Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Pl. a mostani szír menekülők nagy része is kevésbé önkéntes akkor...Sőt, Trianon után is volt jelentős mindkétirányú mozgás.Mondjuk abban volt egy jelentős, kevésbé-önkéntes migrációs elem. Ahogy a 2. vh után is.
Sobri Jóska
Gyurma Pappa

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Sőt, Trianon után is volt jelentős mindkétirányú mozgás.Mondjuk abban volt egy jelentős, kevésbé-önkéntes migrációs elem. Ahogy a 2. vh után is.
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Sok "szép" dolog összejött az elmúlt pár 100 évben. Ez igaz. Meg sok kevésbé szép is.Miért, most az Audiban dolgozó szalagmunkás és a vezérigazgató között hogy oszlik meg az érdem? Vagy ez a reláció gazdaságilag igazságosabb mint az? Akkor a rabszolga kapott enni meg volt fekhelye, néhanapján kaptak egy-egy szabadnapot és ha a gazda kegyes volt, még italt is kaptak az énekléshez. Ma nagyjából annyi fizetést kap egy szalagmunkás, hogy kifizetheti a családja és a maga kajáját, öltözködését, rezsijét tehát az alapszükségleteit és néhanapján elmehet a kocsmába bebaszni a haverokkal. És ha a gazda, pardon a gyárvezetőség kegyes akkor kis bónusz is van az év végén, had örüljön a paraszt 😊 nem látom, hogy a javak igazságos eloszlása olyan borzasztó sokat változott volna a példád és a mai nap között.
Volt egy fehér ember, akinek a birtokán dolgozott több 100 rabszolga. Köztük és a tulajdonosuk között hogy oszlik meg az érdem? Mondjuk az akkor megtermelt javak tekintetében? Vagy a létrehozott jövő (jelen) tekintetében?
Lecsó
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Plusz ugye a lenyeg, hogy kontrasztba helyezed a nyugatot a vilag tobbi reszevel... Maradjunk annyiban, hogy nem veletlenul nyugati orszagokba akarnak migralni a 3. vilagbeliek es nem a szomszedos putriba.Ebben akar még igazad is lehet....de akkor az eredményekért is az övé az érdem 😉 az elmúlt 100 (1000-2000 stb) év jelentős egészségügyi, természettudományi, közgazdasági stb. Felfedezéseiért szinte kizárólag feher férfiaknak jár a dicséret és a hála 😊 vagy az eredmények nem az ő érdemük, de a hiba az ő hibájuk? Kettős mérce szaga terjed a levegőben...😊sztem a mostani problémák jelentős részéért az elmúlt 100 évben kialakult establishment a felelősVarj, mert szerintem elbeszelunk egymas mellett. Most ebbol a kommentedbol ugy tunik, hogy te az establishmentrol beszelsz, de en meg meg a korabbi hozzaszolasodat ugy ertettem, hogy csatlakozol a tota fele gyokerekhez abban, hogy a "vilag minden baja" a kereszteny feher ferfitol ered.és ez ilyen egyszerű? sztem nemEs akkor osszeveted a "nyugati vilagrend"-ben reszes allamokban tapasztalhato eletszinvonalat, kozbiztonsagot, individualis szabadsagjogokat es onmegvalositas gyakorlati lehetoseget, a tarsadalom atjarhatosagat az afrikai, del-amerikai, arab, vagy azsiai orszagokkal, es rajossz, hogy bizony ez a gonosz feher ember megsem hozott letre olyan rossz dolgokat, szoval a "jelenlegi helyzetert ok a felelosek" inkabb dicseret kellene legyen 😊tegnap meg tudtuk hogy akinek a kezébe van a hatalom azé a felelősség 😀neki kizárólag azzal van baja, ha valakiEz évek óta trend világszerte...
- katolikus
- férfi
- magyar
- fehér
És ezek kombinációja.
MC12
Minden bajért ez a szegmens felelős a világban.
warr_b
márpedig a nyugati világ jelenlegi helyzetét ők alapozták meg ténylegesen
ettől még nem mindenért ők a felelősek, de az establishmentért igen
Negritis
Persze ez is lehetne jobb, ha a "nyugati vilagrend" vezetese nem korcsosult volna el, de azert halkan megjegyzem, hogy ennek a vilagrendnek a zaszloshajojat 8 evig egy fekete foszer vezette, ha jol remlik (abba most nem megyek bele, a "nyugati vilagrend" helyi szintu politikajaban meg pakisztani barna (London), fekete (Chicago es tarsai) polgarmesterek jelentos hatassal voltak es vannak az emberek hetkoznapjaira, gyakran jobban, mint az orszagos vezetok.
undisputedly
az establishment kialakult és mindent megtesz azért hogy meg is tartsa a helyét
pont ezért fosnak a progresszív dolgoktól és ezért akarták Trump-t kiutálni (pedig alapvetően csak a kommunikációban üt el tőlük) és pont ezért fosnak a szociális újításoktól pl az usában
Negritis
En erre irtm, hogy egyreszt a kereszteny feher ferfi teremtette meg a legelhetobb tarsadalmat az elmult par evszazadban, masreszt a modern eraban mar jelentos hatalom van vagy volt a "nyugati vilagrend"-en belul helyi es orszagos szinten is POC emberek kezeben.
Az establishment vonatkozast bevallom nem ertem hogyan applikalod.
undisputedly
(a mértéktelen hatalom/vagyon hajhászattal)
akiket pedig a WASP választott alapvetően
és csak reflektáltam arra hogy tegnap elhangzott hogy Karácsony a felelős azért ha a BKV szarul megy, mert ő rakta oda az élére azt akit választott
ergo a WASP a felelős a mostani problémák nagy részéért
DE
Negritis
MC12
Pont tegnap gondolkoztam ezen, amikor olvastam, hogy a haitin nemzetkozi foci valogatott meccsre keszulo belize csapatat motoros fegyveresek allitottak meg, annak ellenere, hogy rendori kiseretuk volt, majd a rendorok vegul letargyaltak (!) a tovabbhaladast 😀

www.haitilibre.com/en/news-33305-haiti-flash-belize-team-attacked-in-haiti-by-armed-individuals.html
De amugy Lecsonak valaszul, a rabszolgasag nem a "feher ember" talalmanya. Mar az okori civilizaciokban is jelen volt, Afrikaban a mai napig a klasszikus rabszolgasag (lancravert emberek) is letezik, mig pl arab vilagban meg a modern formaja. Ezzel egyutt ha valasztanod kellene, hogy a "feher emberk" altal letrehozott nyugaton elj, vagy mondjuk Afrikaban, gondolom elobbit valasztanad 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Mondj egy olyan országot a világtörténelemben ami egyszerre volt kivándorló és bevándorló ország.Bár ez csak egy példa a lényegi vitában, de attól, hogy van aki Magyarországról kivándorol, a világ nagyrészének itt jobb életlehetőségei lennének, mint ahol most élnek.
Ja hogy nincs ilyen. Szóval ez minden csak nem két egyenrangú prognózis.
Csak az agyhalottak hiszik hogy ide jön egymillió migráns, mikor közben aki csak tud takarodik innen elfele. Ráadásul az egész EU-ban talán itt utálják őket a legjobban, nincs az a hülye migráns aki ide jönne a nyugati országok helyett. Persze az agyhalott fideszesek elhiszik, mert Vitya azt mondta.
eaglesmcnabb
Egyébként sok olyan ország van, ami egyszerre ki és bevándorló ország volt, kb az összes gyarmattartóra igaz ez, franciákra, brittekre, spanyolokra, portugálokra, hollandokra, a szutyok gyarmatokról érkeztek a "népek", és a saját prolijai meg mentek az USA-ba, a polgárok a gyarmatokra dolgozni, vállalkozni, stb.
De Pakisztán is ilyen most is, India is a vallási alapú népességmozgások miatt, de Dél-Afrika is az apartheid után, Mexikó kb. mindig, stb.
Még Magyarország is volt ilyen a Monarchia idején. Nagy mozgások voltak kifelé is Nyugat-Európa, USA, és befelé is főleg a Balkánról. Sőt, Trianon után is volt jelentős mindkétirányú mozgás.
De ez lényegtelen, mert szerintem se jön ide egymillió migráns, de az nem bizonyítható és nem is hamis állítás, hogy nem is akar idejönni.
Ehhez tudni kéne minden migrálni akaró pontos úticélját, terveit, szándékát, vagyis egy számonkérés során ez ellenőrizhetetlen.
több mint 4 éve
Mondj egy olyan országot a világtörténelemben ami egyszerre volt kivándorló és bevándorló ország. Ja hogy nincs ilyen. Szóval ez minden csak nem két egyenrangú prognózis.
Csak az agyhalottak hiszik hogy ide jön egymillió migráns, mikor közben aki csak tud takarodik innen elfele. Ráadásul az egész EU-ban talán itt utálják őket a legjobban, nincs az a hülye migráns aki ide jönne a nyugati országok helyett. Persze az agyhalott fideszesek elhiszik, mert Vitya azt mondta.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Ne lehessen azt mondani, hogy egy millió migráns akar Magyarországra jönni, mert ez egy bizonyíthatóan hamis állítás.Na itt érhető tetten a tévedésed.
peterk2005
Mert ez nem hamis tényállítás, sőt, nem egy bizonyíthatóan hamis állítás, hanem egy vélelmen alapuló feltételezés, prognózis.
A jövőről szól, vagyis a jelenben nem eldönthető, nem bizonyítható, mert a kiindulási alapja adott.
Van egymillió migráns? Van, sokkal több is.
Jönnek migránsok Magyarországra? Jönnek.
Akar egymillió migráns jönni Magyarországra? Lehet akar, lehet nem, nem látunk a fejükbe, nem tudhatjuk.
X szerint akar, Y szerint nem akar. Ez két egyenrangú prognózis, majd kiderül, kinek lett igaza. De akinek nem lett, az nem szankcionálható, nem kell szankcionálni, ostobaság lenne szankcionálni.
Mert ezzel analóg, hogy Vona-kormány lesz, Szél-kormány lesz, stb. Ezekről is sejthető volt, hogy nem lesz, de ezért a prognózisért előre büntetni eléggé a Különvélemény című filmre hajaz, ahol meg nem történt bűnökért büntettek embereket, mert az algoritmus szerint majd elkövetik őket.
Én is nyugodtan mondhatom, hogy "dugni fogok Jessica Albával".
Nem valószínű, de pusztán ezért minek szankcionálnál?
Ha ezt komolyan hangoztatom épp elég, hogy mindenki hülyének néz.
De azt nem állíthatod, amíg mindketten élünk, és utazásra, szexualitásra képesek vagyunk, hogy bizonyosan nem fogok vele dugni.
Vagy, hogy mondjak egy nemrégi balos példát is: Ne lehessen azt csinálni, hogy felvesznek egy kamu interjút egy kamu nővérrel egy kamu kórházi osztályon egy kamu helyzetről. Amiről bizonyítható, hogy kamu. Az ilyen ügyekben legyen komoly pénzbüntetés is a következmény. Gondolja meg kétszer is, hogy legközelebb ilyent csinál-e. Úgy gondolom, hogy ez nem csak az ellenzék basztatására lenne alkalmas, de visszaható is lenne, a hatalmat is arra kényszerítené, hogy a leg-blatantabb kamukat ne dobják be. Már ez "fehérítene" a politikai közéleten.Dehogy fehérítene, inkább csak profibb megvalósításra ösztönözne.
peterk2005
Te szemmel láthatóan nem éled a "Cél szentesíti az eszköz" elvét.
De a politika, a politikai kommunikáció mondhatni erről szól.
Kórozs videójáról bebizonyosodott, hogy kamu, az a szankció, hogy azóta nem látod a pasit, elbénázta, kisodródott a mainstreamből (ha valaha volt ott egyáltalán).
És ennyi.
Vagy ugye volt a bajai videó, ott is komoly személyi konzekvenciák voltak, hisz "nem jött be".
A politika cápái felfalják a vérző, sérült társaikat, nem kell ehhez még plusz szabályozgatás, pláne, hogy a Kórózs-videó önmagában nem jogsértés. Akkor minden fikciós mű, Enyedi Ildikó filmjeitől Mr.Busta kamugengszterkedő videójaiig a te értelmezésedben kamu.
Pedig csak mindőjük akar valamit, ehhez forgat, és próbál célt érni. Azért még ne legyen szankció, mert egy film szar, egy klip nem az előadó valódi életét reprezentálja, vagy egy politikus tevékenysége nem az őszinteségről szól.
Így önazonos.
több mint 4 éve
Ebben akar még igazad is lehet....de akkor az eredményekért is az övé az érdem 😉 az elmúlt 100 (1000-2000 stb) év jelentős egészségügyi, természettudományi, közgazdasági stb. Felfedezéseiért szinte kizárólag feher férfiaknak jár a dicséret és a hála 😊 vagy az eredmények nem az ő érdemük, de a hiba az ő hibájuk? Kettős mérce szaga terjed a levegőben...😊mondtam én hogy nem az ő érdemük? dehogynem
MC12
bár tegyük hozzá hogy ha a bigot egyház nem fogja vissza akkor a tudományos fejlődés teljesen máshol lenne
persze itt is tegyük hozzá hogy fontos szerepük volt bizonyos tudás megőrzésében (és egy csomó más eredmény majdnem eltörlésében)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Sok "szép" dolog összejött az elmúlt pár 100 évben. Ez igaz. Meg sok kevésbé szép is.Volt egy fehér ember, akinek a birtokán dolgozott több 100 rabszolga. Köztük és a tulajdonosuk között hogy oszlik meg az érdem? Mondjuk az akkor megtermelt javak tekintetében? Vagy a létrehozott jövő (jelen) tekintetében?
Szerkesztette: Lecsó
több mint 4 éve
Ebben akar még igazad is lehet....de akkor az eredményekért is az övé az érdem 😉 az elmúlt 100 (1000-2000 stb) év jelentős egészségügyi, természettudományi, közgazdasági stb. Felfedezéseiért szinte kizárólag feher férfiaknak jár a dicséret és a hála 😊 vagy az eredmények nem az ő érdemük, de a hiba az ő hibájuk? Kettős mérce szaga terjed a levegőben...😊sztem a mostani problémák jelentős részéért az elmúlt 100 évben kialakult establishment a felelősVarj, mert szerintem elbeszelunk egymas mellett. Most ebbol a kommentedbol ugy tunik, hogy te az establishmentrol beszelsz, de en meg meg a korabbi hozzaszolasodat ugy ertettem, hogy csatlakozol a tota fele gyokerekhez abban, hogy a "vilag minden baja" a kereszteny feher ferfitol ered.és ez ilyen egyszerű? sztem nemEs akkor osszeveted a "nyugati vilagrend"-ben reszes allamokban tapasztalhato eletszinvonalat, kozbiztonsagot, individualis szabadsagjogokat es onmegvalositas gyakorlati lehetoseget, a tarsadalom atjarhatosagat az afrikai, del-amerikai, arab, vagy azsiai orszagokkal, es rajossz, hogy bizony ez a gonosz feher ember megsem hozott letre olyan rossz dolgokat, szoval a "jelenlegi helyzetert ok a felelosek" inkabb dicseret kellene legyen 😊tegnap meg tudtuk hogy akinek a kezébe van a hatalom azé a felelősség 😀neki kizárólag azzal van baja, ha valakiEz évek óta trend világszerte...
- katolikus
- férfi
- magyar
- fehér
És ezek kombinációja.
MC12
warr_b
Negritis
Persze ez is lehetne jobb, ha a "nyugati vilagrend" vezetese nem korcsosult volna el, de azert halkan megjegyzem, hogy ennek a vilagrendnek a zaszloshajojat 8 evig egy fekete foszer vezette, ha jol remlik (abba most nem megyek bele, a "nyugati vilagrend" helyi szintu politikajaban meg pakisztani barna (London), fekete (Chicago es tarsai) polgarmesterek jelentos hatassal voltak es vannak az emberek hetkoznapjaira, gyakran jobban, mint az orszagos vezetok.
undisputedly
pont ezért fosnak a progresszív dolgoktól és ezért akarták Trump-t kiutálni (pedig alapvetően csak a kommunikációban üt el tőlük) és pont ezért fosnak a szociális újításoktól pl az usában
Negritis
En erre irtm, hogy egyreszt a kereszteny feher ferfi teremtette meg a legelhetobb tarsadalmat az elmult par evszazadban, masreszt a modern eraban mar jelentos hatalom van vagy volt a "nyugati vilagrend"-en belul helyi es orszagos szinten is POC emberek kezeben.
undisputedly
és csak reflektáltam arra hogy tegnap elhangzott hogy Karácsony a felelős azért ha a BKV szarul megy, mert ő rakta oda az élére azt akit választott
DE
Negritis
több mint 4 éve
sztem a mostani problémák jelentős részéért az elmúlt 100 évben kialakult establishment a felelősVarj, mert szerintem elbeszelunk egymas mellett. Most ebbol a kommentedbol ugy tunik, hogy te az establishmentrol beszelsz, de en meg meg a korabbi hozzaszolasodat ugy ertettem, hogy csatlakozol a tota fele gyokerekhez abban, hogy a "vilag minden baja" a kereszteny feher ferfitol ered.és ez ilyen egyszerű? sztem nemEs akkor osszeveted a "nyugati vilagrend"-ben reszes allamokban tapasztalhato eletszinvonalat, kozbiztonsagot, individualis szabadsagjogokat es onmegvalositas gyakorlati lehetoseget, a tarsadalom atjarhatosagat az afrikai, del-amerikai, arab, vagy azsiai orszagokkal, es rajossz, hogy bizony ez a gonosz feher ember megsem hozott letre olyan rossz dolgokat, szoval a "jelenlegi helyzetert ok a felelosek" inkabb dicseret kellene legyen 😊tegnap meg tudtuk hogy akinek a kezébe van a hatalom azé a felelősség 😀neki kizárólag azzal van baja, ha valakiEz évek óta trend világszerte...
- katolikus
- férfi
- magyar
- fehér
És ezek kombinációja.
MC12
warr_b
Negritis
undisputedly
Negritis
undisputedly
DE
több mint 4 éve
Es akkor osszeveted a "nyugati vilagrend"-ben reszes allamokban tapasztalhato eletszinvonalat, kozbiztonsagot, individualis szabadsagjogokat es onmegvalositas gyakorlati lehetoseget, a tarsadalom atjarhatosagat az afrikai, del-amerikai, arab, vagy azsiai orszagokkal, es rajossz, hogy bizony ez a gonosz feher ember megsem hozott letre olyan rossz dolgokat, szoval a "jelenlegi helyzetert ok a felelosek" inkabb dicseret kellene legyen 😊Elég vitaképes kijelentés... 😀
undisputedly
több mint 4 éve
Nem semmi ugrásokkal jutottatok el egy hitvány magyar közírótól az amerikai politikai rendszer szociális újítóihoz 😊 másoknak ez off topic lenne de én ezért is imádok fórumozni 😊és ez ilyen egyszerű? sztem nemEs akkor osszeveted a "nyugati vilagrend"-ben reszes allamokban tapasztalhato eletszinvonalat, kozbiztonsagot, individualis szabadsagjogokat es onmegvalositas gyakorlati lehetoseget, a tarsadalom atjarhatosagat az afrikai, del-amerikai, arab, vagy azsiai orszagokkal, es rajossz, hogy bizony ez a gonosz feher ember megsem hozott letre olyan rossz dolgokat, szoval a "jelenlegi helyzetert ok a felelosek" inkabb dicseret kellene legyen 😊tegnap meg tudtuk hogy akinek a kezébe van a hatalom azé a felelősség 😀neki kizárólag azzal van baja, ha valakiEz évek óta trend világszerte...
- katolikus
- férfi
- magyar
- fehér
És ezek kombinációja.
MC12
warr_b
Negritis
undisputedly
Negritis
több mint 4 éve
Varj, mert szerintem elbeszelunk egymas mellett. Most ebbol a kommentedbol ugy tunik, hogy te az establishmentrol beszelsz, de en meg meg a korabbi hozzaszolasodat ugy ertettem, hogy csatlakozol a tota fele gyokerekhez abban, hogy a "vilag minden baja" a kereszteny feher ferfitol ered.és ez ilyen egyszerű? sztem nemEs akkor osszeveted a "nyugati vilagrend"-ben reszes allamokban tapasztalhato eletszinvonalat, kozbiztonsagot, individualis szabadsagjogokat es onmegvalositas gyakorlati lehetoseget, a tarsadalom atjarhatosagat az afrikai, del-amerikai, arab, vagy azsiai orszagokkal, es rajossz, hogy bizony ez a gonosz feher ember megsem hozott letre olyan rossz dolgokat, szoval a "jelenlegi helyzetert ok a felelosek" inkabb dicseret kellene legyen 😊tegnap meg tudtuk hogy akinek a kezébe van a hatalom azé a felelősség 😀neki kizárólag azzal van baja, ha valakiEz évek óta trend világszerte...
- katolikus
- férfi
- magyar
- fehér
És ezek kombinációja.
MC12
warr_b
Negritis
undisputedly
Negritis
több mint 4 éve
és ez ilyen egyszerű? sztem nemEs akkor osszeveted a "nyugati vilagrend"-ben reszes allamokban tapasztalhato eletszinvonalat, kozbiztonsagot, individualis szabadsagjogokat es onmegvalositas gyakorlati lehetoseget, a tarsadalom atjarhatosagat az afrikai, del-amerikai, arab, vagy azsiai orszagokkal, es rajossz, hogy bizony ez a gonosz feher ember megsem hozott letre olyan rossz dolgokat, szoval a "jelenlegi helyzetert ok a felelosek" inkabb dicseret kellene legyen 😊tegnap meg tudtuk hogy akinek a kezébe van a hatalom azé a felelősség 😀neki kizárólag azzal van baja, ha valakiEz évek óta trend világszerte...
- katolikus
- férfi
- magyar
- fehér
És ezek kombinációja.
MC12
warr_b
Negritis
undisputedly
több mint 4 éve
Ha valaki, akkor en nem fogom Busht vedeni, mint politikust, roppant kartekony volt o is (hacsak nem voltal benne a (korrupt) olaj bizniszben, mert akkor meg imadtad), de a te logikad alapjan masik 100 millio ugyanilyen ember is elnok kellene legyen, szoval nyilvan nem ez volt az egyetlen kvalitasa, hanem a kapcsolati haloja es a csalad politikai tokeje.de azert halkan megjegyzem, hogy ennek a vilagrendnek a zaszloshajojat 8 evig egy fekete foszer vezette, ha jol remlik (abba most nem megyek beleAz azt megelőző 8 évben meg egy olyan idióta, akinek annyi kvalitása volt, hogy:
undisputedly
- hetero
- fehér
- keresztény (ezt elég hazudni is)
- meg amerikai (itthon ezt behelyettesítheted a magyarral)
Az összes ehhez hasonló ostobának ezek a cvjében a fő igazodási pontok, 'amire büszke vagyok rész' kitöltésének matériája. Aztán itt ki is merült az eredmény.
VanillaSky
Es ez nem valtoztat azon amit irtam, a "nyugati vilagrend" legerosebb tagjat, akkor meg a vilag egyetlen szuperhatalmat 8 evig egy fekete foszer vezette.
több mint 4 éve
VanillaSky
1 630
de azert halkan megjegyzem, hogy ennek a vilagrendnek a zaszloshajojat 8 evig egy fekete foszer vezette, ha jol remlik (abba most nem megyek beleAz azt megelőző 8 évben meg egy olyan idióta, akinek annyi kvalitása volt, hogy:
undisputedly
- hetero
- fehér
- keresztény (ezt elég hazudni is)
- meg amerikai (itthon ezt behelyettesítheted a magyarral)
Az összes ehhez hasonló ostobának ezek a cvjében a fő igazodási pontok, 'amire büszke vagyok rész' kitöltésének matériája. Aztán itt ki is merült az eredmény.
"Száz ismétlés, heti három éjszaka, négy éven keresztül gondolta Bernard Marx, a hipnopédiaspecialista. Hatvankétezer-négyszáz ismétlés, és az állítás igazsággá válik. Idióták!"
több mint 4 éve
Es akkor osszeveted a "nyugati vilagrend"-ben reszes allamokban tapasztalhato eletszinvonalat, kozbiztonsagot, individualis szabadsagjogokat es onmegvalositas gyakorlati lehetoseget, a tarsadalom atjarhatosagat az afrikai, del-amerikai, arab, vagy azsiai orszagokkal, es rajossz, hogy bizony ez a gonosz feher ember megsem hozott letre olyan rossz dolgokat, szoval a "jelenlegi helyzetert ok a felelosek" inkabb dicseret kellene legyen 😊tegnap meg tudtuk hogy akinek a kezébe van a hatalom azé a felelősség 😀neki kizárólag azzal van baja, ha valakiEz évek óta trend világszerte...
- katolikus
- férfi
- magyar
- fehér
És ezek kombinációja.
MC12
warr_b
Negritis
több mint 4 éve
tegnap meg tudtuk hogy akinek a kezébe van a hatalom azé a felelősség 😀neki kizárólag azzal van baja, ha valakiEz évek óta trend világszerte...
- katolikus
- férfi
- magyar
- fehér
És ezek kombinációja.
MC12
warr_b
több mint 4 éve
neki kizárólag azzal van baja, ha valakiEz évek óta trend világszerte...
- katolikus
- férfi
- magyar
- fehér
És ezek kombinációja.
MC12

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Mondjuk ha valakinek kijár a faszkorbács az elmúlt 20 év közéleti árokásásáért az kifejezetten a tóta W.Annyiban van köze, hogy a "nemzet méltósága" ugyanolyan megfoghatatlan faszság, mint amikről a vitában szó volt. Mint pl az igazság keresése a politikai kommunikációban.Ezt így a Sobri-Peterk vita margójára... Csak hogy legyen még muníció, nehogy ellaposodjon a vita! 😉Ennek ahhoz semmi köze, itt nem hazugságról van szó.
www.klubradio.hu/hirek/a-kuria-megbuntette-tota-w-t-a-magyar-nemzet-meltosaganak-megserteseert-116898?fbclid=IwAR1Rz_Mi2-4EA1pG8SqMtFty0AMLGRMH5_tH-KqPQYzeQn1kVkbX5uut6Dk
Lecsó
ender1112
Lecsó
Mondjuk ügyesen választotta meg a célpontjait, hiszen neki kizárólag azzal van baja, ha valaki
- katolikus
- férfi
- magyar
- fehér
És ezek kombinációja. A vallási ünnepekhez közeledve a katolikusokat kezdi gyalázni (természetesen a muszlimokat vagy a zsidókat a legritkább esetben vagy soha) a nemzeti ünnephez közeledve meg a magyarságot - elképesztő bátorság 😊 nem mellesleg pedig kiváló jövedelmet biztosított neki az elmúlt évtizedekben.
Kevés kártékonyabb közíró van nála, abszolút méltó lenne egy Bayer Zsolt- díjra 😊
több mint 4 éve
Annyiban van köze, hogy a "nemzet méltósága" ugyanolyan megfoghatatlan faszság, mint amikről a vitában szó volt. Mint pl az igazság keresése a politikai kommunikációban.Ezt így a Sobri-Peterk vita margójára... Csak hogy legyen még muníció, nehogy ellaposodjon a vita! 😉Ennek ahhoz semmi köze, itt nem hazugságról van szó.
www.klubradio.hu/hirek/a-kuria-megbuntette-tota-w-t-a-magyar-nemzet-meltosaganak-megserteseert-116898?fbclid=IwAR1Rz_Mi2-4EA1pG8SqMtFty0AMLGRMH5_tH-KqPQYzeQn1kVkbX5uut6Dk
Lecsó
ender1112
Szerkesztette: Lecsó
több mint 4 éve
www.bbc.com/news/business-56503741nem biztos hogy ide illik, de nekem ez szimpatikus
itthon is el tudnék képzelni egy Szent-Györgyi Albert-t valamelyik pénzünkön
egy Erdős Pál nyilván túlzás lenne
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Ezt így a Sobri-Peterk vita margójára... Csak hogy legyen még muníció, nehogy ellaposodjon a vita! 😉Ennek ahhoz semmi köze, itt nem hazugságról van szó.
Lecsó
több mint 4 éve
Ezt így a Sobri-Peterk vita margójára... Csak hogy legyen még muníció, nehogy ellaposodjon a vita! 😉www.klubradio.hu/hirek/a-kuria-megbuntette-tota-w-t-a-magyar-nemzet-meltosaganak-megserteseert-116898?fbclid=IwAR1Rz_Mi2-4EA1pG8SqMtFty0AMLGRMH5_tH-KqPQYzeQn1kVkbX5uut6Dk