USA és a világ
Fiatal nőnek tűnik. Tragikus 😕Elkezdték megerősíteni, hogy meghalt.
Ezen a felveteln latni ahogyan probaljak ellatni a lelott not.peterk2005
Csak eros idegzetueknek, met kicsit megrazo az elettelen test:
BREAKING: Woman shot DEAD by Capitol Police inside the Capitol Building.
— Mike Coudrey (@MichaelCoudrey) January 6, 2021
Source: Infowars pic.twitter.com/SeomSQsiga
undisputedly
Tényleg nem tudom mire számítottak. Mi volt a terv bent? Mármint a végső cél odabent?
Jut eszembe, vajon Rogánék mikor sütik el a "szemkilövető Biden" szlogent először?Mièrt, tán nem azt akarod mondani hogy akire itthon használják neki semmi köze nem volt hozzá? De így kell elbagatelizálni mindent, bravó.
Amadeus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
De NeM vOlTaK lEtArTóZtAtÁsOkBLm tuntiken amugy a lootereket lelottek? Csak kerdem, mert gondolom azert tetted be a kepet a feher urgerol met "ràsszizstà" a rendorseg.Here’s a looter stealing a podium from inside the U.S. Capitol and not getting shot, tear gassed, or thrown in an unmarked police van. #MakesYaThink pic.twitter.com/LX6PVddqCe
— Tom Morello (@tmorello) January 6, 2021
iktriad
Valasz:Nem, nem lottek le oket, de meg csak le se tartoztattak.
undisputedly
For reference, there were 14,000+ arrests at the George Floyd protests.
— Public Citizen (@Public_Citizen) January 6, 2021
Ezen a felveteln latni ahogyan probaljak ellatni a lelott not.
Csak eros idegzetueknek, met kicsit megrazo az elettelen test:
BREAKING: Woman shot DEAD by Capitol Police inside the Capitol Building.
— Mike Coudrey (@MichaelCoudrey) January 6, 2021
Source: Infowars pic.twitter.com/SeomSQsiga
undisputedly

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
How it started: How it's going: pic.twitter.com/ali2faXGER
— Philip DeFranco 👊🏻 (@PhillyD) January 6, 2021
Serbia Deploys Peacekeeping Forces To U.S. https://t.co/9OrohtoKAu pic.twitter.com/3oXoTfLbIE
— The Onion (@TheOnion) January 6, 2021
22-ben Jóskáék ugyanezt fogják tolni, ha veszítenek.Jut eszembe, vajon Rogánék mikor sütik el a "szemkilövető Biden" szlogent először?Hát legkésőbb a Vezér vasárnap reggel a Kossuthon.
Amadeus
Kenny
Jut eszembe, vajon Rogánék mikor sütik el a "szemkilövető Biden" szlogent először?Hát legkésőbb a Vezér vasárnap reggel a Kossuthon.
Amadeus
Nem kell neki PS - csak Riot gaming játékokat tol.tényleg, szerinted ez jó? mégis hová tegyem a Playstationt? 😊Fasza TV állvány , nem kell irigykedni!Here’s a looter stealing a podium from inside the U.S. Capitol and not getting shot, tear gassed, or thrown in an unmarked police van. #MakesYaThink pic.twitter.com/LX6PVddqCe
iktriad
Toca
viszont virágot lehetne rá rakni vagy az unokahúgom akváriumához is jó lenne
Cuchulain82
Nagyon vicces ez a királyi média féle szakértés.Hát én nemrég elkapcsoltam, nehéz volt "kitartani"
Pocakos csávó kitesz két Simeket meg egy Korsóst simán.
Kenny
Lényeg, hogy megtudtam, a Trump elosegitette a helyzet kezelését azzal, hogy beszedeben hazaküldte es nyugtatta a tüntetőket
tényleg, szerinted ez jó? mégis hová tegyem a Playstationt? 😊Fasza TV állvány , nem kell irigykedni!Here’s a looter stealing a podium from inside the U.S. Capitol and not getting shot, tear gassed, or thrown in an unmarked police van. #MakesYaThink pic.twitter.com/LX6PVddqCe
iktriad
Toca
viszont virágot lehetne rá rakni vagy az unokahúgom akváriumához is jó lenne
Szerkesztette: Cuchulain82
Nagyon vicces ez a királyi média féle szakértés.Két Simek/egy Korsós hány Bozsik tessék mondani?
Kenny
Hűtőmágnes nem volt.Remélem a bilincs lesz az.
Valami szuvenírt meg csak kell vinni haza.
Sobri Jóska
Lttam amugy egy erdekes tweeter. Valaki konfoderacios zaszloval setalt az "elfoglalt" epuletben. A tweet szerint a fuggetlensegi haboru alatt DC kozelebe se sikerult jutniuk a delieknek, szoval kb most volt az elso eset, hogy "deli szakadarok" erovel bejutottak.Ironikus, pont aznap mikor a jenkik elfoglalták Georgiát. 😊
undisputedly
Valami szuvenírt meg csak kell vinni haza.
Fasza TV állvány , nem kell irigykedni!Here’s a looter stealing a podium from inside the U.S. Capitol and not getting shot, tear gassed, or thrown in an unmarked police van. #MakesYaThink pic.twitter.com/LX6PVddqCe
iktriad
BLm tuntiken amugy a lootereket lelottek? Csak kerdem, mert gondolom azert tetted be a kepet a feher urgerol met "ràsszizstà" a rendorseg.Here’s a looter stealing a podium from inside the U.S. Capitol and not getting shot, tear gassed, or thrown in an unmarked police van. #MakesYaThink pic.twitter.com/LX6PVddqCe
iktriad
Valasz:Nem, nem lottek le oket, de meg csak le se tartoztattak.
Here’s a looter stealing a podium from inside the U.S. Capitol and not getting shot, tear gassed, or thrown in an unmarked police van. #MakesYaThink pic.twitter.com/LX6PVddqCe
Az nem Jack Bauer volt?Ő Biden bácsival volt.Egyébként azon gondolkodtam, hogy most mi járha a terroristák fejében.Hogy majd jön Gerald Butler és bosszút áll.
Emberek simán besétáltak a Capitoliumba és elfoglalták , csak úgy.
Toca
Sobri Jóska
Toca
Ő Biden bácsival volt.Egyébként azon gondolkodtam, hogy most mi járha a terroristák fejében.Hogy majd jön Gerald Butler és bosszút áll.
Toca
Sobri Jóska
Egyébként azon gondolkodtam, hogy most mi járha a terroristák fejében.Hogy majd jön Gerald Butler és bosszút áll.
Toca