Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem hiszem hogy emberekkel kell azonosulnom. Egyetértek velük vagy nem értek egyet. Megértem a problémájukat, megértem a nézőpontjukat vagy nem értem meg. Nem vagyok se hippi, sem sötétzöld, se dorombfilozófus. Viszont fontosnak érzem azt, hogy az ember megpróbálja végre beárazni a természeti tőkét, és nem bánnám, ha az gazdasági szempont lenne, ha nem externáliaként lenne kezelve.Mert a valósággal szemben épített fantazmagóriára támaszkodva nem tehet szert haszonra. Ez kvázi az agyhalott definíciója.Kösz, nélküled nem ment volna az értelmezés...Akkor segítek értelmezni a látottakat:Már megnéztem. Továbbra sem értem, miért agyhalott az, aki nem szeretne ipari létesítményt a kertje végébe?Miért lenne az?Amikor a 21. század találkozik az agyhalottakkal.Miért agyhalott az, aki nem akar ipari létesítményt a háza végébe?
Sobri Jóska
Lecsó
Nézd meg a linkelt videót, ahol találkozik a 21.század az agyhalottakkal.
Sobri Jóska
Lecsó
Nincs szó ipari létesítményről.
Egy engedélykérésről van szó jelenleg egy próbafúrásra, ami a 21.században, egy kapitalista országban teljesen természetes dolog. Az az agyhalott, aki ezt nem tudja befogadni az agyába.
Ha majd úgy dönt a MOL, hogy kutat létesít, akkor az ellen szólamoljon föl, és majd a hatóság eldönti, hogy jogszerű e a kútlétesítés.
Cserébe áruld el: te melyik megszólalóval tudtál azonosulni? A dorombfilozófussal vagy a szemmel láthatóan bolond és egzaltált, egyhangon beszélő félkatatón nővel, esetleg az Újlaky Dénes hasonmásverseny harmadik helyezetjével, aki egy ellenérvet se tudott elővezetni, csak hümögött, dödögött?
Sobri Jóska
Nem azt mondtam, hogy ne termeljünk gázt. Azt sem hogy a Mol ne csináljon semmit. Annyit kérdeztem, miért agyhalott az az ember, aki a saját érdekeit nézve (mint pl te) a saját maga számára hasznos szempontokat sorolva (mint te szoktad) véleményt nyilvánít?
Lecsó
Hibásan méri fel a valóságot, a lehetőségeit, az érdekeit, és így a hasznát is.
Én ilyet nem szoktam.
Teljesen rossz költség-haszon elemzést végzett.
Ilyet se szoktam.
Én mindig tisztességgel válaszolok ha kérdezel, legfeljebb nem értesz egyet a válaszommal, de legjobb tudásom szerint megosztom veled.
Én annyit kérdetem:
Te melyik megszólalóval tudtál azonosulni? A dorombfilozófussal vagy a szemmel láthatóan bolond és egzaltált, egyhangon beszélő félkatatón nővel, esetleg az Újlaky Dénes hasonmásverseny harmadik helyezetjével, aki egy ellenérvet se tudott elővezetni, csak hümögött, dödögött?
Megtisztelsz a válasszal?
Sobri Jóska
Mi a valóság, amivel ők szembehelyezkednek? Ami a te valóságod? Az a fantazmagóriájuk, hogy nyugalmat szeretnének ott, ahol élnek? Te nem így vagy ezzel? Mi az ő hasznuk? Ezt te mondanád meg nekik? Vagy én? Vagy ki? Honnan tudod, hogy neki mennyit ér a nyugalom?
"Hibásan méri fel a valóságot, a lehetőségeit, az érdekeit, és így a hasznát is.
Én ilyet nem szoktam.
Ilyet se szoktam."
Ez jó volt, kacagtam... 😊
Szerkesztette: Lecsó
több mint 4 éve
Megnéztem. Ilyen nincs, bazmeg. Csendet és nyugalmat akarnak a 21. században? Tényleg agyhalottak, megértek a pusztulásra. Szerintem még azt se tudják, mi az a politikai kommunikáció.Az a baj, hogy a 444 rontotta el a castingot. Megnéztem én is, a leszedált vendég-ház tulajdonos meg a dorombfilozófus semmi különösebb együttérzést nem tudott kiváltani belőlem (pedig tök semleges vagyok a témában) szóval a helyieket rosszul válogatták össze. A Greenpeace-től egyébként rosszul szoktam lenni mert gyomorforgatóan képmutató banda, de ez a kisgyerek jó volt - mégha kicsit túlmozgásos is - a MOL kommunikációsa meg rossz, messziről nézve is bullshitelt erősen.
nagylaza
Egyébként meg bassza meg a MOL és tényleg ne az Őrségben akarjon már gázt keresni, tart erre a világ egy valag ázsiai "Isztánt" aztán termeljen ki ott. Nem lehet az a lelőhely olyan rohadt fontos és nagy, ha 2021-ben találják ki, hogy furkálni kéne...
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Megnéztem. Ilyen nincs, bazmeg. Csendet és nyugalmat akarnak a 21. században? Tényleg agyhalottak, megértek a pusztulásra. Szerintem még azt se tudják, mi az a politikai kommunikáció.
több mint 4 éve
- Én kérdeztem előbb!- Nem, én kérdeztem előbb!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Mert a valósággal szemben épített fantazmagóriára támaszkodva nem tehet szert haszonra. Ez kvázi az agyhalott definíciója.Kösz, nélküled nem ment volna az értelmezés...Akkor segítek értelmezni a látottakat:Már megnéztem. Továbbra sem értem, miért agyhalott az, aki nem szeretne ipari létesítményt a kertje végébe?Miért lenne az?Amikor a 21. század találkozik az agyhalottakkal.Miért agyhalott az, aki nem akar ipari létesítményt a háza végébe?
Sobri Jóska
Lecsó
Sobri Jóska
Lecsó
Egy engedélykérésről van szó jelenleg egy próbafúrásra, ami a 21.században, egy kapitalista országban teljesen természetes dolog. Az az agyhalott, aki ezt nem tudja befogadni az agyába.
Ha majd úgy dönt a MOL, hogy kutat létesít, akkor az ellen szólamoljon föl, és majd a hatóság eldönti, hogy jogszerű e a kútlétesítés.
Cserébe áruld el: te melyik megszólalóval tudtál azonosulni? A dorombfilozófussal vagy a szemmel láthatóan bolond és egzaltált, egyhangon beszélő félkatatón nővel, esetleg az Újlaky Dénes hasonmásverseny harmadik helyezetjével, aki egy ellenérvet se tudott elővezetni, csak hümögött, dödögött?
Sobri Jóska
Nem azt mondtam, hogy ne termeljünk gázt. Azt sem hogy a Mol ne csináljon semmit. Annyit kérdeztem, miért agyhalott az az ember, aki a saját érdekeit nézve (mint pl te) a saját maga számára hasznos szempontokat sorolva (mint te szoktad) véleményt nyilvánít?
Lecsó
Hibásan méri fel a valóságot, a lehetőségeit, az érdekeit, és így a hasznát is.
Én ilyet nem szoktam.
Ilyet se szoktam.
Én mindig tisztességgel válaszolok ha kérdezel, legfeljebb nem értesz egyet a válaszommal, de legjobb tudásom szerint megosztom veled.
Én annyit kérdetem:
Te melyik megszólalóval tudtál azonosulni? A dorombfilozófussal vagy a szemmel láthatóan bolond és egzaltált, egyhangon beszélő félkatatón nővel, esetleg az Újlaky Dénes hasonmásverseny harmadik helyezetjével, aki egy ellenérvet se tudott elővezetni, csak hümögött, dödögött?
Megtisztelsz a válasszal?
több mint 4 éve
Kösz, nélküled nem ment volna az értelmezés...Akkor segítek értelmezni a látottakat:Már megnéztem. Továbbra sem értem, miért agyhalott az, aki nem szeretne ipari létesítményt a kertje végébe?Miért lenne az?Amikor a 21. század találkozik az agyhalottakkal.Miért agyhalott az, aki nem akar ipari létesítményt a háza végébe?
Sobri Jóska
Lecsó
Sobri Jóska
Lecsó
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Te hány százalék esélyt adsz, hogy emiatt a "beleállás" miatt eláll a MOL a fúrástól?ha nem fúrnak nem is találnak semmit, és akkor el se kell addig jutniAkkor segítek értelmezni a látottakat:Már megnéztem. Továbbra sem értem, miért agyhalott az, aki nem szeretne ipari létesítményt a kertje végébe?Miért lenne az?Amikor a 21. század találkozik az agyhalottakkal.Miért agyhalott az, aki nem akar ipari létesítményt a háza végébe?
Sobri Jóska
Lecsó
Sobri Jóska
Lecsó
Sobri Jóska
most beleállni +1 lehetőség rá
Negritis
Csak annyit mondj, hogy 1 százaléknál többet vagy kevesebbet?
Sobri Jóska
de ahogy a szerkesztésbe írtam, mit vesztenek vele?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Te hány százalék esélyt adsz, hogy emiatt a "beleállás" miatt eláll a MOL a fúrástól?ha nem fúrnak nem is találnak semmit, és akkor el se kell addig jutniAkkor segítek értelmezni a látottakat:Már megnéztem. Továbbra sem értem, miért agyhalott az, aki nem szeretne ipari létesítményt a kertje végébe?Miért lenne az?Amikor a 21. század találkozik az agyhalottakkal.Miért agyhalott az, aki nem akar ipari létesítményt a háza végébe?
Sobri Jóska
Lecsó
Sobri Jóska
Lecsó
Sobri Jóska
Negritis
Csak annyit mondj, hogy 1 százaléknál többet vagy kevesebbet?
több mint 4 éve
ha nem fúrnak nem is találnak semmit, és akkor el se kell addig jutniAkkor segítek értelmezni a látottakat:Már megnéztem. Továbbra sem értem, miért agyhalott az, aki nem szeretne ipari létesítményt a kertje végébe?Miért lenne az?Amikor a 21. század találkozik az agyhalottakkal.Miért agyhalott az, aki nem akar ipari létesítményt a háza végébe?
Sobri Jóska
Lecsó
Sobri Jóska
Lecsó
Sobri Jóska
és mit vesztenek azzal ha most nekiállnak hisztizni? semmit, csak nyerhetnek vele
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Akkor segítek értelmezni a látottakat:Már megnéztem. Továbbra sem értem, miért agyhalott az, aki nem szeretne ipari létesítményt a kertje végébe?Miért lenne az?Amikor a 21. század találkozik az agyhalottakkal.Miért agyhalott az, aki nem akar ipari létesítményt a háza végébe?
Sobri Jóska
Lecsó
Sobri Jóska
Lecsó
több mint 4 éve
Már megnéztem. Továbbra sem értem, miért agyhalott az, aki nem szeretne ipari létesítményt a kertje végébe?Miért lenne az?Amikor a 21. század találkozik az agyhalottakkal.Miért agyhalott az, aki nem akar ipari létesítményt a háza végébe?
Sobri Jóska
Lecsó
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Miért lenne az?Amikor a 21. század találkozik az agyhalottakkal.Miért agyhalott az, aki nem akar ipari létesítményt a háza végébe?
Sobri Jóska
Lecsó
több mint 4 éve
az "erre készülünk, de beadjuk másra is az engedély" duma te is tudod hogy azt jelenti hogy mind2-t ki fogják termelni mer $$$$Ha megéri, akkor nyilván. De nem gyanítanak olajat, a környéken sehol nincs. De ha van, akkor termeljék is ki.
Negritis
Ez a dolga egy profitorientált nagyvállalatnak. Ha MOL részvényes lennék el is várnám.
De ez irreleváns, mert még egy kapavágás nem történt.
És már most megy a sivalkodás.
A Greenpeace-s csávó külön kedvesen kooperatív és cseppet sem idegesítően tájékozatlan. 😊
Pontosan. Hülyék lennének engedni.Így van. A MOL vásárolni fog, ha a próbafúrás sikeres. De ahhoz előbb tudniuk kellene mi van a föld alatt kilométerekre. Ez lesz majd valamikor a jövőben, egyelőre még fúrási engedélyük sincs.
Az ő ingatlanjuk értéke csökken , biznisz értéke csökken.
MOL ha fúrni akar majd szépen vásárol.
Ez nem agyhalottság, egyszerűen így több pénzre van esélyük.
Vagy full kretenek és csak elvek mentén gondolkodnak, hogy szeretik a csendet és a végén mindenképpen beszopják.
Toca
Ezek a riportbéli kretének nem nyerészkedni akarnak, hanem zavarja őket, hogy működik a kapitalista civilizáció, amitől egészen több kilóméterre elmenekültek, és elvárják, hogy ez az istenadta nyugalom maradjon is így, hiszen a dorombfilozófiához bizonyára csend és eltávolodás szükségeltetik a világi dolgoktól, hogy Tana Batur megnyilvánulhasson.
"Kelemen Andor vagyok, dorombfilozófus, korábban bőrműves voltam.
Tana Batur egy bennem élő táltos, aki egy régmúlt időből köszön vissza, a testem kommunikációs kapuit használva, hogy a mai, kifordult világban élő megtévedt embereken segítsen visszatérni ahhoz az élethez, amit élniük kellene, ami összhangban van a természettel, Földanyával, a teljes Univerzummal. Tana Batur tanít engem is, ha hívom, előjön a semmiből és segít, elmondja, hogyan tegyem a dolgom, de csak akkor működik a tanítása, ha megfogadom a tanácsait.Arra kért, írjam le, amit mond, hogy nektek segíthessen. Ezért nem nevezhetem magam szerzőnek, hiszen Ő diktálta. Olvassátok és fogadjátok meg tanácsait, hogy megtaláljátok a kulcsot, ami megnyitja majd az ajtót az igazi örök boldogsághoz."
Hát most rábaszták az örök boldogság ajtaját, hogy csak úgy döndült.
És a lényeg:
Ha feliratkozol a hírlevél listámra, nemcsak 50%-al olcsóbban kapod meg a kurzust, de értékes ajándékkal is gazdagodhatsz, ugyanis egy letölthető pdf formátumú e-könyvet adok neked ajándékba, és meghívlak egy facebook csoportba ahol a többi tanulóval is beszélgethetsz, időnként akár velem is.
webuni.hu/kepzes/tuzdoromb-kulcs-onmagadhoz
több mint 4 éve
Ja, Orbán, akinek nincs vagyona, nem is volt, nem is lesz. A felcsúti kertje végében pl. csak úgy termett egy stadion. Ahhoz is volt pofája, hogy elpanaszolta, milyen hangos. Szegényke. Haggyukmá...Igaz a mondás: a pofátlanságnak nincs határa...Őszintén, csináltak egy fos propaganda akciót amit bebuktak. Hülye lenne a Fidesz és Vitya nem kisajtolni ebből mindent.
metropol.hu/aktualis/orban-viktor-a-jobbik-elnoke-tobbszoros-milliomos-de-a-szegenylegenyt-jatssza-248487/?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
nagylaza
Tényleg kicsit úgy érzem az ellenzéknél, hogy ha kussban marad akkor lehetne eselye. De annyit pofaznak faszságokat és dobálják fel a labdát a Fidesznek, hogy nekik kb. annyi a dolguk, hogy lecsapják.
Toca
több mint 4 éve
ha a pénzre rámennek, jól járnak de oda a békés élet, és megint kezdhetik a keresgélést előlről, és előbb utóbb elfogynak ezek a helyekNem biztos, lehet jó pénzért fogjak eladni azokat az ingatlanokat ha ügyesek és nem kapzsik.mindenképp beszopják, csak mikor a zöld energiát kéne tolni akkor beáldozni egy nemzeti park bizonyos részét a fosszilis energiáért alsó hangon geciségPontosan. Hülyék lennének engedni.Amikor a 21. század találkozik az agyhalottakkal.az "erre készülünk, de beadjuk másra is az engedély" duma te is tudod hogy azt jelenti hogy mind2-t ki fogják termelni mer $$$$
A sztori röviden: a MOL akar egy jövőben földgázkúthoz próbafúrást az Őrségben, ahol már vannak ilyen kutak kicsivel odébb, de ez a mostani tervezet, amire engedélyt kértek (még meg se kapták) 3-400 méterre van egy pár az elmúlt 20-30 évben odaköltözött ember házától, akik vendégházként is működnek, így ők nem akarnak olajkutat a kertük végébe.
A MOL-os csávó elmondja, hogy nem olaj, hanem földgáz, hogy ha egyáltalán fúrnak, akkor van zajcsökkentő technológiájuk, ha a helyieknek nem tetszik a murvás út, amit ehhez ki kell alakítani, akkor máshol lesz az út, stb. Eléggé kooperatívan hangzik.
A falu "őslakosait" nem zavarja ez az egész.
De a vendégháztulajok a főszereplői a riportnak, akik azt képviselik, hogy ne fúrjanak, mert, ők a csendet szeretik és a vendégeik is ezért jönnek.
Ő pedig a kedvenc zajellenes nyilatkozóm.
Akit már a titulusa nem győz meg, azt az se fog, amiket mond.
Sobri Jóska
Negritis
Vagy full kretenek és csak elvek mentén gondolkodnak, hogy szeretik a csendet és a végén mindenképpen beszopják.
Toca
Negritis
Toca
szóval anyagilag lehet jól járnak, de nem feltétlen az minden
több mint 4 éve
Amikor a 21. század találkozik az agyhalottakkal.Miért agyhalott az, aki nem akar ipari létesítményt a háza végébe?
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Nem biztos, lehet jó pénzért fogjak eladni azokat az ingatlanokat ha ügyesek és nem kapzsik.mindenképp beszopják, csak mikor a zöld energiát kéne tolni akkor beáldozni egy nemzeti park bizonyos részét a fosszilis energiáért alsó hangon geciségPontosan. Hülyék lennének engedni.Amikor a 21. század találkozik az agyhalottakkal.az "erre készülünk, de beadjuk másra is az engedély" duma te is tudod hogy azt jelenti hogy mind2-t ki fogják termelni mer $$$$
A sztori röviden: a MOL akar egy jövőben földgázkúthoz próbafúrást az Őrségben, ahol már vannak ilyen kutak kicsivel odébb, de ez a mostani tervezet, amire engedélyt kértek (még meg se kapták) 3-400 méterre van egy pár az elmúlt 20-30 évben odaköltözött ember házától, akik vendégházként is működnek, így ők nem akarnak olajkutat a kertük végébe.
A MOL-os csávó elmondja, hogy nem olaj, hanem földgáz, hogy ha egyáltalán fúrnak, akkor van zajcsökkentő technológiájuk, ha a helyieknek nem tetszik a murvás út, amit ehhez ki kell alakítani, akkor máshol lesz az út, stb. Eléggé kooperatívan hangzik.
De a vendégháztulajok a főszereplői a riportnak, akik azt képviselik, hogy ne fúrjanak, mert, ők a csendet szeretik és a vendégeik is ezért jönnek.
Sobri Jóska
Negritis
Toca
Negritis
több mint 4 éve
Igaz a mondás: a pofátlanságnak nincs határa...Őszintén, csináltak egy fos propaganda akciót amit bebuktak. Hülye lenne a Fidesz és Vitya nem kisajtolni ebből mindent.
metropol.hu/aktualis/orban-viktor-a-jobbik-elnoke-tobbszoros-milliomos-de-a-szegenylegenyt-jatssza-248487/?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
nagylaza
Tényleg kicsit úgy érzem az ellenzéknél, hogy ha kussban marad akkor lehetne eselye. De annyit pofaznak faszságokat és dobálják fel a labdát a Fidesznek, hogy nekik kb. annyi a dolguk, hogy lecsapják.
több mint 4 éve
mindenképp beszopják, csak mikor a zöld energiát kéne tolni akkor beáldozni egy nemzeti park bizonyos részét a fosszilis energiáért alsó hangon geciségPontosan. Hülyék lennének engedni.Amikor a 21. század találkozik az agyhalottakkal.az "erre készülünk, de beadjuk másra is az engedély" duma te is tudod hogy azt jelenti hogy mind2-t ki fogják termelni mer $$$$
Sobri Jóska
Negritis
Toca
több mint 4 éve
Pontosan. Hülyék lennének engedni.Amikor a 21. század találkozik az agyhalottakkal.az "erre készülünk, de beadjuk másra is az engedély" duma te is tudod hogy azt jelenti hogy mind2-t ki fogják termelni mer $$$$
Sobri Jóska
Negritis
több mint 4 éve
Amikor a 21. század találkozik az agyhalottakkal.az "erre készülünk, de beadjuk másra is az engedély" duma te is tudod hogy azt jelenti hogy mind2-t ki fogják termelni mer $$$$
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Igaz a mondás: a pofátlanságnak nincs határa...metropol.hu/aktualis/orban-viktor-a-jobbik-elnoke-tobbszoros-milliomos-de-a-szegenylegenyt-jatssza-248487/?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
több mint 4 éve
Amikor a 21. század találkozik az agyhalottakkal.A sztori röviden: a MOL akar egy jövőben földgázkúthoz próbafúrást az Őrségben, ahol már vannak ilyen kutak kicsivel odébb, de ez a mostani tervezet, amire engedélyt kértek (még meg se kapták) 3-400 méterre van egy pár az elmúlt 20-30 évben odaköltözött ember házától, akik vendégházként is működnek, így ők nem akarnak olajkutat a kertük végébe.
több mint 4 éve
Side note: mindig ez van, vagy 10 éve amikor úgy néz ki, hogy valami baszom nagy válság van, és ezt nem tudja kezelni a kormány, és ennyi volt, megbuknak, az ellenzék már azon gondolkodik, hogy hány miniszter legyen az új kormányban, kijön, hogy erősödött a Fidesz 😊Az embereknek nem az a "vírusvédekezés", "válságkezelés" mint nekünk.
telex.hu/belfold/2021/03/16/zavecz-research-partpreferenciak-fidesz-jobbik-mszp-dk-momentum-tamogatottsag
Rádásul március 2-11 között, szóval ez már vastagon a 3. hullámban készült. Nekem ez némileg meglepő és nem is különösebben értem, szóval azért érdemes megvárni a többi kutatócég márciusi eredményét.
Érdekes még egyébként a Momentum bezuhanása, egy évvel ezelőtt még a DK-val holtversenyben voltak az élen, mostmár stabilan 5-8% közé lavírozták magukat. Így egyébként érthető az elmúlt hetek-hónapok kommunikációs nyomulása.
MC12
Amikről akár ebben, akár a Koronavírus topicban szó esik, mint a kormányzat balfaszkodása, az a választók maximum 5 százalékához jut el, érinti meg. Mondhatni az ő életükre még kevésbbé hat ki a politika, mint az enyémre, mert fel se fogják az összefüggéseket, hogy mi és miért történik.
Ami 22-ben gondot jelenthet, hogy addigra már beindul az infláció, vagyis drágul az élet, vagyis "emelik az árakat", és rengetegen veszítik el az állásukat, vagyis "még meló sincs".
Ezekbe fog belebukni Orbán, nem abba, hogy ki- vagy belép az Európai Néppártba, hogy ki kap sms-t oltakozásról, hova repked a NER-magángép, mennyivel lesz drágább a Néprajzi Múzeum vagy ami az orvosok béremelésénél történt. Azok a szavazók (fideszes, ellenzéki) 90 százalékát el se érik, meg se érintik, le se szarják.
És még mindig jobb Orbán, mint a komcsik.
És még mindig jobb bárki, mint az Orbángeci.
Ez a két megközelítés dönt a parlamenti helyek legalább háromnegyedéről.
több mint 4 éve
Side note: mindig ez van, vagy 10 éve amikor úgy néz ki, hogy valami baszom nagy válság van, és ezt nem tudja kezelni a kormány, és ennyi volt, megbuknak, az ellenzék már azon gondolkodik, hogy hány miniszter legyen az új kormányban, kijön, hogy erősödött a Fidesz 😊telex.hu/belfold/2021/03/16/zavecz-research-partpreferenciak-fidesz-jobbik-mszp-dk-momentum-tamogatottsag
Rádásul március 2-11 között, szóval ez már vastagon a 3. hullámban készült. Nekem ez némileg meglepő és nem is különösebben értem, szóval azért érdemes megvárni a többi kutatócég márciusi eredményét.
Érdekes még egyébként a Momentum bezuhanása, egy évvel ezelőtt még a DK-val holtversenyben voltak az élen, mostmár stabilan 5-8% közé lavírozták magukat. Így egyébként érthető az elmúlt hetek-hónapok kommunikációs nyomulása.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”