Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Majd megjelenik a törvény. Amit 100x módosítanak, s végül felülír egy miniszteri rendelet.Akkor az "élete végéig szja mentesség" olyan mint az életfogytiglan?A törvényben az is benne van, h max 23 v 24 éves korig35 éves HÖK-ösök, szevasztok!Azon agyalok 55 éves férfiként, hogy ha vállaltam volna valaha 1-2-3 gyereket, akkor azok is már nagykorúak lennének. Ha ezt a beígért pénzt szja emeléssel akarják visszahozni, akkor azért kellene egy korhatár, ami fölött nem érvényes, hisz az életkorból fakadóan nem reális hogy kiskorú gyermeke legyen ennek a korosztálynak.Szerintem ez az élete végéig jár a mentesség majd szépen finomítva lesz, aztán a részletszabályokból kiderül, hogy a gyermek felsőfokú tanulmányainak a folytatásáig jár csak, meg hasonló csip-csup dolgok.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Willie Parker
Mindig újabb szakot elkezdő bölcsészek, szevasztok!
somoskovig
Willie Parker
kittli
Legalábbis így szokták csinálni.
Ez a magyar szopásjog.
több mint 1 éve
Csak én nem erre gondoltam, hanem burkoltan utalni akartam egy bizonyos etnikumraKikérem magamnak...anyukám 3 gyerekkel világ életében dolgozott, amíg nyugdíjba nem vonult, tehóm 4 gyerekkel, dolgozik. Közvetlen kolléganőm 3 gyerekkel dolgozik. Környezetemben ennyi jut hirtelen eszembe. Gyed 2 éves korig jár, gyes 3-ig max (emlékeim szerint).Ebből mennyi adózik? Mert a legtöbb 3-4 gyerekes anyuka, az bőven GYES-en meg Gyed-en üldögél. A jó részük meg sose dolgozott bejelentett munkahelyen.Tényleg nem, de nem is baj...nem ezért szeretünk 😛 😀Én nem értek a matekhoz, de valami elvetemült baromság ezaz 1200MrDkittliKlaci79
mongyuk számojjunk, becsléssel - van a NagyXaládosok 15k taggal, mongyuk az nem a tejes spektrum, de legalább van szám, annak a max adókedvezménye évente 2M, akkor ha a kedves szülőpár évente 30Met begombol bejelentve - ez ha 100%ban kihasználják az 30MrD
harmincad részről beszélük maximális kihasználás mellett, honnan jön a 1200MrD?
sutianap
65-70 ezer a 4 gyerekes anyukák száma. ez kb 50 MRd
200-250 ezerre teszik a 3 gyerekes anyukák számát 200-220 Mrd
600-700 ezer a 2 gyerekes anyuka. 600-700 Mrd Ft.
Ezek most a világgazdaság becslései, én egy picit nagyobbra becsültem.
Én elsőre úgy számoltam, hogy 695.000 az átlagkereset, bruttóban. Ez évi 8 340 000.
Ennek 15%-a 1 251 000Ft adó.
Tippre olyan 1 millió körülire tette a 4+3+2 gyerekes anyukák számát és akkor ez 1 251 000 000 000 Ft.
Hát így 😊
Klaci79
Willie Parker
Klaci79
több mint 1 éve
Azzal ugye tisztában vagy, hogy az állami támogatás a többgyermekes dolgozó családoknál nem egyoldalú? Pont ezzel szeretnék megelőzni (nem fogják) az elöregedő társadalom okozta problémát. A felosztó-kiróvó nyugdíjrendszer már így sem létezik, csak gépen tartják életben. Érthetően azokat akarják támogatni, akik legalábbb reprodukálják magukat (min. 2 gyerek, akik majd itthon? fognak dolgozni).Oké, de továbbra se értem, hogy mi köze a témához.Szerintem elbeszelunk egymas mellett. En azt feltetelezem hogy aki tobb gyereket vallal az tudja ez mivel jar es megengedheti maganak. De akkor jomodu embereket minek tamogatni?
Olyan ez mikor a stadion építésnél vitatkozik valaki, hogy dehát szar a focink senki nem megy ki.
Fidesz nem az alapján hozza ezeket a döntéseket, hogy segítse a családokat és rohadtul leszarja a rászorulókat, mert ha nem tenné akkor
1. Részletesebb és kidolgozotabb lenne, hogy azokat jobban támogassa akiket érint a probléma
2. Lenne egy felső cap, hogy pl Varga Juditka meg a brutto 1 felett keresők ne kapjanak ilyet vagy max sávosan pár évig.
De ez egy szavazat vásárlás, hogy nézzétek mi adunk. Ráadásul ha nem ők maradnak egy eohadt nagy dilemma, mert mégegy lyuk a költségvetésen amit azonnal megszüntetni poltikai öngyilkosság.
Ezek a döntések azt mutatják, hogy a Tiszánál ők is már komoly támogatottságot mérnek.
Szívesen beszélgetek amúgy arról is, hogy az elvállatad és túlvállaltad magad akkor old meg gondolkodás amúgy amit én alapjába véve racionálisan saját környezetemben alkalmazok miért túl erős egy teljes társadalomra szerintem, de ha érdekel inkább egy másik hszben teszem.
Toca
Vagy azt mondod naivitas felnott embereket felnott ember modjara kezelni es vannak olyanok akik minimalberre szulnek? Na de az engem meg a tobbi adofizetot mit erdekelje, miert kellene azt finanszirozni?
Nekem egy viszonylag draga autom van, a szervizeles is viszonylag draga. Mikor megvettem tudtam hogy a fenntartas se lesz olcso, nem sirankozok. "Nagycsaladosoknak" is ezt a hozzaallast javaslom.
Hendrix
Nyugaton más országokból pótolták a fiatal munkaerőt, Közép- és Kelet Európából, később még távolabbról, akiknek jelentős része már le is telepedett. Itt nem ezt a megoldást akarják választani.
Szóval ez nem segély. A módszertannal, a többi család és a gyerektelenek leszarásával nem értek egyet én sem, de a többgyerekes családok támogatásával igen.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
"Nagy Márton miniszter úr kapott egy felhatalmazást arra, hogy bizonyos termékeknél vezessen be hatósági árat, és ha ez sem elég, akkor még a kereskedelmi profitok korlátozására is készen állunk."Legyen ismét a benzin is, ha kérhetem! Úgy szeretnék megint 3 város 19 benzinkútját végiglátogatni, mire sikerül tankolni! 🙏🙏🙏
Nomac
több mint 1 éve
"Nagy Márton miniszter úr kapott egy felhatalmazást arra, hogy bizonyos termékeknél vezessen be hatósági árat, és ha ez sem elég, akkor még a kereskedelmi profitok korlátozására is készen állunk."
több mint 1 éve
Dehogynem, csak a harmadik évben már nem nagyon kapsz lóvét. Asszony is mind a két gyerekkel itthon volt 3 évig.A gyes amúgy is olyan 25 ezer.Kikérem magamnak...anyukám 3 gyerekkel világ életében dolgozott, amíg nyugdíjba nem vonult, tehóm 4 gyerekkel, dolgozik. Közvetlen kolléganőm 3 gyerekkel dolgozik. Környezetemben ennyi jut hirtelen eszembe. Gyed 2 éves korig jár, gyes 3-ig max (emlékeim szerint).Ebből mennyi adózik? Mert a legtöbb 3-4 gyerekes anyuka, az bőven GYES-en meg Gyed-en üldögél. A jó részük meg sose dolgozott bejelentett munkahelyen.Tényleg nem, de nem is baj...nem ezért szeretünk 😛 😀Én nem értek a matekhoz, de valami elvetemült baromság ezaz 1200MrDkittliKlaci79
mongyuk számojjunk, becsléssel - van a NagyXaládosok 15k taggal, mongyuk az nem a tejes spektrum, de legalább van szám, annak a max adókedvezménye évente 2M, akkor ha a kedves szülőpár évente 30Met begombol bejelentve - ez ha 100%ban kihasználják az 30MrD
sutianap
Én elsőre úgy számoltam, hogy 695.000 az átlagkereset, bruttóban. Ez évi 8 340 000.
Tippre olyan 1 millió körülire tette a 4+3+2 gyerekes anyukák számát és akkor ez 1 251 000 000 000 Ft.
Hát így 😊
Klaci79
Willie Parker
Klaci79
Nem teheted meg, hogy ne dolgozz.
kittli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Akkor az "élete végéig szja mentesség" olyan mint az életfogytiglan?A törvényben az is benne van, h max 23 v 24 éves korig35 éves HÖK-ösök, szevasztok!Azon agyalok 55 éves férfiként, hogy ha vállaltam volna valaha 1-2-3 gyereket, akkor azok is már nagykorúak lennének. Ha ezt a beígért pénzt szja emeléssel akarják visszahozni, akkor azért kellene egy korhatár, ami fölött nem érvényes, hisz az életkorból fakadóan nem reális hogy kiskorú gyermeke legyen ennek a korosztálynak.Szerintem ez az élete végéig jár a mentesség majd szépen finomítva lesz, aztán a részletszabályokból kiderül, hogy a gyermek felsőfokú tanulmányainak a folytatásáig jár csak, meg hasonló csip-csup dolgok.
Willie Parker
somoskovig
Willie Parker
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
A gyes amúgy is olyan 25 ezer.Kikérem magamnak...anyukám 3 gyerekkel világ életében dolgozott, amíg nyugdíjba nem vonult, tehóm 4 gyerekkel, dolgozik. Közvetlen kolléganőm 3 gyerekkel dolgozik. Környezetemben ennyi jut hirtelen eszembe. Gyed 2 éves korig jár, gyes 3-ig max (emlékeim szerint).Ebből mennyi adózik? Mert a legtöbb 3-4 gyerekes anyuka, az bőven GYES-en meg Gyed-en üldögél. A jó részük meg sose dolgozott bejelentett munkahelyen.Tényleg nem, de nem is baj...nem ezért szeretünk 😛 😀Én nem értek a matekhoz, de valami elvetemült baromság ezaz 1200MrDkittliKlaci79
sutianap
Hát így 😊
Klaci79
Willie Parker
Klaci79
Nem teheted meg, hogy ne dolgozz.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Kikérem magamnak...anyukám 3 gyerekkel világ életében dolgozott, amíg nyugdíjba nem vonult, tehóm 4 gyerekkel, dolgozik. Közvetlen kolléganőm 3 gyerekkel dolgozik. Környezetemben ennyi jut hirtelen eszembe. Gyed 2 éves korig jár, gyes 3-ig max (emlékeim szerint).Ebből mennyi adózik? Mert a legtöbb 3-4 gyerekes anyuka, az bőven GYES-en meg Gyed-en üldögél. A jó részük meg sose dolgozott bejelentett munkahelyen.Tényleg nem, de nem is baj...nem ezért szeretünk 😛 😀Én nem értek a matekhoz, de valami elvetemült baromság ezaz 1200MrDkittliKlaci79
sutianap
Hát így 😊
Klaci79
Willie Parker
több mint 1 éve
A törvényben az is benne van, h max 23 v 24 éves korig35 éves HÖK-ösök, szevasztok!Azon agyalok 55 éves férfiként, hogy ha vállaltam volna valaha 1-2-3 gyereket, akkor azok is már nagykorúak lennének. Ha ezt a beígért pénzt szja emeléssel akarják visszahozni, akkor azért kellene egy korhatár, ami fölött nem érvényes, hisz az életkorból fakadóan nem reális hogy kiskorú gyermeke legyen ennek a korosztálynak.Szerintem ez az élete végéig jár a mentesség majd szépen finomítva lesz, aztán a részletszabályokból kiderül, hogy a gyermek felsőfokú tanulmányainak a folytatásáig jár csak, meg hasonló csip-csup dolgok.
Willie Parker
somoskovig
több mint 1 éve
35 éves HÖK-ösök, szevasztok!Azon agyalok 55 éves férfiként, hogy ha vállaltam volna valaha 1-2-3 gyereket, akkor azok is már nagykorúak lennének. Ha ezt a beígért pénzt szja emeléssel akarják visszahozni, akkor azért kellene egy korhatár, ami fölött nem érvényes, hisz az életkorból fakadóan nem reális hogy kiskorú gyermeke legyen ennek a korosztálynak.Szerintem ez az élete végéig jár a mentesség majd szépen finomítva lesz, aztán a részletszabályokból kiderül, hogy a gyermek felsőfokú tanulmányainak a folytatásáig jár csak, meg hasonló csip-csup dolgok.
Willie Parker
több mint 1 éve
A túlnépesedéssel sem az a baj, hogy túlnépedestünk, hanem a rossz földrajzi, szociális- etnikai eloszlás, lásd az európai trendeket.Na igen, de ez a mondatod olyan, mintha azt mondanád, hogy az epeegörccsel se az a baj, hogy epegörcsünk van, hanem az, hogy kurvára fáj.
Willie Parker
Ja, ha az epegörcs százezer dollárt és egy VIP belépőt jelentene a következő SB-ra, akkor nem volna vele gond, de nem azt jelenti, hanem amire a neve eléggé egyértelműen utal.
És ez a helyzet a túlnépesedéssel is.
több mint 1 éve
Kósát miért engedi nyilatkozni a Fidesz?A mémpotenciál miatt azt gondolják, hogy népszerű a fiatalok körében
Lejáratja magát is, a pártját is, teljesen kontrapoduktív.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Azon agyalok 55 éves férfiként, hogy ha vállaltam volna valaha 1-2-3 gyereket, akkor azok is már nagykorúak lennének. Ha ezt a beígért pénzt szja emeléssel akarják visszahozni, akkor azért kellene egy korhatár, ami fölött nem érvényes, hisz az életkorból fakadóan nem reális hogy kiskorú gyermeke legyen ennek a korosztálynak.Szerintem ez az élete végéig jár a mentesség majd szépen finomítva lesz, aztán a részletszabályokból kiderül, hogy a gyermek felsőfokú tanulmányainak a folytatásáig jár csak, meg hasonló csip-csup dolgok.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Akartam jelezni, hogy én is most olvastam, hogy bizonyos összeghatárig jár a pénz.Le se fogják szarni, hanem a boltos lecsippantja a bárki által bemutatott - névre szóló - kártyát, a nyugdíjas meg kap havonta egy nagyon alacsony összeget jóváírva.
Valaki legyártja ezt a kártyás jó pénzért, a boltos szopatva lesz, hogy ezt a rendszere lekezelje, vajon tényleg kérhet-e személyit, és sikerült a kisvállalkozóknak még egy pofont adni, mert Marinéni, ha megtudja, hogy a sarki húsboltos nem áfás, nem megy oda többet... Persze ha majd kiderül, hogy ez havi 5e forint, lófaszt nem fog érni. Ráadásul a nyugdíjasoknak miért adunk egy ilyen kártyát, nem mindenki profi?
De ahogy írtam az előbb rengeteg gyerek vásárol a szüleinek közösen, azt hogy ellenőrzik? Nyilván ha ez az összeg 5e, az nem tétel, de ha ez több? Nézik vajon, hogy a 200e-s nyugdíjból hogy lehet a boltban 300e-ért vásárolni? 😊
Miért nem lehetett rögtön kiutalni még +60e-t, az infláció ellensúlyozására????
NB2
több mint 1 éve
A környezetemben mindenki osztott-szorzott, de ez nem az átlagos mikrokultúra nyilván, mert felsővezetőkről, meg több diplomás, stabil munkaháttérrel rendelkező emberekről van szó, rendszerint családi háttértámogatással.Ma - a Covid-világjárvány, súlyos maginfláció, háborús helyzet, Donald Trumpok, Putyinok, Kim-Dzsong-Unok világában - nem tudod kiszámítani a piaci folyamatokat, nem tudod konkrétan megtervezni a gyermekeid és a saját jövődet évekre előre, mert szinte naponta áthúzzák a számításaidat.Egy kérdés a két utolsó állításodhoz:
Valakinél ez azt jelenti, hogy nem mer gyermeket vállalni, amit szintén meg tudok érteni.
Aki mégis gyermekvállalásról dönt, azt tudom becsülni - ha felelősen teszi.
Márpedig prekoncepció és rossz beidegződés, hogy a gyermeket vállalók felelőtlenek.
Willie Parker
Te hogy látod, vagy hogy becsülöd, az összes gyerekvállaló hány százaléka gondolja át, készül rá, iparkodik, hogy felelősen tegye?
(Mert én 1 százalék alá becsülöm világviszonylatban, pláne ha nem csak az anyagiakról van szó, hanem a gyerek testi, lelki, mentális egészségéről egyaránt, de őszintén érdekel ha neked magasabb szám jön ki, hogy mennyivel.)
Őszentsége Sobri Jóska
Az országban biztos lesújtó a helyzet, én ott 5-10% közé teszem a számukat, de ez csak egy blöff. Különben nem működne a felmenőrendszeres oktatás, mert nem tudnák kigazdálkodni a szülők a továbbtanulást.
Világviszonylatban - Afrika, India, Pakisztán, Banglades, régebben Kína miatt - biztos 1% alá megyünk.
A túlnépesedéssel sem az a baj, hogy túlnépedestünk, hanem a rossz földrajzi, szociális- etnikai eloszlás, lásd az európai trendeket.
több mint 1 éve
Ma - a Covid-világjárvány, súlyos maginfláció, háborús helyzet, Donald Trumpok, Putyinok, Kim-Dzsong-Unok világában - nem tudod kiszámítani a piaci folyamatokat, nem tudod konkrétan megtervezni a gyermekeid és a saját jövődet évekre előre, mert szinte naponta áthúzzák a számításaidat.Egy kérdés a két utolsó állításodhoz:
Valakinél ez azt jelenti, hogy nem mer gyermeket vállalni, amit szintén meg tudok érteni.
Márpedig prekoncepció és rossz beidegződés, hogy a gyermeket vállalók felelőtlenek.
Willie Parker
Te hogy látod, vagy hogy becsülöd, az összes gyerekvállaló hány százaléka gondolja át, készül rá, iparkodik, hogy felelősen tegye?
(Mert én 1 százalék alá becsülöm világviszonylatban, pláne ha nem csak az anyagiakról van szó, hanem a gyerek testi, lelki, mentális egészségéről egyaránt, de őszintén érdekel ha neked magasabb szám jön ki, hogy mennyivel.)
több mint 1 éve
Ebből mennyi adózik? Mert a legtöbb 3-4 gyerekes anyuka, az bőven GYES-en meg Gyed-en üldögél. A jó részük meg sose dolgozott bejelentett munkahelyen.Tényleg nem, de nem is baj...nem ezért szeretünk 😛 😀Én nem értek a matekhoz, de valami elvetemült baromság ezaz 1200MrDkittliKlaci79
sutianap
Hát így 😊
Klaci79
több mint 1 éve
Mondjuk azért, mert a jómódúak képesek pozitív költést produkálni és valószínűleg a gyerekeik is képesek lesznek majd GDP-t termelni a jövőben, ha elvégeznek egy felsőoktatási képzést, vagy érdemi, hasznosítható szakképzést, amiből stabil munkájuk és bevételeik lesznek? A kérdés, hogy ezt belföldön teszik-e meg, ami egy KK-Eu ország esetében kb. kulcskérdésnek is számít.Oké, de továbbra se értem, hogy mi köze a témához.Szerintem elbeszelunk egymas mellett. En azt feltetelezem hogy aki tobb gyereket vallal az tudja ez mivel jar es megengedheti maganak. De akkor jomodu embereket minek tamogatni?
Olyan ez mikor a stadion építésnél vitatkozik valaki, hogy dehát szar a focink senki nem megy ki.
Fidesz nem az alapján hozza ezeket a döntéseket, hogy segítse a családokat és rohadtul leszarja a rászorulókat, mert ha nem tenné akkor
1. Részletesebb és kidolgozotabb lenne, hogy azokat jobban támogassa akiket érint a probléma
2. Lenne egy felső cap, hogy pl Varga Juditka meg a brutto 1 felett keresők ne kapjanak ilyet vagy max sávosan pár évig.
De ez egy szavazat vásárlás, hogy nézzétek mi adunk. Ráadásul ha nem ők maradnak egy eohadt nagy dilemma, mert mégegy lyuk a költségvetésen amit azonnal megszüntetni poltikai öngyilkosság.
Ezek a döntések azt mutatják, hogy a Tiszánál ők is már komoly támogatottságot mérnek.
Szívesen beszélgetek amúgy arról is, hogy az elvállatad és túlvállaltad magad akkor old meg gondolkodás amúgy amit én alapjába véve racionálisan saját környezetemben alkalmazok miért túl erős egy teljes társadalomra szerintem, de ha érdekel inkább egy másik hszben teszem.
Toca
Vagy azt mondod naivitas felnott embereket felnott ember modjara kezelni es vannak olyanok akik minimalberre szulnek? Na de az engem meg a tobbi adofizetot mit erdekelje, miert kellene azt finanszirozni?
Nekem egy viszonylag draga autom van, a szervizeles is viszonylag draga. Mikor megvettem tudtam hogy a fenntartas se lesz olcso, nem sirankozok. "Nagycsaladosoknak" is ezt a hozzaallast javaslom.
Hendrix
Az adókedvezményt ugyanis kizárólag viszonylag magasabb stabil jövedelemmel tudod érvényesíteni, pontosan ezért nem szociális támogatást kell ennél a társ-i rétegnél preferálni, hiszen nem is lenne értelme. Az adókedvezményből pedig pont a legszegényebb rétegek maradnak ki, akik amúgy a legproduktívabbak, ami meg egyenes utat jelent az elszegényedéshez és a néprétegek lecsúszásához, ergo a szociális-gyermekvédelmi-egészségügyi ellátórendszer terheléséhez - nekik kellene értelmesebb szociális és felzárkóztató program.
Itt jegyzem meg, hogy a fiatalok munka-és lakásteremtését segítő programok tartalmilag elhibázottak, bár a céljaik helyeselhetők.
Egyébként lenne nagy felháborodás akkor, mint ami a legtöbbünk szüleinek CSOK támogatása idején volt, mégpedig, hogy a gyermekvállalás esetében a hitelek felét elengedték kamatkötelezettség nélkül. Na akkor menne a köpködés! [Csernus Imrének igaza van abban, hogy a magyar néplélek még mindig a dögöljön meg a szomszéd tehene életcél mentén működik és kifelé képtelen érdekérvényesíteni, csak befelé képes ventillálni.]
Vagy gondolod, hogy a napról napra változó környezetben munkajövedelemből meg tudod teremteni 20 évre előre a gyerekeid sorsát?
Nyilván a gyermekvállalás egyik belekalkulált tétele a pozitív jellegű állami hozzáállás és honoráció ígérete is.
A gyermeket vállaló ugyanis valójában - a saját örömszerzése mellett - egy közösségi, népességfenntartási "feladatot" is ellát.
Ma - a Covid-világjárvány, súlyos maginfláció, háborús helyzet, Donald Trumpok, Putyinok, Kim-Dzsong-Unok világában - nem tudod kiszámítani a piaci folyamatokat, nem tudod konkrétan megtervezni a gyermekeid és a saját jövődet évekre előre, mert szinte naponta áthúzzák a számításaidat.
Amúgy a középosztály és a népesség fenntartását te hogyan képzelnéd el?
Hozzáteszem: én nem mondom meg senkinek, hogy mit tegyen vagy ne tegyen, vagy hogyan éljen. Szóval az én döntéseimbe, életembe sem pofázzon bele senki, pláne ne minősítgessen, vagy sértegessen, ha valamit máshogy gondolok, vagy máshogy döntök.
Btw. nem a gyermekesek tehetnek a rossz gazdaságpolitikáról, de hülyék lennének nem élni vele.
Kieg: azt egyébként remélem, hogy eljutnak a gyermeküket egyedül nevelő apák egyenértékű támogatásáig és a sikertelen reprodukciós eljárásban részt vettek támogatásáig is, mert vérlázító, hogy őket nem kompenzálják semmivel kb. [bár utóbbinál tudom, hogy csekély számú esetben voltak visszaélések is, de ennyi kockázat az államnak belefér]
több mint 1 éve
telex.hu/video/2025/02/24/parlament-kulfoldi-befolyasolas-korkerdes-kosa-lajos-menczer-tamas-farkas-orsYT Telexlinket meg a szomszéd kutyája hoz, mi?Kósát miért engedi nyilatkozni a Fidesz?Jogos kérdés, de szerintem teljesen érdektelenné vált. Kutya sem hallja meg már, amit ő mond.
Dzsokijuing
Dajcs Tomit miért hagyják még beszélni?
szaba
most kereshetem meg 😀
Negritis, a vajda
petey
több mint 1 éve
YT Telexlinket meg a szomszéd kutyája hoz, mi?Kósát miért engedi nyilatkozni a Fidesz?Jogos kérdés, de szerintem teljesen érdektelenné vált. Kutya sem hallja meg már, amit ő mond.
Dzsokijuing
szaba
most kereshetem meg 😀
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
linket meg a szomszéd kutyája hoz, mi?Kósát miért engedi nyilatkozni a Fidesz?Jogos kérdés, de szerintem teljesen érdektelenné vált. Kutya sem hallja meg már, amit ő mond.
Dzsokijuing
szaba
most kereshetem meg 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kósát miért engedi nyilatkozni a Fidesz?Jogos kérdés, de szerintem teljesen érdektelenné vált. Kutya sem hallja meg már, amit ő mond.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Kósát miért engedi nyilatkozni a Fidesz?Lejáratja magát is, a pártját is, teljesen kontrapoduktív.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
amugy abba belegondoltunk, hogy ha mar most 14 honappal a valasztas elott kepesek evi kb 2ezer milliard lyukat utni a koltsegvetesen akkor egy szoros allas eseten mi fog jonni osz vegen-december elejen?Semmi.
csebi
Addigra ki lesz tiltva az osszes kulfoldrol tamogatott medium.