NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 653
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=IyBbq96mKXk&app=desktopszerintetek mikor jött rá, hogy igazából mit mondott? rájött-e? 😊

több mint 10 éve
Nagy turot van velemenyegyseg... az egy patyomkin-egyezseg. Elso kerdesnel szet fog esni, es mikozben ez megvolt osszevissza csapkodtak itthon tovabbra is. A buszos utaztatas mi volt tegnap este?Miért lenne a b. miniszter a hibás? Ő itt se volt...
Ha kemenykedni akartunk volna, ahogy eredetileg OV beallt,vegig konzekvensen annak kellett volna maradni.. ennyi.
Mostmat igyis-ugyis szetszedi a vilagsajto, de legalabb a Jobbik nem tudna hasonlo mennyisegu municioval loni majd.
Bohocok.
Esetleg valaki lemond-e, belugyminiszter mondjuk, a valsag tokeletlen kezelese miatt, az erdekelne meg 😀 (na en is elrohogtem magam, mikozben irtam a mondatot..)
Igor
több mint 10 éve
Nagy turot van velemenyegyseg... az egy patyomkin-egyezseg. Elso kerdesnel szet fog esni, es mikozben ez megvolt osszevissza csapkodtak itthon tovabbra is. A buszos utaztatas mi volt tegnap este?Ha kemenykedni akartunk volna, ahogy eredetileg OV beallt,vegig konzekvensen annak kellett volna maradni.. ennyi.
Mostmat igyis-ugyis szetszedi a vilagsajto, de legalabb a Jobbik nem tudna hasonlo mennyisegu municioval loni majd.
Bohocok.
Esetleg valaki lemond-e, belugyminiszter mondjuk, a valsag tokeletlen kezelese miatt, az erdekelne meg 😀 (na en is elrohogtem magam, mikozben irtam a mondatot..)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
de lassan elkezdek drukkolni a kormánynak, hogy tartson ki az álláspontja mellett. Szerencsére a V4-ek között véleményegység van.Melyik álláspontja mellett, ha kérdezhetem? 😊
undisputedly
Teljesen megdöbbentő, hogy mennyire elfelejti mindenki, hogy hétfőn pont a magyar cselekmények indították be a folyamatokat, és előtte eleve a tranzitzónákkal mi már gerjesztettük a helyzetet (mert egyébként ugyanúgy vannak menekültek máshol is a városban). Az is elmarad, hogy a hotspot kialakítását a magyar kormány utasította vissza (mert azzal elismertük volna, hogy mi is "elsődleges" belépési hely vagyunk).
Folyamatosan a határvédelemről beszél OV, de ez akkora baromság, mint széllel szemben vizelni, az érkező "pár" embert megállítani kb. lehetetlen.
És hogy ettől még nincs felelőssége a német-francia tengelynek? Dehogynem! A kvóta rendszerrel a tető akarják felépíteni, de közben nincs kész a ház, aztán meg össze-vissza nyilatkozik mindenki. Az Unió képtelen kezelni egy ilyen helyzetet, és egészen addig így is lesz, amíg van rá mód és lehetőség, hogy a pillanatnyi politikai érdekek felülírják a józan ész és a racionalitásokat.
Továbbra sem tudom, hogy mi a megoldás. Két dolgot viszont tudok: 1) a "határvédelem" abban az értelemben, ahogy OV gondolja lehetetlen. 2) ezeknek az érkezőknek jelentős része tényleg menekül (mindig lesznek akik kihasználják a káoszt, de kizárt hogy a többség kamu szír legyen), és kiszolgáltatott embereket nem lehet biodíszletnek használni politikai ügyekhez (ezért gyűlölöm a "cigánykérdést", a "nagycsaládosokat" meg a "nyugdíjasokat", természetesen mint témákat)

több mint 10 éve
Amennyiben őket terelik le, akkor a médiában megjelenik, hogy a rendőrség vegzálja őket.Egészen elképesztő dolgokat lehet olvasni, még a jobboldali, konzervatív angol médiában is olyan nyilatkozatokat hoznak le, ahol a migránsok azzal vádolják Magyarországot, hogy az éhhalál veszélyeztette őket, majdnem meghaltak a magyarok miatt... Abszurd.
Annyira nem követem a magyar politikát, egyik párt sem szimpatikus, nincs is sok közöm hozzájuk, de lassan elkezdek drukkolni a kormánynak, hogy tartson ki az álláspontja mellett. Szerencsére a V4-ek között véleményegység van.
több mint 10 éve
Pazdmek előbb terelik le a komplett forgalmat mint azt a 250 bohócot az M1-ről. Egészen elképesztő, hihetetlen, szánalmas, nevetséges.
több mint 10 éve
Nem tudom volt-e már, de ebben van a lényeg:www.civishir.hu/kozelet/ez-az-ember-mondja-a-tutit-menekultugyben/0902163213
Máskor más ügyekben is szoktam hallgatni, nagyon jó dolgokat mond és jól látja a dolgokat.
több mint 10 éve
Német média 😊Deutsche Welle híradója, végig fikázták Magyarországot, dicsérik az emberséges osztrákokat, németeket, majd sport: "Németország gyözött a lengyelek ellen, hogy látják ezt a német válogatott játékosok?" nyilatkozik: Karim Belarabi és Boateng. 😊)

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
"Délután tüntet a Jobbik BudapestenA Jobbik demonstrációt tart Magyarország a magyaroké! - tüntetés a bevándorlók letelepítése ellen címmel a Belügyminisztérium előtt. A rendezvényen felszólal: Vona Gábor, a Jobbik elnöke, Z. Kárpát Dániel frakcióvezető-helyettes, a Jobbik alelnöke, Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere, Bosnyák Attila András, Martonfa polgármestere."
A jobbik alternatív valósága legalább kurva vicces 😀

több mint 10 éve
😊 😊 Tótvázsony a tótvázsonyiaké, ennyi!Áhh má a menekültek se gyönnek erre, se robbatás se bomba, nem lesz ez így sose gettó, i can get no...Tótvázsony = Balatonszőlős külső 😛Fájóan primitív a hozzáállásom, talán túl régen elhagytam az öreg kontinenst, mindenesetre "Texasban nem így intézik a dolgokat. Texas a texasiaké."Amaijamaikaamaijamaikaijaké s én a maijamaikaiakkal vagyok
Helmut
Sori, magasvót 😉
sutianap
Mondtam fájóan primitív a hozzáállásom... 😊
Helmut
Suti's fraction
😉
sutianap
több mint 10 éve
Áhh má a menekültek se gyönnek erre, se robbatás se bomba, nem lesz ez így sose gettó, i can get no...Tótvázsony = Balatonszőlős külső 😛Fájóan primitív a hozzáállásom, talán túl régen elhagytam az öreg kontinenst, mindenesetre "Texasban nem így intézik a dolgokat. Texas a texasiaké."Amaijamaikaamaijamaikaijaké s én a maijamaikaiakkal vagyok
Helmut
Sori, magasvót 😉
sutianap
Helmut
Suti's fraction
😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Ó 😛Fájóan primitív a hozzáállásom, talán túl régen elhagytam az öreg kontinenst, mindenesetre "Texasban nem így intézik a dolgokat. Texas a texasiaké."Leginkabb ezeknek a texasiaknak köszönhetjük az egészet
Helmut
diverdoc
több mint 10 éve
Tótvázsony = Balatonszőlős külső 😛Fájóan primitív a hozzáállásom, talán túl régen elhagytam az öreg kontinenst, mindenesetre "Texasban nem így intézik a dolgokat. Texas a texasiaké."Amaijamaikaamaijamaikaijaké s én a maijamaikaiakkal vagyok
Helmut
Sori, magasvót 😉
sutianap
több mint 10 éve
Fájóan primitív a hozzáállásom, talán túl régen elhagytam az öreg kontinenst, mindenesetre "Texasban nem így intézik a dolgokat. Texas a texasiaké."Leginkabb ezeknek a texasiaknak köszönhetjük az egészet
Helmut

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Fájóan primitív a hozzáállásom, talán túl régen elhagytam az öreg kontinenst, mindenesetre "Texasban nem így intézik a dolgokat. Texas a texasiaké."Amaijamaikaamaijamaikaijaké s én a maijamaikaiakkal vagyok
Helmut
Sori, magasvót 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Fájóan primitív a hozzáállásom, talán túl régen elhagytam az öreg kontinenst, mindenesetre "Texasban nem így intézik a dolgokat. Texas a texasiaké."
több mint 10 éve
Ok, ennyire nem vagyok up to date az idexből, ezt elismerem.Azóta az indexesek már magyarázkodnak...Eszem ágában sincs védeni az indexet, de kb. 20 perc múlva felkerült a videó a kép után, szerintem (magukhoz képest) egészen korrektül jártak el.
Ebben a sztoriban csak áldozatok vannak. Legyen az menekülő, egyszerű belföldi kispolgár, rendőr, sőt, kezdem úgy érezni, hogy a politikusok is egyre inkább azok. Kivéve a médiát..
James007
Gyurma
A magyarázkodásra meg néhány példa:
Thüringer Barbara: "a korábbi fotók alapján nem volt egyértelmű, hogy hogyan került ez a menekült család a sínekre" | Talán meg kellett volna kérdezni a fotósodat.. |
De ez csak egy kis csúsztatás, ilyet naponta bármelyik hírportálon találhatunk, pro és kontra.
Ami viszont nálam kiverte a biztosítékot, az Hernádi Levente szánalmas erőlködése a szerecsenmosdatásra:
lvnte.blog.hu/2015/09/03/akkor_ez_a_foto_most_hazudik
több mint 10 éve
Azóta az indexesek már magyarázkodnak...Eszem ágában sincs védeni az indexet, de kb. 20 perc múlva felkerült a videó a kép után, szerintem (magukhoz képest) egészen korrektül jártak el.
Ebben a sztoriban csak áldozatok vannak. Legyen az menekülő, egyszerű belföldi kispolgár, rendőr, sőt, kezdem úgy érezni, hogy a politikusok is egyre inkább azok. Kivéve a médiát..
James007

több mint 10 éve
nincs meg az eredeti szöveg az indexről? nem olvastam, hogy rendőri erőszakról írtak volna...én csak azt a felvételt láttam, ahol a férfi lelöki a gyereket és a nőt a sínre, viszont tisztán lehetett látni, hogy a rendőrök ismét jól látták el a feladatukat...ez alapján vicces rendőri erőszakot emlegetni...tényleg le a kalappal egyébként előttük, mert hetek óta szinte hibátlanul vannak a tűzvonalban
több mint 10 éve
Média...Képek Bicskéről:
És a videó, hogy valójában mi is történt:
indavideo.hu/video/Itt_a_magyarazat_a_bicskei_kepekre#p_comments=1
Azóta az indexesek már magyarázkodnak...
több mint 10 éve
Ezt a töketlenkedést már fáj nézni komolyan... Ez nem számít szabálysértésnek? Azért ezt csak nem kéne hagyni. Szépen begyűjteni őket és levinni a pályáról a 'csába.
több mint 10 éve
Ma is láthatjuk, hogy mennyire fosnak szerencsétlen rendőrök. Autópályán TILOS gyalogolni, erre, ahelyett, hogy legumibotoznák őket ott szórakoznak velük a pályán!Egészen pontosan próbálják meggyőzni őket hogy az 1-esen jobb lenne, de a menekültek bizalmatlanok így maradnak a pályán, a rendőrök meg kísérik. Világ vicce ez az egész.
NB2
több mint 10 éve
Ma is láthatjuk, hogy mennyire fosnak szerencsétlen rendőrök. Autópályán TILOS gyalogolni, erre, ahelyett, hogy legumibotoznák őket ott szórakoznak velük a pályán!
több mint 10 éve
továbbra se hiszem, hogy ennek az ügynek a kezelésére Magyarország egyedül képes leszmost kitalálták ezt a 800 fős tranzit zónát, mire felépül addigra már ember nem lesz aki a zónát használná...
Orbán most folyamatosan tárgyal a megoldásról, de vagy jól titkolják vagy semmi megoldás nem látszik, de ma megint rekord lehet a határon. Hiába az M1-en agyondicsért kerítés, mert ezek az emberek az életük árán is jönni akarnak.
Erre pedig baromira nem vagyunk felkészülve.