Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Az a Fidesz legnagyobb szerencséje, hogy bármit csinál az ellenzék kitudja hozni magát még hülyébre.Nem akarnék Sobriba átmenni, de mi a fasz értelme van ezeknek a tüntikéknek? Egyértelműen ki lett mondva, hogy tilos mindenféle gyűlekezés. Mire számítottak Dúróék meg Gődényék is?m.hvg.hu/itthon/20210315_Egy_politikus_azt_allitja_rendorok_gumibotoztak_Budapesten_de_nem_tesz_feljelentest?fbclid=IwAR2yPxV-OSEGZF4tXcwHhxa16zfdJ-ESEOXZIgDTHQeXDmPCVqB1s7_cFw4Gumibot az új gumilövedékjaa, most nézem a videót
csebi
Negritis
nagir
warr_b
több mint 4 éve
Gondolom nyitasra, hiszen errol konzultalunk eppen a kormannyalNem akarnék Sobriba átmenni, de mi a fasz értelme van ezeknek a tüntikéknek? Egyértelműen ki lett mondva, hogy tilos mindenféle gyűlekezés. Mire számítottak Dúróék meg Gődényék is?m.hvg.hu/itthon/20210315_Egy_politikus_azt_allitja_rendorok_gumibotoztak_Budapesten_de_nem_tesz_feljelentest?fbclid=IwAR2yPxV-OSEGZF4tXcwHhxa16zfdJ-ESEOXZIgDTHQeXDmPCVqB1s7_cFw4Gumibot az új gumilövedékjaa, most nézem a videót
csebi
Negritis
nagir
warr_b
Te is, en is, ok is.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Nem akarnék Sobriba átmenni, de mi a fasz értelme van ezeknek a tüntikéknek? Egyértelműen ki lett mondva, hogy tilos mindenféle gyűlekezés. Mire számítottak Dúróék meg Gődényék is?m.hvg.hu/itthon/20210315_Egy_politikus_azt_allitja_rendorok_gumibotoztak_Budapesten_de_nem_tesz_feljelentest?fbclid=IwAR2yPxV-OSEGZF4tXcwHhxa16zfdJ-ESEOXZIgDTHQeXDmPCVqB1s7_cFw4Gumibot az új gumilövedékjaa, most nézem a videót
csebi
Negritis
nagir

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
m.hvg.hu/itthon/20210315_Egy_politikus_azt_allitja_rendorok_gumibotoztak_Budapesten_de_nem_tesz_feljelentest?fbclid=IwAR2yPxV-OSEGZF4tXcwHhxa16zfdJ-ESEOXZIgDTHQeXDmPCVqB1s7_cFw4Gumibot az új gumilövedékjaa, most nézem a videót
csebi
Negritis

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Gumibot az új gumilövedékjaa, most nézem a videót
csebi
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Gumibot az új gumilövedék
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Mint írtam, nem csak anyagi haszon van, az is haszon, ha nyugodtan tudok olvasni, dugni, vagy jó levegőn sétálni, ésatöbbi.Világos. De ha ez így van, akkor nyugodtan mondhatnád azt is, hogy etikusan élek. Hiszen az is lefedné azt, ahogy élsz. (Az sem gond, hogy nem száz százalékban, mert a magukat etikusan élőknek tartóknál sem száz százalékos a lefedettség. Persze meg lehet magyarázni, hogy az ,mert mindent meg lehet magyarázni, de valójában senkinél sem az 😊 )
Nem hagyok ki semmilyen tényezőt, csak nem emelem be ami nekem irreleváns, nem a gondolkodást zavarná, hanem lényegtelennek tartom. Mondjuk éhes vagyok, sehol semmi, csak egy benzinkút, akkor veszek két szendvicset, és nem nézem, nem veszem számításba, hogy mennyibe került. Fontosabb, hogy ne legyek éhes, mint spóroljak 300 forintot. Vagy minden cégemben mindig mindenkit megbízási szerződéssel vettem fel, nem hagyományos munkaszerződéssel, cserébe többet kapott nettó, mint amire számított, de így nem kellett szarakodjak szabadságokkal, munkaidővel, munkaköri leírásokkal, stb., csak kellett csinálni, amit mondok, és mindig közös megegyezéssel bontottunk szerződést, és nekik is, nekem is így érte meg jobban. Vagy ha egy ismerősömmel történt valami szarság, bajba került, akkor adtam neki pénzt úgy kölcsön, hogy az ajándék, mert nyilvánvaló volt, hogy sose tudja megadni, de én jobban éreztem tőle magam, így nekem ez hasznosabb volt, mint nem adni. Semmi köze ennek kapitalizmushoz, ez egyfajta életfelfogás, nekem bejön.
Aki ismer személyesen tudja, hogy nem görcsölök, nem stresszelek rá dolgokra, kiegyensúlyozott, rugalmas, fegyelmezett ember vagyok, tehát még működőképes is, vagyis bizonyosan nem önámítás.
Én így élek, nem "igét hirdettem", csak válszoltam a kérdéstekre.Sobri Jóska
Szóval csak azt nem értem, hogy ennek mi értelme, amikor van egy "készen kapható", elfogadott rendszer amit a köznyelv használ - ergó könnyen érthető a beszélgetés ezt a kontextust használva - és nagyjából ugyanezt tudja. Annak, hogy neked nem kell ez a "készen kapható", valami oka biztosan van, mert az ember nem szokott saját rendszereket kitalálgatni az életére, ha a "készen kapható" is megfelel. Neked valamiért nem felelt meg, és nekem most se világos, hogy miért (az indoklásaid alapján az etikát / erkölcsöt is nyugodtan használhatnád ), de ezt neked kell tudni, rád tartozik.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
8 eves a legendas sms! 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Ja mert az utóbbi pár évben nem sértettünk nemzetkozi egyezményeket? Megsúgom de igen szisztematikusan is, új törvényi rendelkezésekkel és magasan tojtunk arra h mi van a nemzetközi egyezmenyekben. Szóval pontosan ugyanannyi lenne a halálbüntetés visszaállítása.Szerintem nem.Pontosan annyiba telik visszaállítani a halálbüntetést mint település rendezésről rendelkezni kétharmaddal.Ez nem ellentmondás, hanem félreértés részedről.Embere válogatja.Azért nem mész 100-al este a városban mert nem hasznos. Te magad mondtad. Megállít a rendőr (időveszteség) meg megbasz (anyagi veszteség) Vagyis a jogi konzekvenciákat sorolod, utána meg leírod, hogy ha a hasznot nézed nem kell nézned a jogi és egyéb konzekvenciákat. Eree az ellentmondásra hívtam fel a figyelmedet.
Mindig csak az tud valaminek a része lenni, amit ismersz.
Nekem része, de én ismerem a jogot, azokon a területein, ahol szembejön sokszor jobban, mint egy általánosan nyilván sokkal képzettebb ügyvéd, jogász. (Legalábbis én így vélem, és még nem bizonyosodott be az ellenkezője.)
Sobri Jóska
Lecsó
Nem kell néznem a jogi konzekvenciát, mert a hasznosságot nézem, aminek -nálam- a jogszerűség is része, legalábbis annyira, hogy ne legyen ebből kellemetlenségem, mert az nem haszon.
a haszonelemzés nem egyenrangú a joggal, hogy vagy-vagy, hanem felette áll, annyiban, hogy integrált része. Ahogy mondjuk az étkezés se önálló szempont, vagy az öltözködés vagy a jómodor, az illem. Ezekből áll össze, hogy minden sokrétű helyzetben tudjam mi nekem a hasznos.
De.Ez a hülye példa igaz lehetne, csak te az önkormányzatiság értelmetlensége mellett érveltél ezzel a lerohasztással. A te döglött lovad nem érv a lovaglás, mint tevékenység értelmetlensége mellett.Dehát ez a helyzet.Az önkormányzatiságnak akkor van értelme, ha van mit önkormányozni. De az önkormányzatoknál már szinte nincs feladat, jogkör, így szinte teljesen feleslegesek.Előbb lerohasztják az önkormányzatiságot (értsd elveszik a jogkörök felét), aztán tovább rohasztják, mondván hogy "nézd már alig alig van jogkörük". Így ne érvelj már mellette... Ez gagyi.
Sobri Jóska
A csökkentéssel sztem sokan egyetértenének, valóban felesleges cirka 3000 ök.
Lecsó
Most most van, és az önkormányzatokat már lerohasztották.
Így mi szükség van már rájuk?
Ha mondjuk lelövöd a lovamat, attól még legitim az érved, hogy "szállj már le baszki, döglött lovon nem lehet lovagolni". Tényleg nem lehet, és te lőtted le, de indifferens miért döglött.
Elég gagyi múltbéli dolgokkal foglalkozni, ha a jövőről van szó.
Sobri Jóska
Lecsó
Ha egy lovad van, ami döglött, akkor számodra értelmetlen a lovaglással kacérkodni.
Magyarországon haszontalan, értelmetlen az önkormányzatiság. (Mindenki tudja miért, ezen senki se vitázik már.) A kérdés az, hogy hogyan tovább, ami most vagy a jövőben történik, az előre visz, vagy sem.
Ezügyben irreleváns, hogy miért az a kiinduló helyzet ma, ami, erre kell választ találni.
És ebben az Orbán-kormány kimondottan előremutató, ha skippelni akar egy csomó önkormányzatot, csökkenti a jogköreiket, jelen esetben a településrendezéssel kapcsolatban átcsoportosítja máshová a feladatot.
Ebben három csúsztatás is van.Ennyi erővel mivel nem mehetsz ki az utcára 8 után így mi értelme az életednek azt is elvesszük véglegesen csakúgy mert ilyen kedvünk van ...Dehát ez a helyzet.Az önkormányzatiságnak akkor van értelme, ha van mit önkormányozni. De az önkormányzatoknál már szinte nincs feladat, jogkör, így szinte teljesen feleslegesek.Előbb lerohasztják az önkormányzatiságot (értsd elveszik a jogkörök felét), aztán tovább rohasztják, mondván hogy "nézd már alig alig van jogkörük". Így ne érvelj már mellette... Ez gagyi.
Sobri Jóska
Lecsó
Ha mondjuk lelövöd a lovamat, attól még legitim az érved, hogy "szállj már le baszki, döglött lovon nem lehet lovagolni". Tényleg nem lehet, és te lőtted le, de indifferens miért döglött.
Sobri Jóska
csebi
Egyrészt ki lehet menni 20 óra után is az utcára, másrészt, ha nem lehetne, attól még nem lenne értelmetlen az életem, harmadrészt, az életemet államilag nem jogszerű elvenni, de a településrendezésről törvénykezni, ráadásul kétharmados felhatalmazással meg az. Ez a demokrácia.
Sobri Jóska
csebi
Utóbbi megoldható simán a jelenlegi helyzetben, a halálbüntetés visszaállításához előbb buknia kell ennek a kormánynak 22-ben, majd kilépni nemzetközi egyezményekből, majd az EU-ból.
Arra csak utána kerülhet sor.
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Ha szerinted semmi, akkor maradjunk ennyiben. Ez a lényeg.Ebben mi a csúsztatás vagy a gúnyolódás?Nekem vagy az államnak?Ebben három csúsztatás is van.Mit számít... Hasznos vagy nem Ez a lényeg. Vagy nem?
Egyrészt ki lehet menni 20 óra után is az utcára, másrészt, ha nem lehetne, attól még nem lenne értelmetlen az életem, harmadrészt, az életemet államilag nem jogszerű elvenni, de a településrendezésről törvénykezni, ráadásul kétharmados felhatalmazással meg az. Ez a demokrácia.
Sobri Jóska
Lecsó
Nekem nem hasznos, az állmnak meg nincs rá módja és nem is eszerint cselekszik.
Eddig nem csúsztattál, azt hittem beszélgetni akarsz, nem bénán gúnyolódni.
Sobri Jóska
Van egy gondolkodásmódod (taktikád, életszemléleted nevezzük aminek akarod).
Ha más is így gondolkodik, az baj? Vagy ha tegyük fel a társadalom minden tagja átveszi ezt, és eszerint kezd el élni, vagyis ez lesz a norma, erkölcs, akármi, akkor ezt te már kikéred magadnak?
Lecsó
több mint 4 éve
Ugyanazt A 20-30 ezer embert adogatják össze a különböző műsorok nézetségéhez napi szinten. Így jön ki egyáltalán valami szám.Tévedsz. Nem a mocskolódásra szarnak, hanem a kábeltévére.
Ezt unta meg Vaszily és kapott még egy ucsó esélyt ez a vezetés. Március elsején ezért alakították át a műsorokat, ha nyárig nem emelkednek a számok lesz vlm más.
Ezt célzottan a fiataloknak hozták létre, azok meg szarnak erre a típusú mocskolódásra.
Konkrétan Nem mennek gördeszkával a templomba 😉
ozibozi
Egy trash tik-tok vagy insta tartalmat megnéznek többszázezre.
több mint 4 éve
Te nem vagy tipikus Fidesz-szavazó. Te úgy szavazol a Fideszre, hogy azon két ember csodálkozik a legjobban: 1. Sobri, 2. Orbán.Én például a youtubeon Partizánt, Sallert, Szabadsajtó klubot, Szabadfogást, Flasztert, Új Egyenlőséget, Puzsért, Potyondit, FMM-t, VV Zsoltit, ÖT-t, meg amiket random feldobál a yt.Figyelem! Ez nem paródia! Tényleg nem!Bohár Dani azt mondta, hogy 80-100.000 néző a PestiTV átlagnézettsége. Annak a PestiTV-nek, amit azért gründoltattak a nemkommunista stefka pistával, mert a HírTV-t, már a kutya nem nézte.
csehszlovakkem.tumblr.com/post/645645318515507200/a-pillanat-amikor-kovacs-sz%C3%B3viv%C5%91-meg%C3%A9rtette-hogy?fbclid=IwAR1sCfruBy4KyWQVHDJho93eOthnkTBBPqSpxsBoZYb7xiWmXP8OOEjHJMg
nagylaza
Kérdés, hogy a maradék 3,5 millió fidesz szavazó mit néz otthon?
Amadeus
Nem kell nekem kommunikálni se tudó Bohár, Stefka, Huth, Jeszi, meg Bayer féle agyhalottakat nézzek, hogy tudjam, hogy Orbánra szavazzak.
Nagyon leegyszerűsítve, sematizálva látjátok ti a fidesz-szavazót még mindig.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Mondjuk Bohár egy mondatban Bayer Zsolttal még nekem is erős.Én például a youtubeon Partizánt, Sallert, Szabadsajtó klubot, Szabadfogást, Flasztert, Új Egyenlőséget, Puzsért, Potyondit, FMM-t, VV Zsoltit, ÖT-t, meg amiket random feldobál a yt.Figyelem! Ez nem paródia! Tényleg nem!Bohár Dani azt mondta, hogy 80-100.000 néző a PestiTV átlagnézettsége. Annak a PestiTV-nek, amit azért gründoltattak a nemkommunista stefka pistával, mert a HírTV-t, már a kutya nem nézte.
csehszlovakkem.tumblr.com/post/645645318515507200/a-pillanat-amikor-kovacs-sz%C3%B3viv%C5%91-meg%C3%A9rtette-hogy?fbclid=IwAR1sCfruBy4KyWQVHDJho93eOthnkTBBPqSpxsBoZYb7xiWmXP8OOEjHJMg
nagylaza
Amadeus
Nem kell nekem kommunikálni se tudó Bohár, Stefka, Huth, Jeszi, meg Bayer féle agyhalottakat nézzek, hogy tudjam, hogy Orbánra szavazzak.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Ebben mi a csúsztatás vagy a gúnyolódás?Nekem vagy az államnak?Ebben három csúsztatás is van.Mit számít... Hasznos vagy nem Ez a lényeg. Vagy nem?
Sobri Jóska
Lecsó
Sobri Jóska
Van egy gondolkodásmódod (taktikád, életszemléleted nevezzük aminek akarod).
Ha más is így gondolkodik, az baj? Vagy ha tegyük fel a társadalom minden tagja átveszi ezt, és eszerint kezd el élni, vagyis ez lesz a norma, erkölcs, akármi, akkor ezt te már kikéred magadnak?
több mint 4 éve
Ugyanazt A 20-30 ezer embert adogatják össze a különböző műsorok nézetségéhez napi szinten. Így jön ki egyáltalán valami szám.Ezt unta meg Vaszily és kapott még egy ucsó esélyt ez a vezetés. Március elsején ezért alakították át a műsorokat, ha nyárig nem emelkednek a számok lesz vlm más.
Ezt célzottan a fiataloknak hozták létre, azok meg szarnak erre a típusú mocskolódásra.
Konkrétan Nem mennek gördeszkával a templomba 😉
több mint 4 éve
Én például a youtubeon Partizánt, Sallert, Szabadsajtó klubot, Szabadfogást, Flasztert, Új Egyenlőséget, Puzsért, Potyondit, FMM-t, VV Zsoltit, ÖT-t, meg amiket random feldobál a yt.Figyelem! Ez nem paródia! Tényleg nem!Bohár Dani azt mondta, hogy 80-100.000 néző a PestiTV átlagnézettsége. Annak a PestiTV-nek, amit azért gründoltattak a nemkommunista stefka pistával, mert a HírTV-t, már a kutya nem nézte.
nagylaza
Amadeus
több mint 4 éve
M1-től a Kossuthon át a Kesmáig. Ne aggódj, bőséges a választék. (A Kossuthot tekintsük szinesztéziának.)Figyelem! Ez nem paródia! Tényleg nem!Bohár Dani azt mondta, hogy 80-100.000 néző a PestiTV átlagnézettsége. Annak a PestiTV-nek, amit azért gründoltattak a nemkommunista stefka pistával, mert a HírTV-t, már a kutya nem nézte.
nagylaza
Amadeus
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
Figyelem! Ez nem paródia! Tényleg nem!Bohár Dani azt mondta, hogy 80-100.000 néző a PestiTV átlagnézettsége. Annak a PestiTV-nek, amit azért gründoltattak a nemkommunista stefka pistával, mert a HírTV-t, már a kutya nem nézte.
nagylaza
több mint 4 éve
Sehogy nem definiálom. Számomra az életképtelen, amelyik önerejéből nem tud fennmaradni, és szép lassan elnéptelenedik.Ezek már akkora bullshitek, hogy nem ismerek rád 😀Egyébként pedig: miért ne lehetne egy 200 fős falunak saját polgármestere?Lehet, de haszontalannak tartom.
nagylaza
Az már külön kérdés, hogy a polgármesteri hivatal milyen apparátussal működik. A körjegyzőségek létrehozásával már jelentősen csökkentették a fölösleges létszámot. Ez értelmes és racionális lépés volt, a kis falvak önállóságának teljes felszámolása viszont nem lenne az. Módfelett emlékeztetne a körzetesítésre, ami egyszer már csúnyán befuccsolt a Kádár-korszakban.Elfogadom, hogy szerinted fontos az önkormányzatiság, meg a kis életképtelen települések életszerűtlen fenntartása.
Ha nem csak szövegelni akarunk a „vidék megtartó erejének növeléséről”, akkor minél több kisebb települést minél inkább élhetővé kellene tenni. Ennek része az önkormányzat is.
nagylaza
Azt meg rád bízom, hogy te elfogadod e, hogy szerintem meg nem fontos.
Idejétmúlt dolog a digitalizált 21.században egy lakhelyalapú szolgáltatásszerveződési formátum demokratikus alapon.
Sobri Jóska
Életképtelen település? Ezt hogy definiálod? És ha életképtelen, mit csináljunk vele? Lakoltassuk ki? Számoljuk fel? Vagy mi lenne a teendő a "digitalizált 21. században"?
Kezdesz olyan fogalmakkal dobálózni, aminek szerintem te sem tudod az értelmét.
Lecsó
Ha életképtelen én azt teszem, hogy szarok rá. Te azt csinálsz vele, amit csak akarsz. Meg az állam is.
több mint 4 éve
Nekem vagy az államnak?Ebben három csúsztatás is van.Mit számít... Hasznos vagy nem Ez a lényeg. Vagy nem?
Sobri Jóska
Lecsó
több mint 4 éve
Szerintem nem.Pontosan annyiba telik visszaállítani a halálbüntetést mint település rendezésről rendelkezni kétharmaddal.Ez nem ellentmondás, hanem félreértés részedről.Embere válogatja.Azért nem mész 100-al este a városban mert nem hasznos. Te magad mondtad. Megállít a rendőr (időveszteség) meg megbasz (anyagi veszteség) Vagyis a jogi konzekvenciákat sorolod, utána meg leírod, hogy ha a hasznot nézed nem kell nézned a jogi és egyéb konzekvenciákat. Eree az ellentmondásra hívtam fel a figyelmedet.
Mindig csak az tud valaminek a része lenni, amit ismersz.
Nekem része, de én ismerem a jogot, azokon a területein, ahol szembejön sokszor jobban, mint egy általánosan nyilván sokkal képzettebb ügyvéd, jogász. (Legalábbis én így vélem, és még nem bizonyosodott be az ellenkezője.)
Sobri Jóska
Lecsó
Nem kell néznem a jogi konzekvenciát, mert a hasznosságot nézem, aminek -nálam- a jogszerűség is része, legalábbis annyira, hogy ne legyen ebből kellemetlenségem, mert az nem haszon.
a haszonelemzés nem egyenrangú a joggal, hogy vagy-vagy, hanem felette áll, annyiban, hogy integrált része. Ahogy mondjuk az étkezés se önálló szempont, vagy az öltözködés vagy a jómodor, az illem. Ezekből áll össze, hogy minden sokrétű helyzetben tudjam mi nekem a hasznos.
De.Ez a hülye példa igaz lehetne, csak te az önkormányzatiság értelmetlensége mellett érveltél ezzel a lerohasztással. A te döglött lovad nem érv a lovaglás, mint tevékenység értelmetlensége mellett.Dehát ez a helyzet.Az önkormányzatiságnak akkor van értelme, ha van mit önkormányozni. De az önkormányzatoknál már szinte nincs feladat, jogkör, így szinte teljesen feleslegesek.Előbb lerohasztják az önkormányzatiságot (értsd elveszik a jogkörök felét), aztán tovább rohasztják, mondván hogy "nézd már alig alig van jogkörük". Így ne érvelj már mellette... Ez gagyi.
Sobri Jóska
Lecsó
Sobri Jóska
Lecsó
Ha egy lovad van, ami döglött, akkor számodra értelmetlen a lovaglással kacérkodni.
Magyarországon haszontalan, értelmetlen az önkormányzatiság. (Mindenki tudja miért, ezen senki se vitázik már.) A kérdés az, hogy hogyan tovább, ami most vagy a jövőben történik, az előre visz, vagy sem.
Ezügyben irreleváns, hogy miért az a kiinduló helyzet ma, ami, erre kell választ találni.
És ebben az Orbán-kormány kimondottan előremutató, ha skippelni akar egy csomó önkormányzatot, csökkenti a jogköreiket, jelen esetben a településrendezéssel kapcsolatban átcsoportosítja máshová a feladatot.
Ebben három csúsztatás is van.Ennyi erővel mivel nem mehetsz ki az utcára 8 után így mi értelme az életednek azt is elvesszük véglegesen csakúgy mert ilyen kedvünk van ...Dehát ez a helyzet.Az önkormányzatiságnak akkor van értelme, ha van mit önkormányozni. De az önkormányzatoknál már szinte nincs feladat, jogkör, így szinte teljesen feleslegesek.Előbb lerohasztják az önkormányzatiságot (értsd elveszik a jogkörök felét), aztán tovább rohasztják, mondván hogy "nézd már alig alig van jogkörük". Így ne érvelj már mellette... Ez gagyi.
Sobri Jóska
Lecsó
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
csebi
Utóbbi megoldható simán a jelenlegi helyzetben, a halálbüntetés visszaállításához előbb buknia kell ennek a kormánynak 22-ben, majd kilépni nemzetközi egyezményekből, majd az EU-ból.
Arra csak utána kerülhet sor.
több mint 4 éve
Figyelem! Ez nem paródia! Tényleg nem!csehszlovakkem.tumblr.com/post/645645318515507200/a-pillanat-amikor-kovacs-sz%C3%B3viv%C5%91-meg%C3%A9rtette-hogy?fbclid=IwAR1sCfruBy4KyWQVHDJho93eOthnkTBBPqSpxsBoZYb7xiWmXP8OOEjHJMg
több mint 4 éve
444.hu/2021/03/14/sokkal-nagyobb-szerepet-kapnak-az-algoritmusok-a-kinai-birosagokon-de-idovel-a-tobbi-orszagban-is-erdemes-lesz-erre-szamitaniEmlékszem amikor erről beszéltem le lettem itt hurrogva, hogy ez túl bonyolult és nem lehet az emberi tényezőt kivaltani...
Nyilván lesz néhány nélkülözhetetlen ember de mint a szalagmunka is, a bürokráciára épülő szakmák jó része is előbb utóbb teljesen visszaszorul majd a fejlett országokban
több mint 4 éve
..nép..😀Esetleg azt nem lehetne, hogy minden megyébe, településre pártbizottságokat?Hazafias?
Mondjuk, a munkahelyeken is lehetne ....ööö...párt alapszervezet? És a vezetőt hívhatnák párt titkárának...
Az önkormányzatot meg felválthatá egy okos, megbízható emberekből álló szervezet... Mondjuk lehetne tanács a neve...
És ha már ilyen harcos nemzet lettünk, a jelölést is intézetnél valami ...Front nevű szervezet...
zemanla
csebi

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
A párttal, a néppel egy az utunk.Esetleg azt nem lehetne, hogy minden megyébe, településre pártbizottságokat?Hazafias?
Mondjuk, a munkahelyeken is lehetne ....ööö...párt alapszervezet? És a vezetőt hívhatnák párt titkárának...
Az önkormányzatot meg felválthatá egy okos, megbízható emberekből álló szervezet... Mondjuk lehetne tanács a neve...
És ha már ilyen harcos nemzet lettünk, a jelölést is intézetnél valami ...Front nevű szervezet...
zemanla
csebi