Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Szerintem Antallért, Tölgyessyért és Szabad Györgyért biztosan kár lett volna, Kövér és Torgyán ellen sem éreztem még kifejezetten gyilkos dühöt, inkább csak erős irritációt.Na oda kellett volna benyitnia egy tömeggyilkosnak...Remélem, a nagy sárkeverés közben gőzerővel folyik a Tisza-szakpolitikusok, szakértők és ogy jelöltek kiválasztása, mert jön a big win és MP is úgy jár, mint Antall a kádári apparátussal.A magyar politika all-time top 10 legjobb képe között biztosan ott van
Dzsokijuing
Kampman
Mikey
Ez a kép inkább abban erős, ahogy kifejezi azt a "jóindulatú értelmiségi belekeveredik a politikába és rájön, hogy magával fogja rántani a mocsár" feelinget.
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
Na oda kellett volna benyitnia egy tömeggyilkosnak...Remélem, a nagy sárkeverés közben gőzerővel folyik a Tisza-szakpolitikusok, szakértők és ogy jelöltek kiválasztása, mert jön a big win és MP is úgy jár, mint Antall a kádári apparátussal.A magyar politika all-time top 10 legjobb képe között biztosan ott van
Dzsokijuing
Kampman
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Remélem, a nagy sárkeverés közben gőzerővel folyik a Tisza-szakpolitikusok, szakértők és ogy jelöltek kiválasztása, mert jön a big win és MP is úgy jár, mint Antall a kádári apparátussal.A magyar politika all-time top 10 legjobb képe között biztosan ott van
Dzsokijuing
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
Remélem, a nagy sárkeverés közben gőzerővel folyik a Tisza-szakpolitikusok, szakértők és ogy jelöltek kiválasztása, mert jön a big win és MP is úgy jár, mint Antall a kádári apparátussal.Folyik. Gyanítom nem haladnak elég jól.
Dzsokijuing
Ma kaptam.
"Kedves Barátunk!
Korábban már megkerestünk Téged a Jövő Vezetői Pályázattal, és most örömmel értesítünk, hogy meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt, hogy még több elkötelezett ember csatlakozhasson a közös ügyünkhöz!
Az új határidő: 2024. november 30. "
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Hogy ne a kakadu testmagasságáról menjen a beszélgetés. www.youtube.com/watch?v=jqK5vza8ark
több mint 1 éve
Persze, halottra minek kiadni.telex.hu/kulfold/2024/11/21/nemzetkozi-buntetobirosag-benjamin-netanjahu-izrael-elfogatoparancs
gabokocka
az usa világba linkeltem ezt
A nemzetközi elfogatóparancs kiadását idén májusban kérelmezte a Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze Benjámin Netanjahura és a Hamász vezetőire is a tavaly október 7-én kitört izraeli-palesztin konfliktus miatt. Háborús bűncselekmények gyanúja miatt szintén elfogatóparancsot kért Jahjá Szinvárra, a Hamász vezetőjére is, akivel időközben végeztek az izraeli katonák.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Persze, halottra minek kiadni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
mikor ezeket kiadták ugye akkor még nemCsak annak sok értelme már nincs mivel lelőtték/felrobbantották az izraeliek.Akkor nem szóltam csak ennek nem lett ilyen hírèrtèke vagy elkerülte a figyelmemet...a hamasz vezetőre ki is adtákPedig kivètelesen igaza van. Az arab vezetőkre is már règen ki kellett volna ezt akkor adni, ès akkor jogos lett volna....Ez a Netanjahu meghívás teljesen megdöbbentett, én nem gondoltam volna, hogy Orbán szembe mer menni a Nemzeti Büntetőbíróság döntésével.Pedig az ránk ugyanúgy vonatkozik...
Szokol
Mikey
dande2
Negritis, a vajda
dande2
gabokocka
amúgy már az utódját is kivégezték
több mint 1 éve
A mértékadó imdb-n 192 cm-nek írják.😃 Most a kakaduról beszélünk? Én 183 vagyok és alacsonyabb.Nem mértem le, de a ChatGPT szerint kb. 190 centi.Azt nem mondanám. Én nem vagyok egy égimeszelő de nálam alacsonyabb.Magas. Ezt az egyet nem lehet elvitatni tőle.Kakadu milyen magas? Vagy körülötte mindenki törpe? De ahogy látom ő szeret sportosan öltözni...kapucnis felső, edzőcipő...Minden szar. (Hadügyminiszter úr double monk-ja az egyetlen vállalható elem a képen) azok a cipők…azok a nadrághosszok…azok a zakók…borzalom. Tanulmányt lehetne ebből írni.Huhh, azért erről a kihelyezett kormányüléses képről nagyon elolvasnék egy MC-féle elemzést 😄Kapcsolódó oktatási segédanyag: 444.hu/2024/11/22/amikor-a-fidesz-frakcio-magyarazza-el-magyar-peternek-hogy-milyen-ferfira-vagynak-a-nokElőszőr azt hittem a szíjas van a képen😂Magyar Péter megpendítette, hogy OV-nak zabigyereke van.Nem tudom.
Én nem pendítek meg semmit, csupán itt hagyok 2 képet.
Az egyiken O. Ráchel, a másikon Győri Enikő fideszes EP képviselő lánya látható.(Káncz Csaba)🧐😬
x.com/lszlkovcs159757/status/1859927429671956643?s=46
ozibozi
Talán ha a szemüveget levenné, jobban látszana.
kittli
ozibozi
Dzsokijuing
warr_b
MC12
Lúdas Solymi
nagylaza, főpohárnok
Nemes samu09
nagylaza, főpohárnok
Nemes samu09

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
192 cm-ernek írják IMDB-n meg máshol is 186-192 cm köré lövik be.😃 Most a kakaduról beszélünk? Én 183 vagyok és alacsonyabb.Nem mértem le, de a ChatGPT szerint kb. 190 centi.Azt nem mondanám. Én nem vagyok egy égimeszelő de nálam alacsonyabb.Magas. Ezt az egyet nem lehet elvitatni tőle.Kakadu milyen magas? Vagy körülötte mindenki törpe? De ahogy látom ő szeret sportosan öltözni...kapucnis felső, edzőcipő...Minden szar. (Hadügyminiszter úr double monk-ja az egyetlen vállalható elem a képen) azok a cipők…azok a nadrághosszok…azok a zakók…borzalom. Tanulmányt lehetne ebből írni.Huhh, azért erről a kihelyezett kormányüléses képről nagyon elolvasnék egy MC-féle elemzést 😄Kapcsolódó oktatási segédanyag: 444.hu/2024/11/22/amikor-a-fidesz-frakcio-magyarazza-el-magyar-peternek-hogy-milyen-ferfira-vagynak-a-nokElőszőr azt hittem a szíjas van a képen😂Magyar Péter megpendítette, hogy OV-nak zabigyereke van.Nem tudom.
Az egyiken O. Ráchel, a másikon Győri Enikő fideszes EP képviselő lánya látható.(Káncz Csaba)🧐😬
ozibozi
kittli
ozibozi
Dzsokijuing
warr_b
MC12
Lúdas Solymi
nagylaza, főpohárnok
Nemes samu09
nagylaza, főpohárnok
Nemes samu09
több mint 1 éve
Hát persze, hogy ez is a VICO filmje! 😁Remélem, a nagy sárkeverés közben gőzerővel folyik a Tisza-szakpolitikusok, szakértők és ogy jelöltek kiválasztása, mert jön a big win és MP is úgy jár, mint Antall a kádári apparátussal.Mindenképpen úgy jár, bárki jön OV után. A legvalószínűbb eset, hogy a ner után a zavaros 90es évek 21. századi verziója következik, annak minden jó és rossz oldalával.
Dzsokijuing
MC12

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Csak annak sok értelme már nincs mivel lelőtték/felrobbantották az izraeliek.Akkor nem szóltam csak ennek nem lett ilyen hírèrtèke vagy elkerülte a figyelmemet...a hamasz vezetőre ki is adtákPedig kivètelesen igaza van. Az arab vezetőkre is már règen ki kellett volna ezt akkor adni, ès akkor jogos lett volna....Ez a Netanjahu meghívás teljesen megdöbbentett, én nem gondoltam volna, hogy Orbán szembe mer menni a Nemzeti Büntetőbíróság döntésével.Pedig az ránk ugyanúgy vonatkozik...
Szokol
Mikey
dande2
Negritis, a vajda
dande2
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Remélem, a nagy sárkeverés közben gőzerővel folyik a Tisza-szakpolitikusok, szakértők és ogy jelöltek kiválasztása, mert jön a big win és MP is úgy jár, mint Antall a kádári apparátussal.Mindenképpen úgy jár, bárki jön OV után. A legvalószínűbb eset, hogy a ner után a zavaros 90es évek 21. századi verziója következik, annak minden jó és rossz oldalával.
Dzsokijuing
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Akkor nem szóltam csak ennek nem lett ilyen hírèrtèke vagy elkerülte a figyelmemet...a hamasz vezetőre ki is adtákPedig kivètelesen igaza van. Az arab vezetőkre is már règen ki kellett volna ezt akkor adni, ès akkor jogos lett volna....Ez a Netanjahu meghívás teljesen megdöbbentett, én nem gondoltam volna, hogy Orbán szembe mer menni a Nemzeti Büntetőbíróság döntésével.Pedig az ránk ugyanúgy vonatkozik...
Szokol
Mikey
dande2
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Remélem, a nagy sárkeverés közben gőzerővel folyik a Tisza-szakpolitikusok, szakértők és ogy jelöltek kiválasztása, mert jön a big win és MP is úgy jár, mint Antall a kádári apparátussal.Én meg azért várnék azzal a big win-el.
Dzsokijuing
Hallottam már párszor ezt az elmúlt 14 évben, aztán vhogy mindig jött a Fidesz 2/3ad.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 1 éve
😃 Most a kakaduról beszélünk? Én 183 vagyok és alacsonyabb.Nem mértem le, de a ChatGPT szerint kb. 190 centi.Azt nem mondanám. Én nem vagyok egy égimeszelő de nálam alacsonyabb.Magas. Ezt az egyet nem lehet elvitatni tőle.Kakadu milyen magas? Vagy körülötte mindenki törpe? De ahogy látom ő szeret sportosan öltözni...kapucnis felső, edzőcipő...Minden szar. (Hadügyminiszter úr double monk-ja az egyetlen vállalható elem a képen) azok a cipők…azok a nadrághosszok…azok a zakók…borzalom. Tanulmányt lehetne ebből írni.Huhh, azért erről a kihelyezett kormányüléses képről nagyon elolvasnék egy MC-féle elemzést 😄Kapcsolódó oktatási segédanyag: 444.hu/2024/11/22/amikor-a-fidesz-frakcio-magyarazza-el-magyar-peternek-hogy-milyen-ferfira-vagynak-a-nokElőszőr azt hittem a szíjas van a képen😂Magyar Péter megpendítette, hogy OV-nak zabigyereke van.Nem tudom.
ozibozi
kittli
ozibozi
Dzsokijuing
warr_b
MC12
Lúdas Solymi
nagylaza, főpohárnok
Nemes samu09
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
a hamasz vezetőre ki is adtákPedig kivètelesen igaza van. Az arab vezetőkre is már règen ki kellett volna ezt akkor adni, ès akkor jogos lett volna....Ez a Netanjahu meghívás teljesen megdöbbentett, én nem gondoltam volna, hogy Orbán szembe mer menni a Nemzeti Büntetőbíróság döntésével.Pedig az ránk ugyanúgy vonatkozik...
Szokol
Mikey
dande2
több mint 1 éve
Pedig kivètelesen igaza van. Az arab vezetőkre is már règen ki kellett volna ezt akkor adni, ès akkor jogos lett volna....Ez a Netanjahu meghívás teljesen megdöbbentett, én nem gondoltam volna, hogy Orbán szembe mer menni a Nemzeti Büntetőbíróság döntésével.Pedig az ránk ugyanúgy vonatkozik...
Szokol
Mikey
több mint 1 éve
Ez a Netanjahu meghívás teljesen megdöbbentett, én nem gondoltam volna, hogy Orbán szembe mer menni a Nemzeti Büntetőbíróság döntésével.Pedig az ránk ugyanúgy vonatkozik...
Szokol
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Ez a Netanjahu meghívás teljesen megdöbbentett, én nem gondoltam volna, hogy Orbán szembe mer menni a Nemzeti Büntetőbíróság döntésével.
több mint 1 éve
Nem mértem le, de a ChatGPT szerint kb. 190 centi.Azt nem mondanám. Én nem vagyok egy égimeszelő de nálam alacsonyabb.Magas. Ezt az egyet nem lehet elvitatni tőle.Kakadu milyen magas? Vagy körülötte mindenki törpe? De ahogy látom ő szeret sportosan öltözni...kapucnis felső, edzőcipő...Minden szar. (Hadügyminiszter úr double monk-ja az egyetlen vállalható elem a képen) azok a cipők…azok a nadrághosszok…azok a zakók…borzalom. Tanulmányt lehetne ebből írni.Huhh, azért erről a kihelyezett kormányüléses képről nagyon elolvasnék egy MC-féle elemzést 😄Kapcsolódó oktatási segédanyag: 444.hu/2024/11/22/amikor-a-fidesz-frakcio-magyarazza-el-magyar-peternek-hogy-milyen-ferfira-vagynak-a-nokElőszőr azt hittem a szíjas van a képen😂Magyar Péter megpendítette, hogy OV-nak zabigyereke van.Nem tudom.
ozibozi
kittli
ozibozi
Dzsokijuing
warr_b
MC12
Lúdas Solymi
nagylaza, főpohárnok
Nemes samu09
több mint 1 éve
Remélem, a nagy sárkeverés közben gőzerővel folyik a Tisza-szakpolitikusok, szakértők és ogy jelöltek kiválasztása, mert jön a big win és MP is úgy jár, mint Antall a kádári apparátussal.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Rezeda: A zabigyerek-sejtésBár még másfél évünk van az eljövendő választásokig, egyre inkább úgy tűnik, hogy annak kimenetelét a mocskolódás fogja eldönteni. Bár ez egyáltalán nem újdonság, amióta Finkelstein tata megtanította a Fideszt az efféle kampányra, hiszen, ha belegondolunk, másfél évtizede ez megy. Ellenségképzés és lejáratás, okádás és ordítás, a Fidesznek, amióta a finkelsteini modellt magáévá tette, programja nincsen, a legutolsó is, amire emlékezni tudunk, annyi volt: folytatjuk. Maximum, boldog karácsonyt.
Könnyen belátható, ez nem egy részletesen kidolgozott országvezetési stratégia, erre kormányzást alapozni nem lehet, viszont ilyen törekvése a Fidesznek nincsen is, egy cél lebeg a szeme előtt, a hatalom megtartása. A tapasztalat pedig számukra azt mutatta, hogy amúgy a választások permanens monyákolása mellett erre legalkalmasabb, amit összefoglaló és eufemisztikus néven karaktergyilkosságnak neveznek, s amit az uralkodó párt tökélyre fejlesztett, hogy a módszer kidolgozója is tanulhatna tőlük. Ha élne.
Még továbbá azt is mindenki látja és tudja, hogy erre a módszerre a Fidesz egy komplett médiabirodalmat hozott létre, erre állította rá a hajdanán közszolgálatinak nevezettet is, amelyekből kampánytól függetlenül ömlik a gát nélküli mocsok. Mindezek után az nem meglepő, ha jelenleg is ez folyik, csodálkoznunk rajta nincsen mit, ugyanakkor a cinizmus netovábbja, hogy ilyen körülmények között tart kiselőadást Orbán Viktor politikai viselkedésről és verbális durvaságról, mintha Bayer a világon sem lenne.
Doktorminiszter urunk a pénteki kossuthi szózatában adott kiemelt helyet ennek az elmélkedésnek, s ugyan Magyar Péter nevét ki nem ejtve, de mindenki számára világosan panaszkodott az eldurvulásról, ilyeneket sóhajtozva bele az éterbe:
💬„Negatív, fenyegető tónus jelent meg a magyar politikában, eddig ez nem volt így. Korábban, ha valakinek valami kicsúszott a száján, rögtön elnézést kért, visszavonult”.
Itt annyit jegyzünk meg, hogy akkor nem lenne frakciója a bátraival, sőt, Fidesz kommunikáció sem lenne egyáltalán.
De nem állt meg doktorminiszter urunk ennél a tételnél, és még ábrándozott kicsinyt:
💬„De, hogy ez egy politikai viselkedésnek a lényege legyen, és ez csak úgy áradjon, ez azért példátlan a magyar közéletben, és ugye a verbális durvaság az előbb-utóbb elvezet az agresszióhoz is, ettől jó lenne magunkat megkímélni.”
Ezen a ponton eszünkbe jutnak a savas bácsik, esernyővel kardozó nyugdíjas matrónák, de e tévé székházban kifacsart végtagokkal vonszolt Varju képviselő is, hogy például a Betyárseregről ne is beszéljünk.
Mindeközben pedig, amikor Orbán tisztességről és politikai kultúráról tartott kiselőadást az elsőáldozó kislányok stílusában és köntösében, a föntebb emlegetett médiabirodalma teli szájjal és maximumra állított hangerővel mocskolja Magyar Pétert, mert Gyurcsányt már nem tartja veszélyesnek. Vájkál a magánéletében és egy komplett gépezetet állított rá a lejáratására, s amikor azt tételeztük fentebb, hogy 2026-ot a mocsok fogja eldönteni, ezt látva és tapasztalva jó okkal tettük ezt. Nem kellett hozzá túl nagy jóstehetség.
Az a helyzet viszont, hogy Magyar Péter visszalő. Sőt, a Fidesz saját fegyverével lő vissza szinte késlekedés nélkül, s hiába folyik az a morális, intellektuális és politikai vita, hogy ezt jól teszi-e, a jelek szerint működik. A népszerűsége nemhogy csökkenne, inkább növekszik, a pragmatikus szempontok szerint tehát igaza van, hiába megy a szájhuzigálás, miszerint lemegy ő is kutyába. Láttuk, amikor a ma óellenzéknek nevezett alakulatok a demokráciáról nyavalyogtak, mire jutottak vele. Ilyen szempontok szerint kell tehát vizsgálni az új módszertant.
Ebből Magyar tegnap is bemutatót tartott, midőn csupán sejtetett, de olyat, ami megrengetheti Orbán jól kifaragott szobrát, vagy, ha ezt nem is egészen, mert Magyarországon vagyunk, olyan foltot, netán stigmát rak rá, amit nem lehet levakarni. S innentől a Rogán-műveknek a kár elhárításával kell foglalkoznia, nekiállnak kapkodni, mint ahogyan már az év eleje óta teszik. Ezt pedig a mindent is tudó „elemzők” úgy értékelik, Magyar „tematizálja” a közbeszédet, holott csak visszadobja azt a szarkupacot, amit a Fidesz feléje hajított.
De, hogy a tegnapról is meséljünk, Magyar, miután egy összetett mondatban fölsorolta az ország bajainak legtöbbikét, s ilyképp azért valamivel többet is tett, mint a Fidesz szokott a saját ganajával, a bejegyzés végén odabökött valamit, amiről azóta is megy a vita. Ezt mondta sokat sejtetően a saját szerelmére utalva: „Pedig nem született tőle eltitkolt gyermekem, miniszterelnök úr.”
Nos, ha van méhkas, ami föl tud bolydulni, akkor ez itt az lett egy csapásra, mert olyasmibe gyalogolt bele, ami eddig közmegegyezésesen tabu volt.
Megy a susmus, a találgatás, kinek lehet eltitkolt gyereke a családban, s ha jól értelmeztük, akkor Orbán bányász apjától a nemzet vejéig, de egyenesen Orbánig mennek a tippek, mi több, leleplező képek és történetek jelennek meg. Azaz, azt mondhatnánk, a foglalkozás elérte a célját, s ma már jószerivel senki nem Magyar hangfelvételeiről beszél, hanem az Orbán család zabigyerekéről. Ez pedig, ha az utalgatások módszertanát ismerjük, mérgező bír lenni, a sejtetés olykor hangosabb a ténynél, a nyíl célba talált.
Innentől megint az lesz, vajon Magyar mit tud arról, amit csak úgy foghegyről belengetett, s ha ez okozhat valamit is, akkor zabszemet bizonyára a seggekbe. Viszont megjelennek a morális és politikai széplelkek, akik azt kérik számon, miért nem csúzlival küzd a tankok ellen Magyar, de beláthatjuk, ilyet kérni nem lehet. Főleg akkor, ha azt várjuk el tőle, mint ahogyan ez a remény, hogy takarítsa el az országból Orbánt és bandáját. Látjuk, mit kell tennie, ha azt akarja, hogy a NER el ne tapossa. Lehet fanyalogni, de belátni is, ide jutott az ország. Így lehet győzni, kiskezitcsókolom. www.facebook.com/share/p/15btNvk6iM/
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Azt nem mondanám. Én nem vagyok egy égimeszelő de nálam alacsonyabb.Magas. Ezt az egyet nem lehet elvitatni tőle.Kakadu milyen magas? Vagy körülötte mindenki törpe? De ahogy látom ő szeret sportosan öltözni...kapucnis felső, edzőcipő...Minden szar. (Hadügyminiszter úr double monk-ja az egyetlen vállalható elem a képen) azok a cipők…azok a nadrághosszok…azok a zakók…borzalom. Tanulmányt lehetne ebből írni.Huhh, azért erről a kihelyezett kormányüléses képről nagyon elolvasnék egy MC-féle elemzést 😄Kapcsolódó oktatási segédanyag: 444.hu/2024/11/22/amikor-a-fidesz-frakcio-magyarazza-el-magyar-peternek-hogy-milyen-ferfira-vagynak-a-nokElőszőr azt hittem a szíjas van a képen😂Magyar Péter megpendítette, hogy OV-nak zabigyereke van.Nem tudom.
ozibozi
kittli
ozibozi
Dzsokijuing
warr_b
MC12
Lúdas Solymi
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
www.facebook.com/share/p/1CesQfxP5H/444.hu/2024/11/22/sajat-munkatarsai-voltak-halko-petra-doktori-vedesenek-bizottsagaban-de-a-pazmany-peter-katolikus-egyetem-nem-talalt-ebben-osszeferhetetlenseget
gabokocka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal