Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Egy példakövetőnek minden bizonnyal.a példamutatás fontos.Én leszarom.én örülnék, ha nyilvánosan beoltatná magát.És akkor meg az menne, hogy visszaélt a pozíciójával?Szerintem a hülyeség teljesen pártsemleges...én még az elsők között regisztráltam...csak ezzel lehet vége ennek a szarnak. Ezért örültem volna, ha mondjuk OVI is az elsők között beoltja magát, mert az tuti, hogy sokakra hat.Jól tetted.én már regisztráltam rá.Az új Bödőcs nem hasít rosszul, tegnap óta már 425 ezer körül jár.Lil G új klipje (esélyegyenlőségi témában) meg 1,3 milliónál.
nagylaza
Mi következik mindebből?
youtu.be/oCL-ajDQ30k
most hallgatom. Maradjunk annyiban, hogy tőlem - fiatal értelmiségitől, már ha szabad ennyi hübrisszel élnem - keményebbet kapott volna Konok.Bárkitől, aki össze tud rakni 3 értelmes mondatot.
Amadeus
Engem az lepett meg, hogy ez se Csintalannak, se Dévényinek, se Gulyás Balázsnak nem sikerült.
Kezdem elhinni, hogy valóban a Fidesz-szavazók a legoltáspártibbak.
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/fokent-a-fidesz-szavazok-oltatnak-be-magukat-egy-uj-felmeres-szerint/
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Klaci79
Nektek tök mindegy mit csinál Orbán, az úgyis rossz.
Sobri Jóska
Amadeus
Fura, hogy nektek ennyire fontos egy politikus.
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
a példamutatás fontos.Én leszarom.én örülnék, ha nyilvánosan beoltatná magát.És akkor meg az menne, hogy visszaélt a pozíciójával?Szerintem a hülyeség teljesen pártsemleges...én még az elsők között regisztráltam...csak ezzel lehet vége ennek a szarnak. Ezért örültem volna, ha mondjuk OVI is az elsők között beoltja magát, mert az tuti, hogy sokakra hat.Jól tetted.én már regisztráltam rá.Az új Bödőcs nem hasít rosszul, tegnap óta már 425 ezer körül jár.Lil G új klipje (esélyegyenlőségi témában) meg 1,3 milliónál.
nagylaza
Mi következik mindebből?
youtu.be/oCL-ajDQ30k
most hallgatom. Maradjunk annyiban, hogy tőlem - fiatal értelmiségitől, már ha szabad ennyi hübrisszel élnem - keményebbet kapott volna Konok.Bárkitől, aki össze tud rakni 3 értelmes mondatot.
Amadeus
Engem az lepett meg, hogy ez se Csintalannak, se Dévényinek, se Gulyás Balázsnak nem sikerült.
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/fokent-a-fidesz-szavazok-oltatnak-be-magukat-egy-uj-felmeres-szerint/
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Én leszarom.én örülnék, ha nyilvánosan beoltatná magát.És akkor meg az menne, hogy visszaélt a pozíciójával?Szerintem a hülyeség teljesen pártsemleges...én még az elsők között regisztráltam...csak ezzel lehet vége ennek a szarnak. Ezért örültem volna, ha mondjuk OVI is az elsők között beoltja magát, mert az tuti, hogy sokakra hat.Jól tetted.én már regisztráltam rá.Az új Bödőcs nem hasít rosszul, tegnap óta már 425 ezer körül jár.Lil G új klipje (esélyegyenlőségi témában) meg 1,3 milliónál.
nagylaza
Mi következik mindebből?
youtu.be/oCL-ajDQ30k
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
én örülnék, ha nyilvánosan beoltatná magát.És akkor meg az menne, hogy visszaélt a pozíciójával?Szerintem a hülyeség teljesen pártsemleges...én még az elsők között regisztráltam...csak ezzel lehet vége ennek a szarnak. Ezért örültem volna, ha mondjuk OVI is az elsők között beoltja magát, mert az tuti, hogy sokakra hat.Jól tetted.én már regisztráltam rá.Az új Bödőcs nem hasít rosszul, tegnap óta már 425 ezer körül jár.Lil G új klipje (esélyegyenlőségi témában) meg 1,3 milliónál.
nagylaza
Mi következik mindebből?
youtu.be/oCL-ajDQ30k
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
több mint 5 éve
És akkor meg az menne, hogy visszaélt a pozíciójával?Szerintem a hülyeség teljesen pártsemleges...én még az elsők között regisztráltam...csak ezzel lehet vége ennek a szarnak. Ezért örültem volna, ha mondjuk OVI is az elsők között beoltja magát, mert az tuti, hogy sokakra hat.Jól tetted.én már regisztráltam rá.Az új Bödőcs nem hasít rosszul, tegnap óta már 425 ezer körül jár.Lil G új klipje (esélyegyenlőségi témában) meg 1,3 milliónál.
nagylaza
Mi következik mindebből?
youtu.be/oCL-ajDQ30k
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Klaci79
több mint 5 éve
"Mi következik mindebből?"én már regisztráltam rá.Az új Bödőcs nem hasít rosszul, tegnap óta már 425 ezer körül jár.Lil G új klipje (esélyegyenlőségi témában) meg 1,3 milliónál.
nagylaza
Mi következik mindebből?
youtu.be/oCL-ajDQ30k
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Az, hogy sokakat érdekel. Semmi más.
több mint 5 éve
Szerintem a hülyeség teljesen pártsemleges...én még az elsők között regisztráltam...csak ezzel lehet vége ennek a szarnak. Ezért örültem volna, ha mondjuk OVI is az elsők között beoltja magát, mert az tuti, hogy sokakra hat.Jól tetted.én már regisztráltam rá.Az új Bödőcs nem hasít rosszul, tegnap óta már 425 ezer körül jár.Lil G új klipje (esélyegyenlőségi témában) meg 1,3 milliónál.
nagylaza
Mi következik mindebből?
youtu.be/oCL-ajDQ30k
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Jól tetted.én már regisztráltam rá.Az új Bödőcs nem hasít rosszul, tegnap óta már 425 ezer körül jár.Lil G új klipje (esélyegyenlőségi témában) meg 1,3 milliónál.
nagylaza
Mi következik mindebből?
youtu.be/oCL-ajDQ30k
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
én már regisztráltam rá.Az új Bödőcs nem hasít rosszul, tegnap óta már 425 ezer körül jár.Lil G új klipje (esélyegyenlőségi témában) meg 1,3 milliónál.
nagylaza
Mi következik mindebből?
youtu.be/oCL-ajDQ30k
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Az új Bödőcs nem hasít rosszul, tegnap óta már 425 ezer körül jár.Lil G új klipje (esélyegyenlőségi témában) meg 1,3 milliónál.
nagylaza
Mi következik mindebből?
youtu.be/oCL-ajDQ30k
Amadeus
több mint 5 éve
Az új Bödőcs nem hasít rosszul, tegnap óta már 425 ezer körül jár.
több mint 5 éve
most hallgatom. Maradjunk annyiban, hogy tőlem - fiatal értelmiségitől, már ha szabad ennyi hübrisszel élnem - keményebbet kapott volna Konok.Szerintem nem lenne nehéz. És ha kulturálatlanul reagálna se lenne baj, ha érdemben tenné.Annyit pontosítanék, hogy többször tíz percen át... Konok egyszerűen szint alatt van, igaz, legalább megteremti a stílus és a tartalom egységét. Csintalan védelmében: erre a nagy pofával előadott elmebuggyant zagyvalékra nehéz lenne kulturáltan reagálni.Van a Fidesz, és vannak a Gyurcsányék. Köszönöm, én ebből nem kérek.Átaludtad az évvégét?
Klaci79
Helyesen írod, van a Fidesz, meg vannak Gyurcsányék.
Ha ebből nem kérsz, akkor hogy váltanál kormányt? Kire szavaznál, akik tudnak szerezni 100 képviselői helyet az országgyűlésben?
Valamint lett egy hatpárti koalíciós megállapodás az ellenzéki oldalon Gyurcsánnyal. Ez kimaradt?
Vagy szerinted majd az MKKP alakít kormányt Pálinkással meg Márki-Zayyal és Szanyi kapitánnyal?
Illetve tanulságos az ellenzéki értelmiség reakciója, amikor Konok orbitálisan agyhalott oltásellenes dumát levág, se Csintalan, se Gulyás Balázs nem bír se kulturáltan reagálni (Csintalan priceless, elviharzik, majd visszajön hebegni-habogni és rágyújtani), se érveket előhozni, gondolatokat megfogalmazni, csak szó szerint kurvaanyázzák Konokot.
És ezek nem is politikusok, hanem véleményformáló értelmiségiek.
Tanulságos és szórakoztató egyaránt.
11:45-től kb. 10 percen át.
youtu.be/WwY9C5DymGk
Sobri Jóska
nagylaza
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Szerintem nem lenne nehéz. És ha kulturálatlanul reagálna se lenne baj, ha érdemben tenné.Annyit pontosítanék, hogy többször tíz percen át... Konok egyszerűen szint alatt van, igaz, legalább megteremti a stílus és a tartalom egységét. Csintalan védelmében: erre a nagy pofával előadott elmebuggyant zagyvalékra nehéz lenne kulturáltan reagálni.Van a Fidesz, és vannak a Gyurcsányék. Köszönöm, én ebből nem kérek.Átaludtad az évvégét?
Klaci79
Ha ebből nem kérsz, akkor hogy váltanál kormányt? Kire szavaznál, akik tudnak szerezni 100 képviselői helyet az országgyűlésben?
Valamint lett egy hatpárti koalíciós megállapodás az ellenzéki oldalon Gyurcsánnyal. Ez kimaradt?
Vagy szerinted majd az MKKP alakít kormányt Pálinkással meg Márki-Zayyal és Szanyi kapitánnyal?
Illetve tanulságos az ellenzéki értelmiség reakciója, amikor Konok orbitálisan agyhalott oltásellenes dumát levág, se Csintalan, se Gulyás Balázs nem bír se kulturáltan reagálni (Csintalan priceless, elviharzik, majd visszajön hebegni-habogni és rágyújtani), se érveket előhozni, gondolatokat megfogalmazni, csak szó szerint kurvaanyázzák Konokot.
youtu.be/WwY9C5DymGk
Sobri Jóska
nagylaza
több mint 5 éve
Annyit pontosítanék, hogy többször tíz percen át... Konok egyszerűen szint alatt van, igaz, legalább megteremti a stílus és a tartalom egységét. Csintalan védelmében: erre a nagy pofával előadott elmebuggyant zagyvalékra nehéz lenne kulturáltan reagálni.Van a Fidesz, és vannak a Gyurcsányék. Köszönöm, én ebből nem kérek.Átaludtad az évvégét?
Klaci79
youtu.be/WwY9C5DymGk
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Nyugodtan szavazz az ellenzékre, lesz egészségügyi és oktatási minisztérium is.Nem is tudtam, hogy nem lehet minisztériumi struktúrát váltani egy kormány váltás után 😊 vagy szerinted a következő kormánynak sem kell, hogy legyen? 😊 de ez annyira gyenge érv volt, hogy szétszedni is unalmas lenne.Mivel olyan h eü miniszter nincs is, így árnyék eü miniszter sem lehet ...Már nem az eü miniszter dönt. Pinyőé a business...úgyhogy a belügyben dolgoznak rajta. Egyébként jobb is...No akkor úgy állunk hogy a Momentum kötelezővé tenné az oltást, a jobbik szerint szó se lehet kötelező oltasról, a dk és az MSZP még nem foglalt állást... ja ők egy koalícióban vannak ha nem említettem volna 😊 akkor talán ideje lenne a koordinált kommunikációnak, vagy a francnak álltak össze..ez azért nem az a kérdés, hogy ki milyen kávét szeret a frakció ülésen...most akkor ha rájuk szavazok akkor kötelező lesz az oltás vagy nem? 😊Majd az eü miniszter eldönti mint most, oooo wait most nincs is ilyen 😊
MC12
csebi
Klaci79
csebi
MC12
több mint 5 éve
Csintalan mint “véleményformáló értelmiségi”. Jóska messze van meg április elseje.Van a Fidesz, és vannak a Gyurcsányék. Köszönöm, én ebből nem kérek.Átaludtad az évvégét?
Klaci79
youtu.be/WwY9C5DymGk
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Úgy látszik fogalmad sincs h miről szól az árnyék miniszter “intézmény” más demokráciákban. Majd idén lesz időd nyugodtan olvass utána. Hátha találsz pár izgalmas dolgot benne mielőtt unatkoznál.Nem is tudtam, hogy nem lehet minisztériumi struktúrát váltani egy kormány váltás után 😊 vagy szerinted a következő kormánynak sem kell, hogy legyen? 😊 de ez annyira gyenge érv volt, hogy szétszedni is unalmas lenne.Mivel olyan h eü miniszter nincs is, így árnyék eü miniszter sem lehet ...Már nem az eü miniszter dönt. Pinyőé a business...úgyhogy a belügyben dolgoznak rajta. Egyébként jobb is...No akkor úgy állunk hogy a Momentum kötelezővé tenné az oltást, a jobbik szerint szó se lehet kötelező oltasról, a dk és az MSZP még nem foglalt állást... ja ők egy koalícióban vannak ha nem említettem volna 😊 akkor talán ideje lenne a koordinált kommunikációnak, vagy a francnak álltak össze..ez azért nem az a kérdés, hogy ki milyen kávét szeret a frakció ülésen...most akkor ha rájuk szavazok akkor kötelező lesz az oltás vagy nem? 😊Majd az eü miniszter eldönti mint most, oooo wait most nincs is ilyen 😊
MC12
csebi
Klaci79
csebi
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Van a Fidesz, és vannak a Gyurcsányék. Köszönöm, én ebből nem kérek.Átaludtad az évvégét?
Klaci79
youtu.be/WwY9C5DymGk
több mint 5 éve
Így van, a magyar ellenzéki szavazók hibásak 😀Továbbra is ez a magyar ellenzéki szavazó legnagyobb hibája, problémája. Teljesen mindegy, hogy mennyire inkompetens, összefüggéstelen, zavaros, vagy egymásnak ellentmondó amit az “egyesült ellenzék” mond, az nem számít. Majd ha hatalomra kerülnek megoldják. Ez a gondolkodás vezetett a Fidesz 2/3-hoz 2010ben. Teljesen mindegy mint mond az ellenzék/ kormány rá szavazok mert mocskos Orbán/Gyurcsány. Ugyanaz az 1 bites logika.Látom zavar, ha vannak különböző vélemények egy koalícióban, amely arra készül, hogy majd esetleg 1,5 év múlva kormányozni fog. Micsoda hülyeség ez, inkább lennének ők is birkák, akik csak ugyanazt bégetik, amit a m.elnök a szájukba ad.A kormánynak van álláspontja aki akar oltat, de ne lepődjon meg senki ha bizonyos szolgáltatások az oltás meglétéhez lesznek kötve.No akkor úgy állunk hogy a Momentum kötelezővé tenné az oltást, a jobbik szerint szó se lehet kötelező oltasról, a dk és az MSZP még nem foglalt állást... ja ők egy koalícióban vannak ha nem említettem volna 😊 akkor talán ideje lenne a koordinált kommunikációnak, vagy a francnak álltak össze..ez azért nem az a kérdés, hogy ki milyen kávét szeret a frakció ülésen...most akkor ha rájuk szavazok akkor kötelező lesz az oltás vagy nem? 😊Majd az eü miniszter eldönti mint most, oooo wait most nincs is ilyen 😊
MC12
csebi
Te biztos a közös ellenzék közös arnyék eü-miniszteré gondoltál, aki már nyilatkozott és képviselte az egységes ellenzéki álláspontot a kérdésben....o wait... 😊
MC12
Érdekes ellenzéki szavazóként ez engem nem zavar. Én oltatni fogom magam, de nem tenném kötelezővé. De ha olyan politika lesz, aki kötelezővé teszi, az sem zavar, mert nem én felelek az emberek életéért.
De az mondjuk felháborít, hogy valakit az zavar, hogy különböző embereknek más véleménye is lehet, mert én ezt tartanám normálisnak. Ha kormányozniuk kell, mejd megállapodnak...de jelenleg nem úgy látom, hogy baszták el ezt az egész vakcina kommunikációt, hogy ott tartunk ma, az emberek több mint fele hallani sem akar a vakcináról.
Más országokban már nem csak álláspontja van a kormánynak, hanem tervei is, amit meg is oszt a lakossággal. Nálunk ez nyilván túl nagy kérés lenne.
De tudod mit, nekem megfelel a kormány álláspontja is...hogyan tovább a tegnap érkezett 90ezer vakcinával? Téged már biztos beavattak...
Klaci79
Elvárod a kormánytól, hogy mindent mondjon el neked de tegnap, de nem várod el az ellenzéktől, akik bő egy év múlva kormányra kerülhetnek, és lehetnek ugyanebben a helyzetben igen könnyen, hogy legalább egy két kérdésben ugyan mondják már el, hogy közösen mit tennének.
Az ellenzéknek ez egy isten adta helyezet volt, ahol megmutathatták volna, hogy kormányzó képesek, van elég szakmai ember és képesség egy ilyen válság kezeléséhez. Ezt ők kihagyták és maradtak annál hogy o1g akinek ez elég, rendben van, csak legalább ne állítsuk, hogy jobbak lennének.
MC12
Egyébként ez hogy vezethetett fideszes 2/3hoz? Akkor még nem mi voltunk az ellenzéki "hibásak"! Ha jól emlékszem a Fidesz 2 választást meg nyert 2/3-al úgy, hogy nem mondott semmit. Tőlük nyilván nem elvárható.
Az az igazság, hogy sokszor nem tudlak követni. Te vagy az aki csak Orbánban vagy Gyurcsányban tudsz gondolkodni, bár a vezéred ezt nagyon jól tolja. Én ellenzékiként köszönöm, nem kérek Gyurcsányból, de Orbánból sem. Ehhez csak ellenzéki térfélen lehet hozzájárulni. Persze pont ezért kell Gyurcsányozni, összemosni mindent, nehogy a fideszesek számára is egyszer kiderüljön milyen mocsok dolgok folynak, nem is annyira a felszín alatt. Vannak persze kivételek, akik tudják, de mégis jó nekik...lelkük rajta.
Pontosan ez az 1 bites gondolkodás. Van a Fidesz, és vannak a Gyurcsányék. Köszönöm, én ebből nem kérek.
Mit várok el a kormánytól? Hogy elmondják mikor jön vakcina, mikor lesz esély arra, hogy beoltassam magam? Hogy mit tesznek azért, hogy az emberek jobban bízzanak a vakcinában? Egyébként ne nekem mondják el, mondják el azoknak akikre tartozik. De egyelőre ők se tudnak semmit. Én kérek elnézést, ezek Magyarországon nem olyan dolgok, amiket egy kormánytól elvárhatnék. Mert a Te gondolkodásod szerint ezt az ellenzéknek kellene csinálni. Ez a legszomorúbb, egyben legviccesebb a magyar politikában. Az ellenzéki megoldásokat várod, mintha a kormánytól nem is lenne ez elvárható.
Egyébként ugyanezek az elvárások Ausztriában, Szlovákiában, stb nem jelentenek problémát. Illetve hetekkel ezelőtt már mondta Orbán, hogy ez megvan. Nem gondoltam, hogy a szokásos módon 10 évre titkosították.
Egyébként KariGeri időnként szokott megoldásokat javasolni. Maszk viselése tavasszal, amit lehurrogtak aztán bevezették. Általános tesztelés, amit kiröhögtek, aztán bevezették. Csak az a baj, hogy az aduk mind a kormánynál vannak, ha eddig nem tűnt fel.
Ha jól sejtem még az első 4500 embert sem sikerül beoltani egyébként.
Miből is következtetsz? Hogy a 4 ellenzéki párt elmondja, hogy mit hogyan csinálnának. Ez maga az eredendő bűn...
több mint 5 éve
VanillaSky
1 629
Nálam az új év Himnusszal, és köztársasági elnöki beszéddel kezdődik. Ez hagyomány!Ha a 2010-es évek végét a pc korszak halálának tartják, akkor legalább a pozitív 'eredményei' ne legyenek megkérdőjelezve! Tökéletesen álszent, üres frázisok puffogtatása, mint hagyomány az annyit is ér, hogy keresni kelljen és ne úton-útfélen ütközzél bele! Egy dátum meg nem változtat semmit a viszonyrendszeren, legyen az újév vagy karácsony!
Gyerekek kicsit túlpörögtek...a beszédről lemaradtam...
Keresgélek mindenütt, de megint csak acsarkodás 😕
Felvilágosult emberfiának tartom magam, de 2021-ben ide-oda már nem dívik egy elnöki köszöntő?
clbass
"Száz ismétlés, heti három éjszaka, négy éven keresztül gondolta Bernard Marx, a hipnopédiaspecialista. Hatvankétezer-négyszáz ismétlés, és az állítás igazsággá válik. Idióták!"
több mint 5 éve
Kaslernél inkompetensebb és kártékonyabb miniszter kevés volt. Bár Balogh-al nem volt magasan a léc...Már nem az eü miniszter dönt. Pinyőé a business...úgyhogy a belügyben dolgoznak rajta. Egyébként jobb is...No akkor úgy állunk hogy a Momentum kötelezővé tenné az oltást, a jobbik szerint szó se lehet kötelező oltasról, a dk és az MSZP még nem foglalt állást... ja ők egy koalícióban vannak ha nem említettem volna 😊 akkor talán ideje lenne a koordinált kommunikációnak, vagy a francnak álltak össze..ez azért nem az a kérdés, hogy ki milyen kávét szeret a frakció ülésen...most akkor ha rájuk szavazok akkor kötelező lesz az oltás vagy nem? 😊Majd az eü miniszter eldönti mint most, oooo wait most nincs is ilyen 😊
MC12
csebi
Klaci79
Akkor már inkább Novák jöjjön utána, a torteto és látszat politizáló hajlamával talán csinál valamit majd.
több mint 5 éve
Nem is tudtam, hogy nem lehet minisztériumi struktúrát váltani egy kormány váltás után 😊 vagy szerinted a következő kormánynak sem kell, hogy legyen? 😊 de ez annyira gyenge érv volt, hogy szétszedni is unalmas lenne.Mivel olyan h eü miniszter nincs is, így árnyék eü miniszter sem lehet ...Már nem az eü miniszter dönt. Pinyőé a business...úgyhogy a belügyben dolgoznak rajta. Egyébként jobb is...No akkor úgy állunk hogy a Momentum kötelezővé tenné az oltást, a jobbik szerint szó se lehet kötelező oltasról, a dk és az MSZP még nem foglalt állást... ja ők egy koalícióban vannak ha nem említettem volna 😊 akkor talán ideje lenne a koordinált kommunikációnak, vagy a francnak álltak össze..ez azért nem az a kérdés, hogy ki milyen kávét szeret a frakció ülésen...most akkor ha rájuk szavazok akkor kötelező lesz az oltás vagy nem? 😊Majd az eü miniszter eldönti mint most, oooo wait most nincs is ilyen 😊
MC12
csebi
Klaci79
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
Továbbra is ez a magyar ellenzéki szavazó legnagyobb hibája, problémája. Teljesen mindegy, hogy mennyire inkompetens, összefüggéstelen, zavaros, vagy egymásnak ellentmondó amit az “egyesült ellenzék” mond, az nem számít. Majd ha hatalomra kerülnek megoldják. Ez a gondolkodás vezetett a Fidesz 2/3-hoz 2010ben. Teljesen mindegy mint mond az ellenzék/ kormány rá szavazok mert mocskos Orbán/Gyurcsány. Ugyanaz az 1 bites logika.Látom zavar, ha vannak különböző vélemények egy koalícióban, amely arra készül, hogy majd esetleg 1,5 év múlva kormányozni fog. Micsoda hülyeség ez, inkább lennének ők is birkák, akik csak ugyanazt bégetik, amit a m.elnök a szájukba ad.A kormánynak van álláspontja aki akar oltat, de ne lepődjon meg senki ha bizonyos szolgáltatások az oltás meglétéhez lesznek kötve.No akkor úgy állunk hogy a Momentum kötelezővé tenné az oltást, a jobbik szerint szó se lehet kötelező oltasról, a dk és az MSZP még nem foglalt állást... ja ők egy koalícióban vannak ha nem említettem volna 😊 akkor talán ideje lenne a koordinált kommunikációnak, vagy a francnak álltak össze..ez azért nem az a kérdés, hogy ki milyen kávét szeret a frakció ülésen...most akkor ha rájuk szavazok akkor kötelező lesz az oltás vagy nem? 😊Majd az eü miniszter eldönti mint most, oooo wait most nincs is ilyen 😊
MC12
csebi
Te biztos a közös ellenzék közös arnyék eü-miniszteré gondoltál, aki már nyilatkozott és képviselte az egységes ellenzéki álláspontot a kérdésben....o wait... 😊
MC12
Érdekes ellenzéki szavazóként ez engem nem zavar. Én oltatni fogom magam, de nem tenném kötelezővé. De ha olyan politika lesz, aki kötelezővé teszi, az sem zavar, mert nem én felelek az emberek életéért.
De az mondjuk felháborít, hogy valakit az zavar, hogy különböző embereknek más véleménye is lehet, mert én ezt tartanám normálisnak. Ha kormányozniuk kell, mejd megállapodnak...de jelenleg nem úgy látom, hogy baszták el ezt az egész vakcina kommunikációt, hogy ott tartunk ma, az emberek több mint fele hallani sem akar a vakcináról.
Más országokban már nem csak álláspontja van a kormánynak, hanem tervei is, amit meg is oszt a lakossággal. Nálunk ez nyilván túl nagy kérés lenne.
De tudod mit, nekem megfelel a kormány álláspontja is...hogyan tovább a tegnap érkezett 90ezer vakcinával? Téged már biztos beavattak...
Klaci79
Elvárod a kormánytól, hogy mindent mondjon el neked de tegnap, de nem várod el az ellenzéktől, akik bő egy év múlva kormányra kerülhetnek, és lehetnek ugyanebben a helyzetben igen könnyen, hogy legalább egy két kérdésben ugyan mondják már el, hogy közösen mit tennének.
Az ellenzéknek ez egy isten adta helyezet volt, ahol megmutathatták volna, hogy kormányzó képesek, van elég szakmai ember és képesség egy ilyen válság kezeléséhez. Ezt ők kihagyták és maradtak annál hogy o1g akinek ez elég, rendben van, csak legalább ne állítsuk, hogy jobbak lennének.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
a külügyminiszter intézi a lélegeztetőgépeket, a belügy a vakcinát, a de facto eü-s meg a pozsonyi csatáról a remek videókat, így megy ezÉp testben
r.baggio
több mint 5 éve
a külügyminiszter intézi a lélegeztetőgépeket, a belügy a vakcinát, a de facto eü-s meg a pozsonyi csatáról a remek videókat, így megy ezEgeszeges munkamegosztás
r.baggio