Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Kérdés inkább az h meddig megy ez a bohockodás, mert Karácsony nem fog kihátrálni , túl sokba van ez már ...Túl sokáig már nem mehet, jön a második forduló.
nando89
több mint 4 éve
.....valamint látszódik, hogy a politikusok nem lehetnek mások 😊 ha kényelmetlen a szitu - sajnos nem érnek rá interjút adni 😊Oké, akkor ezek szerint a péntektől hétfőig eltelt néhány napban rájött, hogy tulajdonképpen újságíró lenne, vagy mi a szösz. Esetleg: szóltak neki.De, felmerült hétfőn. Karácsony meg is ígérte, hogy a telefonos műsorában rendelkezésre áll, aztán már ment a műsor, amikor a bejelentkezés előtt szólt a stáb, hogy mégse ér rá sajnos főpolgármester úr és nem tudják, hogy mikor tudják pótolni 😊 ugyanitt Márki-Zay se ért rá sajnos, pedig ő is megígérte. Dobrev meg köszönte szépen a másik két félre szánt 20 percet is elvitte és egy órát beszélt Hontnál, teljesen profin, asszertíven kezelve a helyzetet.Hont Andrásban fel se merül, hogy esetleg ő kérdezze meg? Okoskodni kibaszottul tud. (Nemrég kezembe kerültek a 2019-es önkormányzati választás előtt írt cikkei a HVG-ben, tele jóslatokkal és bölcselkedésekkel. Az eredmények tükrében kb. semmit nem talált el, semmit nem látott abból, ami jött.)Egyértelmű, hogy Karigerinek meg kellene elégednie a főpolgi tiszttel, így is magasabbra jutott, mint kvalitásaiból remélhette volna. De valószínűleg az ego (meg háttérből fűtés) nem engedi.Juni óta elköltött majd 100 millat csak a közösségi médiában , nem léphet vissza egyszerűen ,mert akik meg szponzoraltak nem erre szerződtek . Amúgy ahogy Hont András mondta a penteki Öt-Ben valaki egyszer megkerdezhetne tőle h ez miből és honnan ?!
dande
nando89
nagylaza
MC12
Mindenesetre ebből is látszik, hogy nincs elveszett ember, töretlenül hinnünk kell a fejlődés lehetőségében.😊
nagylaza
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
A Hont András része sztm most mellékes , azt mondjuk hozzá tenneém h Mzp második fordulóba jutásat kb csakő mondta be ...aztán jöttek a Pulaik meg a Hornok h hát ők is mérték..persze..Hont Andrásban fel se merül, hogy esetleg ő kérdezze meg? Okoskodni kibaszottul tud. (Nemrég kezembe kerültek a 2019-es önkormányzati választás előtt írt cikkei a HVG-ben, tele jóslatokkal és bölcselkedésekkel. Az eredmények tükrében kb. semmit nem talált el, semmit nem látott abból, ami jött.)Egyértelmű, hogy Karigerinek meg kellene elégednie a főpolgi tiszttel, így is magasabbra jutott, mint kvalitásaiból remélhette volna. De valószínűleg az ego (meg háttérből fűtés) nem engedi.Juni óta elköltött majd 100 millat csak a közösségi médiában , nem léphet vissza egyszerűen ,mert akik meg szponzoraltak nem erre szerződtek . Amúgy ahogy Hont András mondta a penteki Öt-Ben valaki egyszer megkerdezhetne tőle h ez miből és honnan ?!
dande
nando89
nagylaza
Kérdés inkább az h meddig megy ez a bohockodás, mert Karácsony nem fog kihátrálni , túl sokba van ez már ...
aztán ha meg a végén Dobrev lesz mind vesztünk .
több mint 4 éve
Oké, akkor ezek szerint a péntektől hétfőig eltelt néhány napban rájött, hogy tulajdonképpen újságíró lenne, vagy mi a szösz. Esetleg: szóltak neki.De, felmerült hétfőn. Karácsony meg is ígérte, hogy a telefonos műsorában rendelkezésre áll, aztán már ment a műsor, amikor a bejelentkezés előtt szólt a stáb, hogy mégse ér rá sajnos főpolgármester úr és nem tudják, hogy mikor tudják pótolni 😊 ugyanitt Márki-Zay se ért rá sajnos, pedig ő is megígérte. Dobrev meg köszönte szépen a másik két félre szánt 20 percet is elvitte és egy órát beszélt Hontnál, teljesen profin, asszertíven kezelve a helyzetet.Hont Andrásban fel se merül, hogy esetleg ő kérdezze meg? Okoskodni kibaszottul tud. (Nemrég kezembe kerültek a 2019-es önkormányzati választás előtt írt cikkei a HVG-ben, tele jóslatokkal és bölcselkedésekkel. Az eredmények tükrében kb. semmit nem talált el, semmit nem látott abból, ami jött.)Egyértelmű, hogy Karigerinek meg kellene elégednie a főpolgi tiszttel, így is magasabbra jutott, mint kvalitásaiból remélhette volna. De valószínűleg az ego (meg háttérből fűtés) nem engedi.Juni óta elköltött majd 100 millat csak a közösségi médiában , nem léphet vissza egyszerűen ,mert akik meg szponzoraltak nem erre szerződtek . Amúgy ahogy Hont András mondta a penteki Öt-Ben valaki egyszer megkerdezhetne tőle h ez miből és honnan ?!
dande
nando89
nagylaza
MC12
Mindenesetre ebből is látszik, hogy nincs elveszett ember, töretlenül hinnünk kell a fejlődés lehetőségében.😊
több mint 4 éve
De, felmerült hétfőn. Karácsony meg is ígérte, hogy a telefonos műsorában rendelkezésre áll, aztán már ment a műsor, amikor a bejelentkezés előtt szólt a stáb, hogy mégse ér rá sajnos főpolgármester úr és nem tudják, hogy mikor tudják pótolni 😊 ugyanitt Márki-Zay se ért rá sajnos, pedig ő is megígérte. Dobrev meg köszönte szépen a másik két félre szánt 20 percet is elvitte és egy órát beszélt Hontnál, teljesen profin, asszertíven kezelve a helyzetet.Hont Andrásban fel se merül, hogy esetleg ő kérdezze meg? Okoskodni kibaszottul tud. (Nemrég kezembe kerültek a 2019-es önkormányzati választás előtt írt cikkei a HVG-ben, tele jóslatokkal és bölcselkedésekkel. Az eredmények tükrében kb. semmit nem talált el, semmit nem látott abból, ami jött.)Egyértelmű, hogy Karigerinek meg kellene elégednie a főpolgi tiszttel, így is magasabbra jutott, mint kvalitásaiból remélhette volna. De valószínűleg az ego (meg háttérből fűtés) nem engedi.Juni óta elköltött majd 100 millat csak a közösségi médiában , nem léphet vissza egyszerűen ,mert akik meg szponzoraltak nem erre szerződtek . Amúgy ahogy Hont András mondta a penteki Öt-Ben valaki egyszer megkerdezhetne tőle h ez miből és honnan ?!
dande
nando89
nagylaza
több mint 4 éve
rokaur
876
1 mrd-t is megerne elegetni igy ha a vegen hozzajuthatnak a mannahoz.Egyértelmű, hogy Karigerinek meg kellene elégednie a főpolgi tiszttel, így is magasabbra jutott, mint kvalitásaiból remélhette volna. De valószínűleg az ego (meg háttérből fűtés) nem engedi.Juni óta elköltött majd 100 millat csak a közösségi médiában , nem léphet vissza egyszerűen ,mert akik meg szponzoraltak nem erre szerződtek . Amúgy ahogy Hont András mondta a penteki Öt-Ben valaki egyszer megkerdezhetne tőle h ez miből és honnan ?!
dande
nando89
több mint 4 éve
Hont Andrásban fel se merül, hogy esetleg ő kérdezze meg? Okoskodni kibaszottul tud. (Nemrég kezembe kerültek a 2019-es önkormányzati választás előtt írt cikkei a HVG-ben, tele jóslatokkal és bölcselkedésekkel. Az eredmények tükrében kb. semmit nem talált el, semmit nem látott abból, ami jött.)Egyértelmű, hogy Karigerinek meg kellene elégednie a főpolgi tiszttel, így is magasabbra jutott, mint kvalitásaiból remélhette volna. De valószínűleg az ego (meg háttérből fűtés) nem engedi.Juni óta elköltött majd 100 millat csak a közösségi médiában , nem léphet vissza egyszerűen ,mert akik meg szponzoraltak nem erre szerződtek . Amúgy ahogy Hont András mondta a penteki Öt-Ben valaki egyszer megkerdezhetne tőle h ez miből és honnan ?!
dande
nando89
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
De arra se, hogy Dobrev agyonverje a 2. fordulóban.Egyértelmű, hogy Karigerinek meg kellene elégednie a főpolgi tiszttel, így is magasabbra jutott, mint kvalitásaiból remélhette volna. De valószínűleg az ego (meg háttérből fűtés) nem engedi.Juni óta elköltött majd 100 millat csak a közösségi médiában , nem léphet vissza egyszerűen ,mert akik meg szponzoraltak nem erre szerződtek . Amúgy ahogy Hont András mondta a penteki Öt-Ben valaki egyszer megkerdezhetne tőle h ez miből és honnan ?!
dande
nando89
Van Mszp és Párbeszéd frakció is, az nem kevés pénz.
több mint 4 éve
Egyértelmű, hogy Karigerinek meg kellene elégednie a főpolgi tiszttel, így is magasabbra jutott, mint kvalitásaiból remélhette volna. De valószínűleg az ego (meg háttérből fűtés) nem engedi.Juni óta elköltött majd 100 millat csak a közösségi médiában , nem léphet vissza egyszerűen ,mert akik meg szponzoraltak nem erre szerződtek . Amúgy ahogy Hont András mondta a penteki Öt-Ben valaki egyszer megkerdezhetne tőle h ez miből és honnan ?!
dande
több mint 4 éve
szerintem nem fogják leváltani a tárgyalások közepénBandira kicsit nagy volt a kabát. lesz küldöttgyűlés, ott lesz verdikt hét vége felé, de sanszos nem Bandi kezdett önreflexióba 😀Teljesen relaxációs állapotba kerültem. Alig egy hét alatt sikerült kitalálni a nyilvánvalót.Megnyugodhatunk, Fegyor vallalta a felelősséget és bizalmatlanságit kezdeményezett saját magával szemben.Na, jól van. Nyugodtabban iszom a kévámat, mégsem következmények nélküli ország ez 😊
csebi
MC12
De faszom, lemondani, azt így nem tudnak? Csak úgy. Hogy LEMONDOK...
ehh
Gyurma Pappa
petey
több mint 4 éve
Hát, én inkább hiszek a Mediánnak, mint annak a Publicusnak, amelyik a hét elején 19.5%-ot mért Márki-Zaynak a 3-as versenyben Jakab és Fegyőr nélkül. Miután 20.4-et kapott 5 jelöltnél.Abban viszont mindkettő megegyezik, hogy három jelölt esetén Dobrev nyerne:
Nagyjából vissza se léphet ezek után.
csipkelli
publicus.hu/blog/elovalasztas-masodik-forduloban-karacsony-az-eselyesebb-marki-zaynal-dobrev-elleneben/
Úgy fest, hogy bármilyen faszán eltaláltam az első forduló sorrendjét, a másodiknál nem jön be a tippem. Karácsony győzelmére számítottam ugyanis, függetlenül attól, hogy MZP visszalép vagy nem. Persze, elképzelhető, hogy második körben nagy számban elmennek olyanok is, akik az elsőn nem vettek részt, és akkor még minden borulhat.
több mint 4 éve
Erre a Medián kidobja, hogy egyébként Márki 9%-al népszerűbb mint Karácsony 😆 nagy troll a Hann.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Hát, én inkább hiszek a Mediánnak, mint annak a Publicusnak, amelyik a hét elején 19.5%-ot mért Márki-Zaynak a 3-as versenyben Jakab és Fegyőr nélkül. Miután 20.4-et kapott 5 jelöltnél.Nagyjából vissza se léphet ezek után.
több mint 4 éve
persze, csak azt írtam le hogy miért lehetnek vonzóak bárki számárahiába olyanok amilyenek, sajnos nem lesznek sosem többek, mint egy vicces, jópofa monthy python csoport.tekintve hogy próbálnak tényleges dolgokkal foglalkozni és a mindennapi problémáinkat megoldaniÍgy mondjuk persze hogy nincs igaza Kovács Gergelynek, nyilván visz el szavazatokat az mkkp is az összefogástól, ha utóbbi is inkább a kutyakomédiában érdekelt. Bár a kettő közül még mindig inkább a kutyapártot érzem autentikusabbnak, szóval ezzel a bohóckodással engem, mint előválasztót el is vesztettek.Régóta érdekel, hogy mi a vonzó a kutyapártban? Úgy értem fogom a lényegét, egyszer jó ötlet is egy ilyen, lehet egy middle fingert mutatni a rendszernek rájuk szavazva. De ez megvolt tudomisén 6-7 éve. De a konstans middle finger az mire jó? Előbb-utóbb - számomra előbb, mint utóbb - eljön az a pillanat, amikor már frusztrál a mindent tagadás, már jobb választani _valamit_, ha az tele is van problémával. Persze én a piactról élek, nap-mint-nap rákényszerülök, hogy _valamit_ válasszak, mert a középső ujjam csak velem, velünk baszik ki a leginkább - hiszen nem lesz munkánk. Szóval lehet, hogy elkurvultam. 😊 De közben meg azt is érzem, hogy _valami_ pragmatizmusra csak szükség van az életben....
r.baggio
peterk2005
ahelyett hogy számunkra absztrakt (de hasonlóan fontos) ügyeken menjen a balhé
én látom hogy miért szavazna rájuk valaki (én is erősen gondolkozom rajtuk)
Negritis
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Épp ezért lehetne akar érdekes ellen jelöltként, mert ő aztán tényleg keresztény nem úgy mint a Fidesz. Vajh a sok hívő mivel magyarázná h egy egyértelműen keresztény jelölttel szemben szavaz olyanra aki aztán a Biblia majd összes parancsolatát, taníttatását figyelmen kívül hagyta?Ja, csak ő egy jobbközép, piacpárti, keresztény politikus 😊 szóval nyugodtan szavazhatsz is rá majd áprilisban 😉Nekem régóta szimpatikus, ha balos lennék, csak rá szavaznék.Aztan meglatjuk. Biztosan jobban tudjak (ahogyan az elozo 10 evben is tudtak mi kell 😛 ) Keretik nem mellre szivni a poent 😊Ugyan, én már többször leírtam, hogy SAJNOS az előválasztás az ellenzék elmúlt 10 évének legnagyobb teljesítménye. És ugye ez sem lett, khm, tökéletes.
undisputedly
Nem, alapvetően rossz véleménnyel vagyok a magyar ellenzékről, de MZP most nagyon meglepett. Váratlanokat húzott, de mindenből jól jött ki. Ennyi szerencse nincs. Ezért gondolom, hogy amit most látunk, az sem teljesen véletlen... De persze könnyen lehet, hogy tévedek, és mákja volt végig, és most is csak egy szokásos shit show.
Gyurma Pappa
#JC6
Én nem ezért, hanem ennek ellenére kezdtem el bírni, a politikája nem tetszik, de a kommunikáció és a kampány amit csinált lenyűgözően eredményes
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Bandira kicsit nagy volt a kabát. lesz küldöttgyűlés, ott lesz verdikt hét vége felé, de sanszos nem Bandi kezdett önreflexióba 😀Teljesen relaxációs állapotba kerültem. Alig egy hét alatt sikerült kitalálni a nyilvánvalót.Megnyugodhatunk, Fegyor vallalta a felelősséget és bizalmatlanságit kezdeményezett saját magával szemben.Na, jól van. Nyugodtabban iszom a kévámat, mégsem következmények nélküli ország ez 😊
csebi
MC12
De faszom, lemondani, azt így nem tudnak? Csak úgy. Hogy LEMONDOK...
ehh
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
hiába olyanok amilyenek, sajnos nem lesznek sosem többek, mint egy vicces, jópofa monthy python csoport.tekintve hogy próbálnak tényleges dolgokkal foglalkozni és a mindennapi problémáinkat megoldaniÍgy mondjuk persze hogy nincs igaza Kovács Gergelynek, nyilván visz el szavazatokat az mkkp is az összefogástól, ha utóbbi is inkább a kutyakomédiában érdekelt. Bár a kettő közül még mindig inkább a kutyapártot érzem autentikusabbnak, szóval ezzel a bohóckodással engem, mint előválasztót el is vesztettek.Régóta érdekel, hogy mi a vonzó a kutyapártban? Úgy értem fogom a lényegét, egyszer jó ötlet is egy ilyen, lehet egy middle fingert mutatni a rendszernek rájuk szavazva. De ez megvolt tudomisén 6-7 éve. De a konstans middle finger az mire jó? Előbb-utóbb - számomra előbb, mint utóbb - eljön az a pillanat, amikor már frusztrál a mindent tagadás, már jobb választani _valamit_, ha az tele is van problémával. Persze én a piactról élek, nap-mint-nap rákényszerülök, hogy _valamit_ válasszak, mert a középső ujjam csak velem, velünk baszik ki a leginkább - hiszen nem lesz munkánk. Szóval lehet, hogy elkurvultam. 😊 De közben meg azt is érzem, hogy _valami_ pragmatizmusra csak szükség van az életben....
r.baggio
peterk2005
ahelyett hogy számunkra absztrakt (de hasonlóan fontos) ügyeken menjen a balhé
én látom hogy miért szavazna rájuk valaki (én is erősen gondolkozom rajtuk)
Negritis
több mint 4 éve
Ja, csak ő egy jobbközép, piacpárti, keresztény politikus 😊 szóval nyugodtan szavazhatsz is rá majd áprilisban 😉Nekem régóta szimpatikus, ha balos lennék, csak rá szavaznék.Aztan meglatjuk. Biztosan jobban tudjak (ahogyan az elozo 10 evben is tudtak mi kell 😛 ) Keretik nem mellre szivni a poent 😊Ugyan, én már többször leírtam, hogy SAJNOS az előválasztás az ellenzék elmúlt 10 évének legnagyobb teljesítménye. És ugye ez sem lett, khm, tökéletes.
undisputedly
Nem, alapvetően rossz véleménnyel vagyok a magyar ellenzékről, de MZP most nagyon meglepett. Váratlanokat húzott, de mindenből jól jött ki. Ennyi szerencse nincs. Ezért gondolom, hogy amit most látunk, az sem teljesen véletlen... De persze könnyen lehet, hogy tévedek, és mákja volt végig, és most is csak egy szokásos shit show.
Gyurma Pappa
#JC6
Én nem ezért, hanem ennek ellenére kezdtem el bírni, a politikája nem tetszik, de a kommunikáció és a kampány amit csinált lenyűgözően eredményes

több mint 4 éve
Óriási fordulat: a Mediánnál Dobrev 37, Márki-Zay 33, Karácsony 24 százalékon állwww.atv.hu/belfold/20211005-oriasi-fordulat-a-mediannal-dobrev-37-marki-zay-33-karacsony-24-szazalekon-all/hirkereso
több mint 4 éve
ő se balos 😊Nekem régóta szimpatikus, ha balos lennék, csak rá szavaznék.Aztan meglatjuk. Biztosan jobban tudjak (ahogyan az elozo 10 evben is tudtak mi kell 😛 ) Keretik nem mellre szivni a poent 😊Ugyan, én már többször leírtam, hogy SAJNOS az előválasztás az ellenzék elmúlt 10 évének legnagyobb teljesítménye. És ugye ez sem lett, khm, tökéletes.
undisputedly
Gyurma Pappa
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Bolgár György is megkérdezte: ez komoly, erre szokott felriadni?!Szabályosan fel-felröhögtem, amikor Dobrev Klárát hallgattam délután a Klubrádióban.Azért elképzelem, ahogy éjszaka felriad álmából miközben Fetykó félrészegen hortyog mellette, és kigúvadt szemmel az éjszakába suttogja, hogy "úristen, az építőanyagárak...!" 😀
Összefoglalva: érzékeli a feszültséget Karácsony és MZP között, ami időnként „nem túl jó ötletekben mutatkozik meg”. Reméli, hogy előbb vagy utóbb végre sikerül megállapodniuk egymással. Az ő (Dobrev Klára) politikáján nem változat az, ha csak egy ellenfele lesz az előválasztáson. A másik két jelölt által művelt „háttéralkuk” és „machinációk” fontos részei a politikának, semmi baj nincs ezzel: "senki ne ítélje el őket ezért". De ő nem ilyen.
Az előválasztás miatt nem szokott felriadni éjszaka. Felriadni olyasmitől szokott, hogy milyen módon kellene úgy megvalósítani a társasházi felújításokat és a panelprogramot, hogy ne emelkedjenek az építőanyagárak (mint a csok bevezetése után). Vagy például attól is felriad, hogy mit lehet kezdeni a kórházak adósságállományával. Mert őt éjszaka is ezek a gyakorlati problémák foglalkoztatják, a „hatalmi machinációk” viszont egyáltalán nem izgatják.
nagylaza
warr_b
több mint 4 éve
rokaur
876
Szabályosan fel-felröhögtem, amikor Dobrev Klárát hallgattam délután a Klubrádióban.Riadozik arra Feri eleget 😀
Összefoglalva: érzékeli a feszültséget Karácsony és MZP között, ami időnként „nem túl jó ötletekben mutatkozik meg”. Reméli, hogy előbb vagy utóbb végre sikerül megállapodniuk egymással. Az ő (Dobrev Klára) politikáján nem változat az, ha csak egy ellenfele lesz az előválasztáson. A másik két jelölt által művelt „háttéralkuk” és „machinációk” fontos részei a politikának, semmi baj nincs ezzel: "senki ne ítélje el őket ezért". De ő nem ilyen.
Az előválasztás miatt nem szokott felriadni éjszaka. Felriadni olyasmitől szokott, hogy milyen módon kellene úgy megvalósítani a társasházi felújításokat és a panelprogramot, hogy ne emelkedjenek az építőanyagárak (mint a csok bevezetése után). Vagy például attól is felriad, hogy mit lehet kezdeni a kórházak adósságállományával. Mert őt éjszaka is ezek a gyakorlati problémák foglalkoztatják, a „hatalmi machinációk” viszont egyáltalán nem izgatják.
nagylaza
több mint 4 éve
Szabályosan fel-felröhögtem, amikor Dobrev Klárát hallgattam délután a Klubrádióban.Azért elképzelem, ahogy éjszaka felriad álmából miközben Fetykó félrészegen hortyog mellette, és kigúvadt szemmel az éjszakába suttogja, hogy "úristen, az építőanyagárak...!" 😀
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Szabályosan fel-felröhögtem, amikor Dobrev Klárát hallgattam délután a Klubrádióban.Összefoglalva: érzékeli a feszültséget Karácsony és MZP között, ami időnként „nem túl jó ötletekben mutatkozik meg”. Reméli, hogy előbb vagy utóbb végre sikerül megállapodniuk egymással. Az ő (Dobrev Klára) politikáján nem változat az, ha csak egy ellenfele lesz az előválasztáson. A másik két jelölt által művelt „háttéralkuk” és „machinációk” fontos részei a politikának, semmi baj nincs ezzel: "senki ne ítélje el őket ezért". De ő nem ilyen.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok