Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Öregszem. Itt van ez az cikk-részlet a Magyar Nemzetből:Te is olvasol TGM-et a 24.hu-n. 👍
"Szabó Tímeát egy titkos szigeten lévő, illegális laboratóriumban hozták létre egy kullancs és Lendvai Ildikó DNS-éből. Egy ideig hőálló, steril üvegedényben tartották, aztán az MSZP behurcolta a magyar országgyűlésbe. Szabó Tímea először csak megbújt a parlamenti fakazetták, parketták rései között, aztán lassan bekúszott az ülésterembe. Amikor eljött a rajzás időszaka, Szabó Tímea szót kért, és szerteszéjjel fröcskölte a baktériumait. Egyes kutatók szerint a Szabó Tímea nevű organizmus nem azért van a magyar parlamentben, hogy a választókat képviselje, ő csak mérgezni akar. Szabó egy nem létező párt tagja, de egy nagyon is létező háttérhatalom biológiai fegyvere."
Ha a kurucon, vagy hasonló zugnáci blogon jelenik meg ilyesmi, már fel sem veszem. De, hogy a Nemzetbe hogy kerül ez a stílus, azt nem értem. Ez olyan, hogy egy alkoholista, morálisan szétszakadt életű, a civilizált kereteit elvesztő huligán esetén nem háborodok fel, ha előveszi a Deák tér közepén és oda hugyozik, de a szomszédomtól, munkatársamtól, főnökömtől, beosztottamtól elvárom, hogy ne szarjon az asztalra, ne kezdjen trágárkodni csak úgy egy megbeszélésen, ne húzza le a gatyáját és mutogassa a seggét, ha valami problémája van. Akár egyetértünk a világ dolgaiban, akor teljesen mást gondolunk róluk.
Szóval öregszem. Nekem ez már egy olyan újságtól, ami ugyan nem áll közel a világnézetemhez, mégis támogattam őket megvéve a lapjukat, patronálva a műsoraikat, amikor szét lettek kapva a népszabóhoz hasonlóan, szóval egy újságnak tartott újságtól sok. Hol van a vége? Jön az, hogy majd a TV2 meg RTL főműsoridőben patkányoz le embereket? Grrrr ... manapság az ilyesmi jobban felbosszant, mint bármi őrült politikai manőver, vagy korrupt közpénz lenyúlás. Utóbbiakra szép fokozatosan majdnem immunis lettem. Az lesz ennek a vége, hogy az ilyen irásokra is az leszek? Hát fasza egy világ lesz az... 😕
peterk2005
És őszintén, mit vársz Szikszaitól?
több mint 5 éve
majd Göring eldönti.Van egy munkatársam, vietnamiak a szülei, de már az egyikük itt született, srác itt született. Csak magyarul beszél, Magyar állampolgár. Vietnamban nem is járt.A szomszéd istállójában megfialt egy kutya. A kölyköt az anyja az istállóban szoptatta, nevelte. Kutyaházat nem is látott a kölyök.
Akkor ő most nem magyar?
Toca
Akkor ő most ló ?
Cubehor
több mint 5 éve
Nem illik, na! 444.hu/2020/04/23/a-fidesz-nyilt-levelben-irta-le-hogy-igazsagtalanul-lenacizni-valakit-szegyenletes-dolog
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Amikor megnyerte nekünk az olimpiát egybőlVan egy munkatársam, vietnamiak a szülei, de már az egyikük itt született, srác itt született. Csak magyarul beszél, Magyar állampolgár. Vietnamban nem is járt.A szomszéd istállójában megfialt egy kutya. A kölyköt az anyja az istállóban szoptatta, nevelte. Kutyaházat nem is látott a kölyök.
Akkor ő most nem magyar?
Toca
Akkor ő most ló ?
Cubehor
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Van egy munkatársam, vietnamiak a szülei, de már az egyikük itt született, srác itt született. Csak magyarul beszél, Magyar állampolgár. Vietnamban nem is járt.A szomszéd istállójában megfialt egy kutya. A kölyköt az anyja az istállóban szoptatta, nevelte. Kutyaházat nem is látott a kölyök.
Akkor ő most nem magyar?
Toca
Akkor ő most ló ?
több mint 5 éve
chromoszóma?Kimondottan jó és elgondolkodtató peterk kérdése.van "turing teszt" a nőkre? 😀Objektíven, a valóságban hogy néz ki egy nő? Mitől lesz női ruhába öltözott valódi nő?a valóság objektív, nem a szerintem, szerinted kérdése.Nyugodtan nyomják ezeket a műtéteket, az életüket érdemben sosem fogja megoldani. Egyébként meg egy női ruhába öltözött, kisminkelt férfiből átműtött nő pont úgy néz ki, mint egy női ruhába öltözött, kisminkelt férfiből átműtött nő. Sosem lesz igazi nő.Szerinted nem, mások szerint igen.
Amadeus
Körbeideologizálhatod, valószínű a másik oldal is tud szép idézetekkel tarkított bullshit anyagot összeállítani.
Sose lesz igazi nő a te szemedben, saját szemében lehet, más szemében is lehet nekik ez elég.
Én sem értem teljesen mi van mögötte, de azt pláne, hogy miért kell megideologizálni egy olyan dolgot amiről fingod sincs.
Toca
Amadeus
peterk2005
Negritis
Mi a "nő" egzaktul?
Női genitáliák? Az lehet hermafroditának és már átműtött embernek is.
Gyerekszülési reprodukciós képesség? Az elvehető, elveszíthető és egy meddő nőt se fosztana meg senki a női mivoltától.
Törvény általi meghatározottság? Az nem egzakt, más hely, más idő, más törvény.
Női viselkedés? Némely férfi hisztijét látva, tapasztalva és sok nő céltudatosságát látva nem hiszem lenne egyértelmű választóvonal.
Szerintem marad az "az a nő, aki annak érzi magát" alapvetés, és érdeklődve várom ki ír egzaktabbat.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Tényleg gyomorforgató a fogalmazás.abszolút, teljesen vállalhatatlan az a nő. Igazából az ellenzék nagy része és a fidesz között az a különbség, hogy az utóbbi van hatalmon.
Ettől függetlenül sajnos annyi alapja van, hogy Szabó Tímea pökhendiségben és gyűlöletkeltésben már-már Fidesz-polcra rakható. Én leginkább azon csodálkozom az esetében, hogy nem DK-s.
empty taxi
több mint 5 éve
Szabó Tímea 😀mondjuk ez is 😀
Hát ő teljesen vállalhatatlan. Ahogy a cikk írója is. Egymásra találtak a Fidesszel, jól jellemzik a magyar parlament szintjét.
Mindegy is, de legalább OV nem küldi el a halálba Cecília nénit, amikor ő is ott van, ahogy azt tette amerikai kollégája. 😊
Gyurma Pappa
www.facebook.com/watch/live/?v=533980057550014&ref=external
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szabó Tímea 😀Hát ő teljesen vállalhatatlan. Ahogy a cikk írója is. Egymásra találtak a Fidesszel, jól jellemzik a magyar parlament szintjét.
Mindegy is, de legalább OV nem küldi el a halálba Cecília nénit, amikor ő is ott van, ahogy azt tette amerikai kollégája. 😊

több mint 5 éve
Tényleg gyomorforgató a fogalmazás.Ettől függetlenül sajnos annyi alapja van, hogy Szabó Tímea pökhendiségben és gyűlöletkeltésben már-már Fidesz-polcra rakható. Én leginkább azon csodálkozom az esetében, hogy nem DK-s.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Öregszem. Itt van ez az cikk-részlet a Magyar Nemzetből:"Szabó Tímeát egy titkos szigeten lévő, illegális laboratóriumban hozták létre egy kullancs és Lendvai Ildikó DNS-éből. Egy ideig hőálló, steril üvegedényben tartották, aztán az MSZP behurcolta a magyar országgyűlésbe. Szabó Tímea először csak megbújt a parlamenti fakazetták, parketták rései között, aztán lassan bekúszott az ülésterembe. Amikor eljött a rajzás időszaka, Szabó Tímea szót kért, és szerteszéjjel fröcskölte a baktériumait. Egyes kutatók szerint a Szabó Tímea nevű organizmus nem azért van a magyar parlamentben, hogy a választókat képviselje, ő csak mérgezni akar. Szabó egy nem létező párt tagja, de egy nagyon is létező háttérhatalom biológiai fegyvere."
Ha a kurucon, vagy hasonló zugnáci blogon jelenik meg ilyesmi, már fel sem veszem. De, hogy a Nemzetbe hogy kerül ez a stílus, azt nem értem. Ez olyan, hogy egy alkoholista, morálisan szétszakadt életű, a civilizált kereteit elvesztő huligán esetén nem háborodok fel, ha előveszi a Deák tér közepén és oda hugyozik, de a szomszédomtól, munkatársamtól, főnökömtől, beosztottamtól elvárom, hogy ne szarjon az asztalra, ne kezdjen trágárkodni csak úgy egy megbeszélésen, ne húzza le a gatyáját és mutogassa a seggét, ha valami problémája van. Akár egyetértünk a világ dolgaiban, akor teljesen mást gondolunk róluk.
Szóval öregszem. Nekem ez már egy olyan újságtól, ami ugyan nem áll közel a világnézetemhez, mégis támogattam őket megvéve a lapjukat, patronálva a műsoraikat, amikor szét lettek kapva a népszabóhoz hasonlóan, szóval egy újságnak tartott újságtól sok. Hol van a vége? Jön az, hogy majd a TV2 meg RTL főműsoridőben patkányoz le embereket? Grrrr ... manapság az ilyesmi jobban felbosszant, mint bármi őrült politikai manőver, vagy korrupt közpénz lenyúlás. Utóbbiakra szép fokozatosan majdnem immunis lettem. Az lesz ennek a vége, hogy az ilyen irásokra is az leszek? Hát fasza egy világ lesz az... 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Nem igazán értem az állampolgárság hogy került ide, szerintem ez inkább olyasmi, mintha valaki fehér létére feketének képzeli magát. Nevetséges
több mint 5 éve
Nyugi emberek, csak lazán, inkább relaxáljatokwww.youtube.com/watch?v=qb3bAh5qjj0
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
Én már az vagyok.én zsidó delfin szeretnék lenni 😊Szerintem meg baromira nem leszel japán.De ha már gondolatkísérlet: európai, fehér szülők gyerekeként magyarnak születsz. Japánba költözöl, mert tetszik a Fuji, a kultúra, mittudomén, onnantól kezdve te japánként tekintesz magadra, japán embernek tartod magad, beszéled a nyelvet, eszed a szusit, bushido, miegymás. Attól még nem leszel japán, ugyanúgy magyar maradsz 😊De, japán leszek.
warr_b
A magyarságtudatom a feltételeid közepette teljesen háttérbe szorul, a japánságtudatom tölti ki a helyét. Szerinted lehet nem leszek japán, de ahogy ha férfinak születek is leszarom, hogy más mit gondol, hogy ezt csak férfi testben érezhetem, úgy azt is leszarom, ha szerinted nem vagyok japán, csak mert nem elég ferde a szemem.
Ha akarok, majd hunyorítok.
Sobri Jóska
De ennyi erővel ez már tényleg az a kategória, hogy ha én rózsaszín krokodilnak tartom magam, akkor rózsaszín krokodil leszek, max szerinted nem. Szerintem meg igen.
warr_b
hden
több mint 5 éve
És ők is megváltoztathatják ezt, ahogy...Az olaszságát, írségét, stb a mai napig számon tartó és büszkén vállaló amerikai állampolgár ezzel nem biztos hogy egyet ért 😊A maszatolásodat mindenképp!Kicsit elkanyarodtunk az eredeti problémakörtől 😊Mivan? 😀Ettől még ugyanúgy pasi lennék, legfeljebb nem tudnék róla, mert nem lenne meg hozzá a definícióm.Bár logikailag butaságot írsz, és felsoroltak neked összetettebb eseteket is, ez mégis irreleváns. Mivel ez a BIOLÓGIAI nem.XX, XY. Köszi.nem, nem mindig van kivételTudod jól, hogy mindig vannak kivételek. Erre is írtam a kiemelt kérdésemet, mert én nem tudtam felsorolni közülük, de biztos voltam benne, hogy van szélsőséges példa. Ellenben hány darab? Illetve ugye akkor csak náluk merül fel ez a kérdés? Nem néztem utána a kivételeknek, de szerintem tudjuk rá a választ. 😊 Ezzel pedig be is zárul a kör, teljesen mindegy merre akarja valaki csűrni csavarni. 😊Nem belebonyolódva, mert nem érzem szükségét, de a nő: XX kromoszóma mikortól biológiailag ez megállapítható, Férfi XY kromoszóma ugyanakkortól. Nem? Van kívül eső? Vagy mi ez a nagy gondolkodás? 😀 Ne vicceljetek már. Ez nem politikai meg elgondolási dolog. Biosz, és csá.aham. és akkor mit mondasz a Klinefelter szindrómásokra? vagy tripla X szindróma? vagy turner vagy jacob szindróma? biológiailag hogyan állapítod meg őket?
kristóf17
csebi
kristóf17
ha azt mondod hogy valami vagy A vagy B akkor te elveted a kivétel lehetőségét
ha pedig mindig vannak kivételek akkor miért nem lehet az is kivétel ha valaki más nemű testbe születik mint a lelke/tudata?
Negritis
kristóf17
De egy nő nem attól nő, hogy biológiailag minek születik, ahogy hiába születsz katolikusnak, lehetsz megkeresztelve, felnőve érezheted magad buddhistának vagy ateistának.
A disputa pont arról szól, hogy az öntudattal rendelkező ember esetén nem mindig esik egybe a biológiai nem a tudatos vagy valóságos nemérzékeléssel.
Képzeld el a következőt. Más mint az eddigiek. Gondolatkísérlet.
Születésedtől egy kísérlet részese vagy. Mindent megkapsz, étel, mozgás, szórakozás, tanítva vagy, rengeteg infót kapsz, de be vagy zárva egy lakásba, csak a Gondozóval kommunikálsz. Élőben is, cseten is. Egyetlen emberi kontaktod van, ő. Képez, tanít, válaszol a kérdéseidre. Egyetlen tabu téma van, a férfi és a nő fizikai, fiziológiai, bárminemű beazonosíthatósága, jelei. De az maximálisan, nincs hiba a rendszerben, erről semminemű közvetett infó se jut át a lakásba, ahol élsz. Nem tudod kinek van pöcse, ki szőrösödik melltájékon, ki menstruál, kinek lágyabbak a vonásai, kinek milyenek a kromoszómái, stb. Így leszel felnőtt. Ekkor eléd áll a Gondozó, és azt mondja, mondd meg, férfi vagy vagy nő.
Hogy tudod eldönteni, hogy férfi vagy vagy nő?
Sobri Jóska
De ha az öntudat határozza meg, akkor a diliházban ápolt illető tényleg Napóleon lesz, vagy Beethoven? Ugye nem? 🙂
Persze, mondhatod hogy de az az ember bolond, elmebeteg. De aki nemet változtat, mert biológiai nő létére pasinak érzi magát (vagy épp fordítva), az sem épp a normális, természetes működés jele 😬
De ha már gondolatkísérlet: európai, fehér szülők gyerekeként magyarnak születsz. Japánba költözöl, mert tetszik a Fuji, a kultúra, mittudomén, onnantól kezdve te japánként tekintesz magadra, japán embernek tartod magad, beszéled a nyelvet, eszed a szusit, bushido, miegymás. Attól még nem leszel japán, ugyanúgy magyar maradsz 😊
warr_b
Mind a nyelv, mind a kultúra elsajátítható! Ugyanúgy érezheted magad japánnak 10 év ottlét után, mint magyarnak, sőt a magyar állampolgárságodról is bármikor lemondhatsz, ha rendelkezel egy másikkal, de aki különböző állampolgárságú szülők gyereke is érezheti magát vagy az egyik vagy a másik vagy mindkét állam állampolgárának. De ha történelmi ismereteid nem túl hiányosak akkor tudod hogy léteznek kulturális nemzet (azonos nyelv, kultúra...) alapján formálódó államok meg vannak politikai nemzetek, ahol az identitásképzés az azonos területen élő azonos állampolgárságú emberek összessége. Ilyen az USA meg Franciaország pl.
Magyar állampolgár elsődlegesen attól vagy, hogy a vérségi elv alapján legalább az egyik szülőd magyar állampolgár, de ez megváltoztatható állapot, ha nem az lenne, akkor a Marosvásárhelyen született Tóth Pistikét mondjuk román állampolgárként kéne elkönyvelni az idők végezetéig.
VanillaSky
Szerintetek az számít egyedül, hogy adott ember minek érzi, tartja magát, szerintem meg hiába tartom magam őfensége I. Rózsaszín Krokodilnak, uratoknak és parancsolótoknak, attól még nem leszek az, és ti sem fogtok annak tartani 😊
Szerintem kár tovább ragozni.
warr_b
Mint mondottam bizonyítottan tény, hogy különböző államok, különböző állampolgárai miképp szerveződnek. Ez alapján az állampolgárságnak nemcsak a szubjektív érzete, de objektív léte is megváltoztatható.
Akár személyes példát is tudok hozni, mégpedig nagybátyámék idestova 1991 óta élnek az USAban. Az unokanővérem 4 évesen került ki, magyar állampolgárként. Azóta amerikaiak a gyerekei, amerikai a férje és március 15 vagy október 23 nem jelent neki semmit. A magyar nyelv, mint idegen nyelv jól jött a gyerekeinek és ennyi. Magát pedig amerikai állampolgárként határozza meg mind a személyes beállítottsága, mind a szövetségi és tagállami kormányzat egyaránt.
VanillaSky
Ezért mondtam, hogy nem feltétlenül muszáj mindenkinek ugyanúgy gondolnia valamit.
Egyébként fordítva is igaz, lehetsz te úgy xy állampolgár, hogy egyáltalán nem érzed magad annak, vagy akár le is tagadnád.
warr_b
több mint 5 éve
Az olaszságát, írségét, stb a mai napig számon tartó és büszkén vállaló amerikai állampolgár ezzel nem biztos hogy egyet ért 😊A maszatolásodat mindenképp!Kicsit elkanyarodtunk az eredeti problémakörtől 😊Mivan? 😀Ettől még ugyanúgy pasi lennék, legfeljebb nem tudnék róla, mert nem lenne meg hozzá a definícióm.Bár logikailag butaságot írsz, és felsoroltak neked összetettebb eseteket is, ez mégis irreleváns. Mivel ez a BIOLÓGIAI nem.XX, XY. Köszi.nem, nem mindig van kivételTudod jól, hogy mindig vannak kivételek. Erre is írtam a kiemelt kérdésemet, mert én nem tudtam felsorolni közülük, de biztos voltam benne, hogy van szélsőséges példa. Ellenben hány darab? Illetve ugye akkor csak náluk merül fel ez a kérdés? Nem néztem utána a kivételeknek, de szerintem tudjuk rá a választ. 😊 Ezzel pedig be is zárul a kör, teljesen mindegy merre akarja valaki csűrni csavarni. 😊Nem belebonyolódva, mert nem érzem szükségét, de a nő: XX kromoszóma mikortól biológiailag ez megállapítható, Férfi XY kromoszóma ugyanakkortól. Nem? Van kívül eső? Vagy mi ez a nagy gondolkodás? 😀 Ne vicceljetek már. Ez nem politikai meg elgondolási dolog. Biosz, és csá.aham. és akkor mit mondasz a Klinefelter szindrómásokra? vagy tripla X szindróma? vagy turner vagy jacob szindróma? biológiailag hogyan állapítod meg őket?
kristóf17
csebi
kristóf17
ha pedig mindig vannak kivételek akkor miért nem lehet az is kivétel ha valaki más nemű testbe születik mint a lelke/tudata?
Negritis
kristóf17
De egy nő nem attól nő, hogy biológiailag minek születik, ahogy hiába születsz katolikusnak, lehetsz megkeresztelve, felnőve érezheted magad buddhistának vagy ateistának.
A disputa pont arról szól, hogy az öntudattal rendelkező ember esetén nem mindig esik egybe a biológiai nem a tudatos vagy valóságos nemérzékeléssel.
Születésedtől egy kísérlet részese vagy. Mindent megkapsz, étel, mozgás, szórakozás, tanítva vagy, rengeteg infót kapsz, de be vagy zárva egy lakásba, csak a Gondozóval kommunikálsz. Élőben is, cseten is. Egyetlen emberi kontaktod van, ő. Képez, tanít, válaszol a kérdéseidre. Egyetlen tabu téma van, a férfi és a nő fizikai, fiziológiai, bárminemű beazonosíthatósága, jelei. De az maximálisan, nincs hiba a rendszerben, erről semminemű közvetett infó se jut át a lakásba, ahol élsz. Nem tudod kinek van pöcse, ki szőrösödik melltájékon, ki menstruál, kinek lágyabbak a vonásai, kinek milyenek a kromoszómái, stb. Így leszel felnőtt. Ekkor eléd áll a Gondozó, és azt mondja, mondd meg, férfi vagy vagy nő.
Sobri Jóska
De ha az öntudat határozza meg, akkor a diliházban ápolt illető tényleg Napóleon lesz, vagy Beethoven? Ugye nem? 🙂
Persze, mondhatod hogy de az az ember bolond, elmebeteg. De aki nemet változtat, mert biológiai nő létére pasinak érzi magát (vagy épp fordítva), az sem épp a normális, természetes működés jele 😬
De ha már gondolatkísérlet: európai, fehér szülők gyerekeként magyarnak születsz. Japánba költözöl, mert tetszik a Fuji, a kultúra, mittudomén, onnantól kezdve te japánként tekintesz magadra, japán embernek tartod magad, beszéled a nyelvet, eszed a szusit, bushido, miegymás. Attól még nem leszel japán, ugyanúgy magyar maradsz 😊
warr_b
Mind a nyelv, mind a kultúra elsajátítható! Ugyanúgy érezheted magad japánnak 10 év ottlét után, mint magyarnak, sőt a magyar állampolgárságodról is bármikor lemondhatsz, ha rendelkezel egy másikkal, de aki különböző állampolgárságú szülők gyereke is érezheti magát vagy az egyik vagy a másik vagy mindkét állam állampolgárának. De ha történelmi ismereteid nem túl hiányosak akkor tudod hogy léteznek kulturális nemzet (azonos nyelv, kultúra...) alapján formálódó államok meg vannak politikai nemzetek, ahol az identitásképzés az azonos területen élő azonos állampolgárságú emberek összessége. Ilyen az USA meg Franciaország pl.
Magyar állampolgár elsődlegesen attól vagy, hogy a vérségi elv alapján legalább az egyik szülőd magyar állampolgár, de ez megváltoztatható állapot, ha nem az lenne, akkor a Marosvásárhelyen született Tóth Pistikét mondjuk román állampolgárként kéne elkönyvelni az idők végezetéig.
VanillaSky
Szerintetek az számít egyedül, hogy adott ember minek érzi, tartja magát, szerintem meg hiába tartom magam őfensége I. Rózsaszín Krokodilnak, uratoknak és parancsolótoknak, attól még nem leszek az, és ti sem fogtok annak tartani 😊
warr_b
Mint mondottam bizonyítottan tény, hogy különböző államok, különböző állampolgárai miképp szerveződnek. Ez alapján az állampolgárságnak nemcsak a szubjektív érzete, de objektív léte is megváltoztatható.
Akár személyes példát is tudok hozni, mégpedig nagybátyámék idestova 1991 óta élnek az USAban. Az unokanővérem 4 évesen került ki, magyar állampolgárként. Azóta amerikaiak a gyerekei, amerikai a férje és március 15 vagy október 23 nem jelent neki semmit. A magyar nyelv, mint idegen nyelv jól jött a gyerekeinek és ennyi. Magát pedig amerikai állampolgárként határozza meg mind a személyes beállítottsága, mind a szövetségi és tagállami kormányzat egyaránt.
VanillaSky
Ezért mondtam, hogy nem feltétlenül muszáj mindenkinek ugyanúgy gondolnia valamit.
Egyébként fordítva is igaz, lehetsz te úgy xy állampolgár, hogy egyáltalán nem érzed magad annak, vagy akár le is tagadnád.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
VanillaSky
1 628
A maszatolásodat mindenképp!Kicsit elkanyarodtunk az eredeti problémakörtől 😊Mivan? 😀Ettől még ugyanúgy pasi lennék, legfeljebb nem tudnék róla, mert nem lenne meg hozzá a definícióm.Bár logikailag butaságot írsz, és felsoroltak neked összetettebb eseteket is, ez mégis irreleváns. Mivel ez a BIOLÓGIAI nem.XX, XY. Köszi.nem, nem mindig van kivételTudod jól, hogy mindig vannak kivételek. Erre is írtam a kiemelt kérdésemet, mert én nem tudtam felsorolni közülük, de biztos voltam benne, hogy van szélsőséges példa. Ellenben hány darab? Illetve ugye akkor csak náluk merül fel ez a kérdés? Nem néztem utána a kivételeknek, de szerintem tudjuk rá a választ. 😊 Ezzel pedig be is zárul a kör, teljesen mindegy merre akarja valaki csűrni csavarni. 😊Nem belebonyolódva, mert nem érzem szükségét, de a nő: XX kromoszóma mikortól biológiailag ez megállapítható, Férfi XY kromoszóma ugyanakkortól. Nem? Van kívül eső? Vagy mi ez a nagy gondolkodás? 😀 Ne vicceljetek már. Ez nem politikai meg elgondolási dolog. Biosz, és csá.aham. és akkor mit mondasz a Klinefelter szindrómásokra? vagy tripla X szindróma? vagy turner vagy jacob szindróma? biológiailag hogyan állapítod meg őket?
kristóf17
csebi
kristóf17
Negritis
kristóf17
Sobri Jóska
warr_b
VanillaSky
warr_b
Szerkesztette: VanillaSky
"Száz ismétlés, heti három éjszaka, négy éven keresztül gondolta Bernard Marx, a hipnopédiaspecialista. Hatvankétezer-négyszáz ismétlés, és az állítás igazsággá válik. Idióták!"
több mint 5 éve
nem, csak eszembejutott a vitáról az egyik South Park rész:Az orrod, vagy a farkad miatt?😋én zsidó delfin szeretnék lenni 😊Szerintem meg baromira nem leszel japán.De ha már gondolatkísérlet: európai, fehér szülők gyerekeként magyarnak születsz. Japánba költözöl, mert tetszik a Fuji, a kultúra, mittudomén, onnantól kezdve te japánként tekintesz magadra, japán embernek tartod magad, beszéled a nyelvet, eszed a szusit, bushido, miegymás. Attól még nem leszel japán, ugyanúgy magyar maradsz 😊De, japán leszek.
warr_b
A magyarságtudatom a feltételeid közepette teljesen háttérbe szorul, a japánságtudatom tölti ki a helyét. Szerinted lehet nem leszek japán, de ahogy ha férfinak születek is leszarom, hogy más mit gondol, hogy ezt csak férfi testben érezhetem, úgy azt is leszarom, ha szerinted nem vagyok japán, csak mert nem elég ferde a szemem.
Sobri Jóska
De ennyi erővel ez már tényleg az a kategória, hogy ha én rózsaszín krokodilnak tartom magam, akkor rózsaszín krokodil leszek, max szerinted nem. Szerintem meg igen.
warr_b
hden
zemanla
több mint 5 éve
Az orrod, vagy a farkad miatt?😋én zsidó delfin szeretnék lenni 😊Szerintem meg baromira nem leszel japán.De ha már gondolatkísérlet: európai, fehér szülők gyerekeként magyarnak születsz. Japánba költözöl, mert tetszik a Fuji, a kultúra, mittudomén, onnantól kezdve te japánként tekintesz magadra, japán embernek tartod magad, beszéled a nyelvet, eszed a szusit, bushido, miegymás. Attól még nem leszel japán, ugyanúgy magyar maradsz 😊De, japán leszek.
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
hden

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
egyébként mielőtt valaki azzal jön hogy ezek az emberek tévképzetben élő haszontalan bolondokSemmi köze a kettőnek egymáshoz... alma-teherautó.
gondoljunk bele például az autistákat hogy kezelték koroábban
www.appliedbehavioranalysisprograms.com/history-autism-treatment/
Negritis

több mint 5 éve
Ahogy Sobri mondta:Kicsit elkanyarodtunk az eredeti problémakörtől 😊TE személy szerint gondolhatod hogy aki barbi vagy ken babává műti magát az nem barbi vagy ken
warr_b
és gondolhatod hogy ez milyen gáz
viszont lehet hogy NEKI ez az egyetlen megoldás ahhoz hogy boldognak érezze magát
és a műtétek után Ő annak érzi magát és innentől boldog
ha egy rendes pszichológius(vagy -áteri mindig keverem a kettőt) szakvélemény van hogy a betegnek erre igenis szüksége van akkor számomra semmi gond egy nem váltó műtéttel
ugyanúgy ahogy nekem engem a poligámia sem zavar, a melegek sem ...
mondhatod hogy ezek a műtétek csak 1-1 ember mentális zavarát támasztják alá, viszont ha ezek után képes aktív és hasznos része lenni a társadalomnak akkor mi is ezzel a gond?
vagy fogjuk és összeset zárjuk össze és fizessük az ellátásukat?
Negritis
ezt a témát könnyen elengedem.Engem nem zavar, műttesse magát át valaki, ha neki attól jobb.
Sobri Jóska
De talán még nem kötelező mindenkinek ugyanazt gondolnia valamiről 😊

több mint 5 éve
egyébként mielőtt valaki azzal jön hogy ezek az emberek tévképzetben élő haszontalan bolondokgondoljunk bele például az autistákat hogy kezelték koroábban
www.appliedbehavioranalysisprograms.com/history-autism-treatment/
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=FWUP_8OUXL8
több mint 5 éve
én zsidó delfin szeretnék lenni 😊Szerintem meg baromira nem leszel japán.De ha már gondolatkísérlet: európai, fehér szülők gyerekeként magyarnak születsz. Japánba költözöl, mert tetszik a Fuji, a kultúra, mittudomén, onnantól kezdve te japánként tekintesz magadra, japán embernek tartod magad, beszéled a nyelvet, eszed a szusit, bushido, miegymás. Attól még nem leszel japán, ugyanúgy magyar maradsz 😊De, japán leszek.
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
több mint 5 éve
Kicsit elkanyarodtunk az eredeti problémakörtől 😊TE személy szerint gondolhatod hogy aki barbi vagy ken babává műti magát az nem barbi vagy ken
warr_b
és gondolhatod hogy ez milyen gáz
viszont lehet hogy NEKI ez az egyetlen megoldás ahhoz hogy boldognak érezze magát
és a műtétek után Ő annak érzi magát és innentől boldog
ha egy rendes pszichológius(vagy -áteri mindig keverem a kettőt) szakvélemény van hogy a betegnek erre igenis szüksége van akkor számomra semmi gond egy nem váltó műtéttel
ugyanúgy ahogy nekem engem a poligámia sem zavar, a melegek sem ...
mondhatod hogy ezek a műtétek csak 1-1 ember mentális zavarát támasztják alá, viszont ha ezek után képes aktív és hasznos része lenni a társadalomnak akkor mi is ezzel a gond?
vagy fogjuk és összeset zárjuk össze és fizessük az ellátásukat?