Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 313
Kósát miért engedi nyilatkozni a Fidesz?
Lejáratja magát is, a pártját is, teljesen kontrapoduktív.
Dzsokijuing
Jogos kérdés, de szerintem teljesen érdektelenné vált. Kutya sem hallja meg már, amit ő mond.
Dajcs Tomit miért hagyják még beszélni?
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 352 — Saturday Night Lights
Kósát miért engedi nyilatkozni a Fidesz?
Lejáratja magát is, a pártját is, teljesen kontrapoduktív.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 995
amugy abba belegondoltunk, hogy ha mar most 14 honappal a valasztas elott kepesek evi kb 2ezer milliard lyukat utni a koltsegvetesen akkor egy szoros allas eseten mi fog jonni osz vegen-december elejen?
csebi
Semmi.
Addigra ki lesz tiltva az osszes kulfoldrol tamogatott medium.
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 846 — Steelers fan
amugy abba belegondoltunk, hogy ha mar most 14 honappal a valasztas elott kepesek evi kb 2ezer milliard lyukat utni a koltsegvetesen akkor egy szoros allas eseten mi fog jonni osz vegen-december elejen?
csebi
Cok kici jüan fog jönni occoér kurvadrágán.

Én meg szerintem krumpliba fogok fektetni, lesz ára a választások előtt. 😀
somoskovig
Ha a belső körökben mozogsz, akkor kaszálhatsz vele.
A periferián tuti bukó, ingyen krumpli ellen nehéz árversenyt nyerni. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 210 — Chiefs GM
csebi
Cok kici jüan fog jönni occoér kurvadrágán.

Én meg szerintem krumpliba fogok fektetni, lesz ára a választások előtt. 😀

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 853 — Lucas Scott
csebi
Kánaán, pénzeső? 😀

De ne izgulj, te kimaradsz, te kis brüsszelita vallettaita lipsi 😀 😉
warr_b
fixed

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 271 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
csebi
Kánaán, pénzeső? 😀

De ne izgulj, te kimaradsz, te kis brüsszelita lipsi 😀 😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 853 — Lucas Scott

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 444 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez amúgy óriási, így lényegében egy csimpánz is el tudná vezetni az országot.
Amadeus the Young
Mondjuk nagyjából úgy is ez ki.
zinedine5
Nono minimum egy dakota kell hozzá 🙈🤷
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 450 — Ajmo Vatreni
Amadeus the Young
Mondjuk nagyjából úgy is ez ki.
több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 720
Ez egy szép akció volt...(azzá vált, ami ellen "elméletileg" küzdött 🙂 )

www.facebook.com/hadhazyakos/videos/1194700349038092/?rdid=aIEGv9D4ahL8cDFU
bogjosi
Zseniális!
nagylaza, főpohárnok
A jeltolmács!!
Dzsokijuing
Szerintem csórikám nem tudta, hogy ezt nem élőben mondja a főni, úgyhogy elbábozta. Onnét lentről biztos nem látta, hogy nem mozog a szája... 😊
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 386 — Cowboys fan

bogjosi
Zseniális!
nagylaza, főpohárnok
Kövessétek ezt a lányt minden platformon, megérdemli.
Gyurma Pappa
én innen a bowl-hu platformfól követtem, és tényleg megérte, mert az oldal úgy illesztette be, hogy végig nyaktól lefelé lehetett csak látni.

vagy nem erre gondoltál?!

szerk: egyébként tényleg jobban érthető az átlagembernek, ha ezt így vezeti le, és nem a hivatalos képlettel, hogy (n! x k!) / (n-k)!

Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 379 — beers & Packers

bogjosi
Zseniális!
nagylaza, főpohárnok
A jeltolmács!!
Dzsokijuing
Igen, a jeltolmács külön figyelmet érdemel.🙂 Az egész jelenet olyan, mintha Bacsó rendezte volna.
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 352 — Saturday Night Lights

bogjosi
Zseniális!
nagylaza, főpohárnok
A jeltolmács!!

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 617 — zászló zászló szív

bogjosi
Zseniális!
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Azt hiszem, ez eggyel odébb ment.🙂
nagylaza, főpohárnok
Hmm. Tényszerű. Nem tudom hogy csináltam.

több mint 1 éve

bogjosi
Zseniális!
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Azt hiszem, ez eggyel odébb ment.🙂
több mint 1 éve
fake.id 1 724 — tush push aficionado
Vótmá?

zacknorb
csibén mindig felröhögök, hogy az nfl/bowl.hu-s fórumfocik miatt ismerem xd
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 617 — zászló zászló szív

bogjosi
Zseniális!
nagylaza, főpohárnok

több mint 1 éve

bogjosi
Zseniális!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 954 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 271 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
na 10-15 ezer lesz a havi limit, ami ha jol ertem, mozgo limit lesz Marci szerint:

24.hu/fn/gazdasag/2025/02/24/nagy-marton-nyugdij-nyugdijas-afa-visszaterites-kedvezmenykartya-elelmiszer-vasarlas-adozas-fogyasztas/
csebi
Nyugdíjas Kerekasztal, mennyire csodálatosan hangzik.
warr_b
Van vmi Idősek Tanácsa is. Vagy volt 😄
petey
Valami ilyen kamuállást milyen jó lenne megcsípni 😂
warr_b
legyél jóban Bese atyával 😊
NB2
Inkább lapátolnèk szenet 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 846 — Steelers fan
A 40 év alatti 2 gyerekes nőknél 2026 januárjától lép életbe a teljes szja-mentesség,
2027-től vonatkozik a 40-50 év közötti kétgyerekes anyákra,
2028-tól az 50-60 év közöttiekre,
2029-től a 60 év felettiekre.
zacknorb
imádni fogják. főleg azok, akik 2026-ban 41 évesek, 2027-ben 51 évesek, meg 28-ban 61 évesek.

Most komolyan, de ez így üvölt, hogy az évértékelő előtt senki nem tudta, hogy ezen gondolkodni kell, ezt ma reggel találták ki.
Gyurma Pappa
Nem csodálkoznék, ha a beszédben lett volna improvizált rész, vagy olyan, amiről nem szólt senkinek. Volt már rá példa. Utána meg rohant mindenki a minisztériumba dolgozni, hogy hogy lesz ebből hétfő reggelre valami.
MC12
ha jól hallom, akkor az összes olyan volt.

a folyosói suttogások alapján senki nem tudott semmit. a 100 gyáros kijelentésen többen megkapaszkodtak a székben, de szerencséjükre ezt nem kapta fel annyira a figyelem, mint a többit, így ráérnek elkenni.

ugyebár:  telex.hu/gazdasag/2025/02/24/ksh-beruhazasok-teljesitmenye-2024
Gyurma Pappa
Ha még mindig úgy megy a method, ahogy régebben - és miért menne másként - akkor ugye bekérnek min.elnöki kabinetbe minden minisztériumból a területhez tarto adócsökkentési/osztogatási javaslatokat és ide küldeni kell, ha akarsz, ha nem. Az egészen racionálistól a baromságokig mindent. Össze is szokott jönni százas nagyságrendű ötlet-cunami. Na most ezt OV kifejezetten úgy nézi át, hogy nem szűrnek előtte, de azt se mondja el, hogy mi tetszik neki és mi ment a kukába, csak ugye utólag derül ki 😊 de mivel ezek általában _tényleg_ csak csütörtök délutáni ötletelés szintjén mozognak, így az "ex-has", és a "kb. ennyi lesz" - a főbb háttérszámítások. Ez az egyik része.

A másik meg tényleg amit kitalál a Karmelita magányában, Antallal meg a mérő csapattal. A szakminiszterek majd utólag megoldják ugye.
MC12
Amadeus the Young
De azért sikerül úgy beállítani, mintha ők lennének az egyetlen kormányzóképes erő.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
A 40 év alatti 2 gyerekes nőknél 2026 januárjától lép életbe a teljes szja-mentesség,
2027-től vonatkozik a 40-50 év közötti kétgyerekes anyákra,
2028-tól az 50-60 év közöttiekre,
2029-től a 60 év felettiekre.
zacknorb
imádni fogják. főleg azok, akik 2026-ban 41 évesek, 2027-ben 51 évesek, meg 28-ban 61 évesek.

Most komolyan, de ez így üvölt, hogy az évértékelő előtt senki nem tudta, hogy ezen gondolkodni kell, ezt ma reggel találták ki.
Gyurma Pappa
Nem csodálkoznék, ha a beszédben lett volna improvizált rész, vagy olyan, amiről nem szólt senkinek. Volt már rá példa. Utána meg rohant mindenki a minisztériumba dolgozni, hogy hogy lesz ebből hétfő reggelre valami.
MC12
ha jól hallom, akkor az összes olyan volt.

a folyosói suttogások alapján senki nem tudott semmit. a 100 gyáros kijelentésen többen megkapaszkodtak a székben, de szerencséjükre ezt nem kapta fel annyira a figyelem, mint a többit, így ráérnek elkenni.

ugyebár:  telex.hu/gazdasag/2025/02/24/ksh-beruhazasok-teljesitmenye-2024
Gyurma Pappa
Ha még mindig úgy megy a method, ahogy régebben - és miért menne másként - akkor ugye bekérnek min.elnöki kabinetbe minden minisztériumból a területhez tarto adócsökkentési/osztogatási javaslatokat és ide küldeni kell, ha akarsz, ha nem. Az egészen racionálistól a baromságokig mindent. Össze is szokott jönni százas nagyságrendű ötlet-cunami. Na most ezt OV kifejezetten úgy nézi át, hogy nem szűrnek előtte, de azt se mondja el, hogy mi tetszik neki és mi ment a kukába, csak ugye utólag derül ki 😊 de mivel ezek általában _tényleg_ csak csütörtök délutáni ötletelés szintjén mozognak, így az "ex-has", és a "kb. ennyi lesz" - a főbb háttérszámítások. Ez az egyik része.

A másik meg tényleg amit kitalál a Karmelita magányában, Antallal meg a mérő csapattal. A szakminiszterek majd utólag megoldják ugye.
MC12
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
Ha még mindig úgy megy a method, ahogy régebben - és miért menne másként - akkor ugye bekérnek min.elnöki kabinetbe minden minisztériumból a területhez tarto adócsökkentési/osztogatási javaslatokat és ide küldeni kell, ha akarsz, ha nem. Az egészen racionálistól a baromságokig mindent.
MC12
A Kata tv. megszüntetésénél "ott voltunk". 4 hónapja dolgozott egy munkacsoport rajta, meg előtte már egy évet (úgy volt már hogy év végével beszántják, tényleg sok gond volt vele). Bevitték kormányülésre (ez a nagyobbik verzió volt, minden miniszterrel), ahol felkészültek prezentációval, magyarázatokkal stb. OV elolvasta, majd meg sem várta, közölte, hogy "ehh, ez túl bonyolult _még-nekem-is_, inkább töröljük el". Szóval kiment a csapat, és kihúzta a az érdemi részeket, maradt ez a semmilyen szarság. Azt be tudták nyomni gyorsan, hogy az átalányadó át lehessen jelentkezni, de eredetileg OV ezzel sem akart foglalkozni, de ráhagyta a PM-re, így ezt be tudták szuszakolni. Kb. 30 perc alatt felhívtak 10-15 embert, akik korábban látták a javaslatot, és hozzászóltak, meg 20 embert, akik nem látták, de láttak élő átalányadózót (ebben voltam én is). Nem mondták meg miért kérdezik, tőlem annyit kérdeztek, hogy szerintem az átalányadót miért nem kedvelik az ev-k, én meg mondtam, hogy mert bonyolult (jó, ezzel spec. semmihez nem kezdtek). Emlékszem, este már az ágyban esett le, hogy miért hívott az ismerős.
Gyurma Pappa
A következő negyedéves beva alkalmával eszembe fogsz jutni ám!
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 256 — nabege2@yahoo.com
na 10-15 ezer lesz a havi limit, ami ha jol ertem, mozgo limit lesz Marci szerint:

24.hu/fn/gazdasag/2025/02/24/nagy-marton-nyugdij-nyugdijas-afa-visszaterites-kedvezmenykartya-elelmiszer-vasarlas-adozas-fogyasztas/
csebi
Nyugdíjas Kerekasztal, mennyire csodálatosan hangzik.
warr_b
Van vmi Idősek Tanácsa is. Vagy volt 😄
petey
Valami ilyen kamuállást milyen jó lenne megcsípni 😂
warr_b
legyél jóban Bese atyával 😊