NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
124
24
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 658
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Politika
65 feliratkozó
több mint 10 éve
Bazmeg, te olyan hülye vagy, ha tudnád, hogy forog a föld, kapaszkodnál...Miért, mi lesz, ha hatalomra sikerül (ne adja az isten) kerülnötök?Majd teszünk róla, hogy az ilyen káros, felforgató elemek ne érezzék olyan jól magukat itt. Ha jól tudom, az úriember a média területén érdekelt, ja hát az ő munkájára nem lesz a jövőben szükség, mert takarodhat el az összes szennyet árasztó médium, élen a retek klubbal meg a tv2-vel. Ha ez nem lenne elég, vannak még ötletek a tarsolyban. Ízléstelen, felháborító buzi-vonulást szervezel? Semmi probléma, majd valami jó kis átnevelő jellegű börtönben lesz 2-3 éved gondolkodni, a vonulást meg természetesen nem fogja engedélyezni a rendőrség. Gyalázod a magyarságot? Dettó. Kötelező sorkatonaságot, azonnal vissza. Az kiváló hely a nevelésre, egyébként is militáns, hazafias jellegű társadalom lenne a hosszú távú cél. Ehhez mindjárt lehet az oktatást is kapcsolni, cserkészmozgalmakat erősíteni, már egészen kisgyermekkortól kezdődően. A legfontosabb, hogy már egészen kiskortól, hazafias nevelést kapjanak a nebulók. Nincs túl sok új a nap alatt, elő lehet venni a Horthy-korszak oktatási szellemiségét, kicsit le kell porolni és kész. Nem kell feltétlen népirtást rendezni ahhoz, hogy bizonyos elemek rájöjjenek, hogy talán egy másik országban, lehetőleg innen jó távol szerencsésebb lenne új életet kezdeni. Ha mostani, létező példát akarok mondani, talán a Putyin-féle Oroszország jó kiindulási alap, az ilyen káros elemek kezelésére.
Amadeus91
Dub
több mint 10 éve
az ember szeretné azt hinni hogy egy demokratikus eu tagállamban nemMiért talán ma nem így megy?Az pedig valóban nem érdekel, hogy tisztelsz-e, nem a ti tiszteletetekre vágyom, noha ennek ellenére én személy szerint igyekszem tiszteletbe tartani még az ellenségeimet is, hasznos tud lenni.Akik nem értenek egyet veled, neadjisten még szóvá is teszik az már az ellenség kategória?
Dub
Azt hiszem értem már a hitleres megjegyzésedet...
kittli
cartman023
más kérdés hogy de
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Miért talán ma nem így megy?Az pedig valóban nem érdekel, hogy tisztelsz-e, nem a ti tiszteletetekre vágyom, noha ennek ellenére én személy szerint igyekszem tiszteletbe tartani még az ellenségeimet is, hasznos tud lenni.Akik nem értenek egyet veled, neadjisten még szóvá is teszik az már az ellenség kategória?
Dub
kittli
több mint 10 éve
Az pedig valóban nem érdekel, hogy tisztelsz-e, nem a ti tiszteletetekre vágyom, noha ennek ellenére én személy szerint igyekszem tiszteletbe tartani még az ellenségeimet is, hasznos tud lenni.Akik nem értenek egyet veled, neadjisten még szóvá is teszik az már az ellenség kategória?
Dub
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Bár tudom, téged nem érdekel, de innentől az ostobaság égető billogját soha nem mosod le magadról. Őszintén felfordul a gyomrom, hogy képes valaki a 21.században így gondolkodni, és az elnyomást vágyni. Undorító, ahogy leplezetlenül, gátlástalanul magasztalod az összes olyan rendszert/rendszert megalkotó közveszélyes pszichopatát, akik üldöztek mindent, ami nem illett az ő kis világképükbe. Tudod, ezért szép a jelenlegi Európa: gondolhatsz ilyeneket, a rendszer a gondolatokat nem kriminalizálja, nem fog ezért börtönbe zárni, és ez így van jól.Tudod mi a meleg? A reggeli forró tea, meg nyáron ha erősen süt a nap. Amit te itt leírtál, az már önmagában beteges gondolkodásmód. Miért kell a köszönés mellé hozzátenni egyből, hogy leszbikus vagyok? Kit érdekel, ki kiváncsi rá? Szerintem beteg elmére vall, aki egy bemutatkozást is már eleve így indít. Lehet mindenféle ideológiát gyártani köré, de ez abnormális, nem véletlenül nem tud két azonos nemű ember utódot nemzeni. Ezt nevezhetjük isteni vagy természeti törvénynek, kinek hogy tetszik, de a tény még tény marad. Hiába próbálnak mindenféle ideológiát gyártani hozzá a Sobri Jóska félék, nem változtat a dolgon.
Mesélek egy sztorit a melegekről, ha már érintetted őket megint, és gondolom, hogy ebben a témában is zéró személyes tapasztalaton alapszanak a gondolataid.
Egyik nap ültünk a campuson, odaült hozzánk az egyik óránkról egy csaj, akit látásból ugyan ismertünk, de alig beszélt valakivel, kicsit zárkózottnak tűnt, én se kerestem a társaságát, mert nem az esetem(😀). Leült, köszönt: "Sziasztok, xy vagyok, leszbikus". Tudod, mi volt? Leszarta mindenki, ugyanúgy lehetett vele beszélni, mint bárki mással, azzal a kivétellel, hogy amikor leszboszi és 13-as poénokat sütöttem el, nevetett. Nyíltan vállalta azt, hogy meleg, de nem ez a legszebb, hanem, hogy ő érdekes módon nem volt tele frusztrációval, sem gyűlölettel. Úgy mesélt a barátnőjéről, mint a világ legtermészetesebb dolgáról; boldog volt, és a végtelenségig nyitott, kedves. A maga teljességében élte át a szeretni és szeretve lenni érzését, ami nagyon kevés embernek adatik meg.
Ha neked inkább az a vonzó, hogy minden különbséget el kell tüntetni, mert az bomlasztó, szíved joga, de ne várd, hogy ezért bárki tiszteljen.
Igen, egy néger, buzi, zsidó vagyok.
dankodavid
Örülök, hogy tetszik neked a jelenlegi Európa, azért nagyon hosszútávra ne rendezkedj erre be, mert a gyerekeid vagy max az unokáid már nem ilyen formában fogják jó eséllyel élvezni. Legalábbis ha így megy tovább minden. Majd ha végleg túlszaporodják a muszlimok Európát, akkor majd megismerkedhetsz az igazi elnyomással, ahhoz képest az én elképzeléseim sehol nincsenek. Nekem egyébként a legjobban az ilyen "opportunistáktól" fordul fel a gyomrom, illetve ettől a szemlélettől, hogy odáig jut az ember az önzőségben, hogy már a saját fajtájának a fennmaradása sem érdekli. Megkérdőjelezni még a természet törvényeit is, mindenféle ideológiákat gyártani köré az megy. A saját kis önmaga érdekénél nem tud egy magasabb célt kitűzni, önmagán kívül nem érdekli semmi és senki, nem érdekli hogy az evilági létből való esetleges távozása után kit és mit hagy maga után. Amíg nyugodtan zabálhat, meg igénybe vehet bizonyos szolgáltatásokat pénzért, addig semmi más nem érdekli. Ezt a viselkedést még állatiasnak sem tudnám nevezni, hiszen még azok is igyekeznek legalább arról gondoskodni, hogy a fajtájuk fennmaradjon. Ez nem normális gondolkodásmód, ez deviancia. A sokszínűség nem egyenlő a beteges, természetellenes, deviáns viselkedések propagálásával. Az pedig valóban nem érdekel, hogy tisztelsz-e, nem a ti tiszteletetekre vágyom, noha ennek ellenére én személy szerint igyekszem tiszteletbe tartani még az ellenségeimet is, hasznos tud lenni.
Szerkesztette: Dub
több mint 10 éve
Bár tudom, téged nem érdekel, de innentől az ostobaság égető billogját soha nem mosod le magadról. Őszintén felfordul a gyomrom, hogy képes valaki a 21.században így gondolkodni, és az elnyomást vágyni. Undorító, ahogy leplezetlenül, gátlástalanul magasztalod az összes olyan rendszert/rendszert megalkotó közveszélyes pszichopatát, akik üldöztek mindent, ami nem illett az ő kis világképükbe. Tudod, ezért szép a jelenlegi Európa: gondolhatsz ilyeneket, a rendszer a gondolatokat nem kriminalizálja, nem fog ezért börtönbe zárni, és ez így van jól.Miért, mi lesz, ha hatalomra sikerül (ne adja az isten) kerülnötök?Dub
Amadeus91
Mesélek egy sztorit a melegekről, ha már érintetted őket megint, és gondolom, hogy ebben a témában is zéró személyes tapasztalaton alapszanak a gondolataid.
Egyik nap ültünk a campuson, odaült hozzánk az egyik óránkról egy csaj, akit látásból ugyan ismertünk, de alig beszélt valakivel, kicsit zárkózottnak tűnt, én se kerestem a társaságát, mert nem az esetem(😀). Leült, köszönt: "Sziasztok, xy vagyok, leszbikus". Tudod, mi volt? Leszarta mindenki, ugyanúgy lehetett vele beszélni, mint bárki mással, azzal a kivétellel, hogy amikor leszboszi és 13-as poénokat sütöttem el, nevetett. Nyíltan vállalta azt, hogy meleg, de nem ez a legszebb, hanem, hogy ő érdekes módon nem volt tele frusztrációval, sem gyűlölettel. Úgy mesélt a barátnőjéről, mint a világ legtermészetesebb dolgáról; boldog volt, és a végtelenségig nyitott, kedves. A maga teljességében élte át a szeretni és szeretve lenni érzését, ami nagyon kevés embernek adatik meg.
Ha neked inkább az a vonzó, hogy minden különbséget el kell tüntetni, mert az bomlasztó, szíved joga, de ne várd, hogy ezért bárki tiszteljen.
Igen, egy néger, buzi, zsidó vagyok.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
De hogy melyik osztályban, azt is mi döntjük el - ezt már láthattad is.Ez övön aluli volt te szemét opportunista.
Sobri
😉
több mint 10 éve
Na, erre szokják mondani, hogy álmodik a nyomor. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Miért, mi lesz, ha hatalomra sikerül (ne adja az isten) kerülnötök?Majd teszünk róla, hogy az ilyen káros, felforgató elemek ne érezzék olyan jól magukat itt. Ha jól tudom, az úriember a média területén érdekelt, ja hát az ő munkájára nem lesz a jövőben szükség, mert takarodhat el az összes szennyet árasztó médium, élen a retek klubbal meg a tv2-vel. Ha ez nem lenne elég, vannak még ötletek a tarsolyban. Ízléstelen, felháborító buzi-vonulást szervezel? Semmi probléma, majd valami jó kis átnevelő jellegű börtönben lesz 2-3 éved gondolkodni, a vonulást meg természetesen nem fogja engedélyezni a rendőrség. Gyalázod a magyarságot? Dettó. Kötelező sorkatonaságot, azonnal vissza. Az kiváló hely a nevelésre, egyébként is militáns, hazafias jellegű társadalom lenne a hosszú távú cél. Ehhez mindjárt lehet az oktatást is kapcsolni, cserkészmozgalmakat erősíteni, már egészen kisgyermekkortól kezdődően. A legfontosabb, hogy már egészen kiskortól, hazafias nevelést kapjanak a nebulók. Nincs túl sok új a nap alatt, elő lehet venni a Horthy-korszak oktatási szellemiségét, kicsit le kell porolni és kész. Nem kell feltétlen népirtást rendezni ahhoz, hogy bizonyos elemek rájöjjenek, hogy talán egy másik országban, lehetőleg innen jó távol szerencsésebb lenne új életet kezdeni. Ha mostani, létező példát akarok mondani, talán a Putyin-féle Oroszország jó kiindulási alap, az ilyen káros elemek kezelésére.
Amadeus91
több mint 10 éve
Miért, mi lesz, ha hatalomra sikerül (ne adja az isten) kerülnötök?Azt, hogy kettőnk közül melyik a szerencsétlenebb ne firtassuk, lehet hogy meglepődnél. Nem is reagálnék a személyeskedésedre, csak annyit hogy azért a bőröndöt tartsd előkészítve, mert ha egyszer visszaleng az inga, akkor neked meg a hozzád hasonlóknak gyorsan kell majd pakolni (és akkor nektek még a rosszlanyok.hu sem fog megmaradni, mert legkisebb problémád is nagyobb lesz annál, hogy ilyesmivel foglalkozz).Tegyék, szívük joga, de azt a jogot hagyják már meg nekünk, hogy mi kifélékkel meg mifélékkel szeretnénk megosztani jobb sorsra érdemes kishazánkat.Nem, nem hagyjuk meg nektek, szerencsétlen otthonról puffogó, szavazni se járó lúzereknek.
Dub
Azt majd mi, akik a demokráciát ténylegesen működtetjük eldöntjük.
Ha érdekel miként, elég csak a híreket követned az elkövetkező években.
(Nektek marad az ostoba üvöltözés, dühöngés, mondjuk egy focimeccsen. De hogy melyik osztályban, azt is mi döntjük el - ezt már láthattad is.)
Én például a Sobri Jóska féle liberálisokat valamilyen szinten tudom tisztelni, még ha nem is szeretem őket.Én nem tartom magam liberálisnak, ha már valami kell legyek, akkor az az opportunista vagy a pragmatikus.
Dub
És vajmi kevés dolgot tolerálok, de még annál is kevesebbet akarok megváltoztatni, mivel az életemre elenyésző a hatása. A legtöbbet leginkább leszarom, épp ezért tűnik úgy, mintha tolerálnám, de szimplán csak nem érdekel.
Pl. a melegeknek, cigányoknak, menekülteknek összesen az elmúlt 20 év alatt nem volt annyi hatása az életemre, mint egy két héttel ezelötti pénteken elfogyasztott vacsinak, ami kissé megfosatott.
Ő legalább nem csinál úgy, mintha nem az lenne ami. Én ezt tisztelem benne, még ha nagyon nem is értek vele egyet. A legtöbb szalon-náci még akkor is tagadja, és elnevezi magát hungaristának, meg ilyenek. Nem, aki fasiszta, legyen az, nem kell azt tagadni.Nem kell, de sok érdem sincs felvállalni egy ilyen ostobaságot, pláne ha ennyire nyilvánvaló.
Gyurma
Attól meg, hogy valaki következetesen hülye, még hülye marad.
Azon meg sok tisztelnivaló nincs.
Sobri
Dub
több mint 10 éve
Azt, hogy kettőnk közül melyik a szerencsétlenebb ne firtassuk, lehet hogy meglepődnél. Nem is reagálnék a személyeskedésedre, csak annyit hogy azért a bőröndöt tartsd előkészítve, mert ha egyszer visszaleng az inga, akkor neked meg a hozzád hasonlóknak gyorsan kell majd pakolni (és akkor nektek még a rosszlanyok.hu sem fog megmaradni, mert legkisebb problémád is nagyobb lesz annál, hogy ilyesmivel foglalkozz).Tegyék, szívük joga, de azt a jogot hagyják már meg nekünk, hogy mi kifélékkel meg mifélékkel szeretnénk megosztani jobb sorsra érdemes kishazánkat.Nem, nem hagyjuk meg nektek, szerencsétlen otthonról puffogó, szavazni se járó lúzereknek.
Dub
(Nektek marad az ostoba üvöltözés, dühöngés, mondjuk egy focimeccsen. De hogy melyik osztályban, azt is mi döntjük el - ezt már láthattad is.)
Én például a Sobri Jóska féle liberálisokat valamilyen szinten tudom tisztelni, még ha nem is szeretem őket.Én nem tartom magam liberálisnak, ha már valami kell legyek, akkor az az opportunista vagy a pragmatikus.
Dub
És vajmi kevés dolgot tolerálok, de még annál is kevesebbet akarok megváltoztatni, mivel az életemre elenyésző a hatása. A legtöbbet leginkább leszarom, épp ezért tűnik úgy, mintha tolerálnám, de szimplán csak nem érdekel.
Pl. a melegeknek, cigányoknak, menekülteknek összesen az elmúlt 20 év alatt nem volt annyi hatása az életemre, mint egy két héttel ezelötti pénteken elfogyasztott vacsinak, ami kissé megfosatott.
Ő legalább nem csinál úgy, mintha nem az lenne ami. Én ezt tisztelem benne, még ha nagyon nem is értek vele egyet. A legtöbb szalon-náci még akkor is tagadja, és elnevezi magát hungaristának, meg ilyenek. Nem, aki fasiszta, legyen az, nem kell azt tagadni.Nem kell, de sok érdem sincs felvállalni egy ilyen ostobaságot, pláne ha ennyire nyilvánvaló.
Gyurma
Sobri
több mint 10 éve
Tegyék, szívük joga, de azt a jogot hagyják már meg nekünk, hogy mi kifélékkel meg mifélékkel szeretnénk megosztani jobb sorsra érdemes kishazánkat.Nem, nem hagyjuk meg nektek, szerencsétlen otthonról puffogó, szavazni se járó lúzereknek.
Dub
Dub
Gyurma
több mint 10 éve
Soha nem volt olyan hogy feher Europa. Se 100, 500, 1000, 1500, 2000 eve. Mi se vagyunk azok (kunok, szekelyek.. sumerok? ugyanmar), a del-spanyolok se, az oroszok se, a gorog/torok/szlav hordak se, es meg sokan masok se.Mint nagy fasiszta, biztos tisztaban vagy a Romai Birodalom tortenetevel, aminek ujraeleszteserol Mussolini almodott.. na az is egy nagyon feher Romai Birodalom volt. Egeszen addig, amig meg nem jottek eszakrol a civilizalt feher europaiak.. jo volt ott persze afrikai/azsiai turista is, mert ugyebar tul nagy volt az a Feher Europai Romai Birodalom, de akarhogy is nezzuk, az europaiak kezdtek (Alaric, Genseric, aki szinten magyar volt ugyebar!!!)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Tényleg nem ezt kéne csinálniuk, a saját halálos ítéletüket írják alá. És mindezt ráadásul önként, mosolyogva. Ezt nem csak én állítom, nézz meg mondjuk egy mostanában készült Nógrádi György interjút, rá sok mindent lehet mondani, de azt nem hogy náci meg fasiszta. De felőlem tegyék a németek, ha akarják, de ne erőltessék ugyanezt ránk is.Na, most akkor miről is van szó? Mert úgy indítottál, hogy hülye Merkel és hülye Európa, és nem ezt kéne csinálniuk.Az ezzel a probléma, hogy sok-sok millió olyan európai van, aki inkább teszi európába a saját ott született bevándorlóit, mint mondjuk minket magyarokat. A szláv népekről, vagy a balkáni népekről nem is beszélve. Szóval, ha lekaparod a felszínt, akkor oda fogsz jutni, hogy nem európaiként próbálod megmondani Európának, hogy ki az európai. 😀Tegyék, szívük joga, de azt a jogot hagyják már meg nekünk, hogy mi kifélékkel meg mifélékkel szeretnénk megosztani jobb sorsra érdemes kishazánkat.
Dub
peterk2005
peterk2005
több mint 10 éve
Na, most akkor miről is van szó? Mert úgy indítottál, hogy hülye Merkel és hülye Európa, és nem ezt kéne csinálniuk.Tegyék, szívük joga, de azt a jogot hagyják már meg nekünk, hogy mi kifélékkel meg mifélékkel szeretnénk megosztani jobb sorsra érdemes kishazánkat.Amikor az elsőket befogadták, már ott is hibáztak. Persze tudom, jó volt az olcsó munkaerő, akikre rá lehet a szar munkát verni. Ha anno a nyugat így döntött, most egyék meg amit főztek, de ne akarják már ránk is ránk erőltetni ugyanezt. Kevés szar van amiből kimaradtunk az utóbbi időkben, de ha legalább ezt megúsztuk, akkor ne nyomják már ezt is ránk. A fehér Európa, meg a migráns kifejezés szerintem nem fedezi teljes mértékben egymást, hiszen nem tennék egy lapra mondjuk egy orosz bevándorlót egy arabbal vagy fekete-afrikaival.Az ezzel a probléma, hogy sok-sok millió olyan európai van, aki inkább teszi európába a saját ott született bevándorlóit, mint mondjuk minket magyarokat. A szláv népekről, vagy a balkáni népekről nem is beszélve. Szóval, ha lekaparod a felszínt, akkor oda fogsz jutni, hogy nem európaiként próbálod megmondani Európának, hogy ki az európai. 😀
Dub
peterk2005
Dub

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Tegyék, szívük joga, de azt a jogot hagyják már meg nekünk, hogy mi kifélékkel meg mifélékkel szeretnénk megosztani jobb sorsra érdemes kishazánkat.Amikor az elsőket befogadták, már ott is hibáztak. Persze tudom, jó volt az olcsó munkaerő, akikre rá lehet a szar munkát verni. Ha anno a nyugat így döntött, most egyék meg amit főztek, de ne akarják már ránk is ránk erőltetni ugyanezt. Kevés szar van amiből kimaradtunk az utóbbi időkben, de ha legalább ezt megúsztuk, akkor ne nyomják már ezt is ránk. A fehér Európa, meg a migráns kifejezés szerintem nem fedezi teljes mértékben egymást, hiszen nem tennék egy lapra mondjuk egy orosz bevándorlót egy arabbal vagy fekete-afrikaival.Az ezzel a probléma, hogy sok-sok millió olyan európai van, aki inkább teszi európába a saját ott született bevándorlóit, mint mondjuk minket magyarokat. A szláv népekről, vagy a balkáni népekről nem is beszélve. Szóval, ha lekaparod a felszínt, akkor oda fogsz jutni, hogy nem európaiként próbálod megmondani Európának, hogy ki az európai. 😀
Dub
peterk2005
több mint 10 éve
Amikor az elsőket befogadták, már ott is hibáztak. Persze tudom, jó volt az olcsó munkaerő, akikre rá lehet a szar munkát verni. Ha anno a nyugat így döntött, most egyék meg amit főztek, de ne akarják már ránk is ránk erőltetni ugyanezt. Kevés szar van amiből kimaradtunk az utóbbi időkben, de ha legalább ezt megúsztuk, akkor ne nyomják már ezt is ránk. A fehér Európa, meg a migráns kifejezés szerintem nem fedezi teljes mértékben egymást, hiszen nem tennék egy lapra mondjuk egy orosz bevándorlót egy arabbal vagy fekete-afrikaival.Az ezzel a probléma, hogy sok-sok millió olyan európai van, aki inkább teszi európába a saját ott született bevándorlóit, mint mondjuk minket magyarokat. A szláv népekről, vagy a balkáni népekről nem is beszélve. Szóval, ha lekaparod a felszínt, akkor oda fogsz jutni, hogy nem európaiként próbálod megmondani Európának, hogy ki az európai. 😀
Dub

több mint 10 éve
Ez már csak nézőpont meg egyéni ízlés kérdése. Én például a Sobri Jóska féle liberálisokat valamilyen szinten tudom tisztelni, még ha nem is szeretem őket. Értem ezalatt a következetességet. Tehát ha egy kérdésben, például ha a magyarságot kell derogálni, akkor a szólásszabadságra hivatkozunk, akkor egy másik kérdésben, ami legyen mondjuk a holokauszt bűneinek a tagadása, ne követeljük a leghangosabban a szájkosár törvényt. Teljesen mindegy, hogy történelmileg hogyan volt, ha valaki demokratának meg liberálisnak mondja magát, akkor amellett is kiáll, hogy joga legyen bárkinek bármit mondani, még ha egyébként hülyeség is. Ezért nevetséges ez a nyugatról jövő baromság is, hogy ugyan toleránsak vagyunk, meg demokraták meg liberálisok, de ha bizonyos dolgokat mondassz vagy meg merészelsz kérdőjelezni (attól függetlenül, hogy egyébként hülyeség-e a dolog), akkor büntetőeljárással, rosszabb esetben még börtönnel is szembe nézhetsz. Így nem tudom elfogadni azt, ha például Németország demokráciára meg a fentebb sorolt értékrendekre hivatkozik, mert ez nem az. Az nem demokrácia, hogy bizonyos dolgokat szabadon mondhatsz meg tehetsz, de csak addig amíg bizonyos köröknek ez tetszik, vagy éppen az aktuális, őáltaluk meghatározott politikai korrektségbe belefér. Mivel én nem mondom magam demokratának, ezért számomra ez nem probléma, ha én osztanám a lapokat sem lenne ez másképp, csak más oldalról fújna a szél, de nevetségesnek tartom mikor ilyen értékekre hivatkoznak.Kicsit (nem is kicsit) összemosódik a demokrácia és a liberalizmus, a kettő nagyon nem ugyanaz. Van kereszténydemokrácia is. Még klerikális rendszerben is. Ebben az általánosító megfogalmazásban ahogy a demokráciát használod, egyébként a fasizmus is demokrácia. 😊
Dub
A liberalizmus pedig nem egyenlő az anarchiával. Csak az anarchia az, ahol mindent csinálhatsz, mindent mondhatsz. Ilyen rendszer meg nincs. Még a magukat anarchistáknak mondó csoportokban, szervezetekben sincs. 😀

több mint 10 éve
Az megvan, hogy a "fehér Európában" jelenleg körülbelül 100 millió első- illetve másodgenerációs migráns él, a világ minden tájáról? És az is megvan, hogy most éppen a rossz forgatókönyvek szerint is max. 1-2 millió emberről beszélünk?Amikor az elsőket befogadták, már ott is hibáztak. Persze tudom, jó volt az olcsó munkaerő, akikre rá lehet a szar munkát verni. Ha anno a nyugat így döntött, most egyék meg amit főztek, de ne akarják már ránk is ránk erőltetni ugyanezt. Kevés szar van amiből kimaradtunk az utóbbi időkben, de ha legalább ezt megúsztuk, akkor ne nyomják már ezt is ránk. A fehér Európa, meg a migráns kifejezés szerintem nem fedezi teljes mértékben egymást, hiszen nem tennék egy lapra mondjuk egy orosz bevándorlót egy arabbal vagy fekete-afrikaival.
Úgyhogy lehet Merkelt szidni, lehet az EU képviselőket szidni, mert okot azt adnak rá. De ez a történet k**vára nem a fehér Európáról szól, mert az kb. - Hitler elméjén kívül - sose vót.
peterk2005
több mint 10 éve
Lehet, hogy nekem gyenge az emlékezőképességem, de nem dereng, hogy az kampánytéma lett volna, hogy hány százezer vagy millió bevándorlót kíván befogadni Európa. Gyanítom Angela Merkel sem ezzel nyerte meg a választásokat, de ha esetleg tévednék, nyugodtan javítsatok ki. Mindenesetre a fehér Európa halálát fogja ez csak elhozni, sohasem fogom tudni megérteni, miért jó egy újabb problémahalmot a nyakunkba venni. Nincs az a gazdasági, sem semmilyen ál-humanista szempont, ami megérné ezt az árat szerintem.DubAz megvan, hogy a "fehér Európában" jelenleg körülbelül 100 millió első- illetve másodgenerációs migráns él, a világ minden tájáról? És az is megvan, hogy most éppen a rossz forgatókönyvek szerint is max. 1-2 millió emberről beszélünk?
Úgyhogy lehet Merkelt szidni, lehet az EU képviselőket szidni, mert okot azt adnak rá. De ez a történet k**vára nem a fehér Európáról szól, mert az kb. - Hitler elméjén kívül - sose vót.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 10 éve
Ez már csak nézőpont meg egyéni ízlés kérdése. Én például a Sobri Jóska féle liberálisokat valamilyen szinten tudom tisztelni, még ha nem is szeretem őket. Értem ezalatt a következetességet. Tehát ha egy kérdésben, például ha a magyarságot kell derogálni, akkor a szólásszabadságra hivatkozunk, akkor egy másik kérdésben, ami legyen mondjuk a holokauszt bűneinek a tagadása, ne követeljük a leghangosabban a szájkosár törvényt. Teljesen mindegy, hogy történelmileg hogyan volt, ha valaki demokratának meg liberálisnak mondja magát, akkor amellett is kiáll, hogy joga legyen bárkinek bármit mondani, még ha egyébként hülyeség is. Ezért nevetséges ez a nyugatról jövő baromság is, hogy ugyan toleránsak vagyunk, meg demokraták meg liberálisok, de ha bizonyos dolgokat mondassz vagy meg merészelsz kérdőjelezni (attól függetlenül, hogy egyébként hülyeség-e a dolog), akkor büntetőeljárással, rosszabb esetben még börtönnel is szembe nézhetsz. Így nem tudom elfogadni azt, ha például Németország demokráciára meg a fentebb sorolt értékrendekre hivatkozik, mert ez nem az. Az nem demokrácia, hogy bizonyos dolgokat szabadon mondhatsz meg tehetsz, de csak addig amíg bizonyos köröknek ez tetszik, vagy éppen az aktuális, őáltaluk meghatározott politikai korrektségbe belefér. Mivel én nem mondom magam demokratának, ezért számomra ez nem probléma, ha én osztanám a lapokat sem lenne ez másképp, csak más oldalról fújna a szél, de nevetségesnek tartom mikor ilyen értékekre hivatkoznak.Hasonlóan tiszteletre méltó.Korábban már felmerült ez a kérdés, én nem náci vagyok, hanem fasiszta. Nem teljesen ugyanaz a kettő.Ha rajtam múlna, valamiféle Mussolini-féle fasiszta berendezkedést tudnék támogatni, bár megvallom őszintén, ha esetleg újra felemelkedne egy osztrák festő, akkor sem fakadnék sírva. 😊Milyen jó, hogy te amúgy nem vagy náci.
Dub
dankodavid
Dub
dankodavid
több mint 10 éve
Ő legalább nem csinál úgy, mintha nem az lenne ami. Én ezt tisztelem benne, még ha nagyon nem is értek vele egyet. A legtöbb szalon-náci még akkor is tagadja, és elnevezi magát hungaristának, meg ilyenek. Nem, aki fasiszta, legyen az, nem kell azt tagadni. A fasizmus tud szalonképes lenni, eleve eszmetörténetileg a nácik ugye a fasisztáktól tanultak (meg a kommunistáktól), és nem fordítva. A mai szélsőjobbos pártok jó része fasiszta, csak nem mondják ki, mert hát a nácik...Hasonlóan tiszteletre méltó.Korábban már felmerült ez a kérdés, én nem náci vagyok, hanem fasiszta. Nem teljesen ugyanaz a kettő.Ha rajtam múlna, valamiféle Mussolini-féle fasiszta berendezkedést tudnék támogatni, bár megvallom őszintén, ha esetleg újra felemelkedne egy osztrák festő, akkor sem fakadnék sírva. 😊Milyen jó, hogy te amúgy nem vagy náci.
Dub
dankodavid
Dub
dankodavid
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 10 éve
Áhh...
több mint 10 éve
Hasonlóan tiszteletre méltó.Korábban már felmerült ez a kérdés, én nem náci vagyok, hanem fasiszta. Nem teljesen ugyanaz a kettő.Ha rajtam múlna, valamiféle Mussolini-féle fasiszta berendezkedést tudnék támogatni, bár megvallom őszintén, ha esetleg újra felemelkedne egy osztrák festő, akkor sem fakadnék sírva. 😊Milyen jó, hogy te amúgy nem vagy náci.
Dub
dankodavid
Dub
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Korábban már felmerült ez a kérdés, én nem náci vagyok, hanem fasiszta. Nem teljesen ugyanaz a kettő.Ha rajtam múlna, valamiféle Mussolini-féle fasiszta berendezkedést tudnék támogatni, bár megvallom őszintén, ha esetleg újra felemelkedne egy osztrák festő, akkor sem fakadnék sírva. 😊Milyen jó, hogy te amúgy nem vagy náci.
Dub
dankodavid