor kell a szakértő segítség a first daughternek

Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 828 — zászló zászló szív
Mostanaban mar nem igen olvasom a forumot, nem tudom volt-e rola szo, de eleg rossz az optikaja szerintem annak, hogy:

-rogan, a korabbi propagandista miniszter kapja a titkosszolgalatok felugyeletet

undisputedly
De ilyen célja nincs is, így ennek a kívánalomnak nem kell eleget tennie. Ahogy Orbán az országot irányítani szeretné, onnan nézve logikus és egyértelmű a szervezeti felépítése a kormánynak.
MC12
Magyarország Zrt.:
- veszteségcentrumok kiszervezése oda, ahol nincs veszíteni való
- nyereségcentrumok felosztása üzletágvezetőknek
- főbb erőforrások a CEO és a COO kezében

Tiszta és világos.

Az, hogy nekünk tetszik-e rém kevés jelentősége van. Azt a 3millió szavazót meg pont nem érdekli. Meg biztonság van. Háborús vészhelyzet és örök harc.

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 925 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

undisputedly
De ilyen célja nincs is, így ennek a kívánalomnak nem kell eleget tennie. Ahogy Orbán az országot irányítani szeretné, onnan nézve logikus és egyértelmű a szervezeti felépítése a kormánynak.
MC12
Nem irtam, hogy Orban celja lenne. Inkabb az en kivanalmam, tehat tenymegallapitasnak teljesen helyenvalo. Nem tetszik 😊

Leri rola a "most, hogy begyurtuk a tarsadalmat, maradjon is mindenki a szonyeg alatt" jelleg.

Szerk: Lass csodat, kozben OV lanyaek haza koltoztek Spanyolorszagbol 😀 Most mar biztonsag van.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 473

undisputedly

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 925 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 828 — zászló zászló szív
Orbán Viktor: Hamarosan jönnek a fontos döntések
Beki
Annyira izgulok, hogy lesz-e 14. havi nyugdíj 🤪

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Orbán Viktor: Hamarosan jönnek a fontos döntések
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 index.hu/belfold/2022/05/25/wintermantel-zsolt-budapest-fidesz-frakcio-interju-karacsony-gergely/

Jó látni, hogy a mentálisan sérült focidrukkereket is felkarolja a kormány és munkahelyet biztosít számukra....

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 508 — Lucas Scott
 www.valaszonline.hu/2022/05/24/szuleszet-valasztott-orvos-halapenz-rendszer-elemzes/

abban az országban, ahol a Maternityben többen szülnek, mint az Uzsokiban vagy a Dél-Pesti Centrumban, felesleges a csirkeharhát hatósági ár. 44%-os növekedés egy év alatt. csodálkoztam, hogy hónapokkal korábban mondták nekünk tavaly, hogy kössünk le időpontot, mert telnek be a helyek ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 471 — Chiefs GM

Meddig csicskulunk be?
Ha ujra csorog a telefon nem indulunk az olimpian?
gabokocka
Rendezünk sajátot.

több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 356 — Keep pounding

Meddig csicskulunk be?
Ha ujra csorog a telefon nem indulunk az olimpian?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 116 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 644 — Big Penix Energy
"...a miniszter úr az elmúlt években bizonyította, hogy egyszerre több helyen is tud lenni” - ezt Orbán mondta Szijjártóról.. mekkora troll ez a faszi 😀
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 3 550 — …not me…Im in my prime!
 24.hu/belfold/2022/05/24/megszavaztak-tizedik-alaptorveny-modositas-haboru-veszelyhelyzet-szomszedos-orszag/
Vajon meghosszabbítják vagy meghosszabbítják a veszélyhelyzetet h Vitya csásár maradhasson és bármit aláírhasson egymaga? 😀
Beki
Rendkívüli bejelentés hamarosan.
Bazzani
Háborús veszélyhelyzet lett.
csipkelli
de amúgy valaki magyarázza már el, miért 3 hónap után
NB2
Mert a dagifaszkalap szerint a háború és brüsszel intézkedései fenyegetik az országot. De a háborút úgy emlegeti, mint valami kontrolálhatatlan természeti csapást ami egyszerűen csak van és kész. Azt kibaszottul elfelejti hozzátenni, hogy az egész háborúért egyetlen ember felelős, a seggszagú rákos vologya elvtárs, aki az Ő lelkitársa mentora és példaképe.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 640 — Patriot
 24.hu/belfold/2022/05/24/megszavaztak-tizedik-alaptorveny-modositas-haboru-veszelyhelyzet-szomszedos-orszag/
Vajon meghosszabbítják vagy meghosszabbítják a veszélyhelyzetet h Vitya csásár maradhasson és bármit aláírhasson egymaga? 😀
Beki
Bazzani
csipkelli
NB2
lényeg, hogy sose néztünk ki ilyen jól
petey
De az intézkedések ráérnek holnap…

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
Beki
Bazzani
csipkelli
NB2
lényeg, hogy sose néztünk ki ilyen jól

több mint 3 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 502 — Ajmo Vatreni
De amugy nem tokmindegy, most komolyan? Igy is ugyis az van, amit akarnak, sot ha kell meg az orszag 4/3-dal megszavazza, pont.
Teljesen felesleges ilyeneken fennakadni 😊
gabokocka
Mondjuk az eü-snek, rendőrnek meg katonának nem igazán mindegy aki fel akarna mondani.
Bazzani
Rendőr ismerősöm elmondása alapján belépett a jobbikba és így el tudott jönni a kötelékből.
Hogy tényleg így történt-e nem tudom, de az biztos, hogy idén már nem rendőr.
kittli
Mostanában már az sem biztos. Legalábbis nemrég tűzoltóknak nem jött be.
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
De amugy nem tokmindegy, most komolyan? Igy is ugyis az van, amit akarnak, sot ha kell meg az orszag 4/3-dal megszavazza, pont.
gabokocka
Mondjuk az eü-snek, rendőrnek meg katonának nem igazán mindegy aki fel akarna mondani.
Bazzani
Rendőr ismerősöm elmondása alapján belépett a jobbikba és így el tudott jönni a kötelékből.
kittli
Persze ez egy kiskapu, de azért mikor a retorzió a hadbíróság meg ilyen-olyan bűncselekmények, akkor azért egy nagycsaládos ember babaváróval, csokkal és hasonlókkal nem biztos, hogy szeretne ezzel rizikózni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Sztem mindharom helyen megoldhato, hogy kirugjanak, ha igazan el akarsz jonni 😉
gabokocka
Volt rendőrként mondom, hogy rohadtul nem...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 268 — WHO DAT!!!!
gabokocka
Bazzani
amúgy mit csinálnak, ha egy eü-s felmond ilyenkor? letartóztatják? vagy milyen retorzió lehet, akár egy rendőr/tűzoltó esetében?
Klaci79
Felmondani nem engedik, mert ahhoz ugyen engedélyt kell kérni írásban, nem csak azt mondom, hogy felmondok, és nyilván nem engedik, ha meg nem mész be, az katonai bűncselekmény, és katonai bíróság. Nyilván vannak kiskapuk, pl.: párttagság meg hasonlók. Rendőröknél, katonáknál így megy, EÜ ről nem tudok nyilatkozni

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 325
gabokocka
Bazzani
amúgy mit csinálnak, ha egy eü-s felmond ilyenkor? letartóztatják? vagy milyen retorzió lehet, akár egy rendőr/tűzoltó esetében?
Klaci79
Katonai bíróság

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 915 — Steelers fan
gabokocka
Bazzani

Szerkesztette: kittli

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
gabokocka
Bazzani
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 356 — Keep pounding
Sztem mindharom helyen megoldhato, hogy kirugjanak, ha igazan el akarsz jonni 😉

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.