NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
34
13
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 657
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Politika
65 feliratkozó
több mint 10 éve
nem tudom volt-e már, de ez is szép történet:a köcsög munkáltatója meg képes volt kirúgni ezt a hőst. a pofám leszakad...
hvg.hu/itthon/20150908_Menekulteket_rugdosott_egy_operator_Roszk
Negritis
több mint 10 éve
nem tudom volt-e már, de ez is szép történet:hvg.hu/itthon/20150908_Menekulteket_rugdosott_egy_operator_Roszk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Teljesen igazad van. Plusz érdek sincs. Amiig Izraelt közvetlenül nem fenyegeti, nem fognak beavatkozni. Korábban leírtam, hogy a Hezbollah-Iran kapocs elvágása volt az elsődleges cél, ezenkívül pont az USA-Oroszo. játszma része, aminek Ukrajna, a Szaudi-iráni, jemeni-emirati háború is. Törökök köszönik szépen a világpiaci ár alatti olajat az ISISnek és a kurdok elleni erőfeszítéseiket, ők ezért nem fognak beleszólni (már ha nem vesszük annak a dollármilliokat amivel az ISISt gazdagítják) Légi csapásokkal soha nem fogja egyik hatalom sem legyőzni őket, földi erőt pedig csak és kizárólag Izrael érdekében vetnének be az amik. Nem is véletlen, hogy egy centire sem fogjak Izraelt megközelíteni, ezek közül max piros dávidcsillagos autóban érkeznek Izraelbe. Oroszokat gondolom, akik előbb utóbb lépni fognak vmi komolyabbat, a mostani légibázis kialakítás ennek az előszele szerintem. Bár nekik is jól jön a káosz és a következményes Európai destabilizálódás nemcsak az USA-nak. És akár nyíltabb színvallásra kényszeríthetnék az amikat, ami őket destabilizálná (nehezen nyelné le a hülye átlag amerikai miért kell szadista szociopata fanatikusokat támogatni), ergo hagyni fogják az orosz térnyerést.Bulvárt félre mi a lehetséges oka,hogy senkinek sem érdeke rendet tenni Szíriában és Libanonban?Amíg az Asszad rezsimnek olyan támogatói vannak, mint Oroszország vagy Irán, addig nem olyan egyszerű odamenni, és rendet csinálni.
Ugye az Usa már annyi helyen beavatkozott itt most nem.
Más országok,tömörülések pedig nem érzik feljogosítva magukat,avagy nincs komoly hadserege?
Kínának biztos van,Putyin is tudna némi haderőt mozdítani...
Janek
Lecsó

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Bulvárt félre mi a lehetséges oka,hogy senkinek sem érdeke rendet tenni Szíriában és Libanonban?Amíg az Asszad rezsimnek olyan támogatói vannak, mint Oroszország vagy Irán, addig nem olyan egyszerű odamenni, és rendet csinálni.
Más országok,tömörülések pedig nem érzik feljogosítva magukat,avagy nincs komoly hadserege?
Janek
több mint 10 éve
Persze, hiszen a legtöbb embert ezeket a problémákat nem érti. Minden embernek(legyen inkább többség), az az első gondolata, hogy nekem jobb lesz-e, vagy rosszabb? A görög válságról a keleti részek lemaradásáról stb nem tudja egyértelműen megmondani, hogy attól neki rosszabb lesz-e, vagy éppen jobb, de azt, hogy nagyszámú, eltérő kultúrájú ember illegálisan átlépi az országhatárt, és mindenki segít nekik, juttatásokat kapnak stb, azt könnyen besorolja.Gondolom az utolsó mondat nekem szólt. Nem értem viszont, hogy hogyan áll összefüggésben ez a mondandómmal. A menekültválság egy olyan probléma, amelyről kb az összes vezető európai politikus elmondta, hogy Európa eddigi legnagyobb feladata (2. vh utáni időszak kb. ).Igen, bár ettől Sobri még tényleg populista.
undisputedly
De. Nála sokkal rosszabbak Európa vezető politikusai, ha azt állítják, hogy ez az Unió legnagyobb feladata a II. vh óta. Mert akkor ezzel azt állítják, hogy a görög válság lófasz (nem az), hogy a KKEU lemaradása smafu (baromság), hogy versenyképesség lassan kritikus elmaradása az USA-tól (és Kínától) gyermekded.
Vagy ha azt mondjuk, hogy itthon az egészségügy nem nagyobb probléma, mint 150ezer menekült. Szerintem az.
De mindegy, egyelőre ezekről nem lehet beszélni, mert senkit nem érdekel.
Gyurma
És ez a döntési, besorolási képesség nem áll feltétlenül arányban a műveltséggel. Ez minden emberbe bele van kódolva, főleg aki küszködik a megélhetéssel, és belőlük sok van Magyarországon. Szóval lehet elefántcsonttoronyból vizsgálni a problémát és jól csengő szólamokkal hirdetni, hogy itt valami nagy összeesküvés van, és az emberek mennyire birkák (ala Sobri tette), de a helyzet attól nem változik. Itt egy probléma ami igazságtalanság érzését szüli az emberben, viszont könnyen lehet felette ítélkezni.
több mint 10 éve
Attól függ, mire.Állítólag OV az mondta nekünk meg sem kottyan napi 3-5ezer menekült...Nincs.
biztos nem gondolta végig mi munka is ez.
Bulvárt félre mi a lehetséges oka,hogy senkinek sem érdeke rendet tenni Szíriában és Libanonban?
Vagy az elvetélt gondolat,hogy ha ott rend van és nem háborús helyzet akkor megoldódik a menekült hullám?
Janek
Hanni
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Állítólag OV az mondta nekünk meg sem kottyan napi 3-5ezer menekült...Nincs.
biztos nem gondolta végig mi munka is ez.
Bulvárt félre mi a lehetséges oka,hogy senkinek sem érdeke rendet tenni Szíriában és Libanonban?
Vagy az elvetélt gondolat,hogy ha ott rend van és nem háborús helyzet akkor megoldódik a menekült hullám?
Janek
Szerkesztette: Hanni
több mint 10 éve
Állítólag OV az mondta nekünk meg sem kottyan napi 3-5ezer menekült...biztos nem gondolta végig mi munka is ez.
több mint 10 éve
Gondolom az utolsó mondat nekem szólt. Nem értem viszont, hogy hogyan áll összefüggésben ez a mondandómmal. A menekültválság egy olyan probléma, amelyről kb az összes vezető európai politikus elmondta, hogy Európa eddigi legnagyobb feladata (2. vh utáni időszak kb. ).Igen, bár ettől Sobri még tényleg populista.
undisputedly
De. Nála sokkal rosszabbak Európa vezető politikusai, ha azt állítják, hogy ez az Unió legnagyobb feladata a II. vh óta. Mert akkor ezzel azt állítják, hogy a görög válság lófasz (nem az), hogy a KKEU lemaradása smafu (baromság), hogy versenyképesség lassan kritikus elmaradása az USA-tól (és Kínától) gyermekded.
Vagy ha azt mondjuk, hogy itthon az egészségügy nem nagyobb probléma, mint 150ezer menekült. Szerintem az.
De mindegy, egyelőre ezekről nem lehet beszélni, mert senkit nem érdekel.

több mint 10 éve
A Vastagbőr sokszor túltolja a biciklit, de az infografikáik vernek mindent.Gondolom az utolsó mondat nekem szólt. Nem értem viszont, hogy hogyan áll összefüggésben ez a mondandómmal. A menekültválság egy olyan probléma, amelyről kb az összes vezető európai politikus elmondta, hogy Európa eddigi legnagyobb feladata (2. vh utáni időszak kb. ).
vastagbor.atlatszo.hu/2015/09/08/az-europai-unio-legnagyobb-valsaga/
De igaz, Sobri populista.
Gyurma
A hozzászólása populista volt, mert felsorolt mindent ami rossz az országban, majd hasraütés szerűen, saját értékeket hozzáadva az egyes probléma körökhöz, rangsolota a menekültproblémát is a többi közé. Talán a 18. helyre, ha jól emlékszem. Ez már alapból túlzó, jól láthatóan érzelmi alapon született döntés volt, mert nem hiszem, hogy bármilyen számszerűsíthető, ésszerűnek nevezett módszerrel a 18. legsúlyosabb probléma lenne az ma Magyarországon, amire az egész világ figyel.
A populizmus ott bújt ki leginkább a sorai közül, hogy ezt az egész folyamatot betudja egy darab rejtélyes körülmények között ténykedő holdudvarbelinek. Ez nagyjából annyi valóságtartammal bír, mint ha azt mondom, hogy az új migrációs hullámot nem más gerjeszti, mint .... legyen pl Új-Zéland. Az ő érdekük, hogy Európa összezuhanjon, el akarják csábítani a turistákat Budapestről.
Amúgy erre, ha valaki akar reflektálhatna. Nem vagyok tisztában a német és svéd szociális hálóval, de úgy tűnik, hogy Németországban is háború van és üldöztetés:
www.origo.hu/nagyvilag/20150908-menekultek-nemetorszag-lubeck-tuntetes.html
Szerk: Gondolat az első részhez, csak lemaradt. A migrációs problémakörnek kb az első 10%-a töltődött be, ha élhetek egy ilyen egyszerű hasonlattal. Jelenleg csak a folyamat elején állunk, és a most adott válaszunk határozza meg, hogy hagyjuk-e tovább eszkalálódni a helyzetet, vagy orvosoljuk. Ezért is foglalkozik ezzel ennyit a média, mert a súlyos következményekkel járó döntések napjait éljük.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
nocsakwww.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2015/september/05/refugees-arrive-in-munich-hungary-demonized-whats-the-endgame/

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Röszkénél gyakorlatilag feladta a menekültek regisztrálását a rendőrség – mondta a 24.hu-nak Kékesi Márk, a MigSzol Szeged aktivistája. A röszkei gyűjtőpontnál nagyjából ötven rendőr van, ételt, italt az önkéntesek osztanak, megjelentek a helyszínen segíteni német civilek is, részben anarchista és antifasiszta szervezetek képviseletében.A hatóságok viszont már nem is viszik el sehová az embereket, azt mondják a menekülteknek, „egyél, igyál, aztán menj, amerre akarsz”. A helyszínen lévő rendőrök erejükön felül teljesítenek, de nincsenek elegen a helyzet kezeléséhez – mondta Kékesi.
Kedden délelőtt százak gyalogoltak az 5-ös főút mentén Szeged felé, miközben újabb és újabb menekültek érkeznek az országba
Ma amikor Szegeden voltam egyfolytában mentek a szirénázó rendőrautók Röszke irányába. Most már tudom miért.
több mint 10 éve
Katalin Czeller a kedvencem:a lájkolói dettó
koztunkelnek2.tumblr.com/post/128597258091/koztunkelnek
Hát nem kicsit van összezavarodva a hölgy.
Lecsó
több mint 10 éve
Katalin Czeller a kedvencem:koztunkelnek2.tumblr.com/post/128597258091/koztunkelnek
Hát nem kicsit van összezavarodva a hölgy.
több mint 10 éve
mocsokjó oldalÉn is megtaláltam az előző linken a kommentek között : D
koztunkelnek2.tumblr.com/
baggio
Szerintem mindenki ismer ilyen embereket, akik amúgy lehetnek éppen tök normálisak is, mégis képesek ekkora kreténségeket beszélni.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
mocsokjó oldalkoztunkelnek2.tumblr.com/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A Vastagbőr sokszor túltolja a biciklit, de az infografikáik vernek mindent.és jók a számok, csak nem használják, ha egy nyári nap alatt 3000 gyön át, akkor az összes összefogdosott ugyi ötven nap alatt kavarta meg a fosos lábost. Én inkább egy olyan eseményhorizontot vázolnék fel, amiből lehetne okulni - 1985.05.29 bekdüntő Heysel. Tehát feltorlódik egy tízezres tömeg, ki mondja meg, hogy mondjuk ásotthalom mikor indul meg? vagy szeged? Márpedig jelen helyzetben nem sok megoldást látok, minthogy a megindult tömeget hagyják beterelni a szektorba. Mikor érik el azt a számot, hogy pattanásig feszült helyzet lesz a szektorban is, nem csak a beengedő kapuknál? Hány ember fog meghalni? Mer egyszerűen az egész szarhalmaz unióstul mindenestül csak akkor fog érdemi cselekvésbe, ha már meghalnak, S akkor ki lehet tiltani a magyarokat aunióból. Persze mi járnánk a legjobban...
vastagbor.atlatszo.hu/2015/09/08/az-europai-unio-legnagyobb-valsaga/
Gyurma

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Nem szívtam mellre, csak a futballtudásomból (mármint a gurulósból) ennyire telik. 😀 😀Az intersziti, külön dohányzóval és dühöngővel meg méretes Planetárium tacepaókkal.peterk2005nem kell mellre szívni. azért kérdeztem, mert a Vác a nyáron NB3->NB2 utat járt be a nyáron, a Kaposvár meg NB2->megye I-et. azóta megnéztem, szerintem összekeverted a Zetét (gyenge csapat) a Kaposvárral (nagyon gyenge csapat)
slowmotion

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
A Vastagbőr sokszor túltolja a biciklit, de az infografikáik vernek mindent.vastagbor.atlatszo.hu/2015/09/08/az-europai-unio-legnagyobb-valsaga/

több mint 10 éve
Mondjuk bevallom őszintén, én egy hónappal ezelőtt nem gondoltam volna hogy mostanra ilyen állapotok lesznek, és lehet hogy most még csak a 18. a sorban (szerinted), de ha így halad, akkor ez a szám kúszik feljebb is.Tízszer ennyi embert is le lehetne kezelni egy rendes infrastrukturális háttérrel, meg egy kis hajlandósággal a probléma megoldására. Csak ezeket meg kellett volna teremteni mielőtt ideér a tömeg. Ja, hogy akkor nem lett volna ekkora durranás, mert nem gyalogolt volna senki az M1-esen? Hát igen... Amúgy azon csodálkozok, hogy nem találta még ki valamelyik túlbuzgó államtitkár a gyalogos autópálya matricát.
eaglesmcnabb
Európa népessége 750 millió. Ha évente egymillióan érkeznének, az is kezelhető lenne (kellene, hogy legyen).
több mint 10 éve
nem kell mellre szívni. azért kérdeztem, mert a Vác a nyáron NB3->NB2 utat járt be a nyáron, a Kaposvár meg NB2->megye I-et.Az intersziti, külön dohányzóval és dühöngővel meg méretes Planetárium tacepaókkal.Nem a médiáról beszéltem, hanem rólunk közemberekről. A politikai média bevándorlókat mutogat elöl-hátul-alul-felül, a celeb bulvármédia meg Kiszel Tündével a címlapján jelenik meg. A sportmédia meg a magyar bajnokság legutóbbi Vác-Kaposvár meccséről cikkez a címoldalán. NFL vagy éppen US Open helyett. Ha ez az igazodási pont, akkor igazodnunk kéne mindenütt, nem? Vagy azt azért mégse? 😊bocs, csak érdeklődöm.
Egyébként, ha szerinted eltartott kisujjas sznobizmus az, hogy a kábé kétezer poszt között, ami itt az utóbbi 1 hónapban született bevándorlás témában, közte egy posztban valaki megemlíti, hogy időnként jó lenne fordítani egyet az újságban, mert nem csak a vezércikkről szól a világ, más meg ír egy szerinte jelenleg nagyobb problémát, akkor igazad van, ez tényleg a kocsma. 😀peterk2005
milyen Vác-Kaposvár?
slowmotion
peterk2005
azóta megnéztem, szerintem összekeverted a Zetét (gyenge csapat) a Kaposvárral (nagyon gyenge csapat)
több mint 10 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/oriasi_bajban_az_ensz_segelyszervezetei_a_menekultvalsag_kozepette.2.219204.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Az intersziti, külön dohányzóval és dühöngővel meg méretes Planetárium tacepaókkal.Nem a médiáról beszéltem, hanem rólunk közemberekről. A politikai média bevándorlókat mutogat elöl-hátul-alul-felül, a celeb bulvármédia meg Kiszel Tündével a címlapján jelenik meg. A sportmédia meg a magyar bajnokság legutóbbi Vác-Kaposvár meccséről cikkez a címoldalán. NFL vagy éppen US Open helyett. Ha ez az igazodási pont, akkor igazodnunk kéne mindenütt, nem? Vagy azt azért mégse? 😊bocs, csak érdeklődöm.
Egyébként, ha szerinted eltartott kisujjas sznobizmus az, hogy a kábé kétezer poszt között, ami itt az utóbbi 1 hónapban született bevándorlás témában, közte egy posztban valaki megemlíti, hogy időnként jó lenne fordítani egyet az újságban, mert nem csak a vezércikkről szól a világ, más meg ír egy szerinte jelenleg nagyobb problémát, akkor igazad van, ez tényleg a kocsma. 😀peterk2005
milyen Vác-Kaposvár?
slowmotion
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Nem a médiáról beszéltem, hanem rólunk közemberekről. A politikai média bevándorlókat mutogat elöl-hátul-alul-felül, a celeb bulvármédia meg Kiszel Tündével a címlapján jelenik meg. A sportmédia meg a magyar bajnokság legutóbbi Vác-Kaposvár meccséről cikkez a címoldalán. NFL vagy éppen US Open helyett. Ha ez az igazodási pont, akkor igazodnunk kéne mindenütt, nem? Vagy azt azért mégse? 😊bocs, csak érdeklődöm.
milyen Vác-Kaposvár?
több mint 10 éve
És mi akadályozza meg a nem kormánypárti médiát, hogy ezekkel foglalkozzon? a 444.hu azt hiszem, nem nevezhető vad-fideszes bagázsnak, mégis az első 20 hírből 18 migrál (+1 ultrák [hoolok] börtönbüntetése, +1 lengyel aranyvonat). ez 90%. nem biztos, hogy a keverttel van a baj, ha a kocsmában nem a pedagógus életpálya modell a téma... és egyébként mi jelentősége lenne, ha a földmutyi a közbeszéd tárgya lenne? a trafik mutyi kiverte a biztosítékot, aztán végigvitték, megcsinálták, nem történt semmi, nem borult lángba az ország. a fölszámoló mutyi már a kutyát sem érdekelte, csak azt, akinek közvetlenül az egzisztenciáját veszélyeztette. ez már nem az a demokrácia, amiben a közvélemény nyomást tud gyakorolni. nézd, én egy faék egyszerűségű fuvaros vagyok. nem én fogom megoldani az ország gondjait. nem azt állítom, hogy a migrációnál nincs nagyobb probléma, hanem azt, hogy a migrációról beszélgetőket lebirkázni, lehurrogni olyan fajta eltartott kisujjas sznobizmus, amiért nálunk vidéken az öregek finoman meglegyintettek, és igazuk volt. sehol nincs leírva, hogy az aktuálisan legégetőbb problémának kell címlapon szerepelni. igen, az adóelkerülés valószínűleg tisztán pénzben nézve ezer milliárdokkal többet vesz ki az állam zsebéből, mint amit eddig kerítéssel, bkv buszokkal együtt a migráció miatt költöttek. csak az nem kocsma téma.Nem a médiáról beszéltem, hanem rólunk közemberekről. A politikai média bevándorlókat mutogat elöl-hátul-alul-felül, a celeb bulvármédia meg Kiszel Tündével a címlapján jelenik meg. A sportmédia meg a magyar bajnokság legutóbbi Vác-Kaposvár meccséről cikkez a címoldalán. NFL vagy éppen US Open helyett. Ha ez az igazodási pont, akkor igazodnunk kéne mindenütt, nem? Vagy azt azért mégse? 😊
jorge
Egyébként, ha szerinted eltartott kisujjas sznobizmus az, hogy a kábé kétezer poszt között, ami itt az utóbbi 1 hónapban született bevándorlás témában, közte egy posztban valaki megemlíti, hogy időnként jó lenne fordítani egyet az újságban, mert nem csak a vezércikkről szól a világ, más meg ír egy szerinte jelenleg nagyobb problémát, akkor igazad van, ez tényleg a kocsma. 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond