Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
rip Pride
Amadeus the Young
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
"Az attores eve"😂😂😂😂
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
rip Pride
több mint 1 éve
Főnök a saját világát kivetíti az országra továbbra is.
több mint 1 éve
OV miket mond? Én nem merem nézni, de érdekel, hogy értékeli a tavalyi fantasztikus évet
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Nem lehetne, hogy olyan 15:15 környékén egy hatalmas bomba leessen a Várkert Bazárra?Megrendeltem egy század B-52-est,hogy szórják meg a kért területet, de USA kollegák ismeretlen jelentéktelen nyikhaj embert nem bombáznak.....volt a válasz....
Mikey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
2-4 kozott attol fugg a 6 millios felujitasbol mennyit hasznalunk el.😀Jo hat jobb mintha nem lenne. Csak tudnám most mibetegyem. Nem néztem még utána.Mennyid van?
Részvényeket néztem de Trump almokfutasa utan… 😀
Toca
szaba
több mint 1 éve
Nem lehetne, hogy olyan 15:15 környékén egy hatalmas bomba leessen a Várkert Bazárra?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Jo hat jobb mintha nem lenne. Csak tudnám most mibetegyem. Nem néztem még utána.Mennyid van?
Toca
több mint 1 éve
Hogy Hadhazy megélhetési politikusMP bedobta, hogy a Tisza Párt népszavazáást akar majd indítani.es mirol?
Pont, ahogy Ruff Bálint behívta az Évértéelő beszéd előtt a Partizánon (aztán lehet utána hívta be Magyari vagy Dull, az már nem tiszta)
zacknorb
YoungZeeZee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 520
MP bedobta, hogy a Tisza Párt népszavazáást akar majd indítani.es mirol?
Pont, ahogy Ruff Bálint behívta az Évértéelő beszéd előtt a Partizánon (aztán lehet utána hívta be Magyari vagy Dull, az már nem tiszta)
zacknorb
több mint 1 éve
MP bedobta, hogy a Tisza Párt népszavazáást akar majd indítani.Pont, ahogy Ruff Bálint behívta az Évértéelő beszéd előtt a Partizánon (aztán lehet utána hívta be Magyari vagy Dull, az már nem tiszta)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
telex.hu/ellenorzo/2025/02/21/ellenorzo-factcheck-teny-fake-news-orban-ukrajna-hollywood
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Asszem, egy részével - balek módjára - maradok állampapírban. A többi részével én is gondban vagyok, ahogyan sokan mások. Külföldi részvényekbe nem merek belevágni, hazaiakba nem akarok. (Ha már a nagy OTP-felfutásról lemaradtam.) Az aranynak csúcson az ára, de még előfordulhat, hogy beszuszakolom a portfólióba. Valószínűleg veszek valamennyi eurót + erősen kacérkodom a Holddal. Hát, nem túl fantáziadús...Jo hat jobb mintha nem lenne. Csak tudnám most mibetegyem. Nem néztem még utána.jól fizet a FideszTöbb mint 2 hetes hír. Csodálkoztam is, hogy nem érte el a topik ingerküszöbét.
magyarnarancs.hu/belpol/ot-budai-lakasa-nagymarosi-vadaszhaza-400-millios-megtakaritasa-van-a-szuvernitasvedelmi-hivatal-elnokenek-274329
NB2
Kamateső 😅🤣OV azzal valahogy elfelejtett dicsekedni, hogy a kibaszott magas infláció miatt lett ennyi a kamat. (És mérget vehetünk rá, hogy ez még mindig kevesebb annál, ami járna. Hisz a KSH adatai alapján számolták ki.)
KeyG
nagylaza, főpohárnok
Toca
több mint 1 éve
Jo hat jobb mintha nem lenne. Csak tudnám most mibetegyem. Nem néztem még utána.jól fizet a FideszTöbb mint 2 hetes hír. Csodálkoztam is, hogy nem érte el a topik ingerküszöbét.
magyarnarancs.hu/belpol/ot-budai-lakasa-nagymarosi-vadaszhaza-400-millios-megtakaritasa-van-a-szuvernitasvedelmi-hivatal-elnokenek-274329
NB2
Kamateső 😅🤣OV azzal valahogy elfelejtett dicsekedni, hogy a kibaszott magas infláció miatt lett ennyi a kamat. (És mérget vehetünk rá, hogy ez még mindig kevesebb annál, ami járna. Hisz a KSH adatai alapján számolták ki.)
KeyG
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
jól fizet a FideszTöbb mint 2 hetes hír. Csodálkoztam is, hogy nem érte el a topik ingerküszöbét.
NB2
KeyG
több mint 1 éve
Elveszi ő azt máshogy, csak még nem tudunk róla mi jön 😀Kamateső 😅🤣Ugye milyen rendes a Viktor?
KeyG
Pedig el is vehetné!
Lúdas Solymi
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Kamateső 😅🤣Ugye milyen rendes a Viktor?
KeyG
Pedig el is vehetné!
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Kamateső 😅🤣
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
A kp utjat nem annyira konnyu kovetni.Ha már Csádba kell sietni, ott te már nem tudsz utalgatni.Vagy így szabadabban utalható, ha gyorsan Csád az irány.jól fizet a Fidesz“59 millió forintot készpénzben,
NB2
30,3 millió forintot pedig a bankszámláján tart. “
Idióta. 100 millió lekötetlenül, ennek se a “pénzügyi tudatosság” volt a jele az oviban.
MC12
Dzsokijuing
A portfóliót elnézve inkább csak simán pénzügyi analfabéta.
MC12
Meg nekik nem szamit az inflacio.
Majd szereznek meg tobbet ha az kell.
Ez csak a “bevallott” osszeg.
több mint 1 éve
index.hu/belfold/2025/02/21/ruszin-szendi-romulusz-magyar-peter-vezerkari-fonok-villa-magyar-honvedseg-szalay-bobrovniczky-kristof-elszamoltatas/Annyira vicces, hogy fideszesek kikészülnek, hogy emberek amikor fideszesek voltak, mit meg nem engedtek maguknak. Amíg Rommel fideszes volt, addig nem zavart senkit a fideszben, hogy 1 yardért épít magának villát, de ahogy elhagyja a csapatot, előjön a jogérzékenység. 😀
NB2
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 520
mondjuk most meg is ugrott az euro ujra98banReggel mondott valami érdekeset a dagadt geci?Mikor mondott utoljára érdekeset?
ThundersNFL a Paraszt
Mikey
Hanni
több mint 1 éve
Ha már Csádba kell sietni, ott te már nem tudsz utalgatni.Vagy így szabadabban utalható, ha gyorsan Csád az irány.jól fizet a Fidesz“59 millió forintot készpénzben,
NB2
Idióta. 100 millió lekötetlenül, ennek se a “pénzügyi tudatosság” volt a jele az oviban.
MC12
Dzsokijuing
A portfóliót elnézve inkább csak simán pénzügyi analfabéta.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Vagy így szabadabban utalható, ha gyorsan Csád az irány.jól fizet a Fidesz“59 millió forintot készpénzben,
NB2
MC12
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)