Politika
65 feliratkozó
több mint 8 éve
444.hu/2017/01/08/salgotarjanban-leallt-a-tavhoszolgaltatatasHa fázik, üljön át egy másik lakásba. belügyminisztérium.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
index.hu/sport/uszas/2017/01/08/most_szavaznak_gyarfas_utodjarol/A magyar vazallus/káder/kinekmitetszik logika 😀 Hargitay személye és egyre újabb mélypontjai miatt már megérte ez az egész felhajtás, szomorúbbak lennének a napjaim a heti/havi rendszerességű megnyilvánulásaitól 😊

több mint 8 éve
En azt tartom furcsanak/erdekesnek, hogy ennyi penzt ellopnak/faszsagokra koltenek es az emberek nem erzik meg annak a hianyat (beleertve engem is pedig "csak" also kozeposztalybeli vagyok
több mint 8 éve
Rezsicsökkentés!index.hu/belfold/2017/01/08/az_orszag_leghidegebb_reszen_szunetel_a_tavho/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Természetesen így működik (nálunk). És ahogy a hírt lehozta kb minden fontosabb médium, a helyreigazítást nyilván senki sem fogja lehozni, ez a dolgok rendje. 😊És tessék a hivatalos cáfolat, lényege:Már magyarázkodnak... 😊
-Zomborban 20 éve nincs ev. lelkész
-az elkövető neve Vili Bihler, aki az "Élet és Fény Egyháza" nevű egyház (szekta) embere
-az ev. egyháznak semmi kapcsolata nincs sem a küldő (OCC) sem a fogadó (Élet és Fény) szervezettel
A szerb újságban valóban ev.egyh. szerepelt, ennek több oka lehet, felmerült fordítási hiba, téves információ, vagy akár kis magyarellenes próbálkozás is.
www.vajma.info/cikk/vajdasag/21044/Hivatalos-cafolat-Az-evangelikus-egyhaznak-semmi-koze-a-zombori-ajandeklopashoz.html
forrás: Vajdaság Ma délvidéki hírportál
Jan
Nincs Zomborban... meg élet és fény, hogyne... a szerbek meg eleve hazudnak...
És amikor lesz még 3-4 ilyen hozzájuk köthető ügy, akkor a késöbbi kommunikációban lehet úgy toposzolni, hogy a "mostanában botrányai által a közfigyelem középpontjába került evangélikus egyház".
Tudod jól, hogy így (is) működik a média. 😉
Sobri Jóska
több mint 8 éve
444.hu/2017/01/07/huszonharommilliardbol-epul-napi-tizezer-utasnak-a-hodmezovasarhely-es-szeged-kozotti-tram-train#comment-3087799481Bazza kap egy kisvasutat.
több mint 8 éve
Már magyarázkodnak... 😊És tessék a hivatalos cáfolat, lényege:index.hu/belfold/2017/01/01/evangelikus_egyhaz_orban_viktor_kormanykritika_gancs_peter_fabinyi_tamas/Van B-terv is:
Érdekes cikk. Nagyon kíváncsi vagyok hogy OV mivel próbálkozik, mert a szokásos eszközei ebben a közegben nem fognak működni.
Jan
444.hu/2017/01/05/evangelikus-lelkesz-lopta-el-a-zombori-gyerekek-karacsonyi-ajandekait
😊
Sobri Jóska
-az elkövető neve Vili Bihler, aki az "Élet és Fény Egyháza" nevű egyház (szekta) embere
-az ev. egyháznak semmi kapcsolata nincs sem a küldő (OCC) sem a fogadó (Élet és Fény) szervezettel
A szerb újságban valóban ev.egyh. szerepelt, ennek több oka lehet, felmerült fordítási hiba, téves információ, vagy akár kis magyarellenes próbálkozás is.
www.vajma.info/cikk/vajdasag/21044/Hivatalos-cafolat-Az-evangelikus-egyhaznak-semmi-koze-a-zombori-ajandeklopashoz.html
Jan
Nincs Zomborban... meg élet és fény, hogyne... a szerbek meg eleve hazudnak...
És amikor lesz még 3-4 ilyen hozzájuk köthető ügy, akkor a késöbbi kommunikációban lehet úgy toposzolni, hogy a "mostanában botrányai által a közfigyelem középpontjába került evangélikus egyház".
Tudod jól, hogy így (is) működik a média. 😉
több mint 8 éve
És tessék a hivatalos cáfolat, lényege:index.hu/belfold/2017/01/01/evangelikus_egyhaz_orban_viktor_kormanykritika_gancs_peter_fabinyi_tamas/Van B-terv is:
Érdekes cikk. Nagyon kíváncsi vagyok hogy OV mivel próbálkozik, mert a szokásos eszközei ebben a közegben nem fognak működni.
Jan
444.hu/2017/01/05/evangelikus-lelkesz-lopta-el-a-zombori-gyerekek-karacsonyi-ajandekait
😊
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Lehet én még korán reggel olvastam csak.Engedelye volt fegyvert felvinni...legyünk pontosak, a csomagjában adta fel. a kettő nem ugyanaz.
Janek
slowmotion
több mint 8 éve
Engedelye volt fegyvert felvinni...legyünk pontosak, a csomagjában adta fel. a kettő nem ugyanaz.
Janek
több mint 8 éve
Amerikában minden hónapra jut egy full retardált aki lövöldözni kezd...200+ milliónyian vannak, van merítés
NB2
több mint 8 éve
Amerikában minden hónapra jut egy full retardált aki lövöldözni kezd...
több mint 8 éve
Nem tudom ez hovaillő, de újabb támadás/merénylet szerűség..Egy ember lövöldözni kezdett a Ft. Lauderdale International reptéren. Eddig 5 halott, rengeteg sebesült, és totál káosz. Emberek a reptér minden szegletén, se ki, se be.
több mint 8 éve
Kevés lesz. 😊index.hu/belfold/2017/01/01/evangelikus_egyhaz_orban_viktor_kormanykritika_gancs_peter_fabinyi_tamas/Van B-terv is:
Jan
😊
Sobri Jóska
Fabinyi elég nagy formátumú és keményvonalas figura ahhoz, hogy őt se pénzzel, se ilyenekkel ne tudják elhallgattatni. Max ha személy szerint őt találják meg... de abból nyílt szembenállás lenne, mert az egyház beállna mögé, és a nyílt konfrontáció inkább OV-nak lenne kellemetlen.
Egyébként hallottam már 1-2 éve hogy a délvidéki és az erdélyi ev. egyházban vannak ilyesmik, az erdélyi durvább. Ott tavaly volt valami nagyobb balhé, mert elég sok pénzzel nem tudtak elszámolni. Gondolom ha kell, majd az is hír lesz.😊 Az ottani főnök kb ilyen Gyárfás-féle figura volt, csak balkáni verzióban. Hálás téma lehet majd Habonynak - de ettől a Fabinyi nem fog leállni, az is biztos.
több mint 8 éve
444.hu/2017/01/06/matolcsyek-eladtak-magyarorszag-aranytartalekatNyugi, épp megsokszorozza. Úgy is mondhatnánk, hogy spekulál... 😊
WTF? Valaki lője már le ezt a barmot.
Vrij6
Nem kell minden 444 szarra ugrani.
Szerkesztette: Lecsó
több mint 8 éve
444.hu/2017/01/06/matolcsyek-eladtak-magyarorszag-aranytartalekatWTF? Valaki lője már le ezt a barmot.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
baszki, pont ez jutott eszembe nekem is 😊index.hu/belfold/2017/01/01/evangelikus_egyhaz_orban_viktor_kormanykritika_gancs_peter_fabinyi_tamas/Van B-terv is:
Jan
😊
Sobri Jóska
több mint 8 éve
index.hu/belfold/2017/01/01/evangelikus_egyhaz_orban_viktor_kormanykritika_gancs_peter_fabinyi_tamas/Van B-terv is:
Jan
😊
több mint 8 éve
index.hu/belfold/2017/01/01/evangelikus_egyhaz_orban_viktor_kormanykritika_gancs_peter_fabinyi_tamas/De.
Jan
A pénz mindenhol pénz.
több mint 8 éve
index.hu/belfold/2017/01/01/evangelikus_egyhaz_orban_viktor_kormanykritika_gancs_peter_fabinyi_tamas/Érdekes cikk. Nagyon kíváncsi vagyok hogy OV mivel próbálkozik, mert a szokásos eszközei ebben a közegben nem fognak működni.
több mint 9 éve
mno.hu/cinkosakinema/pillanatba-zart-tortenelem-1377739www.youtube.com/watch?v=IIu9--Kw8tg
Amadeus91
több mint 9 éve
index.hu/belfold/2016/12/21/elengedi_a_kormany_a_roma_onkormanyzat_adossagat/Hogy Matolcsyt idézzem: "Áldott adventet!"
Ezt inkább nem kommentálnám... Vicc.
Vrij6
több mint 9 éve
index.hu/belfold/2016/12/21/elengedi_a_kormany_a_roma_onkormanyzat_adossagat/Ezt inkább nem kommentálnám... Vicc.