New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Wise ismét a caapatnál
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Lehet Jonnu után Samuel is inkább ide írt alá a Jags helyett.Ha nem fizetjük durván túl, ezt nagyon tudnám szeretni.
— Dilla (@E_Dilla) March 15, 2021
iktriad
Do your job
több mint 5 éve
5 év 80MMahomes örül,de rendesen mehet a matek a könyvelői szekcióban...thuney goes KC 5 évreEz sajnos várható volt
briareos
kolok1972
ThundersNFL
Ezzel a KC csak gyengül. 16M/év egy guardnak. Nincs LT és RT.
több mint 5 éve
Lehet Jonnu után Samuel is inkább ide írt alá a Jags helyett. — Dilla (@E_Dilla) March 15, 2021
több mint 5 éve
nem véletlen a klasszikus mennyi 2+2 viccnél a könyvelős mennyi legyen részPont az járt a fejemben, hogy az NFL cap space pont annyira csak egy bohóckodás mint egy cég könyvelése. Kötnek néhány fiktív szerződést - mint Hill 140 milliója - és hip-hop, máris eltűnt a negatív egyenleg. A NBA luxusadós rendszere legalább becsületesebb.Mahomes örül,de rendesen mehet a matek a könyvelői szekcióban...thuney goes KC 5 évreEz sajnos várható volt
briareos
kolok1972
ThundersNFL
Ez pont olyan, mint amikor bármelyik cégünk mérlegében valami nem tetszik, akkor jelzem a könyvelőnek a tervezet alapján a problémát és hamarosan másfajta tervezet érkezik.
Burkus
több mint 5 éve
Pont az járt a fejemben, hogy az NFL cap space pont annyira csak egy bohóckodás mint egy cég könyvelése. Kötnek néhány fiktív szerződést - mint Hill 140 milliója - és hip-hop, máris eltűnt a negatív egyenleg. A NBA luxusadós rendszere legalább becsületesebb.Mahomes örül,de rendesen mehet a matek a könyvelői szekcióban...thuney goes KC 5 évreEz sajnos várható volt
briareos
kolok1972
ThundersNFL
Ez pont olyan, mint amikor bármelyik cégünk mérlegében valami nem tetszik, akkor jelzem a könyvelőnek a tervezet alapján a problémát és hamarosan másfajta tervezet érkezik.
több mint 5 éve
Mahomes örül,de rendesen mehet a matek a könyvelői szekcióban...thuney goes KC 5 évreEz sajnos várható volt
briareos
kolok1972
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
De a szokásos Mantra ha mi csinálnánk 4 meccs Bradynek 😂😂😂😂Rengeteg átstruktúrálás.De pont a Kansas? Hogy fért be nekik?thuney goes KC 5 évreEz sajnos várható volt
briareos
kolok1972
Burkus
tenorx
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Rengeteg átstruktúrálás.De pont a Kansas? Hogy fért be nekik?thuney goes KC 5 évreEz sajnos várható volt
briareos
kolok1972
Burkus
több mint 5 éve
De pont a Kansas? Hogy fért be nekik?thuney goes KC 5 évreEz sajnos várható volt
briareos
kolok1972
több mint 5 éve
Igen. Például 2019-ben nagyon sok nyomása úgy született hogy ő volt az extra blitz, és úgy ért oda a Qb-hoz hogy valójában nem is vert meg senkit.egy erős front7ből érkezve kérdéses h a teljesitménye mennyire volt a környezet eredménye.Én nagyon fázom Judontol, de holnapra majd jobb lesz a kedvem, egyelőre Jonnu is masszív tulfizetes nekem, de ezen is. Ha jön egy első körös irányító, akkor nem lesz egy szavam semMiért fázol Judontól?
Wyatt
kolok1972
briareos
több mint 5 éve
thuney goes KC 5 évreEz sajnos várható volt
briareos
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
egy erős front7ből érkezve kérdéses h a teljesitménye mennyire volt a környezet eredménye.Én nagyon fázom Judontol, de holnapra majd jobb lesz a kedvem, egyelőre Jonnu is masszív tulfizetes nekem, de ezen is. Ha jön egy első körös irányító, akkor nem lesz egy szavam semMiért fázol Judontól?
Wyatt
kolok1972
több mint 5 éve
Judonnal úgy vagyok, ahogy Wyatt.Jujuval is mondjuk.
Do your job
több mint 5 éve
Én nagyon fázom Judontol, de holnapra majd jobb lesz a kedvem, egyelőre Jonnu is masszív tulfizetes nekem, de ezen is. Ha jön egy első körös irányító, akkor nem lesz egy szavam semMiért fázol Judontól?
Wyatt
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Jöhet nekem mellé egy corvette, egye feneegy JuJu feat BB tiktoktól felrobbana a zinternetMac jöhet, Juju is, és hajraÉn nagyon fázom Judontol, de holnapra majd jobb lesz a kedvem, egyelőre Jonnu is masszív tulfizetes nekem, de ezen is. Ha jön egy első körös irányító, akkor nem lesz egy szavam semennyi Ju Meg Jo mellett csak justin fields vagy mac jones lehet
Wyatt
briareos
Wyatt
briareos

több mint 5 éve
egy JuJu feat BB tiktoktól felrobbana a zinternetMac jöhet, Juju is, és hajraÉn nagyon fázom Judontol, de holnapra majd jobb lesz a kedvem, egyelőre Jonnu is masszív tulfizetes nekem, de ezen is. Ha jön egy első körös irányító, akkor nem lesz egy szavam semennyi Ju Meg Jo mellett csak justin fields vagy mac jones lehet
Wyatt
briareos
Wyatt
több mint 5 éve
Mac jöhet, Juju is, és hajraÉn nagyon fázom Judontol, de holnapra majd jobb lesz a kedvem, egyelőre Jonnu is masszív tulfizetes nekem, de ezen is. Ha jön egy első körös irányító, akkor nem lesz egy szavam semennyi Ju Meg Jo mellett csak justin fields vagy mac jones lehet
Wyatt
briareos

több mint 5 éve
Vagy jön még JuJu is ide...Én nagyon fázom Judontol, de holnapra majd jobb lesz a kedvem, egyelőre Jonnu is masszív tulfizetes nekem, de ezen is. Ha jön egy első körös irányító, akkor nem lesz egy szavam semennyi Ju Meg Jo mellett csak justin fields vagy mac jones lehet
Wyatt
briareos
több mint 5 éve
Én nagyon fázom Judontol, de holnapra majd jobb lesz a kedvem, egyelőre Jonnu is masszív tulfizetes nekem, de ezen is. Ha jön egy első körös irányító, akkor nem lesz egy szavam semennyi Ju Meg Jo mellett csak justin fields vagy mac jones lehet
Wyatt
több mint 5 éve
Én nagyon fázom Judontol, de holnapra majd jobb lesz a kedvem, egyelőre Jonnu is masszív tulfizetes nekem, de ezen is. Ha jön egy első körös irányító, akkor nem lesz egy szavam sem

több mint 5 éve
More for the Patriots: Former Eagles DB Jalen Mills to the Patriots on a 4-year, $24 million deal including $9M guaranteed,Gondolom akkor mostantól kék haja lesz! 😁
@DrewJRosenhaus
tells ESPN.
Beki
Le kellene csillapìtani azt a kutyust, nagyon bepörgött
ParadSEC
több mint 5 éve
Ha nem hoztok kubet elso korben a draftrol, odaadjuk Wentzet.Márpedig QB jön. Ha nem az első, akkor a második körben. Ha nem, akkor behintjük sóval IndianapolistEngem nagyon meglepne a Patstol a kube pick. Elobb mondanek ra elkapot, es hogy Cammel mennek neki ennek az idenynek is.persze adom.azért érdekes offseason ez, ugye itt sokszor előjött h faszé nem vesz bb senkit, erre most úgy szórja a pénzt mint segédmunkás fizunapon és ez eddig nem a szokásos patriot way. Kiváncsi vagyok bejön eEgyrészt eddig nem volt akora szükség rá mert TB12 itt volt elmaszkolni/ellensúlyozni a hiányosságokat másrészt halkan jegyzem meg hogy még mindig nincsen QB1 a csapatban az ennek megfelelő mínusz 20-25 milla/év fizuval...
briareos
Így azért könnyebb költeni ha van miből...
Castleai01
eléggé arra mutat a trend h első körben QB jön.
briareos
Stez
Wyatt