NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 177
80
19-től, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 7 éve
lakótelepi srác feri is, ha pár milliárddal kevesebbje lenne higítóznaGyurcsány megint be van baszva.Furcsa, mert őt valahogy sosem alkoholistának képzeltem. Az mindig is inkább az alsó- és alsóközéposztálybeli emberek drogja volt.
Sobri Jóska
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
akkor cimbalmozz a bordáin 😀Nemá', nekem bejön 😀hát szegénykém olyan ványadt, mint a nagy magyar ellenzék.
r.baggio
elvinném egy erősebb karácsonyi vagy húsvéti tápolásra, mer' olyan alakja van, mint a South Parkban a kanadaiaknak.
slowmotion
kristóf17
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
kígyó - nehéz szóNa ja, Győzike sem szerette... Agykapacitás párhuzam?
Szesze
több mint 7 éve
Nagyon szegény családban nőtt fel.Gyurcsány megint be van baszva.Furcsa, mert őt valahogy sosem alkoholistának képzeltem. Az mindig is inkább az alsó- és alsóközéposztálybeli emberek drogja volt.
Sobri Jóska
Kampman
És nagy rajta a nyomás.
Ultimate megoldás: a pia.
több mint 7 éve
ezek szerint 😊kígyó - nehéz szónehezebb, mint az "útelágazáshoz"?
Szesze
slowmotion
több mint 7 éve
Szerintem Feri már tudja, hogy kiestek. Nagyon nyúzott volt az arca.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
kígyó - nehéz szónehezebb, mint az "útelágazáshoz"?
Szesze
több mint 7 éve
Gyurcsány megint be van baszva.Furcsa, mert őt valahogy sosem alkoholistának képzeltem. Az mindig is inkább az alsó- és alsóközéposztálybeli emberek drogja volt.
Sobri Jóska
több mint 7 éve
kígyó - nehéz szó
több mint 7 éve
volt idő, amikor még nekem is bejött volna. talán, sötétben. de most már nem tudom eldönteni az ilyenekről, hogy anorexiásak, vagy fejletlenek.Nemá', nekem bejön 😀hát szegénykém olyan ványadt, mint a nagy magyar ellenzék.
r.baggio
elvinném egy erősebb karácsonyi vagy húsvéti tápolásra, mer' olyan alakja van, mint a South Parkban a kanadaiaknak.
slowmotion
kristóf17
több mint 7 éve
"kígyók kígyóznak" nincs több kérdésem, kapcsoljaki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Feri már nem szomjaskunhalmi lehet meglátogatta a paddockban
Kampman
több mint 7 éve
csipkelli
4 010
Szondázzák meg!
több mint 7 éve
ez még a poén része volt, sport tv-s... akarom írni hírtévés kelleneha már eredménykövető, jövök a klasszik kérdéssel: STREAMET TUD VALAKI?www.mediaklikk.hu/m1-elo
r.baggio
JSanyo

---
több mint 7 éve
Vajna meg közben megirigyelte Gyurcsányt. Délután benevezett a legutáltabb magyar ember címéért folyó versenybe.de a Terminator nem Vajna miatt jó film, hanem Cameron miatt. ugyanúgy, mint hogy Weinstein is sok jó filmhez adott pénzt, hiába egy faszkalap.
Azért a Terminator jó film 😊
peterk2005
több mint 7 éve
Nemá', nekem bejön 😀hát szegénykém olyan ványadt, mint a nagy magyar ellenzék.
r.baggio
slowmotion
több mint 7 éve
ellenben ha már politikusnőkről van szó, na Kunhalmiról mindig a nagyobbik gyerekem óvónője jut eszembe. kicsit talán arcra is hasonlítanak, hanghordozásra is, és... hát kedves óvónéni olyan kiváló MILF adottságokkal rendelkezik, hogy egy párhuzamos univerzumban bizonyára nem a tanév programjáról szeretnék vele beszélgetni.illetve nem beszélgetni szeretnék vele. de szigorúan csak egy párhuzamos univerzumban.
több mint 7 éve
ha már eredménykövető, jövök a klasszik kérdéssel: STREAMET TUD VALAKI?www.mediaklikk.hu/m1-elo
r.baggio
több mint 7 éve
de kurva sokan vannak még
több mint 7 éve
tessék Jakehomer, jelentkeztél volna át Iborfiára!

---
több mint 7 éve
Vajna meg közben megirigyelte Gyurcsányt. Délután benevezett a legutáltabb magyar ember címéért folyó versenybe.Lemaradtunk valamiről?
peterk2005
több mint 7 éve
Vajna meg közben megirigyelte Gyurcsányt. Délután benevezett a legutáltabb magyar ember címéért folyó versenybe.Azért a Terminator jó film 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Rajongóknak filigrán alkattal:Németh Szilárd nem kövér, ő erős testalkatú.hát szegénykém olyan ványadt, mint a nagy magyar ellenzék.Akkor ez alapján Németh Szilárd ragyogóan ábrázolja a kormánypártot :d
slowmotion
eaglesmcnabb
Willis