Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 7., kedd
18:00 Argentína - Egyiptom (nyolcaddöntő, Atlanta)
22:00 Svájc - Kolumbia (nyolcaddöntő, Vancouver)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Kolumbia: vpi
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
18 perce
nyissunk cipő topikot?Szerintem bőven elég a Minden, ami fashion topic, oda se ír senki 😀
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
33 perce
nyissunk cipő topikot?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
33 perce
Futásra csak Saucony, mászkálásra Sketchers vagy Karrimor, de a legjobban a Josef Seibel cipőket szeretem, ha megjelenős akkor Bugatti.valószínűleg azért, mert nem használod 😀 Nekem is van olyan cipőm, ami évente 2x van rajtam (Art cipő), nyilván semmi baja. Az is van már lassan 20 éves. Viszont kényelmesnek nem nevezném. Van még 2 pumám (az egyik kicsit olyan deszkás feeling, kurvára nem is kényelmes), annyira nem szeretem őket, de ritkán is hordom. Van 2 Asics, nem nagy szám cipők, de az egyik legalább jól néz ki. Viszont azokba meg mocskos mód bele tud büdösödni az ember lába, ha nem jó féle zoknit vesz fel. Meg van 1 nike, az inkább ilyen itthoni kertbe való, meg kutyát sétáltatni. Nem nevezném kényelmesnek, de megfér. Wilsonból meg - ahogy említettem - van 4 db, abból az egyik már a végét járja, az is 8 éves körül lehet, viszont az kapja is napi szinten a nem épp kímélő használatot. A legkényelmesebb cipőm ever, csak hát elhasználódott. Meg fehér szövet rész is van benne, amit még1x nem fogok venni, mert abból tiszta fehéret sok módszerrel se sikerült visszahozni, de legalább kurva sok meló volt a semmiért 😀Nekem a Nike, Puma, Converse meg Adidas cipőim pár évet bírtak. Kivétel talán a Jordan 6-osok, amiket viszont kímélek.Akkor pontosítok: nem vennék Niket, se semmit, ami nem Wilson 🙂Nike-val nekem se volt sose problémám.Nekem kb nem volt Nike cipom, ami ne lett volna evekig jo allapotban. Es igazabol imadom is a Nike meg Jordan cipoket, ezzel szemben Adidas cipom peldaul barmikor volt, erthetetlen modon ment szet rovid ido alatt, barmelyik utcaim.utcai használatra nem is vennék nike cipőt. Volt régebben nem 1, de meg sem közelíti a Wilson cipőimet, ezeknél kényelmesebbek még nem voltak a birtokomban. Most van 4 isJózsefvárosin vette a niket neto?finoman szólva sem jó reklám a nike-nak 😊
esanders10
NB2
shagi0206
Stez
Heisman nádor
shagi0206
Meglepő módon a Tisza, Wilson, DKR cipőim többsége 6-8 évet is elmennek, nagyobb sérülés nélkül, pedig azokat naponta koptatom.
A pipóm Vans dimes, hàt?- by Belga
Szóval a két Vans-em - amiket nem nagyon hordok amúgy - szerintem minimum 15 évesek😀
Willie Parker
shagi0206
De kamaszkoromban a magasszárú hasítottbőr rocker Puma volt az aduász 😀

1 órája
valószínűleg azért, mert nem használod 😀 Nekem is van olyan cipőm, ami évente 2x van rajtam (Art cipő), nyilván semmi baja. Az is van már lassan 20 éves. Viszont kényelmesnek nem nevezném. Van még 2 pumám (az egyik kicsit olyan deszkás feeling, kurvára nem is kényelmes), annyira nem szeretem őket, de ritkán is hordom. Van 2 Asics, nem nagy szám cipők, de az egyik legalább jól néz ki. Viszont azokba meg mocskos mód bele tud büdösödni az ember lába, ha nem jó féle zoknit vesz fel. Meg van 1 nike, az inkább ilyen itthoni kertbe való, meg kutyát sétáltatni. Nem nevezném kényelmesnek, de megfér. Wilsonból meg - ahogy említettem - van 4 db, abból az egyik már a végét járja, az is 8 éves körül lehet, viszont az kapja is napi szinten a nem épp kímélő használatot. A legkényelmesebb cipőm ever, csak hát elhasználódott. Meg fehér szövet rész is van benne, amit még1x nem fogok venni, mert abból tiszta fehéret sok módszerrel se sikerült visszahozni, de legalább kurva sok meló volt a semmiért 😀Nekem a Nike, Puma, Converse meg Adidas cipőim pár évet bírtak. Kivétel talán a Jordan 6-osok, amiket viszont kímélek.Akkor pontosítok: nem vennék Niket, se semmit, ami nem Wilson 🙂Nike-val nekem se volt sose problémám.Nekem kb nem volt Nike cipom, ami ne lett volna evekig jo allapotban. Es igazabol imadom is a Nike meg Jordan cipoket, ezzel szemben Adidas cipom peldaul barmikor volt, erthetetlen modon ment szet rovid ido alatt, barmelyik utcaim.utcai használatra nem is vennék nike cipőt. Volt régebben nem 1, de meg sem közelíti a Wilson cipőimet, ezeknél kényelmesebbek még nem voltak a birtokomban. Most van 4 isJózsefvárosin vette a niket neto?finoman szólva sem jó reklám a nike-nak 😊
esanders10
NB2
shagi0206
Stez
Heisman nádor
shagi0206
Meglepő módon a Tisza, Wilson, DKR cipőim többsége 6-8 évet is elmennek, nagyobb sérülés nélkül, pedig azokat naponta koptatom.
Szóval a két Vans-em - amiket nem nagyon hordok amúgy - szerintem minimum 15 évesek😀
Willie Parker
2 órája
Ad 1 Előttem van, ahogy magyarázza neki Rubio, hogy a belga nép nem is létezik, vallonok meg flamandok vannak.www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Ftrump-t%25C3%25A1nccal-al%25C3%25A1zt%25C3%25A1k-a-belg%25C3%25A1k-a-fifa-szab%25C3%25A1lyokat-v0-92e0j9mdkrbh1.jpeg%3Fwidth%3D1254%26format%3Dpjpg%26auto%3Dwebp%26s%3D514f18b35447b203e58fb1aacbf4fdc70ba140b3Na, akkor megvan, melyik orszagot tamadja meg legkozelebb Donald bacsi.
444.hu/2026/07/07/trump-tanccal-alaztak-a-belgak-a-fifa-szabalyokat-felulirato-amerikai-elnokot
NB2
Stez
Ad2
Nem találja el őket, annyira kicsik.
2 órája
Manzambi suffered a non-contact knee injury during a 5v5 drill in their final training session.Ó faszom... jó hogy a 3 pontos Dembelét és a 2 pontos Viníciust már kivettem a középpáláyról, és Manzambi van bent...
faszomat már
deyell

3 órája
Nekem a Nike, Puma, Converse meg Adidas cipőim pár évet bírtak. Kivétel talán a Jordan 6-osok, amiket viszont kímélek.Akkor pontosítok: nem vennék Niket, se semmit, ami nem Wilson 🙂Nike-val nekem se volt sose problémám.Nekem kb nem volt Nike cipom, ami ne lett volna evekig jo allapotban. Es igazabol imadom is a Nike meg Jordan cipoket, ezzel szemben Adidas cipom peldaul barmikor volt, erthetetlen modon ment szet rovid ido alatt, barmelyik utcaim.utcai használatra nem is vennék nike cipőt. Volt régebben nem 1, de meg sem közelíti a Wilson cipőimet, ezeknél kényelmesebbek még nem voltak a birtokomban. Most van 4 isJózsefvárosin vette a niket neto?finoman szólva sem jó reklám a nike-nak 😊
esanders10
NB2
shagi0206
Stez
Heisman nádor
shagi0206
3 órája
Ezzel csak az a baj, hogy aki megnyerte a Stamford Bridge-t, két hét múlva kikapott a következő körben, a franciáktól 😛
Brouwerij van de Vrij
Szóval nyerjen csak Hardrada, amúgy is menőbb név.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 órája
talán ma még nem rohanja le őket 😊Minden Kedd és Szerda Belgiumban vagyok szóval ne ezeken a napokon ha kèrhetemwww.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Ftrump-t%25C3%25A1nccal-al%25C3%25A1zt%25C3%25A1k-a-belg%25C3%25A1k-a-fifa-szab%25C3%25A1lyokat-v0-92e0j9mdkrbh1.jpeg%3Fwidth%3D1254%26format%3Dpjpg%26auto%3Dwebp%26s%3D514f18b35447b203e58fb1aacbf4fdc70ba140b3Na, akkor megvan, melyik orszagot tamadja meg legkozelebb Donald bacsi.
444.hu/2026/07/07/trump-tanccal-alaztak-a-belgak-a-fifa-szabalyokat-felulirato-amerikai-elnokot
NB2
Stez
remontada
444.hu/2026/07/07/a-belga-miniszterelnok-a-macskajara-bizta-trump-gunyolasat
3 órája
nem hát, beírta CsetDzsípítíbeNem tudom, volt-e márezt se Mbappé írta 😊
m4sport.hu/foci_vb_2026/cikk/2026/07/06/mbappe-tokeletes-valasz-adott-az-ot-rasszista-kijelentesekkel-tamado-paraguayi-szenatornak/?fbclid=IwVERDUAS5f-pleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR4tucfuwxOLEVexc-_sOjdC2wieDBCEljahFMv6jeL833vnqWszOrTtXxA-vg_aem_QmlwvI-m1spRgIFzXFjijQ
zacknorb
NB2
3 órája
Megkockáztatom: ez a Lukaku tud valamit.leginkabb tancolni
nagylaza, főpohárnok
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 órája
Megkockáztatom: ez a Lukaku tud valamit.
4 órája
Manzambi suffered a non-contact knee injury during a 5v5 drill in their final training session.faszomat már
built for this shit
4 órája
Nekem haaland stabil kérdés meddigViszont a csopi után nem hittem volna, hogy a Kane-tippem ilyen jól áll.Hát az én Oyarzabal tippem sem áll túl acélosan 😖😄Tippelés továbbra is kiválóan megy 😄majd akkor nevetgélj, ha lesz olyan bivaly tipped mint nekem a gólkirályra, desire doué 🤣
Első két nyolcaddöntőn 11 pont, az utána lévő négy meccsen összesen három pont 🤣
warr_b
peach
warr_b
Dzsokijuing
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 órája
Viszont a csopi után nem hittem volna, hogy a Kane-tippem ilyen jól áll.Hát az én Oyarzabal tippem sem áll túl acélosan 😖😄Tippelés továbbra is kiválóan megy 😄majd akkor nevetgélj, ha lesz olyan bivaly tipped mint nekem a gólkirályra, desire doué 🤣
Első két nyolcaddöntőn 11 pont, az utána lévő négy meccsen összesen három pont 🤣
warr_b
peach
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 órája
Minden Kedd és Szerda Belgiumban vagyok szóval ne ezeken a napokon ha kèrhetemwww.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Ftrump-t%25C3%25A1nccal-al%25C3%25A1zt%25C3%25A1k-a-belg%25C3%25A1k-a-fifa-szab%25C3%25A1lyokat-v0-92e0j9mdkrbh1.jpeg%3Fwidth%3D1254%26format%3Dpjpg%26auto%3Dwebp%26s%3D514f18b35447b203e58fb1aacbf4fdc70ba140b3Na, akkor megvan, melyik orszagot tamadja meg legkozelebb Donald bacsi.
NB2
Stez
5 órája
www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Ftrump-t%25C3%25A1nccal-al%25C3%25A1zt%25C3%25A1k-a-belg%25C3%25A1k-a-fifa-szab%25C3%25A1lyokat-v0-92e0j9mdkrbh1.jpeg%3Fwidth%3D1254%26format%3Dpjpg%26auto%3Dwebp%26s%3D514f18b35447b203e58fb1aacbf4fdc70ba140b3Na, akkor megvan, melyik orszagot tamadja meg legkozelebb Donald bacsi.
NB2
6 órája
Hát az én Oyarzabal tippem sem áll túl acélosan 😖😄Tippelés továbbra is kiválóan megy 😄majd akkor nevetgélj, ha lesz olyan bivaly tipped mint nekem a gólkirályra, desire doué 🤣
warr_b
peach

6 órája
Tippelés továbbra is kiválóan megy 😄majd akkor nevetgélj, ha lesz olyan bivaly tipped mint nekem a gólkirályra, desire doué 🤣
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 órája
A gyíkcsoportból (G) tehát még ketten is versenyben vannak. "Gyíkcsoport".Mondjuk ha mind2 8ba megy az szép lenne
Brouwerij van de Vrij
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 órája
www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Ftrump-t%25C3%25A1nccal-al%25C3%25A1zt%25C3%25A1k-a-belg%25C3%25A1k-a-fifa-szab%25C3%25A1lyokat-v0-92e0j9mdkrbh1.jpeg%3Fwidth%3D1254%26format%3Dpjpg%26auto%3Dwebp%26s%3D514f18b35447b203e58fb1aacbf4fdc70ba140b3444.hu/2026/07/07/trump-tanccal-alaztak-a-belgak-a-fifa-szabalyokat-felulirato-amerikai-elnokot
Szerkesztette: NB2
7 órája
Nem tudom, volt-e márezt se Mbappé írta 😊
m4sport.hu/foci_vb_2026/cikk/2026/07/06/mbappe-tokeletes-valasz-adott-az-ot-rasszista-kijelentesekkel-tamado-paraguayi-szenatornak/?fbclid=IwVERDUAS5f-pleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR4tucfuwxOLEVexc-_sOjdC2wieDBCEljahFMv6jeL833vnqWszOrTtXxA-vg_aem_QmlwvI-m1spRgIFzXFjijQ
zacknorb
8 órája
Tippelés továbbra is kiválóan megy 😄Első két nyolcaddöntőn 11 pont, az utána lévő négy meccsen összesen három pont 🤣