New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 3 éve
Itt azt írják, hogy azért nem kell az ő nyakába varrni mindent, meg lehet árnyalni a képet:Ennek örülök, hogy egy kompetens ember lett kinevezve, azzal kapcsolatban van egy kis félelmem, hogy mennyire lesz türelmes a játékosokkal, ha nem azt csinálják amit ő mond.Elég annyit mondani, hogy az Alabama szurkolók pezsgőt bontottak a hír hallatán 😀
Van vkinek valami infója, hogy az egyetemen ilyen téren hogyan teljesített? Hátha visszább vett a vérmérsékletéből.
Lúdas Solymi
OC-nak nem rossz amúgy, remélhetőleg nem kap akkora hatalmat OC-ként, hogy játékosok karrierjét tegye tönkre mint Houstonba HC korában (mint pl D'Onta Foreman, Strong vagy akár Coutee). Ha valaki bekerül nála a kutyaházba, az nem jön ki többé...
Merlin85
www.patspulpit.com/2023/1/24/23568965/meet-bill-obrien-patriots-new-offensive-coordinator
"While the offense has been outstanding the past couple years in terms of ranking, there has been a drop-off in production since 2020. O’Brien has coordinated the offense since then and thus tends to get an unfair share of the blame.”
As Josh pointed out, the situation O’Brien was hired into was not an easy one to begin with either.
“Bill inherited an offensive unit that had lost nearly all of its receiving production from the transcendent 2020 squad, plus three starters off of one of the better offensive lines college football has seen in the last decade,” he said. “There were some growing pains as a result, but it’s tough to argue with the 41 points per game we saw this season. Alabama fans are used to seeing the team at the top of the heap and can be notoriously hard to please.”
több mint 3 éve
A külsős nem azt jelenti feltétlenül, hogy szervezeten kívüli, hanem azt, hogy Belichicken kívüli a személy.Ezt már kitargyaltuk,edzőként az lett volna. OC szempontból az semmit sem számít hogy mi draftoltuk,bár egy percet nem jatszott nálunk ha jól emlékszem.A Kingsbury pletyka kapcsán írtam,hogy nagyon nehezen tudom elképzelni,hogy OC-nek kulsost idevegyen BB,így számomra egyértelmű volt hogy BoB a legnagyobb esélyes ,talán csak Caley jöhetett volna még számításba. Ahogy olvasom felmerült az Oregon edzőjének a neve a támadó falhoz. Én örülnék mindkettőjüknek,az úgyis a gyakorlatban dől el,hogy hogy válnak be,de legalább elméletileg értenek hozza,illetve BoB nyilván nem is új arc.Kliff minden, csak nem külsős.
Hátha helyére kerülnek a kirakosok…
kolok1972
Amadeus von Dollárbaloldal
kolok1972
Klemm az első draftolja, nem is tekint rá külsősként. De volt interjún volt játékosa is most, aki bár soha nem dolgozott nálunk, abszolút nem számít BB-nél külsősnek.
Nem véletlenül csak olyan emberek jöttek, akikhez köti valami. Így Kingsburry sem lett volna külsős, hiszen tudja mi meló, mit várnak el errefelé.
Ugyanúgy építkezünk mint eddig, csak másnak tűnik.
több mint 3 éve
Ezt már kitargyaltuk,edzőként az lett volna. OC szempontból az semmit sem számít hogy mi draftoltuk,bár egy percet nem jatszott nálunk ha jól emlékszem.A Kingsbury pletyka kapcsán írtam,hogy nagyon nehezen tudom elképzelni,hogy OC-nek kulsost idevegyen BB,így számomra egyértelmű volt hogy BoB a legnagyobb esélyes ,talán csak Caley jöhetett volna még számításba. Ahogy olvasom felmerült az Oregon edzőjének a neve a támadó falhoz. Én örülnék mindkettőjüknek,az úgyis a gyakorlatban dől el,hogy hogy válnak be,de legalább elméletileg értenek hozza,illetve BoB nyilván nem is új arc.Kliff minden, csak nem külsős.
kolok1972
Amadeus von Dollárbaloldal
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
A Kingsbury pletyka kapcsán írtam,hogy nagyon nehezen tudom elképzelni,hogy OC-nek kulsost idevegyen BB,így számomra egyértelmű volt hogy BoB a legnagyobb esélyes ,talán csak Caley jöhetett volna még számításba. Ahogy olvasom felmerült az Oregon edzőjének a neve a támadó falhoz. Én örülnék mindkettőjüknek,az úgyis a gyakorlatban dől el,hogy hogy válnak be,de legalább elméletileg értenek hozza,illetve BoB nyilván nem is új arc.Kliff minden, csak nem külsős.
kolok1972
több mint 3 éve
Itt a passzátszelet nem ő fújja azért …Ennek örülök, hogy egy kompetens ember lett kinevezve, azzal kapcsolatban van egy kis félelmem, hogy mennyire lesz türelmes a játékosokkal, ha nem azt csinálják amit ő mond.Elég annyit mondani, hogy az Alabama szurkolók pezsgőt bontottak a hír hallatán 😀
Van vkinek valami infója, hogy az egyetemen ilyen téren hogyan teljesített? Hátha visszább vett a vérmérsékletéből.
Lúdas Solymi
OC-nak nem rossz amúgy, remélhetőleg nem kap akkora hatalmat OC-ként, hogy játékosok karrierjét tegye tönkre mint Houstonba HC korában (mint pl D'Onta Foreman, Strong vagy akár Coutee). Ha valaki bekerül nála a kutyaházba, az nem jön ki többé...
Merlin85
több mint 3 éve
Ennek örülök, hogy egy kompetens ember lett kinevezve, azzal kapcsolatban van egy kis félelmem, hogy mennyire lesz türelmes a játékosokkal, ha nem azt csinálják amit ő mond.Elég annyit mondani, hogy az Alabama szurkolók pezsgőt bontottak a hír hallatán 😀
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
A Kingsbury pletyka kapcsán írtam,hogy nagyon nehezen tudom elképzelni,hogy OC-nek kulsost idevegyen BB,így számomra egyértelmű volt hogy BoB a legnagyobb esélyes ,talán csak Caley jöhetett volna még számításba. Ahogy olvasom felmerült az Oregon edzőjének a neve a támadó falhoz. Én örülnék mindkettőjüknek,az úgyis a gyakorlatban dől el,hogy hogy válnak be,de legalább elméletileg értenek hozza,illetve BoB nyilván nem is új arc.Hátha helyére kerülnek a kirakosok…
több mint 3 éve
Teljesen érthető döntés, de én egy friss arcnak jobban örültem volna.
Do your job
több mint 3 éve
Na ez az...Minden csapat verhető egy jó O, D és ST csapatrésszel....😊A példaként hozott csapatok közül mind a Bengals, mind a Bills idén is verhető lett volna egy kompetensebb O-val (és egy normális ST-vel). Szóval a jelenlegihez közelítő D, egy TOP 10-es O és egy nem hibázó ST esetén versenyképesek leszünk bárkivel szerintem.Azért kellett volna félelmetesnek lenni, mert a Pats fórum mindig azért drukkolt, hogy a PO-ban őket kapjuk.Miért kellett volna félelmetesnek lenni?Lehet, igazad van, csak én nem emlékszem arra a félelmetes Texans O-ra.Kiváncsi vagyok, hogyan sül el, mert most BOB olyan szintű megváltóként érkezik, mint Jézus Krisztus. Amikor elment tőlünk, nem emlékszem az óriás könnycseppekért, a Houstonban nagyon nem volt meggyőző. Remélem a nosztalgia érzéseknél többet hoz magával.Miért nem volt meggyőző Houstonban?
vpi
Ne keverjük össze a GM melót a HC melót meg a támadószekciót..
GM-nek szar volt, HC minőségben már korántsem volt rossz, sőt, Támadójátékot tekintve meg ott rendben voltak.
topin
De most egy oldalon állunk nyugi! 😀
vpi
Top10 körüli O volt az utolsó 3 évükben. Az nekünk is bőven elég, látva hogy milyen támadósorok akadnak még a ligában.
topin
Most egy Mahomes - Chiefs és egy Bengals -Burrow valamint egy Blls - Allen lesz az ellenfél, ha esetleg rendbe jönnének a dolgok és kinyílna a "SB ablak".
vpi
FunHun
csi77
Sajna pont ilyenünk nem volt idén szinte egyetlen meccsen sem egyszerre
több mint 3 éve
Minden csapat verhető egy jó O, D és ST csapatrésszel....😊A példaként hozott csapatok közül mind a Bengals, mind a Bills idén is verhető lett volna egy kompetensebb O-val (és egy normális ST-vel). Szóval a jelenlegihez közelítő D, egy TOP 10-es O és egy nem hibázó ST esetén versenyképesek leszünk bárkivel szerintem.Azért kellett volna félelmetesnek lenni, mert a Pats fórum mindig azért drukkolt, hogy a PO-ban őket kapjuk.Miért kellett volna félelmetesnek lenni?Lehet, igazad van, csak én nem emlékszem arra a félelmetes Texans O-ra.Kiváncsi vagyok, hogyan sül el, mert most BOB olyan szintű megváltóként érkezik, mint Jézus Krisztus. Amikor elment tőlünk, nem emlékszem az óriás könnycseppekért, a Houstonban nagyon nem volt meggyőző. Remélem a nosztalgia érzéseknél többet hoz magával.Miért nem volt meggyőző Houstonban?
vpi
GM-nek szar volt, HC minőségben már korántsem volt rossz, sőt, Támadójátékot tekintve meg ott rendben voltak.
topin
vpi
Top10 körüli O volt az utolsó 3 évükben. Az nekünk is bőven elég, látva hogy milyen támadósorok akadnak még a ligában.
topin
Most egy Mahomes - Chiefs és egy Bengals -Burrow valamint egy Blls - Allen lesz az ellenfél, ha esetleg rendbe jönnének a dolgok és kinyílna a "SB ablak".
vpi
FunHun
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
A példaként hozott csapatok közül mind a Bengals, mind a Bills idén is verhető lett volna egy kompetensebb O-val (és egy normális ST-vel). Szóval a jelenlegihez közelítő D, egy TOP 10-es O és egy nem hibázó ST esetén versenyképesek leszünk bárkivel szerintem.Azért kellett volna félelmetesnek lenni, mert a Pats fórum mindig azért drukkolt, hogy a PO-ban őket kapjuk.Miért kellett volna félelmetesnek lenni?Lehet, igazad van, csak én nem emlékszem arra a félelmetes Texans O-ra.Kiváncsi vagyok, hogyan sül el, mert most BOB olyan szintű megváltóként érkezik, mint Jézus Krisztus. Amikor elment tőlünk, nem emlékszem az óriás könnycseppekért, a Houstonban nagyon nem volt meggyőző. Remélem a nosztalgia érzéseknél többet hoz magával.Miért nem volt meggyőző Houstonban?
vpi
topin
vpi
topin
vpi
több mint 3 éve
Azért kellett volna félelmetesnek lenni, mert a Pats fórum mindig azért drukkolt, hogy a PO-ban őket kapjuk.Nem nagyon látom az összefüggéseidet.
vpi
Lapozzunk..
több mint 3 éve
Azért kellett volna félelmetesnek lenni, mert a Pats fórum mindig azért drukkolt, hogy a PO-ban őket kapjuk.Miért kellett volna félelmetesnek lenni?Lehet, igazad van, csak én nem emlékszem arra a félelmetes Texans O-ra.Kiváncsi vagyok, hogyan sül el, mert most BOB olyan szintű megváltóként érkezik, mint Jézus Krisztus. Amikor elment tőlünk, nem emlékszem az óriás könnycseppekért, a Houstonban nagyon nem volt meggyőző. Remélem a nosztalgia érzéseknél többet hoz magával.Miért nem volt meggyőző Houstonban?
vpi
topin
vpi
topin
több mint 3 éve
Miért kellett volna félelmetesnek lenni?Lehet, igazad van, csak én nem emlékszem arra a félelmetes Texans O-ra.Kiváncsi vagyok, hogyan sül el, mert most BOB olyan szintű megváltóként érkezik, mint Jézus Krisztus. Amikor elment tőlünk, nem emlékszem az óriás könnycseppekért, a Houstonban nagyon nem volt meggyőző. Remélem a nosztalgia érzéseknél többet hoz magával.Miért nem volt meggyőző Houstonban?
vpi
topin
vpi
több mint 3 éve
Lehet, igazad van, csak én nem emlékszem arra a félelmetes Texans O-ra.Kiváncsi vagyok, hogyan sül el, mert most BOB olyan szintű megváltóként érkezik, mint Jézus Krisztus. Amikor elment tőlünk, nem emlékszem az óriás könnycseppekért, a Houstonban nagyon nem volt meggyőző. Remélem a nosztalgia érzéseknél többet hoz magával.Miért nem volt meggyőző Houstonban?
vpi
topin
több mint 3 éve
Kiváncsi vagyok, hogyan sül el, mert most BOB olyan szintű megváltóként érkezik, mint Jézus Krisztus. Amikor elment tőlünk, nem emlékszem az óriás könnycseppekért, a Houstonban nagyon nem volt meggyőző. Remélem a nosztalgia érzéseknél többet hoz magával.Miért nem volt meggyőző Houstonban?
vpi
több mint 3 éve
Kiváncsi vagyok, hogyan sül el, mert most BOB olyan szintű megváltóként érkezik, mint Jézus Krisztus. Amikor elment tőlünk, nem emlékszem az óriás könnycseppekért, a Houstonban nagyon nem volt meggyőző. Remélem a nosztalgia érzéseknél többet hoz magával.
több mint 3 éve
Ennek örülök, hogy egy kompetens ember lett kinevezve, azzal kapcsolatban van egy kis félelmem, hogy mennyire lesz türelmes a játékosokkal, ha nem azt csinálják amit ő mond.Van vkinek valami infója, hogy az egyetemen ilyen téren hogyan teljesített? Hátha visszább vett a vérmérsékletéből.
több mint 3 éve
Csak ne akarjon majd GM is lenni ès maradjon az edzősködèsnèl, annak nem olyan rossz 😊
több mint 3 éve
Alabama OC/QB coach Bill O’Brien has returned to New England and is being named the Patriots offensive coordinator, sources tell @ClowESPN and me. O’Brien was a Patriots’ assistant coach from 2007-2011, and now returns to coach Mac Jones, whom he briefly worked with at Alabama.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Tél van, BOBozunk 😉
több mint 3 éve
másik topicból, Gabesz92 linkelte az ideiremég ez volt odaírva: Július 19.-én 10-kor indul a normál jegyvásárlás elméletileg a müncheni meccsre, a VIP jegyeket június 14.-én kezdik árusítani és 449€ lesz az áruk.
több mint 3 éve
Igen, arra emlékszem. Az már jó rég volt és azon voltam.Ha jól emlékszem amikor Londonban játszott a csapat akkor olyan 25000-30000 körül indult a legolcsóbb jegy......jön a pats Münchenbe!Kb mikor lehet számítani a jegy eladásokra? Nem követtem az európai meccsek jegyárait. Milyen tarifák vannak?
kérdés milyen lesz a csapat 😊
NB2
polonic
ThundersNFL a Jobbágy
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one