Politika

65 feliratkozó

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 646 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az már igen, mi zajlik Szerbiában, ha ilyesmi nyilatkozat megy le a tévében a legfelső szinteken...

több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 373 — Steelers fan
Ez a Karácsony nem tud angolul hatalmas jo húzás az ellenzektol. ..nem csak Pesti ember hanem a nép fia...kezdenek eledezni...szép húzás ! Szépen behuztak vele a kormanyoldalt ha jól látom! Tanulékony szornyeteg😀

yooker
At Economist interjú volt a hatalmas dobás, amikor ledagadtozta OV-t. Ez egy olyan lépés volt, amit előtte senki nem mert megtenni.

Mocskos kampánynak nézünk elébe.

Ahogy én most látom a Biden-féle egyesüljünk kommunikáció lesz előtérben. Fegyőr újra nem boldog 😀

Szerintem nem lesz itt előválasztás miniszterelnökségre.
Gyurma Pappa
Amennyiben a kommunikációs és választási stratégiák érdeklik az embert akkor foglalkozzon a választásokkal de jelenleg leegyszerusitve sajnos arról szól az egész hogy rongy emberek kuzdenek a hatalomért és a végén orulhetunk ha a kompetensebb szarhaziak nyernek...
Minden párt ugyanolyan jó......😉
yooker
Márki-Zay kivételével vállalhatatlan az összes 😕
Fel nem tudom fogni, hogy egy választáson miként lehet valami ellen szavazni a valami mellett helyett...
clbass
Pedig nem bonyolult: a számomra legideálisabb verzió szerint Viktor reggel felébred és azt mondja: eleget loptam már én is és a slepp is, csináljunk valami történelmit.

Mivel ilyen nem lesz és szerintem Magyarország számára a NER-léte a legrosszabb forgatókönyv, át kell szavaznom azokra a tehetségtelen nímandokra, akik ezt lebontanák.

Ennyi alternatívát tud nekem manapság nyújtani az ellenzék..
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 207 — Vikings fan
Ez a Karácsony nem tud angolul hatalmas jo húzás az ellenzektol. ..nem csak Pesti ember hanem a nép fia...kezdenek eledezni...szép húzás ! Szépen behuztak vele a kormanyoldalt ha jól látom! Tanulékony szornyeteg😀

yooker
At Economist interjú volt a hatalmas dobás, amikor ledagadtozta OV-t. Ez egy olyan lépés volt, amit előtte senki nem mert megtenni.

Ahogy én most látom a Biden-féle egyesüljünk kommunikáció lesz előtérben. Fegyőr újra nem boldog 😀

Gyurma Pappa
Amennyiben a kommunikációs és választási stratégiák érdeklik az embert akkor foglalkozzon a választásokkal de jelenleg leegyszerusitve sajnos arról szól az egész hogy rongy emberek kuzdenek a hatalomért és a végén orulhetunk ha a kompetensebb szarhaziak nyernek...
yooker
Fel nem tudom fogni, hogy egy választáson miként lehet valami ellen szavazni a valami mellett helyett...
clbass
Egyszerű, ha valami mellett kellene szavaznom nem mennék el, mert nincs kire.
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan

yooker

Gyurma Pappa
yooker
több mint 4 éve
yooker New York Giants 7 480 — Expect the Best !

yooker

Gyurma Pappa
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 159 — beers & Packers
ismerem Karácsony kampány stáb egyik vezetőjét ..sógorom volt ... egy igazi hulladék ember (korábbi LMP tag "zöld" politikus...vicces és egyben tanulságos személyes sztorik vannak erről....)de nagyon művelt és a kampányra született, fantasztikusan beleásta magát a nemzetközi politikába és abban valóban nagyon tehetséges ..kíváncsi vagyok mire jutnak...
yooker
 magyarnarancs.hu/belpol/a-katyu-es-remeny-kampanya-123808

Melyik az? 😊

Ez egyébként egy jó írás egy kampány összetettségéről.
Sobri Jóska
Korábban nem olvastam, érdekes cikk. Az különösen jópofa, hogy a kampánystábban mindenki mennyire fényezi magát. Csak egy gond van: arról, hogy mit és hogyan vetettek be a kampányban, utólag is tilos (!!!) beszélni. Kivéve, ha valaki a visszaemlékezéseit írja.
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 423 — zászló zászló szív
Gyurma Pappa
Jó lesz ez. 😊
Rengeteg szórakoztató youtube content.
Még jó, hogy nem diktatúrában élünk, mert akkor semmi ilyen nem lenne.
Sobri Jóska
Na, ezért utálom a Fundan projektet!

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 735 — #NoStress
Gyurma Pappa
Jó lesz ez. 😊
Rengeteg szórakoztató youtube content.
Még jó, hogy nem diktatúrában élünk, mert akkor semmi ilyen nem lenne.

több mint 4 éve

yooker

Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 4 éve
ismerem Karácsony kampány stáb egyik vezetőjét ..sógorom volt ... egy igazi hulladék ember (korábbi LMP tag "zöld" politikus...vicces és egyben tanulságos személyes sztorik vannak erről....)de nagyon művelt és a kampányra született, fantasztikusan beleásta magát a nemzetközi politikába és abban valóban nagyon tehetséges ..kíváncsi vagyok mire jutnak...
yooker
Dorosz Dávid?
több mint 4 éve
yooker
 magyarnarancs.hu/belpol/a-katyu-es-remeny-kampanya-123808

Melyik az? 😊

Ez egyébként egy jó írás egy kampány összetettségéről.

több mint 4 éve

Szerkesztette: yooker
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 508 — The only discipline that lasts, is self discipline
1. A "minden" szót szerintem le se írtam, de ha leírtam, a politikában nem matematikai / természettudományos módon értem.
peterk2005
igaz ez Chavezre, Clintonra, lényegében mindenkire -, hogy az időszakuk vége gyengébb, mint az eleje.
peterk2005
De, írtad, de azt, hogy miként érted, azt valóban csak te tudhatod.
Ha azt írom, hogy Orbán minden idők legjobb magyar miniszterelnöke, vagy azt, hogy Tebow all time a legjobb QB, vagy azt, hogy lényegében minden japán étel ehetetlen, akkor végülis cáfolhatod bármivel, majd azt írom: "nem úgy értettem". És akkor ezzel lepöckölhető minden ellenérv. Oké.Sobri Jóska
Ha nagyítóval kellene keresnem a Tebow-nál jobb irányítókat vagy az Orbánnál jobb miniszterelnököket, akkor nyugodtan le is írhatnád, hogy a legjobbak. Mert lenne értelme min vitázni. Csakhogy szinte vakon böködve is csak jobbat találni náluk. Így tényleg nincs értelme.
peterk2005
Attól függ ugye, hogy ki hogy érti.
Sobri Jóska
Így van. Én így értettem. Nincs azzal sem gond, ha te nem így, és akkor ezt most tisztáztuk. Mindketten tudjuk, hogy ki hogyan értette, érti.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve

Szerkesztette: yooker
több mint 4 éve
 444.hu/2021/05/15/uj-mozgalmat-indit-karacsony

Aaaand here we go!

Hirtelen mozgalom is lett, pikk-pakk. Most azért szerintem a Fegyőr nem boldog 😀
Gyurma Pappa
Igen 99 vármegye mozgalom. Egyből jött is h 100ezer ember ellen uszít Geri ...
csebi
"A Fidesz Facebookon már hirdeti is, hogy Karácsony Gyurcsány embere"
 hang.hu/belfold/2021/05/15/a-fidesz-facebookon-mar-hirdeti-is-hogy-karacsony-gyurcsany-embere/
Gyurcsány nem Gyurcsánynét támogatja? Össze vagyok zavarodva.
nagylaza

több mint 4 éve

Aaaand here we go!

Hirtelen mozgalom is lett, pikk-pakk. Most azért szerintem a Fegyőr nem boldog 😀
Gyurma Pappa
csebi
"A Fidesz Facebookon már hirdeti is, hogy Karácsony Gyurcsány embere"
 hang.hu/belfold/2021/05/15/a-fidesz-facebookon-mar-hirdeti-is-hogy-karacsony-gyurcsany-embere/
Gyurcsány nem Gyurcsánynét támogatja? Össze vagyok zavarodva.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 478 — Lucas Scott

Aaaand here we go!

Gyurma Pappa

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve

Aaaand here we go!

több mint 4 éve
1. A "minden" szót szerintem le se írtam, de ha leírtam, a politikában nem matematikai / természettudományos módon értem.
peterk2005
igaz ez Chavezre, Clintonra, lényegében mindenkire -, hogy az időszakuk vége gyengébb, mint az eleje.
peterk2005
Ha azt írom, hogy Orbán minden idők legjobb magyar miniszterelnöke, vagy azt, hogy Tebow all time a legjobb QB, vagy azt, hogy lényegében minden japán étel ehetetlen, akkor végülis cáfolhatod bármivel, majd azt írom: "nem úgy értettem". És akkor ezzel lepöckölhető minden ellenérv. Oké.Sobri Jóska
Ha nagyítóval kellene keresnem a Tebow-nál jobb irányítókat vagy az Orbánnál jobb miniszterelnököket, akkor nyugodtan le is írhatnád, hogy a legjobbak. Mert lenne értelme min vitázni. Csakhogy szinte vakon böködve is csak jobbat találni náluk. Így tényleg nincs értelme.
peterk2005
Attól függ ugye, hogy ki hogy érti.

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 508 — The only discipline that lasts, is self discipline
peterk2005
peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
peterk2005
peterk2005
Ha azt írom, hogy Orbán minden idők legjobb magyar miniszterelnöke, vagy azt, hogy Tebow all time a legjobb QB, vagy azt, hogy lényegében minden japán étel ehetetlen, akkor végülis cáfolhatod bármivel, majd azt írom: "nem úgy értettem". És akkor ezzel lepöckölhető minden ellenérv.
Oké.

több mint 4 éve
Ha van egy állítás, hogy "minden arab étel ehetetlen", akkor azt nem azzal lehet megcáfolni, hogy mond az állító 5 szerinte ehetetlen ételt, és azt elemezgetjük, hanem azzal, ha előkerül egy konszenzusosan ehető étel, akár egyetlenegy, és az bizonyítja, hogy nem igaz az alapállítás.
Ez nem indirekt bizonyítás.

Én írtam 13 arab ételt, ami ehető, számomra egyértelmű, hogy zzel megcáfoltam az állításodat, ha szerinted nem, akkor nem. Gondold azt, hogy minden "rezsim lejtő", ami meg mégse az, az nem is rezsim, az protokolláris, az nem német, francia, angol, amerikai, nincs valódi politikai hatalma, ésatöbbi.

Én meg azt gondolom, hogy Li rezsimje Szingapurban vagy Ben Gurion Izraelben vagy Franco Spanyolországban mind olyan rezsimek, ahol a hatalomrakerüléshez képest a hatalom végére az országuk feljebb van, nem lejjebb.
Ha nem látod be, hogy téves volt a "minden" általánosításod, nem látod be.
Együtt tudok vele élni.
Sobri Jóska
Még egyszer megpróbálom:
1. A "minden" szót szerintem le se írtam, de ha leírtam, a politikában nem matematikai / természettudományos módon értem. Hidd el, én aki matematikusként végeztem és IT-sként dolgozom, pontosan tudom, hogy milyen az indirekt cáfolata a természettudományos "minden"-nek, de ebben a vitában semmi értelme. Az állításom akkor is igaz, ha harminc esetben igaz, és háromban nem. És az lehet nyugodtan "minden", mert nem tudjuk felsorolni az összes paramétert / körülményt ezért azt sem tudjuk megmondani, hogy az a három esetleg miért nem. Ha egy tőzsdei papír indexe harmincszor felfelé megy októberben és háromszor lefelé, és az októberre több indokot is találsz, hogy miért, a lefelére meg semmi indokot nem tudsz felkutatni, akkor az a papír októberben felfelé meg, legfeljebb megcsillagozod.
2. Azt hiszem negyedszer írom le, többször nem fogom: nem azt állítottam, hogy nincsenek olyan rezsimek, aminek a végén az ország jobb állapotban volt, mint az elején. Ilyent számtalant tudok mondani. Én azt állítottam, hogy a rezsimek teljesítménye esik. Mert az ország teljesítménye és a rezsim teljesítménye között nincs egyenlőségjel. A német GDP is lényegesen magasabban állt Kohl időszakának végén, mint az elején. És részletesen, adatokkal is meg tudom indokolni, hogy ennek ellenére a Kohl rezsim teljesítménye milyen komolyan esett az időszak végére. Ahogy Fanconál is. Meg Horthynál is például.

Az egzotikus keleti rezsimek közül is jópárnál tudnék konkrét adatokat említeni - nem lenne nehéz, mert az állításom, hogy a hatalomban töltött idővel romlik a teljesítmény egy olyan törvényszerűség, ami az ember ember voltából következik, úgy, ahogy te a hatalom logikájáról szoktál elmélkedni, mint emberi adottság - , de igazából nincs jelentősége, mert ha esetleg a keleti kultúrákra nem is lenne igaz (de igaz, ők is emberek), attól még a nyugati kultúrákban szinte csak ilyen példákat találni.

(Mindenkinek: tegyétek meg legyetek szívesek, hogy ha a vita oda-vissza válaszolgatássá válik, és sok lesz az előzmény, akkor töröljetek már belőle ha válaszoltok, mert tableten / mobilon ujjal scrollozás helyett könnyű véletlenül belekattintani a megelőző összecsukott postokba és kilométeres méretűre nyílnak a postok. Kis képernyőn zavaró. Tudom, az én ujjaim túl vaskosak, de segítsük a bénákat ennyivel 😊 )

több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 373
Kurvára nem jó ötlet a Diákváros.
Ha lenne, lenyomná az albérletárakat, majd errodálná az ingatlanárakat, ingatlanbefektetéseket. Hogy lehetne jó valami, aminek ilyen nyilvánvaló értékcsökkentő hatása van?!
Ráadásul ahova tervezik az egy szutyok környék, nincs ott semmi,
Sobri Jóska
Hát a IX. kerületben, a SOTE környékén nem ez történt.... épp az ellenkezője.
Igor
Persze, mert ott nem épült Diákváros, helyette óriási tömbrehabilitáció zajlik már vagy 20 éve.
De ha megépülne a Diákváros, akkor az Illatos út és környékén (ami az egyik legszutyokabb része Pestnek) nem történne épp az ellenkezője.
Illetve ha 50ezer diák kikerülne az összbudapesti albérletpiacról mint bérlő, az szerinted nem hatna negatívan az albérlet és ingatlanárakra egész Budapesten?
Sobri Jóska
És?
Amadeus
És ezért kurvára nem jó ötlet a Diákváros.
Sobri Jóska
vagy pedig pont ezért jó ötlet, elég sok a hiszti hogy milyen kurva drágák az albérlet árak
Negritis
Ennek két oldala van, mint mindennek, amikor drága valami, mivel kétféle ember érintett. Aki elad meg aki vásárol. Jelen esetben aki albérelni akar, meg aki lakást kiadni.
Te melyik vagy?
Mert ha egyikse, akkor neked irreleváns. Se nem jó, se nem rossz.

Ahogy ha pl. drága a kertészóradíja, az a kertésznek jó, a kerttulajdonosnak rossz, nekem irreleváns, mert nincs kertem.
Lakásaim vannak, így nyilván szerintem kurvára rossz ötlet bármi fajta bérlakásprogram, ami az ingatlanjaim értékét errodálhatja.
Egy 50ezres Diákváros pont ilyen.
És ilyen lenne, ha mondjuk Kápmegyeren, Mátyásföldön, Csepelen építene a kormány százezer bérlakást, ahol mondjuk egy másfél szobás garzont 30-40ezerért lehetne bérelni.
Ha a stadionokkal jól tudtak keresni, akkor százezer lakással még többet tudnának, rengeteg beton az. Hat éve azon parázok, hogy nehogy ez eszébe jusson Orbánnak, mert ennek még az optikája is mennyivel jobb, mint a stadionoké, és lopni ugyanolyan hatékonyan lehet az építkezés túlárazásával, vagy a bérleti díjakból befolyó milliárdokból egyaránt.
Sobri Jóska
ergo az ötlet jó, nagyobb a társadalmi hasznossága ha tényleg az történik meg mint amitől félsz
és a gazdasági hasznossága is összességében bőven nagyobb
elvégre a "kisemberek"nek több marad a zsebében amit el tudnak költeni és áfát fizetni belőle
nem pedig feketén cserél gazdát a pénz, és főleg luxus adriázásra jut

az hogy néhány belpesti gazdag megszívja engem nem zavar
Negritis
És itt tévedsz.
Az ötlet kurva szar.
Jóval több az ingatlantulajdonos Budapesten, mint a leendő diákvárosi lakos vagy akár a jelenlegi lakásbérlő.
Ha megépül egy ilyen szar, akkor az átlag nembelpesti nemgazdag is kevesebbért tudja értékesíteni az ingatlantulajdonát, mintha nem épülne meg. És akinek egy palotai panelje van mindössze, az arányaiban többet veszít, mint akinek 5 marinalarti ingatlanja, mivel nem a luxusingatlanok piacát érinti egy bérlakásprogram, és akinek 500 milliója van, az kevésbé érez meg pármilliót, mint akinek eg 25 milliós kislakása.

A gazdasági hasznosság is kisebb, mert 50 ezer kiadott lakás után sokkal több a költségvetési bevétel, mint a Diákváros után lesz vagy lenne, a "kisembereknek" meg sose marad több a zsebében, leginkább sose marad semmi.
Olyan alacsony a lakáskiadás és a lakáseladás adója, hogy meglepne ha a teljes forgalom 5 százalékánál több lenne benne a feketén gazdát cserélő pénz.
Azt hiszem sikerült egy minden elemében téves, színtiszta komcsi demagóg posztot megalkotnod. Brávó. 😊
Sobri Jóska
Jóska. Ne sírjál, hanem vedd ki a pénzed az ingatlanból és fektesd másba, ami megy.

Hol van a híres kapitalista, szolidaritásmentes keményfaszú hozzáállásod?

Mindig tudtam, hogy eljön ez a pillanat.
Amadeus
Nekem van kiadásban ingatlanom ráadásul egyetemistának de eszembe se jutott, hogy eladjam azért, mert talán 4-5 év múlva épül valami ahova sok diák költözhet 😊 ha marad a jelenlegi kormány akkor úgyse lesz sok diák lakás, ha jön a karácsony-kormány akkor meg 26-28 előtt úgyse lenne ebből semmi 😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Ha lenne, lenyomná az albérletárakat, majd errodálná az ingatlanárakat, ingatlanbefektetéseket. Hogy lehetne jó valami, aminek ilyen nyilvánvaló értékcsökkentő hatása van?!
Sobri Jóska
Igor
Persze, mert ott nem épült Diákváros, helyette óriási tömbrehabilitáció zajlik már vagy 20 éve.
De ha megépülne a Diákváros, akkor az Illatos út és környékén (ami az egyik legszutyokabb része Pestnek) nem történne épp az ellenkezője.
Illetve ha 50ezer diák kikerülne az összbudapesti albérletpiacról mint bérlő, az szerinted nem hatna negatívan az albérlet és ingatlanárakra egész Budapesten?
Sobri Jóska
És?
Amadeus
Sobri Jóska
vagy pedig pont ezért jó ötlet, elég sok a hiszti hogy milyen kurva drágák az albérlet árak
Negritis
Ennek két oldala van, mint mindennek, amikor drága valami, mivel kétféle ember érintett. Aki elad meg aki vásárol. Jelen esetben aki albérelni akar, meg aki lakást kiadni.
Te melyik vagy?

Ahogy ha pl. drága a kertészóradíja, az a kertésznek jó, a kerttulajdonosnak rossz, nekem irreleváns, mert nincs kertem.
Lakásaim vannak, így nyilván szerintem kurvára rossz ötlet bármi fajta bérlakásprogram, ami az ingatlanjaim értékét errodálhatja.
És ilyen lenne, ha mondjuk Kápmegyeren, Mátyásföldön, Csepelen építene a kormány százezer bérlakást, ahol mondjuk egy másfél szobás garzont 30-40ezerért lehetne bérelni.
Ha a stadionokkal jól tudtak keresni, akkor százezer lakással még többet tudnának, rengeteg beton az. Hat éve azon parázok, hogy nehogy ez eszébe jusson Orbánnak, mert ennek még az optikája is mennyivel jobb, mint a stadionoké, és lopni ugyanolyan hatékonyan lehet az építkezés túlárazásával, vagy a bérleti díjakból befolyó milliárdokból egyaránt.
Sobri Jóska
ergo az ötlet jó, nagyobb a társadalmi hasznossága ha tényleg az történik meg mint amitől félsz
elvégre a "kisemberek"nek több marad a zsebében amit el tudnak költeni és áfát fizetni belőle

Negritis
És itt tévedsz.
Az ötlet kurva szar.
Jóval több az ingatlantulajdonos Budapesten, mint a leendő diákvárosi lakos vagy akár a jelenlegi lakásbérlő.
Ha megépül egy ilyen szar, akkor az átlag nembelpesti nemgazdag is kevesebbért tudja értékesíteni az ingatlantulajdonát, mintha nem épülne meg. És akinek egy palotai panelje van mindössze, az arányaiban többet veszít, mint akinek 5 marinalarti ingatlanja, mivel nem a luxusingatlanok piacát érinti egy bérlakásprogram, és akinek 500 milliója van, az kevésbé érez meg pármilliót, mint akinek eg 25 milliós kislakása.

A gazdasági hasznosság is kisebb, mert 50 ezer kiadott lakás után sokkal több a költségvetési bevétel, mint a Diákváros után lesz vagy lenne, a "kisembereknek" meg sose marad több a zsebében, leginkább sose marad semmi.
Olyan alacsony a lakáskiadás és a lakáseladás adója, hogy meglepne ha a teljes forgalom 5 százalékánál több lenne benne a feketén gazdát cserélő pénz.
Azt hiszem sikerült egy minden elemében téves, színtiszta komcsi demagóg posztot megalkotnod. Brávó. 😊
Sobri Jóska
Jóska. Ne sírjál, hanem vedd ki a pénzed az ingatlanból és fektesd másba, ami megy.

Amadeus
Nem sírok, nem adok ki lakást és nem is lesz Diákváros mostanság. 😊
És én megoldom a saját egzisztenciámat, ha semmibe se fektetem, csak felélem amim van, azzal is elvagyok jó sokáig.
Csak leírtam miért faszság a Diákváros valós szempontok alapján, nem megfoghatatlan, etikai nézőpontból.
Sobri Jóska
Nem faszság. A diákok lakhatásának segítségével lehetőség nyílik arra, hogy a középosztályba több ember zárkózzon fel, halmozzon fel vagyont, fektessen ingatlanba, bármi másba. Ez a te rövidtávú érdekeid miatt faszság, önmagában kifejezetten előremutató ötlet.
Amadeus
De, faszság, ahogy a középosztályba való felzárkózás is. Ha engem, az én érdekeimet kiveszed a történetből, akkoris az.
Miért lenne hasznos, ha többen zárkóznának fel? Vagy kinek?
Ezt úgy írod, mint valami alapvetést.
De a kommunizmus bukása már demonstrálta, hogy ez miért életszerűtlen hülyeség, vagy miért kifejezetten múltbarévedő, társadalmilag káros ötlet.

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 409
Sobri Jóska
Igor
Sobri Jóska
És?
Amadeus
Sobri Jóska
Negritis
Te melyik vagy?

Sobri Jóska

Negritis
És itt tévedsz.
Az ötlet kurva szar.

Sobri Jóska

Amadeus
Nem sírok, nem adok ki lakást és nem is lesz Diákváros mostanság. 😊
És én megoldom a saját egzisztenciámat, ha semmibe se fektetem, csak felélem amim van, azzal is elvagyok jó sokáig.
Csak leírtam miért faszság a Diákváros valós szempontok alapján, nem megfoghatatlan, etikai nézőpontból.
Sobri Jóska
Nem faszság. A diákok lakhatásának segítségével lehetőség nyílik arra, hogy a középosztályba több ember zárkózzon fel, halmozzon fel vagyont, fektessen ingatlanba, bármi másba. Ez a te rövidtávú érdekeid miatt faszság, önmagában kifejezetten előremutató ötlet.