Politika

69 feliratkozó

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 139
 telex.hu/valasztas-2022/2022/02/26/fidesz-media-promenad-ovono-marki-zay-peter-hodmezovasarhely-buta

Komolyan mondom ilyenek, hogy és minek születnek ? 😂
Toca
Név nélkül nyilatkozó, hát persze. Mint amikor megkérdezik a programozót a régi viccben, hogy mi a barátnője neve, és a válasz 10011010010100110.
slowmotion
Baszki felhívtam.
MC12
az nojhudrednojciáktákktákktnojndráj, teee
sutianap
Ilyen későn ezt így leírni süti, ment a like. Mert megérdemled!
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 833 — capitaine du château de Vienne 1487
 telex.hu/valasztas-2022/2022/02/26/fidesz-media-promenad-ovono-marki-zay-peter-hodmezovasarhely-buta

Toca
Név nélkül nyilatkozó, hát persze. Mint amikor megkérdezik a programozót a régi viccben, hogy mi a barátnője neve, és a válasz 10011010010100110.
slowmotion
Baszki felhívtam.
MC12
az nojhudrednojciáktákktákktnojndráj, teee

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 478

Toca
slowmotion
Baszki felhívtam.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 695 — Cowboys fan

Toca
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 571 — Vikings fan

több mint 4 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
pont ebből lehet két szék közé, a pad alá esni.
nem járhatsz pávatáncot..politikában lehet, egy háborús kérdésben nem...egyik oldalon sem hülyék vannak, mindenki felismeri, hogy OVI nem akar elköteleződést, de amikor azt mondják majd, hogy köszönjük a segítséget, ki fognak hagyni minket mindkét oldalról és örülhetünk ha ennyivel megússzuk
Klaci79
Franco ezt csinálta a 2. világháborúban, tulajdonképpen sikerrel.
Kampman
azért ehhez hozzátenném hogy a földrajz sajnos makacs dolog, a két helyzet más dolgokban is erősen eltér pl Franco nem próbált kitáncolni egy létező szövetségből
Cuchulain82
Nem is sietett érdemben segíteni Hitleréken, ez volt a párhuzamom lényege.
Önkéntesek mehettek, de hivatalosan nem léptek be a háborúba.
Kampman
ezt értem csak apró probléma hogy vitya a jelen helyzetben tagja egy létező szövetségnek /úgymint EU, értem hogy ő ezt kb arra használja mint anno én tizenévesen apámat, értsd: adj pénzt hogy bulizhassak/, ez a szövetség pedig ha katonailag nem is de politikai értelemben igenis választott oldalt

tehát a párhuzam nemigen áll mivel Franco szimpatizált és baráti viszonyt tartott fent hitlerrel de nem állt vele szövetségben, sőt a háború előrehaladtával főképpen '42 után hamar rájött hogy az usaval kell jóban lennie
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 164
nem járhatsz pávatáncot..politikában lehet, egy háborús kérdésben nem...egyik oldalon sem hülyék vannak, mindenki felismeri, hogy OVI nem akar elköteleződést, de amikor azt mondják majd, hogy köszönjük a segítséget, ki fognak hagyni minket mindkét oldalról és örülhetünk ha ennyivel megússzuk
Klaci79
Kampman
azért ehhez hozzátenném hogy a földrajz sajnos makacs dolog, a két helyzet más dolgokban is erősen eltér pl Franco nem próbált kitáncolni egy létező szövetségből
Cuchulain82
Nem is sietett érdemben segíteni Hitleréken, ez volt a párhuzamom lényege.
Önkéntesek mehettek, de hivatalosan nem léptek be a háborúba.

több mint 4 éve
Klaci79
Kampman
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 164
Klaci79

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 844 — The only discipline that lasts, is self discipline
 hang.hu/publicisztika/a-propagandazuzalekka-hulyitett-nep-lazadasa-orban-viktor-ellen-137637?fbclid=IwAR26WExLFP4OktMVjlgCEwNMS_JEgnmQXRXdlu8Rd1ACLEoWn1SECSv2D-8

"A választás ugyanis a végletekig leegyszerűsödött: Moszkva vagy Brüsszel, már csupán ennyi a kérdés."
zinedine5
Ó mond te kit választanál....
dande
"Aztán jött a történelem, és hopsz, mint valami kellemetlen betyárkörtét, a földre pöccintette a magyar miniszterelnököt. Illiberális, unortodox, keletinyitós hókuszpókusz volt, nincs. Életmű menni leves. A politikai zseni, minden idők stratégája, a közéleti géniusz, aki mindig három lépéssel lát előbbre ellenfeleinél, és akiből évszázadonként ha egy születik, elkúrta. Nem kicsit, nagyon. És nem, nem rossz lóra tett, nem benézte, hanem a bűnszervezetben, folytatólagosan, jelentős értékre elkövetett közpénz-jellegtelenítés okán elárulta Magyarország jövőjét."

Engem azért elkeserít, hogy ehhez egy kibaszott háború kellett a szomszédunkban. 😕 Ha ez egyáltalán elég lesz az istenadtának, hogy rájöjjön, mert még abban sem vagyok biztos, hogy most rájön. Sőt.

Azért az valahol világbajnok történet, hogy kétszáz év folyamatos rossz lóra tétel / bot végére kerülés után végre lehetőségünk van a jó lóra rátenni a tétet, de ahelyett, hogy azt amennyire csak lehet kimaxolnánk, mi szinte attól a pillanattól kezdve ahogy a tétünk landolt a jó lovon, mániákusan azon igyekszünk, hogy ezt az esélyt is elk*rrantsuk...

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
 hang.hu/publicisztika/a-propagandazuzalekka-hulyitett-nep-lazadasa-orban-viktor-ellen-137637?fbclid=IwAR26WExLFP4OktMVjlgCEwNMS_JEgnmQXRXdlu8Rd1ACLEoWn1SECSv2D-8

"A választás ugyanis a végletekig leegyszerűsödött: Moszkva vagy Brüsszel, már csupán ennyi a kérdés."
zinedine5
kb ez fogalmazódott meg bennem tegnap meg a mai nap folyamán. más kérdés, hogy aki annak idején a NATO-ra meg az EU-ra szavazott 45 évnyi szovjet-oroszoktól történt szopás után, az kollektíve lehúzza-e a klotyón a Cavintont, vagy azért visszanéz valami az emlékekből.
mert hogy huszonéves fiatalokat, akik egy percet nem éltek a rendszerváltoztatás előtt, azokat nettó be lehet szopatni az orosz dumával, az nem kérdés.
nekem is csak pár évet sikerült, és csak a legvégét kaptam el, de akkoriban valahogy az emberek nem szomorkodtak amiatt, hogy elmentek a továrisik.
slowmotion
akkoriban még vitya se bánta de látod mekkorát fordult a világ
Cuchulain82
VItya persze hogy nem, mert ő ifjúkomcsi funkcionárius volt. de akit keményen rábasztak Kádár alatt, azoknál (remélem) más a leányzó fekvése.

volt ugye az a nézet, hogy Tolna sosem lesz baloldali, mert ott olyan dolgokat műveltek a komcsik, hogy sosem felejtenek. na arra kíváncsi leszek, hogy erre a nagy Putyinhoz húzásra mi lesz a válaszuk.
slowmotion
sajna az emberi emlékezet, főleg ha nagy tömegről van szó baromi rövid
pont itt a ruszki példa: nem egészen száz éve adolf pont így kezdte mint most vlagyimir először kicsiben rajna-vidék/dél-oszétia majd növeljük a tétet anschluss/krím megszállása, ezután jött a szudéta-vidék/donyeck és luhanszk /nem lehetetlen hogy az utolsó lépés megint Lengyelország lett volna/
Európa egészen pontosan egy lépéssel hamarabb kapcsolt, ennyi a fejlődés kb 90 év alatt, ez valami elbaszottul szomorú
több mint 4 éve

zinedine5
kb ez fogalmazódott meg bennem tegnap meg a mai nap folyamán. más kérdés, hogy aki annak idején a NATO-ra meg az EU-ra szavazott 45 évnyi szovjet-oroszoktól történt szopás után, az kollektíve lehúzza-e a klotyón a Cavintont, vagy azért visszanéz valami az emlékekből.
mert hogy huszonéves fiatalokat, akik egy percet nem éltek a rendszerváltoztatás előtt, azokat nettó be lehet szopatni az orosz dumával, az nem kérdés.
nekem is csak pár évet sikerült, és csak a legvégét kaptam el, de akkoriban valahogy az emberek nem szomorkodtak amiatt, hogy elmentek a továrisik.
slowmotion
Cuchulain82
VItya persze hogy nem, mert ő ifjúkomcsi funkcionárius volt. de akit keményen rábasztak Kádár alatt, azoknál (remélem) más a leányzó fekvése.

volt ugye az a nézet, hogy Tolna sosem lesz baloldali, mert ott olyan dolgokat műveltek a komcsik, hogy sosem felejtenek. na arra kíváncsi leszek, hogy erre a nagy Putyinhoz húzásra mi lesz a válaszuk.
több mint 4 éve

zinedine5
slowmotion
több mint 4 éve

zinedine5
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 961 — Így remélem megfelelek nektek.....

zinedine5
Ó mond te kit választanál....
több mint 4 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 504 — Ajmo Vatreni

több mint 4 éve
Itt vannak az új ellenzéki plakátok, ez már valami

r.baggio
Amikor azt beszéltük h durva kampány jön sztem senki sem gondolt erre és lám
csebi
Mondjuk a kis Harrach mint Putyin csatlósa…hát….Putyin sírva fakadna.
MC12
jó de nem lehet mindenkinek olyan fasza csatlósa mint vityának semjén zsóti, putyinnak csak ilyen szar csatlós jár 😀
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 478

r.baggio
csebi
Mondjuk a kis Harrach mint Putyin csatlósa…hát….Putyin sírva fakadna.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 613 — Lucas Scott

r.baggio

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 961 — Így remélem megfelelek nektek.....
 vasarnap.hu/2022/03/01/a-kmksz-eliteli-az-anyaorszagi-ellenzeki-partok-altal-folytatott-kampanyt-a-haboru-kapcsan/
zemanla
Egy köszönjük is elèg lett volna...😔😔😔
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 877 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2022/03/01/ellenzek-igazsagugyi-bizottsag-szavazas-mszp-dk-parbeszed-lmp-jobbik

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 411 — Do Your Job
 vasarnap.hu/2022/03/01/a-kmksz-eliteli-az-anyaorszagi-ellenzeki-partok-altal-folytatott-kampanyt-a-haboru-kapcsan/

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 609
ÉN a 380-as euró elől hova menekülhetek?
Amadeus
A 390-es euró vár sok szeretettel.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 613 — Lucas Scott

Vrij6
kozben zarasra visszaerosodott ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
  Felkapott fórum témák