BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

Politika

65 feliratkozó

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 224 — #NoStress
más: olvastátok az origon a Hadházyról szóló cikket? őszintén szólva elég nehéz nekem értelmezni, de ha jól vettem az egyik jelentős rész az benne, hogy Hadházy dolgozott egy vezetőnek 2009-ig, megromlott a viszony ekkor kettejük között, minden kapcsolat megszakadt köztük. na ez az ember amúgy elvileg 2014-ben elkövetett valami visszás ügyleteket, és hogy ezzel miért nem számol el Hadházy. az apjával kapcsolatos dolgot pedig még kevésbé értettem, lehet el kellene olvasni újra, de nem akarom kínozni magam. az újságírás gyöngyszeme a cikk.
csebi
Az értelmezése egyszerű: újabb karaktergyilkosság.
Így, ahogy leírod (és ahogy Hadházy is leírta) nyilvánvalóan semmi köze ezekhez a dolgokhoz, mutyikhoz?, történésekhez, de hidd el, jól fog ez majd pár hónap múlva jönni, amikor buzgárkodik, és elég annyit mondani róla, neki, hogy "Hadházy úr, azért magánál se minden tiszta." vagy "Maga csak ne mondja, magának is voltak azok az ügyei pár hónapja" és "Nem zörög a haraszt..."

Azért nekem is lenne egy kérdésem:
Képzeld el, hogy korrupt nemzeti tőkésosztályt építő politikus vagy. Neked nem baszná a csőrödet, ha valaki ebben próbálna megakadályozni?
Tűrnéd bambán, hogy egy senkiházi ebbe beleavatkozzon?
És a kérdés másik fele: Hadházy mégis mit várt, amikor beleállt kb. a teljes NER-be?
Az ilyen szitukról mindig az Unforgiven azon jelenete jut eszembe, amikor Eastwood lelövi a kocsmárost, mire Hackman felháborodik, hogy "dehát maga lelőtt egy fegyvertelen embert!", mire Eastwood annyit válaszol, hogy "számíthatott volna rá, miután a barátom hullájával dekorálta ki a kóceráját."
Történjék itt bármi Vonával, civilekkel, Hadházyval azért számíthattak rá, hogy akinek nekimennek nem hagyja magát. Pláne, ha valóban rendelkezik azokkal a forrásokkal és azzal a gátlástalansággal, ami miatt nekimentek.

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 513 — nabege2@yahoo.com
Amíg az internetet nem szabályozzák minden stikliről tudni fogunk... Bár azon kívül, hogy elküldöd őket az anyjukba nem vonnak felelősségre senkit az elmúlt 27 évben.
(az én kirohanások nem ezek ellen szólt, hanem az országot lejárató szervezetek ellen)
több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 509 — SB 50 Champion @ Grund
Elég nevetséges, hogy pont az a társaság jön megint a vagyonnyilatkozatokkal, akik évente rendeznek undorító kabarét a sajátjukból... (és itt most nem feltétlenül csak a kormányoldalt értem, mert a másik oldalon is lehet hozni ügyeket, csak messze nem olyan számban és súlyban)

Tavaly pl. a szüleimnek is letétbe kellett tenniük vagyonnyilatkozatokat, mert édesapám egy gimnázium igazgatóhelyettese és ha majd pénzt fog egyszer sikkasztani, akkor legyen majd mihez viszonyítani, igaz, hogy semmilyen pénzt nem kezel, mert mindent a KLIK intéz. A legviccesebb az egészben az, hogy náluk az összes azonos háztartásban élőnek le kellett adnia a nyilatkozatot, míg a politikusok családtagjaitól nem kérik soha, tudomásom szerint, ezért van minden az asszony-gyerek-anyós-após-unokatestvér nevén, az övéken meg csak az adósság, meg egy-egy viskó 1/26 része...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Mindent lenyúlnak, ellenőrzésük alá vonnak, marad az egyébként nagyon gyengus civil szféra. Na, ez is tűrhetetlen a fiatal demokraták számára. Be kell tiltani az olyan dehonesztáló, destruktív szervezeteket, amelyek pl. felszólalnak a korrupció ellen (civil álarcba bújt politizálás, mivel a fidesz politikája a korrupció - NER-ül = magyar nemzeti tőkésosztály megteremtése), ételt, vagy ruhát osztanak (Magyarország jobban teljesít, csökken a szegénység és a munkanélküliség).

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 8 éve
csebi: nem az ilyenekkel van a bajom, az ilyeneket piszkálják, de sajnos semmi, de tényleg semmi eredménye... már 27 éve...
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 975 — Lucas Scott
 444.hu/2017/01/10/nemeth-szilard-minden-eszkozzel-el-kell-innen-takaritani-a-civil-szervezeteket

Demokrácia.
dankodavid
ha mondjuk én reggelek ide az oldalra és onnantól folyton fikázom az oldalt és a társaságot, itt maradhattam volna?
1-2-t takarítsanak is ki a rákban, nem sírok miattuk
NB2
jólvan-jólvan. ha jól értelek, te ezt így gondolod:
ad1: azzal nincs baj, hogy a közhatalom gyakorlói nem tudnak elszámolni a közpénzek felhasználásával, a saját maguk indokolatlan vagyon gyarapodásukkal, a hibákkal hemzsegő saját vagyon nyilatkozataikkal, és érdemi vizsgálat semmiben nincsen (pl. a hibás vagyon nyilatkozatok kivizsgálását pedig leszavazzák a többségüknek köszönhetően)
ad2: a fenti hiányosságok ellenére nem azt akarom megvizsgálni, kijavítani hanem a civil szervezetek MAGÁN finanszírozását akarom törvényileg kötelezővé tenni. csak megjegyzem, hogy ha valaki ilyen helyen dolgozik, és mondjuk sikkaszt, helytelenül használja fel azt a pénzt, abból hót ziher, hogy minimum feljelentés lesz a szervezet oldaláról, míg a közpénz esetében meg (hozunk egy törvényt az utolsó nap, hogy átdobunk a kormányzati szervezetnek pár milliárdot, amiből ki tudja fizetni a helytelenül felhasznált uniós támogatást pl.) semmilyen formai, tartalmai követelményeket nem tartanak be.
te komolyan úgy gondolod, hogy ez a fenti 2 eljárás mód a helyet, és követendő? illetve azt is komolyan gondolod, hogy ha vki egy társaság tagja lesz az nem élhet kritikával a társaság működésével kapcsolatban? (csak megjegyzem, hogy maradhattál volna sztem, ott az oldalszervízen belül van erre több megfelelő topic).
ja meg arra is kíváncsi lennék, hogy ki az az 1-2, akit szerinted is takarítsanak ki a rákba?

más: olvastátok az origon a Hadházyról szóló cikket? őszintén szólva elég nehéz nekem értelmezni, de ha jól vettem az egyik jelentős rész az benne, hogy Hadházy dolgozott egy vezetőnek 2009-ig, megromlott a viszony ekkor kettejük között, minden kapcsolat megszakadt köztük. na ez az ember amúgy elvileg 2014-ben elkövetett valami visszás ügyleteket, és hogy ezzel miért nem számol el Hadházy. az apjával kapcsolatos dolgot pedig még kevésbé értettem, lehet el kellene olvasni újra, de nem akarom kínozni magam. az újságírás gyöngyszeme a cikk.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 695 — capitaine du château de Vienne 1487
 444.hu/2017/01/10/nemeth-szilard-minden-eszkozzel-el-kell-innen-takaritani-a-civil-szervezeteket

Demokrácia.
dankodavid
ha mondjuk én reggelek ide az oldalra és onnantól folyton fikázom az oldalt és a társaságot, itt maradhattam volna?
NB2
ezekkel a fránya civil szervezetekkel az a baj, hogy némelyiküket nem most regelték, hanem tíz-húsz-sok évvel ezelőtt. attól még, hogy a dagadt iskolaigazgató úgy gondolja, hogy minden érdemi időszámítás 2010-ben kezdődött, nagyon nem ez a helyzet.
slowmotion
Itt nem az a baj, hanem az én etethetlek titeket, csakén típususú gazda-gondolat megjelenése.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 469 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Demokrácia.
dankodavid
NB2
ezekkel a fránya civil szervezetekkel az a baj, hogy némelyiküket nem most regelték, hanem tíz-húsz-sok évvel ezelőtt. attól még, hogy a dagadt iskolaigazgató úgy gondolja, hogy minden érdemi időszámítás 2010-ben kezdődött, nagyon nem ez a helyzet.
slowmotion
Köszönjük Rezsicsökkentés Szilárd ülj le fiam EGYES!!!!!!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan

Demokrácia.
dankodavid
NB2
több mint 8 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 491

Demokrácia.
dankodavid
NB2
Érted te ezt a demokrácia dolgot😊 Az, hogy ezt a párhuzamot tudtad hozni a helyzetre, joggal pályázik a "2017 legostobább hozzászólása" címre, és még csak tíz napja tart az év.

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve

Demokrácia.
dankodavid
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230

Demokrácia.
dankodavid
Kurva anyját
Amadeus91
te is sorosbérenc vagy? vagyon nyilatkozatot azonnal tőled is!
csebi
Beadhatom, de az üres a4-es lappal nem mennek sokra. 😊)
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 975 — Lucas Scott

Demokrácia.
dankodavid
Kurva anyját
Amadeus91
te is sorosbérenc vagy? vagyon nyilatkozatot azonnal tőled is!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230

Demokrácia.
dankodavid
Kurva anyját
több mint 8 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 491

Demokrácia.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 296 — Ajmo Vatreni
Magyarország jobban teljesít:
...
NB2
5-6 éve egyszer Horvátországból hazafelé találkoztam ezzel a jelenséggel. Az meglepett, ezt sajnos természetesnek gondolom.
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 439 — The only discipline that lasts, is self discipline
NB2
és? nálunk jobban esett a hó.
slowmotion
a hó az olyan, hogy országhatáron túl így, odaát meg úgy esik 😀 alig várom hogy hivatalosan is előadja ezt valaki
Gyurma Pappa
Áhhh, erre az a "rendes" Fidesz válasz, hogy majd valahol Zalában közmunkásokkal lekapartatnak egy faluszéli bekötőutas átkelő előtti 2 km-es szakaszt, fölveszi az M1 és vezérhírként leadja azzal, hogy a nyugati sajtó megint hazudik, az előző videó készítőjét meg Soros pénzeli.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
NB2
slowmotion
a hó az olyan, hogy országhatáron túl így, odaát meg úgy esik 😀 alig várom hogy hivatalosan is előadja ezt valaki
Gyurma Pappa
Az én kedvenc magyarázatom eddig az volt, hogy a libsibolsi hó a meleg osztrákoknál direkt nem esett az utakra és így persze hogy könnyebb nekik 😀

Szerkesztette: Ettemlevest

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 8 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 345 — zászló zászló szív
NB2
slowmotion

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
NB2
több mint 8 éve
 youtu.be/IE1JbrbTgH0
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 417 — Steelers fan
 444.hu/2017/01/08/salgotarjanban-leallt-a-tavhoszolgaltatatas

Ha fázik, üljön át egy másik lakásba. belügyminisztérium.
Vrij6
Nem ott rontottak el valamit az időközin? 😊
Sobri Jóska
A központifűtés konteó 😊
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 224 — #NoStress

Vrij6
Nem ott rontottak el valamit az időközin? 😊

több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 469 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Vrij6
És ha ott sincs fűtés?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 957 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil