Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem belebonyolódva, mert nem érzem szükségét, de a nő: XX kromoszóma mikortól biológiailag ez megállapítható, Férfi XY kromoszóma ugyanakkortól. Nem? Van kívül eső? Vagy mi ez a nagy gondolkodás? 😀 Ne vicceljetek már. Ez nem politikai meg elgondolási dolog. Biosz, és csá.
több mint 5 éve
Szerintem marad az "az a nő, aki annak érzi magát" alapvetés, és érdeklődve várom ki ír egzaktabbat.szerintem az a nő, akit amadeus annak gondol
Sobri Jóska
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szerintem marad az "az a nő, aki annak érzi magát" alapvetés, és érdeklődve várom ki ír egzaktabbat.szerintem az a nő, akit amadeus annak gondol
Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
igen elgondolkodtató, ezért is dobtam be a Turing teszt-et ami nem is teszt hanem csak gondolat kísérlet
több mint 5 éve
Kimondottan jó és elgondolkodtató peterk kérdése.van "turing teszt" a nőkre? 😀Objektíven, a valóságban hogy néz ki egy nő? Mitől lesz női ruhába öltözott valódi nő?a valóság objektív, nem a szerintem, szerinted kérdése.Nyugodtan nyomják ezeket a műtéteket, az életüket érdemben sosem fogja megoldani. Egyébként meg egy női ruhába öltözött, kisminkelt férfiből átműtött nő pont úgy néz ki, mint egy női ruhába öltözött, kisminkelt férfiből átműtött nő. Sosem lesz igazi nő.Szerinted nem, mások szerint igen.
Amadeus
Körbeideologizálhatod, valószínű a másik oldal is tud szép idézetekkel tarkított bullshit anyagot összeállítani.
Sose lesz igazi nő a te szemedben, saját szemében lehet, más szemében is lehet nekik ez elég.
Én sem értem teljesen mi van mögötte, de azt pláne, hogy miért kell megideologizálni egy olyan dolgot amiről fingod sincs.
Toca
Amadeus
peterk2005
Negritis
Mi a "nő" egzaktul?
Női genitáliák? Az lehet hermafroditának és már átműtött embernek is.
Gyerekszülési reprodukciós képesség? Az elvehető, elveszíthető és egy meddő nőt se fosztana meg senki a női mivoltától.
Törvény általi meghatározottság? Az nem egzakt, más hely, más idő, más törvény.
Női viselkedés? Némely férfi hisztijét látva, tapasztalva és sok nő céltudatosságát látva nem hiszem lenne egyértelmű választóvonal.
Szerintem marad az "az a nő, aki annak érzi magát" alapvetés, és érdeklődve várom ki ír egzaktabbat.
több mint 5 éve
van "turing teszt" a nőkre? 😀Objektíven, a valóságban hogy néz ki egy nő? Mitől lesz női ruhába öltözott valódi nő?a valóság objektív, nem a szerintem, szerinted kérdése.Nyugodtan nyomják ezeket a műtéteket, az életüket érdemben sosem fogja megoldani. Egyébként meg egy női ruhába öltözött, kisminkelt férfiből átműtött nő pont úgy néz ki, mint egy női ruhába öltözött, kisminkelt férfiből átműtött nő. Sosem lesz igazi nő.Szerinted nem, mások szerint igen.
Amadeus
Körbeideologizálhatod, valószínű a másik oldal is tud szép idézetekkel tarkított bullshit anyagot összeállítani.
Sose lesz igazi nő a te szemedben, saját szemében lehet, más szemében is lehet nekik ez elég.
Én sem értem teljesen mi van mögötte, de azt pláne, hogy miért kell megideologizálni egy olyan dolgot amiről fingod sincs.
Toca
Amadeus
peterk2005
több mint 5 éve
Objektíven, a valóságban hogy néz ki egy nő? Mitől lesz női ruhába öltözott valódi nő?a valóság objektív, nem a szerintem, szerinted kérdése.Nyugodtan nyomják ezeket a műtéteket, az életüket érdemben sosem fogja megoldani. Egyébként meg egy női ruhába öltözött, kisminkelt férfiből átműtött nő pont úgy néz ki, mint egy női ruhába öltözött, kisminkelt férfiből átműtött nő. Sosem lesz igazi nő.Szerinted nem, mások szerint igen.
Amadeus
Toca
Amadeus

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
mivel nem a valóságra fókuszál a megoldási mód.Igen, de csak szerinted nem oldja meg ami pedig már nem az, ahogy említetted.a valóság objektív, nem a szerintem, szerinted kérdése.Szerinted nem, mások szerint igen.Klasszikust idézzek, letiltani valakit csupán annyi, mint feltenni a szemellenzőt. Ez ugyanaz a történet. A fehér férfi testbe született fekete nő és társai. A valóság tagadása, mint ilyen az önreflexió teljes hiánya, ami alapjában lehetetleníti el az egészséges személyiségfejlődést. Ugyanolyan gyenge, frusztrált emberek, mint a különböző szélsőséges ideológiák rajongói, akik képtelenek a valóságot elfogadni akképpen ami és szembe nézni a saját maguk lényével.Mint írtam, te könnyen beszélsz, mert férfiként férfi testbe születtél.Akkor szerinted mi a megoldás?Elviccelhetném, de az komolytalan lenne.
Toca
Hasznos dolgokkal foglalkozni, egymás mellett szeretetben, békességben, egyenlőségben élni. De sajnos én ilyen utópisztikus gondolkodású vagyok. 😊
kristóf17
De ha belegondolsz, hogy egy nő testében vagy, akkor sokkal nehezebb a helyzet.
Ha láttad az Amerikai História X című filmet, akkor lehet róla képed, hogy senki se választhatja meg a bőre színét. És amíg a többséghez tartozol, amíg "természetes és normális", hogy fehér vagy és fehérként nem szenvedsz hátrányt, addig vagy le se szarod ezt a tényt, vagy bőszen niggerezhetsz.
De ha átéled, hogy te vagy a nigger, aki nem tehet arról, hogy fehérnek született, de emiatt megannyi kellemetlensége adódik, akkor hátha kialakul egy kis empátia azzal, aki nem tehet róla, hogy minek született.
Ehhez nem kell börtönbe kerülj, vagy feketének szüless vagy női testbe született férfi legyél, elég ha rászánsz 10 percet nyugiban, hogy elképzeled, hogy ugyanaz vagy, aki most, de a tested egy nőé. És ennyi.
Sobri Jóska
Nyugodtan nyomják ezeket a műtéteket, az életüket érdemben sosem fogja megoldani. Egyébként meg egy női ruhába öltözött, kisminkelt férfiből átműtött nő pont úgy néz ki, mint egy női ruhába öltözött, kisminkelt férfiből átműtött nő. Sosem lesz igazi nő.
Ennyi erővel krokodilnak is átoperáltathatja magát.
Amadeus
Toca
Amadeus
Toca
több mint 5 éve
Ugye ha teszel egy általános állítást, de van egy konkrét ellenpélda, akkor az egész általánosításod érvényét veszti.a valóság objektív, nem a szerintem, szerinted kérdése.Szerinted nem, mások szerint igen.Klasszikust idézzek, letiltani valakit csupán annyi, mint feltenni a szemellenzőt. Ez ugyanaz a történet. A fehér férfi testbe született fekete nő és társai. A valóság tagadása, mint ilyen az önreflexió teljes hiánya, ami alapjában lehetetleníti el az egészséges személyiségfejlődést. Ugyanolyan gyenge, frusztrált emberek, mint a különböző szélsőséges ideológiák rajongói, akik képtelenek a valóságot elfogadni akképpen ami és szembe nézni a saját maguk lényével.Mint írtam, te könnyen beszélsz, mert férfiként férfi testbe születtél.Akkor szerinted mi a megoldás?Elviccelhetném, de az komolytalan lenne.
Toca
Hasznos dolgokkal foglalkozni, egymás mellett szeretetben, békességben, egyenlőségben élni. De sajnos én ilyen utópisztikus gondolkodású vagyok. 😊
kristóf17
Ha láttad az Amerikai História X című filmet, akkor lehet róla képed, hogy senki se választhatja meg a bőre színét. És amíg a többséghez tartozol, amíg "természetes és normális", hogy fehér vagy és fehérként nem szenvedsz hátrányt, addig vagy le se szarod ezt a tényt, vagy bőszen niggerezhetsz.
De ha átéled, hogy te vagy a nigger, aki nem tehet arról, hogy fehérnek született, de emiatt megannyi kellemetlensége adódik, akkor hátha kialakul egy kis empátia azzal, aki nem tehet róla, hogy minek született.
Ehhez nem kell börtönbe kerülj, vagy feketének szüless vagy női testbe született férfi legyél, elég ha rászánsz 10 percet nyugiban, hogy elképzeled, hogy ugyanaz vagy, aki most, de a tested egy nőé. És ennyi.
Sobri Jóska
Nyugodtan nyomják ezeket a műtéteket, az életüket érdemben sosem fogja megoldani. Egyébként meg egy női ruhába öltözött, kisminkelt férfiből átműtött nő pont úgy néz ki, mint egy női ruhába öltözött, kisminkelt férfiből átműtött nő. Sosem lesz igazi nő.
Amadeus
Toca
Amadeus
Tessék:
"Mindent egybevetve azonban azt mondhatom, végre boldog vagyok."
hvg.hu/plazs/20160305_ferfi_testbe_szuletett_no_transznemuseg_gender
több mint 5 éve
Igen, de csak szerinted nem oldja meg ami pedig már nem az, ahogy említetted.a valóság objektív, nem a szerintem, szerinted kérdése.Szerinted nem, mások szerint igen.Klasszikust idézzek, letiltani valakit csupán annyi, mint feltenni a szemellenzőt. Ez ugyanaz a történet. A fehér férfi testbe született fekete nő és társai. A valóság tagadása, mint ilyen az önreflexió teljes hiánya, ami alapjában lehetetleníti el az egészséges személyiségfejlődést. Ugyanolyan gyenge, frusztrált emberek, mint a különböző szélsőséges ideológiák rajongói, akik képtelenek a valóságot elfogadni akképpen ami és szembe nézni a saját maguk lényével.Mint írtam, te könnyen beszélsz, mert férfiként férfi testbe születtél.Akkor szerinted mi a megoldás?Elviccelhetném, de az komolytalan lenne.
Toca
kristóf17
Sobri Jóska
Amadeus
Toca
Amadeus
több mint 5 éve
a valóság objektív, nem a szerintem, szerinted kérdése.Szerinted nem, mások szerint igen.Klasszikust idézzek, letiltani valakit csupán annyi, mint feltenni a szemellenzőt. Ez ugyanaz a történet. A fehér férfi testbe született fekete nő és társai. A valóság tagadása, mint ilyen az önreflexió teljes hiánya, ami alapjában lehetetleníti el az egészséges személyiségfejlődést. Ugyanolyan gyenge, frusztrált emberek, mint a különböző szélsőséges ideológiák rajongói, akik képtelenek a valóságot elfogadni akképpen ami és szembe nézni a saját maguk lényével.Mint írtam, te könnyen beszélsz, mert férfiként férfi testbe születtél.Akkor szerinted mi a megoldás?Elviccelhetném, de az komolytalan lenne.
Toca
kristóf17
Sobri Jóska
Amadeus
Toca
több mint 5 éve
Szerinted nem, mások szerint igen.Klasszikust idézzek, letiltani valakit csupán annyi, mint feltenni a szemellenzőt. Ez ugyanaz a történet. A fehér férfi testbe született fekete nő és társai. A valóság tagadása, mint ilyen az önreflexió teljes hiánya, ami alapjában lehetetleníti el az egészséges személyiségfejlődést. Ugyanolyan gyenge, frusztrált emberek, mint a különböző szélsőséges ideológiák rajongói, akik képtelenek a valóságot elfogadni akképpen ami és szembe nézni a saját maguk lényével.Mint írtam, te könnyen beszélsz, mert férfiként férfi testbe születtél.Akkor szerinted mi a megoldás?Elviccelhetném, de az komolytalan lenne.
Toca
kristóf17
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
Oké, valid érvelés 😊Az, hogy nem örülsz, az kb irreleváns. Ahogy az is, hogy speciel én sem igazán értem a dolgot -tbh nem is akarom megérteni, nem foglalkoztat-, és talán még azt is kijelenthetem, hogy taszít a dolog, meg az egész homoszexualitás, DE ennek ellenére bármikor amellett állnék, hogy legyen joguk házasodni, legyen joguk gyerekeket örökbe fogadni -mert ez is jelentősen jobb, mint az intézet és egy kevésbé traumatizált gyermek az eredménye-, legyen joguk nemet változtatni etc, mert a személyes véleményem és preferenciám irreleváns. Ha más valami olyantól jól érzi magát, amivel a társadalomnak nem okoz kárt, akkor csinálja, mert egy teljesebb ember az eredménye. Nem másokat károsít meg, magán változtat, és a saját pénzéből finanszírozza, hát hajrá, egy teljesebb ember az eredménye. És ez számít, nem a véleményem és az, hogy én mit szeretek abban az esetben, ha mások boldogságáról van szó.Oké, részemről... bár azért nem tudom ebben az esetben a szüleid pl mennyire repesnének. Vagy te, ha a gyereked egy nemváltottal akarná összekötni az életét, és maximum örökbefogadott unokáid lehetnének.Akkor leírom egyszerűbben. Ha én nemet váltok, attól más nem szenved el semmit, az én nemváltásom nem hat az életminőségére. Ellenben a pedofil pap, aki megbassza a ministránst és kicsit még ölelgeti is utána, az életre szóló traumát okoz másnak a tettével.Honnan tudod, váltottál már nemet? Műtétek, hormonkezelések, fájdalmak, érzelmi, pszichés problémák mind lehetnek, és akkor a többi ember reakciójáról, véleménynyilvánításáról még nem is beszéltünk...Hibás analógia, a nemváltás során senki sem sérül, nem veszti életét és nem szenved el életre szóló traumát.Nyilván nem hat rám semmilyen formában, ahogy az se, ha Indiában huszan megerőszakolnak egy nőt aztán felgyújtják, vagy az se ha pedofil pap vagy úszóedző 8 éves kisgyerekeket molesztál. Ettől még nem csinálhatják, amit akarnak, ugye? 🙂A normalitás, mint fogalom, az egyik legszubjektívebb kifejezés, és az értelmezési tartománya teljességgel egyénfüggő. Mindenki megrajzolja a saját normalitási körét, ami azon belül van, az oké, ami nem, azt ticcsákbe. Az, hogy éppen mi tartozik ide, attól függ, kit kérdezel, ezért sokkal értelmesebb azt a kérdést feltenni, hogy hat-e rám bármilyen formában -nem érzelmi reakciót kiváltó formában-, és ha nem, akkor miért ne csinálhatná, amit akar.Szerintem ez átlagos ésszel/mentalitással értelmezhetetlen probéma.pestisracok.hu/brusszel-remek-vedelmi-terveben-a-nemvalto-mutetek-es-az-abortusz-biztositasa-is-szerepel/?fbclid=IwAR3U0JwpkYY7LgkhWKumRy_5jasAkxjrVcANeLZLWM-7zEkpqAEj8FpymJMNekem volt egy kollégám, egy srác, aki női testbe született.
Csak, hogy ne csak az egyik oldali média szerepeljen, mert valahogy az ilyen szennyes dolgok sosem kerülnek itt kiürítésre. 😊
kristóf17
A kommunikációja, a viselkedése, a gondolkodásmódja, a hangja, a gesztusai, mindene egyértelművé tette, hogy egy férfiról, pasiról beszélünk. Nem is tudtam, nem is lehetett rá nőként, lányként tekinteni, ugyanolyan nonszensz lett volna, mint a többi férfi esetén akiket ismerek.
Mégis, a természet furcsaságának köszönhetően egy alapvetően csinos, nőies női testbe született.
Engem heteroszexuális pasiként zavarna, és jó nagy kibaszásnak venném, ha női testbe születnék. Eleinte bizonyára mókás lenne magamat csöcsörészni, de aztán idővel úgy érezném, hogy nem élhetek teljes életet, és lépnék ezügyben.
Gondolj bele, te hogy éreznéd magadat a mostani férfi önttudatoddal, férfi agyaddal, férfi vágyaiddal, férfi viselkedéseddel, ha egy női testben élnél. Nem akarnál változtatni ezen?
Sobri Jóska
Abba se nagyon tudsz belegondolni, hogy mi lett volna, ha százlábúak születsz, vagy sirálynak.
warr_b
dankodavid
warr_b
dankodavid
warr_b
dankodavid
Én annyira nem vigyorognék az örömtől... mondjuk én erősen konzervetív vagyok ilyesmi kérdésekben 🤯
warr_b
dankodavid
Értem az álláspontot és el is fogadom, maximum annyival nem értek egyet, hogy egy műtét után teljesebb, boldogabb ember lesz, de ez már részletkérdés. Azokat se értem, akik rommátetováltatják magukat, vagy karikával kitágítják a fülüket 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Azt mondja a Külügyi Peti, hogy az EU válsághelyzeti töketlenkedése bebizonyította, hogy erősebb nemzetállamokra van szükség, nem szorosabb, nagyobb jogkörökkel rendelkező EU-ra.Matekból nem volt erős, nah!...
Ez a megoldás hogy jött ki neki olyan válságokat átélve (menekültek, Covid), ahol a nemzetállamok nem egységes, széthúzó intézkedései esetenként nem enyhítik, hanem még rontják is a helyzetet?
Atari

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Azt mondja a Külügyi Peti, hogy az EU válsághelyzeti töketlenkedése bebizonyította, hogy erősebb nemzetállamokra van szükség, nem szorosabb, nagyobb jogkörökkel rendelkező EU-ra.Megoldották a migráns kérdést.
Ez a megoldás hogy jött ki neki olyan válságokat átélve (menekültek, Covid), ahol a nemzetállamok nem egységes, széthúzó intézkedései esetenként nem enyhítik, hanem még rontják is a helyzetet?
Atari
A covid helyzetet tökéletesen féken tartják.
Nem értem, mit nem értesz 😀
több mint 5 éve
Azt mondja a Külügyi Peti, hogy az EU válsághelyzeti töketlenkedése bebizonyította, hogy erősebb nemzetállamokra van szükség, nem szorosabb, nagyobb jogkörökkel rendelkező EU-ra.Ez a megoldás hogy jött ki neki olyan válságokat átélve (menekültek, Covid), ahol a nemzetállamok nem egységes, széthúzó intézkedései esetenként nem enyhítik, hanem még rontják is a helyzetet?
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 5 éve
Klasszikust idézzek, letiltani valakit csupán annyi, mint feltenni a szemellenzőt. Ez ugyanaz a történet. A fehér férfi testbe született fekete nő és társai. A valóság tagadása, mint ilyen az önreflexió teljes hiánya, ami alapjában lehetetleníti el az egészséges személyiségfejlődést. Ugyanolyan gyenge, frusztrált emberek, mint a különböző szélsőséges ideológiák rajongói, akik képtelenek a valóságot elfogadni akképpen ami és szembe nézni a saját maguk lényével.Mint írtam, te könnyen beszélsz, mert férfiként férfi testbe születtél.Akkor szerinted mi a megoldás?Elviccelhetném, de az komolytalan lenne.
Toca
kristóf17
Sobri Jóska
több mint 5 éve
elmúlt 8évtwitter.com/realDonaldTrump/status/1252204786059018240?s=19De miért “Make America Great Again” a szöveg? Azt ebben a 4 évben már megtették 😀
😀😀😀
Borbinho
Heisman Trophy
több mint 5 éve
twitter.com/realDonaldTrump/status/1252204786059018240?s=19De miért “Make America Great Again” a szöveg? Azt ebben a 4 évben már megtették 😀
😀😀😀
Borbinho
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
twitter.com/realDonaldTrump/status/1252204786059018240?s=19😀😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ritkán latok nem fideszest pestisracok linket megosztani.De most örülök annak, hogy tévedtem 😊
több mint 5 éve
Te jó ég, ez de beszűkült gondolkodás 😀 Katasztrofálisan jót nevetek ezeken az elképzeléseken 😀 Ennyiből képes is voltál besorolni Fidesz szavazónak.... Itt látszik, hogy fogalma sincs sokaknak miről kellene ez szóljon. Nagyon rég óta nem ott van már a voksom. De gratulálok a tipphez! 😊Akkor , hogy lettél fideszes?Elviccelhetném, de az komolytalan lenne.Akkor szerinted mi a megoldás?Honnan tudod, hogy a hormonális változásoknak meg ki tudja mi hogyan alakul az ember szervezetében egy ilyen beavatkozás hatására, mi lesz a következménye? Pont ugyanolyan hibás feltételezés, mint az, amire rámutattál.Akkor leírom egyszerűbben. Ha én nemet váltok, attól más nem szenved el semmit, az én nemváltásom nem hat az életminőségére. Ellenben a pedofil pap, aki megbassza a ministránst és kicsit még ölelgeti is utána, az életre szóló traumát okoz másnak a tettével.Honnan tudod, váltottál már nemet? Műtétek, hormonkezelések, fájdalmak, érzelmi, pszichés problémák mind lehetnek, és akkor a többi ember reakciójáról, véleménynyilvánításáról még nem is beszéltünk...Hibás analógia, a nemváltás során senki sem sérül, nem veszti életét és nem szenved el életre szóló traumát.Nyilván nem hat rám semmilyen formában, ahogy az se, ha Indiában huszan megerőszakolnak egy nőt aztán felgyújtják, vagy az se ha pedofil pap vagy úszóedző 8 éves kisgyerekeket molesztál. Ettől még nem csinálhatják, amit akarnak, ugye? 🙂A normalitás, mint fogalom, az egyik legszubjektívebb kifejezés, és az értelmezési tartománya teljességgel egyénfüggő. Mindenki megrajzolja a saját normalitási körét, ami azon belül van, az oké, ami nem, azt ticcsákbe. Az, hogy éppen mi tartozik ide, attól függ, kit kérdezel, ezért sokkal értelmesebb azt a kérdést feltenni, hogy hat-e rám bármilyen formában -nem érzelmi reakciót kiváltó formában-, és ha nem, akkor miért ne csinálhatná, amit akar.Szerintem ez átlagos ésszel/mentalitással értelmezhetetlen probéma.pestisracok.hu/brusszel-remek-vedelmi-terveben-a-nemvalto-mutetek-es-az-abortusz-biztositasa-is-szerepel/?fbclid=IwAR3U0JwpkYY7LgkhWKumRy_5jasAkxjrVcANeLZLWM-7zEkpqAEj8FpymJMNekem volt egy kollégám, egy srác, aki női testbe született.
Csak, hogy ne csak az egyik oldali média szerepeljen, mert valahogy az ilyen szennyes dolgok sosem kerülnek itt kiürítésre. 😊
kristóf17
A kommunikációja, a viselkedése, a gondolkodásmódja, a hangja, a gesztusai, mindene egyértelművé tette, hogy egy férfiról, pasiról beszélünk. Nem is tudtam, nem is lehetett rá nőként, lányként tekinteni, ugyanolyan nonszensz lett volna, mint a többi férfi esetén akiket ismerek.
Mégis, a természet furcsaságának köszönhetően egy alapvetően csinos, nőies női testbe született.
Engem heteroszexuális pasiként zavarna, és jó nagy kibaszásnak venném, ha női testbe születnék. Eleinte bizonyára mókás lenne magamat csöcsörészni, de aztán idővel úgy érezném, hogy nem élhetek teljes életet, és lépnék ezügyben.
Gondolj bele, te hogy éreznéd magadat a mostani férfi önttudatoddal, férfi agyaddal, férfi vágyaiddal, férfi viselkedéseddel, ha egy női testben élnél. Nem akarnál változtatni ezen?
Sobri Jóska
Abba se nagyon tudsz belegondolni, hogy mi lett volna, ha százlábúak születsz, vagy sirálynak.
warr_b
dankodavid
warr_b
dankodavid
warr_b
dankodavid
kristóf17
Toca
kristóf17
gordon
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Te hogy lettél Patriots szurkolo?😃Akkor , hogy lettél fideszes?Elviccelhetném, de az komolytalan lenne.Akkor szerinted mi a megoldás?Honnan tudod, hogy a hormonális változásoknak meg ki tudja mi hogyan alakul az ember szervezetében egy ilyen beavatkozás hatására, mi lesz a következménye? Pont ugyanolyan hibás feltételezés, mint az, amire rámutattál.Akkor leírom egyszerűbben. Ha én nemet váltok, attól más nem szenved el semmit, az én nemváltásom nem hat az életminőségére. Ellenben a pedofil pap, aki megbassza a ministránst és kicsit még ölelgeti is utána, az életre szóló traumát okoz másnak a tettével.Honnan tudod, váltottál már nemet? Műtétek, hormonkezelések, fájdalmak, érzelmi, pszichés problémák mind lehetnek, és akkor a többi ember reakciójáról, véleménynyilvánításáról még nem is beszéltünk...Hibás analógia, a nemváltás során senki sem sérül, nem veszti életét és nem szenved el életre szóló traumát.Nyilván nem hat rám semmilyen formában, ahogy az se, ha Indiában huszan megerőszakolnak egy nőt aztán felgyújtják, vagy az se ha pedofil pap vagy úszóedző 8 éves kisgyerekeket molesztál. Ettől még nem csinálhatják, amit akarnak, ugye? 🙂A normalitás, mint fogalom, az egyik legszubjektívebb kifejezés, és az értelmezési tartománya teljességgel egyénfüggő. Mindenki megrajzolja a saját normalitási körét, ami azon belül van, az oké, ami nem, azt ticcsákbe. Az, hogy éppen mi tartozik ide, attól függ, kit kérdezel, ezért sokkal értelmesebb azt a kérdést feltenni, hogy hat-e rám bármilyen formában -nem érzelmi reakciót kiváltó formában-, és ha nem, akkor miért ne csinálhatná, amit akar.Szerintem ez átlagos ésszel/mentalitással értelmezhetetlen probéma.pestisracok.hu/brusszel-remek-vedelmi-terveben-a-nemvalto-mutetek-es-az-abortusz-biztositasa-is-szerepel/?fbclid=IwAR3U0JwpkYY7LgkhWKumRy_5jasAkxjrVcANeLZLWM-7zEkpqAEj8FpymJMNekem volt egy kollégám, egy srác, aki női testbe született.
kristóf17
Sobri Jóska
warr_b
dankodavid
warr_b
dankodavid
warr_b
dankodavid
kristóf17
Toca
kristóf17
gordon
több mint 5 éve
Az sajnos az egyik szempontbol mar nem valosulhat meg, epp ezert marad az operacio.En delfin szeretnek lenni.te zsiffin
Stez
Negritis