Politika

65 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 684 — no es importante
a külügyminiszter intézi a lélegeztetőgépeket, a belügy a vakcinát, a de facto eü-s meg a pozsonyi csatáról a remek videókat, így megy ez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 438 — Lucas Scott
No akkor úgy állunk hogy a Momentum kötelezővé tenné az oltást, a jobbik szerint szó se lehet kötelező oltasról, a dk és az MSZP még nem foglalt állást... ja ők egy koalícióban vannak ha nem említettem volna 😊 akkor talán ideje lenne a koordinált kommunikációnak, vagy a francnak álltak össze..ez azért nem az a kérdés, hogy ki milyen kávét szeret a frakció ülésen...most akkor ha rájuk szavazok akkor kötelező lesz az oltás vagy nem? 😊
MC12
Majd az eü miniszter eldönti mint most, oooo wait most nincs is ilyen 😊
csebi
Már nem az eü miniszter dönt. Pinyőé a business...úgyhogy a belügyben dolgoznak rajta. Egyébként jobb is...
Klaci79
Mivel olyan h eü miniszter nincs is, így árnyék eü miniszter sem lehet ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 850
No akkor úgy állunk hogy a Momentum kötelezővé tenné az oltást, a jobbik szerint szó se lehet kötelező oltasról, a dk és az MSZP még nem foglalt állást... ja ők egy koalícióban vannak ha nem említettem volna 😊 akkor talán ideje lenne a koordinált kommunikációnak, vagy a francnak álltak össze..ez azért nem az a kérdés, hogy ki milyen kávét szeret a frakció ülésen...most akkor ha rájuk szavazok akkor kötelező lesz az oltás vagy nem? 😊
MC12
csebi
Már nem az eü miniszter dönt. Pinyőé a business...úgyhogy a belügyben dolgoznak rajta. Egyébként jobb is...
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 850
MC12
csebi
A kormánynak van álláspontja aki akar oltat, de ne lepődjon meg senki ha bizonyos szolgáltatások az oltás meglétéhez lesznek kötve.
Te biztos a közös ellenzék közös arnyék eü-miniszteré gondoltál, aki már nyilatkozott és képviselte az egységes ellenzéki álláspontot a kérdésben....o wait... 😊
MC12
Látom zavar, ha vannak különböző vélemények egy koalícióban, amely arra készül, hogy majd esetleg 1,5 év múlva kormányozni fog. Micsoda hülyeség ez, inkább lennének ők is birkák, akik csak ugyanazt bégetik, amit a m.elnök a szájukba ad.

Érdekes ellenzéki szavazóként ez engem nem zavar. Én oltatni fogom magam, de nem tenném kötelezővé. De ha olyan politika lesz, aki kötelezővé teszi, az sem zavar, mert nem én felelek az emberek életéért.

De az mondjuk felháborít, hogy valakit az zavar, hogy különböző embereknek más véleménye is lehet, mert én ezt tartanám normálisnak. Ha kormányozniuk kell, mejd megállapodnak...de jelenleg nem úgy látom, hogy ők baszták el ezt az egész vakcina kommunikációt, hogy ott tartunk ma, az emberek több mint fele hallani sem akar a vakcináról.
Más országokban már nem csak álláspontja van a kormánynak, hanem tervei is, amit meg is oszt a lakossággal. Nálunk ez nyilván túl nagy kérés lenne.
De tudod mit, nekem megfelel a kormány álláspontja is...hogyan tovább a tegnap érkezett 90ezer vakcinával? Téged már biztos beavattak...

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 370
MC12
csebi
A kormánynak van álláspontja aki akar oltat, de ne lepődjon meg senki ha bizonyos szolgáltatások az oltás meglétéhez lesznek kötve.
Te biztos a közös ellenzék közös arnyék eü-miniszteré gondoltál, aki már nyilatkozott és képviselte az egységes ellenzéki álláspontot a kérdésben....o wait... 😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 376 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
MC12
csebi
Viktor az (is) 😊

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 438 — Lucas Scott
MC12

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Nálam az új év Himnusszal, és köztársasági elnöki beszéddel kezdődik. Ez hagyomány!
Gyerekek kicsit túlpörögtek...a beszédről lemaradtam...
Keresgélek mindenütt, de megint csak acsarkodás 😕
Felvilágosult emberfiának tartom magam, de 2021-ben ide-oda már nem dívik egy elnöki köszöntő?
clbass
Éppen írni akartam, hogy nagyon szép volt az összeállítás a himnusz alatt, és tetszett Áder beszéde is. Nem gondoltam, hogy a politika topicban kell majd erről írjak, de szerintem nagyon helyénvaló volt. Sajnos csak itthon, de a Feleségemmel kettesben elénekeltük a himnuszt és jól éreztük magunkat. | De gyanítottam, hogy megint menni fog a fikázás mindenütt jogtalanul. 😊 | .
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 826 — The Mathematician
Nálam az új év Himnusszal, és köztársasági elnöki beszéddel kezdődik. Ez hagyomány!
Felvilágosult emberfiának tartom magam, de 2021-ben ide-oda már nem dívik egy elnöki köszöntő?
clbass
Hiánypótlás gyanánt:
 www.youtube.com/watch?v=yfUrK-KclLQ&ab_channel=ApaZenel
empty taxi
 youtu.be/tOzBcY12xzw

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 444.hu/2021/01/01/ejfelkor-az-rtl-klub-megmutatta-hogy-elhetnenk-akar-egy-normalis-orszagban-is

Jo latni, hogy az RTL ugy mukodik mint amikor meg ott dolgoztam, es barmennyire is probaltak/probaljak oket is terdre kenyszeriteni, nem fog menni. Teszik mindezt evtizedek ota piacvezetokent.

Respect.

A TV2nel tovabbra is az a taktika, hogy ontik a penzt, nyomjak a propagandat es lopjak az otleteket es az embereket (minden szinten, nem csak a tvs arcokat, de szerkesztoket, vilagositokat, sales-eseket, stb. nekem majd 2x jobb fizetest ajanlottak 3 eve, mint amit akkor kerestem junior kontrollerkent...)

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 066 — Cowboys fan
clbass
hát Janó elkezdett valami mesét mondani újévi köszöntő gyanánt 😮
onnantól már nem is tudtam volna még annyira sem komolyan venni, mint előtte, úgyhogy kerestünk mást.
több mint 5 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 370

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 196 — Lájkold a zsűrit!
clbass
Hiánypótlás gyanánt:
 www.youtube.com/watch?v=yfUrK-KclLQ&ab_channel=ApaZenel

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Oké, látom itt beindult a történész kör, amikor az ember csak egy jóizű Gyurcsányozást vagy Orbánozást várna...

Szerintem az egyik legnagyobb probléma, hogy nincsenek igazi példaképek a magyar történelemben, akiket minden oldal elfogad, és nem jön valami szemüveges nagyokos azzal, hogy igen ám de az éremnek van másik oldala és nem volt ám PC meg BLM friendly az emberünk 1200-ban...

Szóval szerintetek, kicsit rákapcsolódva a meglévő témára, kiket kellene példának tekinteni és állítani a fiatal nemzedékek előtt? De ne legyen túl általános, úgyhogy a topiknak megfelelően politikus, uralkodó vagy arisztokrata legyen mondjuk.
FLZOLI
Széchenyi István
Nem nagyon lehet rosszat vakerni róla
Én komázom nagyon a csókat tesa
VvAlekosz
Jó gondolat, de ezt a neoroma nyelvezetet rohadtul nem bírom, no O#, de következőre némítlak majd 😊
FLZOLI
Rasszista vagy szép testvérem
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 138 — beers & Packers
Hosszú, sporteseményekben és gólokban gazdag életet kívánok Drága Jó Miniszterelnök Úrnak, népünk Szeretett Vezetőjének, aki még ilyen járványterhes hónapokban is képes időt szakítani a Nemzeti Sport számára, és nem feledkezik el az igazán fontos dolgokról!
 www.portfolio.hu/gazdasag/20201231/orban-viktor-olimpiat-rendezne-463654?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator
több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 415 — zászló zászló szív
Lefordítom: a közpénzből kitömött fradika, a közpénzből megépített stadionját közpénzből újítja fel.Amadeus
nem beszéled még a fidesz-féle újbeszélt, mert olyan, hogy közpénz, már nem létezik
r.baggio
"Közpénz az új saját,
segg az új száj"

klasszikust idézve.
Amadeus
Tudja valaki (gugli nélkül), honnan van?
"Bevettünk minden dumát
Viseljük a dögcédulát
Szavainkat elcseréltük
Morzsáinkat feléltük"

nagylaza
tudom.

több mint 5 éve
Lefordítom: a közpénzből kitömött fradika, a közpénzből megépített stadionját közpénzből újítja fel.Amadeus
nem beszéled még a fidesz-féle újbeszélt, mert olyan, hogy közpénz, már nem létezik
r.baggio
"Közpénz az új saját,
segg az új száj"

klasszikust idézve.
Amadeus
"Bevettünk minden dumát
Viseljük a dögcédulát
Szavainkat elcseréltük
Morzsáinkat feléltük"

nagylaza
Senki? Hümm+hümm. Szomorú vagyok...
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 826 — The Mathematician
 www.bbc.com/news/technology-55475433

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 506 — I like the Texans, I like who we are
Mondoj még egyet, legyen ellentmondásos is 😆

Görgey.
warr_b
Nem államférfi hanem hadvezér. Attól mert jó stratéga, magát az országot nem vitte elore. Viszont amit vele művelt Kossuth az arcpirító és nekem ezért esett a szemembe.
csebi
Görgey vagy Kossuth?
Már napokkal ezelőtt be akartam írni Görgeyt, csak ahogy mondtad, hadvezér.
Szerintem ha ő hozza a döntést és nem Kossuth annak idején nem Világosnál ér véget a szabadság harc. Kossuth ott bebizonyította hogy csak egy gyáva politikus és úgy alakította a dolgokat, hogy ha szarul sül el könnyen elhagyhassa az országot. Nalam ezért Kossuth egyáltalán nem szerepel a listán.
samu09
Azért a ló túlsó oldalára se essünk át...

Kossuth mindig is egy radikálisabb + érzelmes ember volt (ez már egy évtizeddel korábban a Kossuth vs Széchenyi vitá(k)ban is nyilvánvaló volt), és valószínűleg nem viselte jól a vereséget / nem értékelte reálisan a helyzetet - nyilván nem volt jó hadvezér.

Ettől függetlenül az 1848 előtti két évtizedben elévülhetetlen érdemeket szerzett, és gyakran ő volt a kezdeményezések motorja.
Azért mert utólag próbált bűnbakot keresni / próbálta racionalizálni a dolgot (vagy ha cinikus akarok lenni, a saját renoméját megvédeni) - ezt figyelembe lehet/kell venni, de emiatt nem dobjunk már ki 2 évtizednyi példátlan mértékű munkát és fáradozást, amivel igenis rengeteget tolt a reformkor szekerén...

Gyarló dolog, igen. De senki sem tökéletes, és ettől még hatalmas érdemei voltak... és szerintem a listáról levenni ezért nem szabad.
Igor
Nem vontam kétségbe az érdemeit. Kiérdemelte a takonygerincű gyáva senkiházi címet is.
Az utolsó pillanatig látszólag ő irányít, majd, mikor már nincs remény minden hatalmat és felelősséget áttol másra. Nehogy már rossz legyen a PR. Nem ismerős? A vírus elleni védekezésért a kormányt semmilyen felelősség nem terheli.
több mint 5 éve
r.baggio
"Közpénz az új saját,
segg az új száj"

klasszikust idézve.
Amadeus
"Bevettünk minden dumát
Viseljük a dögcédulát
Szavainkat elcseréltük
Morzsáinkat feléltük"
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 392
r.baggio
"Közpénz az új saját,
segg az új száj"

klasszikust idézve.
több mint 5 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 392
Ekkora kamut...
Miért nem lep meg
 24.hu/belfold/2020/12/30/ftc-stadion-allami-tamogatas/
Chargers LT
inkább ne mondtak volna semmit hogy rohadjanak meg ott, ahol vannak... gratulálok minden kinizsi szurkolónak, ha tovább asszisztálnak ehhez a hányingerhez, remélem az ilyen bl-élmények minden pénzt megérnek
r.baggio
"A Groupama Aréna a magyar állam tulajdonában áll, ez a pénz nem állami támogatás a Ferencvárosnak, hanem azt az állam a saját ingatlanjának karbantartására és fejlesztésére költi, ennek az összberuházásnak az értéke nettó 2.362.204.650 forint"

"A Ferencváros, mint vagyonkezelő és használó van jelen a stadionban, az FTC 660 millió forint vagyonkezelési díjat már befizetett a magyar államnak az elmúlt években, továbbá az idei BL- és a tavalyi EL-csoportkör szereplés járulékaiból másfél-két milliárd forint folyik, folyt be az államkasszába, így kijelenthető, hogy a stadionra költött pénzt az FTC kvázi meg is kereste vagy befizette más csatornákon az állam számára, amely, hangsúlyozzuk, a saját tulajdonát fejleszti, nem az FTC-t támogatja."

Lefordítom: a közpénzből kitömött fradika, a közpénzből megépített stadionját közpénzből újítja fel. Na de miért csak használó a fradika és fizet közpénzből bérleti díjat? Mert, ahogy azt be is ismerik ezek a majmok, proforma nem minősül a történet első ránézésre tiltott állami támogatásnak.

Csak, hogy értse mindenki, hogy az európai ügyészséghez miért nem csatlakozunk.

Ezek szerint az állam el is adhatja egy nap a stadiont a fradika feje fölül.
több mint 5 éve
Ekkora kamut...
Miért nem lep meg
 24.hu/belfold/2020/12/30/ftc-stadion-allami-tamogatas/
Chargers LT
inkább ne mondtak volna semmit hogy rohadjanak meg ott, ahol vannak... gratulálok minden kinizsi szurkolónak, ha tovább asszisztálnak ehhez a hányingerhez, remélem az ilyen bl-élmények minden pénzt megérnek

---