NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 264 — The Mathematician
az indokolt a kerítésre ennyit tudok mondani :
 southpark.cc.com/full-episodes/s06e11-child-abduction-is-not-funny

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 026
Nem hinnem hogy a sajto hergelte oket, inkabb kulfoldi vagy akar sajat titkosszolgalatok inkabb eszembe jutnak a cirkusz sok oldalnak jol jon. Oroszoknak, nekunk is,hiszen indokolt a kerites a vedelem hiszen megmentjuk a "csurhetol" a kereszteny vilagot.

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Erre a riporter verősdire kíváncsi lennék azért a másik szemszögből is mert akkora kamu szarnak tűnik hogy csak na, persze vezető hír.
JayB
nem kamu mindenkit legyepáltak az első sorokból, köztük volt egy kishalomnyi újságíró is. DE ugye mit is keresett ott, tudósítjuk vagy gyártjuk?
sutianap
mit keresne? adja neked és nekem is a napi friss elborzasztó hírt, képekkel videókkal amin jót borzongunk majd ipod nyomogatás közben büfögünk egyet.. de gondolom előtte hergelte a tömeget hogy baszki idáig jöttetek és már fel is adjátok, semmi kőzápor vagy gumiégetés?
igaz Egyiptomban durvább dolgok történtek a tudósítókkal..
Josszi
igenis hergeli a tömeget, azzal, hogy úgy érzik betakarózhatnak az újságíróval, azzal hogy elbújnak az asszonyok meg a gyerekek mögé. Ki használ ki kit? Igenis kurvajól használják a sajtót, mindenki szír, mindenki január elsején született és mindenki beszopja a legordasabb hazugságokat is. A tegnapelőtt jöttem damaszkuszból, játékteremben dolgoztam, ja öcsém nekem meg háromágú kolbászom van, ha nagy helikoptert akarsz látni....
sutianap
De jo neked.. tudsz vele repulni 😀
Kicsit altalanositasz nem?

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Erre a riporter verősdire kíváncsi lennék azért a másik szemszögből is mert akkora kamu szarnak tűnik hogy csak na, persze vezető hír.
JayB
nem kamu mindenkit legyepáltak az első sorokból, köztük volt egy kishalomnyi újságíró is. DE ugye mit is keresett ott, tudósítjuk vagy gyártjuk?
sutianap
mit keresne? adja neked és nekem is a napi friss elborzasztó hírt, képekkel videókkal amin jót borzongunk majd ipod nyomogatás közben büfögünk egyet.. de gondolom előtte hergelte a tömeget hogy baszki idáig jöttetek és már fel is adjátok, semmi kőzápor vagy gumiégetés?
Josszi
igenis hergeli a tömeget, azzal, hogy úgy érzik betakarózhatnak az újságíróval, azzal hogy elbújnak az asszonyok meg a gyerekek mögé. Ki használ ki kit? Igenis kurvajól használják a sajtót, mindenki szír, mindenki január elsején született és mindenki beszopja a legordasabb hazugságokat is. A tegnapelőtt jöttem damaszkuszból, játékteremben dolgoztam, ja öcsém nekem meg háromágú kolbászom van, ha nagy helikoptert akarsz látni....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
JayB
sutianap

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
JayB
sutianap
Sajnos pont a balhét nem láttam egy hülye telefon miatt, de az előtte lévő pillanatokban tisztán látszott, hogy az első sorokban ott kattintgattak a képeikkel. Mikor jött a gáz és a víz, a tömeg elsöpörte őket, valamint a rendőr nem kérdez ilyenkor.
NB2
aindexen megvan pont a kirobbanás, kábé a harmadik sorból véve

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 471 — nabege2@yahoo.com
JayB
sutianap
Sajnos pont a balhét nem láttam egy hülye telefon miatt, de az előtte lévő pillanatokban tisztán látszott, hogy az első sorokban ott kattintgattak a képeikkel. Mikor jött a gáz és a víz, a tömeg elsöpörte őket, valamint a rendőr nem kérdez ilyenkor.
több mint 10 éve
JayB

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 264 — The Mathematician
 pendulum.blog.hu/2015/09/16/mitoszok_es_tenyek_a_muzulman_bevandorlasrol

érdekes írás, nem mondom hogy 100%ig tényszerű, de egy olvasást minimum megér mindenkinek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
 hunmob.com/hatarvedelem-parancsra-varunk/
baggio
fontos, hogy mindenki megfelelően értékelje a saját szerepét. parancsra? wtf?
több mint 10 éve
nem ő volt aki azt mondta egy magyar baka szuronya felér 10 Nato katonával? 😀
Josszi
Az Lányi Zsolt volt.
Amador
köszönöm az infót 😀

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Amúgy a határvédő labdarúgó-szurkolókkal mi van mostanában? Emlékszem volt a hírekben, hogy a déli határon kóricálnak menekültek után nézve, mostanában viszont nem volt a hírekben (vagy csak én siklottam át felette)
JSanyo
gondolom a többség tanul, esetleg dolgozik, persze nem valószínű, hogy épp a szívsebészeten pörgetik a szikét, de valami egyszerűbbet. este hazamennek, esetleg kocsmába. moziba. sétálni. galambot etetni. ilyesmi.

zárt határok mellett nem igazán értem a kérdés relevanciáját.
jorge
jogos, és nyilván ezen a héten már kicsit idejétmúlt a kérdés, csak valahogy elhalkultak ezek a hangok már korábban is, kicsit furcsálltam.
JSanyo
baggio
Hozzászólások között: "...hogy újra legyen összefogás és eltűnjön a hangadók által szított megosztottság szurkoló, rendőr, zsidó, keresztény, között!"

Erre válasz: "Na azért ebből az összefogásból hagyjuk ki a zsidót! Miattuk van minden rossz."

😀

Egy kincs ez a cikk, új jelszót tűzhet zászlóra a hatalom: Nem leszünk gyarmat kalifátus!

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Amador Los Angeles Rams 273
Josszi
Az Lányi Zsolt volt.
több mint 10 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 374 — no es importante
Amúgy a határvédő labdarúgó-szurkolókkal mi van mostanában? Emlékszem volt a hírekben, hogy a déli határon kóricálnak menekültek után nézve, mostanában viszont nem volt a hírekben (vagy csak én siklottam át felette)
JSanyo
gondolom a többség tanul, esetleg dolgozik, persze nem valószínű, hogy épp a szívsebészeten pörgetik a szikét, de valami egyszerűbbet. este hazamennek, esetleg kocsmába. moziba. sétálni. galambot etetni. ilyesmi.

zárt határok mellett nem igazán értem a kérdés relevanciáját.
jorge
jogos, és nyilván ezen a héten már kicsit idejétmúlt a kérdés, csak valahogy elhalkultak ezek a hangok már korábban is, kicsit furcsálltam.
JSanyo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 733
több mint 10 éve
A lista még gondolom bővíthető, de azért van pár alternatíva...

iktriad
körkörös támadásra kell felkészülni. 😀
Josszi
Für Lajos is a körkörös védelemről vizionált még az Antall kormány idején. LOL
iktriad

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 671 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

iktriad
körkörös támadásra kell felkészülni. 😀
Josszi
Für Lajos is a körkörös védelemről vizionált még az Antall kormány idején. LOL
több mint 10 éve

iktriad
körkörös támadásra kell felkészülni, már tanulmányozzák Enver Hodzsa iránymutatásait, és a magyar üvegszálas betont is 😀

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
A szerbekről nem kell kiokosítanod, a 90-es évek elején amikor legzűrösebb volt a helyzet, én pont akkor voltam katona, a 31.sz Kapos Harcászati Repülőezrednél amelynek a déli határ (légtér) biztosítása volt a feladata. Nem másoktól hallottam a hajmeresztő sztorikat, hanem ott voltam.
Jan
Noszlopy Gáspár Vezetésbiztosító Zászlóalj, Kaposvár. 😉
Szolgálatban, amikor a szerb gép átlibbent Barcsnál.
Azonnal eligazítás az ÜTI-nél, a hadnagyom meg nem hitte el, hogy a "hazát támadják", amikor jelentettem neki, hogy mi volt lent. Szórakozzak a ... majd visszament iszogatni. 😊
Sobri
Én akkor pont nem voltam szolgálatban. De volt azonkívül is jópár I. fokú riasztás, mikor mind a 4 készültségi gép fent volt, egy időben heti rendszerességgel repültek be a szerbek, és szerintem nagyon várták már hogy mi lőjünk először.
Jan
tudták ők hogy nem fogunk... azért is volt az a jó pár határsértés fegyveresen.
senki nem lőtt 😀 hálistennek..

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 228
JSanyo
Elindult a szervezés, egyelőre kivárás van. Privátban írok többet ha érdekel.
Bazzani
Bazza, átmész Svejkbe?
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 416 — Steelers fan
A szerbekről nem kell kiokosítanod, a 90-es évek elején amikor legzűrösebb volt a helyzet, én pont akkor voltam katona, a 31.sz Kapos Harcászati Repülőezrednél amelynek a déli határ (légtér) biztosítása volt a feladata. Nem másoktól hallottam a hajmeresztő sztorikat, hanem ott voltam.
Jan
Azonnal eligazítás az ÜTI-nél, a hadnagyom meg nem hitte el, hogy a "hazát támadják", amikor jelentettem neki, hogy mi volt lent. Szórakozzak a ... majd visszament iszogatni. 😊
Sobri
Én akkor pont nem voltam szolgálatban. De volt azonkívül is jópár I. fokú riasztás, mikor mind a 4 készültségi gép fent volt, egy időben heti rendszerességgel repültek be a szerbek, és szerintem nagyon várták már hogy mi lőjünk először.
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
JSanyo
Elindult a szervezés, egyelőre kivárás van. Privátban írok többet ha érdekel.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 671 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Jan
Sobri
fatalista volt a lelkem.. az akkor is igen kiváló MH mit csinált volna? AMD-vel lövi a szerb Galebeket? 😀
Josszi
minek karabéllyal? ott voltak Taszáron a MiG-ek (höhöhö), minek galambokra csúzlival...
több mint 10 éve
ehe, azér vannak a váteszek, csak kéne néha hallgatni a izét, a hangot, akkor tudnánk, nesztek

Szálem alejkum! (Magyar)

Szálem alejkum!
Utcára, ifjuság, mint a tájfun!
Szabadság vár lenn az allékon:
Plakátokkal nyissunk frontot,
De alatta a mellünkben
Vér buzogjon,
S a plakátokon ez álljon:
Szálem alejkum!
Nem kell több szaharinos szív,
Nem kell a sajgó helyekre
Steril kompromisszum-pólya.
Hol a szív mértéktelen lett,
Hol a lélek szíkföld sója,
Beguríthatunk abba tetszés
Szerint akár egy hordó szeszt is -
Nem segít.
Fejjel ki-ki ne mállassza
A falat, úgy csak megtámasztja,
És a vastag néni testén se szívóskodj: vén, legyen vén!
Itt most két és félmilliónyi
Rajban kell világos szót szólni,
Kijelenteni önként, tüstént,
Kábé jerikói kürtként:
Szálem alejkum!

Binkis, Kazys 1922