NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 918
Ha nem festene szomorú képet a jövőről, egészen szórakoztató is lenne, amit a repik művelnek a házelnök választás kapcsán, meg így en block a képviselőházban.szerintem megnyerik a választást.
Ezt a Bident megverni nem lenne egy nagy truváj. Mondjuk szerintem Trumpnak biztosan nem fog sikerülni - ha ő lesz a jelölt - de, hogy a kormányzoképesség minimális látszatát sem tudják a repik felmutatni - pedig erre épült évtizedes viszonylatban a kampánynarratívájuk jelentős része - az azért nem semmi teljesítmény(nélküliség). A Trumpista szárny annyit megérthetne, hogy rossz üzenet a választóknak amit csinálnak, hiába jó személyesen nekik - ebből választási győzelem nem lesz.
MC12
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Van hát. De belső harcok, irányzatok mindig is voltak mindegyik pártban. De általában ki tudtak egyezni egymással amikor nagyon kellett és beállni jelöltek mögé, együttműködni képviselőházban, szenátusban, satöbbi. A repiknél most ez se megy. Ahogy haladnak a dolgok, akár egy pártszakadás se kizárható.a demokratáknál is van egy belső válság egyébként a neo liberálisok vs progresszívek közöttEzt a Bident megverni nem lenne egy nagy truváj. Mondjuk szerintem Trumpnak biztosan nem fog sikerülni - ha ő lesz a jelölt - de, hogy a kormányzoképesség minimális látszatát sem tudják a repik felmutatni - pedig erre épült évtizedes viszonylatban a kampánynarratívájuk jelentős része - az azért nem semmi teljesítmény(nélküliség). A Trumpista szárny annyit megérthetne, hogy rossz üzenet a választóknak amit csinálnak, hiába jó személyesen nekik - ebből választási győzelem nem lesz.A Trump jelenség sajnos úgy néz ki egy időre kicsinálta a pártot. Képtelennek látszanak megszabadulni tőle. Ez egypártivá teheti az amerikai demokráciát is átmenetileg, ami kurva rossz helyzet lenne. Nekik is, a világnak is.
MC12
peterk2005 udvari bolond
az se lesz "szép"
Negritis, a vajda
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
a demokratáknál is van egy belső válság egyébként a neo liberálisok vs progresszívek közöttEzt a Bident megverni nem lenne egy nagy truváj. Mondjuk szerintem Trumpnak biztosan nem fog sikerülni - ha ő lesz a jelölt - de, hogy a kormányzoképesség minimális látszatát sem tudják a repik felmutatni - pedig erre épült évtizedes viszonylatban a kampánynarratívájuk jelentős része - az azért nem semmi teljesítmény(nélküliség). A Trumpista szárny annyit megérthetne, hogy rossz üzenet a választóknak amit csinálnak, hiába jó személyesen nekik - ebből választási győzelem nem lesz.A Trump jelenség sajnos úgy néz ki egy időre kicsinálta a pártot. Képtelennek látszanak megszabadulni tőle. Ez egypártivá teheti az amerikai demokráciát is átmenetileg, ami kurva rossz helyzet lenne. Nekik is, a világnak is.
MC12
peterk2005 udvari bolond
az se lesz "szép"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ha nem festene szomorú képet a jövőről, egészen szórakoztató is lenne, amit a repik művelnek a házelnök választás kapcsán, meg így en block a képviselőházban.az a baj hogy a MAGA túl sok mindennel áll szembe
Ezt a Bident megverni nem lenne egy nagy truváj. Mondjuk szerintem Trumpnak biztosan nem fog sikerülni - ha ő lesz a jelölt - de, hogy a kormányzoképesség minimális látszatát sem tudják a repik felmutatni - pedig erre épült évtizedes viszonylatban a kampánynarratívájuk jelentős része - az azért nem semmi teljesítmény(nélküliség). A Trumpista szárny annyit megérthetne, hogy rossz üzenet a választóknak amit csinálnak, hiába jó személyesen nekik - ebből választási győzelem nem lesz.
MC12
ugye ott a WOKE amin rengeteg választást buktak már
ott vannak a dem-ek mind2 ága
és persze a RINO-k és a "swamp"
nah a RINO-k ezek közül csak a WOKE-kal állnak szemben
cserébe nem tudnak kiegyezni se a demekkel se a magaval
kabaré az egész
számomra az is vicces hogy elindult egy
Tate vs Shapiro
Shapiro vs Tucker Carlson
féle beef is, ugye a legutóbbi események kapcsán
és igen, Biden verhető lenne, amire az 1 évvel ezelőtti DeSantis tökéletes lett volna
viszont a Trumpot jobbról előzni próbáló Ronnie boy nem lesz képes
több mint 1 éve
Ezt a Bident megverni nem lenne egy nagy truváj. Mondjuk szerintem Trumpnak biztosan nem fog sikerülni - ha ő lesz a jelölt - de, hogy a kormányzoképesség minimális látszatát sem tudják a repik felmutatni - pedig erre épült évtizedes viszonylatban a kampánynarratívájuk jelentős része - az azért nem semmi teljesítmény(nélküliség). A Trumpista szárny annyit megérthetne, hogy rossz üzenet a választóknak amit csinálnak, hiába jó személyesen nekik - ebből választási győzelem nem lesz.A Trump jelenség sajnos úgy néz ki egy időre kicsinálta a pártot. Képtelennek látszanak megszabadulni tőle. Ez egypártivá teheti az amerikai demokráciát is átmenetileg, ami kurva rossz helyzet lenne. Nekik is, a világnak is.
MC12
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
MC12
6 388
Ha nem festene szomorú képet a jövőről, egészen szórakoztató is lenne, amit a repik művelnek a házelnök választás kapcsán, meg így en block a képviselőházban. Ezt a Bident megverni nem lenne egy nagy truváj. Mondjuk szerintem Trumpnak biztosan nem fog sikerülni - ha ő lesz a jelölt - de, hogy a kormányzoképesség minimális látszatát sem tudják a repik felmutatni - pedig erre épült évtizedes viszonylatban a kampánynarratívájuk jelentős része - az azért nem semmi teljesítmény(nélküliség). A Trumpista szárny annyit megérthetne, hogy rossz üzenet a választóknak amit csinálnak, hiába jó személyesen nekik - ebből választási győzelem nem lesz.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
És akkor bólogassunk, hogy ez jön, ez szokott jönni, legyen? Vagy esetleg mondjuk ki, hogy nem volt jó Irak, nem volt jó Afganisztán, és nem lesz jó ez sem?Azt értsd meg kérlek, hogy én ezt nem mondom hogy jó vagy rossz. Korábbiakban sem volt jó vagy rossz és én nem támogatom, hogy éljenek meg akárcsak 1 ártatlan embert is. Csak azt mondom, hogy ez fog jönni és ez elkerülhetetlen, mert így működik a terror elleni háború. Ha bárhol lenne ellenpélda lehetne mutogatni, de ha merénylet van Törökországban válaszcsapás nagyobb, USA nem is érdemes beszélni róla, Oroszország szintén. Ahol erős hadsereg és lehetőségek vannak, ráadásul valakire rá is lehet húzni, nem egy magányos merénylő, ott ez jön.És nem foglalkoznak azzal, hogy ez vajon hány új potenciális terroristát hoz létre.És ez milyen jól működik a mellékelt ábra szerint...
Klaci79
75 éve folytatjak ezt politikát nulla eredménnyel.
Amíg nem kínálnak valós alternatívát a palesztínoknak, hanem egy gettóban tartják őket állatként valós élet és veszitenivaló nélkül, semmi változas nem lesz. Ezáltal a hamasz és a hozzá hasonló terrorszervezetek viragozhatnak, hiszen nincs tul bonyolult dolguk embereket toborozni, mert a nincstelenseg es a remenytelenseg okan szinte mindegy az ottaniaknak, hogy mikent halnak bele a nyomorba.
Amugy az izraeli vezetok kozul hanyan mondtak le a tortentek miatt? Senki nem erzet felelosseget azert, hogy egy bivalybasznadalso meretu teruleten 7000 raketat felhalmoztak a tudtuk nelkul? Hogy az jott at a hataron aki akart talpig fegyverben?
Ez az utolso hozzaszolasom a temaban mert lathatoan elbeszelelunk egymas mellett, es mindenki boldog lesz hogy kiiktatja az izraeli hadsereg a hamasz osszes vezetojet es meg masik ezer terroristat momdjuk tobbtizezer civil aldozat mellett, csak aztan jovo ilyenkor ugyanannyi vagy meg tobb terorista lesz, mint most.
Neverending story...
gabokocka
Klaci79
A nőknek se volt választójoga néhány ezer évig. Aztán addig mondogatták, hogy ez így nem jó, hogy végül lett. Munkavállalói jogok sem voltak jónéhány évszázadig. Aztán addig törtek gépeket, addig sztrájkolgattak - generációkon keresztül eredménytelenül -, hogy a végén mégis lett. Eltartott az is pár évszázadig, hogy Isten igazságát inkvizícióval keresték. Meg máglyával. Aztán nagynehezen azon is sikerült túljutni.
Ha nem próbálod meg, biztosan nem fog sikerülni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 1 éve
Hagyjad. Bepörgött, idegből beszél, nem lehet most komolyan venni. Talán ha lehiggad rájön, mekkora p**cs volt. Ha nem, akkor meg úgyis mindegy.aki úgy totyog, mint egy antiszemita,aki úgy totyog, mint egy rasszista,
úgy hápog, mint egy antiszemita,
úgy rendezi a tollait, mint egy antiszemita, akkor az kicsoda, micsoda?
Amadeus von Dollárbaloldal
úgy hápog, mint egy rasszista,
úgy rendezi a tollait, mint egy rasszista, akkor az kicsoda, micsoda?
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Most már nem vitatkozol, csak személyeskedsz. Pince mélye szinten. Ebben köszönöm én már nem veszek részt. Majd szólj, ha hajlandó leszel újra értelmes emberként kommunikálni, és akkor folytathatjuk.Peterk, antiszemita lettél, gratulálok 😀 😀 😀 😀aki úgy totyog, mint egy antiszemita,
Oké, csak kérdőjeles antiszemita, szóval ez olyan mint az MTA levelező tagsága, de azért innen már el lehet indulni.
Kampman
Sobri amúgy jól összeszedte, erőltetett álmoralizálás, egyébként - teszem már én hozzá - olvashatatlan minőségben, aminek mindig ugyanaz a vége, rezüméként megragadva: “csúnya , amorális zsidók, bár nem értek hozzá és nem vagyok antiszemita”.
több mint 1 éve
aki úgy totyog, mint egy antiszemita,aki úgy totyog, mint egy rasszista,
úgy hápog, mint egy rasszista,
úgy rendezi a tollait, mint egy rasszista, akkor az kicsoda, micsoda?
több mint 1 éve
mindennek hat ára:Én nem baszogatom a házi nyulakat (kacsint), de azért mindennek van egy határa.vár titeket németsándor, maj jc bevisz a kapuig...Peterk, antiszemita lettél, gratulálok 😀 😀 😀 😀aki úgy totyog, mint egy antiszemita,
Oké, csak kérdőjeles antiszemita, szóval ez olyan mint az MTA levelező tagsága, de azért innen már el lehet indulni.
Kampman
Sobri amúgy jól összeszedte, erőltetett álmoralizálás, egyébként - teszem már én hozzá - olvashatatlan minőségben, aminek mindig ugyanaz a vége, rezüméként megragadva: “csúnya , amorális zsidók, bár nem értek hozzá és nem vagyok antiszemita”.
Gróf de sutianap
beszer nettó/bruttó, eladási nettó/bruttó, akcós és számlanéklülokosba = 6ára
bocs, magaslabda
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 918
HAPPENING NOW: New Zealand Labour Party getting annihilated in the general election
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 918
Én nem baszogatom a házi nyulakat (kacsint), de azért mindennek van egy határa.vár titeket németsándor, maj jc bevisz a kapuig...Peterk, antiszemita lettél, gratulálok 😀 😀 😀 😀aki úgy totyog, mint egy antiszemita,
Kampman
Gróf de sutianap
több mint 1 éve
vár titeket németsándor, maj jc bevisz a kapuig...Peterk, antiszemita lettél, gratulálok 😀 😀 😀 😀aki úgy totyog, mint egy antiszemita,
Kampman
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 918
Peterk, antiszemita lettél, gratulálok 😀 😀 😀 😀aki úgy totyog, mint egy antiszemita,
Kampman
több mint 1 éve
mér te hallgattál hamas beszédeket, vágatlanul, eredeti nyelven?A kollektív bűnösség kinyilatkoztatása az Izraeli kormány részéről, amúgy senkinek nem baszta át az ingerküszöbét?hallottad is a beszédet vagy csak puffogtatod azt, amit leírt róla a többi hülye?
Vagy a casus bellibe minden belefér, és tízezrével hullhatnak a civilek, ha azok nem zsidók?
akdestroyer
vagy csak puffogtatod azt, amit leírt róla a többi hüje?
ja és nem tudom volt-e már, hogy egész Izrael elpusztítasa a cél, deklaráltan, ha volt mar több mint 50x, akkor bocsi...
Szerkesztette: sutianap
több mint 1 éve
45szörre is, gratulálok...Az ETA és az IRA összesen nem ölt meg annyi civilt, mint akik egy hete haltak meg. Nagyon félrevezető ezt a két szervezetet párhuzamba állítani a Hamásszal (akár működésük, akár céljaik kapcsán).egyértelműen egy ország elpusztítása a célja.
gdavid
Klaci79
több mint 1 éve
Ez nem ennyire fekete-fehér, de majd kifejtem, miért, ha hazaértem, és nem telefonon kell pötyögnöm, mert azt utálom.Hidd el, ezek sem hülyék gyülekezete. Biztos hogy lenne valamilyen másik konfliktus is kirobbantva, mely leköti az USA-t.Irakot az USA kb. egy (talán kettő, nem emlékszem pontosan) repülőgép-anyahajóval és kb. 110 ezer katonával szállta meg. Teljesen, gyakorlatilag ellenállást sem tudtak kifejteni. Egy kétmilliós iraki hadsereg, amelyik a térség egyik legerősebbike volt. Irak pedig egy harmad Európányi hatalmas ország. Izraelt az USA a hatvanas évek óta támogatja katonailag. Kb 160-180 milliárd dollárra tehető az az összeg, amit _csak_ vissza nem téritendő támogatásként kapott az izraeli hadsereg (azaz ingyé). Ezen felül van a "normál" katonai együttműködés és beszerzések. A térségben nincs olyan állam Irán kivételével, akinek ezzel csak összevethető katonai költségvetése lenne.
JC6 - a zsidó
Ezen felül most már jónéhány éve állandó amerikai katonai bázis is van Izrael területén belül (a negev sivatagban), a légvédelmi rendszer kiépítését és üzemeltetését is amerikai szakértők és katonai egységek segíti. Plusz a térségben van állandóan minimum 1 anyahajó, ésatöbbi. Az izraeli katonai védelmi képességet nem hamasz féle támadásokra tervezték, hanem arra, hogy egy Irán méretű ország és hadsereg se kezdjen el gondolkodni azon, hogy támadást indít. Itt nem lesz olyan, hogy "amerika figyelmét megosztják".
peterk2005 udvari bolond
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 918
A kollektív bűnösség kinyilatkoztatása az Izraeli kormány részéről, amúgy senkinek nem baszta át az ingerküszöbét?hallottad is a beszédet vagy csak puffogtatod azt, amit leírt róla a többi hülye?
Vagy a casus bellibe minden belefér, és tízezrével hullhatnak a civilek, ha azok nem zsidók?
akdestroyer
több mint 1 éve
Mit kene tenniük? Te hogyan szelektálnál?Aki szörnyű dolgokat akar látni, az megnézheti ezt a fiókot. Az elmúlt napokban rengeteg videó került fel halott gyerekekről a bombázás miatt. Elég elfogulatlan oldal, mindkét oldal álláspontját bemutatja.Az elrabolt emberekert sztem mar semmit. Ok vagy mar halottak vagy meg fognak halni. Csak azert raboltak el oket hogy zsarolnk tudjanak, 0,1% eselyuk van a tulelesre. Azert tudnak tenni hogy a jovoben kevesebb ilyen legyen.
twitter.com/clashreport
Ebbe a pár napban még egy dologra nem kaptam választ sehol, mit tudna Izrael másképpen csinálni hogy visszakapja az elrabolt embereket. Addig nem fognak leállni amíg élve vagy holtan vissza nem kapják őket.
Nomac
gabokocka
Do your job
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Az ETA és az IRA összesen nem ölt meg annyi civilt, mint akik egy hete haltak meg. Nagyon félrevezető ezt a két szervezetet párhuzamba állítani a Hamásszal (akár működésük, akár céljaik kapcsán).Igen, szerintem se jó az ilyen párhuzamokat előhozni, mert más tészta, akárcsak az orosz-ukrán háború.
gdavid
Ezt a poklot nehéz bármi mással összehasonlítani, hiszen itt egy szervezetnek egyértelműen egy ország elpusztítása a célja. Nincs még jó tapasztalat arra, hogyan kellene ezt másképp/jobban csinálni.
több mint 1 éve
Az ETA és az IRA összesen nem ölt meg annyi civilt, mint akik egy hete haltak meg. Nagyon félrevezető ezt a két szervezetet párhuzamba állítani a Hamásszal (akár működésük, akár céljaik kapcsán).
Szerkesztette: gdavid
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 1 éve
Irakot az USA kb. egy (talán kettő, nem emlékszem pontosan) repülőgép-anyahajóval és kb. 110 ezer katonával szállta meg. Teljesen, gyakorlatilag ellenállást sem tudtak kifejteni. Egy kétmilliós iraki hadsereg, amelyik a térség egyik legerősebbike volt. Irak pedig egy harmad Európányi hatalmas ország. Izraelt az USA a hatvanas évek óta támogatja katonailag. Kb 160-180 milliárd dollárra tehető az az összeg, amit _csak_ vissza nem téritendő támogatásként kapott az izraeli hadsereg (azaz ingyé). Ezen felül van a "normál" katonai együttműködés és beszerzések. A térségben nincs olyan állam Irán kivételével, akinek ezzel csak összevethető katonai költségvetése lenne.Vajon miért nem sikerül megoldani a 'problémát'. 😀
Ezen felül most már jónéhány éve állandó amerikai katonai bázis is van Izrael területén belül (a negev sivatagban), a légvédelmi rendszer kiépítését és üzemeltetését is amerikai szakértők és katonai egységek segíti. Plusz a térségben van állandóan minimum 1 anyahajó, ésatöbbi. Az izraeli katonai védelmi képességet nem hamasz féle támadásokra tervezték, hanem arra, hogy egy Irán méretű ország és hadsereg se kezdjen el gondolkodni azon, hogy támadást indít. Itt nem lesz olyan, hogy "amerika figyelmét megosztják".
peterk2005 udvari bolond
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Aki szörnyű dolgokat akar látni, az megnézheti ezt a fiókot. Az elmúlt napokban rengeteg videó került fel halott gyerekekről a bombázás miatt. Elég elfogulatlan oldal, mindkét oldal álláspontját bemutatja.Az elrabolt emberekert sztem mar semmit. Ok vagy mar halottak vagy meg fognak halni. Csak azert raboltak el oket hogy zsarolnk tudjanak, 0,1% eselyuk van a tulelesre. Azert tudnak tenni hogy a jovoben kevesebb ilyen legyen.
twitter.com/clashreport
Ebbe a pár napban még egy dologra nem kaptam választ sehol, mit tudna Izrael másképpen csinálni hogy visszakapja az elrabolt embereket. Addig nem fognak leállni amíg élve vagy holtan vissza nem kapják őket.
Nomac
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Ha te nem mondod ki, hogy jo, vagy nem jo, en kimondom. Nem jo.Azt értsd meg kérlek, hogy én ezt nem mondom hogy jó vagy rossz. Korábbiakban sem volt jó vagy rossz és én nem támogatom, hogy éljenek meg akárcsak 1 ártatlan embert is. Csak azt mondom, hogy ez fog jönni és ez elkerülhetetlen, mert így működik a terror elleni háború. Ha bárhol lenne ellenpélda lehetne mutogatni, de ha merénylet van Törökországban válaszcsapás nagyobb, USA nem is érdemes beszélni róla, Oroszország szintén. Ahol erős hadsereg és lehetőségek vannak, ráadásul valakire rá is lehet húzni, nem egy magányos merénylő, ott ez jön.És nem foglalkoznak azzal, hogy ez vajon hány új potenciális terroristát hoz létre.És ez milyen jól működik a mellékelt ábra szerint...
Klaci79
75 éve folytatjak ezt politikát nulla eredménnyel.
Amíg nem kínálnak valós alternatívát a palesztínoknak, hanem egy gettóban tartják őket állatként valós élet és veszitenivaló nélkül, semmi változas nem lesz. Ezáltal a hamasz és a hozzá hasonló terrorszervezetek viragozhatnak, hiszen nincs tul bonyolult dolguk embereket toborozni, mert a nincstelenseg es a remenytelenseg okan szinte mindegy az ottaniaknak, hogy mikent halnak bele a nyomorba.
Amugy az izraeli vezetok kozul hanyan mondtak le a tortentek miatt? Senki nem erzet felelosseget azert, hogy egy bivalybasznadalso meretu teruleten 7000 raketat felhalmoztak a tudtuk nelkul? Hogy az jott at a hataron aki akart talpig fegyverben?
Ez az utolso hozzaszolasom a temaban mert lathatoan elbeszelelunk egymas mellett, es mindenki boldog lesz hogy kiiktatja az izraeli hadsereg a hamasz osszes vezetojet es meg masik ezer terroristat momdjuk tobbtizezer civil aldozat mellett, csak aztan jovo ilyenkor ugyanannyi vagy meg tobb terorista lesz, mint most.
Neverending story...
gabokocka
Klaci79
Írországban es Baszkföldön se irtották ki a nepet, nem kezdtek el Dublint vagy Bilbaot bombazni. Megis lett beke. Elofordulhat hogy a tarsadalmi jolet felul tud kerekedni a fanatizmuson?
Ha nincs megfelelo taptalaj nem lesznek terroristak?
Es mar most tobbet reagaltam mint kellett volna...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.