Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
24.hu/belfold/2021/03/12/dezsi-csaba-gyor-interju-torles/24.hu/kozelet/2021/03/05/koronavirus-jogviszony-dezsi/
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
ez nem szamit, mint ahogy volt a Fabian vs pesti tvs srac vita. aki nem ert egyet a fidesszel az ellenzeki. mki. senki sem fuggetlen ...Majtényi továbbra is elbábozza hogy ő meg az intézete egy független dolog és ez a véleményük. Csak valahogy ez a függetlenség mindig az ellenzéki narratívával találkozik 😊 biztos véletlen 😊A helyedben én nem csodálkoznék azon, hogy nincs elragadtatva a kormány ténykedésétől. És nem azért nincs, mert így szolgálja meg az ellenzéktől kapott nem létező fizetését (a Nézőponttal összehasonlítani kifejezetten vicces), hanem azért nincs, mert így gondolja. Majtényi autonóm figura, a véleménye nem mindig találkozik az "ellenzéki narratívával". Lásd például:
MC12
www.klubradio.hu/adasok/majtenyi-azt-azert-nem-kellene-megtenni-vidnyanszkyval-amivel-gyurcsany-fenyegette-113510
nagylaza
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Majtényi továbbra is elbábozza hogy ő meg az intézete egy független dolog és ez a véleményük. Csak valahogy ez a függetlenség mindig az ellenzéki narratívával találkozik 😊 biztos véletlen 😊A helyedben én nem csodálkoznék azon, hogy nincs elragadtatva a kormány ténykedésétől. És nem azért nincs, mert így szolgálja meg az ellenzéktől kapott nem létező fizetését (a Nézőponttal összehasonlítani kifejezetten vicces), hanem azért nincs, mert így gondolja. Majtényi autonóm figura, a véleménye nem mindig találkozik az "ellenzéki narratívával". Lásd például:
MC12
www.klubradio.hu/adasok/majtenyi-azt-azert-nem-kellene-megtenni-vidnyanszkyval-amivel-gyurcsany-fenyegette-113510
több mint 4 éve
Értem.Mondjuk igen. Felelősségteljesebb viselkedés lenne belátnia egy alkotmányjogásznak hogy mondjuk a virológiához vagy a politikai kommunikációhoz nem ért és ezért nem pofázik bele. Csak Magyaroszágon ez nem megy, itt mindenki aki egy kicsit is közszereplő, rögtön úgy érzi hogy el kell mondania a véleményét az atomfizikától az agykutatáson keresztül a járványügyig mindenben. És még ez sem lenne baj, ha ezt politikusként tenné, ugyanis őket hellyel - közzel ezért fizetjük. De Majtényi továbbra is elbábozza hogy ő meg az intézete egy független dolog és ez a véleményük. Csak valahogy ez a függetlenség mindig az ellenzéki narratívával találkozik 😊 biztos véletlen 😊Ja tehát az a baj, hogy egyáltalán mond valamit? Kussoljon?Én nem mondom, hogy nincs benne igazság sőt. De mondjuk ezt ellenzéki képviselők elmondták már 1 évvel, fél évvel meg 1 hónappal ezelőtt is. Szóval mi újat tudtunk meg a közleményükből? Már azonkívül, hogy a Majtényi bement az irodájába és a homlokára csapott, hogy "bassszuuuuuus, nem adtunk még ki közleményt ebben a témában, na gyorsan írok valamit, még elfelejtenek egy kormányzati osztozkodásnál, és nem jut nekem mondjuk egy...alkotmánybírói pozíció..." ennyire kell ezt komolyan venni.Miért nem lehet valamiról úgy beszélni, hogy nem azt nézzük elsősorban, hogy ki mondja, hanem hogy mit mond.Az Eötvös Károly Intézetnek szemmel láthatóan fogalma sincs, mi fán terem a politikai kommunikáció. Na, nem mintha én mást vártam volna ettől a megveszekedett libernyák bandától:Nagyon hiányzott már egy függetlenobjektív hang a témában és ezt fájó hiányt végre a függetlenobjektív Eötvös Károly Intézet pótolta. Hála és köszönet érte 😊
"A magunkról részéről veszélyesebb helyzetet elképzelni sem tudunk annál, mint hogy egy világjárvány kellős közepén a hatékony védekezéshez, az ahhoz való helyes állampolgári magatartások, viszonyulások kialakításához szükséges információkat központilag irányítva hallgatják el, ellentmondásosan közlik, az ezzel kapcsolatos gyakorlatot pedig ellenőrizhetetlenné, megkérdőjelezhetetlenné teszik. A kormányra a járványkezelés kapcsán saját információs acélkupolája omlik rá, de ennek következményeit mindannyian viseljük."
ekint.org/alkotmanyossag/2021-03-12/a-kormanyra-jarvanykezelese-miatt-omlik-ra-sajat-informacios-acelkupolaja-velemeny
nagylaza
Náluk még a Nézőpont is jobb, ők legalább nem játszák el az eltartott kisujjú belpesti független álértelmiséget, akik két tea között a Pozsonyi utcában sziszegik, hogy ez már tűrhetetlen és nem mehet így tovább!!
Amúgy a közleményük borzasztó modoros és csukott szemmel messziről látszódik, hogy jogász írta...(értsd: képtelen, nem 4 soros összetett mondatokban kommunikálni, pedig ezt már középiskolában tanítják hogy helytelen - szoci kormány alatt tanították ezt nekem, még mielőtt 😊 )
MC12
Vagyis: szerinted nincs semmi igazság benne?
Lecsó
MC12
Lecsó
MC12
több mint 4 éve
Mondjuk igen. Felelősségteljesebb viselkedés lenne belátnia egy alkotmányjogásznak hogy mondjuk a virológiához vagy a politikai kommunikációhoz nem ért és ezért nem pofázik bele. Csak Magyaroszágon ez nem megy, itt mindenki aki egy kicsit is közszereplő, rögtön úgy érzi hogy el kell mondania a véleményét az atomfizikától az agykutatáson keresztül a járványügyig mindenben. És még ez sem lenne baj, ha ezt politikusként tenné, ugyanis őket hellyel - közzel ezért fizetjük. De Majtényi továbbra is elbábozza hogy ő meg az intézete egy független dolog és ez a véleményük. Csak valahogy ez a függetlenség mindig az ellenzéki narratívával találkozik 😊 biztos véletlen 😊Ja tehát az a baj, hogy egyáltalán mond valamit? Kussoljon?Én nem mondom, hogy nincs benne igazság sőt. De mondjuk ezt ellenzéki képviselők elmondták már 1 évvel, fél évvel meg 1 hónappal ezelőtt is. Szóval mi újat tudtunk meg a közleményükből? Már azonkívül, hogy a Majtényi bement az irodájába és a homlokára csapott, hogy "bassszuuuuuus, nem adtunk még ki közleményt ebben a témában, na gyorsan írok valamit, még elfelejtenek egy kormányzati osztozkodásnál, és nem jut nekem mondjuk egy...alkotmánybírói pozíció..." ennyire kell ezt komolyan venni.Miért nem lehet valamiról úgy beszélni, hogy nem azt nézzük elsősorban, hogy ki mondja, hanem hogy mit mond.Az Eötvös Károly Intézetnek szemmel láthatóan fogalma sincs, mi fán terem a politikai kommunikáció. Na, nem mintha én mást vártam volna ettől a megveszekedett libernyák bandától:Nagyon hiányzott már egy függetlenobjektív hang a témában és ezt fájó hiányt végre a függetlenobjektív Eötvös Károly Intézet pótolta. Hála és köszönet érte 😊
"A magunkról részéről veszélyesebb helyzetet elképzelni sem tudunk annál, mint hogy egy világjárvány kellős közepén a hatékony védekezéshez, az ahhoz való helyes állampolgári magatartások, viszonyulások kialakításához szükséges információkat központilag irányítva hallgatják el, ellentmondásosan közlik, az ezzel kapcsolatos gyakorlatot pedig ellenőrizhetetlenné, megkérdőjelezhetetlenné teszik. A kormányra a járványkezelés kapcsán saját információs acélkupolája omlik rá, de ennek következményeit mindannyian viseljük."
ekint.org/alkotmanyossag/2021-03-12/a-kormanyra-jarvanykezelese-miatt-omlik-ra-sajat-informacios-acelkupolaja-velemeny
nagylaza
Náluk még a Nézőpont is jobb, ők legalább nem játszák el az eltartott kisujjú belpesti független álértelmiséget, akik két tea között a Pozsonyi utcában sziszegik, hogy ez már tűrhetetlen és nem mehet így tovább!!
Amúgy a közleményük borzasztó modoros és csukott szemmel messziről látszódik, hogy jogász írta...(értsd: képtelen, nem 4 soros összetett mondatokban kommunikálni, pedig ezt már középiskolában tanítják hogy helytelen - szoci kormány alatt tanították ezt nekem, még mielőtt 😊 )
MC12
Lecsó
MC12
Lecsó
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Ja tehát az a baj, hogy egyáltalán mond valamit? Kussoljon?Én nem mondom, hogy nincs benne igazság sőt. De mondjuk ezt ellenzéki képviselők elmondták már 1 évvel, fél évvel meg 1 hónappal ezelőtt is. Szóval mi újat tudtunk meg a közleményükből? Már azonkívül, hogy a Majtényi bement az irodájába és a homlokára csapott, hogy "bassszuuuuuus, nem adtunk még ki közleményt ebben a témában, na gyorsan írok valamit, még elfelejtenek egy kormányzati osztozkodásnál, és nem jut nekem mondjuk egy...alkotmánybírói pozíció..." ennyire kell ezt komolyan venni.Miért nem lehet valamiról úgy beszélni, hogy nem azt nézzük elsősorban, hogy ki mondja, hanem hogy mit mond.Az Eötvös Károly Intézetnek szemmel láthatóan fogalma sincs, mi fán terem a politikai kommunikáció. Na, nem mintha én mást vártam volna ettől a megveszekedett libernyák bandától:Nagyon hiányzott már egy függetlenobjektív hang a témában és ezt fájó hiányt végre a függetlenobjektív Eötvös Károly Intézet pótolta. Hála és köszönet érte 😊
nagylaza
MC12
Lecsó
MC12
több mint 4 éve
Én nem mondom, hogy nincs benne igazság sőt. De mondjuk ezt ellenzéki képviselők elmondták már 1 évvel, fél évvel meg 1 hónappal ezelőtt is. Szóval mi újat tudtunk meg a közleményükből? Már azonkívül, hogy a Majtényi bement az irodájába és a homlokára csapott, hogy "bassszuuuuuus, nem adtunk még ki közleményt ebben a témában, na gyorsan írok valamit, még elfelejtenek egy kormányzati osztozkodásnál, és nem jut nekem mondjuk egy...alkotmánybírói pozíció..." ennyire kell ezt komolyan venni.Miért nem lehet valamiról úgy beszélni, hogy nem azt nézzük elsősorban, hogy ki mondja, hanem hogy mit mond.Az Eötvös Károly Intézetnek szemmel láthatóan fogalma sincs, mi fán terem a politikai kommunikáció. Na, nem mintha én mást vártam volna ettől a megveszekedett libernyák bandától:Nagyon hiányzott már egy függetlenobjektív hang a témában és ezt fájó hiányt végre a függetlenobjektív Eötvös Károly Intézet pótolta. Hála és köszönet érte 😊
nagylaza
MC12
Lecsó
több mint 4 éve
Nem igazán értem a gondolatmeneted!Neked semmiképp, Ildikó híres ember neki szívesen segítek, de te keresgessél csak szépen 😊Nekünk nem akarod elküldeni?ujegyenloseg.hu/beszelgetes-lendvai-ildikoval-az-mszp-negyedszazados-torteneterol/Csak a felsorolást olvastam, majd este meghallgatom de ez rögtön megütötte a szememet:
Meglepően őszinte beszélgetés. Sobri csak álló brével fogja tudni végignézni. 😉
Lecsó
“Innentől jöttek létre máig ismeretlen okokból brutális mértékű költségvetési hiányok, és gyakorlatilag lenullázódott a gazdasági növekedés, amely Medgyessy alatt még magas volt.”
Máig ismeretlen okok 😊)))) át tudok küldeni Ildikónak pár, a témával foglakozó könyvet ha neki ismeretlen hogy mitől szállt el az államháztartás 😊
MC12
Vagy inkább foglald össze pár mondatban.
Lecsó
De hogy könnyebb legyen, pár "ismeretlen ok"-ot neked is megsúgok:
- 13. havi nyugdíj
- 50%-os közalkalmazotti béremelés
- ÁFA-csökkentés
- Két-kulcsos adórendszer
Ezek mind-mind növelték a kiadásokat és csökkentették a bevételeket. Ismeretlenül persze.
A többit meghagyom neked 😉
MC12
-A 13.havi nyugdíj növeli a fogyasztást, ami ezáltal mindenképp kihat a gazdasági növekedésre. Főleg mivel a nyugdíjasok nagyobb részt költik el olyanra a bevételeik, amit Magyarországon termelnek. Szolgáltatások, élelmiszer, stb.
Nem koherens, mert nyilván a nyugdíj egy része máshova megy, de mindenképp igaz, bár az is tény, hogy növeli az importot is valamelyest, hiszen banánra is több futja belőle.
-Az 50%-os alkalmazotti béremelés szintén igaz az előzőekre, ráadásul a magasabb bérből magasabb jövedelemadó is visszamegy az államkasszába. Persze ezt ki kell gazdálkodni és abban nem voltak túl jók a szocik, de nem ez a téma most.
-Az ÁFA csökkentés, az valóban egy komoly érvágás a kasszának, ugyanakkor nem kellene az Ildikó által problémásnak vallott gazdasági növekedést csökkentenie. A legnagyobb baj az áfacsökkentéssel, hogy a gazdaság eközben nem fehéredett. Az áfabefizető multik ezek után kevesebbet fizettek, az építőipari vállalkozók meg ugyanúgy nem adtak számlát. (Ez természetesen csak egy példa, de a kínai piacon is csak 2013-14 óta kapok számlát.)
Inkább meg kellett volna találni azokat az oldalakat, ahol alacsonyabb állami bevételek miatt, kevesebbet juttatunk. Például egészségügy, oktatás, stb. Nos ebben mint mondtam nem voltak jók a szocik.
-A két kulcsos adórendszer pedig pont az eddigiek ellentéte. Az növeli az adóbevételeket, mert aki többet keres az magasabb mértékig fizet be az államkasszába. Ezzel szemben inkább a minimálbér adómentessége az, ami "káros" az államkasszának, ugyanakkor egy tipikusan baloldalinak nevezett adópolitika.
Ergó ha a gazdasági növekedés lenullázódásáról írsz levelet Ildikónak, más felé kellene indulni.
Mondjuk arra, hogy nem lehet egyszerre bevételt csökkenteni és kiadást növelni a 2000-es évek elején. Előbb vagy bevételt növelünk, vagy kiadást csökkentünk, megteremtve ezzel annak lehetőségét, hogy később fordítsunk. Az Orbán kormánynak olyan áfa bevételei vannak évente, mint a szociknak egy egész ciklus alatt. Ez például kiváló munka.
több mint 4 éve
Miért nem lehet valamiról úgy beszélni, hogy nem azt nézzük elsősorban, hogy ki mondja, hanem hogy mit mond.Az Eötvös Károly Intézetnek szemmel láthatóan fogalma sincs, mi fán terem a politikai kommunikáció. Na, nem mintha én mást vártam volna ettől a megveszekedett libernyák bandától:Nagyon hiányzott már egy függetlenobjektív hang a témában és ezt fájó hiányt végre a függetlenobjektív Eötvös Károly Intézet pótolta. Hála és köszönet érte 😊
nagylaza
MC12
Szerkesztette: Lecsó
több mint 4 éve
Na meghallgatom este aztán visszatérünk rá, de nagy változást azért nem várok.Kivéve, ha hitelből épül, és kibaszottul túlvállalod magad.
Amiről te beszélsz azok egyszeri tételek, egy autópálya-építést nem lehet annyira túlárazni, hogy az évekig hiányba taszítsa a költségvetést, ellenben Medgyessy 100-napos programja évenként okozott 800 milliárd tartós kiadást. Érted. Ma még nem kellett kifizetni, jövőre meg hoppá plusz 800 milliárd.
MC12
A közszféra béremelésére szükség volt, nem biztos hogy annyira és úgy, de azért az nem megy, hogy semekkora bérfelzárkóztatás nincs évtizedekig, közben meg a magánszféra folyamatosan elszívja a munkaerőt. Akkor nem kell államot fenntartani, nem kellenek jóléti intézmények, stb.
a 13. havi faszság, populista demagógia, normális nyugdíjemelés kellett volna helyette.
több mint 4 éve
Na meghallgatom este aztán visszatérünk rá, de nagy változást azért nem várok.Amúgy honnan tudod, hogy nem vagyok híres? Mert nem ismersz? 😀Neked semmiképp, Ildikó híres ember neki szívesen segítek, de te keresgessél csak szépen 😊Nekünk nem akarod elküldeni?ujegyenloseg.hu/beszelgetes-lendvai-ildikoval-az-mszp-negyedszazados-torteneterol/Csak a felsorolást olvastam, majd este meghallgatom de ez rögtön megütötte a szememet:
Lecsó
“Innentől jöttek létre máig ismeretlen okokból brutális mértékű költségvetési hiányok, és gyakorlatilag lenullázódott a gazdasági növekedés, amely Medgyessy alatt még magas volt.”
Máig ismeretlen okok 😊)))) át tudok küldeni Ildikónak pár, a témával foglakozó könyvet ha neki ismeretlen hogy mitől szállt el az államháztartás 😊
MC12
Lecsó
- 13. havi nyugdíj
- ÁFA-csökkentés
Ezek mind-mind növelték a kiadásokat és csökkentették a bevételeket. Ismeretlenül persze.
MC12
Tényleg hallgasd meg akkor, mert rossz úton jársz.
Ezekről mind szó van, és arról is, hogy ezek mekkora tételek valójában. Nem ez vitte el a hiányt kezelhetetlen irányba, hanem szerintem a kurvára túlárazott autópálya/ifrastruktúra építések. De erről is szó van. Szóval az "ismeretlen ok" nem erre vonatkozott. Nem arra, hogy hova tűnt el a pénz, hanem arra, hogy hogyan.
Pedig már azt hittem, megfejtettél valami rejtélyt, amin egész Magyarország gondolkozik 15 éve 😀
Lecsó
Amiről te beszélsz azok egyszeri tételek, egy autópálya-építést nem lehet annyira túlárazni, hogy az évekig hiányba taszítsa a költségvetést, ellenben Medgyessy 100-napos programja évenként okozott 800 milliárd tartós kiadást. Érted. Ma még nem kellett kifizetni, jövőre meg hoppá plusz 800 milliárd.
Ezen nem gondolkodnak sokan, mert ha olvasol kortárs magyar közgazdászokat, ők ezt keresztbe - kasul feldolgozták már nagyon sokszor. Csak néha jön egy politikus aki aktív résztvevője volt ennek a balfaszkodásnak amit ők kormányzásnak hívtak, és előadja, hogy Ő aztán nem tudja, ez hogyan történhetett 😊
több mint 4 éve
Az Eötvös Károly Intézetnek szemmel láthatóan fogalma sincs, mi fán terem a politikai kommunikáció. Na, nem mintha én mást vártam volna ettől a megveszekedett libernyák bandától:Nagyon hiányzott már egy függetlenobjektív hang a témában és ezt fájó hiányt végre a függetlenobjektív Eötvös Károly Intézet pótolta. Hála és köszönet érte 😊
nagylaza
több mint 4 éve
Vagy ez utalás volt, hogy egy patkány vagyok? 😀
több mint 4 éve
Na ugye!!!Amúgy honnan tudod, hogy nem vagyok híres? Mert nem ismersz? 😀
Lecsó
Negritis
több mint 4 éve
Amúgy honnan tudod, hogy nem vagyok híres? Mert nem ismersz? 😀
Lecsó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Amúgy honnan tudod, hogy nem vagyok híres? Mert nem ismersz? 😀Neked semmiképp, Ildikó híres ember neki szívesen segítek, de te keresgessél csak szépen 😊Nekünk nem akarod elküldeni?ujegyenloseg.hu/beszelgetes-lendvai-ildikoval-az-mszp-negyedszazados-torteneterol/Csak a felsorolást olvastam, majd este meghallgatom de ez rögtön megütötte a szememet:
Lecsó
MC12
Lecsó
- 13. havi nyugdíj
- ÁFA-csökkentés
MC12
Tényleg hallgasd meg akkor, mert rossz úton jársz.
Ezekről mind szó van, és arról is, hogy ezek mekkora tételek valójában. Nem ez vitte el a hiányt kezelhetetlen irányba, hanem szerintem a kurvára túlárazott autópálya/ifrastruktúra építések. De erről is szó van. Szóval az "ismeretlen ok" nem erre vonatkozott. Nem arra, hogy hova tűnt el a pénz, hanem arra, hogy hogyan.
Pedig már azt hittem, megfejtettél valami rejtélyt, amin egész Magyarország gondolkozik 15 éve 😀
több mint 4 éve
Az Eötvös Károly Intézetnek szemmel láthatóan fogalma sincs, mi fán terem a politikai kommunikáció. Na, nem mintha én mást vártam volna ettől a megveszekedett libernyák bandától:"A magunkról részéről veszélyesebb helyzetet elképzelni sem tudunk annál, mint hogy egy világjárvány kellős közepén a hatékony védekezéshez, az ahhoz való helyes állampolgári magatartások, viszonyulások kialakításához szükséges információkat központilag irányítva hallgatják el, ellentmondásosan közlik, az ezzel kapcsolatos gyakorlatot pedig ellenőrizhetetlenné, megkérdőjelezhetetlenné teszik. A kormányra a járványkezelés kapcsán saját információs acélkupolája omlik rá, de ennek következményeit mindannyian viseljük."
több mint 4 éve
Neked semmiképp, Ildikó híres ember neki szívesen segítek, de te keresgessél csak szépen 😊Nekünk nem akarod elküldeni?ujegyenloseg.hu/beszelgetes-lendvai-ildikoval-az-mszp-negyedszazados-torteneterol/Csak a felsorolást olvastam, majd este meghallgatom de ez rögtön megütötte a szememet:
Lecsó
MC12
Lecsó
- 13. havi nyugdíj
- ÁFA-csökkentés
több mint 4 éve
"Rekordnagyságú, 8,2 milliós büntetést kapott Tordai Bence Kövér Lászlótól"www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/rekordnagysagu-82-millios-buntetest-kapott-tordai-bence-kover-laszlotol/
Nagyon helyes! Egyszer talán megtanulják ezek a senkiházi mitugrászok, hogy nem kell annyit pattogni!
több mint 4 éve
4. Önkritikát gyakorol az eltévelyedett elvtárs.Egy hete írtam, hogy a győri (Fideszes) polgármesternek nemtecc pár dolog, és ebből még gond lehet. Úgy tűnik megbeszélték, ami történt, meg se történt.Valószínűleg pontatlanul fogalmazott, módosult tudatállapotban beszélt, nem volt ura önmagának. Ilyenkor három lehetőség kínálkozik: 1. lekapcsolni az internetet, 2. felrobbantani a szerkesztőséget, 3. törölni az interjút.
24.hu/belfold/2021/03/12/dezsi-csaba-gyor-interju-torles/
peterk2005
A mérsékelt, jogállami megoldást választották.
nagylaza
több mint 4 éve
Egy hete írtam, hogy a győri (Fideszes) polgármesternek nemtecc pár dolog, és ebből még gond lehet. Úgy tűnik megbeszélték, ami történt, meg se történt.Valószínűleg pontatlanul fogalmazott, módosult tudatállapotban beszélt, nem volt ura önmagának. Ilyenkor három lehetőség kínálkozik: 1. lekapcsolni az internetet, 2. felrobbantani a szerkesztőséget, 3. törölni az interjút.
peterk2005
A mérsékelt, jogállami megoldást választották.
több mint 4 éve
Nekünk nem akarod elküldeni?ujegyenloseg.hu/beszelgetes-lendvai-ildikoval-az-mszp-negyedszazados-torteneterol/Csak a felsorolást olvastam, majd este meghallgatom de ez rögtön megütötte a szememet:
Lecsó
MC12
több mint 4 éve
ujegyenloseg.hu/beszelgetes-lendvai-ildikoval-az-mszp-negyedszazados-torteneterol/Csak a felsorolást olvastam, majd este meghallgatom de ez rögtön megütötte a szememet:
Lecsó
több mint 4 éve
vagyis a saját cenzúrájukatEgy hete írtam, hogy a győri (Fideszes) polgármesternek nemtecc pár dolog, és ebből még gond lehet. Úgy tűnik megbeszélték, ami történt, meg se történt."1. Kívánjuk a sajtó szabadságát, a cenzúra eltörlését"
peterk2005
Lecsó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Egy hete írtam, hogy a győri (Fideszes) polgármesternek nemtecc pár dolog, és ebből még gond lehet. Úgy tűnik megbeszélték, ami történt, meg se történt."1. Kívánjuk a sajtó szabadságát, a cenzúra eltörlését"
peterk2005