Soccer VB 2026

22 feliratkozó

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 132 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Július 7., kedd
18:00 Argentína - Egyiptom (nyolcaddöntő, Atlanta)
22:00 Svájc - Kolumbia (nyolcaddöntő, Vancouver)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
18 perce
warr_b Washington Commanders 30 642 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
nyissunk cipő topikot?
Löfli
Szerintem bőven elég a Minden, ami fashion topic, oda se ír senki 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
33 perce
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 319 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
nyissunk cipő topikot?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
33 perce
warr_b Washington Commanders 30 642 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Józsefvárosin vette a niket neto?
esanders10
finoman szólva sem jó reklám a nike-nak 😊
NB2
utcai használatra nem is vennék nike cipőt. Volt régebben nem 1, de meg sem közelíti a Wilson cipőimet, ezeknél kényelmesebbek még nem voltak a birtokomban. Most van 4 is
shagi0206
Nekem kb nem volt Nike cipom, ami ne lett volna evekig jo allapotban. Es igazabol imadom is a Nike meg Jordan cipoket, ezzel szemben Adidas cipom peldaul barmikor volt, erthetetlen modon ment szet rovid ido alatt, barmelyik utcaim.
Stez
Nike-val nekem se volt sose problémám.
Heisman nádor
Akkor pontosítok: nem vennék Niket, se semmit, ami nem Wilson 🙂
shagi0206
Nekem a Nike, Puma, Converse meg Adidas cipőim pár évet bírtak. Kivétel talán a Jordan 6-osok, amiket viszont kímélek.
Meglepő módon a Tisza, Wilson, DKR cipőim többsége 6-8 évet is elmennek, nagyobb sérülés nélkül, pedig azokat naponta koptatom.

A pipóm Vans dimes, hàt?- by Belga
Szóval a két Vans-em - amiket nem nagyon hordok amúgy - szerintem minimum 15 évesek😀
Willie Parker
valószínűleg azért, mert nem használod 😀 Nekem is van olyan cipőm, ami évente 2x van rajtam (Art cipő), nyilván semmi baja. Az is van már lassan 20 éves. Viszont kényelmesnek nem nevezném. Van még 2 pumám (az egyik kicsit olyan deszkás feeling, kurvára nem is kényelmes), annyira nem szeretem őket, de ritkán is hordom. Van 2 Asics, nem nagy szám cipők, de az egyik legalább jól néz ki. Viszont azokba meg mocskos mód bele tud büdösödni az ember lába, ha nem jó féle zoknit vesz fel. Meg van 1 nike, az inkább ilyen itthoni kertbe való, meg kutyát sétáltatni. Nem nevezném kényelmesnek, de megfér. Wilsonból meg - ahogy említettem - van 4 db, abból az egyik már a végét járja, az is 8 éves körül lehet, viszont az kapja is napi szinten a nem épp kímélő használatot. A legkényelmesebb cipőm ever, csak hát elhasználódott. Meg fehér szövet rész is van benne, amit még1x nem fogok venni, mert abból tiszta fehéret sok módszerrel se sikerült visszahozni, de legalább kurva sok meló volt a semmiért 😀
shagi0206
Futásra csak Saucony, mászkálásra Sketchers vagy Karrimor, de a legjobban a Josef Seibel cipőket szeretem, ha megjelenős akkor Bugatti.
De kamaszkoromban a magasszárú hasítottbőr rocker Puma volt az aduász 😀

1 órája
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 227
esanders10
NB2
utcai használatra nem is vennék nike cipőt. Volt régebben nem 1, de meg sem közelíti a Wilson cipőimet, ezeknél kényelmesebbek még nem voltak a birtokomban. Most van 4 is
shagi0206
Nekem kb nem volt Nike cipom, ami ne lett volna evekig jo allapotban. Es igazabol imadom is a Nike meg Jordan cipoket, ezzel szemben Adidas cipom peldaul barmikor volt, erthetetlen modon ment szet rovid ido alatt, barmelyik utcaim.
Stez
Heisman nádor
shagi0206
Nekem a Nike, Puma, Converse meg Adidas cipőim pár évet bírtak. Kivétel talán a Jordan 6-osok, amiket viszont kímélek.
Meglepő módon a Tisza, Wilson, DKR cipőim többsége 6-8 évet is elmennek, nagyobb sérülés nélkül, pedig azokat naponta koptatom.

Szóval a két Vans-em - amiket nem nagyon hordok amúgy - szerintem minimum 15 évesek😀
Willie Parker
valószínűleg azért, mert nem használod 😀 Nekem is van olyan cipőm, ami évente 2x van rajtam (Art cipő), nyilván semmi baja. Az is van már lassan 20 éves. Viszont kényelmesnek nem nevezném. Van még 2 pumám (az egyik kicsit olyan deszkás feeling, kurvára nem is kényelmes), annyira nem szeretem őket, de ritkán is hordom. Van 2 Asics, nem nagy szám cipők, de az egyik legalább jól néz ki. Viszont azokba meg mocskos mód bele tud büdösödni az ember lába, ha nem jó féle zoknit vesz fel. Meg van 1 nike, az inkább ilyen itthoni kertbe való, meg kutyát sétáltatni. Nem nevezném kényelmesnek, de megfér. Wilsonból meg - ahogy említettem - van 4 db, abból az egyik már a végét járja, az is 8 éves körül lehet, viszont az kapja is napi szinten a nem épp kímélő használatot. A legkényelmesebb cipőm ever, csak hát elhasználódott. Meg fehér szövet rész is van benne, amit még1x nem fogok venni, mert abból tiszta fehéret sok módszerrel se sikerült visszahozni, de legalább kurva sok meló volt a semmiért 😀
1 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 821 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
2 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 882
 www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Ftrump-t%25C3%25A1nccal-al%25C3%25A1zt%25C3%25A1k-a-belg%25C3%25A1k-a-fifa-szab%25C3%25A1lyokat-v0-92e0j9mdkrbh1.jpeg%3Fwidth%3D1254%26format%3Dpjpg%26auto%3Dwebp%26s%3D514f18b35447b203e58fb1aacbf4fdc70ba140b3

444.hu/2026/07/07/trump-tanccal-alaztak-a-belgak-a-fifa-szabalyokat-felulirato-amerikai-elnokot
NB2
Na, akkor megvan, melyik orszagot tamadja meg legkozelebb Donald bacsi.
Stez
Ad 1 Előttem van, ahogy magyarázza neki Rubio, hogy a belga nép nem is létezik, vallonok meg flamandok vannak.
Ad2
Nem találja el őket, annyira kicsik.
2 órája
Manzambi suffered a non-contact knee injury during a 5v5 drill in their final training session.

faszomat már
deyell
Ó faszom... jó hogy a 3 pontos Dembelét és a 2 pontos Viníciust már kivettem a középpáláyról, és Manzambi van bent...

3 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 882
esanders10
NB2
shagi0206
Stez
Heisman nádor
shagi0206

3 órája
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 967 — Dr Kongó fan

Brouwerij van de Vrij
Ezzel csak az a baj, hogy aki megnyerte a Stamford Bridge-t, két hét múlva kikapott a következő körben, a franciáktól 😛

Szóval nyerjen csak Hardrada, amúgy is menőbb név.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 órája
NB2 New England Patriots 29 316 — nabege2@yahoo.com
 www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Ftrump-t%25C3%25A1nccal-al%25C3%25A1zt%25C3%25A1k-a-belg%25C3%25A1k-a-fifa-szab%25C3%25A1lyokat-v0-92e0j9mdkrbh1.jpeg%3Fwidth%3D1254%26format%3Dpjpg%26auto%3Dwebp%26s%3D514f18b35447b203e58fb1aacbf4fdc70ba140b3

444.hu/2026/07/07/trump-tanccal-alaztak-a-belgak-a-fifa-szabalyokat-felulirato-amerikai-elnokot
NB2
Stez
Minden Kedd és Szerda Belgiumban vagyok szóval ne ezeken a napokon ha kèrhetem
remontada
talán ma még nem rohanja le őket 😊

444.hu/2026/07/07/a-belga-miniszterelnok-a-macskajara-bizta-trump-gunyolasat
3 órája
slowmotion Dallas Cowboys 28 312 — Cowboys fan
Nem tudom, volt-e már
 m4sport.hu/foci_vb_2026/cikk/2026/07/06/mbappe-tokeletes-valasz-adott-az-ot-rasszista-kijelentesekkel-tamado-paraguayi-szenatornak/?fbclid=IwVERDUAS5f-pleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR4tucfuwxOLEVexc-_sOjdC2wieDBCEljahFMv6jeL833vnqWszOrTtXxA-vg_aem_QmlwvI-m1spRgIFzXFjijQ
zacknorb
ezt se Mbappé írta 😊
NB2
nem hát, beírta CsetDzsípítíbe
3 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 215 — Lucas Scott
Megkockáztatom: ez a Lukaku tud valamit.
nagylaza, főpohárnok
leginkabb tancolni

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 órája
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 943 — beers & Packers
Megkockáztatom: ez a Lukaku tud valamit.
4 órája
deyell Las Vegas Raiders 12 923 — Sworn to the Dark
Manzambi suffered a non-contact knee injury during a 5v5 drill in their final training session.

faszomat már

built for this shit

4 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 326 — The Mathematician
Tippelés továbbra is kiválóan megy 😄
Első két nyolcaddöntőn 11 pont, az utána lévő négy meccsen összesen három pont 🤣
warr_b
majd akkor nevetgélj, ha lesz olyan bivaly tipped mint nekem a gólkirályra, desire doué 🤣
peach
Hát az én Oyarzabal tippem sem áll túl acélosan 😖😄
warr_b
Viszont a csopi után nem hittem volna, hogy a Kane-tippem ilyen jól áll.
Dzsokijuing
Nekem haaland stabil kérdés meddig

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 131 — Saturday Night Lights
Első két nyolcaddöntőn 11 pont, az utána lévő négy meccsen összesen három pont 🤣
warr_b
majd akkor nevetgélj, ha lesz olyan bivaly tipped mint nekem a gólkirályra, desire doué 🤣
peach
warr_b
Viszont a csopi után nem hittem volna, hogy a Kane-tippem ilyen jól áll.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 órája
remontada San Francisco 49ers 1 733

NB2
Stez
Minden Kedd és Szerda Belgiumban vagyok szóval ne ezeken a napokon ha kèrhetem
5 órája
Stez SMU Mustangs 49 456 — Whoops, looks like something went wrong.

NB2

6 órája
warr_b
peach

6 órája
peach Atlanta Falcons 16 004 — a new hope (again)
warr_b

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 326 — The Mathematician
A gyíkcsoportból (G) tehát még ketten is versenyben vannak. "Gyíkcsoport".
Brouwerij van de Vrij
Mondjuk ha mind2 8ba megy az szép lenne

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 órája

Szerkesztette: NB2
7 órája
Nem tudom, volt-e már
 m4sport.hu/foci_vb_2026/cikk/2026/07/06/mbappe-tokeletes-valasz-adott-az-ot-rasszista-kijelentesekkel-tamado-paraguayi-szenatornak/?fbclid=IwVERDUAS5f-pleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR4tucfuwxOLEVexc-_sOjdC2wieDBCEljahFMv6jeL833vnqWszOrTtXxA-vg_aem_QmlwvI-m1spRgIFzXFjijQ
zacknorb
ezt se Mbappé írta 😊
8 órája

8 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 821 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Nem tudom, volt-e már