Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Tiszaként nem indulhatnak.Kunhalmi Ágnes szeretne indulni, mert ő már 2x is nyert és újra indulna 2026-ban is. /csak egy kis koordináció kell—elmondása szerint—mert a múltkor is csak 58 szavazattal kapott ki a fideszes kamupártok miatt/a kérdés hogy mondjuk jámborral meg hadházyval mi lesz
Aszem Vele sem akarnak egyeztetni, de gyurcsók többi embereivel sem vlsz.
ozibozi
Negritis, a vajda
Egyébként meg eldönthetik, hogy maguktól indulnak vagy sem.
Ha nem nyer a Tisza, akkor indifferens miként döntöttek, marad a NER, ha nyer a Tisza, akkoris indifferens, majd együtt örülnek.
MP egyet nem tehet a választások előtt: hogy összegyurcsányozza (komcsizza, baloldalozza, stb.) magát.
több mint 1 éve
Már miért ne mondhatná, a törzsi szavazókat nem érdekli a logika.nem mondhatja Viktor, hogy elfogyott a pénz, beütött a szar, mert egész eddig arról volt szó, hogy mindennel és mindenkivel dacolva IS jobban megy. ha azt mondja, hogy szarban vagyunk, akkor itt a vége. azt meg nem akarja.| Lentner Csabának | az egyik fő jobboldali holdudvarhoz kapcsolódó pènzügyi tótumfaktumnak az órájára járok egy kèpzèsen ès bizony elèg őszinte ès nyílt kritikát fogalmaz meg a mostani gazdasági állapotokkal ès helyzettel ès főleg erre adott megoldaskeresèsekkel kapcsolatban. Pláne hogy èrzi a saját bőrèn a dolgokat pl az egèszsègügy kapcsán is. Ezt a bèrpumpalást is így önmagában rossznak tartja mert ő az egyensúlyban hisz ès ennek így nincs alapja. S a fő gond ami mindent megborít szerinte is, az a demográfia....a munkaerőhiány a humánerőforrás hiány az elvándoroltak a meg nem születettek...ès ezen bizony a pènz a Csok ès egyèb látszat intèzkedèsek szintèn nem segítenek. A megoldást a helyesebb irányt amit most meg lehetne tenni azt nagyjából látja, de vannak dolgok melyekkel bizony egyik kormány vezetès hatalmában sincsenek nem èpp gyorsan lehet megoldani. Az meg a másik hogy erős kissebsègben van azzal kapcsolatban hogy mennyire hallgatnak pl rá. Szóval a Fideszen belül is èrzi az "èrtelmesebbje* hogy maxi gáz van csak mèg mindig zorbánè a szó (illetve most nagy (mèghájasabb)marciè)Micsoda bérmegállapodás írt alá a dagadt geciAzt mondja a parasztja, jobban és hatékonyabban kell dolgoznia a cégeknek. Hát barátom, dolgoznék én jobban és hatékonyabban, csak nincs időm foglalkozni a fejlesztéssel, mert a leendő munkaerőm Londonban vagy Bécsben dolgozik. Keresem, keresem az embert, de igen nehezen találom.
ThundersNFL a Paraszt
Most például majd azzal megy el az időm, hogy az ügyfeleinknek elmagyarázzam, hogy értem én, hogy csökken a bevétele és a nyeresége, de azért legyen kedves értse meg, hogy a bérek, járulékok növekedése miatt emelnem kell az árakon. Meg hogy járjon boltba, nem 3,5 százalék az éves infláció, nekem ne is jöjjön ilyen faszságokkal..
Szokol
dande2
slowmotion
több mint 1 éve
nem mondhatja Viktor, hogy elfogyott a pénz, beütött a szar, mert egész eddig arról volt szó, hogy mindennel és mindenkivel dacolva IS jobban megy. ha azt mondja, hogy szarban vagyunk, akkor itt a vége. azt meg nem akarja.| Lentner Csabának | az egyik fő jobboldali holdudvarhoz kapcsolódó pènzügyi tótumfaktumnak az órájára járok egy kèpzèsen ès bizony elèg őszinte ès nyílt kritikát fogalmaz meg a mostani gazdasági állapotokkal ès helyzettel ès főleg erre adott megoldaskeresèsekkel kapcsolatban. Pláne hogy èrzi a saját bőrèn a dolgokat pl az egèszsègügy kapcsán is. Ezt a bèrpumpalást is így önmagában rossznak tartja mert ő az egyensúlyban hisz ès ennek így nincs alapja. S a fő gond ami mindent megborít szerinte is, az a demográfia....a munkaerőhiány a humánerőforrás hiány az elvándoroltak a meg nem születettek...ès ezen bizony a pènz a Csok ès egyèb látszat intèzkedèsek szintèn nem segítenek. A megoldást a helyesebb irányt amit most meg lehetne tenni azt nagyjából látja, de vannak dolgok melyekkel bizony egyik kormány vezetès hatalmában sincsenek nem èpp gyorsan lehet megoldani. Az meg a másik hogy erős kissebsègben van azzal kapcsolatban hogy mennyire hallgatnak pl rá. Szóval a Fideszen belül is èrzi az "èrtelmesebbje* hogy maxi gáz van csak mèg mindig zorbánè a szó (illetve most nagy (mèghájasabb)marciè)Micsoda bérmegállapodás írt alá a dagadt geciAzt mondja a parasztja, jobban és hatékonyabban kell dolgoznia a cégeknek. Hát barátom, dolgoznék én jobban és hatékonyabban, csak nincs időm foglalkozni a fejlesztéssel, mert a leendő munkaerőm Londonban vagy Bécsben dolgozik. Keresem, keresem az embert, de igen nehezen találom.
ThundersNFL a Paraszt
Most például majd azzal megy el az időm, hogy az ügyfeleinknek elmagyarázzam, hogy értem én, hogy csökken a bevétele és a nyeresége, de azért legyen kedves értse meg, hogy a bérek, járulékok növekedése miatt emelnem kell az árakon. Meg hogy járjon boltba, nem 3,5 százalék az éves infláció, nekem ne is jöjjön ilyen faszságokkal..
Szokol
dande2
több mint 1 éve
baráti tűzben elestekKunhalmi Ágnes szeretne indulni, mert ő már 2x is nyert és újra indulna 2026-ban is. /csak egy kis koordináció kell—elmondása szerint—mert a múltkor is csak 58 szavazattal kapott ki a fideszes kamupártok miatt/a kérdés hogy mondjuk jámborral meg hadházyval mi lesz
ozibozi
Negritis, a vajda
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Kapnak vlm miniszteri biztos állást vagy bármit meg egy valag lóvét apparátusra, hogy lekösse magát és nyomozzon éjjel-nappal/persze csak ‘jó’ iránybaKunhalmi Ágnes szeretne indulni, mert ő már 2x is nyert és újra indulna 2026-ban is. /csak egy kis koordináció kell—elmondása szerint—mert a múltkor is csak 58 szavazattal kapott ki a fideszes kamupártok miatt/a kérdés hogy mondjuk jámborral meg hadházyval mi lesz
ozibozi
Negritis, a vajda
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Mert ott meg csak úgy lehetett.lengyelek pont nem így csinálták24.hu/belfold/2024/11/25/valasztas-2026-budapest-magyar-peter-tisza-part-ellenzek/Teljesen igaza van, ez a sikeres stratégia.
„Szerezzenek munkát, próbálják ki magukat a privátszférában 2026 után” – Magyar Péter hadat üzen a győztes ellenzéki képviselőknek is.
Mintha kezdené túltolni ez az újellenzéki-újfideszes jóember 😀
ender1112
"Megkerestek ellenzéki szereplők már az EP-választás környékén és utána is. 2026-ról akartak egyeztetni, hogy hajlandók lennénk-e őket támogatni az egyéni körzetükben. Sőt, az egyik budapesti parlamenti képviselőnő úgy fogalmazott egyszer személyesen: vajon őket is ki akarjuk-e nyírni? Tisztába tettem neki, hogy le szeretnénk váltani a kormányt, ez pedig csak úgy lehetséges, ha új emberekkel tesszük."
A teljes elit ellen kell menni, mint Trump tette 16-ban.
Előbb bedarálta a repiket (ebben az analógiában ez az eddigi ellenzék), aztán megnyerte a választást. Ezt csak így lehet, vagy sehogy.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Végülis ebből kikövetkeztethetjük, hogy Magyarország nem Lengyelország.
több mint 1 éve
Kunhalmi Ágnes szeretne indulni, mert ő már 2x is nyert és újra indulna 2026-ban is. /csak egy kis koordináció kell—elmondása szerint—mert a múltkor is csak 58 szavazattal kapott ki a fideszes kamupártok miatt/a kérdés hogy mondjuk jámborral meg hadházyval mi lesz
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kunhalmi Ágnes szeretne indulni, mert ő már 2x is nyert és újra indulna 2026-ban is. /csak egy kis koordináció kell—elmondása szerint—mert a múltkor is csak 58 szavazattal kapott ki a fideszes kamupártok miatt/Aszem Vele sem akarnak egyeztetni, de gyurcsók többi embereivel sem vlsz.
több mint 1 éve
lengyelek pont nem így csinálták24.hu/belfold/2024/11/25/valasztas-2026-budapest-magyar-peter-tisza-part-ellenzek/Teljesen igaza van, ez a sikeres stratégia.
„Szerezzenek munkát, próbálják ki magukat a privátszférában 2026 után” – Magyar Péter hadat üzen a győztes ellenzéki képviselőknek is.
ender1112
"Megkerestek ellenzéki szereplők már az EP-választás környékén és utána is. 2026-ról akartak egyeztetni, hogy hajlandók lennénk-e őket támogatni az egyéni körzetükben. Sőt, az egyik budapesti parlamenti képviselőnő úgy fogalmazott egyszer személyesen: vajon őket is ki akarjuk-e nyírni? Tisztába tettem neki, hogy le szeretnénk váltani a kormányt, ez pedig csak úgy lehetséges, ha új emberekkel tesszük."
Előbb bedarálta a repiket (ebben az analógiában ez az eddigi ellenzék), aztán megnyerte a választást. Ezt csak így lehet, vagy sehogy.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/11/25/valasztas-2026-budapest-magyar-peter-tisza-part-ellenzek/Teljesen igaza van, ez a sikeres stratégia.
ender1112
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/11/25/valasztas-2026-budapest-magyar-peter-tisza-part-ellenzek/„Szerezzenek munkát, próbálják ki magukat a privátszférában 2026 után” – Magyar Péter hadat üzen a győztes ellenzéki képviselőknek is.
több mint 1 éve
www.portfolio.hu/ingatlan/20241123/varatlan-fordulat-az-epitoiparban-a-hataron-tuli-fiatalok-mar-nem-jonnek-magyarorszagra-dolgozni-724894
több mint 1 éve
Mondjuk a cégek többsége a hatékonyság-növelést úgy fogja majd megvalósítani, hogy 10 emberből 1-et kib*asznak, a maradék 9 meg a magasabb bérért dolgozik többet. Totál bértömeg változatlan, hatékonyság nőtt, mindenki boldog, kivéve az az egy, aki leesett a sor végén a szakadékba.Micsoda bérmegállapodás írt alá a dagadt geciAzt mondja a parasztja, jobban és hatékonyabban kell dolgoznia a cégeknek. Hát barátom, dolgoznék én jobban és hatékonyabban, csak nincs időm foglalkozni a fejlesztéssel, mert a leendő munkaerőm Londonban vagy Bécsben dolgozik. Keresem, keresem az embert, de igen nehezen találom.
ThundersNFL a Paraszt
Szokol
több mint 1 éve
| Lentner Csabának | az egyik fő jobboldali holdudvarhoz kapcsolódó pènzügyi tótumfaktumnak az órájára járok egy kèpzèsen ès bizony elèg őszinte ès nyílt kritikát fogalmaz meg a mostani gazdasági állapotokkal ès helyzettel ès főleg erre adott megoldaskeresèsekkel kapcsolatban. Pláne hogy èrzi a saját bőrèn a dolgokat pl az egèszsègügy kapcsán is. Ezt a bèrpumpalást is így önmagában rossznak tartja mert ő az egyensúlyban hisz ès ennek így nincs alapja. S a fő gond ami mindent megborít szerinte is, az a demográfia....a munkaerőhiány a humánerőforrás hiány az elvándoroltak a meg nem születettek...ès ezen bizony a pènz a Csok ès egyèb látszat intèzkedèsek szintèn nem segítenek. A megoldást a helyesebb irányt amit most meg lehetne tenni azt nagyjából látja, de vannak dolgok melyekkel bizony egyik kormány vezetès hatalmában sincsenek nem èpp gyorsan lehet megoldani. Az meg a másik hogy erős kissebsègben van azzal kapcsolatban hogy mennyire hallgatnak pl rá. Szóval a Fideszen belül is èrzi az "èrtelmesebbje* hogy maxi gáz van csak mèg mindig zorbánè a szó (illetve most nagy (mèghájasabb)marciè)Micsoda bérmegállapodás írt alá a dagadt geciAzt mondja a parasztja, jobban és hatékonyabban kell dolgoznia a cégeknek. Hát barátom, dolgoznék én jobban és hatékonyabban, csak nincs időm foglalkozni a fejlesztéssel, mert a leendő munkaerőm Londonban vagy Bécsben dolgozik. Keresem, keresem az embert, de igen nehezen találom.
ThundersNFL a Paraszt
Szokol
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Micsoda bérmegállapodás írt alá a dagadt geciAzt mondja a parasztja, jobban és hatékonyabban kell dolgoznia a cégeknek. Hát barátom, dolgoznék én jobban és hatékonyabban, csak nincs időm foglalkozni a fejlesztéssel, mert a leendő munkaerőm Londonban vagy Bécsben dolgozik. Keresem, keresem az embert, de igen nehezen találom.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Micsoda bérmegállapodás írt alá a dagadt geci
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ugyanmár, 5% sincs a vagyonom vagy a hírértékem a belépő szintnek, a kettő ugye nem jár együttneked is megvolt? 😉Van szerencsém ismerni Zsófia kisasszonyt, és BÁRMIKOR elhiszem hogy ez igaz.elképzelni sem merem/tudom.Lölö Szabó Zsófilol, true?
Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
Kúrfürst briareos
Amadeus the Young
Gyurma Pappa
Josszi

több mint 1 éve
Az a lényeg, hogy az igazán fontos dolgokra (értsd: a Klán gyarapodása) legyen pénz, minden más dolog másodlagos fontosságú.hvg.hu/360/20241125_rendorseg-orfk-letszamhiany-fegyverpenz-utanpotlasSzétesés minden fronton, rendvédelem, igazságszolgáltatás, oktatás, egészségügy, itt már csak egy előrehozott választás segíthet a Fidesznek.
Amadeus the Young
Dzsokijuing
több mint 1 éve
hvg.hu/360/20241125_rendorseg-orfk-letszamhiany-fegyverpenz-utanpotlasSzétesés minden fronton, rendvédelem, igazságszolgáltatás, oktatás, egészségügy, itt már csak egy előrehozott választás segíthet a Fidesznek.
Amadeus the Young
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
neked is megvolt? 😉Van szerencsém ismerni Zsófia kisasszonyt, és BÁRMIKOR elhiszem hogy ez igaz.elképzelni sem merem/tudom.Lölö Szabó Zsófilol, true?
Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
Kúrfürst briareos
Amadeus the Young
Gyurma Pappa
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 1 éve
Hát ezen besirtam! 🤣🤣 Ezeknél tényleg valami baj lehet ott a toronyban 😄24.hu/belfold/2024/11/24/magyar-peter-visszavonulas-nezopont-kutatas/
Szerkesztette: KB23
több mint 1 éve
Apuci és anyuci között is nagy volt a korkülönbség.Miért Buga Jakab is vonzódik idősebb ferfiakhoz?Buga Jakab lánya.Ez az a Szabó Zsófi aki a tévében is szerepel meg épp táncol? Nem igazán vagyok otthon a celebek világában és tv-t se nézek (csak a Mezzo-t).Van szerencsém ismerni Zsófia kisasszonyt, és BÁRMIKOR elhiszem hogy ez igaz.elképzelni sem merem/tudom.Lölö Szabó Zsófilol, true?
Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
Kúrfürst briareos
Amadeus the Young
Gyurma Pappa
Pedig képekről elég szimpatikus, kedves, normális teremtésnek tűnik.
Jut eszembe, kellene egy jó stylist nekem is, talán embört faragna belőlem 😀
Lúdas Solymi
Talán innen eredeztethető, hogy vonzódik az idősebb férfiakhoz.
kittli
csebi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Érdekes nekem is ez volt az első gondolatom hogy inkább ezen pörögjenek a népek ne a zabigyerek szálon és be is jött ha máshol nem is itt biztosan bejött.Jó, ez lényegtelen.www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/1gwti8o/szabozsofi_szab%C3%B3_zs%C3%B3fi_%C3%A9s_v%C3%A1rkonyi_andrea/Lölö Szabó Zsófi?
Nézd Andika, bontóper
Amadeus the Young
zinedine5
NB2
Mi a helyzet OV és OV apuka zabigyerekeivel? 😀
De még inkább a magyar gazdasággal.
Lúdas Solymi
Szerkesztette: Porsan