NFL csevegő
82 feliratkozó
16 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
2 órája
Belichick mindent megtett azért hogy nyerjen a pályán, ahogy az összes többi edző is, amikor átlépett egy vonalat, meg is kapta a büntetését. (Milyen fura hogy Sean Payton-ra közel nem égett rá ennyire a Bountygate) Viszont amikor a régi nagyokról, az NFL történetéről beszélt látszott hogy csillogott a szeme. Ennél nagyobb kést nem is döfhettek volna a hátába, azt a tisztelet nem adják meg neki, amit ő megadott az NFL hagyományainak.Dehogy is. Pont BB az akire sokkal kevésbé égett rá a spygate, mint Paytonra a bounty. Bármilyen statisztikája lesz SP-nek, emiatt nem hogy első körös HOF nem lesz, de nekem kérdéses, hogy egyáltalán az lesz-e. Minimum egy SB-t be kéne még húznia hozzá imho.
Nem egyszerű a személyiség az öreg, főleg a NE karrier után történtekből látszik, de kevés olyan világklasszis edző/sportoló van aki úgy jutott volna a csúcsra hogy nem fura egy átlag nézőnek.
Nomac
BB első körös hof, nem kérdés, és a világ szégyene, ha nem lesz az. Hiszen tényleg jó a kérdés, ha ez a lista nem elég, akkor mi az elég.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 órája
pont ezt akartam mondani, hogy a pats nem csinál rossz döntőketén remélem persze, hogy így lesz Hawks fanként, de nem iszok előre a medve bőrére. Meg nyilván jó lenne egy emlékezetes SB-n nyerni, nem egy 42-10 unalmas meccsen.Azért a legutóbbi 9 SB szereplés elég szoros volt
zavi27
www.statmuse.com/nfl/ask/patriots-super-bowl-appearances
Egon bá
sokat fanyalogtak a rams miatt, de azért az is izgis volt, a végén a Gronk TD-nél lépett csak meg a NE
a 2. Philly, a 2 NYG, a SEA, az Atlanta, a Rams és az Seattle meccsek konkrétan mind klasszikusok, szoros meccsekkel
talán az első Philly meccsünk volt simább
ebből kifolyólag tuti most agyonvernek bennünket....
jah van valami hír hatalmas ételmérgezésről a Seattle-nél, nem dőlt még ki a fél csapat? 😊 | utalva az eddigi mákunkra 😊 |
3 órája
Akkor itt az ideje egy simanakén remélem persze, hogy így lesz Hawks fanként, de nem iszok előre a medve bőrére. Meg nyilván jó lenne egy emlékezetes SB-n nyerni, nem egy 42-10 unalmas meccsen.Azért a legutóbbi 9 SB szereplés elég szoros volt
zavi27
Egon bá
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 órája
Brady simán nyert másholGodwin, Evans, Antonio Brown, Gronk, Fournette, Cam Brate, OJ Howard, Shady McCoy, Ronald Jones
Negritis, a vajda
Suh, JPP, Devin White, Lavonte David, Carlton Davis, Shaq Barrett, Winfield, Vita Vea, Murphy-Bunting
Donovan Smith, Ali Marpet, Ryan Jensen, Alex Cappa, Tristan Wirfs
adj bb-nek egy ilyen rostert, nézd meg nyer-e
Cruyffista
2007-be is hogy megnyerte a dream teammel 😊
ezek a kiragadások, mintha ellenfelek nem lennének...
5 órája
én remélem persze, hogy így lesz Hawks fanként, de nem iszok előre a medve bőrére. Meg nyilván jó lenne egy emlékezetes SB-n nyerni, nem egy 42-10 unalmas meccsen.Azért a legutóbbi 9 SB szereplés elég szoros volt
zavi27
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
5 órája
én remélem persze, hogy így lesz Hawks fanként, de nem iszok előre a medve bőrére. Meg nyilván jó lenne egy emlékezetes SB-n nyerni, nem egy 42-10 unalmas meccsen.Én tökéletesen elégedett lennék egy ilyen forgatókönyvvel... 😀
zavi27
6 órája
Nekem egyébként az tűnt fel, hogy az ATL-NEP döntő óta először van két defensive oldali HC döntőben.Simán el is tudok képzelni egy olyan forgatókönyvet, hogy a Seattle sok ponttal vezet a félidőben, majd onnan olvad le a Hawks
zinedine5

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 órája
Nekem egyébként az tűnt fel, hogy az ATL-NEP döntő óta először van két defensive oldali HC döntőben.
6 órája
nem tudom, engem nem zavarna ha 32 ponttal kikapna a Pats 😀én remélem persze, hogy így lesz Hawks fanként, de nem iszok előre a medve bőrére. Meg nyilván jó lenne egy emlékezetes SB-n nyerni, nem egy 42-10 unalmas meccsen.Bár ott asszem 5. kiemelt volt a NY, de a SB hetére bebizonyosodott, hogy azzal a védelemmel bármi lehetséges. Előtte megverték a brutál erős Dallast és Green Bayt. Nyilván mindig van egy esélyesebb csapat, de ott a Giants csak Eli miatt volt lesajnálva. Aztán jött a SB.Nyilván nem lehet leírni egy SB csapatot sem, de grat a Seattlenek a győzelemhez 😊2007 Giants vs. Patriots?
Az utóbbi 20 évben biztosan nem volt ekkora erőkülönbség 2 csapat között. És ez több szempontra is igaz.
Chargers LT
zavi27
Idén érzésem szerint más a helyzet. Nem volt a PO-ban olyan körülmény, szituáció, sérülés, stb, ami ne a Pats kezére játszotta volna a dolgok alakulását. Persze a meccseket a pályára lépő ellenfél ellen kell megnyerni, de ez a Seahawks másik kávéház lesz szerintem.
Chargers LT
zavi27

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 órája
Egyébként igen...az AFC PO egyértelműen az utóbbi 20 év leggyengébbe. Olyan, mintha felborult volna a világ, és a halovány WC meccsek helyett idén azok lettek volna a legizgibbek és legjobbak, aztán voltak még ilyen-olyan meccsek utána...ráadásul sérülésekkel, rossz teljesítményekkel körítvea giants iszonyat flowból jött, nyilván meglepetés eredmény született, de itt most én is nagyon nagy különbséget érzekNyilván nem lehet leírni egy SB csapatot sem, de grat a Seattlenek a győzelemhez 😊2007 Giants vs. Patriots?
Az utóbbi 20 évben biztosan nem volt ekkora erőkülönbség 2 csapat között. És ez több szempontra is igaz.
Chargers LT
zavi27
nem véletlenül írtam be a pats topiba, hogy 22 éve nézek NFL-t, de ilyen gyenge pats-et SB-ben régen nem láttam (az a baj, hogy amúgy ennyire nem ergya a csapat, de ez a PO valami iszonyat gyengére sikeredett)
NB2
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
6 órája
én remélem persze, hogy így lesz Hawks fanként, de nem iszok előre a medve bőrére. Meg nyilván jó lenne egy emlékezetes SB-n nyerni, nem egy 42-10 unalmas meccsen.Bár ott asszem 5. kiemelt volt a NY, de a SB hetére bebizonyosodott, hogy azzal a védelemmel bármi lehetséges. Előtte megverték a brutál erős Dallast és Green Bayt. Nyilván mindig van egy esélyesebb csapat, de ott a Giants csak Eli miatt volt lesajnálva. Aztán jött a SB.Nyilván nem lehet leírni egy SB csapatot sem, de grat a Seattlenek a győzelemhez 😊2007 Giants vs. Patriots?
Chargers LT
zavi27
Idén érzésem szerint más a helyzet. Nem volt a PO-ban olyan körülmény, szituáció, sérülés, stb, ami ne a Pats kezére játszotta volna a dolgok alakulását. Persze a meccseket a pályára lépő ellenfél ellen kell megnyerni, de ez a Seahawks másik kávéház lesz szerintem.
Chargers LT
6 órája
Bár ott asszem 5. kiemelt volt a NY, de a SB hetére bebizonyosodott, hogy azzal a védelemmel bármi lehetséges. Előtte megverték a brutál erős Dallast és Green Bayt. Nyilván mindig van egy esélyesebb csapat, de ott a Giants csak Eli miatt volt lesajnálva. Aztán jött a SB.Nyilván nem lehet leírni egy SB csapatot sem, de grat a Seattlenek a győzelemhez 😊2007 Giants vs. Patriots?
Chargers LT
zavi27
6 órája
a giants iszonyat flowból jött, nyilván meglepetés eredmény született, de itt most én is nagyon nagy különbséget érzekNyilván nem lehet leírni egy SB csapatot sem, de grat a Seattlenek a győzelemhez 😊2007 Giants vs. Patriots?
Chargers LT
zavi27
nem véletlenül írtam be a pats topiba, hogy 22 éve nézek NFL-t, de ilyen gyenge pats-et SB-ben régen nem láttam (az a baj, hogy amúgy ennyire nem ergya a csapat, de ez a PO valami iszonyat gyengére sikeredett)
7 órája
Nyilván nem lehet leírni egy SB csapatot sem, de grat a Seattlenek a győzelemhez 😊2007 Giants vs. Patriots?
Chargers LT
7 órája
[Schefter] There are now two QBs in NFL history with back-to-back seasons of 14+ wins: Tom Brady (2003-2004) Sam Darnold (2024-2025)Beszarás 😀
7 órája
És még a UNC-n is várja azt a QB-t, aki beviszi az NCAA Hall of Fame-be.Az ember nyert 6 + 2 Superbowlt, miről beszélünk?Csak mint ördög ügyvédje:
gabokocka
Brady nélkül negatív mérleg
Brady simán nyert máshol
Csalások
-
De ez itt egyéni faszmeregetesekrol szól
Főleg ha Kraft megy be simán
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 órája
Nyilván nem lehet leírni egy SB csapatot sem, de grat a Seattlenek a győzelemhez 😊Az utóbbi 20 évben biztosan nem volt ekkora erőkülönbség 2 csapat között. És ez több szempontra is igaz.
8 órája
Egó, szeretné úgy beállítani hogy a dynasty az nem BB + Brady érdeme, hanem az övé + Bradyé.Ja ez egyértelműen annak a problémája, hogy az 5ből 3 mehet be. És Kraft beakar menni, és egyedül akar bemenni.Kraft miért utálja ?
Dollármilliárdos, aki utálja BB-t, és imádja a saját egóját. Nem hiszem, hogy túl sok probléma volt neki lefizetni néhány helyi hírlap lófaszt sem kereső újságíróját megnoszogatni, hogy itt ez a szép új autó ha jól szavazol.
tenorx
Dagobert bácsi
Ez jött ki a hit piece documentaryból is amit a dynastyról csináltak.
8 órája
Nyilván ezzel max JMD meg Hackett fürdene be,Brady simán nyert másholGodwin, Evans, Antonio Brown, Gronk, Fournette, Cam Brate, OJ Howard, Shady McCoy, Ronald Jones
Negritis, a vajda
Suh, JPP, Devin White, Lavonte David, Carlton Davis, Shaq Barrett, Winfield, Vita Vea, Murphy-Bunting
Cruyffista
ezért is kezdtem úgy hogy csak leirom a masok által is hozott érveket ami magyarázhatja és minimálisan értelmes
Ettől még leírtam hogy sztem ez pity faszmeregetes
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 órája
Én BB helyében skipelném a HoF tagságot ezek után. Így is, úgy is az amerikai foci történelmének megkerlühetetlen része.
8 órája
Ez nem volt elegáns, hogy finoman fogalmazzak, de hiába, aki annyi időt tölt a trónolással annak csak ez juthat eszèbe, de az hagyján, mèg oda is pörköli 🥳🤗😉 (no offensee 🙂)nem csoda, nektek ott van McCarthy, nekem se kéne máseleve gyanús hogy a jóember nem kapott még csak interjúkat sem miközben nyilvánvaló szándéka nfl hc-nak lenni, párhuzamosan ron rivera, anthony lynn, jason garrett, jim schwartz, matt nagy kap hc meghallgatásokat big 2026-banTalán azért nem kap HC interjút, mert Brady nélkül masszivan negatív a mérlege 83-104 , és azoknál a csapatoknál ahol HC- t keresnek, pont nincs egy Tom Brady.
dande2elit hater, gotta respect it
Cruyffista
( Leszámítva a Raiderst 😊)
Szerintem azt is beárazta liga, hogy TB mással is tudott SB-t nyerni, az ő eredményei meg azóta a nullát karcolják.
És valszeg az sem segít, hogy Kraft keresztbe tesz neki.
Ettől pesze a HoF- be illett volna beszavazni , ez nem lehet kérdés- de HC-nak nekem sem kellene.
Jan
Löfli
9 órája
Valszeg azért nem kapott padot többek között, mert olyan hatalmat akart, mint a patsnél, azt meg nem sok gm/tulaj nyeli le.BB kvázi GM is volt, innentől fogva neki is hibája, hogy nem volt ilyenje.Brady simán nyert másholGodwin, Evans, Antonio Brown, Gronk, Fournette, Cam Brate, OJ Howard, Shady McCoy, Ronald Jones
Negritis, a vajda
Cruyffista
| Ettől függetlenül illett volna first ballotnak lennie, mondjuk én az egész Hof-et magasról szarom le. |
empty taxi
Azt nem értem egyébként hogy lehet egy tulaj hof. Konkrétan az egyetlen dolog, ami miatt a csapat közelében lehetnek, hogy milliárdosok. De semmi más. És akkor hof. Vicc.
Egyébként ezzel eléggé meg lett nehezitve a bejutás. Ha nem bb, akkor már csak én maradtam a zsinórban 15 sb címmel maddenben.
9 órája
Dagobert bácsi
163
Ja ez egyértelműen annak a problémája, hogy az 5ből 3 mehet be. És Kraft beakar menni, és egyedül akar bemenni.Kraft miért utálja ?
Dollármilliárdos, aki utálja BB-t, és imádja a saját egóját. Nem hiszem, hogy túl sok probléma volt neki lefizetni néhány helyi hírlap lófaszt sem kereső újságíróját megnoszogatni, hogy itt ez a szép új autó ha jól szavazol.
tenorx
9 órája
BB kvázi GM is volt, innentől fogva neki is hibája, hogy nem volt ilyenje.Brady simán nyert másholGodwin, Evans, Antonio Brown, Gronk, Fournette, Cam Brate, OJ Howard, Shady McCoy, Ronald Jones
Negritis, a vajda
Cruyffista
| Ettől függetlenül illett volna first ballotnak lennie, mondjuk én az egész Hof-et magasról szarom le. |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
9 órája
Brady simán nyert másholGodwin, Evans, Antonio Brown, Gronk, Fournette, Cam Brate, OJ Howard, Shady McCoy, Ronald Jones
Negritis, a vajda