NFL csevegő

82 feliratkozó

16 napja
tenorx 14 034 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

Állás:

1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi

Szerkesztette: tenorx
2 órája
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 372
Belichick mindent megtett azért hogy nyerjen a pályán, ahogy az összes többi edző is, amikor átlépett egy vonalat, meg is kapta a büntetését. (Milyen fura hogy Sean Payton-ra közel nem égett rá ennyire a Bountygate) Viszont amikor a régi nagyokról, az NFL történetéről beszélt látszott hogy csillogott a szeme. Ennél nagyobb kést nem is döfhettek volna a hátába, azt a tisztelet nem adják meg neki, amit ő megadott az NFL hagyományainak.
Nem egyszerű a személyiség az öreg, főleg a NE karrier után történtekből látszik, de kevés olyan világklasszis edző/sportoló van aki úgy jutott volna a csúcsra hogy nem fura egy átlag nézőnek.
Nomac
Dehogy is. Pont BB az akire sokkal kevésbé égett rá a spygate, mint Paytonra a bounty. Bármilyen statisztikája lesz SP-nek, emiatt nem hogy első körös HOF nem lesz, de nekem kérdéses, hogy egyáltalán az lesz-e. Minimum egy SB-t be kéne még húznia hozzá imho.

BB első körös hof, nem kérdés, és a világ szégyene, ha nem lesz az. Hiszen tényleg jó a kérdés, ha ez a lista nem elég, akkor mi az elég.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 órája
NB2 New England Patriots 27 725 — nabege2@yahoo.com
én remélem persze, hogy így lesz Hawks fanként, de nem iszok előre a medve bőrére. Meg nyilván jó lenne egy emlékezetes SB-n nyerni, nem egy 42-10 unalmas meccsen.
zavi27
Azért a legutóbbi 9 SB szereplés elég szoros volt
 www.statmuse.com/nfl/ask/patriots-super-bowl-appearances
Egon bá
pont ezt akartam mondani, hogy a pats nem csinál rossz döntőket
sokat fanyalogtak a rams miatt, de azért az is izgis volt, a végén a Gronk TD-nél lépett csak meg a NE
a 2. Philly, a 2 NYG, a SEA, az Atlanta, a Rams és az Seattle meccsek konkrétan mind klasszikusok, szoros meccsekkel
talán az első Philly meccsünk volt simább

ebből kifolyólag tuti most agyonvernek bennünket....

jah van valami hír hatalmas ételmérgezésről a Seattle-nél, nem dőlt még ki a fél csapat? 😊 | utalva az eddigi mákunkra 😊 |
3 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 863 — The Mathematician
én remélem persze, hogy így lesz Hawks fanként, de nem iszok előre a medve bőrére. Meg nyilván jó lenne egy emlékezetes SB-n nyerni, nem egy 42-10 unalmas meccsen.
zavi27
Egon bá
Akkor itt az ideje egy simanak

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 órája
topin New England Patriots 2 241
Brady simán nyert máshol
Negritis, a vajda
Godwin, Evans, Antonio Brown, Gronk, Fournette, Cam Brate, OJ Howard, Shady McCoy, Ronald Jones

Suh, JPP, Devin White, Lavonte David, Carlton Davis, Shaq Barrett, Winfield, Vita Vea, Murphy-Bunting

Donovan Smith, Ali Marpet, Ryan Jensen, Alex Cappa, Tristan Wirfs

adj bb-nek egy ilyen rostert, nézd meg nyer-e
Cruyffista

2007-be is hogy megnyerte a dream teammel 😊
ezek a kiragadások, mintha ellenfelek nem lennének...
5 órája
Egon bá New England Patriots 1 207 — Saints GM
zavi27

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
5 órája
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 512 — Seahawks fan
zavi27
Én tökéletesen elégedett lennék egy ilyen forgatókönyvvel... 😀

6 órája
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 696 — no es importante
Nekem egyébként az tűnt fel, hogy az ATL-NEP döntő óta először van két defensive oldali HC döntőben.
zinedine5
Simán el is tudok képzelni egy olyan forgatókönyvet, hogy a Seattle sok ponttal vezet a félidőben, majd onnan olvad le a Hawks

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 órája
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 364 — Ajmo Vatreni
Nekem egyébként az tűnt fel, hogy az ATL-NEP döntő óta először van két defensive oldali HC döntőben.
6 órája
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 254 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Nyilván nem lehet leírni egy SB csapatot sem, de grat a Seattlenek a győzelemhez 😊
Az utóbbi 20 évben biztosan nem volt ekkora erőkülönbség 2 csapat között. És ez több szempontra is igaz.
Chargers LT
2007 Giants vs. Patriots?
zavi27
Bár ott asszem 5. kiemelt volt a NY, de a SB hetére bebizonyosodott, hogy azzal a védelemmel bármi lehetséges. Előtte megverték a brutál erős Dallast és Green Bayt. Nyilván mindig van egy esélyesebb csapat, de ott a Giants csak Eli miatt volt lesajnálva. Aztán jött a SB.
Idén érzésem szerint más a helyzet. Nem volt a PO-ban olyan körülmény, szituáció, sérülés, stb, ami ne a Pats kezére játszotta volna a dolgok alakulását. Persze a meccseket a pályára lépő ellenfél ellen kell megnyerni, de ez a Seahawks másik kávéház lesz szerintem.
Chargers LT
zavi27
nem tudom, engem nem zavarna ha 32 ponttal kikapna a Pats 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 órája
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 590 — Jedi Master
Nyilván nem lehet leírni egy SB csapatot sem, de grat a Seattlenek a győzelemhez 😊
Az utóbbi 20 évben biztosan nem volt ekkora erőkülönbség 2 csapat között. És ez több szempontra is igaz.
Chargers LT
zavi27
a giants iszonyat flowból jött, nyilván meglepetés eredmény született, de itt most én is nagyon nagy különbséget érzek
nem véletlenül írtam be a pats topiba, hogy 22 éve nézek NFL-t, de ilyen gyenge pats-et SB-ben régen nem láttam (az a baj, hogy amúgy ennyire nem ergya a csapat, de ez a PO valami iszonyat gyengére sikeredett)
NB2
Egyébként igen...az AFC PO egyértelműen az utóbbi 20 év leggyengébbe. Olyan, mintha felborult volna a világ, és a halovány WC meccsek helyett idén azok lettek volna a legizgibbek és legjobbak, aztán voltak még ilyen-olyan meccsek utána...ráadásul sérülésekkel, rossz teljesítményekkel körítve

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
6 órája
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 517 — Amerikai sportok rajongója
Chargers LT
zavi27
Bár ott asszem 5. kiemelt volt a NY, de a SB hetére bebizonyosodott, hogy azzal a védelemmel bármi lehetséges. Előtte megverték a brutál erős Dallast és Green Bayt. Nyilván mindig van egy esélyesebb csapat, de ott a Giants csak Eli miatt volt lesajnálva. Aztán jött a SB.
Idén érzésem szerint más a helyzet. Nem volt a PO-ban olyan körülmény, szituáció, sérülés, stb, ami ne a Pats kezére játszotta volna a dolgok alakulását. Persze a meccseket a pályára lépő ellenfél ellen kell megnyerni, de ez a Seahawks másik kávéház lesz szerintem.
Chargers LT
6 órája
Chargers LT
zavi27

6 órája
NB2 New England Patriots 27 725 — nabege2@yahoo.com
Chargers LT
zavi27
a giants iszonyat flowból jött, nyilván meglepetés eredmény született, de itt most én is nagyon nagy különbséget érzek
nem véletlenül írtam be a pats topiba, hogy 22 éve nézek NFL-t, de ilyen gyenge pats-et SB-ben régen nem láttam (az a baj, hogy amúgy ennyire nem ergya a csapat, de ez a PO valami iszonyat gyengére sikeredett)
7 órája
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 517 — Amerikai sportok rajongója
Chargers LT
7 órája
tenorx 14 034 — fő libsi
[Schefter] There are now two QBs in NFL history with back-to-back seasons of 14+ wins: Tom Brady (2003-2004) Sam Darnold (2024-2025)

Beszarás 😀
7 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 868 — Saturday Night Lights
Az ember nyert 6 + 2 Superbowlt, miről beszélünk?
gabokocka
Csak mint ördög ügyvédje:

Brady nélkül negatív mérleg
Brady simán nyert máshol
Csalások

-

De ez itt egyéni faszmeregetesekrol szól
Főleg ha Kraft megy be simán
Negritis, a vajda
És még a UNC-n is várja azt a QB-t, aki beviszi az NCAA Hall of Fame-be.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 órája

8 órája
tenorx 14 034 — fő libsi
Ja ez egyértelműen annak a problémája, hogy az 5ből 3 mehet be. És Kraft beakar menni, és egyedül akar bemenni.
Dollármilliárdos, aki utálja BB-t, és imádja a saját egóját. Nem hiszem, hogy túl sok probléma volt neki lefizetni néhány helyi hírlap lófaszt sem kereső újságíróját megnoszogatni, hogy itt ez a szép új autó ha jól szavazol.
tenorx
Kraft miért utálja ?
Dagobert bácsi
Egó, szeretné úgy beállítani hogy a dynasty az nem BB + Brady érdeme, hanem az övé + Bradyé.
Ez jött ki a hit piece documentaryból is amit a dynastyról csináltak.
8 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 863 — The Mathematician
Brady simán nyert máshol
Negritis, a vajda
Godwin, Evans, Antonio Brown, Gronk, Fournette, Cam Brate, OJ Howard, Shady McCoy, Ronald Jones

Suh, JPP, Devin White, Lavonte David, Carlton Davis, Shaq Barrett, Winfield, Vita Vea, Murphy-Bunting

Cruyffista
Nyilván ezzel max JMD meg Hackett fürdene be,
ezért is kezdtem úgy hogy csak leirom a masok által is hozott érveket ami magyarázhatja és minimálisan értelmes

Ettől még leírtam hogy sztem ez pity faszmeregetes

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 órája
HanSolo New England Patriots 648
Én BB helyében skipelném a HoF tagságot ezek után. Így is, úgy is az amerikai foci történelmének megkerlühetetlen része.
8 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 867 — Így remélem megfelelek nektek.....
eleve gyanús hogy a jóember nem kapott még csak interjúkat sem miközben nyilvánvaló szándéka nfl hc-nak lenni, párhuzamosan ron rivera, anthony lynn, jason garrett, jim schwartz, matt nagy kap hc meghallgatásokat big 2026-ban

dande2
elit hater, gotta respect it
Cruyffista
Talán azért nem kap HC interjút, mert Brady nélkül masszivan negatív a mérlege 83-104 , és azoknál a csapatoknál ahol HC- t keresnek, pont nincs egy Tom Brady.
( Leszámítva a Raiderst 😊)

Szerintem azt is beárazta liga, hogy TB mással is tudott SB-t nyerni, az ő eredményei meg azóta a nullát karcolják.

És valszeg az sem segít, hogy Kraft keresztbe tesz neki.

Ettől pesze a HoF- be illett volna beszavazni , ez nem lehet kérdés- de HC-nak nekem sem kellene.
Jan
nem csoda, nektek ott van McCarthy, nekem se kéne más
Löfli
Ez nem volt elegáns, hogy finoman fogalmazzak, de hiába, aki annyi időt tölt a trónolással annak csak ez juthat eszèbe, de az hagyján, mèg oda is pörköli 🥳🤗😉 (no offensee 🙂)
9 órája
Nemes samu09 Houston Texans 4 507 — I like the Texans, I like who we are
Brady simán nyert máshol
Negritis, a vajda

Cruyffista
BB kvázi GM is volt, innentől fogva neki is hibája, hogy nem volt ilyenje.

| Ettől függetlenül illett volna first ballotnak lennie, mondjuk én az egész Hof-et magasról szarom le. |
empty taxi
Valszeg azért nem kapott padot többek között, mert olyan hatalmat akart, mint a patsnél, azt meg nem sok gm/tulaj nyeli le.
Azt nem értem egyébként hogy lehet egy tulaj hof. Konkrétan az egyetlen dolog, ami miatt a csapat közelében lehetnek, hogy milliárdosok. De semmi más. És akkor hof. Vicc.

Egyébként ezzel eléggé meg lett nehezitve a bejutás. Ha nem bb, akkor már csak én maradtam a zsinórban 15 sb címmel maddenben.
9 órája
Dagobert bácsi 163
Ja ez egyértelműen annak a problémája, hogy az 5ből 3 mehet be. És Kraft beakar menni, és egyedül akar bemenni.
Dollármilliárdos, aki utálja BB-t, és imádja a saját egóját. Nem hiszem, hogy túl sok probléma volt neki lefizetni néhány helyi hírlap lófaszt sem kereső újságíróját megnoszogatni, hogy itt ez a szép új autó ha jól szavazol.
tenorx
Kraft miért utálja ?
9 órája
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 203 — Lájkold a zsűrit!
Brady simán nyert máshol
Negritis, a vajda

Cruyffista
BB kvázi GM is volt, innentől fogva neki is hibája, hogy nem volt ilyenje.

| Ettől függetlenül illett volna first ballotnak lennie, mondjuk én az egész Hof-et magasról szarom le. |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
9 órája
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 888
Brady simán nyert máshol
Negritis, a vajda