Politika
64 feliratkozó
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 948
Lesz ingyé krumpi megint Vitya most mondta. 😮
több mint 6 éve
fényes vezér közölte hogy : 13 fidesz-kdnp vs 10 baloldaldali megyei jogú polgi mesterÉs mindenhol hatalmasat nyertek, ahol ők osztják a segélyeket...
Negritis
több mint 6 éve
nna, örülök, főgetzi elmondja hogy végülis nyertek majdnem mindenhol.sokat mondóak az arcok mögötte. Kövér, Sziszi...
több mint 6 éve
Fú hát kiváncsi leszek kit akar majd felépíteni a Fityisz ezután (Kocsis Máté?)a buzikat Brüsszelbe száműzik.
flzoli
több mint 6 éve
fényes vezér közölte hogy : 13 fidesz-kdnp vs 10 baloldaldali megyei jogú polgi mester
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
atv m1Nfl gamepass-on is ez mehetne
ozibozi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
én is.Ezt spec komolyan gondoltam.Tarlós örülni látszik.szerintem tényleg örül, hogy végre szabadul.
Végre mehet.
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Alig van média, ahol ez megy, kéne még pár a KESMA-ba, ugye?a sok sunyi szomorú arc a pocakos mögött. már ezért megérteEzt ti hol nézitek?
ozibozi
Jan
több mint 6 éve
atv m1
több mint 6 éve
M1....szeretünk szenvednia sok sunyi szomorú arc a pocakos mögött. már ezért megérteEzt ti hol nézitek?
ozibozi
Jan
több mint 6 éve
Hát a királyi tévén! M1!a sok sunyi szomorú arc a pocakos mögött. már ezért megérteEzt ti hol nézitek?
ozibozi
Jan
több mint 6 éve
Tarlós örülni látszik.Az avatarod zseniális.
Végre mehet.
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
a sok sunyi szomorú arc a pocakos mögött. már ezért megérteEzt ti hol nézitek?
ozibozi
több mint 6 éve
Ezt spec komolyan gondoltam.Tarlós örülni látszik.szerintem tényleg örül, hogy végre szabadul.
Végre mehet.
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 6 éve
Nem baj...én így szeretlek 😀Nincs olyan szerencséd. 😊Azért az is benne van a pakliban, hogy mivel Karácsony nem egy politikai zseni, és mivel eléggé szem előtt lesz az összes hibája, döntése, és még a magánbeszélgetési hangfelvétele is, tökéletes figura lesz a kormánymédia gépezete számára demonstrálni az "alkalmatlan ellenzéki ha hatalomhoz jut" karaktert.Igazából azt nem tudom, hogy most ebben reménykedsz vagy tudsz valamit.....Te mindig a győzteshez szoktál húzni. Legalább holnapig megkímélhetnél a bölcsességektől 😀
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
Klaci79
több mint 6 éve
Fú hát kiváncsi leszek kit akar majd felépíteni a Fityisz ezután (Kocsis Máté?)
több mint 6 éve
Berényben nagyon bújja mindenki a netet. 😀 😀 😀Nem frissül már vagy 20 perce
Nagyon kemény, szoros lett/lesz.
Coolearie
több mint 6 éve
a sok sunyi szomorú arc a pocakos mögött. már ezért megérte
több mint 6 éve
Berényben nagyon bújja mindenki a netet. 😀 😀 😀 Nagyon kemény, szoros lett/lesz.
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 948
Mint egy nyugdíjas búcsúztató komolyan. 😀
több mint 6 éve
magahoz is rendelte a fonok.Tarlós örülni látszik.szerintem tényleg örül, hogy végre szabadul.
Végre mehet.
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 6 éve
Tarlós örülni látszik.szerintem tényleg örül, hogy végre szabadul.
Végre mehet.
Sobri Jóska