Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 321
Miért Buga Jakab is vonzódik idősebb ferfiakhoz?
csebi
Nem, ő már nem vonzódik senkihez, via Sobri
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 858 — Lucas Scott
Lölö Szabó Zsófi

Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
lol, true?
Kúrfürst briareos
elképzelni sem merem/tudom.
Amadeus the Young
Van szerencsém ismerni Zsófia kisasszonyt, és BÁRMIKOR elhiszem hogy ez igaz.
Gyurma Pappa
Ez az a Szabó Zsófi aki a tévében is szerepel meg épp táncol? Nem igazán vagyok otthon a celebek világában és tv-t se nézek (csak a Mezzo-t).

Pedig képekről elég szimpatikus, kedves, normális teremtésnek tűnik.
Jut eszembe, kellene egy jó stylist nekem is, talán embört faragna belőlem 😀
Lúdas Solymi
Buga Jakab lánya.
Talán innen eredeztethető, hogy vonzódik az idősebb férfiakhoz.
kittli
Miért Buga Jakab is vonzódik idősebb ferfiakhoz?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 848 — Steelers fan
Lölö Szabó Zsófi

Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
lol, true?
Kúrfürst briareos
Amadeus the Young
Gyurma Pappa
Ez az a Szabó Zsófi aki a tévében is szerepel meg épp táncol? Nem igazán vagyok otthon a celebek világában és tv-t se nézek (csak a Mezzo-t).

Lúdas Solymi
Buga Jakab lánya.
Talán innen eredeztethető, hogy vonzódik az idősebb férfiakhoz.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 005
Lölö Szabó Zsófi

Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
lol, true?
Kúrfürst briareos
Amadeus the Young
Gyurma Pappa

több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 620 — zászló zászló szív
Lölö Szabó Zsófi

Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
lol, true?
Kúrfürst briareos
Amadeus the Young

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
Lölö Szabó Zsófi

Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
lol, true?
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 623
Kéne tudnom, ki a tököm az a Szabó Zsófi? 😄
warr_b
Köztulajdon.
MC12
Te mikor szoktad eme köztulajdon gyümölcsét learatni?
csebi
"elvesztette közpénztulajdon jellegét"
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 005
Lölö Szabó Zsófi

Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
?
zinedine5
 www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/1gwti8o/szabozsofi_szab%C3%B3_zs%C3%B3fi_%C3%A9s_v%C3%A1rkonyi_andrea/
NB2
Jó, ez lényegtelen.
Mi a helyzet OV és OV apuka zabigyerekeivel? 😀

De még inkább a magyar gazdasággal.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 394 — Cowboys fan
warr_b
Köztulajdon.
MC12
csebi
Ugyan-ugyan... igazán tudhatnád, hogy ma Magyarországon a köztulajdonhoz csak a NER potentátjai férhetnek hozzá!

Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
warr_b
Köztulajdon.
MC12

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 421
warr_b
Köztulajdon.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 331 — Vikings fan
warr_b
Nem vasas fun szóval nem.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 290 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 270 — nabege2@yahoo.com
Lölö Szabó Zsófi

Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
?
zinedine5
 www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/1gwti8o/szabozsofi_szab%C3%B3_zs%C3%B3fi_%C3%A9s_v%C3%A1rkonyi_andrea/
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 454 — Ajmo Vatreni
Lölö Szabó Zsófi

Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
?
több mint 1 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Lölö Szabó Zsófi

Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
lol, true?

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
Lölö Szabó Zsófi

Nézd Andika, bontóper
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 290 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Remélem, a nagy sárkeverés közben gőzerővel folyik a Tisza-szakpolitikusok, szakértők és ogy jelöltek kiválasztása, mert jön a big win és MP is úgy jár, mint Antall a kádári apparátussal.
Dzsokijuing
A magyar politika all-time top 10 legjobb képe között biztosan ott van

Kampman
Na oda kellett volna benyitnia egy tömeggyilkosnak...
Mikey
Szerintem Antallért, Tölgyessyért és Szabad Györgyért biztosan kár lett volna, Kövér és Torgyán ellen sem éreztem még kifejezetten gyilkos dühöt, inkább csak erős irritációt.

Ez a kép inkább abban erős, ahogy kifejezi azt a "jóindulatú értelmiségi belekeveredik a politikába és rájön, hogy magával fogja rántani a mocsár" feelinget.
Kampman
Komolyan Kövér ellen nem?
csebi
Egyetlen politikus ellen sem.
Kampman
Az iszlám nem véletlenül a béke vallása.
warr_b
Amíg behódolsz.
Kampman
Inkább a halál 😂

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 727
Remélem, a nagy sárkeverés közben gőzerővel folyik a Tisza-szakpolitikusok, szakértők és ogy jelöltek kiválasztása, mert jön a big win és MP is úgy jár, mint Antall a kádári apparátussal.
Dzsokijuing

Kampman
Mikey
Szerintem Antallért, Tölgyessyért és Szabad Györgyért biztosan kár lett volna, Kövér és Torgyán ellen sem éreztem még kifejezetten gyilkos dühöt, inkább csak erős irritációt.

Ez a kép inkább abban erős, ahogy kifejezi azt a "jóindulatú értelmiségi belekeveredik a politikába és rájön, hogy magával fogja rántani a mocsár" feelinget.
Kampman
csebi
Kampman
warr_b
Amíg behódolsz.

több mint 1 éve
Dzsokijuing

Kampman
Mikey

Kampman
csebi
Kampman

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 727
Dzsokijuing

Kampman
Mikey

Kampman
csebi

több mint 1 éve
Dzsokijuing

Kampman
Mikey

Kampman

több mint 1 éve
andree Arizona Cardinals 1 788
Többet árt ez az idióta ezekkel a mondásaival a ner-nek, mint bármilyen MP mondás, vagy akció.

Nagy Márton kifakadt: „Nem tudják az emberek, hogy milyen jó nekik Magyarországon”

Mintha újra 2007ben érezném magam és egy szadeszos magyarázna 😊
MC12
Miért, Csádnál pl biztos jobb, meg a világ országainak úgy kétharmadánál ☺️
warr_b
a kérdés nem az hogy melyik másik országnál jobb
hanem hogy mondjuk 2-3 évvel ezelőtthöz képest jobb-e
Negritis, a vajda
Tudod hogy a hívő tagozatot ez nem érdekli. Van 13. havi nyugdíj, nőnek a bérek, blabla, a propaganda azt harsogja mindenhol, hogy minden fasza, ők meg elhiszik, a valódi számokat meg amúgy sem értik (és megintcsak nem is érdekli őket).
warr_b
A hívő tagozat kevés választást nyerni. Ahhoz azok kellenek akik most pont úgy érzik, hogy “nem tudják, hogy milyen jó nekik”, sőt, kifejezetten nem érzik jól magukat.

Na most a választó, az olyan fajta, hogy nem szereti, ha nyíltan beledörgölik az orrát a kakiba, és amikor nyilvánvalóan szar neki, akkor jön az elhízott, milliárdos fasz, aki elmondja - hogy neked kurva jó, legyél hálás. Na ebben - is - volt irtó szar az SZDSZ, és évtizedes viszonylatban ügyes OV. A választót nem hülyézzük le, nem nézzük le (már nyíltan persze) együtt érzünk vele és reményt meg ellenséget adunk neki, a választó meg én egy oldalon állunk, csak az a fránya háború, Brüsszel meg kisfaszom.
Ez ilyen poltikai egyszer egy, ezerszer megtörtént, végignézte már ezt a mozit mindneki, és mégis jön időről időre egy önmagától megrészegült hülye, aki elköveti ezt a hibát.

Nem elsősorban MP miatt alhat nyugtalanul a stáb, hanem ezek miatt a ki nem kényszerített, buta, alapszintű hibák miatt. Félreértés ne essék, ettől nem omlik össze a kormány, nem zuhan 15%ot a Fidesz és nem ér össze föld és ég. De az ilyenek stabilizálják a Tisza mögötti választókat, bontják a Fidesz szimpatizáns, pártot választani tudó nem elkötelezetteket mögülük stb. Hiba.
MC12
Én baráti társaságban szoktam is azzal poénkodni, hogy a jelenlegi Fidesz az SZDSZ-hez hasonlít a legjobban, csak sokkal okosabbak a politikához. Amerika majmolás(Make Europe Great Again), büszkén vállalt folyamatos egyeztetés amerikai politikusokkal, privatizált egészségügy vágya(csak náluk TB-t is fizetsz). Úgy néz ki a választók folyamatos kioktatása a következő közös pont. Különösen jó az időzítés egy életszínvonal esés csúcsán, mikor épp zuhan a forint és várhatóan újabb adag fos ömlik az emberek nyakába. Jön a jól drágán öltözött, látványosan jómódú arc és elmondja örülj annak amid van, mert lehetne kevesebb is, meg amúgy sincs fingod se a gazdaságról. WP!
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 270 — nabege2@yahoo.com
Akkor menjen más 😊
több mint 1 éve
cartman023 Indianapolis Colts 997
Probléma megoldva:

telex.hu/belfold/2024/11/23/magyar-peter-belugyminiszterium-gyermekvetelem-intezmeny-latogatas-kitiltas

Amúgy ezt megtehetik ( a kérdés talán költői).A képviselő tudtommal odamehet amikor akar.