Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Miért? Meleg?Ha jól értem az utalást, akkor: Gáspárt.Ahha akkor récselt meg pistát...?Mostanában napi több órám van telefonálgatni, és a régi ismerősök szeretnek velem diskurálni.Mostanában olyan jól informált vagy. Behívták Aratót, és megkérték, hogy ne bántsa Viktort. Értem .😀"Eredménytelennek minősítette a 92,9-re kiírt pályázatot a Médiatanács, annak ellenére, hogy korábban már egyedüli érvényes pályázatként nyilvántartásba vette a Klubrádió pályázatát."Vagy volt valahol egy szűkkörű beszélgetés, ahol amikor "igen"-t kellett volna mondani, akkor egy "nem" hangzott el. 😉
Meggondolták magukat... 😀
Lecsó
Sobri Jóska
Lecsó
Viktort lehet, de acsaládazcsalád.
Sobri Jóska
Lecsó
nagylaza
több mint 4 éve
Minden esetre 4- után meghallgatom Stock-ot, mert most hogy már nincs tétje, biztos elmondja, hogy a király berendelte Aratót...
több mint 4 éve
Ha jól értem az utalást, akkor: Gáspárt.Ahha akkor récselt meg pistát...?Mostanában napi több órám van telefonálgatni, és a régi ismerősök szeretnek velem diskurálni.Mostanában olyan jól informált vagy. Behívták Aratót, és megkérték, hogy ne bántsa Viktort. Értem .😀"Eredménytelennek minősítette a 92,9-re kiírt pályázatot a Médiatanács, annak ellenére, hogy korábban már egyedüli érvényes pályázatként nyilvántartásba vette a Klubrádió pályázatát."Vagy volt valahol egy szűkkörű beszélgetés, ahol amikor "igen"-t kellett volna mondani, akkor egy "nem" hangzott el. 😉
Lecsó
Sobri Jóska
Lecsó
Sobri Jóska
Lecsó
több mint 4 éve
Ahha akkor récselt meg pistát...?Mostanában napi több órám van telefonálgatni, és a régi ismerősök szeretnek velem diskurálni.Mostanában olyan jól informált vagy. Behívták Aratót, és megkérték, hogy ne bántsa Viktort. Értem .😀"Eredménytelennek minősítette a 92,9-re kiírt pályázatot a Médiatanács, annak ellenére, hogy korábban már egyedüli érvényes pályázatként nyilvántartásba vette a Klubrádió pályázatát."Vagy volt valahol egy szűkkörű beszélgetés, ahol amikor "igen"-t kellett volna mondani, akkor egy "nem" hangzott el. 😉
Lecsó
Sobri Jóska
Lecsó
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Mostanában napi több órám van telefonálgatni, és a régi ismerősök szeretnek velem diskurálni.Mostanában olyan jól informált vagy. Behívták Aratót, és megkérték, hogy ne bántsa Viktort. Értem .😀"Eredménytelennek minősítette a 92,9-re kiírt pályázatot a Médiatanács, annak ellenére, hogy korábban már egyedüli érvényes pályázatként nyilvántartásba vette a Klubrádió pályázatát."Vagy volt valahol egy szűkkörű beszélgetés, ahol amikor "igen"-t kellett volna mondani, akkor egy "nem" hangzott el. 😉
Lecsó
Sobri Jóska
Lecsó
több mint 4 éve
Segítek: Az eredménytelennek minősítés nem a KR pályázatára vonatkozik, hanem az NMHH saját eljárására (kiírt tender). Szarul van megfogalmazva."Eredménytelennek minősítette a 92,9-re kiírt pályázatot a Médiatanács, annak ellenére, hogy korábban már egyedüli érvényes pályázatként nyilvántartásba vette a Klubrádió pályázatát."Attól még, hogy egy pályázat érvényes, nem feltétlen eredményes. Az egyik érdemi elbírálás, a másik meg alaki.
Lecsó
Jughead
Pályázat, mint a papírra vetett tartalom nem lehet eredményes. Az érvényes lehet (alakilag, tartalmilag, akárhogy), vagy érvénytelen.
A pályáztatás (tender, akármi) lehet eredményes, ha van érvényes pályázat(ok), és kihirdetnek egy nyertest.
Azért eredménytelen, mert nincs érvényes pályázat. Vagyis volt 1db, most meg nulla van. Ami ez előtt érvényesnek volt nyilvánítva, az érvénytelen lett. Magyarul meggondolták magukat.
Már csak azért is, mert az indoklásban semmi olyan új körülmény nem merült fel, ami ne lett volna ismert a pályázat korábbi befogadásakor.
Szerkesztette: Lecsó
több mint 4 éve
"Eredménytelennek minősítette a 92,9-re kiírt pályázatot a Médiatanács, annak ellenére, hogy korábban már egyedüli érvényes pályázatként nyilvántartásba vette a Klubrádió pályázatát."Attól még, hogy egy pályázat érvényes, nem feltétlen eredményes. Az egyik érdemi elbírálás, a másik meg alaki.
Lecsó
több mint 4 éve
Mostanában olyan jól informált vagy. Behívták Aratót, és megkérték, hogy ne bántsa Viktort. Értem .😀"Eredménytelennek minősítette a 92,9-re kiírt pályázatot a Médiatanács, annak ellenére, hogy korábban már egyedüli érvényes pályázatként nyilvántartásba vette a Klubrádió pályázatát."Vagy volt valahol egy szűkkörű beszélgetés, ahol amikor "igen"-t kellett volna mondani, akkor egy "nem" hangzott el. 😉
Lecsó
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Nem nevezném hibának.szoval mar megint a klubradio a hibas 😊"Eredménytelennek minősítette a 92,9-re kiírt pályázatot a Médiatanács, annak ellenére, hogy korábban már egyedüli érvényes pályázatként nyilvántartásba vette a Klubrádió pályázatát."Vagy volt valahol egy szűkkörű beszélgetés, ahol amikor "igen"-t kellett volna mondani, akkor egy "nem" hangzott el. 😉
Lecsó
Sobri Jóska
csebi
Sejthették mi lesz a következménye ha nem a megfelelő választ adják.
több mint 4 éve
szoval mar megint a klubradio a hibas 😊"Eredménytelennek minősítette a 92,9-re kiírt pályázatot a Médiatanács, annak ellenére, hogy korábban már egyedüli érvényes pályázatként nyilvántartásba vette a Klubrádió pályázatát."Vagy volt valahol egy szűkkörű beszélgetés, ahol amikor "igen"-t kellett volna mondani, akkor egy "nem" hangzott el. 😉
Lecsó
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
"Eredménytelennek minősítette a 92,9-re kiírt pályázatot a Médiatanács, annak ellenére, hogy korábban már egyedüli érvényes pályázatként nyilvántartásba vette a Klubrádió pályázatát."Vagy volt valahol egy szűkkörű beszélgetés, ahol amikor "igen"-t kellett volna mondani, akkor egy "nem" hangzott el. 😉
Lecsó
több mint 4 éve
"Eredménytelennek minősítette a 92,9-re kiírt pályázatot a Médiatanács, annak ellenére, hogy korábban már egyedüli érvényes pályázatként nyilvántartásba vette a Klubrádió pályázatát."Meggondolták magukat... 😀
több mint 4 éve
Hát bejött a 80%-om (mondjuk kicsit se örülök neki) telex.hu/kult/2021/03/11/klubradio-frekvencia
80-ra mondtam, hogy nem lesz kiosztva, 10 hogy visszakapja 10 hogy más kapja meg. Ez is egy évekig üresen álló frekvencia lesz....(kivéve váltás esetén, akkor tuti visszakapják)
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Mivel kétfordulós az előválasztás két jelölt esetén nem sok esélyt adok dobrevnek, a mivel neki a legmagasabb az elutasítottsága, három jelültnél még annyit se, akkor tuti Jakab nyer.Ha létezik ez a megállapodás, akkor Jakab meg Fekete ennyire esélytelennek gondolja magát? Mert azzal kezdtem, mi lesz ha nem Dobrev nyeri az előválasztást?Nyilván, de nekem ez a benyomásom, hogy a covid miatt fent ezt elengedték.De nekem az a benyomásom, hogy ezt a 22-es választást el fogja engedni Orbán.Azt mondtad egyik párt se veszíteni tervez a választásokon.
A NER már úgyis "győzött".
Sobri Jóska
samu09
Azért nem hülyék, tudják, hogy szart se lehetett/tudtak érdemben csinálni.
Ha az a deal hogy Dobrev vagy senki, akkor miért a “vállalható” arcok indulnak a Jobbiknál és a momentumnál?Így a hiteles.
samu09
Te hogyan csinálnád, ha jobbikos vagy momentumos lennél, és előre rábólintasz Dobrevre?
El se indítanál senkit?
Sobri Jóska
samu09
Persze nem kizárható, hogy a fideszesek elmennek majd dobrevre szavazni az előválasztáson, ami boríthatja az egészet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Hát ha egy pártnak ez a lényege, akkor igen...Létezik, nem? Választásokon is indulnak. Akkor működnek 😆A "működik" az barokkos túlzás... 😀Valóban nem követtem különösebben az elmúlt 10 évben 😊Látszik, hogy nem követed Thürmer munkásságát.😊 Már rég lepaktált a Fidesszel, és kokettált a nácikkal is (oh, pardon, a hungaristákkal: Magyar Nemzeti Arcvonal).😊Hm, most nézem, Thürmer még csak most lesz 68, azt hittem idősebb.a harc a proletardiktaturaert kovetel nemi aldozatokat.
warr_b
csebi
Mondjuk ő legalább megmaradt annál, ami volt, nem tagozódott be sehova, nem váltott köpönyeget, ezt azért értékelem benne (mint Sobri Biszkut 😆)
Nehéz lehetett neki, hogy a fia jobboldali újságíró volt 😬
warr_b
Biszku más eset. Nem olvastam Sobri hsz-át, de - ha ezt írta - ebben igaza van.
nagylaza
Arra gondoltam, hogy a fidesz és az mszp mellett a munkáspárt az egyetlen kb, amelyik változatlan néven, formában működik '90 óta.
warr_b
Lecsó
warr_b
több mint 4 éve
Létezik, nem? Választásokon is indulnak. Akkor működnek 😆A "működik" az barokkos túlzás... 😀Valóban nem követtem különösebben az elmúlt 10 évben 😊Látszik, hogy nem követed Thürmer munkásságát.😊 Már rég lepaktált a Fidesszel, és kokettált a nácikkal is (oh, pardon, a hungaristákkal: Magyar Nemzeti Arcvonal).😊Hm, most nézem, Thürmer még csak most lesz 68, azt hittem idősebb.a harc a proletardiktaturaert kovetel nemi aldozatokat.
warr_b
csebi
Mondjuk ő legalább megmaradt annál, ami volt, nem tagozódott be sehova, nem váltott köpönyeget, ezt azért értékelem benne (mint Sobri Biszkut 😆)
warr_b
nagylaza
Arra gondoltam, hogy a fidesz és az mszp mellett a munkáspárt az egyetlen kb, amelyik változatlan néven, formában működik '90 óta.
warr_b
Lecsó

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
A "működik" az barokkos túlzás... 😀Valóban nem követtem különösebben az elmúlt 10 évben 😊Látszik, hogy nem követed Thürmer munkásságát.😊 Már rég lepaktált a Fidesszel, és kokettált a nácikkal is (oh, pardon, a hungaristákkal: Magyar Nemzeti Arcvonal).😊Hm, most nézem, Thürmer még csak most lesz 68, azt hittem idősebb.a harc a proletardiktaturaert kovetel nemi aldozatokat.
warr_b
csebi
warr_b
nagylaza
warr_b
több mint 4 éve
Ne röhögtess 😆Ejnye! KDNP?Valóban nem követtem különösebben az elmúlt 10 évben 😊Látszik, hogy nem követed Thürmer munkásságát.😊 Már rég lepaktált a Fidesszel, és kokettált a nácikkal is (oh, pardon, a hungaristákkal: Magyar Nemzeti Arcvonal).😊Hm, most nézem, Thürmer még csak most lesz 68, azt hittem idősebb.a harc a proletardiktaturaert kovetel nemi aldozatokat.
warr_b
csebi
warr_b
nagylaza
warr_b
nagylaza

több mint 4 éve
Ejnye! KDNP?Valóban nem követtem különösebben az elmúlt 10 évben 😊Látszik, hogy nem követed Thürmer munkásságát.😊 Már rég lepaktált a Fidesszel, és kokettált a nácikkal is (oh, pardon, a hungaristákkal: Magyar Nemzeti Arcvonal).😊Hm, most nézem, Thürmer még csak most lesz 68, azt hittem idősebb.a harc a proletardiktaturaert kovetel nemi aldozatokat.
warr_b
csebi
warr_b
nagylaza
warr_b
több mint 4 éve
Valóban nem követtem különösebben az elmúlt 10 évben 😊Látszik, hogy nem követed Thürmer munkásságát.😊 Már rég lepaktált a Fidesszel, és kokettált a nácikkal is (oh, pardon, a hungaristákkal: Magyar Nemzeti Arcvonal).😊Hm, most nézem, Thürmer még csak most lesz 68, azt hittem idősebb.a harc a proletardiktaturaert kovetel nemi aldozatokat.
warr_b
csebi
warr_b
nagylaza

több mint 4 éve
Látszik, hogy nem követed Thürmer munkásságát.😊 Már rég lepaktált a Fidesszel, és kokettált a nácikkal is (oh, pardon, a hungaristákkal: Magyar Nemzeti Arcvonal).😊Hm, most nézem, Thürmer még csak most lesz 68, azt hittem idősebb.a harc a proletardiktaturaert kovetel nemi aldozatokat.
warr_b
csebi
warr_b
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
Az imént fejtettem ki. Amiért OV a keresztény konzervatívok szégyene (kellene hogy legyen...)Akkor lehet félreértettük egymást. Csak nem értettem, Thürmer miért a baloldaliság szégyene, akkor esetleg ezt fejtsd ki.Nyilván nem arra gondoltam, hogy Thürmer szar kommunista, és vannak a jó kommunisták, akik lejáratódnak általa. Inkább arra, hogy amíg ilyen-olyan emberek vannak baloldalinak kikiáltva (mellesleg pont a jobboldal által leginkább hangoztatva és gondolom fizetve is), addig nyilván nem lehet értelmesen beszélgetni alternatívákról. Mert mint a példa mutatja, te is ráugrottál egyből, és a nomenklatúrák szintjén kellett volna folytatni a vitát, aminek meg semmi értelme.Ok. Csak kiváncsi voltam.Ez ebből nem következik.😄Na akkor sorold a kiváló értékes politikusokat.No, sorold akkor a kiváló, értékes baloldali politikusokat.Inkább ne maradt volna. A baloldaliság szégyene.😊Hm, most nézem, Thürmer még csak most lesz 68, azt hittem idősebb.a harc a proletardiktaturaert kovetel nemi aldozatokat.
warr_b
csebi
warr_b
Lecsó
warr_b
Toca
Fair enough.
Csak gondoltam ha TGy a baloldaliság szégyene, akkor biztos van olyan baloldali arc, aki nem szégyenteljes, aki jól, értékesen képviseli a baloldali eszméket, értékeket.
warr_b
Lecsó
warr_b
Lecsó
warr_b
több mint 4 éve
Akkor lehet félreértettük egymást. Csak nem értettem, Thürmer miért a baloldaliság szégyene, akkor esetleg ezt fejtsd ki.Nyilván nem arra gondoltam, hogy Thürmer szar kommunista, és vannak a jó kommunisták, akik lejáratódnak általa. Inkább arra, hogy amíg ilyen-olyan emberek vannak baloldalinak kikiáltva (mellesleg pont a jobboldal által leginkább hangoztatva és gondolom fizetve is), addig nyilván nem lehet értelmesen beszélgetni alternatívákról. Mert mint a példa mutatja, te is ráugrottál egyből, és a nomenklatúrák szintjén kellett volna folytatni a vitát, aminek meg semmi értelme.Ok. Csak kiváncsi voltam.Ez ebből nem következik.😄Na akkor sorold a kiváló értékes politikusokat.No, sorold akkor a kiváló, értékes baloldali politikusokat.Inkább ne maradt volna. A baloldaliság szégyene.😊Hm, most nézem, Thürmer még csak most lesz 68, azt hittem idősebb.a harc a proletardiktaturaert kovetel nemi aldozatokat.
warr_b
csebi
warr_b
Lecsó
warr_b
Toca
Fair enough.
Csak gondoltam ha TGy a baloldaliság szégyene, akkor biztos van olyan baloldali arc, aki nem szégyenteljes, aki jól, értékesen képviseli a baloldali eszméket, értékeket.
warr_b
Lecsó
warr_b
Lecsó

több mint 4 éve
Nyilván nem arra gondoltam, hogy Thürmer szar kommunista, és vannak a jó kommunisták, akik lejáratódnak általa. Inkább arra, hogy amíg ilyen-olyan emberek vannak baloldalinak kikiáltva (mellesleg pont a jobboldal által leginkább hangoztatva és gondolom fizetve is), addig nyilván nem lehet értelmesen beszélgetni alternatívákról. Mert mint a példa mutatja, te is ráugrottál egyből, és a nomenklatúrák szintjén kellett volna folytatni a vitát, aminek meg semmi értelme.Ok. Csak kiváncsi voltam.Ez ebből nem következik.😄Na akkor sorold a kiváló értékes politikusokat.No, sorold akkor a kiváló, értékes baloldali politikusokat.Inkább ne maradt volna. A baloldaliság szégyene.😊Hm, most nézem, Thürmer még csak most lesz 68, azt hittem idősebb.a harc a proletardiktaturaert kovetel nemi aldozatokat.
warr_b
csebi
warr_b
Lecsó
warr_b
Toca
Fair enough.
warr_b
Lecsó
warr_b