NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 1 éve
nincs ojan politikum a térségben aki mindenkivel kijönne, marad a mobil, kézifegyver, platósautó kombó - madmax élőbeMohamed Max Beyond Iron dome
Gróf de sutianap
több mint 1 éve
Pedig alaphangon minimális rendezettséggel ezt az amerikai elnökséget nehezebb lenne nem leváltani mint leváltani. De hat …Elég valószínűtlen. Michigan és Arizona, két csatatérállam határozottan kék, Pennsylvania szintén. Ohioban nagyüzemben folyik az iparosítás, Biden minden létező sztrájkon feltűnt.Ha nem festene szomorú képet a jövőről, egészen szórakoztató is lenne, amit a repik művelnek a házelnök választás kapcsán, meg így en block a képviselőházban.szerintem megnyerik a választást.
Ezt a Bident megverni nem lenne egy nagy truváj. Mondjuk szerintem Trumpnak biztosan nem fog sikerülni - ha ő lesz a jelölt - de, hogy a kormányzoképesség minimális látszatát sem tudják a repik felmutatni - pedig erre épült évtizedes viszonylatban a kampánynarratívájuk jelentős része - az azért nem semmi teljesítmény(nélküliség). A Trumpista szárny annyit megérthetne, hogy rossz üzenet a választóknak amit csinálnak, hiába jó személyesen nekik - ebből választási győzelem nem lesz.
MC12
Amadeus von Dollárbaloldal
Csak a csatatérállamok számítanak, mindegy mit látsz a tévében.
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Typo amit mar a bekuldes utan javitottam." Ez ellentetes volt a szunnita iran torekveseivel."Ahogy hajlunk bele a geopolitikai atrendezodesbe, valoszinuleg lesz jobboldai ternyeres, de ez belpolitikatol is fugg egyedi esetekben.Szerintem el fog jönni OV várva várt jobbos gőzhengere. Főleg az európai és amerikai palesztinok nyomulása lesz a trigger. Új EP jön, erősen jobbos. A GOP is behúzza ugyanúgy.Nehezen látom jönni. Korai még persze, egy év van vissza, de olyan szinten amortizálja magát a repi párt, hogy nehéz látni, hogy lesz itt egységes párt - és 3 hónap múlva itt az első előválasztás.Ha nem festene szomorú képet a jövőről, egészen szórakoztató is lenne, amit a repik művelnek a házelnök választás kapcsán, meg így en block a képviselőházban.szerintem megnyerik a választást.
Ezt a Bident megverni nem lenne egy nagy truváj. Mondjuk szerintem Trumpnak biztosan nem fog sikerülni - ha ő lesz a jelölt - de, hogy a kormányzoképesség minimális látszatát sem tudják a repik felmutatni - pedig erre épült évtizedes viszonylatban a kampánynarratívájuk jelentős része - az azért nem semmi teljesítmény(nélküliség). A Trumpista szárny annyit megérthetne, hogy rossz üzenet a választóknak amit csinálnak, hiába jó személyesen nekik - ebből választási győzelem nem lesz.
MC12
Azt a verziót jobban látom, hogy Biden nyer, de mindkét ház repi lesz - és ez szórakoztató is lenne 😊
MC12
Figyeld meg, meg lesz oldva Gáza és Ukrajna is utána.
Azért itt a legnagyobbat a nyugati balosok bukják ezen. Gyakorlatilag lehetetlen helyzetbe kerültek.
Amit latni fogunk a kovetkezo evtizedben szerintem, hogy a hasznos-hulye baloldal mind a politikaban, mind pedig az akademiaban/civil szferaban hatterbe szorul.
Egyre kevesebb es jelentektelenebb tere lesz a sajat tarsadalmuk ellen beszelo, az azzal szembenallo felet mentegeto velemenyeknek, a tarsadalom nem lesz ra fogekony ugy, mint az elozo evtizedek bekeidejeben.
Aztan lehet, hogy a balos partok is tolodnak kulpolitikaban jobbra, vagy az arab- es kinasimogatast nem tudjak elengedni es belebuknak, az majd elvalik.
USA-ban sem feltetlen egyseges a jobb. Pl a klasszikus establishment az menne es bombazna mindent megint, Trump izolacionalista kb, az meg az elobbi teljes ellentete.
A demokrata establishment haborubb parti, ilyen szempontbol, mint a Trumpistak, de annyira nem is konfrontacioparti, mint a hagyomanyos jobb.
Aztan ott a kerdes, sikerul-e levakarni magukrol a belyeget, hogy Iran felemelkedese az o saruk. Mert ez a terrortamadas ez Irantol jon, a Hamasz csak az eszkoz. Ez a megengedo politika amit evtizedekmota csinal az UsA a demokratakkal, ez semmi johoz nem vezetett. A szunnita szaudiak beketargyalasokat folytattak mar hosszu ideje izraellel. Ez ellentetes volt a sita iran torekveseivel. Jon a tamadas. Mit csinalnak a szaudiak? Osszeborulnak irannal es azt mondjak, oke, hogy ezer eve oljuk egymast, de akkor elobb tenyleg izraelt rendezzuk le.
Ebbe az atrendezodesbe az arabok egysegesen fognak belemenni. Vagy legalabbis sokkal egysegesebben, mint az megoldhato lett volna.
Summa summarum, szinte biztosan jobboldalibb allaspontot fognaknkepviselni a nyugati partok. A hasznos-hulyek alol kicsuszik a talaj. De ez meg szerintem nem garantalja, hogy jobboldali partok fognak tarolni. Viszont orom az uromben, hogy legalabb a szelsoseges open-border, arabsimogato liberalis korszaknak ugy tunik vege.
undisputedly
azé vannak tárgyi tévedések, kapitálisak
Tényleg egyhétmúlvara mar megszületett a következő naci szitokszó - arabsimogató. Végülis mostmar lehet nacibbnak lenni, minek baszódnának a migranssimogatóval..
Nem kell fosni nem lesz arab egység, eddig se volt -
1. Iran meg főleg nem arab, senem arabsimogató
2. a mekkai sarif Jordaniaban székel - kitaszítottként, mert épp az a "vilagpolitikai" érdek, hogy valami sivatagi-vándor legyen Arabia ura, aki legalabb mikor kell zsebben van, csak nem lat ki a középkorból
3. a bagdadi kalifa - asszem svédorszagban, talan ez is Erdogan egyik legnagyobb baja - biztos fenn van a listáján
4. Töröko. sem arab, az meghogy ők legynek a muszlim leaderek mar eljáccották rég
5. damaszkusz rég leesett a lépcsőn, combnyaktöréssel
6. bagdadnak sok sok év kell míg talpra áll
tehat jönnek az önjelöltek, a semmiből - az ambícióiknál csak az erőszakosságuk nagyobb - néhany nyarat megérnek, majd a fatum visszazuhan rájuk
nincs ojan politikum a térségben aki mindenkivel kijönne, marad a mobil, kézifegyver, platósautó kombó - madmax élőbe
Gróf de sutianap
A tomeges arab-betelspitesek, az irannal szembeni megengedo es liberalis politika, annak az abrandja, hogy egy elnyomo terrorista rezsim amelyik atomfegyverhez akar hozzajutni, majd tisztesseges tagja lesz a nemzetkozi kozossegnek egy hiu abrand. Ahogyan az is, hogy millio szamra lehet integralni oket a nyugati tarsadalmakba.
Ha ennek kimondasa zavar teged, az a te problemad. Ahogyan irtam, szerencsere kevesebb tere lesz majd a hasznos hulyeknek a jovoben.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 1 éve
" Ez ellentetes volt a szunnita iran torekveseivel."Ahogy hajlunk bele a geopolitikai atrendezodesbe, valoszinuleg lesz jobboldai ternyeres, de ez belpolitikatol is fugg egyedi esetekben.Szerintem el fog jönni OV várva várt jobbos gőzhengere. Főleg az európai és amerikai palesztinok nyomulása lesz a trigger. Új EP jön, erősen jobbos. A GOP is behúzza ugyanúgy.Nehezen látom jönni. Korai még persze, egy év van vissza, de olyan szinten amortizálja magát a repi párt, hogy nehéz látni, hogy lesz itt egységes párt - és 3 hónap múlva itt az első előválasztás.Ha nem festene szomorú képet a jövőről, egészen szórakoztató is lenne, amit a repik művelnek a házelnök választás kapcsán, meg így en block a képviselőházban.szerintem megnyerik a választást.
MC12
Azt a verziót jobban látom, hogy Biden nyer, de mindkét ház repi lesz - és ez szórakoztató is lenne 😊
MC12
Azért itt a legnagyobbat a nyugati balosok bukják ezen. Gyakorlatilag lehetetlen helyzetbe kerültek.
Amit latni fogunk a kovetkezo evtizedben szerintem, hogy a hasznos-hulye baloldal mind a politikaban, mind pedig az akademiaban/civil szferaban hatterbe szorul.
Egyre kevesebb es jelentektelenebb tere lesz a sajat tarsadalmuk ellen beszelo, az azzal szembenallo felet mentegeto velemenyeknek, a tarsadalom nem lesz ra fogekony ugy, mint az elozo evtizedek bekeidejeben.
Aztan lehet, hogy a balos partok is tolodnak kulpolitikaban jobbra, vagy az arab- es kinasimogatast nem tudjak elengedni es belebuknak, az majd elvalik.
USA-ban sem feltetlen egyseges a jobb. Pl a klasszikus establishment az menne es bombazna mindent megint, Trump izolacionalista kb, az meg az elobbi teljes ellentete.
A demokrata establishment haborubb parti, ilyen szempontbol, mint a Trumpistak, de annyira nem is konfrontacioparti, mint a hagyomanyos jobb.
Aztan ott a kerdes, sikerul-e levakarni magukrol a belyeget, hogy Iran felemelkedese az o saruk. Mert ez a terrortamadas ez Irantol jon, a Hamasz csak az eszkoz. Ez a megengedo politika amit evtizedekmota csinal az UsA a demokratakkal, ez semmi johoz nem vezetett. A szunnita szaudiak beketargyalasokat folytattak mar hosszu ideje izraellel. Ez ellentetes volt a sita iran torekveseivel. Jon a tamadas. Mit csinalnak a szaudiak? Osszeborulnak irannal es azt mondjak, oke, hogy ezer eve oljuk egymast, de akkor elobb tenyleg izraelt rendezzuk le.
Ebbe az atrendezodesbe az arabok egysegesen fognak belemenni. Vagy legalabbis sokkal egysegesebben, mint az megoldhato lett volna.
Summa summarum, szinte biztosan jobboldalibb allaspontot fognaknkepviselni a nyugati partok. A hasznos-hulyek alol kicsuszik a talaj. De ez meg szerintem nem garantalja, hogy jobboldali partok fognak tarolni. Viszont orom az uromben, hogy legalabb a szelsoseges open-border, arabsimogato liberalis korszaknak ugy tunik vege.
undisputedly
azé vannak tárgyi tévedések, kapitálisak
Tényleg egyhétmúlvara mar megszületett a következő naci szitokszó - arabsimogató. Végülis mostmar lehet nacibbnak lenni, minek baszódnának a migranssimogatóval..
Nem kell fosni nem lesz arab egység, eddig se volt -
1. Iran meg főleg nem arab, senem arabsimogató
2. a mekkai sarif Jordaniaban székel - kitaszítottként, mert épp az a "vilagpolitikai" érdek, hogy valami sivatagi-vándor legyen Arabia ura, aki legalabb mikor kell zsebben van, csak nem lat ki a középkorból
3. a bagdadi kalifa - asszem svédorszagban, talan ez is Erdogan egyik legnagyobb baja - biztos fenn van a listáján
4. Töröko. sem arab, az meghogy ők legynek a muszlim leaderek mar eljáccották rég
5. damaszkusz rég leesett a lépcsőn, combnyaktöréssel
6. bagdadnak sok sok év kell míg talpra áll
tehat jönnek az önjelöltek, a semmiből - az ambícióiknál csak az erőszakosságuk nagyobb - néhany nyarat megérnek, majd a fatum visszazuhan rájuk
nincs ojan politikum a térségben aki mindenkivel kijönne, marad a mobil, kézifegyver, platósautó kombó - madmax élőbe
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Elég valószínűtlen. Michigan és Arizona, két csatatérállam határozottan kék, Pennsylvania szintén. Ohioban nagyüzemben folyik az iparosítás, Biden minden létező sztrájkon feltűnt.Ha nem festene szomorú képet a jövőről, egészen szórakoztató is lenne, amit a repik művelnek a házelnök választás kapcsán, meg így en block a képviselőházban.szerintem megnyerik a választást.
MC12
Csak a csatatérállamok számítanak, mindegy mit látsz a tévében.
több mint 1 éve
Igen barhol 😀Te nagyon új vagy itt. Ha régi motoros lennél, tudhatnád hogy én mindenhez is értekSétálok egy utcán iPhone 6-ossal és elindítok egy videot. Látni halottakat, járműveket, mocskot, más embereket. És vége. Ebből ezer dolgot le lehetne szűrni, nem?Még szerencse, hogy itt vagy nekünk te aki majd eldönti, hogy mi a valódi és mi nem. Elvégre te képelemző szakember is vagy.
Nem tudjuk a konkrét helyszínt, időt, népcsoportot, stb.
“Izraeli légitámadás után”.
Nos, egy izraeli légitámadás után nem így nézne ki az utca.
Én csak azt mondom hogy van egy bevágott video X másodpercig mutat egy utcát, civil áldozatokkal, honnan tudod te innen eldönteni Magyarországról hogy ez mikor/hol/miért történt? Mert mondták? Semmilyen árulkodó jel nincs, bárhol készülhetett…
JC6 - a zsidó
Tarsi
JC6 - a zsidó
Erdekes valahogy a sajtoval szembeni kritikus ened a te allaspontod erositesenel nem jelentkezett.
több mint 1 éve
youtu.be/RBAImNoF5Dk?si=C98iEQYOL9dIRR9tTe nagyon új vagy itt. Ha régi motoros lennél, tudhatnád hogy én mindenhez is értekSétálok egy utcán iPhone 6-ossal és elindítok egy videot. Látni halottakat, járműveket, mocskot, más embereket. És vége. Ebből ezer dolgot le lehetne szűrni, nem?Még szerencse, hogy itt vagy nekünk te aki majd eldönti, hogy mi a valódi és mi nem. Elvégre te képelemző szakember is vagy.
Én csak azt mondom hogy van egy bevágott video X másodpercig mutat egy utcát, civil áldozatokkal, honnan tudod te innen eldönteni Magyarországról hogy ez mikor/hol/miért történt? Mert mondták? Semmilyen árulkodó jel nincs, bárhol készülhetett…
JC6 - a zsidó
Tarsi
JC6 - a zsidó
több mint 1 éve
Ahogy hajlunk bele a geopolitikai atrendezodesbe, valoszinuleg lesz jobboldai ternyeres, de ez belpolitikatol is fugg egyedi esetekben.Szerintem el fog jönni OV várva várt jobbos gőzhengere. Főleg az európai és amerikai palesztinok nyomulása lesz a trigger. Új EP jön, erősen jobbos. A GOP is behúzza ugyanúgy.Nehezen látom jönni. Korai még persze, egy év van vissza, de olyan szinten amortizálja magát a repi párt, hogy nehéz látni, hogy lesz itt egységes párt - és 3 hónap múlva itt az első előválasztás.Ha nem festene szomorú képet a jövőről, egészen szórakoztató is lenne, amit a repik művelnek a házelnök választás kapcsán, meg így en block a képviselőházban.szerintem megnyerik a választást.
MC12
MC12
Szerkesztette: undisputedly
több mint 1 éve
- JC6
7 006
Te nagyon új vagy itt. Ha régi motoros lennél, tudhatnád hogy én mindenhez is értekSétálok egy utcán iPhone 6-ossal és elindítok egy videot. Látni halottakat, járműveket, mocskot, más embereket. És vége. Ebből ezer dolgot le lehetne szűrni, nem?Még szerencse, hogy itt vagy nekünk te aki majd eldönti, hogy mi a valódi és mi nem. Elvégre te képelemző szakember is vagy.
JC6 - a zsidó
Tarsi
több mint 1 éve
sztem egyszerűbb oka van hogy miért nyerhet simán a GOPSzerintem el fog jönni OV várva várt jobbos gőzhengere. Főleg az európai és amerikai palesztinok nyomulása lesz a trigger. Új EP jön, erősen jobbos. A GOP is behúzza ugyanúgy.Nehezen látom jönni. Korai még persze, egy év van vissza, de olyan szinten amortizálja magát a repi párt, hogy nehéz látni, hogy lesz itt egységes párt - és 3 hónap múlva itt az első előválasztás.Ha nem festene szomorú képet a jövőről, egészen szórakoztató is lenne, amit a repik művelnek a házelnök választás kapcsán, meg így en block a képviselőházban.szerintem megnyerik a választást.
MC12
MC12
olaj árak elszállása
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 918
Szerintem el fog jönni OV várva várt jobbos gőzhengere. Főleg az európai és amerikai palesztinok nyomulása lesz a trigger. Új EP jön, erősen jobbos. A GOP is behúzza ugyanúgy.Nehezen látom jönni. Korai még persze, egy év van vissza, de olyan szinten amortizálja magát a repi párt, hogy nehéz látni, hogy lesz itt egységes párt - és 3 hónap múlva itt az első előválasztás.Ha nem festene szomorú képet a jövőről, egészen szórakoztató is lenne, amit a repik művelnek a házelnök választás kapcsán, meg így en block a képviselőházban.szerintem megnyerik a választást.
MC12
MC12
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Tarsi
1 247
Sétálok egy utcán iPhone 6-ossal és elindítok egy videot. Látni halottakat, járműveket, mocskot, más embereket. És vége. Ebből ezer dolgot le lehetne szűrni, nem?Még szerencse, hogy itt vagy nekünk te aki majd eldönti, hogy mi a valódi és mi nem. Elvégre te képelemző szakember is vagy.
JC6 - a zsidó
több mint 1 éve
Az IDF közölte, hogy a hadsereg felméri a Gázában maradt civilek számát, és ha a helyzet elfogadható, megkezdődik a katonai művelet.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Az ENSZ szerint 400 ezer ember hagyta el Gáza északi részét.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
- JC6
7 006
Sétálok egy utcán iPhone 6-ossal és elindítok egy videot. Látni halottakat, járműveket, mocskot, más embereket. És vége. Ebből ezer dolgot le lehetne szűrni, nem?Nem tudjuk a konkrét helyszínt, időt, népcsoportot, stb.
több mint 1 éve
twitter.com/HerrDr8/status/1712674671957536937?t=H7lT1RMspJmgq2wm4gzYTA&s=19
több mint 1 éve
Amúgy a forráskritikával nem lenne semmi baj, sőt. Manapság kb. úgy kéne fogadni mindent a közösségi felületekről, ahogy JC írja. Csak, hát ja. Az elmúlt 6 napban se ártott volna akkor.Az ukrán háború kitörése óta nem hiszek el semmit ilyen videóktól. Legyen az izraeli vagy palesztin. 100/99 FAKE, mondjon bárki bármit.ahhoz képest nem láttam senkitől sem hogy kételkedne a fesztiválos videókban
JC6 - a zsidó
ezzel nem azt akarom mondani hogy kamuk lennének, csak hogy álszent amit írtál
Negritis, a vajda
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
MC12
6 388
Naja, az az izraeli fesztiválos videót pár napja is milyen faszán megrendezte a “háttérhatalom” 😊Kezdődik...Az ukrán háború kitörése óta nem hiszek el semmit ilyen videóktól. Legyen az izraeli vagy palesztin. 100/99 FAKE, mondjon bárki bármit.
telex.hu/kulfold/2023/10/14/valos-az-interneten-terjedo-video-a-brutalis-legicsapas-aldozataul-esett-menekulo-palesztinokrol
"Az AFP még részletesebb adatokat közölt a palesztin egészségügyre hivatkozva. Ezek szerint a 2215 halálos áldozatból 724 gyerek, 458 pedig nő." - ez az egy hetes mérleg.
Elvileg egy óra múlva lejár az evakuálásra adott határidő és megindulnak...
warr_b
JC6 - a zsidó
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Az ukrán háború kitörése óta nem hiszek el semmit ilyen videóktól. Legyen az izraeli vagy palesztin. 100/99 FAKE, mondjon bárki bármit.ahhoz képest nem láttam senkitől sem hogy kételkedne a fesztiválos videókban
JC6 - a zsidó
ezzel nem azt akarom mondani hogy kamuk lennének, csak hogy álszent amit írtál
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Akkor a hamasz támadás áldozatairól készült videókat se hitted el?Kezdődik...Az ukrán háború kitörése óta nem hiszek el semmit ilyen videóktól. Legyen az izraeli vagy palesztin. 100/99 FAKE, mondjon bárki bármit.
telex.hu/kulfold/2023/10/14/valos-az-interneten-terjedo-video-a-brutalis-legicsapas-aldozataul-esett-menekulo-palesztinokrol
"Az AFP még részletesebb adatokat közölt a palesztin egészségügyre hivatkozva. Ezek szerint a 2215 halálos áldozatból 724 gyerek, 458 pedig nő." - ez az egy hetes mérleg.
warr_b
JC6 - a zsidó
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
Az igazán vicces az lenne, ha nyernének az elnökválasztáson, elvinnék mindkét házat, aztán képtelenek lennének többséget találni az elnöki javaslatokhoz. 😀Nehezen látom jönni. Korai még persze, egy év van vissza, de olyan szinten amortizálja magát a repi párt, hogy nehéz látni, hogy lesz itt egységes párt - és 3 hónap múlva itt az első előválasztás.Ha nem festene szomorú képet a jövőről, egészen szórakoztató is lenne, amit a repik művelnek a házelnök választás kapcsán, meg így en block a képviselőházban.szerintem megnyerik a választást.
MC12
MC12
De szerintem se fognak nyerni. Korai még persze, de pillanatnyilag túl nagynak látszik a szakadás.
több mint 1 éve
- JC6
7 006
Kezdődik...Az ukrán háború kitörése óta nem hiszek el semmit ilyen videóktól. Legyen az izraeli vagy palesztin. 100/99 FAKE, mondjon bárki bármit.
warr_b
több mint 1 éve
- JC6
7 006
Egy rasszista kacsaaki úgy totyog, mint egy antiszemita,aki úgy totyog, mint egy rasszista,
úgy hápog, mint egy antiszemita,
úgy rendezi a tollait, mint egy antiszemita, akkor az kicsoda, micsoda?
úgy hápog, mint egy rasszista,
úgy rendezi a tollait, mint egy rasszista, akkor az kicsoda, micsoda?
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Kezdődik...telex.hu/kulfold/2023/10/14/valos-az-interneten-terjedo-video-a-brutalis-legicsapas-aldozataul-esett-menekulo-palesztinokrol
Szerkesztette: warr_b
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
MC12
6 388
Nehezen látom jönni. Korai még persze, egy év van vissza, de olyan szinten amortizálja magát a repi párt, hogy nehéz látni, hogy lesz itt egységes párt - és 3 hónap múlva itt az első előválasztás.Ha nem festene szomorú képet a jövőről, egészen szórakoztató is lenne, amit a repik művelnek a házelnök választás kapcsán, meg így en block a képviselőházban.szerintem megnyerik a választást.
MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”