NFL csevegő
82 feliratkozó
1 órája
egyre jobb xd és ezt a bánatgyászt leszel képes választani ehelyett?A Chargers gear hadd maradjon az én privilégiumom kishazánkban. 🙂
fake.id
4 órája
Teljesen rossz a kontextusod és abból táplálkozol, majd nem vagy hajlandó befogadni semmit.De ez neked nem éri meg. A te felfogásod szerint nem éri meg.Neked láthatóan túlcsúszott a patsponthu-s csaszi szerep. Ha nem érted, akkor valószínűleg a magyar nyelvvel akadnak gondjaid. Nem írtam semmi degradálót azokra, akik nekivágtak, nem is ezen aspektusból lett elkezdve a téma. Az, hogy melyik állításom állja meg a helyét, semmilyen kapcsolatban nincs azzal, hogy Kiss Péter pont nekikezdene, mert nem arról szól a komment, hogy Kiss Péter ne kezdjen neki. Vagy már csinálja, és fejezze be azonnal. Ez egy fórum, leírtam a véleményem, mert ebbe az irányba folyt a beszélgetés. Én is el tudom sütni azt az érvet hogy rengetegen gondolják így, mert alighanem olyanokból meg sokkal több van, akiknek meg nem tetszett.
Másnak meg megéri és szeretne ezzel foglalkozni és ezzel menni.
Nem igazán értettem sosem ezeket a tényként megfogalmazott agymenéseidet, amiket kizárólag az egyéni látószögedből csapsz az asztalra és mindenkinek ugyanígy kellene megélnie.
Teljesen rendben van, hogy neked nem éri meg. Nekem sem éri meg. De ettől még egyetlen állításod sem állja meg a helyét azokra nézve akiknek megéri, csinálják, szeretik és még jók is benne.
Történetesen ismerek több ilyen fickót is. De majd szólok nekik, hogy basszátok meg ki vagytok zsákmányolva, faszért csináljátok..
Valahogy képtelen vagy belehelyezkedni élethelyzetekbe, döntési szempontokba a saját narratívádon kívül.
topin
Cruyffista
Biztosan sokan elbuktak, mert rossz motivációval léptek be. Vagy azt gondolták könnyű pénzt találnak és nem kell "megdolgozni" érte, vagy nem mérték fel azt, hogy egy számukra teljesen ismeretlen terepen akarnak jól keresni, akkor ott a nulláról felépülve az elején bizony bele kell tenni a melót és a végén derül csak ki, hogy az mire elég.
Sobri vállalkozós példája tökéletes erre.
Nincs ígéret, nincs semmi olyan dolog ami átverés lenne. Cserébe van a jelentkező oldaláról önismereti hiány, nem jól méri fel a képességeit, az időbeosztását, a teherbírását, a motivációját stb. AKi az NFL-be akar jutni innen, ami a szakma csúcsa, akkor ahhoz nagyon sok dolgot fel kell adni. Az egyik a rövidtávú kereseti megtérülés és órabér. Tehát ha valaki emiatt vágott bele, akkor annak csalódnia kell, mert nem mérte fel a lehetőségeit és főállásként akart erre tekinteni. De ilyet nem ígérnek sehol.
Amit Zoli is ír, hogy számtalan elágazás lesz menet közben, ami adhat pozitív kifutást, más karrierívet, más kiteljesedést, mint egy NFL meló. ÉS ez mindenben így van.
Pókerben is bazi sokan jelentkeznek, mert mindenki is ért hozzá, ugyanúgy mint az amcsifocihoz a nézők közül. Ott is a "könnyűpénzt" látják. Minden jelentkezőnek elmondják, hogy bazi sok elemzésre van szükség és bazi sok játékra. Mondjuk 80-100 óra játék és 40-50 óra elemzés az elején hónapokon át. A nulláról indulnak tele rossz koncepcióval és nem létező döntési szempontokkal.
Ugyanúgy megmutatják nekik Slowikot, hogy nézd ide is el lehet jutni, csak ez 0.5% körül mozog. Félútig eljutni meg mondjuk 1%. És szinte soha senki nem érzi úgy, annak ellenére hogy fingja nincs mit kell tudni, vagy mit nem tud, vagy hogy ez tényleg mekkora meló lesz zéró bevétellel az elején, hogy neki ez menni fog. Mert ott egy álom, amit el akar érni. És hát ő tudja amit tudnia kell.
Pontosan elmondják neki, hogy ez fél évig biztosan nem főállás és utána is lesz benne szórás, ha valóban beleteszi a munkát mellékállásban hogy az egyéni képességei miatt 6 vagy 12 hónap után jut el arra a szintre, hogy nem 50-100 dollárt keres vele havonta, hanem mondjuk 500-800 körül. Ami még mindig semmire nem lesz elég, csak jutalomfalat az úton és jelzi hogy halad.
És sokan még ezek ellenére is belevágnak, majd csalódva, megsértődve kiszállnak 1-2-3-4 hónap múlva, és természetesen soha nem ők a hibásak. Nem raktak bele elég melót, nem voltak elég tehetségesek hogy egységnyi idő alatt oda jussanak mint egy tehetségesebb játékos, stb. Nem jött pénz, ami miatt elapadt a motiváció, vagy felélte a tartalékait, vagy elfáradt mentális, mindegy mi az oka, a lényeg ugyanaz.
Rosszul mérte fel a lehetőségeit, rossz motivációval jött, nem rakott bele elég időt, vagy nem volt elég tehetséges. Akiben ugyanis ez mind megvan, az még most is odaér és utána keres 8-10 ezret havonta. Vagy mondjuk 1-2 ezret másodállásban utána már csak havi 50-60 óra játékkal. És akkor ezeknek a fickóknak magyarázza meg az elbukott játékos, hogy na bazdmeg ez szar, faszért jelentkezik bárki is.
Nem ugyanazok az életkörülmények és motivációk vannak. Van aki nem tudja megtenni, hogy ennyi időt áldozzon valamire, mert fizikailag nem tudja kiszakítani sehonnan. Valaki az órabért nézi és azt mondja sem a jelenben, sem a jövőben nem térül meg neki. Valaki szimplán nem elég jó hozzá. Teljesen más a feladás oka, de sajt magában kell lerendeznie ennek az okát, mert biztosan nem a rendszer vagy a hirdetés az oka. Ezek egyéni elbukások és felismerések, nem lehet másra mutogatni, mert ismert volt minden információ előtte.
Ha ő nem tájékozódott, vagy nem mérte fel reálisan a lehetőségeit, esetleg túlgondolta saját magát, arról nem a hirdető tehet. Akkor sem, ha szeretnél belehelyezkedni ebbe a szerepbe, hogy itt átvert emberekről lenne szó.
Érdekes, én megértettem hogy mikor lesz ebből érdemleges pénz és mit kell ahhoz beletennem időben. Gondolkodnom se kellett rajta, mert annyira rossz volt a megtérülés számomra. Ettől még hobbiból csinálhattam volna, de úgy meg az idő nem adta volna ki. Tehát reálisan felmértem a timeline nem egyezik. De mondjuk X éve meg lehet egyezett volna és akkor láttam volna a future EV-t, amiért beleteszem a hobbimba az időt és meglátjuk hova visz az az út és mi mindent tartogat, amit a kezdésnél még nem is látok hogy jönni fog mint plusz hozzáadott lehetőség.
Te beszűkülten látod a kérdés, kiragadtad magadnak a kontextust, abba belehelyezkedtél aztán nem engeded el.
Itt az NFL karrier nem hívószó, nem ígéret. Csak egy már megvalósult dolog álomszerű lehetőségként tálalása. Ugyanis nincs kizárva hogy valakinek sikerül. Ha valaki lesz ennyire elhivatott, hatékony és tehetséges, meg jó kapcsolatokat szed fel menet közben, akkor összejöhet. De nyilván nem ez a realitás, pláne mindenféle versenyhátrányból indulva.
Ettől még bőven megéri azoknak akik ebben dolgoznak és mostanra már pénzt is keresnek vele, és a megélhetésük lett a hobbijukból. Valszeg a haverod alkalmatlan volt arra, hogy neki is ez legyen a pályaíve. De ez nem a rendszer kritikája. Az ő példáján keresztül kritikát megfogalmazni meg nevetséges, csak nem érted, mert a narratívádba nem illik.
14 órája
egyre jobb xd és ezt a bánatgyászt leszel képes választani ehelyett?Hát a helyzet az h szűrke 😀mindenki nyugodjon le a picsába, inkább kérdezzük meg @empty taxi -t, hogy milyen sapkát választ!ha nem chargersest, akkor egy ízlésantitalentum. ha képes a liga felét kitevő fekete/fehér/piros/kék halál semmitmondó színkombinációt választani a teljesen egyedi és kurvajó raverszínű helyett, óvni fogok
Löfli
fake.id
www.usasportfan.hu/no_cache/webshop/termek-adatlap/?tx_fswebraktar_pi1%5Btermekid%5D=6573
empty taxi
15 órája
Hát a helyzet az h szűrke 😀mindenki nyugodjon le a picsába, inkább kérdezzük meg @empty taxi -t, hogy milyen sapkát választ!ha nem chargersest, akkor egy ízlésantitalentum. ha képes a liga felét kitevő fekete/fehér/piros/kék halál semmitmondó színkombinációt választani a teljesen egyedi és kurvajó raverszínű helyett, óvni fogok
Löfli
fake.id
www.usasportfan.hu/no_cache/webshop/termek-adatlap/?tx_fswebraktar_pi1%5Btermekid%5D=6573

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
15 órája
mindenki nyugodjon le a picsába, inkább kérdezzük meg @empty taxi -t, hogy milyen sapkát választ!ha nem chargersest, akkor egy ízlésantitalentum. ha képes a liga felét kitevő fekete/fehér/piros/kék halál semmitmondó színkombinációt választani a teljesen egyedi és kurvajó raverszínű helyett, óvni fogok
Löfli
16 órája
mindenki nyugodjon le a picsába, inkább kérdezzük meg @empty taxi -t, hogy milyen sapkát választ!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
16 órája
Csak a sajat reszekre reflektalok.nagyon lesújtó, hogy ennek a lehetőségét megpróbálod ezekkel a csúsztatásokkal elvenni emberektől.Senkitől nem próbálom meg elvenni. Nem is úgy merült fel ez a téma, hogy valaki segítséget kért ebben, és én lebeszéltem. Egyébként (ha az vagy akinek gondollak) a tavaszi tweetedet több embernek továbbítottam egy másik közösségben (és ketten is belevágtak), mindazok ellenére, hogy személy szerint azt gondolom, amit. Nyilvánvalóan voltak tévedéseim a témában, de ezek a leírtak alapján nem bizonyultak olyan gigantikusnak mint beállítjátok, sőt, a másik oldalon is megvoltak ezek a tévedések, túlzások. Nem gondolom, hogy egy random valaki aki esetleg gondolkodott ezen, ne inkább pozitívumként tekintene rá, hogy egy fűszálhasogatásig terjedő threadet olvashat a témában.
zolika26
Hazudsz akkor is, amikor tobbszaz, ingyenesen beletolt munkaorat emlegetsz, akinek ennyit kellett az elso fazisba, ott mas jellegu kerdesek merulnwk fel; annyi ido alatt a homo erectust betanitom erre.Hazudok, de ugyanazon mondaton belül megerősíted, hogy volt olyan, akinek ennyi idő volt, aztán minősíted.
dankodavid
Ha szerinted egy promoanyag random felmondata atbaszas, varlak szeretettel barmelyik allashirdetesi portalon vagy vallalati honlapon es megnezzuk, melyik irja le a “szopni fogsz, de cserebe kozepesen megelsz” tipusu mondatokat.Az, hogy Bobby Slowikék esetein keresztül van prezentálva egy random magyar érdeklődő számára az NFL lehetősége, az nem random félmondat type bait, hanem egy erős tökönragadás hobbin keresztül.
dankodavid
Foallas-e random beesve? Nem. Igenyel raforditott idot? Nyilvan igen, de ez teljesen vallalhato, nem olyan szandekosan tulzo bullshit, mint amit allitasz.Szerinted vállalható. Szerintem nem. Ha egyszer egy vitában elsütöd ezt a tipusú érvelést az egyik irányba, visszirányba ne tedd meg pár mondat múlva. De ez nem csak rád vonatkozik. Pont, hogy ez adja azt az érzetet, hogy a másiknak nem lehet véleménye. Lejjebb azon megy a diskurzus ne legyen olyan érvelés fórumon, hogy "egy ismerősöm...". Szempillantás nem kellett hozni egy olyan érvelést, hogy egy ismerősnek tetszik. Az persze oké, mert a másik oldalt erősíti.
dankodavid
Hogy ezeket rosszindulat, sertettseg vagy tajekozatlansag miatt prezentalod ennyire torzan, nem tudom, de a vegeredmeny ugyanaz (mint esetedben gyakran): egy nagyon magabiztosan eloadott, torzitott hulyeseg.Esetemben gyakran. Én ezeket az önkéntes szintosztásokat egy mezei fórumon amit te, solymi és topin is toltok, nem értem. Te ehhez a fórumhoz mit tettél hozzá a KC topik szétcseszésén és ulpianus elüldözésén kívül ami miatt úgy gondolod, magasabb fórumozói fokozatban állsz? Miért van az, hogy visszatérően nem tudtok témánál maradni, hanem ilyen nem létező jelvényeket kutattok a saját szavatok erősítésére?
dankodavid
Hazudsz a kidobasrol is, de igy is joval tobbet szantam ennek a deliriumos rantnek a cafolasara, mint illene vagy mint erdemelne.Rengeteg idő lehetett benne.
dankodavid
Lol. Te vagy ráfixálódva erre az MVP dologra, de nagyon.Az mvp vitában ahol te a számadatok, értékelések létezését/hitelességét kérdőjelezted meg, egyébként nem egyet a PFF-ről hoztam. Pedig akár azt is megtehetted volna, hogy ráguglizol, nagy részéhez előfizetés sem kell, de még a szándék sem volt meg. Élből kussoltatni akartál, ebben a pff vitában ugyanez a szándékod az első megjegyzésed óta. Teljesen nyilvánvaló, hogy maye 'bántása' okán alakult ki ez a nicknév alapú üldözés. Nem nagyon izgat. Nso kommentmező szint a távol-keleti botok között.
Itt többen is leírtuk, meg engem se érdekel, hogy Stafford nyeri-e az MVP-t vagy Maye vagy bárki más.
Megérdemli Stafford, nem is kérdés, csak épp ami érveket néha felhoztál mellette az volt az erős.
És itt bukik ki az előző, a PFF-hez kötődő kommented igazi mondanivalója is.
De előttem is többen leírták a véleményüket és rámutattak a csúsztatásaidra, de persze ilyenkor már téged támadnak.
Legközelebb már az lesz, hogy itt téged elnyomnak, miközben láthatóan mindenki másnál aktívabban tolod a fórumozást.
De valóban hagyjuk a beszélgetést, hisz amit te csinálsz az nem az, hanem kinyilatkoztatások.
Lúdas Solymi
Cruyffista
1. Egyetlen embernek kerult ennyi idejebe, az is csak egy ellenorizhetetlen anekdotad szerint, de valoban en basztam el, hogy akar egy pillanatig is azt sugalmaztam, elhittem es elfogadtam tenykent az unikornisod letezeset.
2. Nyilvanvaloan mindenki ugy lep be, hogy en leszek a kovi Zac Robinson, mereztapeldatlattam😊 Nem nezed le egy kicsit az emberek realitaserzeket? Egyaltalan, van barmifele egzakt felmeresed, amivel ala tudod tamasztani, hogy valoban a Bobby Slowikos peldak, mondatok, promok hatasara jelentkeznek emberek es nem azert, mert -horribile dictu- erdekli oket, amit a PFF csinal, esetleg keresnek valamifele kereseti kiegeszitest, ami akar csak egy kicsit erdekesebb szamukra egy tudjatokom recepciozasnal? Esetleg csak akarnak valamilyen, szamukra elerheto es hasznosnak tuno, nfl-hez kapcsolodo munkat vegezni?
3. Felolem velemenyed lehet, de ellenorizhetetlen sztorikbol kiindulva generalizalt tenyallitasokat nem tulsagosan hasznos tenni. Te szandekosan olyan altalanossagokat sugalmaztal, amik koszonoviszonyban sincsenek a valosaggal, ugy csomagolva, hogy aztan lehessen feltenni a kezed es “ez csak egy velemeny”-ezve kimenteni magad, ha esetleg valaki cafolatra szanja az idejet.
4. Nincsen semmilyen jelvenyem, benyomasaim vannak emberekrol, a velemenyuk es irasaik minosegerol, megalapozottagarol, alapossagarol.
Pulvis et umbra sumus.
17 órája
Két tippsorral könnyű...Lassan a kiemelt kommentet le lehet venni, nem? 😊A győztes megérdemli hogy maradjon egy darabig
warr_b
Negritis, a vajda
17 órája
Az mvp vitában ahol te a számadatok, értékelések létezését/hitelességét kérdőjelezted meg, egyébként nem egyet a PFF-ről hoztam. Pedig akár azt is megtehetted volna, hogy ráguglizol, nagy részéhez előfizetés sem kell, de még a szándék sem volt meg. Élből kussoltatni akartál, ebben a pff vitában ugyanez a szándékod az első megjegyzésed óta. Teljesen nyilvánvaló, hogy maye 'bántása' okán alakult ki ez a nicknév alapú üldözés. Nem nagyon izgat. Nso kommentmező szint a távol-keleti botok között.Ne haragudj, de szerintem te összekeversz valakivel vagy a mondandómba látsz bele többet.
Cruyffista
Engem nem érdekelt, hogy honnan hozol statot, amíg az releváns.
És igen, rágugliztam, néztem többet is, szóval megvolt a szándék is meg a hajlandóság is.
Akart a fene kussoltatni, csak rámutattam arra, hogy kicsit részlehajlóan válogattad össze a statokat, hogy az illeszkedjen a narratívádba.
Még egyszer leírom: Engem nem zavar, hogy Stafford nyerte az MVP díjat, megérdemelte ő is meg megérdemelte volna Maye is.
Az NSO szintet azt itt te hozod 😊
Lehet jobb lenne, ha tartanál egy kis digitális detoxot, mert nagyon rá vagy csavarodva arra, hogy aki nem ért veled egyet az biztos ellened van.
17 órája
Lassan a kiemelt kommentet le lehet venni, nem? 😊A győztes megérdemli hogy maradjon egy darabig
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
18 órája
Lassan a kiemelt kommentet le lehet venni, nem? 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
18 órája
Azt csak Karcsi bá tud, nem?Akkor szőrteleníts.Annyian kaszáltok itt, hogy kezd halálfélelmem lenni.ne fűszálhasogassál, hagyd kibontakozni a fiatalokat!egy fűszálhasogatásig terjedő threadet olvashat a témában.Szőrszálhasogatásig.
Cruyffista
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
empty taxi
Őszentsége Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
18 órája
Akkor szőrteleníts.Annyian kaszáltok itt, hogy kezd halálfélelmem lenni.ne fűszálhasogassál, hagyd kibontakozni a fiatalokat!egy fűszálhasogatásig terjedő threadet olvashat a témában.Szőrszálhasogatásig.
Cruyffista
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
empty taxi
Akkor inkább kerüld el, minthogy rosszul használod, mert az pont ehhez a szóhoz vezet.utálom ezt a szót.egy fűszálhasogatásig terjedő threadet olvashat a témában.Szőrszálhasogatásig.
Cruyffista
Őszentsége Sobri Jóska
Cruyffista
18 órája
utálom ezt a szót.egy fűszálhasogatásig terjedő threadet olvashat a témában.Szőrszálhasogatásig.
Cruyffista
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: Cruyffista
18 órája
Annyian kaszáltok itt, hogy kezd halálfélelmem lenni.ne fűszálhasogassál, hagyd kibontakozni a fiatalokat!egy fűszálhasogatásig terjedő threadet olvashat a témában.Szőrszálhasogatásig.
Cruyffista
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
18 órája
De megéreztem ebben a fülszőrszálhasogatás lehetőségét.ne fűszálhasogassál, hagyd kibontakozni a fiatalokat!egy fűszálhasogatásig terjedő threadet olvashat a témában.Szőrszálhasogatásig.
Cruyffista
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
18 órája
ne fűszálhasogassál, hagyd kibontakozni a fiatalokat!egy fűszálhasogatásig terjedő threadet olvashat a témában.Szőrszálhasogatásig.
Cruyffista
Őszentsége Sobri Jóska
18 órája
egy fűszálhasogatásig terjedő threadet olvashat a témában.Szőrszálhasogatásig.
Cruyffista
19 órája
Cruyff ne haragudj, de úgy adod elő ezt a magyarnak nehéz egy amerikai, major ligával összefonódott multicégbe bejutni dolgot, mintha természetes, magától értetődő folyamatnak kellene lenni.Egy CIA, FBI, NAVY SEAL, spec force csapatba pont ugyanolyan eséllyel juthat be magyar, mint a PFF-be.
Nem azért, mert magyar, hanem azért mert részben kapcsolatrendszer szükséges, részben ajánlólevél kell hozzá, részben önfeláldozás, önképzés, önfeladás, időráfordítás kell hozzá. A tehetségen túl is.
A multik rendszere ettől is torz, a szelekció sem tökéletes bizonyosan kihullanak rátermettek is, mint minden szektorban. Nem garantálja az élet az esélyegyenlőséget.
Valaki meg vakon, siketen születik, v gyógyíthatatlan.
Nem ez az élet gondja.
Másrészt, ha te v a haverjaid komolyan amerikai foci elemzéssel akartok foglalkozni, akkor innen Európából az analitics mellett simán kitűnhettek scoutként v közvetìtőkènt, egyre több - főleg ELF csapatos piacon vannak már cégek. Főleg olasz, német területen, s a GFL-es nagyobb teameknél (München, Kiel, Hamburg, Stuttgart, Berlin) van analitikai személyzet is.
20 órája
nagyon lesújtó, hogy ennek a lehetőségét megpróbálod ezekkel a csúsztatásokkal elvenni emberektől.Senkitől nem próbálom meg elvenni. Nem is úgy merült fel ez a téma, hogy valaki segítséget kért ebben, és én lebeszéltem. Egyébként (ha az vagy akinek gondollak) a tavaszi tweetedet több embernek továbbítottam egy másik közösségben (és ketten is belevágtak), mindazok ellenére, hogy személy szerint azt gondolom, amit. Nyilvánvalóan voltak tévedéseim a témában, de ezek a leírtak alapján nem bizonyultak olyan gigantikusnak mint beállítjátok, sőt, a másik oldalon is megvoltak ezek a tévedések, túlzások. Nem gondolom, hogy egy random valaki aki esetleg gondolkodott ezen, ne inkább pozitívumként tekintene rá, hogy egy fűszálhasogatásig terjedő threadet olvashat a témában.
zolika26
Hazudsz akkor is, amikor tobbszaz, ingyenesen beletolt munkaorat emlegetsz, akinek ennyit kellett az elso fazisba, ott mas jellegu kerdesek merulnwk fel; annyi ido alatt a homo erectust betanitom erre.Hazudok, de ugyanazon mondaton belül megerősíted, hogy volt olyan, akinek ennyi idő volt, aztán minősíted.
dankodavid
Ha szerinted egy promoanyag random felmondata atbaszas, varlak szeretettel barmelyik allashirdetesi portalon vagy vallalati honlapon es megnezzuk, melyik irja le a “szopni fogsz, de cserebe kozepesen megelsz” tipusu mondatokat.Az, hogy Bobby Slowikék esetein keresztül van prezentálva egy random magyar érdeklődő számára az NFL lehetősége, az nem random félmondat type bait, hanem egy erős tökönragadás hobbin keresztül.
dankodavid
Foallas-e random beesve? Nem. Igenyel raforditott idot? Nyilvan igen, de ez teljesen vallalhato, nem olyan szandekosan tulzo bullshit, mint amit allitasz.Szerinted vállalható. Szerintem nem. Ha egyszer egy vitában elsütöd ezt a tipusú érvelést az egyik irányba, visszirányba ne tedd meg pár mondat múlva. De ez nem csak rád vonatkozik. Pont, hogy ez adja azt az érzetet, hogy a másiknak nem lehet véleménye. Lejjebb azon megy a diskurzus ne legyen olyan érvelés fórumon, hogy "egy ismerősöm...". Szempillantás nem kellett hozni egy olyan érvelést, hogy egy ismerősnek tetszik. Az persze oké, mert a másik oldalt erősíti.
dankodavid
Hogy ezeket rosszindulat, sertettseg vagy tajekozatlansag miatt prezentalod ennyire torzan, nem tudom, de a vegeredmeny ugyanaz (mint esetedben gyakran): egy nagyon magabiztosan eloadott, torzitott hulyeseg.Esetemben gyakran. Én ezeket az önkéntes szintosztásokat egy mezei fórumon amit te, solymi és topin is toltok, nem értem. Te ehhez a fórumhoz mit tettél hozzá a KC topik szétcseszésén és ulpianus elüldözésén kívül ami miatt úgy gondolod, magasabb fórumozói fokozatban állsz? Miért van az, hogy visszatérően nem tudtok témánál maradni, hanem ilyen nem létező jelvényeket kutattok a saját szavatok erősítésére?
dankodavid
Hazudsz a kidobasrol is, de igy is joval tobbet szantam ennek a deliriumos rantnek a cafolasara, mint illene vagy mint erdemelne.Rengeteg idő lehetett benne.
dankodavid
Lol. Te vagy ráfixálódva erre az MVP dologra, de nagyon.Az mvp vitában ahol te a számadatok, értékelések létezését/hitelességét kérdőjelezted meg, egyébként nem egyet a PFF-ről hoztam. Pedig akár azt is megtehetted volna, hogy ráguglizol, nagy részéhez előfizetés sem kell, de még a szándék sem volt meg. Élből kussoltatni akartál, ebben a pff vitában ugyanez a szándékod az első megjegyzésed óta. Teljesen nyilvánvaló, hogy maye 'bántása' okán alakult ki ez a nicknév alapú üldözés. Nem nagyon izgat. Nso kommentmező szint a távol-keleti botok között.
Itt többen is leírtuk, meg engem se érdekel, hogy Stafford nyeri-e az MVP-t vagy Maye vagy bárki más.
Megérdemli Stafford, nem is kérdés, csak épp ami érveket néha felhoztál mellette az volt az erős.
És itt bukik ki az előző, a PFF-hez kötődő kommented igazi mondanivalója is.
De előttem is többen leírták a véleményüket és rámutattak a csúsztatásaidra, de persze ilyenkor már téged támadnak.
Legközelebb már az lesz, hogy itt téged elnyomnak, miközben láthatóan mindenki másnál aktívabban tolod a fórumozást.
De valóban hagyjuk a beszélgetést, hisz amit te csinálsz az nem az, hanem kinyilatkoztatások.
Lúdas Solymi
22 órája
Nem akartam, de azt gondolom muszáj reagálnom erre, mert különben olyan, mintha elismerném, hogy így van. Abszolút azt gondolom, hogy nincs igazad. Mire alapozod ezeket az állításokat? Nem mondom, hogy sok esélye van, sőt, nyilván a 0-hoz közelebb áll az esélye mint akár csak az 1%-hoz is, de esélye egészen biztos vagyok benne, hogy van. Nyilván kicsi az esélye és még akár szerencse is kell hozzá, mert itt már nem többszáz ember közül kell kitűnni, mint a PFF-hez jelentkezésnél, hanem akár többezer jelentkező közül is.
Szerintem részedről egy kishitű kijelentés azt mondani, hogy abszolút semmi esélye nincs erre egy magyar jelentkezőnek oda eljutni és nem akarom, hogy ezzel bárkit is eltántoríts, mert vannak szituációk, amikor igen is megéri bízni abban a 0.001% esélyben. Kijelenteni, hogy kategorikusan semmi esély nincs erre - főleg ilyen magabiztosan, ahogy tetted - megint minimum félrevezető.
zolika26
Szerkesztette: szaba
23 órája
Én itt félrevezetést csak nálad látok, amit jól bizonyít az is, hogy visszatáncoltál abból, hogy azt mondd abszolút semmi esély nincs és elismerted, hogy akkor mégis van rá minimális esély. A másik oldalon el van mondva, hogy volt erre példa, tulajdonképpen 5-6 emberről beszélünk minden PFF-est beleértve többezer ember közül. Én még mindig nem látom, ebben mi a megtévesztés. Arról meg ne is beszéljünk, hogy kb. minden más Magyarországról elérhető (tehát kb. semmi) opcióhoz képest a PFF-hez bekerülés szászorosára (ha nem ezerszeresére) növeli az esélyét ezeknek a lehetőségeknek.P1-A visát nem tudnak neki intézni, mert nem játékos. ESTA alatt dolgozni illegális. O1-A visához nem lehet magyarként rezümét összerakni. Most persze egy átlagos magyar állampolgár esetéről beszélek, nyilván akinek van USA családi backgroundja és kapcsolata egyszerre, azt rövidebb idő alatt be tudják nyomni a Bill Walsh DCF-re wildcarddal és onnan rövidebb pályán az nfl-ben köthet ki. De maradjunk az átlagnál. Marad a kiskapu, amihez kell:"Hasonlóan, azt mondani átbaszás az, hogy ki van emelve, hogy többen is a PFF-ből munkát kaptak az NFL-ben számomra egy nagyon csúnya téves rágalmazás."Nem akartam, de azt gondolom muszáj reagálnom erre, mert különben olyan, mintha elismerném, hogy így van. Abszolút azt gondolom, hogy nincs igazad. Mire alapozod ezeket az állításokat? Nem mondom, hogy sok esélye van, sőt, nyilván a 0-hoz közelebb áll az esélye mint akár csak az 1%-hoz is, de esélye egészen biztos vagyok benne, hogy van. Nyilván kicsi az esélye és még akár szerencse is kell hozzá, mert itt már nem többszáz ember közül kell kitűnni, mint a PFF-hez jelentkezésnél, hanem akár többezer jelentkező közül is.
Nem gondolom annak, mert egy frissen kezdő magyar srácnak semmi esélye nincs NFL-NCAA munkára. Nem jóformán semmi, hanem konkrétan semmi. Nem csak rövid távon. Az persze tény, hogy a PFF adott munkaerőt a profik közé. De itt most azon van a hangsúly, hogy egy magyar jelentkezőnek, usa-kapocs nélkül milyen esélye van. Márpedig ez a mondat egy nagyon erős faktor a jelentkező bemotiválásában.
Cruyffista
Szerintem részedről egy kishitű kijelentés azt mondani, hogy abszolút semmi esélye nincs erre egy magyar jelentkezőnek oda eljutni és nem akarom, hogy ezzel bárkit is eltántoríts, mert vannak szituációk, amikor igen is megéri bízni abban a 0.001% esélyben. Kijelenteni, hogy kategorikusan semmi esély nincs erre - főleg ilyen magabiztosan, ahogy tetted - megint minimum félrevezető.
zolika26
1. elképesztő szerencse
2. Releváns európai coaching/videóelemző analyst tapasztalat ÉS releváns eredmény
3. nagyon erős kapcsolati háló (erre alkalmas lehet a PFF-en belüli magasra mászás, de az még mindig nem garancia, csak egy lépcsőfok, és csak azt hosszú évekbe telhet megmászni)
Mindemellé rájön, hogy már az UK-ba sem lehet csak úgy besétálni magyarként a brexit óta, ahol még talán érdemleges esély lenne megközelíteni sokéves kemény munkával és mászással az 1% sanszot, de már itt is nagyon sok a 'de' és az alacsony százalék, kezdve a munkaengedéllyel.
A 0.00001% vagy 0.001% vagy akármi legit, tehát én aláírom, hogy nem abszolút nulla, hanem reális nulla. De nem gondolom, hogy olyan nagyon sokat változtatna ezen a témát, és olyan mértékű félrevezetés lenne, mint amilyennek be van állítva.
Cruyffista
"Shoot for the stars, and even if you miss, you'll land on the moon" - szerintem semmi kivetnivaló nincs abban, ha valaki ezeket a 0.0001%-os dolgokat kitűzi célnak, mert az efelé vezető úton is rengeteg lehetőség jöhet szembe, ami már nagyon pozitív tud lenni. Nyilván fontos, hogy ne törjön össze, ha ezeket a legmagasabb célokat nem éri el és reálisan lássa a helyzetét.
Tényleg nem akarok/akartam személyeskedni, de szerintem rendkívül káros, amiket írtál, mert csak a negativitás jön át belőle egy olyan témában, amihez semmi közvetlen kapcsolatod és a rálátásod is rendkívül limitált emiatt. Maradjunk abban, hogy nagyon örülök, hogy 12 éve nem olvastam ilyen hozzászólásokat (és végképp nem hittem bennük), mert akkor egy óriási lehetőségről maradtam volna le és nagyon lesújtó, hogy ennek a lehetőségét megpróbálod ezekkel a csúsztatásokkal elvenni emberektől.

http://insidehandoff.com/
1 napja
P1-A visát nem tudnak neki intézni, mert nem játékos. ESTA alatt dolgozni illegális. O1-A visához nem lehet magyarként rezümét összerakni. Most persze egy átlagos magyar állampolgár esetéről beszélek, nyilván akinek van USA családi backgroundja és kapcsolata egyszerre, azt rövidebb idő alatt be tudják nyomni a Bill Walsh DCF-re wildcarddal és onnan rövidebb pályán az nfl-ben köthet ki. De maradjunk az átlagnál. Marad a kiskapu, amihez kell:"Hasonlóan, azt mondani átbaszás az, hogy ki van emelve, hogy többen is a PFF-ből munkát kaptak az NFL-ben számomra egy nagyon csúnya téves rágalmazás."Nem akartam, de azt gondolom muszáj reagálnom erre, mert különben olyan, mintha elismerném, hogy így van. Abszolút azt gondolom, hogy nincs igazad. Mire alapozod ezeket az állításokat? Nem mondom, hogy sok esélye van, sőt, nyilván a 0-hoz közelebb áll az esélye mint akár csak az 1%-hoz is, de esélye egészen biztos vagyok benne, hogy van. Nyilván kicsi az esélye és még akár szerencse is kell hozzá, mert itt már nem többszáz ember közül kell kitűnni, mint a PFF-hez jelentkezésnél, hanem akár többezer jelentkező közül is.
Nem gondolom annak, mert egy frissen kezdő magyar srácnak semmi esélye nincs NFL-NCAA munkára. Nem jóformán semmi, hanem konkrétan semmi. Nem csak rövid távon. Az persze tény, hogy a PFF adott munkaerőt a profik közé. De itt most azon van a hangsúly, hogy egy magyar jelentkezőnek, usa-kapocs nélkül milyen esélye van. Márpedig ez a mondat egy nagyon erős faktor a jelentkező bemotiválásában.
Cruyffista
zolika26
1. elképesztő szerencse
2. Releváns európai coaching/videóelemző analyst tapasztalat ÉS releváns eredmény
3. nagyon erős kapcsolati háló (erre alkalmas lehet a PFF-en belüli magasra mászás, de az még mindig nem garancia, csak egy lépcsőfok, és csak azt hosszú évekbe telhet megmászni)
Mindemellé rájön, hogy már az UK-ba sem lehet csak úgy besétálni magyarként a brexit óta, ahol még talán érdemleges esély lenne megközelíteni sokéves kemény munkával és mászással az 1% sanszot, de már itt is nagyon sok a 'de' és az alacsony százalék, kezdve a munkaengedéllyel.
A 0.00001% vagy 0.001% vagy akármi legit, tehát én aláírom, hogy nem abszolút nulla, hanem reális nulla. De nem gondolom, hogy olyan nagyon sokat változtatna ezen a témát, és olyan mértékű félrevezetés lenne, mint amilyennek be van állítva.
1 napja
"Hasonlóan, azt mondani átbaszás az, hogy ki van emelve, hogy többen is a PFF-ből munkát kaptak az NFL-ben számomra egy nagyon csúnya téves rágalmazás."Nem akartam, de azt gondolom muszáj reagálnom erre, mert különben olyan, mintha elismerném, hogy így van. Abszolút azt gondolom, hogy nincs igazad. Mire alapozod ezeket az állításokat? Nem mondom, hogy sok esélye van, sőt, nyilván a 0-hoz közelebb áll az esélye mint akár csak az 1%-hoz is, de esélye egészen biztos vagyok benne, hogy van. Nyilván kicsi az esélye és még akár szerencse is kell hozzá, mert itt már nem többszáz ember közül kell kitűnni, mint a PFF-hez jelentkezésnél, hanem akár többezer jelentkező közül is.
Cruyffista

http://insidehandoff.com/