NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 652
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
több mint 10 éve
Az emberek 95%-nak nincs személyes tapasztalata a menekültekről.Lecsóés ugyan milyen tapasztalata lenne - ha lenne - az átlagos európai állampolgárnak egy nincstelen, teljesen más kultúrából érkező, közös nyelvet nem beszélő emberről, családról? nyilván pozitív...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ferenc pápa ma du. felszólította az összes keresztényt, a plébániákat, stb, hogy haladéktalanul nyissák meg kapuikat, segítsék a menekülteket, legalább néhány családnak, ki mennyit tud. Na de mit fog ehhez szólni Erdő Péter embercsempész szakértő, nem beszélve arról, hogy kiderült a katolikus egyház feje is a gyurcsányi kottából játszik...
több mint 10 éve
Nekem nincs gondom az osztrák kancellárral, bár furcsa, hogy amikor ő tolja a Németh szilárdi mélységű demagógiát, az egyszercsak mértékadó véleménnyé válik.Nekem furcsa volt az az ámokfutás, amit Faymann az elmúlt napokban véghezvitt, Mikl Leitnerrel együtt. Bár utóbbitól ez megszokott. A legjózanabb és egyre inkább úgy vélem, hogy legkompetensebb a szomszédban és a környéken is Sebastian Kurz. Nagy karrier előtt állhat még a srác.
jorge
Szerkesztette: James007
több mint 10 éve
Én nem értek egyet a plakátkampánnyal, de hagyjuk már ezt az uszító dumát!Az emberek 95%-nak nincs személyes tapasztalata a menekültekről. A híradó meg a fészbúk nem számít annak.
A liberó és befogadó Németországban plakátok nélkül is gyújtogatnak menekülttáborokat, itt meg - ahogy Pröhle is érzékeltette - ilyen ellenérzések nincsenek.
Hangsúlyozom: még. És ha lesznek, az nem a plakát miatt lesz, hanem az emberek személyes tapasztalatai miatt.atapapa
A társadalom, és főleg a tapasztalattal nem rendelkezők hangulatát viszont nagy mértékben befolyásolja az ilyesmi. Gondolom azért van teljesen ellentétes hangulatú központi kampány mondjuk Hollandiában, és lehet, hogy Merkelék sem akarnak minden jöttmentet befogadni, de következetesen figyelnek arra, hogy legalább ne rontsanak a helyzeten.
Nem tudom, és senki se tudja, hogy ez az áradat milyen létszámnál fog megállni és ebből mennyi jut végül Magyarországnak és mennyi az EU egyéb államainak, de (és most nem leszek PC) szerintem nem azzal van a baj hogy a magyar vagy az egyéb európai társadalmak nem befogadók, hanem azzal, hogy a nagy tömegben érkezők nem fognak integrálódni, nem fogják felvenni a befogadók normáit, óriási társadalmi feszültséget generálva.Ha itt a hangsúly a "nagy tömegben"-en van, akkor értem amit mondasz, és van is ilyen veszély, de pont ezért tartjuk az államot, hogy ezt megoldja. A törvényeket mindenkinek be kell tartani, vallástól, kultúrától függetlenül. Ha valaki nem eszik meg egy ételt, mert tiltja a vallása, az ok. Ha valaki nem tartja be a törvényt, mert tiltja a vallása, az nem ok.
Miközben eredménynek tartjuk, hogy a nők, a melegek, a gyerekek, a kisebbségek jogai az elmúlt évtizedekben rohamosan javultak a nyugati kereszténység által "uralt" területeken, addig egy olyan tömeg érkezik ide, akiknek az alapértékei ezekkel a történésekkel szemben szöges ellentétben vannak, azaz az elmúlt évtizedekben vaskosan nőtt az olló a 2 civilizáció között. atapapa
A nyugati liberó sajtó jellemzően menekültbarát politikát üt meg, míg a cikkek alatti kommentek (már ahol nem tiltják le) arról tanúskodnak, hogy minden ország kis túlzással Orbánt szeretné miniszterelnökének. Roppant távolság van az uralkodó politikai elit és a plebsz között a kérdésben, és nem kell phd-s politikatudósnak lenni annak megjósolásához, hogy ha a helyzet nem változik és az emberek által tapasztaltak és az elit politikai kommunikációja között tovább tágul a szakadék, az a mérsékelt politikai elit legitimitásvesztéséhez vezet és cirka 2 éven belül brutálisan meg fog erősödni Európa-szerte a szélsőjobb.Hát ez meg a politikus felelőssége.
atapapa
Visszajutottunk ahhoz a vitához, hogy mi a feladata a politikusnak. Reagálni a "plebsz" kívánságaira, és kinyalni a seggét, vagy esetleg megpróbálni egy rossz irányba tartó társadalmat a jó irányba terelni, még ha ez rövid távon kevésbé kifizetődő, de hosszú távon esetleg többet hoz. Nem neki, hanem a millióknak. Mert ő már nem lesz politikus, de az egykori választói itt fognak élni, egykori menekültekkel körülvéve.
Tudom, naív vagyok, és egy politikustól várok olyat, amit max egy államférfitól (vagy nőtől) lehetne.
Valami azt súgja, hogy ez a mai helyzet egy igazi teszt minden ország politikai elitjének. 10 év múlva ki fog derülni, ki taktikázott jól.
Szerkesztette: r.baggio
több mint 10 éve
Egyébként ennél tárgyilagosabb választ nem is vártam..Jójó, vágom a vakert; bukott baloldal, gyurcsány, bajnaigordon.444.hu/2015/09/06/osztrak-kancellar-felhivott-orban-de-mar-akkor-sem-hittem-neki/#comment-2238945384Azt is hozzátette Faymannak, hogy täglich...
Mehe, Feriben volt annyi, hogy magától beismerte, hogy egy hazug geci, de, hogy valakiről a szomszéd mondja ki.... Hatalmas!
Amadeus91
Amúgy ne zavarjon téged, hogy szocdem, emiatt hivatalból kell a patást feketítenie.
Egyébként meg, ha az osztrák kancellárnak tényleg az Orbántól kell megkérdeznie, hogy hány potenciális menedékkérővel kell számolnia, akkor az vagy hülye, vagy hazudik, de mindenféleképp alkalmatlan egy ország vezetésére..
James007
Amadeus91
több mint 10 éve
Jójó, vágom a vakert; bukott baloldal, gyurcsány, bajnaigordon.Nekem nincs gondom az osztrák kancellárral, bár furcsa, hogy amikor ő tolja a Németh szilárdi mélységű demagógiát, az egyszercsak mértékadó véleménnyé válik.
Amadeus91
több mint 10 éve
Jójó, vágom a vakert; bukott baloldal, gyurcsány, bajnaigordon.444.hu/2015/09/06/osztrak-kancellar-felhivott-orban-de-mar-akkor-sem-hittem-neki/#comment-2238945384Azt is hozzátette Faymannak, hogy täglich...
Mehe, Feriben volt annyi, hogy magától beismerte, hogy egy hazug geci, de, hogy valakiről a szomszéd mondja ki.... Hatalmas!
Amadeus91
Amúgy ne zavarjon téged, hogy szocdem, emiatt hivatalból kell a patást feketítenie.
Egyébként meg, ha az osztrák kancellárnak tényleg az Orbántól kell megkérdeznie, hogy hány potenciális menedékkérővel kell számolnia, akkor az vagy hülye, vagy hazudik, de mindenféleképp alkalmatlan egy ország vezetésére..
James007
több mint 10 éve
444.hu/2015/09/06/osztrak-kancellar-felhivott-orban-de-mar-akkor-sem-hittem-neki/#comment-2238945384Azt is hozzátette Faymannak, hogy täglich...
Amadeus91
Mindezt meg is írtam az oe24.at oldalán az érintett cikkhez, de cenzúráztak. Nem itt, ahol a sajtót elnyomják, hanem ott, ahol minket oktatnak demokráciából.....
több mint 10 éve
444.hu/2015/09/06/osztrak-kancellar-felhivott-orban-de-mar-akkor-sem-hittem-neki/#comment-2238945384Mehe, Feriben volt annyi, hogy magától beismerte, hogy egy hazug geci, de, hogy valakiről a szomszéd mondja ki.... Hatalmas!
több mint 10 éve
Nem hinnem hogy ennyire naiv lennel ata, es komolyan elhiszed, hogy azert mert nehany tucat ember oda megy szitani a hangulatot egy-egy weboldalra, akik ráadàsul rosszabb esetben/kevesbe nyugati orszagban nagy valoszinuseggel berkommentelok, azt te kepes vagy elfogadni, egy orszag velemenyekent... come on man.Nyilván aki olyat ír kommentben, ami neked nem tetszik, az bérkommentelő. Nyitott egy liberális vagy.
Igor
Ahhoz képest, hogy milyen Orbán általános nyugati megítélése, ebben a kérdésben sokkal összetettebb véleményeket olvasni a kommentekben. Ha tetszik, ha nem.
Egyébként pont mai hír, hogy egy friss felmérés szerint most először fordult elő, hogy a britek többsége lepattanna az EU-ból, a válaszadók harmada pedig egyetlen menekültet se fogadna be az országba.
Ők is bérválaszolók voltak, tudom.
Az pedig hogy meddig tud erosodni a szelsojobb, szerintem szinten elegge behatarolt, nem latom a teret a brutalis erosodesre. Hirtelen nem ugrik be olyan jellegu idegengyulolo ero/part, ami mondjuk 25-30%-nal tobbre lett volna kepes, a tortenelem soran barmikor. LePen-ek ott vannak, es mar evek ota nem tudnak feljebblepni, ezert indult el Marine LP kozepre, a Jobbik majdnem ott van, es nem veletlen kezdtek el kozepre mozogni ok se, Haidereknek detto ez volt a csucs, Arany Hajnal, Fortuyn, stb-stb.. de a nacik is 30% korul nyertek valasztasokat.Az erősödés alatt nem feltétlenül azt értettem, hogy mindenhol mindjárt feles többsége lesz ezeknek a pártoknak, hanem azt, hogy olyan helyeken is domináns pártokat fognak képezni, ahol eddig nem.
Igor
Egyébként meg a legtöbb eu-s országban nem sok olyan párt van, amelyik a szavazatok 30 százalékánál sokkal többet visz egy választáson, ha visz is, az is inkább csak egyszeri alkalom szokott lenni, nem tartós állapot.
több mint 10 éve
a cikkek alatti kommentek (már ahol nem tiltják le) arról tanúskodnak, hogy minden ország kis túlzással Orbánt szeretné miniszterelnökének. Roppant távolság van az uralkodó politikai elit és a plebsz között a kérdésben, és nem kell phd-s politikatudósnak lenni annak megjósolásához, hogy ha a helyzet nem változik és az emberek által tapasztaltak és az elit politikai kommunikációja között tovább tágul a szakadék, az a mérsékelt politikai elit legitimitásvesztéséhez vezet és cirka 2 éven belül brutálisan meg fog erősödni Európa-szerte a szélsőjobb.I call BS on this - foleg az elso mondatra ertve, reszben a tobbire is. (Mielott megsertodsz, direkt idezet. Ha igy jobban tetszik: I respectfully disagree)
atapapa
Nem hinnem hogy ennyire naiv lennel ata, es komolyan elhiszed, hogy azert mert nehany tucat ember oda megy szitani a hangulatot egy-egy weboldalra, akik ráadàsul rosszabb esetben/kevesbe nyugati orszagban nagy valoszinuseggel berkommentelok, azt te kepes vagy elfogadni, egy orszag velemenyekent... come on man.
Ha a net reprezentativ lenne, akkor az LMP 20-30%-os part lenne...
Amugy meg lehet nezni a Daily Mail oldalan milyen kommentek vannak, es mondjuk a Guardian oldalan.. ez kapasbol egy ellenpelda arra amit irsz sztem.
Az pedig hogy meddig tud erosodni a szelsojobb, szerintem szinten elegge behatarolt, nem latom a teret a brutalis erosodesre. Hirtelen nem ugrik be olyan jellegu idegengyulolo ero/part, ami mondjuk 25-30%-nal tobbre lett volna kepes, a tortenelem soran barmikor. LePen-ek ott vannak, es mar evek ota nem tudnak feljebblepni, ezert indult el Marine LP kozepre, a Jobbik majdnem ott van, es nem veletlen kezdtek el kozepre mozogni ok se, Haidereknek detto ez volt a csucs, Arany Hajnal, Fortuyn, stb-stb.. de a nacik is 30% korul nyertek valasztasokat.
Ha most a nemeteknel/Svajcban mondjuk felugranak 10%-ra, az szerintem nem jelent semmit.
Plane hogy az eloretoresnek altalaban gazdasagi okai (is) vannak ugye.. egy-ket menekulttabor felgyujtasa nem valtoztat ezen semmit.
PS: a csendes tobbseg szerintem tanacstalan/ambivalens a kerdesben, sajnalja is oket, de fel is toluk. Ennyi.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Ugye, saudcdn.liveleak.com/80281E/ll_a_s/2015/Sep/4/LiveLeak-dot-com-e67_1441403635-imageaxd_1441403807.jpg?d5e8cc8eccfb6039332f41f6249e92b06c91b4db65f5e99818bdd3974840dfd3b7d6&ec_rate=230

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
nem tudom volt-e, de ennél jobban szerintem nem lehetne összefoglalniNem olvastam végig, mert már annyi is elég volt a bejegyzésből, hogy valaki összemossa a síitákat és a szunnitákat. Elég egyértelmű, hogy egy síita arab mennyire lehet biztonságban egy szunnita országban, de nyilván az ilyen dolgok ismerete nem szükséges egy FB bejegyzés publikálásához
www.facebook.com/photo.php?fbid=10153680547692009&set=a.126302082008.125236.582812008&type=1&theater
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Ma beszélt Lázár a sikeres akcióról, hogy mind a 104 busz megérkezett az osztrák határhoz, mert Magyarország jobban teljesít stb.A tema nem vidam, de ez utott.. 😀
Úgy vártam a riporter kérdését, hogy akkor mennyi is volt a kerítés? 22 milliárd? Aztán meg ugyanazt csináljuk, mint a szerbek? Mi van az európai kultúra védőbástyájával, vagy a buszon kikeresztelkedtek a migránsok?
Atari
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Népvándorlást még senki nem állított meg, és ha ezt elfogadjuk ,akkor nem uszítok plakátokkal olyan embercsoportok ellen, akik esetleg pár év múlva több tízezren lesznek itt , és kezdeni kell velük valamit, munkát adni nekik (nem, nem a kormánynak, hanem a tőkésnek meg a vállalkozónak, aki szintén ember és választópolgár), a gyerekeknek iskolába kell járni, stbÉn nem értek egyet a plakátkampánnyal, de hagyjuk már ezt az uszító dumát!
Lecsó
A liberó és befogadó Németországban plakátok nélkül is gyújtogatnak menekülttáborokat, itt meg - ahogy Pröhle is érzékeltette - ilyen ellenérzések nincsenek.
Hangsúlyozom: még. És ha lesznek, az nem a plakát miatt lesz, hanem az emberek személyes tapasztalatai miatt.
Nem tudom, és senki se tudja, hogy ez az áradat milyen létszámnál fog megállni és ebből mennyi jut végül Magyarországnak és mennyi az EU egyéb államainak, de (és most nem leszek PC) szerintem nem azzal van a baj hogy a magyar vagy az egyéb európai társadalmak nem befogadók, hanem azzal, hogy a nagy tömegben érkezők nem fognak integrálódni, nem fogják felvenni a befogadók normáit, óriási társadalmi feszültséget generálva.
Miközben eredménynek tartjuk, hogy a nők, a melegek, a gyerekek, a kisebbségek jogai az elmúlt évtizedekben rohamosan javultak a nyugati kereszténység által "uralt" területeken, addig egy olyan tömeg érkezik ide, akiknek az alapértékei ezekkel a történésekkel szemben szöges ellentétben vannak, azaz az elmúlt évtizedekben vaskosan nőtt az olló a 2 civilizáció között.
A nyugati liberó sajtó jellemzően menekültbarát politikát üt meg, míg a cikkek alatti kommentek (már ahol nem tiltják le) arról tanúskodnak, hogy minden ország kis túlzással Orbánt szeretné miniszterelnökének. Roppant távolság van az uralkodó politikai elit és a plebsz között a kérdésben, és nem kell phd-s politikatudósnak lenni annak megjósolásához, hogy ha a helyzet nem változik és az emberek által tapasztaltak és az elit politikai kommunikációja között tovább tágul a szakadék, az a mérsékelt politikai elit legitimitásvesztéséhez vezet és cirka 2 éven belül brutálisan meg fog erősödni Európa-szerte a szélsőjobb.
Szerkesztette: atapapa
több mint 10 éve
nem tudom volt-e, de ennél jobban szerintem nem lehetne összefoglalniwww.facebook.com/photo.php?fbid=10153680547692009&set=a.126302082008.125236.582812008&type=1&theater
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
nol.hu/belfold/orditozva-koveteltek-hogy-vigyek-el-oket-a-szegeny-es-ellenseges-magyarorszagrol-1561405azt gondolom (magamból is kiindulva), hogy lehet valaki bármennyire is emberséges, nyilván mindennek van határa. Az hogy idejönnek és rögtön a határnál már követelik, hogy vigyék őket ide vagy oda, szerintem senkinek nem tetszik. Ez szerintem annak köszönhető, hogy már tudják mennyire engedékeny lett Magyarország, vagyis elég kimenni az autópályára és máris visznek Hegyeshalomig. Nem tetszik, kicsit sem tetszik ez nekem. Én megértem, hogy itt a cél előtt már unják az utazást és csak mennének tovább, de meg kell értetni velük (különösen a hangadókkal), hogy itt már biztonságos országban vannak és vannak nekik is kötelességük, ha az EU-ban akarnak élni.
"A kiindulópont mindig az, hogy a migránsok nem akarnak regisztrálni, és ujjlenyomatot adni, mert attól tartanak, hogy végül akkor majd „a szegény és ellenséges Magyarországon” kell maradniuk, nem jutnak el a gazdag és barátságos Németországba, pláne Svédországba."
Ezt a Népszabadság írta. Változik a világ.
cartman023
Ugyanakkor szerintem a magyar hatóságok se bánják, hogy nincs regisztráció, hiszen ki akarna később Pakisztánba visszatoloncolni egy csomó bevándorlót.
több mint 10 éve
Az lehet, hogy OV a legkövetkezetesebb, de mivel ö csak egy cinikus geci, ezért ez a következetesség nem biztos, hogy a legjobb tulajdonság a mai helyzetben.Mindenki elmondja, hogy ez egy népvándorlás, ami a 21. század legnagyobb problémája jelenleg. Népvándorlást még senki nem állított meg, és ha ezt elfogadjuk ,akkor nem uszítok plakátokkal olyan embercsoportok ellen, akik esetleg pár év múlva több tízezren lesznek itt , és kezdeni kell velük valamit, munkát adni nekik (nem, nem a kormánynak, hanem a tőkésnek meg a vállalkozónak, aki szintén ember és választópolgár), a gyerekeknek iskolába kell járni, stb. hogy a társadalom hasznos tagjai legyenek, megtermeljék a megélhetésüket, és ne pénzbe kerüljenek az adófizetőknek. Aki ezek ellen az emberek ellen uszít, az kódolja a belső fezsültséget, amit lehet hogy utána nem neki kell kezelni, de ez mindegy is.
Azért érdekesnek találtam, hogy miután a nyugatról érkező vonatok a helyzetre való tekintettel nem jöttek el BP-ig, a Keleti előtt várakozó tömeget valami elhatározásból beengedték a pályaudvarra, majd "véletlenül" betolatott az üres nosztalgiavonat, vagy mi a faszom, aminek az oldalán német zászlót lobogtató boldogan szaladó emberek, meg átvágott szögesdrót, meg tököm tudja mi volt felfestve, a kocsik ajtaján Sopron felirattal. És mindenki csodálkozott, hogy a menekültek megrohanták. Nekem itt maradt félbe a jószándék feltételezése bárkiről is, aki ebben a cirkuszban részt vesz.
több mint 10 éve
nol.hu/belfold/orditozva-koveteltek-hogy-vigyek-el-oket-a-szegeny-es-ellenseges-magyarorszagrol-1561405"A kiindulópont mindig az, hogy a migránsok nem akarnak regisztrálni, és ujjlenyomatot adni, mert attól tartanak, hogy végül akkor majd „a szegény és ellenséges Magyarországon” kell maradniuk, nem jutnak el a gazdag és barátságos Németországba, pláne Svédországba."
Ezt a Népszabadság írta. Változik a világ.
több mint 10 éve
Berlinben nagy szeretettel várják a migránsokat. A rendőrség a menedéket kérők eltérő étkezési szokásait is figyelembe véve fűszerekkel (paprika, bors) kínálja őket.A migránsok örülnek, hogy a magyarországihoz képest rendkívül rövid idő - csupán 10 nap - alatt megtörténik a regisztrációjuk és ezen örömüknek folyamatosan hangot is adnak.
Ja, a felvétel szeptember 1-jei, tehát ezek még nem azok, akiket mi buszoztattunk pénteken.
www.spiegel.de/video/suche/index.html?suchbegriff=Fl%FCchtlingskrise+in+Berlin
több mint 10 éve
Olvasgatva a kommentjeidet lassan úgy érzem, hogy te vagy a Bowl.hu "Teréz anyukája" 😀Egyetemista koromban pénzkiegészítésként pesten vezettem villamost. (Igen, akkor még volt ilyen, nem tudom ma lehet-e.) A 47-esen majdnem ugyanígy nézett ki egy villamos a műszak végére. Szerintem ma sem szebb...és ez mi? szemetelnek, de a buszt nem kapták szét, mint pl a mélymagyar ultrák szoktákslowmotionMost minden viccen kívül ennek mi köze az ultrákhoz?
Ilyen alapon az ultrák rendesek mert csak fejbe dobták a rendőrt a gyilkosok meg megölik az áldozatukat.
Bazzani
Amúgy a takarítónők nem az eldobált cuccokra ugrottak, mert azt 2 perc összeszedni. Az már zűrösebb, hogy kotonról ürüléken át orrváladékig sok féle egyéb "csoda" is szokott maradni. Na, az undorító, azt nagyon utálták.
Egyébként pedig ez is szervezés kérdése. Ha az utaztató csak a buszt meg a sofőrt adta, akkor jobb is, hogy a buszban hagyták, nem menetközben elszórva leszállás után. Mert kukáig ugye a magyar ember se nagyon szeret elvánszorogni. Főleg, ha nincs is a láthatáron. Ha viszont a teljes utat szervezték, akkor a végállomásra 1-2 kukát is rendszeresíthetnek, és felszólíthatják az utasokat leszállás előtt, hogy legyenek szívesek a szemetüket levinni a buszról, és bedobni a busz melletti kukába. Valószínűleg így is maradt volna szemét, mert mindenhol vannak akik nem értik az emberi szót, de a nagy részét ennyivel meg lehetne oldani. De egyszerűbb fotózni. Sínen fekvőt ordító menekültet is, meg szeméthegyet is - ízléstől és érdektől függően.
peterk2005
több mint 10 éve
Egyetemista koromban pénzkiegészítésként pesten vezettem villamost. (Igen, akkor még volt ilyen, nem tudom ma lehet-e.) A 47-esen majdnem ugyanígy nézett ki egy villamos a műszak végére. Szerintem ma sem szebb...és ez mi? szemetelnek, de a buszt nem kapták szét, mint pl a mélymagyar ultrák szoktákslowmotionMost minden viccen kívül ennek mi köze az ultrákhoz?
Ilyen alapon az ultrák rendesek mert csak fejbe dobták a rendőrt a gyilkosok meg megölik az áldozatukat.
Bazzani
Amúgy a takarítónők nem az eldobált cuccokra ugrottak, mert azt 2 perc összeszedni. Az már zűrösebb, hogy kotonról ürüléken át orrváladékig sok féle egyéb "csoda" is szokott maradni. Na, az undorító, azt nagyon utálták.
Egyébként pedig ez is szervezés kérdése. Ha az utaztató csak a buszt meg a sofőrt adta, akkor jobb is, hogy a buszban hagyták, nem menetközben elszórva leszállás után. Mert kukáig ugye a magyar ember se nagyon szeret elvánszorogni. Főleg, ha nincs is a láthatáron. Ha viszont a teljes utat szervezték, akkor a végállomásra 1-2 kukát is rendszeresíthetnek, és felszólíthatják az utasokat leszállás előtt, hogy legyenek szívesek a szemetüket levinni a buszról, és bedobni a busz melletti kukába. Valószínűleg így is maradt volna szemét, mert mindenhol vannak akik nem értik az emberi szót, de a nagy részét ennyivel meg lehetne oldani. De egyszerűbb fotózni. Sínen fekvőt ordító menekültet is, meg szeméthegyet is - ízléstől és érdektől függően.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
http://orditok.blog.hu/2015/09/05/lazar_janos_a_siratoasszony
Szerkesztette: Atari
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Ma beszélt Lázár a sikeres akcióról, hogy mind a 104 busz megérkezett az osztrák határhoz, mert Magyarország jobban teljesít stb.Úgy vártam a riporter kérdését, hogy akkor mennyi is volt a kerítés? 22 milliárd? Aztán meg ugyanazt csináljuk, mint a szerbek? Mi van az európai kultúra védőbástyájával, vagy a buszon kikeresztelkedtek a migránsok?
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
"Akinek kifogytak a migránsok a kocsijából, az forduljon vissza még egy kanyarra"Üdv. Belügyminiszter Sanyi