Politika

65 feliratkozó

több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 799 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ugy tunik csak en nem latok semmi problemat ezzel az Orban megnyilvanulassal (legalabbis amit az index osszeszedett belole.

Rengeteg mindenben igaza van. Egy miniszterelnok amugy mit lasson/kozvetitsen? "Sracok, idevandoroltak 1000 eve ezek a tudatlan osok, a celunk, hogy csak legyunk a semmibe, letezzunk az uressegben!"????

Nem. Magyarorszag torteneti szemmel nezve Europa resze, alakito tenyezoje, foldrajzi elhelyezkedese evszazadokig "kuldetessel ruhazta fel" a magyarokat (torok feltartoztatasa) az europai vedelem oltaran.

Szerintem jol latja Orban ezt nagyon. (es ezzel nem latom igazoltnak a lopast meg az oligarcha rendszert)

index.hu/belfold/2021/02/17/orban-iktor-leirta-a-velemenyet-a-v4-ekrol/
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 149 — beers & Packers
Római Birodalom.

Azt a kurva.
Amadeus
Ha magyarnak születtél, akkor küldetésed is van! (Ki ez a csávó? Nagyon jól parodizálja Orbánt. Tisztára olyan, mint ő.)
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 448 — Lucas Scott
Római Birodalom.

Azt a kurva.
Amadeus
hun(or)-római kontinuitás elmélete.
csebi
Elképesztő.
Amadeus
min lepődsz meg? birodalmat építünk. kicsit kicsi, kicsit következmények nélküli hely, de legalább a miénk.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 404
Római Birodalom.

Azt a kurva.
Amadeus
csebi
Elképesztő.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 448 — Lucas Scott
Római Birodalom.

Azt a kurva.
Amadeus

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 418 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Római Birodalom.

Azt a kurva.
Amadeus
De mit adtak nekünk a lómaiak?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 404
Római Birodalom.

Azt a kurva.
több mint 4 éve
5 óra 38 perc a Schiffer - partizán interjú...hat ezzel el leszek egy darabig...
MC12
Óvatosan, az első részben sok pozitívumot fogsz hallani Gyurcsányról és sok negatívumot Orbánról.
nagylaza
én csak a vágott verziót hallgatom majd meg
Negritis
Én még azt se végig. Ami sok, az sok. Nemrég a Klubrádióban hallottam hosszan beszélgetni, ennyit azért nem ér.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 841 — The Mathematician
5 óra 38 perc a Schiffer - partizán interjú...hat ezzel el leszek egy darabig...
MC12
Óvatosan, az első részben sok pozitívumot fogsz hallani Gyurcsányról és sok negatívumot Orbánról.
nagylaza
én csak a vágott verziót hallgatom majd meg

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
MC12
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 371

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 717 — #NoStress
Klubrádió:
- Csak akkor kerül sokba a perköltség, ügyvéd, stb. ha veszítesz. Ha nyersz, a vesztes fél fizeti.
Sobri Jóska
Az a 30 ezre büntetés egy apró, de tényleges hiba volt. Vesztettek volna.

De mindegy, mert olyanról vitázunk, ami nem opció. Teljesen mindegy, hogy mikor kezdik el verni a hepajt, ha a hatalom úgy döntött, hogy eddig tűrte őket. Aki nem látott még ilyent, az nem itt él. Ha jogtalan lett volna az a 30 ezres büntetés az sem számít, mert az állam bírja anyagiakkal, a polgár nem. Mert jön a következő 30 ezres, meg a következő, meg a következő, és addig kell bíróságra járdosni, hogy nem marad pénz/energia a rádióra.

A médiát csak fotelből követem, de az üzletben láttam ilyent nem egyet. Kimegy az adóhivatal, megbüntet valamiért. Lehet menni reklamálni, bíróságra, akkor kiszáll újra, és megint megbüntet valamiért. Azzal is el lehet menni bíróságra, erre megint kijön és megint megbüntet valamiért. Aztán megint, és megint. Ha nem adod fel, hetente fogja feltúrni az irodát, lelockolni a számítógépeket, stb. Tök mindegy, hogy esetleg minden ügyet meg tudnál-e nyerni, mert nem bírod. Képtelenség így működtetni a céget.
peterk2005
Pont erre mondom, hogy ilyen esetben csak egy megoldás van, hogy ne legyen hiba.
Se alaki, se formai, se tartalmi.
Mert ha van, akkor meglelik.
Te azt mondod, hogy akkoris találnak, ha nincs, de ez nem igaz, még akkor sem, ha célzottan keresnek.
A NAV-nak is, NMHH-nak is, Artisjusnak, de régen az ÁNTSZ-nek, önkormányzatoknak vendéglátás, airbnb témakörben, különböző építési és egyéb hatóságoknak, kurva nehéz hibát találni, ha nincs, hisz ők is csak a saját nyilvános tacepaojuk, checklistjük, szabályzataik alapján dolgoznak.
És még egyszer mondom, a darabárúgyártás millió termékét ne hasonlítsuk egy cég teljesen előírásszerű működtetéséhez, annakis adminisztratív részéhez.
És igen, én is ismerek olyan vállalkozót, aki tudatosan nem tesz eleget bizonyos adminisztratív kötelezettségeinek, mert kurvára strapásnak tartja, és úgy van vele, hogy ha erre fény derül, akkor kifizeti a büntetést.
De ő nem a hatalom arcába köpködi a nyálát, hanem csak pénzt keres. Aki a politikai hatalom kritizálásából él, annál igenis legyen rendben alaki, formai, tartalmi módon a cégadminisztráció.

Mondjuk igazi, NER-szintű trollkodás volna megvizsgálva a hiánypótlást visszaadni a frekvenciát - de csak miután kicuccoltak meg szélnek eresztettek mindenkit 😊 de szerintem 80% hogy ki se osztják (egy valag freki nincs kiosztva) 10% hogy visszakapják 10% hogy más kapja meg.
MC12
Én meg úgy vélem, hogy visszakapja a 92.9-es frekvenciát a Klubrádió.

több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 3 352
Mondjuk igazi, NER-szintű trollkodás volna megvizsgálva a hiánypótlást visszaadni a frekvenciát - de csak miután kicuccoltak meg szélnek eresztettek mindenkit 😊
MC12
Gondolom rárántanál... 😀
több mint 4 éve
21:11 Hír Tv
Azért az finom hogy egy meleg táncosqrva, kamu családdal, mellette egy nyilas ivadék oldalán egy ezer fokos zsidóval lazán mocskolódnak, libsiznek, zsidóznak betyárosan, ahogy kell, egy C kategóriás velkovics vilmos műsorában. Finom demokraták.
És ez a nyominger persze még tanítani is fog. Minek lejjebb, ha megvan a szint.
Szóljon a taps!
😕
ozibozi
Neked nagyon beakadt ez a “velkovics tanítani fog” dolog szóval mostmár megnézem ki ez 😊
MC12
Talán ennyi elég is lesz:
 444.hu/2021/01/16/a-tiltakozo-diakokat-kigunyolta-leghiresebb-interjujat-le-kellett-torolni-tanitani-nem-igazan-szeretett-o-lesz-az-szfe-uj-oktatoja
több mint 4 éve
Azért az finom hogy egy meleg táncosqrva, kamu családdal, mellette egy nyilas ivadék oldalán egy ezer fokos zsidóval lazán mocskolódik.
Ezek kedvükre libsiznek, zsidóznak betyárosan, pont ahogy kell, mindezt egy C kategóriás velkovics vilmos műsorában.
Finom demokraták. Úri fajták.
Mellesleg ez a nyominger persze még tanítani is fog. Ki tudja kinek a gyerekét, ha szerencsés vagy akkor nem a tiéd 😉
Szóljon a taps!
😕
ozibozi
Csak nem Apáti a kamucsaládos?
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 651
Azért az finom hogy egy meleg táncosqrva, kamu családdal, mellette egy nyilas ivadék oldalán egy ezer fokos zsidóval lazán mocskolódnak, libsiznek, zsidóznak betyárosan, ahogy kell, egy C kategóriás velkovics vilmos műsorában. Finom demokraták.
Szóljon a taps!
😕
ozibozi
Neked nagyon beakadt ez a “velkovics tanítani fog” dolog szóval mostmár megnézem ki ez 😊
MC12
Elég ha meghallgatod. 😉
több mint 4 éve
Szóljon a taps!
😕
ozibozi

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 651
Azért az finom hogy egy meleg táncosqrva, kamu családdal, mellette egy nyilas ivadék oldalán egy ezer fokos zsidóval lazán mocskolódik.
Ezek kedvükre libsiznek, zsidóznak betyárosan, pont ahogy kell, mindezt egy C kategóriás velkovics vilmos műsorában.
Finom demokraták. Úri fajták.
Mellesleg ez a nyominger persze még tanítani is fog. Ki tudja kinek a gyerekét, ha szerencsés vagy akkor nem a tiéd 😉
Szóljon a taps!
😕

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 856 — Így remélem megfelelek nektek.....
De mi ez az előítélet szeretem az irodalmat szívesen olvasok a Dekameronból is 😛 😉
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 841 — The Mathematician
A Klubrádió frekijét a MKL–GMP Teams Frequency kapta
Íme a műsorterv

Mindig keskenyebb lett – Gondoljátok meg proletárok

6-10 Nassolgassunk.. Peterk merengései a valóság szeleteiről - monodráma
10-14 Belülről kifelé rág.., Sobri válaszol, az opportunizmus mester foka - betelefonálós
14-17 Mastermind... Undi bevilágít a fejedbe - oktató műsor
17–20 Most látszom, most nem látszom - feketék a zebrán, és fehérek.. Davemayer/Klaci vitaműsor
20-22 Ultima Materia.. Gyurma lekönyveli a napot - hírműsor
22-24 Lájk is Lájk.. vidám kattingatás Negritissze és Vrijje magazinműsor
24-3 Beszélni magyar.. Helmut és Sütianap vetélkedő műsor
3-5 Deerős.. Warrb, Toca, Lecsó, Amadeus odamondások, korhatáros
5-6 Bibliafelolvasás.. MC12, Dande, JC6 monotón hajnalok

Tádámmm
sutianap
Nem vállalom. Engem reggel hatos műsorba be nem raksz soha. Éjszakai sáv vagy semmi.
peterk2005
Felvételről, ember
sutianap
Nekem így jó, de úgy látom mindegy. Tán sose vót még ilyen, de bipartisan ellenállásba ütköztél. Ez is eredmény.
peterk2005
pedig én még akár vállalnám is 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Klubrádió:
- Csak akkor kerül sokba a perköltség, ügyvéd, stb. ha veszítesz. Ha nyersz, a vesztes fél fizeti.
Sobri Jóska

De mindegy, mert olyanról vitázunk, ami nem opció. Teljesen mindegy, hogy mikor kezdik el verni a hepajt, ha a hatalom úgy döntött, hogy eddig tűrte őket. Aki nem látott még ilyent, az nem itt él. Ha jogtalan lett volna az a 30 ezres büntetés az sem számít, mert az állam bírja anyagiakkal, a polgár nem. Mert jön a következő 30 ezres, meg a következő, meg a következő, és addig kell bíróságra járdosni, hogy nem marad pénz/energia a rádióra.

A médiát csak fotelből követem, de az üzletben láttam ilyent nem egyet. Kimegy az adóhivatal, megbüntet valamiért. Lehet menni reklamálni, bíróságra, akkor kiszáll újra, és megint megbüntet valamiért. Azzal is el lehet menni bíróságra, erre megint kijön és megint megbüntet valamiért. Aztán megint, és megint. Ha nem adod fel, hetente fogja feltúrni az irodát, lelockolni a számítógépeket, stb. Tök mindegy, hogy esetleg minden ügyet meg tudnál-e nyerni, mert nem bírod. Képtelenség így működtetni a céget.
peterk2005
Mondjuk igazi, NER-szintű trollkodás volna megvizsgálva a hiánypótlást visszaadni a frekvenciát - de csak miután kicuccoltak meg szélnek eresztettek mindenkit 😊 de szerintem 80% hogy ki se osztják (egy valag freki nincs kiosztva) 10% hogy visszakapják 10% hogy más kapja meg.

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 508 — The only discipline that lasts, is self discipline
Íme a műsorterv

10-14 Belülről kifelé rág.., Sobri válaszol, az opportunizmus mester foka - betelefonálós
17–20 Most látszom, most nem látszom - feketék a zebrán, és fehérek.. Davemayer/Klaci vitaműsor

Tádámmm
sutianap
Nem vállalom. Engem reggel hatos műsorba be nem raksz soha. Éjszakai sáv vagy semmi.
peterk2005
Felvételről, ember
sutianap
Nekem így jó, de úgy látom mindegy. Tán sose vót még ilyen, de bipartisan ellenállásba ütköztél. Ez is eredmény.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 404 — Do Your Job
Ebből sem lesz műsor...
(Picsogók!)
😄

Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 3 352
Íme a műsorterv

Tádámmm
sutianap
Nem jóóó. Délután kutyával tréningezek!
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 508 — The only discipline that lasts, is self discipline
Klubrádió:
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)