Baltimore Ravens

46 feliratkozó

10 órája
no Baltimore Ravens 8 400
@AdamSchefter
Ravens requested a head coach interview with 49ers DC Robert Saleh.
Negritis, a vajda
Ha akarnak egy normális edzőt, akkor ne is gondolkozzanak tovább... az idióta Jets a legnagyobb hibát követte el, mikor kirúgták.
Chargers LT
nekem is favorit
lenne
de Jackson miatt inkább OC vonalról választanék most edzőt.
Snagal
Ahhoz egy jó OC kell, nem feltétlenül a HCnek kell offensive beállítottságúnak lennie.
tenorx
ez igaz, csak ha jó OC jön amire LJ is rásegít, akkor elég szép eredményeket fog elérni és 1-2 év múlva kereshetjük a következőt.
Mivel jelenleg Jackson erős faktor abban, hogy nyerünk vagy sem, így inkább O oldalon fontosabb a stabilitás, emiatt gondolom jobb döntésnek jelen helyzetben egy offens guru HC-t.
Snagal
Nekem jo a DC is. A lenyeg nem ez lenne a fo dontesi faktor.
Legyen jo es innovativ. Legyen jo tanar.
LJ adna az OC-t, de egy DC meg tovabbi eroforras ( egyedul rush ) es elengedesek utan is tobbet hozna ki a D-bol es az eroforrast at lehet ne tolni az O-be.

A legjobb az lenne ha az elso ketto pontomat alapnak veszem ha olyan csapatbol jonne ahol a szakmai munka magas es tudna hozni magaval az ellentetes oldalra is.

Amugy en a brownsba O-t hoznek mert van jo DC es a rookie QB-nak jobb ha ilyen epiti. A cicakhoz D-t hoztam volna, Bar csabito mindketto csapatnal hogy az erosseget tolnak maxra. De itt JB es a mostani jatekukat meg en is elvezenyelnem, de a legatyazott D-bol egy kozepesse varazsolni oket az mar kiralysag lenne egy Top10 korulivel a hatar a csillagos eg. Persze ok nem valtottak de mindegy
no
Hozzánk kit hoznál?

Én HC-ként McDermottot és Matt LaFleurt tudom előrelépésként elkönyvelni, de kétlem, hogy a Bills és Packers őket kirúgja.
Távolabbi esélyként Canalest, Jim Leonhardot vagy Mintert.

Ha Tomlin marad, akkor OC-nek most Mike McDaniel jöhetne, esetleg majd Canales, ha nagyon megbukik egyszer Carolinában és már nem HC-ként emlegetnék.
Frank Smith is érdekes lenne OC-nek. Kingsbury fenntartásokkal, Josh McCown-nak járhat esély.
David Blough-ra kíváncsi leszek, ő már QB-ként coordinátornak tűnt, mert játszani nem, de elemezni tudott.

DC-nek Ulbrichot mindenképpen hoznám, el tudnám képzelni még Cory Undlint Houstonból, Karl Scott-ot Seattleből.
Dennard Wilson egyszer majd, ha a Titansnél kirúgják.
A bukottak közül majd Bowles.
Willie Parker
konkret nevet velem?
Mit ittal ma? Es a legfontosabb miert nem egyutt tettuk?

En a tobbieket is csak O vagy D szakinak adnam szeruen irtam. Szmoret nem ereznem elorelepesnek tomlinhoz kepest, de foleg nem annyival hogy lecsereljem erte. O-nek adnam amugy.
12 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 807 — The Mathematician
Hozzánk kit hoznál?

Willie Parker
szerintem Tomlin mind1 mi lesz marad még 1 évet, de az se lepne meg ha lehívják a TOt a szerződésére
szóval van még időtök imo
Negritis, a vajda
Gondolom, h marad, csak no-val értekezünk, h hogyan léphetnénk előbbre.
Ha màr leírta a csoport másik 3 tagját, kíváncsi vagyok, h kit javasolna
Willie Parker
okés, csak MLF pl lehet hogy lép mer neki is lejár a szerződése, szóval a "kétlem" azért annyira mégse meglepő jelenleg

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
12 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 996
Hozzánk kit hoznál?

Willie Parker
szerintem Tomlin mind1 mi lesz marad még 1 évet, de az se lepne meg ha lehívják a TOt a szerződésére
Negritis, a vajda
Gondolom, h marad, csak no-val értekezünk, h hogyan léphetnénk előbbre.
Ha màr leírta a csoport másik 3 tagját, kíváncsi vagyok, h kit javasolna
12 órája
Hozzánk kit hoznál?

Willie Parker

12 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 996
@AdamSchefter
Negritis, a vajda
Ha akarnak egy normális edzőt, akkor ne is gondolkozzanak tovább... az idióta Jets a legnagyobb hibát követte el, mikor kirúgták.
Chargers LT
nekem is favorit
lenne
Snagal
Ahhoz egy jó OC kell, nem feltétlenül a HCnek kell offensive beállítottságúnak lennie.
tenorx
ez igaz, csak ha jó OC jön amire LJ is rásegít, akkor elég szép eredményeket fog elérni és 1-2 év múlva kereshetjük a következőt.
Mivel jelenleg Jackson erős faktor abban, hogy nyerünk vagy sem, így inkább O oldalon fontosabb a stabilitás, emiatt gondolom jobb döntésnek jelen helyzetben egy offens guru HC-t.
Snagal
LJ adna az OC-t, de egy DC meg tovabbi eroforras ( egyedul rush ) es elengedesek utan is tobbet hozna ki a D-bol es az eroforrast at lehet ne tolni az O-be.

A legjobb az lenne ha az elso ketto pontomat alapnak veszem ha olyan csapatbol jonne ahol a szakmai munka magas es tudna hozni magaval az ellentetes oldalra is.

Amugy en a brownsba O-t hoznek mert van jo DC es a rookie QB-nak jobb ha ilyen epiti. A cicakhoz D-t hoztam volna, Bar csabito mindketto csapatnal hogy az erosseget tolnak maxra. De itt JB es a mostani jatekukat meg en is elvezenyelnem, de a legatyazott D-bol egy kozepesse varazsolni oket az mar kiralysag lenne egy Top10 korulivel a hatar a csillagos eg. Persze ok nem valtottak de mindegy
no
Hozzánk kit hoznál?

Én HC-ként McDermottot és Matt LaFleurt tudom előrelépésként elkönyvelni, de kétlem, hogy a Bills és Packers őket kirúgja.
Távolabbi esélyként Canalest, Jim Leonhardot vagy Mintert.

Ha Tomlin marad, akkor OC-nek most Mike McDaniel jöhetne, esetleg majd Canales, ha nagyon megbukik egyszer Carolinában és már nem HC-ként emlegetnék.
Frank Smith is érdekes lenne OC-nek. Kingsbury fenntartásokkal, Josh McCown-nak járhat esély.
David Blough-ra kíváncsi leszek, ő már QB-ként coordinátornak tűnt, mert játszani nem, de elemezni tudott.

DC-nek Ulbrichot mindenképpen hoznám, el tudnám képzelni még Cory Undlint Houstonból, Karl Scott-ot Seattleből.
Dennard Wilson egyszer majd, ha a Titansnél kirúgják.
A bukottak közül majd Bowles.
13 órája
KeyG Baltimore Ravens 13 363
Saleh nagyon jó csapatot csinált a Jetsnél amíg nem jött Rodgers és noha sokszor draftoltak fent akkor is a védelem az Top 5 körül volt.
Odaát ha jól emlékszem a topicban nem kedvelték, de ő lesz még HC az tuti.
O edzőt egyébként a Shanny-McVay mindig lehet majd leakasztani.
Shula nem sok erőforrásból hozott össze egy baszó védelmet, úgy hogy egy Donald visszavonult. Nálunk Suggs óta nem volt értelmezhető rusher, ők megtalálták hamar Verse személyében.
Kubiak amikor a Saintsnél volt Carr volt ott az irányító és amíg a sérülések nem szedték szét az amúgy nem komoly csapatot, szépen haladott az O.
A Seahawks gyenge o lineból is a maxot hozza ki Darnoldból is.
Mike McDaniel tőle fáznék noha az O nem rossz, viszont 10-20 play-es playbook benyomása volt számomra mindig is a csapatának, Tuával mondjuk nem könnyű es O fal se volt évekig, de ehhez ő is kellett.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
14 órája
no Baltimore Ravens 8 400
@AdamSchefter
Negritis, a vajda
Chargers LT
nekem is favorit
lenne
Snagal
tenorx
Snagal

15 órája
Snagal Baltimore Ravens 1 103
@AdamSchefter
Negritis, a vajda
Chargers LT
nekem is favorit
lenne
Snagal
tenorx
16 órája
tenorx Pittsburgh Steelers 13 694 — Wrath of Khan
@AdamSchefter
Negritis, a vajda
Chargers LT
nekem is favorit
lenne
Snagal
19 órája
@AdamSchefter
Negritis, a vajda
Chargers LT
nekem is favorit
lenne
20 órája
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 582 — Jedi Master
@AdamSchefter
Negritis, a vajda

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
1 napja
tenorx Pittsburgh Steelers 13 694 — Wrath of Khan
@AdamSchefter
Negritis, a vajda
Nálam Ö lenne a favorit hozzánk is, bírom amit csinál meg a vezetési stílusát is. Azt hiszem a Jets teljesítmény semennyire nem releváns.
1 napja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 726
De könyörgöm nehogy fekete edzöt hozzanak ide!!!
Norbi180
üvöltök
Cruyffista
néégerek, mindig háborúznak
gedam
Irak és Irán???

1 napja
@AdamSchefter

1 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 6 786
Hát nomeg majd 1 év múlva értékeltek egyet úgy is. Az lesz a mérvadó nem a kinevezés.. 😀
1 napja
rkstzz Baltimore Ravens 487 — justinblackmonpohara
Lesz egy tucat interjú, nem reagálnám túl egyiket sem.
1 napja
gedam 6 321
Mike Mcdanielt Hcnak most azonnal
FloresR
nekem ő nagyon nincs a kívánság listámon.
Snagal
Pedig az ő kreativitása Lamarral elég erős lehetne.
zinedine5
engem nem győzött meg Miamiban.
Szerintem van jobb jelölt.
Előbb adnék esélyt akkor már a kis Kubiak-nak
Snagal
kis kubit követeli az x-n sok ravens fan. azért egy olyasmi ember kéne hc-nek, aki be van csatornázva az nfl-be, egyetemi fociba rendesen, sok szakembert ismer és szívesen jönnek alá dolgozni. talán az apu miatt éshogy ebben a közegben nőtt föl, ezért is jó jelölt másokkal szemben. sajnos spagnuolo öreg, pedig ő is megfelelne ennek a kritériának (is), de sztem fiatalt akar a tulaj (meg a közvélemény), mert nem akar sűrűn új edzőt keresgélni. pedig volna benne ráció. attól függ, mi a cél? cés az egyik az, hogy ezt a garniturát sb-be vinni jövőre vagy minél hamarabb. lamar 29 éves, van 3-4 év és kampobasszó. szóval erre nekem meg az öreg spangli lenne a legjobb jelöltem. (ezért csicseregték belichicket is, de őt ne)

Szerkesztette: gedam
1 napja
Benibácsi Baltimore Ravens 944
FloresR
Snagal
zinedine5
Snagal
Pedig majdnem sikerült várat építenie a szarból
Jakehomer
Inkább OC-nak fogadnám el.
1 napja
KeyG Baltimore Ravens 13 363
Steve Bisciotti and Eric DeCosta will hold a 2 p.m. press conference on Tuesday.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
1 napja
gedam 6 321
De könyörgöm nehogy fekete edzöt hozzanak ide!!!
Norbi180
üvöltök
Cruyffista
néégerek, mindig háborúznak
1 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 473 — Panthers fan
FloresR
Snagal
zinedine5
Snagal
Pedig majdnem sikerült várat építenie a szarból

Tepper takarodj!
1 napja
Matt Nagy érkezik vasárnap. Muhahaha
szaba
Az hiányzik még ide... mint szar a zsebbe. Jeff Fisher nem ér rá?
1 napja
FloresR
Snagal
zinedine5
1 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 050
Matt Nagy érkezik vasárnap. Muhahaha
1 napja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 323 — Ajmo Vatreni
FloresR
Snagal