Darts
19 feliratkozó
23 napja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#6 Dave Chisnall: dande
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#14 Gary Anderson: gaben
#17 Peter Wright: Mikey
Wessel Nijman: kristof
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#14 Gary Anderson: gaben, kishaszi, szaba
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#22 Martin Schindler: Padrinaggio
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
#28 Gian van Veen: Löfli
#29 Raymond van Barneveld: dande, Stoki
Wessel Nijman: kristof
Menetrend:
Péntek délután:
1. meccs : Stephen Burton vs Alexander Merkx
2. meccs : Wessel Nijman vs Cameron Carolissen
3. meccs : Ian White vs Sandro Eric Sosing
4. meccs : #8 Stephen Bunting vs Kai Gotthardt
Péntek este:
1. meccs : Mickey Mansell vs Tomoya Goto
2. meccs : Florian Hempel vs Jeffrey de Zwaan
3. meccs : William O'Connor vs Dylan Slevin
4. meccs : #3 Michael van Gerwen vs James Hurrell
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 9 éve
Barney amúgy nagyon szimpatikus csóka, úgy örült Lewis 9 nyilasának, mintha ő dobta volna 😊
több mint 9 éve
kibaszott nagyot megy Lewis ezen a vébén, nem tudom ki képes megállítaniberger90Nagy a különbség kettejük között, de még ezt a meccset se nyerte meg...
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
bergerdani
4 918
hogyne, három meccsen összesen106,57-es átlag pff.....Farkymi azért jobbat tolunk a PL-benDexxter Tailor
Mindig jövőre
több mint 9 éve
bergerdani
4 918
Életem első kilenc nyilasa amit élőben láttam... 😊peachsose késő elkezdeni, látjátok?
kár hogy nem két éve láttátok van gerwent, két milliméter hiányzott a back-to-back 9 darterhez
Mindig jövőre
több mint 9 éve
106,57-es átlag pff.....Farkymi azért jobbat tolunk a PL-ben
több mint 9 éve
106,57-es átlag pff.....
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Életem első kilenc nyilasa amit élőben láttam... 😊peachNekem is 😀
több mint 9 éve
Életem első kilenc nyilasa amit élőben láttam... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Tavaly van Gerwen 9 nyilasra majdnem visszadobta.
több mint 9 éve
Gerwen nem megy tovább Thornron ellen csak szólok 😀Remélem senki.csak fél szemmel nézem, a csajom szólt, hogy nézzem már, me ez csúnya lesz 😀Taylor? 😀MirrMurr
kibaszott nagyot megy Lewis ezen a vébén, nem tudom ki képes megállítaniberger90
De Taylor vagy vanGerwen meg fogja..Sobri Jóska
több mint 9 éve
Remélem senki.csak fél szemmel nézem, a csajom szólt, hogy nézzem már, me ez csúnya lesz 😀Taylor? 😀MirrMurr
kibaszott nagyot megy Lewis ezen a vébén, nem tudom ki képes megállítaniberger90
De Taylor vagy vanGerwen meg fogja..
több mint 9 éve
csak fél szemmel nézem, a csajom szólt, hogy nézzem már, me ez csúnya lesz 😀Taylor? 😀
több mint 9 éve
bergerdani
4 918
csak fél szemmel nézem, a csajom szólt, hogy nézzem már, me ez csúnya lesz 😀kibaszott nagyot megy Lewis ezen a vébén, nem tudom ki képes megállítani
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Hooooly shit!!! Barney is csak röhög 😀NewmanÖsszeölelkezve mennek le 😀
több mint 9 éve
jó kezdés 😊
több mint 9 éve
SPOILER!!!!!| Adrian Lewis az első 9 nyilas 😀 |
több mint 9 éve
JACKPOT!!!!!!!!!!!!!
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Andersonnak érik a vb cím 😀 Amúgy szerintem Lewis is piszkosul nagy formában vanAnderson nagyot játszott az első szett után, szerintem simán van esélye MvG ellen isDexxter Tailorén is azt hittem Jenkinsről hogy hazazavarja a kopaszt, aztán mégse 😀😀 de legyen igazad!
(mondjuk esélye az így is bőven volt, csak elcseszte tegyük hozzá)eaglesmcnabb
több mint 9 éve
Anderson nagyot játszott az első szett után, szerintem simán van esélye MvG ellen isDexxter Tailorén is azt hittem Jenkinsről hogy hazazavarja a kopaszt, aztán mégse 😀😀 de legyen igazad!
(mondjuk esélye az így is bőven volt, csak elcseszte tegyük hozzá)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Anderson nagyot játszott az első szett után, szerintem simán van esélye MvG ellen is
több mint 9 éve
Thornton vagy Anderson megnyeri ezt a vb-t meglátjátok 😊 Most nekik szurkolok 😛
több mint 9 éve
Latva a Wade-Bunting meccset Jenkins sajnálhatja hogy pont 16. volt a raglistan es rogton mvg jott szembe. Ettol fuggetlenul nagyot játszott az oreg, büszke vagyok hogy ő a kedvencem 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
azért, ha MvG nagyon akar, akkor simán aláz 😀 vagy legalábbis nem hagy lehetőséget az ellenfeleknekDexxter Tailorazért az túlzás. Ezt simán hoznia kellett volna Jenkinsnek, csak megremegett