Darts
19 feliratkozó
23 napja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#6 Dave Chisnall: dande
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#14 Gary Anderson: gaben
#17 Peter Wright: Mikey
Wessel Nijman: kristof
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#14 Gary Anderson: gaben, kishaszi, szaba
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#22 Martin Schindler: Padrinaggio
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
#28 Gian van Veen: Löfli
#29 Raymond van Barneveld: dande, Stoki
Wessel Nijman: kristof
Menetrend:
Péntek délután:
1. meccs : Stephen Burton vs Alexander Merkx
2. meccs : Wessel Nijman vs Cameron Carolissen
3. meccs : Ian White vs Sandro Eric Sosing
4. meccs : #8 Stephen Bunting vs Kai Gotthardt
Péntek este:
1. meccs : Mickey Mansell vs Tomoya Goto
2. meccs : Florian Hempel vs Jeffrey de Zwaan
3. meccs : William O'Connor vs Dylan Slevin
4. meccs : #3 Michael van Gerwen vs James Hurrell
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 9 éve
jézusom
több mint 9 éve
na ez se volt egyszerű 😀
több mint 9 éve
Nem értem lewis miért dupla 20ra kerekít mindig, mikor nagyon nem jön neki...peachCsak azért is megcsinálta, hogy cáfoljon minket 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Nem értem lewis miért dupla 20ra kerekít mindig, mikor nagyon nem jön neki...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Érthetetlen, hogy Lewis miért d20-ra kerekít mindig, amikor rendre elbassza.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
azért ezek a balfaszkodások a kiszállókkal a 2 nagyágyú ellen nem nagyon fognak beleférni. Szerintem
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
2007 volt az első vb amit néztem, azóta ha adták mindig követtem, csak nem minden meccset... 😉Életem első kilenc nyilasa amit élőben láttam... 😊peachsose késő elkezdeni, látjátok?
kár hogy nem két éve láttátok van gerwent, két milliméter hiányzott a back-to-back 9 darterhezberger90
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Azért röhögnék ha Barney megcsapná valahogy. Ügyes game manager, azokat a legeket amiket nagyon muszáj eddig mindet hozta 😊 Tényleg úriember, de Brown is az volt az előző körben Lewis ellen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
huhh, most azért nagy mákja volt Barneynak, hogy meccsben maradt 😀
több mint 9 éve
Azért Lewis ezt benézte, pedig lehetett volna 3-1
több mint 9 éve
A magas kiszállókat megdobja, a ziccereket meg elcseszi
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
A Bőrszalonna miatt nem lehet nézni a döntőt...már megint a csajfoci... 😕Barca drukkerként mondom, hogy WTF de valószínű, hogy sokan nem egyeznek velem közülükdandeegy barca meccsre még mindig többen kapcsolnak, mint egy darts vb döntőre 😕Dexxter TailorDe nem egy időben két meccs..... kibírnánk La Liga vagy nem tudom, mi nélkül ami miatt egyikre ne férne bedandeAzzal már szembesültetek, hogy a döntő a Sport M-n lesz???? WTFdandeja, mert nfl lesz vasárnap 😛Dexxter Tailor
több mint 9 éve
Barca drukkerként mondom, hogy WTF de valószínű, hogy sokan nem egyeznek velem közülükegy barca meccsre még mindig többen kapcsolnak, mint egy darts vb döntőre 😕Dexxter TailorDe nem egy időben két meccs..... kibírnánk La Liga vagy nem tudom, mi nélkül ami miatt egyikre ne férne bedandeAzzal már szembesültetek, hogy a döntő a Sport M-n lesz???? WTFdandeja, mert nfl lesz vasárnap 😛Dexxter Tailor
több mint 9 éve
egy barca meccsre még mindig többen kapcsolnak, mint egy darts vb döntőre 😕De nem egy időben két meccs..... kibírnánk La Liga vagy nem tudom, mi nélkül ami miatt egyikre ne férne bedandeAzzal már szembesültetek, hogy a döntő a Sport M-n lesz???? WTFdandeja, mert nfl lesz vasárnap 😛Dexxter Tailor
több mint 9 éve
most meg a dupla1-el szórakoznak 😀😀Dexxter TailorBarney átlagát hoztuk Markóval pár hete.
több mint 9 éve
most meg a dupla1-el szórakoznak 😀😀
több mint 9 éve
De nem egy időben két meccs..... kibírnánk La Liga vagy nem tudom, mi nélkül ami miatt egyikre ne férne beAzzal már szembesültetek, hogy a döntő a Sport M-n lesz???? WTFdandeja, mert nfl lesz vasárnap 😛Dexxter Tailor
több mint 9 éve
de legalább a Sport2-re tették volnaAzzal már szembesültetek, hogy a döntő a Sport M-n lesz???? WTFdandeja, mert nfl lesz vasárnap 😛Dexxter Tailor
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Azzal már szembesültetek, hogy a döntő a Sport M-n lesz???? WTFdandeja, mert nfl lesz vasárnap 😛
több mint 9 éve
Azzal már szembesültetek, hogy a döntő a Sport M-n lesz???? WTF
több mint 9 éve
Nem tavaly volt?Életem első kilenc nyilasa amit élőben láttam... 😊peachsose késő elkezdeni, látjátok?
kár hogy nem két éve láttátok van gerwent, két milliméter hiányzott a back-to-back 9 darterhezberger90
Ja, de nálunk elég simán kiszállni. 😉106,57-es átlag pff.....Farkymi azért jobbat tolunk a PL-benDexxter Tailor
több mint 9 éve
Hát nem egy Taylor az biztos 😀Barney amúgy nagyon szimpatikus csóka, úgy örült Lewis 9 nyilasának, mintha ő dobta volna 😊MirrMurrkb az egyetlen úriember a profi dartsban.berger90
több mint 9 éve
bergerdani
4 918
Barney amúgy nagyon szimpatikus csóka, úgy örült Lewis 9 nyilasának, mintha ő dobta volna 😊MirrMurrkb az egyetlen úriember a profi dartsban.
Mindig jövőre