NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
206
29
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Politika
65 feliratkozó
több mint 10 éve
A horvátok tolnak át Mo.-ra mindenkit. A nagy duma az persze ment, most meg buszoztatják őket hozzánk, sz.rjon sünt az összes sunyi képmutató balkáni köcsög.
több mint 10 éve
Szíre válogatja, hogy éppen arab, kurd vagy örmény az anyanyelve. Vagy éppen arámi. És hát ezek nem múlt héten indultak el otthonról, hanem 1-2 éve táborokban élnek, úton vannak, találkoznak, együtt élnek másokkal. Ha fél évet élek együtt szatmári erdélyi magyarokkal egy táborban, akkor nem hiszem, hogy ne tudnék úgy felkészülni, hogy egy kanadai bevándorlási szakembert ne tudjak átverni azzal, hogy tényleg Szatmárról jövök. Akkor is, ha sose jártam ott. Megértem, hogy a mi bevándorlási embereinknek sincs könnyű dolguk.ja csak annyi hogy mondjuk a marokkói utcaiból egy hóbortos betűt nem ért egy szírnem vagyok nyelvész,de ezt a mindenki szírnek vallja magát szerintem könnyű ellenőrizni egy pár szír mondattal....a szírek csak annyira beszélnek szírül, mint a kanadaiak kanadaiul
Janek
slowmotion
sutianap

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
ja csak annyi hogy mondjuk a marokkói utcaiból egy hóbortos betűt nem ért egy szírpersze. de attól még arabul beszélnek, csak szír dialektusban. már akik, már ahol.
sutianap
több mint 10 éve
az úgy megvan, hogy Európában Orbán népszerűsége egyre nő?nem azt kell figyelni mit mondanak a liberó politikusaik, hanem a cikkek alatt a kommenteket, náciul a fél Európa!
több mint 10 éve
nem vagyok nyelvész,de ezt a mindenki szírnek vallja magát szerintem könnyű ellenőrizni egy pár szír mondattal....ha mondjuk szír tolmácsod van, gyorsan kiszedi
Janek
Ez az érvelés, hogy "innentől mindenki szír lesz", olyan rogános. Nincs benne semmi logika, de azért mondjuk...tényleg mindenki szírnek vallja magát, 01,01, születési dátummal
Lecsó
ja csak annyi hogy mondjuk a marokkói utcaiból egy hóbortos betűt nem ért egy szírnem vagyok nyelvész,de ezt a mindenki szírnek vallja magát szerintem könnyű ellenőrizni egy pár szír mondattal....a szírek csak annyira beszélnek szírül, mint a kanadaiak kanadaiul
Janek
slowmotion

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Ez az érvelés, hogy "innentől mindenki szír lesz", olyan rogános. Nincs benne semmi logika, de azért mondjuk...
több mint 10 éve
nem vagyok nyelvész,de ezt a mindenki szírnek vallja magát szerintem könnyű ellenőrizni egy pár szír mondattal....a szírek csak annyira beszélnek szírül, mint a kanadaiak kanadaiul
Janek
több mint 10 éve
nem vagyok nyelvész,de ezt a mindenki szírnek vallja magát szerintem könnyű ellenőrizni egy pár szír mondattal....
több mint 10 éve
Hát szerintem menne ő messzebb is, csak az a kurva jogállamiság meg azok az európai irányelvek...Lehet, szerencse, hogy nincs használhatóbb sleppje.
több mint 10 éve
888.hu es orosz nyelvu hirado... te jo isten.Orbán ott tart, ahol tartani akar. Ő Magyarország miniszterelnöke és valószínűleg 2018 után is az lesz.
Azonnal gondolkodom, hogy OV egy hasznalhato sleppel hol tartana.
Igor
több mint 10 éve
888.hu es orosz nyelvu hirado... te jo isten.Azon gondolkodom, hogy OV egy hasznalhato sleppel hol tartana.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Attila says:Remembers of the Goth's

több mint 10 éve
a legfontosabb az integráció megoldásaés nem kevés elemzés volt amúgy arról is hogy az "öregedés" miatt nem árt a vérfrissítés
persze a "
még ha nem is értek velük egyet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Én sem értem azt a sokak által megélt félelmet, hogy ide jönnek, aztán megváltoztatják a fehér keresztény európát, bevezetik a sariát, és nőket lőnek majd agyon az utcán miután a vallási vezető rögtönítélt felette (vagy nem is tudom már milyen videóról magyarázott valaki pár napja...).Azon emberek, akik elmenekülnek egy iszlám fundamentalisták által irányított országból, ahol lelövik azt, aki máshogy gondolkodik, azok miért akarnának Európából egy fundamentalisták által irányított kalifátust, ahol lelövik azt, aki máshogy gondolkodik? Azok a muszlimok, hinduk, stb, akik megtalálták a számításukat, dolgoznak, vállalkoznak, majd egy csapásra feladják a nyugati életvitelüket, és egy vallási fanatikus nímand parancsára vissza züllesztik a fejlett Európát arra a szintre, ahonnan eljöttek, elmenekültek? Miért? Kinek jó ez?
Nemrég voltam Londonban rövidebb időre. A Westfield Plázába jártam kajálni meg vásárolni. Ugyanazt tapasztaltam, amit Peterk is írt, a muszlim nők fején kendő van, de ugyanúgy ki vannak sminkelve, mint mindenki más, és ugyanaz a ruha van rajtuk a vállukon átvetett kendő alatt, meg Gucci táska a karjukon és Converse cipő a lábukon. Vannak persze, akik az utcán gázpalacknak öltözve járnak, de lelkük rajta. A szikh apukán még tényleg ott a turbán, de mi van akkor? Semmi.
több mint 10 éve
pendulum.blog.hu/2015/09/16/mitoszok_es_tenyek_a_muzulman_bevandorlasrolNyilván tényszerű - az aggódók sem a mai számoktól félnek -, a vita inkább azon van, hogy a jövővel kapcsolatban mit jelent.
érdekes írás, nem mondom hogy 100%ig tényszerű, de egy olvasást minimum megér mindenkinek
Negritis
Az én tapasztalataimat mindenesetre alátámasztja amit írnak. Mondtam már, hogy kb. 10 évet éltem Angliában, és mivel döntően Londonban, ezért a legnagyobb "adagot" kaptam bevándorlókból, soknemzetiségből a munkám során is (mindenféle nációval dolgoztam együtt) és a munkán kívüli életem során is (mindenfél nációval együtt laktam/éltem). Nekem is az a tapasztalatom, hogy az első generációs indiai bevándorló családfőn még ott a turbán, a gyerekén meg farmer van, Chelsea meccsre jár és rapet hallgat. Akkor is, ha ő még esetleg aktív muszlimnak / hindunak vallja magát. Az unoka meg semmiben nem különbözik tőlünk. (Már bőrszínben se nagyon.)
Amúgy a történelemben olyan még nem volt, hogy egy gazdaságilag sikeres, katonailag erős kultúrát belülről kezdjen ki egy importált kultúra. A Római Birodalomban pl. a lakosság nagyon nagy többségét más kultúrákból érkezettek tették ki. És nem az történt, hogy a más kultúrák terjedtek el, hanem a rómait vették át. Pedig ott nagyobb részben erőszakosan csatoltak részeket (és ezzel népeket) a birodalomhoz, itt pedig önkéntes migráció zajlik. Egyébként a tények is ezt mutatják. A mostani bevándorlási hullám népességszámban tényleg nulla, de az elmúlt 50 évben azért komoly tömegek áramlottak be Európába, ma már kb. a népesség ötöde 1.-3. generációs migráns. És marhára nem látszik. Persze, a hírekben időnként megjelenik valami, meg vannak francia autó burogatások és Charlie Hebdo, de a hétköznapokban ez a 20%-nyi se változtatta meg Európát. Egy-két várost talán igen (pl. Amszterdam), de ennyi. London, Párizs, Berlin, stb. most is ugyanolyan angol, francia, német, mint 50 éve. A vidék meg azt se tudja mi az a bevándorló most se...
Ettől függetlenül nem lehet szájtátva állni, kezdeni kell a helyzettel valamit, mert ha a migránsok nem tudnak normálisan beilleszkedni - ellehetetlenül az iskoláztatásuk, a foglalkoztatásuk, stb. - akkor a társadalom szélére sodródnak, és abból problémák lesznek. Ahogy nálunk a romahelyzet mutatja. Általában véve is, szerintem sosem a bőrszín vagy a nyelv okozza a bajokat, hanem az esélyvesztés, a kilátástalanság. Budapest akkor lesz rosszabb hely, ha erősödik a gettósodás - mindegy, hogy magyarok vagy romák vagy muszlim bevándorlók gettósodnak. Viszont a migránsoknál nagyobb a veszélye ennek, úgyhogy muszáj lesz (lenne) odafigyelni. Már abban az esetben majd, ha tényleg megnő a migráció hozzánk is. Mert egyelőre szó nincs erről, ugyanolyan átutazó hely vagyunk csak, mint a görög/török vendégmunkások szabadsága idején. Kell nekünk közlekedésileg jó helyen lenni. .D
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Külügyminiszter ur nem volt túl diplomatikus a horvát kormányfő es országával kapcsolatban. Komoly tempó!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Ühü, jönnek a szakértőkkárszakértők is jöhetnének paks 2-t, meg 3-as metrót szagérteni..
sutianap
én bízom a 3,60as kenyérben is újra..
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Ühü, jönnek a szakértőkAkkor ennek eloszele hogy a Zátévé is atkalibralta magat?Neféjj nemsokára meggyönnek a moszad szakértői ők nem fognak csak szemmeresztgetésbe csóvágatni a fejüket. Bársonyszőnyeggel megy eléjük Vitya.Azert erre rajatszott kormanyunk is. Egy oraval elotte meg megy busz,majd puff keritesajto zarul. Eljottel tobb ezer km persze h felmegy benned az agresszio. Plussz az a tobbezer aki nem ezt tette hanem tovabb folytatja folytatta mas iranyban? De most sikerul a szajizt eltalalni a nagy tobbsegnel. Neha ugy erzem egy szocialpszichologiai kiserlet az egesz..Nem, egyszerűen csak használják a sajtót, nyomásgyakorlásra, ugyanúgy ahogy a gyerekeket eszközként használják fel és már ne haragudj, de kifordul a belem. Bedobni a gyereket a rendőrsorfalba??? Minden kizárólag eszköz, hogy az akaratukat érvényesítsék - ugye mikor a cionisták brekegtek az élőpajzsról, most ime elhozták nekünk eme kifinomult pszichológiai nyomásgyakorló eszközöket, a pofánkba. Áhh óriás hiba kényszeríteni akarni a magyarokat.... Akkor előpiszkálja a mélyről a legnagyobb nemzeti kincseket, a konokságot meg a dacotDe jo neked.. tudsz vele repulni 😀igenis hergeli a tömeget, azzal, hogy úgy érzik betakarózhatnak az újságíróval, azzal hogy elbújnak az asszonyok meg a gyerekek mögé. Ki használ ki kit? Igenis kurvajól használják a sajtót, mindenki szír, mindenki január elsején született és mindenki beszopja a legordasabb hazugságokat is. A tegnapelőtt jöttem damaszkuszból, játékteremben dolgoztam, ja öcsém nekem meg háromágú kolbászom van, ha nagy helikoptert akarsz látni....mit keresne? adja neked és nekem is a napi friss elborzasztó hírt, képekkel videókkal amin jót borzongunk majd ipod nyomogatás közben büfögünk egyet.. de gondolom előtte hergelte a tömeget hogy baszki idáig jöttetek és már fel is adjátok, semmi kőzápor vagy gumiégetés?Erre a riporter verősdire kíváncsi lennék azért a másik szemszögből is mert akkora kamu szarnak tűnik hogy csak na, persze vezető hír.nem kamu mindenkit legyepáltak az első sorokból, köztük volt egy kishalomnyi újságíró is. DE ugye mit is keresett ott, tudósítjuk vagy gyártjuk?
JayB
sutianap
igaz Egyiptomban durvább dolgok történtek a tudósítókkal..
Josszi
sutianap
Kicsit altalanositasz nem?
Josszi
sutianap
Josszi
sutianap
😀
Josszi

több mint 10 éve
Akkor ennek eloszele hogy a Zátévé is atkalibralta magat?Neféjj nemsokára meggyönnek a moszad szakértői ők nem fognak csak szemmeresztgetésbe csóvágatni a fejüket. Bársonyszőnyeggel megy eléjük Vitya.Azert erre rajatszott kormanyunk is. Egy oraval elotte meg megy busz,majd puff keritesajto zarul. Eljottel tobb ezer km persze h felmegy benned az agresszio. Plussz az a tobbezer aki nem ezt tette hanem tovabb folytatja folytatta mas iranyban? De most sikerul a szajizt eltalalni a nagy tobbsegnel. Neha ugy erzem egy szocialpszichologiai kiserlet az egesz..Nem, egyszerűen csak használják a sajtót, nyomásgyakorlásra, ugyanúgy ahogy a gyerekeket eszközként használják fel és már ne haragudj, de kifordul a belem. Bedobni a gyereket a rendőrsorfalba??? Minden kizárólag eszköz, hogy az akaratukat érvényesítsék - ugye mikor a cionisták brekegtek az élőpajzsról, most ime elhozták nekünk eme kifinomult pszichológiai nyomásgyakorló eszközöket, a pofánkba. Áhh óriás hiba kényszeríteni akarni a magyarokat.... Akkor előpiszkálja a mélyről a legnagyobb nemzeti kincseket, a konokságot meg a dacotDe jo neked.. tudsz vele repulni 😀igenis hergeli a tömeget, azzal, hogy úgy érzik betakarózhatnak az újságíróval, azzal hogy elbújnak az asszonyok meg a gyerekek mögé. Ki használ ki kit? Igenis kurvajól használják a sajtót, mindenki szír, mindenki január elsején született és mindenki beszopja a legordasabb hazugságokat is. A tegnapelőtt jöttem damaszkuszból, játékteremben dolgoztam, ja öcsém nekem meg háromágú kolbászom van, ha nagy helikoptert akarsz látni....mit keresne? adja neked és nekem is a napi friss elborzasztó hírt, képekkel videókkal amin jót borzongunk majd ipod nyomogatás közben büfögünk egyet.. de gondolom előtte hergelte a tömeget hogy baszki idáig jöttetek és már fel is adjátok, semmi kőzápor vagy gumiégetés?Erre a riporter verősdire kíváncsi lennék azért a másik szemszögből is mert akkora kamu szarnak tűnik hogy csak na, persze vezető hír.nem kamu mindenkit legyepáltak az első sorokból, köztük volt egy kishalomnyi újságíró is. DE ugye mit is keresett ott, tudósítjuk vagy gyártjuk?
JayB
sutianap
Josszi
sutianap
Josszi
sutianap
Josszi
sutianap
😀
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Neféjj nemsokára meggyönnek a moszad szakértői ők nem fognak csak szemmeresztgetésbe csóvágatni a fejüket. Bársonyszőnyeggel megy eléjük Vitya.Azert erre rajatszott kormanyunk is. Egy oraval elotte meg megy busz,majd puff keritesajto zarul. Eljottel tobb ezer km persze h felmegy benned az agresszio. Plussz az a tobbezer aki nem ezt tette hanem tovabb folytatja folytatta mas iranyban? De most sikerul a szajizt eltalalni a nagy tobbsegnel. Neha ugy erzem egy szocialpszichologiai kiserlet az egesz..Nem, egyszerűen csak használják a sajtót, nyomásgyakorlásra, ugyanúgy ahogy a gyerekeket eszközként használják fel és már ne haragudj, de kifordul a belem. Bedobni a gyereket a rendőrsorfalba??? Minden kizárólag eszköz, hogy az akaratukat érvényesítsék - ugye mikor a cionisták brekegtek az élőpajzsról, most ime elhozták nekünk eme kifinomult pszichológiai nyomásgyakorló eszközöket, a pofánkba. Áhh óriás hiba kényszeríteni akarni a magyarokat.... Akkor előpiszkálja a mélyről a legnagyobb nemzeti kincseket, a konokságot meg a dacotDe jo neked.. tudsz vele repulni 😀igenis hergeli a tömeget, azzal, hogy úgy érzik betakarózhatnak az újságíróval, azzal hogy elbújnak az asszonyok meg a gyerekek mögé. Ki használ ki kit? Igenis kurvajól használják a sajtót, mindenki szír, mindenki január elsején született és mindenki beszopja a legordasabb hazugságokat is. A tegnapelőtt jöttem damaszkuszból, játékteremben dolgoztam, ja öcsém nekem meg háromágú kolbászom van, ha nagy helikoptert akarsz látni....mit keresne? adja neked és nekem is a napi friss elborzasztó hírt, képekkel videókkal amin jót borzongunk majd ipod nyomogatás közben büfögünk egyet.. de gondolom előtte hergelte a tömeget hogy baszki idáig jöttetek és már fel is adjátok, semmi kőzápor vagy gumiégetés?Erre a riporter verősdire kíváncsi lennék azért a másik szemszögből is mert akkora kamu szarnak tűnik hogy csak na, persze vezető hír.nem kamu mindenkit legyepáltak az első sorokból, köztük volt egy kishalomnyi újságíró is. DE ugye mit is keresett ott, tudósítjuk vagy gyártjuk?
JayB
sutianap
Josszi
sutianap
Josszi
sutianap
Josszi

több mint 10 éve
Azert erre rajatszott kormanyunk is. Egy oraval elotte meg megy busz,majd puff keritesajto zarul. Eljottel tobb ezer km persze h felmegy benned az agresszio. Plussz az a tobbezer aki nem ezt tette hanem tovabb folytatja folytatta mas iranyban? De most sikerul a szajizt eltalalni a nagy tobbsegnel. Neha ugy erzem egy szocialpszichologiai kiserlet az egesz..Nem, egyszerűen csak használják a sajtót, nyomásgyakorlásra, ugyanúgy ahogy a gyerekeket eszközként használják fel és már ne haragudj, de kifordul a belem. Bedobni a gyereket a rendőrsorfalba??? Minden kizárólag eszköz, hogy az akaratukat érvényesítsék - ugye mikor a cionisták brekegtek az élőpajzsról, most ime elhozták nekünk eme kifinomult pszichológiai nyomásgyakorló eszközöket, a pofánkba. Áhh óriás hiba kényszeríteni akarni a magyarokat.... Akkor előpiszkálja a mélyről a legnagyobb nemzeti kincseket, a konokságot meg a dacotDe jo neked.. tudsz vele repulni 😀igenis hergeli a tömeget, azzal, hogy úgy érzik betakarózhatnak az újságíróval, azzal hogy elbújnak az asszonyok meg a gyerekek mögé. Ki használ ki kit? Igenis kurvajól használják a sajtót, mindenki szír, mindenki január elsején született és mindenki beszopja a legordasabb hazugságokat is. A tegnapelőtt jöttem damaszkuszból, játékteremben dolgoztam, ja öcsém nekem meg háromágú kolbászom van, ha nagy helikoptert akarsz látni....mit keresne? adja neked és nekem is a napi friss elborzasztó hírt, képekkel videókkal amin jót borzongunk majd ipod nyomogatás közben büfögünk egyet.. de gondolom előtte hergelte a tömeget hogy baszki idáig jöttetek és már fel is adjátok, semmi kőzápor vagy gumiégetés?Erre a riporter verősdire kíváncsi lennék azért a másik szemszögből is mert akkora kamu szarnak tűnik hogy csak na, persze vezető hír.nem kamu mindenkit legyepáltak az első sorokból, köztük volt egy kishalomnyi újságíró is. DE ugye mit is keresett ott, tudósítjuk vagy gyártjuk?
JayB
sutianap
Josszi
sutianap
Josszi
sutianap
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
ha a kerítés/plakátok helyett azon dolgozunk hogy tudjuk kezelni a szitut LEHET (kurvára nem biztos) hogy jobban nézne ki a dolog és kifelé is szimpatikusabbak lennénkkétlem hogy működni fog a kerítés, főleg hogy lassan ott tartunk hogy az egész "balkáni" szakaszra kell
szerencsétlen belügyesek meg már a mostani szakaszt is csak nehezen viselik mi lesz ha 3x ekkora szakasz lesz?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
szegedma.hu/hir/szeged/2015/09/az-asotthalmi-tanyavilag-raszorultjainak-vittek-adomanyt-a-szegedi-civilek.htmlSzegedi focidrukkerek.
Hamár kérdés volt róluk.
több mint 10 éve
Fantasztikus, horvátok bírták kemény 1 napot és most jönnek a horvát határon, Baranyába!Kerítést húzunk ide is, akkor meg jönnek Románián át? Aztán meg hadakozunk míg bele nem döglünk??? Baromira nem jók a kilátások!
több mint 10 éve
Nem, egyszerűen csak használják a sajtót, nyomásgyakorlásra, ugyanúgy ahogy a gyerekeket eszközként használják fel és már ne haragudj, de kifordul a belem. Bedobni a gyereket a rendőrsorfalba??? Minden kizárólag eszköz, hogy az akaratukat érvényesítsék - ugye mikor a cionisták brekegtek az élőpajzsról, most ime elhozták nekünk eme kifinomult pszichológiai nyomásgyakorló eszközöket, a pofánkba. Áhh óriás hiba kényszeríteni akarni a magyarokat.... Akkor előpiszkálja a mélyről a legnagyobb nemzeti kincseket, a konokságot meg a dacotDe jo neked.. tudsz vele repulni 😀igenis hergeli a tömeget, azzal, hogy úgy érzik betakarózhatnak az újságíróval, azzal hogy elbújnak az asszonyok meg a gyerekek mögé. Ki használ ki kit? Igenis kurvajól használják a sajtót, mindenki szír, mindenki január elsején született és mindenki beszopja a legordasabb hazugságokat is. A tegnapelőtt jöttem damaszkuszból, játékteremben dolgoztam, ja öcsém nekem meg háromágú kolbászom van, ha nagy helikoptert akarsz látni....mit keresne? adja neked és nekem is a napi friss elborzasztó hírt, képekkel videókkal amin jót borzongunk majd ipod nyomogatás közben büfögünk egyet.. de gondolom előtte hergelte a tömeget hogy baszki idáig jöttetek és már fel is adjátok, semmi kőzápor vagy gumiégetés?Erre a riporter verősdire kíváncsi lennék azért a másik szemszögből is mert akkora kamu szarnak tűnik hogy csak na, persze vezető hír.nem kamu mindenkit legyepáltak az első sorokból, köztük volt egy kishalomnyi újságíró is. DE ugye mit is keresett ott, tudósítjuk vagy gyártjuk?
JayB
sutianap
Josszi
sutianap
Josszi
Szerkesztette: sutianap