NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 624
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez mar a sokadik olyan dolog, ahol kijon az EU tokeletlensege.. de ez nem kifogas a hazai magatartasra.ne kerjük a szezont a fazonnal ...
Es mennyivel egyszerubb lett volna elfogadni 3 vagy 4 honapja a megoldast, a (teljesen racionalis nagysagrendu) kvotat, ugye-ugye.. nem is tudom ki nevezte orultsegnek. Innentol megerdemlik a magyar donteshozok a sarat (a menekultek/rendorok nem..)
Kar hogy az o vilagmegvalto javaslatara azota is varunk, kb 5-6 hete nem beszelt a temaban? Kicsit olyan mint a Bush/Katrina szitu 😊
Igor
teljesen másról szól. a kvótarendszer a menekültekről, nem a menedékkérőkről ...ettől még az itt regisztrált menedékkérőknek itt le kell lefolytatni az eljárást, csak cserébe kapnánk Olaszországból még elismert menekülteket is. nem nagy szám (ha jól emlékszem 500 körül jutna nekünk, de most tényleg nem biztos, és fáradt vagyok utána nézni), de ez nem oldaná meg a jelenlegi helyzetet. ez Németországnak, és mondjuk Olaszországnak lenne jó.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
de megint nem erről van szó, hanem a nemzetállampárti-középkoriak vs európai egyesült államok.Ez pedig rettentően elszomorító.
ha lenne - hozzájárulnának a feudálisok - az EU-s megoldáshoz, az azt jelentené, hogy az EU képes együttesen fellépni és valamilyen szinten kezelni a problémát. ameddig ezt vétózzuk, addig lehet mutogatni, hogy nektek meg a impotens kurva anyátokat. mi majd ezt is jobban tudjuk.
de miután a kérdés megoldhatatlan helyi szinten, saját farkába fog harapni a NER, mert bár nemzetvédőként pozicionálja magát, gyakorlatban nem fog tudni kezdeni. ez viszont csak a jobbik felé fogja terelni az elégedetlen népeket, akik számomra is meglepően sokan vannak. na nem mintha ők bármit tudnának kezdeni a helyzettel.
igaz addig még pár szakajtónyi termőföldet ki lehet talicskázni a hátsó ajtón.
gabtsi
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
de megint nem erről van szó, hanem a nemzetállampárti-középkoriak vs európai egyesült államok.ha lenne - hozzájárulnának a feudálisok - az EU-s megoldáshoz, az azt jelentené, hogy az EU képes együttesen fellépni és valamilyen szinten kezelni a problémát. ameddig ezt vétózzuk, addig lehet mutogatni, hogy nektek meg a impotens kurva anyátokat. mi majd ezt is jobban tudjuk.
de miután a kérdés megoldhatatlan helyi szinten, saját farkába fog harapni a NER, mert bár nemzetvédőként pozicionálja magát, gyakorlatban nem fog tudni kezdeni. ez viszont csak a jobbik felé fogja terelni az elégedetlen népeket, akik számomra is meglepően sokan vannak. na nem mintha ők bármit tudnának kezdeni a helyzettel.
igaz addig még pár szakajtónyi termőföldet ki lehet talicskázni a hátsó ajtón.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Ez mar a sokadik olyan dolog, ahol kijon az EU tokeletlensege.. de ez nem kifogas a hazai magatartasra.Es mennyivel egyszerubb lett volna elfogadni 3 vagy 4 honapja a megoldast, a (teljesen racionalis nagysagrendu) kvotat, ugye-ugye.. nem is tudom ki nevezte orultsegnek. Innentol megerdemlik a magyar donteshozok a sarat (a menekultek/rendorok nem..)
Kar hogy az o vilagmegvalto javaslatara azota is varunk, kb 5-6 hete nem beszelt a temaban? Kicsit olyan mint a Bush/Katrina szitu 😊
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Nem tőlem származik, de jó:Szerintem ki kellene ezzel a sok eu-s bürokrata balf...al töltetni egy kérdőívet, hogy mikor cselekszünk helyesen.
- Ha meggátoljuk, hogy a migránsok az EU területére lépjenek, vagy ha nem.
- Ha regisztráljuk őket, vagy ha nem.
- Ha a kérelmük elbírálásáig egy helyben és őrizet alatt tartjuk őket, vagy ha nem.
- Ha továbbengedjük őket az EU többi országa felé, vagy ha nem.
Aztán ha a csökött agyukkal megszülik a választ ezekre a kibaszottul bonyolult kérdésekre, akkor szóljanak, hogy megvan a nagy szent közös európai megoldás.
több mint 10 éve
A Keserű művek évek óta nem gyárt fegyvert.Törökországból hozatják be a "termékeiket", majd kellő minőségellenőrzés után látják el saját logójukkal.Nekem Inspectorom van.Megbízható darab.De van egy jó hírem is, a gazdaság egyik szegmense óriási fellendülésen megy át a migráció kapcsán. Ma beszéltem a Keserű Művekkel, és egyrészt: ki van söpörve a raktár, mindent eladtak amijük volt, másrészt: nem tudnak annyit gyártani, amennyi rendelés érkezik. (önvédelmi gáz-riasztó fegyvereket készítenek) Szerintem még sose ment nekik ennyire a bolt. 😊JanEz nem újdonság. 😊 Az USA-ban egyes konzervgyárak direkt szponzorálják az ufo-, világvége-, fehéröntudat- stb. csoportokat, mert ha sikerül elérniük, hogy bekerüljenek a médiába időnként, akkor mindig megugrik a konzervvásárlás. 😀
peterk2005
több mint 10 éve
Mai egyenes beszédben volt:Na Lattmann a másik fele.
www.atv.hu/videok/video-20150901-lattmann-tamas-eb
dawyd728
több mint 10 éve
www.origo.hu/itthon/20010608orban.htmlvö. "ne azt figyeljék, amit mondok, hanem amit csinálok"
Klaci79
több mint 10 éve
De van egy jó hírem is, a gazdaság egyik szegmense óriási fellendülésen megy át a migráció kapcsán. Ma beszéltem a Keserű Művekkel, és egyrészt: ki van söpörve a raktár, mindent eladtak amijük volt, másrészt: nem tudnak annyit gyártani, amennyi rendelés érkezik. (önvédelmi gáz-riasztó fegyvereket készítenek) Szerintem még sose ment nekik ennyire a bolt. 😊JanEz nem újdonság. 😊 Az USA-ban egyes konzervgyárak direkt szponzorálják az ufo-, világvége-, fehéröntudat- stb. csoportokat, mert ha sikerül elérniük, hogy bekerüljenek a médiába időnként, akkor mindig megugrik a konzervvásárlás. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
@Most a pro/kontra oldalakat felreteve, ami a Keletinel zajlik eppen, ez azert nem abszurdum mar? Valaki elmondja nekem, hogy mire jatszanak itt es most.. tipikus lose-lose szitunak tunik.A keletinél történő eseményekre gondolva mindig az jut eszembe, hogy vajon kinek az érdeke az, hogy ezeket az embereket a belvárosban helyezzék el? Teljesen érthetetlen megoldás ez, hiszen ha arra bazíroznak, hogy úgyis nyugat felé akarnak menni, megfelelőbb helyszín lenne az egész vasútvonalon bármelyik állomás.
Aztan neha megfordul bennem a gondolat hogy van egy-ket taktikai zseni ezek kozt, akik pl. most zavargasokra jatszanak.. es aztan onnanto szabad kezuk van/ugye mi megmondtuk, stb-stb
Hasonlo gondolataim voltak neha a forintgyengiteses nyilatkozattal korul is (hogy direkt csinaljak), de aztan mindig csalodnom kellett, es ranezesre az az egyszerubb magyarazat jott be, hogy ezek mind idiotak. 😊 (ez most megint, nagyreszt oldaltol fuggetlenul igaz)
Nem tudom elkepzelni hogy jovunk ki ebbol jol (szerbek, romanok kozben taktikusan belementek a korlatozott szamu menekult befogadasaba), es logisztikai/PR szempontbol pont a Keletinel, katasztrofa.
Szerintem.
Esetleg lehetne a Deakon vagy Kossuth teren is taborokat felverni.. jo nagyok, es a piros metro vonalan vannak. 😊
Igor
Igaz akkor nem lehetne mutogatni őket, hogy nézd micsoda koszt csinálnak ezek az emberek, meg itt tüntetnek Magyarország ellen, pedig mi mindent megteszünk amit lehet.
Ne legyen igazam, de lassan közelít a magyar-román meccs időpontja, ahol a rendőrségnek eleve rengeteg munkája lesz...
több mint 10 éve
De van egy jó hírem is, a gazdaság egyik szegmense óriási fellendülésen megy át a migráció kapcsán. Ma beszéltem a Keserű Művekkel, és egyrészt: ki van söpörve a raktár, mindent eladtak amijük volt, másrészt: nem tudnak annyit gyártani, amennyi rendelés érkezik. (önvédelmi gáz-riasztó fegyvereket készítenek) Szerintem még sose ment nekik ennyire a bolt. 😊Ha kapcsolatba vagy velük, add át üdvözletem nekik. Nálam egy Home Defender figyel itthon már jó ideje, néha-néha gyakorlásképpen mozgolódok meg lövök párat vele, kiváló termék, lehet rá számítani, ha tényleg szükség lesz rá.
Jan
Szerk.: Aki egyébként ilyesmi beszerzésén gondolkodik, annak én inkább a gumilövedékes megoldásokat javasolnám (otthon teljesen legálisan tartható). Gáz esetén, ugye szembeszélben nem tanácsos használni, valamint mondjuk zárt térben is erősen necces. Gumilövedékkel nincs ilyen probléma, igaz egy nagyon kicsivel több gyakorlást igényel.
Szerkesztette: Dub
több mint 10 éve
Mai egyenes beszédben volt:Ezzel nagyjabol kepben voltam, de köszi. Ha ez volt az ok/okoskodas valoban, akkor idiotak :p, hogy a nyilvanvalo kovetkezmenyeket megint nem lattak...
www.atv.hu/videok/video-20150901-lattmann-tamas-eb
dawyd728
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
dawyd728
4 040
Mai egyenes beszédben volt:www.atv.hu/videok/video-20150901-lattmann-tamas-eb
több mint 10 éve
@Most a pro/kontra oldalakat felreteve, ami a Keletinel zajlik eppen, ez azert nem abszurdum mar? Valaki elmondja nekem, hogy mire jatszanak itt es most.. tipikus lose-lose szitunak tunik.Aztan neha megfordul bennem a gondolat hogy van egy-ket taktikai zseni ezek kozt, akik pl. most zavargasokra jatszanak.. es aztan onnanto szabad kezuk van/ugye mi megmondtuk, stb-stb
Hasonlo gondolataim voltak neha a forintgyengiteses nyilatkozattal korul is (hogy direkt csinaljak), de aztan mindig csalodnom kellett, es ranezesre az az egyszerubb magyarazat jott be, hogy ezek mind idiotak. 😊 (ez most megint, nagyreszt oldaltol fuggetlenul igaz)
Nem tudom elkepzelni hogy jovunk ki ebbol jol (szerbek, romanok kozben taktikusan belementek a korlatozott szamu menekult befogadasaba), es logisztikai/PR szempontbol pont a Keletinel, katasztrofa.
Szerintem.
Esetleg lehetne a Deakon vagy Kossuth teren is taborokat felverni.. jo nagyok, es a piros metro vonalan vannak. 😊
Szerkesztette: Igor
több mint 10 éve
azokkal pedig, akik megtesznek mindent hogy kikerüljék a bajt, ez meg sem történik, mert rég elmentek taxival )
Jan
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
"Úgyhogy a választásunk annyi, hogy vagy úgy döntünk, hogy félünk, vagy úgy döntünk, hogy nem félünk."Namostakkor terroristákról beszélünk, vagy kisebb atrocitásokról? Azért a kettőt inkább ne keverjük össze, mert nagyon különböző probléma. A terroristákkal kapcsolatban nincs döntésünk, az tényleg a meteror esete. 😀
Szerintem a választásunk annyi, hogy teszünk valamit a biztonságunkért, vagy nem. Nyilván van amit nem lehet kivédeni (pl ha rám robbantják az áruházat ahol vásárolok, vagy egy meteorbecsapódás 😊 ), de van sokminden amit igenis ki lehet, a napi szintű kisebb atrocitások, amiből szvsz lesz majd jópár a közeljövőben. Ez csak hozzáállás kérdése.Jan
A kisebb atrocitásokat nem terroristák követik el, hanem bárki. Ettől függetlenül ebben a kérdésben is fázom a "megpróbálunk ellene tenni" hozzáállástól. Mármint civilként. Mert adott szolgálatoknak ez természetesen kötelessége. De civilként ennek igen gyakran az az eredménye, hogy éppen az indukálja ki az az atrocitásokat, aki úgymond ellene tesz éppen. Erre is megvannak a rendőreink, egyéb szerveink, akiknek az a dolguk, hogy tegyenek rendet, ha kell.
Egyébként is, a tízmillió honfitársnk közül kilenmillió kilencszázezer kapcsolatba se kerül velük - ha nem akar. Úgyhogy nem egy olyan probléma ez, mint a reggeli dugó, amit mindenki mindennap megszív. (Az atrocitásokról beszélünk, nem a migráció hosszú távú hatásairól.) A maradék pár tízezer honfitársunkat pedig, aki ott él az átvonuló útvonalak mentén, őket az arra szakosodott szervezeteknek meg kell tudniuk védeni. Ez a dolguk.
(Megjegyzem, tulajdonképpen én is "átvonuló területen" lakom - Győrben, ill, egy peremtelepülésén -, vannak is mindenfelé ilyen-olyan módon Bécs felé igyekvők szép számmal. De mindeddig nekem töredéke annyi problémát okoztak, mint a török/görög/délszláv vendégmunkások szoktak, amikor szabadságra hazafelé menve és onnan visszatérve kétszer átvonul a sáskahad rajtunk. Na, az csinál káoszt rendesen. 😊 Meg szeméthegyet, meg mindent. Sajnos jópár áldozata is van minden évben az utakon. De nagyon eltértem a tárgytól, már egyáltalán nem a terrorizmusról beszélünk.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
JanNe ferdítsd el amit írtam. Nem mondtam, hogy jöjjön nyugodtan mindenki. És azt sem én mondtam, hogy nem nőtt a kockázat. A TEK vezetője mondta, vele vitatkozz. 😊 Én ebben a kérdésben még tippelgetni sem tudok. Nem is akarok, mert nincsenek hozzá információim (nyilvánvalóan). Ő látja azokat az adatokat, hírszerzési információkat, amiket mi nem. Úgyhogy a választásunk annyi, hogy vagy úgy döntünk, hogy félünk, vagy úgy döntünk, hogy nem félünk. Bármelyik mellett is döntünk, vakon tesszük. És az eseményekre nincs befolyásunk, hiszen arra a TEK-nek és a többieknek vannak eszközeik. Én meg a fotelből ülve inkább akkor már úgy döntök, hogy nem félek. A meteorbecsapódással kapcsolatban is így döntöttem. Ettől még lehet, hogy holnap a fejünkre esik egy böszme nagy, de minek fossam össze a bokámat, ha úgysincs ráhatásom. 😊
peterk2005
"Ne ferdítsd el amit írtam. Nem mondtam, hogy jöjjön nyugodtan mindenki"
Nem ferdítés, nincs másik lehetőség. A határon nem tudjuk szétválogatni őket, ha engedünk, akkor be kell engedni mindenkit. Majd ha már bent vannak az országban, és beadták a kérelmet, akkor lehet így-vagy úgy elbírálni, de ahhoz előbb be kell engedni őket. Mindet, válogatás nélkül.
"A TEK vezetője mondta, vele vitatkozz"
A TEK vezetője ma kb ugyanazt mondta amit én: "Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója kiemelte: a bevándorlók útvonalain érkezhetnek terroristák is." Nincs miről vitatkozni, ez a valóság.
"Úgyhogy a választásunk annyi, hogy vagy úgy döntünk, hogy félünk, vagy úgy döntünk, hogy nem félünk."
Szerintem a választásunk annyi, hogy teszünk valamit a biztonságunkért, vagy nem. Nyilván van amit nem lehet kivédeni (pl ha rám robbantják az áruházat ahol vásárolok, vagy egy meteorbecsapódás 😊 ), de van sokminden amit igenis ki lehet, a napi szintű kisebb atrocitások, amiből szvsz lesz majd jópár a közeljövőben. Ez csak hozzáállás kérdése.
(Klasszikusan az a szitu, mint amikor a nő éjszaka, spiccesen, buliból hazamenet
a) fog egy taxit / megkéri egy ismerősét hogy vigye el, vagy
b) tök egyedül keresztülbotorkál a városon, mert úgy döntött hogy ő nem fél.
Aztán mikor a sötét utcán elétoppan két bunkó, akkor a butábbja nem érti hogy ez miért pont vele történik, az okosabbja arra gondol, hogy mégiscsak taxival kellett volna menni, azokkal pedig, akik megtesznek mindent hogy kikerüljék a bajt, ez meg sem történik, mert rég elmentek taxival )
De van egy jó hírem is, a gazdaság egyik szegmense óriási fellendülésen megy át a migráció kapcsán. Ma beszéltem a Keserű Művekkel, és egyrészt: ki van söpörve a raktár, mindent eladtak amijük volt, másrészt: nem tudnak annyit gyártani, amennyi rendelés érkezik. (önvédelmi gáz-riasztó fegyvereket készítenek) Szerintem még sose ment nekik ennyire a bolt. 😊
több mint 10 éve
Na ez fog most megváltozni. Most be tudják juttatni az ilyenre kiképzett embereiket, akik az itteni szolgálatok számára ismeretlenek. Ettől kezdve az itt élő embereik elég ha a szervezéssel, logisztikával, a háttér biztosításával foglalkoznak. Irdatlanul megnő azoknak a száma akiket figyelni kéne, és ahogy mondják: ha a terrorelhárítás 100 tervezett támadásból 99-et megakadályoz, az kevés. Mert akkor jön a londoni metró, a spanyol vonat, meg a C.Hebdo... más szóval a sikeres akció.Ne ferdítsd el amit írtam. Nem mondtam, hogy jöjjön nyugodtan mindenki. És azt sem én mondtam, hogy nem nőtt a kockázat. A TEK vezetője mondta, vele vitatkozz. 😊 Én ebben a kérdésben még tippelgetni sem tudok. Nem is akarok, mert nincsenek hozzá információim (nyilvánvalóan). Ő látja azokat az adatokat, hírszerzési információkat, amiket mi nem. Úgyhogy a választásunk annyi, hogy vagy úgy döntünk, hogy félünk, vagy úgy döntünk, hogy nem félünk. Bármelyik mellett is döntünk, vakon tesszük. És az eseményekre nincs befolyásunk, hiszen arra a TEK-nek és a többieknek vannak eszközeik. Én meg a fotelből ülve inkább akkor már úgy döntök, hogy nem félek. A meteorbecsapódással kapcsolatban is így döntöttem. Ettől még lehet, hogy holnap a fejünkre esik egy böszme nagy, de minek fossam össze a bokámat, ha úgysincs ráhatásom. 😊
De tudod mit? Engem meggyőztetek, jöjjön nyugodtan mindenki. 😊
Jan

több mint 10 éve
mondjuk sok igazi 'pesti' fan sincs köztudottan a kormányban :--)
több mint 10 éve
Tarlósnak is lesz információs sajttája minden pénteken, az indok pedig egészen elképesztő:Azért érdekelne, hogy a kormánynak miként része Tarlós?
"A heti sajtótájékoztató pénteki időpontját azért választották – mondta Tarlós –, hogy alkalma legyen kiigazítani Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter előző napi, esetleges tévedéseit."
Mindig tud magasabb kabarét szolgáltatni a kormány!
berger90
Vagy csak ösztönös újságírói csúsztatás? 😉
több mint 10 éve
nol.hu/kulfold/merkel-felreertes-hogy-minden-sziriai-johet-nemetorszagba-1560271Nagyon felhúztam magam ezen. Ahogy hallottam mi is pakoltunk fel mindenkit a vonatra, szerencsére az osztrákok nagy nehezen átengedték őket...
Merkel jól bekavart ezzel a "minden szír jöhet dójcslandba" című meséjével. Vajon majd ő fogja nyugalomra inteni a lázongókat?
cartman023
több mint 10 éve
Nézd, az elmúlt nemtudomhány évtizedben tudsz olyan terrorcselekményt mondani Európában, amit nem helyiek követtek el? Úgy értem olyanok, akik valahogy beszivárogtak, nem pedig olyanok, akik itt nőttek fel, állampolgárságuk/letelepedési engedélyük van?Én két biztonságpolitikai szakértőt hallottam nyilatkozni erről, kb annyi volt a lényege, hogy egyrészt amit te is írsz: eddig az itt élő 2.-3. generációs muszlimok követték el a cselekményeket, mert a szélsőségesek csak őket tudták megszólítani, beszervezni. Részben a szociális helyzetük, csalódottságuk miatt, részben azért mert a saját, kipróbált embereiket nem tudták bejuttatni a célországokba (EU-ba). Ennek volt előnye is; a szolgálatok nagyjából tudták kikre kell figyelni. (a C. Hebdo merénylők is képben voltak, egy ideig figyelték őket, más kérdés hogy pont a merénylet előtt hagyták abba a figyelésüket, de akkor is tudtak róluk)
A TEK vezetőjét hallottam nemrég nyilatkozni erről. Ő mondta, nem én mondom, hogy azok az emberek, akik képesek Európában egy terrorcselekményt elkövetni - megszervezni, beszerezni a hozzávalókat, lopott autótól a bomba alapanyagokig, stb. - azok vagy már most itt élnek, vagy pedig ha ide kell jönniük, akkor megvan hozzá az anyagi és a kapcsolati hátterük, hogy üzletemberként, stb. beutazzanak. Sokkal kisebb a lebukás kockázata így, mint határokon átszökdösni, engedni, hogy a hatóság fényképet készítsen rólad, ujjlenyomatot vegyen, ezzel bekerülj adatbázisokba, stb. Ugyanő mondta, hogy jelenleg M.O.-on egy muszlim-szélsőséges merényletnek kisebb esélye van, mint annak, hogy egy szélsőséges keresztény szekta tömeges öngyilkosságot követ el, vagy egy őrült nekiáll valami - bármi - indokkal lövöldözni az utcán.
peterk2005
Na ez fog most megváltozni. Most be tudják juttatni az ilyenre kiképzett embereiket, akik az itteni szolgálatok számára ismeretlenek. Ettől kezdve az itt élő embereik elég ha a szervezéssel, logisztikával, a háttér biztosításával foglalkoznak. Irdatlanul megnő azoknak a száma akiket figyelni kéne, és ahogy mondják: ha a terrorelhárítás 100 tervezett támadásból 99-et megakadályoz, az kevés. Mert akkor jön a londoni metró, a spanyol vonat, meg a C.Hebdo... más szóval a sikeres akció.
De tudod mit? Engem meggyőztetek, jöjjön nyugodtan mindenki. 😊
több mint 10 éve
nol.hu/kulfold/merkel-felreertes-hogy-minden-sziriai-johet-nemetorszagba-1560271Merkel jól bekavart ezzel a "minden szír jöhet dójcslandba" című meséjével. Vajon majd ő fogja nyugalomra inteni a lázongókat?
több mint 10 éve
Tarlósnak is lesz információs sajttája minden pénteken, az indok pedig egészen elképesztő: "A heti sajtótájékoztató pénteki időpontját azért választották – mondta Tarlós –, hogy alkalma legyen kiigazítani Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter előző napi, esetleges tévedéseit."
Mindig tud magasabb kabarét szolgáltatni a kormány!
Mindig jövőre