Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
A kártyajátékokba való ismeretem kimerül a Hearthstoneban, autós kártyákban, kanasztában meg abban, amit a Maverickben, a Megint Dühbe jövünk és Korda Gyuri bácsi közvetítései alatt láttam. 😊ekkora rutinnal illik nekiIktriad nagy Zsugabubus megoldja a tutit és leosztja a zsugát...Esküszöm nem tudtam hogy lehet összekötni a Brown storyt a jaguárokkal de sikerült.Keelan Doss elérhető a Jaguars practice squadjában. 😉 (Szerintem -nekünk sajnos- fogjátok is vinni, amint AB repült.)Amúgy igen. Kurva sok play lett kihegyezve rá a PB-ban. Az egész csapatot bassza a busz alá éppen." AB just unfollowed Carr and the Raiders on IG. I think he is gone "Carr aztan most mirol tehet? Jol kiszurt vele.
Amadeus
ulpianus
Amadeus
iktriad
Bazzani
ThundersNFL
Amadeus
több mint 6 éve
ekkora rutinnal illik nekiIktriad nagy Zsugabubus megoldja a tutit és leosztja a zsugát...Esküszöm nem tudtam hogy lehet összekötni a Brown storyt a jaguárokkal de sikerült.Keelan Doss elérhető a Jaguars practice squadjában. 😉 (Szerintem -nekünk sajnos- fogjátok is vinni, amint AB repült.)Amúgy igen. Kurva sok play lett kihegyezve rá a PB-ban. Az egész csapatot bassza a busz alá éppen." AB just unfollowed Carr and the Raiders on IG. I think he is gone "Carr aztan most mirol tehet? Jol kiszurt vele.
Amadeus
ulpianus
Amadeus
iktriad
Bazzani
ThundersNFL
több mint 6 éve
Aki tud, az tud. 😉 Amúgy még egyszer jobbulást!Esküszöm nem tudtam hogy lehet összekötni a Brown storyt a jaguárokkal de sikerült.Keelan Doss elérhető a Jaguars practice squadjában. 😉 (Szerintem -nekünk sajnos- fogjátok is vinni, amint AB repült.)Amúgy igen. Kurva sok play lett kihegyezve rá a PB-ban. Az egész csapatot bassza a busz alá éppen." AB just unfollowed Carr and the Raiders on IG. I think he is gone "Carr aztan most mirol tehet? Jol kiszurt vele.
Amadeus
ulpianus
Amadeus
iktriad
Bazzani
több mint 6 éve
Iktriad nagy Zsugabubus megoldja a tutit és leosztja a zsugát...Esküszöm nem tudtam hogy lehet összekötni a Brown storyt a jaguárokkal de sikerült.Keelan Doss elérhető a Jaguars practice squadjában. 😉 (Szerintem -nekünk sajnos- fogjátok is vinni, amint AB repült.)Amúgy igen. Kurva sok play lett kihegyezve rá a PB-ban. Az egész csapatot bassza a busz alá éppen." AB just unfollowed Carr and the Raiders on IG. I think he is gone "Carr aztan most mirol tehet? Jol kiszurt vele.
Amadeus
ulpianus
Amadeus
iktriad
Bazzani
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Esküszöm nem tudtam hogy lehet összekötni a Brown storyt a jaguárokkal de sikerült.Keelan Doss elérhető a Jaguars practice squadjában. 😉 (Szerintem -nekünk sajnos- fogjátok is vinni, amint AB repült.)Amúgy igen. Kurva sok play lett kihegyezve rá a PB-ban. Az egész csapatot bassza a busz alá éppen." AB just unfollowed Carr and the Raiders on IG. I think he is gone "Carr aztan most mirol tehet? Jol kiszurt vele.
Amadeus
ulpianus
Amadeus
iktriad
több mint 6 éve
Szerintem most örömtáncot járnak a Pittsburghben...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Pedig én azt hittem dafkéból tol egy 1500 10+ td-s szezont. De ez egy fasz. Egyáltalán miért akarta kibombázni mayockot?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Keelan Doss elérhető a Jaguars practice squadjában. 😉 (Szerintem -nekünk sajnos- fogjátok is vinni, amint AB repült.)Amúgy igen. Kurva sok play lett kihegyezve rá a PB-ban. Az egész csapatot bassza a busz alá éppen." AB just unfollowed Carr and the Raiders on IG. I think he is gone "Carr aztan most mirol tehet? Jol kiszurt vele.
Amadeus
ulpianus
Amadeus
több mint 6 éve
Má megint mi folyik itt Gyöngyösön?Én azt csodálom, hogy nem a Galaxy4 college közvetítése alatt történt mindez.
Egy nyomorék szezonnyitást sem lehet más balhéja nélkül elvégezni? 😀 😀
Burfict lefog vkit? Érzek némi ellent mondást (azzal együtt, hogy őt csípem) 😊
dande
A szezonnyitó alatt 2 hete Luck visszavonult.
Múlt héten jöttek BoB agymenései.
Most szombaton mi lesz? AB új csapatot talál: Újbuda Rebels (ők még vannak amúgy? 😊 )
több mint 6 éve
Ez az ember egy komplett idióta, mindig is az volt és soha nem fog megváltozni. Tök egyértelmű volt, hogy ez lesz.Most már tényleg csak a nagyon elkeseredett csapatok fognak vele próbálkozni, de ők se nagyon.
több mint 6 éve
Amúgy igen. Kurva sok play lett kihegyezve rá a PB-ban. Az egész csapatot bassza a busz alá éppen." AB just unfollowed Carr and the Raiders on IG. I think he is gone "Carr aztan most mirol tehet? Jol kiszurt vele.
Amadeus
ulpianus
több mint 6 éve
" AB just unfollowed Carr and the Raiders on IG. I think he is gone "De ez is milyen gyerekes mar. Carr aztan most mirol tehet? Jol kiszurt vele. Egeszen hihetetlenul ovis dolog.
Amadeus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Má megint mi folyik itt Gyöngyösön? Egy nyomorék szezonnyitást sem lehet más balhéja nélkül elvégezni? 😀 😀
Burfict lefog vkit? Érzek némi ellent mondást (azzal együtt, hogy őt csípem) 😊
több mint 6 éve
" AB just unfollowed Carr and the Raiders on IG. I think he is gone "Szerintem Carr örül neki.
Amadeus
Steelers fan
több mint 6 éve
Magyarország "hold my beer".Ezek szerint... Amúgy ha valakit Burfict fog vissza, az kb olyan kategória, mintha Görögország adna valakinek kölcsön.Basszus tényleg. bár Gruden úgy is kivágatta volna a felvételeket.de amúgy faszom, ha nem fogja Burfict akkor megüti a GM-t? Mi a fasz van ennek az embernek a fejében?
twitter.com/AdamSchefter/status/1169653449677508609
És ha meg Burfict nem fogja le AB-t, akkor jöhetett volna a szó szerinti Hard Knocks.
iktriad
Amadeus
iktriad
több mint 6 éve
Ezek szerint... Amúgy ha valakit Burfict fog vissza, az kb olyan kategória, mintha Görögország adna valakinek kölcsön.Basszus tényleg. bár Gruden úgy is kivágatta volna a felvételeket.de amúgy faszom, ha nem fogja Burfict akkor megüti a GM-t? Mi a fasz van ennek az embernek a fejében?
És ha meg Burfict nem fogja le AB-t, akkor jöhetett volna a szó szerinti Hard Knocks.
iktriad
Amadeus
több mint 6 éve
" AB just unfollowed Carr and the Raiders on IG. I think he is gone "
több mint 6 éve
Basszus tényleg. bár Gruden úgy is kivágatta volna a felvételeket.de amúgy faszom, ha nem fogja Burfict akkor megüti a GM-t? Mi a fasz van ennek az embernek a fejében?
iktriad
több mint 6 éve
Basszus tényleg. bár Gruden úgy is kivágatta volna a felvételeket.twitter.com/AdamSchefter/status/1169653449677508609
több mint 6 éve
imádom ezt az egészet amúgyhogy is mondjam, még nagyobbat tudnék röhögni, ha nem nálunk történne.
shawnka
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Remelem bukja szepen a 30 misijet es vetminert sem viszi egyetlen elmebajos GM sem. Egy idiotaval kevesebb lesz leg a ligaban.
több mint 6 éve
Valaki Legyen szíves osszefoglalni mi is történik a Raiders-nél??Dióhéjban.
(Nem beszelni angol)
Mi van most AB-vel?Mi ez a levél ?
Most akkor Raiders kivágta vagy mi?
És hogy jön ide Burfict?
Rózsa Sándor (betyár)
Burfict fogta vissza, hogy nem menjen ölre Mayockkal.
Még nem, de hamarosan megtörténhet.
Megörült? Kirakta a web 2.0-ra Mayock neki szóló súlyosan megrovó levelét.