Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Ugy tunik csak en nem latok semmi problemat ezzel az Orban megnyilvanulassal (legalabbis amit az index osszeszedett belole.Rengeteg mindenben igaza van. Egy miniszterelnok amugy mit lasson/kozvetitsen? "Sracok, idevandoroltak 1000 eve ezek a tudatlan osok, a celunk, hogy csak legyunk a semmibe, letezzunk az uressegben!"????
Nem. Magyarorszag torteneti szemmel nezve Europa resze, alakito tenyezoje, foldrajzi elhelyezkedese evszazadokig "kuldetessel ruhazta fel" a magyarokat (torok feltartoztatasa) az europai vedelem oltaran.
Szerintem jol latja Orban ezt nagyon. (es ezzel nem latom igazoltnak a lopast meg az oligarcha rendszert)
index.hu/belfold/2021/02/17/orban-iktor-leirta-a-velemenyet-a-v4-ekrol/
több mint 4 éve
Római Birodalom.Ha magyarnak születtél, akkor küldetésed is van! (Ki ez a csávó? Nagyon jól parodizálja Orbánt. Tisztára olyan, mint ő.)
Azt a kurva.
Amadeus
több mint 4 éve
min lepődsz meg? birodalmat építünk. kicsit kicsi, kicsit következmények nélküli hely, de legalább a miénk.Elképesztő.Római Birodalom.hun(or)-római kontinuitás elmélete.
Azt a kurva.
Amadeus
csebi
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Elképesztő.Római Birodalom.hun(or)-római kontinuitás elmélete.
Azt a kurva.
Amadeus
csebi
több mint 4 éve
Római Birodalom.hun(or)-római kontinuitás elmélete.
Azt a kurva.
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Római Birodalom.De mit adtak nekünk a lómaiak?
Azt a kurva.
Amadeus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Én még azt se végig. Ami sok, az sok. Nemrég a Klubrádióban hallottam hosszan beszélgetni, ennyit azért nem ér.én csak a vágott verziót hallgatom majd meg5 óra 38 perc a Schiffer - partizán interjú...hat ezzel el leszek egy darabig...Óvatosan, az első részben sok pozitívumot fogsz hallani Gyurcsányról és sok negatívumot Orbánról.
MC12
nagylaza
Negritis
több mint 4 éve
én csak a vágott verziót hallgatom majd meg5 óra 38 perc a Schiffer - partizán interjú...hat ezzel el leszek egy darabig...Óvatosan, az első részben sok pozitívumot fogsz hallani Gyurcsányról és sok negatívumot Orbánról.
MC12
nagylaza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
5 óra 38 perc a Schiffer - partizán interjú...hat ezzel el leszek egy darabig...Óvatosan, az első részben sok pozitívumot fogsz hallani Gyurcsányról és sok negatívumot Orbánról.
MC12
több mint 4 éve
5 óra 38 perc a Schiffer - partizán interjú...hat ezzel el leszek egy darabig...
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Pont erre mondom, hogy ilyen esetben csak egy megoldás van, hogy ne legyen hiba.Klubrádió:Az a 30 ezre büntetés egy apró, de tényleges hiba volt. Vesztettek volna.
- Csak akkor kerül sokba a perköltség, ügyvéd, stb. ha veszítesz. Ha nyersz, a vesztes fél fizeti.
Sobri Jóska
De mindegy, mert olyanról vitázunk, ami nem opció. Teljesen mindegy, hogy mikor kezdik el verni a hepajt, ha a hatalom úgy döntött, hogy eddig tűrte őket. Aki nem látott még ilyent, az nem itt él. Ha jogtalan lett volna az a 30 ezres büntetés az sem számít, mert az állam bírja anyagiakkal, a polgár nem. Mert jön a következő 30 ezres, meg a következő, meg a következő, és addig kell bíróságra járdosni, hogy nem marad pénz/energia a rádióra.
A médiát csak fotelből követem, de az üzletben láttam ilyent nem egyet. Kimegy az adóhivatal, megbüntet valamiért. Lehet menni reklamálni, bíróságra, akkor kiszáll újra, és megint megbüntet valamiért. Azzal is el lehet menni bíróságra, erre megint kijön és megint megbüntet valamiért. Aztán megint, és megint. Ha nem adod fel, hetente fogja feltúrni az irodát, lelockolni a számítógépeket, stb. Tök mindegy, hogy esetleg minden ügyet meg tudnál-e nyerni, mert nem bírod. Képtelenség így működtetni a céget.
peterk2005
Se alaki, se formai, se tartalmi.
Mert ha van, akkor meglelik.
Te azt mondod, hogy akkoris találnak, ha nincs, de ez nem igaz, még akkor sem, ha célzottan keresnek.
A NAV-nak is, NMHH-nak is, Artisjusnak, de régen az ÁNTSZ-nek, önkormányzatoknak vendéglátás, airbnb témakörben, különböző építési és egyéb hatóságoknak, kurva nehéz hibát találni, ha nincs, hisz ők is csak a saját nyilvános tacepaojuk, checklistjük, szabályzataik alapján dolgoznak.
És még egyszer mondom, a darabárúgyártás millió termékét ne hasonlítsuk egy cég teljesen előírásszerű működtetéséhez, annakis adminisztratív részéhez.
És igen, én is ismerek olyan vállalkozót, aki tudatosan nem tesz eleget bizonyos adminisztratív kötelezettségeinek, mert kurvára strapásnak tartja, és úgy van vele, hogy ha erre fény derül, akkor kifizeti a büntetést.
De ő nem a hatalom arcába köpködi a nyálát, hanem csak pénzt keres. Aki a politikai hatalom kritizálásából él, annál igenis legyen rendben alaki, formai, tartalmi módon a cégadminisztráció.
Mondjuk igazi, NER-szintű trollkodás volna megvizsgálva a hiánypótlást visszaadni a frekvenciát - de csak miután kicuccoltak meg szélnek eresztettek mindenkit 😊 de szerintem 80% hogy ki se osztják (egy valag freki nincs kiosztva) 10% hogy visszakapják 10% hogy más kapja meg.Én meg úgy vélem, hogy visszakapja a 92.9-es frekvenciát a Klubrádió.
MC12
több mint 4 éve
Mondjuk igazi, NER-szintű trollkodás volna megvizsgálva a hiánypótlást visszaadni a frekvenciát - de csak miután kicuccoltak meg szélnek eresztettek mindenkit 😊Gondolom rárántanál... 😀
MC12
több mint 4 éve
Talán ennyi elég is lesz:21:11 Hír TvNeked nagyon beakadt ez a “velkovics tanítani fog” dolog szóval mostmár megnézem ki ez 😊
Azért az finom hogy egy meleg táncosqrva, kamu családdal, mellette egy nyilas ivadék oldalán egy ezer fokos zsidóval lazán mocskolódnak, libsiznek, zsidóznak betyárosan, ahogy kell, egy C kategóriás velkovics vilmos műsorában. Finom demokraták.
És ez a nyominger persze még tanítani is fog. Minek lejjebb, ha megvan a szint.
Szóljon a taps!
😕
ozibozi
MC12
444.hu/2021/01/16/a-tiltakozo-diakokat-kigunyolta-leghiresebb-interjujat-le-kellett-torolni-tanitani-nem-igazan-szeretett-o-lesz-az-szfe-uj-oktatoja
több mint 4 éve
21:11 Hír TvCsak nem Apáti a kamucsaládos?
Azért az finom hogy egy meleg táncosqrva, kamu családdal, mellette egy nyilas ivadék oldalán egy ezer fokos zsidóval lazán mocskolódik.
Ezek kedvükre libsiznek, zsidóznak betyárosan, pont ahogy kell, mindezt egy C kategóriás velkovics vilmos műsorában.
Finom demokraták. Úri fajták.
Mellesleg ez a nyominger persze még tanítani is fog. Ki tudja kinek a gyerekét, ha szerencsés vagy akkor nem a tiéd 😉
Szóljon a taps!
😕
ozibozi
több mint 4 éve
Elég ha meghallgatod. 😉21:11 Hír TvNeked nagyon beakadt ez a “velkovics tanítani fog” dolog szóval mostmár megnézem ki ez 😊
Azért az finom hogy egy meleg táncosqrva, kamu családdal, mellette egy nyilas ivadék oldalán egy ezer fokos zsidóval lazán mocskolódnak, libsiznek, zsidóznak betyárosan, ahogy kell, egy C kategóriás velkovics vilmos műsorában. Finom demokraták.
Szóljon a taps!
😕
ozibozi
MC12
több mint 4 éve
21:11 Hír TvNeked nagyon beakadt ez a “velkovics tanítani fog” dolog szóval mostmár megnézem ki ez 😊
Szóljon a taps!
😕
ozibozi
több mint 4 éve
21:11 Hír TvAzért az finom hogy egy meleg táncosqrva, kamu családdal, mellette egy nyilas ivadék oldalán egy ezer fokos zsidóval lazán mocskolódik.
Ezek kedvükre libsiznek, zsidóznak betyárosan, pont ahogy kell, mindezt egy C kategóriás velkovics vilmos műsorában.
Finom demokraták. Úri fajták.
Mellesleg ez a nyominger persze még tanítani is fog. Ki tudja kinek a gyerekét, ha szerencsés vagy akkor nem a tiéd 😉
Szóljon a taps!
😕
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
De mi ez az előítélet szeretem az irodalmat szívesen olvasok a Dekameronból is 😛 😉
több mint 4 éve
pedig én még akár vállalnám is 😀Nekem így jó, de úgy látom mindegy. Tán sose vót még ilyen, de bipartisan ellenállásba ütköztél. Ez is eredmény.Felvételről, emberA Klubrádió frekijét a MKL–GMP Teams Frequency kaptaNem vállalom. Engem reggel hatos műsorba be nem raksz soha. Éjszakai sáv vagy semmi.
Íme a műsorterv
Mindig keskenyebb lett – Gondoljátok meg proletárok
6-10 Nassolgassunk.. Peterk merengései a valóság szeleteiről - monodráma
10-14 Belülről kifelé rág.., Sobri válaszol, az opportunizmus mester foka - betelefonálós
14-17 Mastermind... Undi bevilágít a fejedbe - oktató műsor
17–20 Most látszom, most nem látszom - feketék a zebrán, és fehérek.. Davemayer/Klaci vitaműsor
20-22 Ultima Materia.. Gyurma lekönyveli a napot - hírműsor
22-24 Lájk is Lájk.. vidám kattingatás Negritissze és Vrijje magazinműsor
24-3 Beszélni magyar.. Helmut és Sütianap vetélkedő műsor
3-5 Deerős.. Warrb, Toca, Lecsó, Amadeus odamondások, korhatáros
5-6 Bibliafelolvasás.. MC12, Dande, JC6 monotón hajnalok
Tádámmm
sutianap
peterk2005
sutianap
peterk2005
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mondjuk igazi, NER-szintű trollkodás volna megvizsgálva a hiánypótlást visszaadni a frekvenciát - de csak miután kicuccoltak meg szélnek eresztettek mindenkit 😊 de szerintem 80% hogy ki se osztják (egy valag freki nincs kiosztva) 10% hogy visszakapják 10% hogy más kapja meg.Klubrádió:Az a 30 ezre büntetés egy apró, de tényleges hiba volt. Vesztettek volna.
- Csak akkor kerül sokba a perköltség, ügyvéd, stb. ha veszítesz. Ha nyersz, a vesztes fél fizeti.
Sobri Jóska
De mindegy, mert olyanról vitázunk, ami nem opció. Teljesen mindegy, hogy mikor kezdik el verni a hepajt, ha a hatalom úgy döntött, hogy eddig tűrte őket. Aki nem látott még ilyent, az nem itt él. Ha jogtalan lett volna az a 30 ezres büntetés az sem számít, mert az állam bírja anyagiakkal, a polgár nem. Mert jön a következő 30 ezres, meg a következő, meg a következő, és addig kell bíróságra járdosni, hogy nem marad pénz/energia a rádióra.
A médiát csak fotelből követem, de az üzletben láttam ilyent nem egyet. Kimegy az adóhivatal, megbüntet valamiért. Lehet menni reklamálni, bíróságra, akkor kiszáll újra, és megint megbüntet valamiért. Azzal is el lehet menni bíróságra, erre megint kijön és megint megbüntet valamiért. Aztán megint, és megint. Ha nem adod fel, hetente fogja feltúrni az irodát, lelockolni a számítógépeket, stb. Tök mindegy, hogy esetleg minden ügyet meg tudnál-e nyerni, mert nem bírod. Képtelenség így működtetni a céget.
peterk2005
több mint 4 éve
Nekem így jó, de úgy látom mindegy. Tán sose vót még ilyen, de bipartisan ellenállásba ütköztél. Ez is eredmény.Felvételről, emberA Klubrádió frekijét a MKL–GMP Teams Frequency kaptaNem vállalom. Engem reggel hatos műsorba be nem raksz soha. Éjszakai sáv vagy semmi.
Íme a műsorterv
10-14 Belülről kifelé rág.., Sobri válaszol, az opportunizmus mester foka - betelefonálós
17–20 Most látszom, most nem látszom - feketék a zebrán, és fehérek.. Davemayer/Klaci vitaműsor
Tádámmm
sutianap
peterk2005
sutianap

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
A Klubrádió frekijét a MKL–GMP Teams Frequency kaptaNem jóóó. Délután kutyával tréningezek!
Íme a műsorterv
Tádámmm
sutianap
több mint 4 éve
Klubrádió:Az a 30 ezre büntetés egy apró, de tényleges hiba volt. Vesztettek volna.
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)