New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 934 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Íme a magyarázat miért ilyen aktív a Pats az FA piacon. Ő intézi ma az ügyeket.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Így mondjuk mindegy, hogy sok volt a cap...

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 934 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hm.
több mint 5 éve
A Jaguars Twitter Adam Schefterének infója szerint nagy a versenyfutás köztetek és köztünk Curtis Samuelért és Jonnu Smithért.

iktriad
Akkor Dillának most is igaza volt. Pech. Szerintem remek igazolás. Már csak kúbé kéne, aki eltalálja.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Former Dolphins’ NT Davon Godchaux agrees with the Patriots on a 2-year deal worth up to $16 million that includes $9 million fully guaranteed, his agent @DrewJRosenhaus tells ESPN.
több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
Nagyon aktìv az öreg. Kìváncsi vagyok mit fog csinálni ha kinyit a piac😁
ParadSEC
Lesünk majd mint Rozi a Moziban 😂😂😂
ThundersNFL
Na ugye nesze neked TE😁

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 828 — Whoops, looks like something went wrong.
wow

több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 128 — Axel Foley
A két TE draft után ez érdekes.

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
A Jaguars Twitter Adam Schefterének infója szerint nagy a versenyfutás köztetek és köztünk Curtis Samuelért és Jonnu Smithért.
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 708 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ParadSEC
Lesünk majd mint Rozi a Moziban 😂😂😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
topin New England Patriots 2 281
Na most akkor az a kerdes, hogy Andrews mennyit kap es h ez jelentheti-e azt, h Thuneyval esetleg hosszabbitunk-e.
Lehet megint az a forgatokonyv h nezzen szet a piacon h melyik csapatoktol milyen ajanlatokat kap, aztan tesz o is egy ajanlatot a Patsnek.

Az biztos h erdekes holtszezonnak nezunk elebe. Vajon h fog kinezni a OL es Van Noynak van-e kedve visszajoni...mar ha hivjuk.
Solymi
Van Noy inkább nem jön, Thuney kb fix hogy megy. Onwenunak is kell a snap, főleg amíg olcsó és Trent Brown sem a padra jött vélhetően.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 006
Na most akkor az a kerdes, hogy Andrews mennyit kap es h ez jelentheti-e azt, h Thuneyval esetleg hosszabbitunk-e.
Lehet megint az a forgatokonyv h nezzen szet a piacon h melyik csapatoktol milyen ajanlatokat kap, aztan tesz o is egy ajanlatot a Patsnek.

Az biztos h erdekes holtszezonnak nezunk elebe. Vajon h fog kinezni a OL es Van Noynak van-e kedve visszajoni...mar ha hivjuk.
több mint 5 éve
Cannon --> Houston
A 4., 5. és 6 körös pickeket cseréli a két a csapat egymás között
Boston
Sztem ez nem rossz trade,figyelembe véve a megspórolt fizut is.
kolok1972
Ez jó trade. Mindkét félnek
zinedine5
Miért jó nekünk?
Burkus
Mert sporolt 7misit és 4-5-6 körben elöbbréb kerültünk a drafton😁✌️

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Cannon --> Houston
Boston
kolok1972
zinedine5
Miért jó nekünk?
Burkus
Mert cutoltuk volna kb..
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Cannon --> Houston
Boston
kolok1972
zinedine5
Miért jó nekünk?

Szerkesztette: Burkus
több mint 5 éve

több mint 5 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 455 — Ajmo Vatreni
Cannon --> Houston
Boston
kolok1972
több mint 5 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Valamilyen szinten várható volt, sok sikert kívánok neki a jövőben, ő amit tudott azt megtette a csapatért köszönet érte...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 5 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Cannon --> Houston
Boston

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Cannon --> Houston

Do your job
több mint 5 éve
5 millioert hoztunk egy jatekost, aki hatekony lesz a rovid yardos szitukban, foleg a goal line kornyeken.

Ha meg 14 millioba kerulne, annak orulhetnenk a legjobban.
topin
Ja pont a goal line környéke nem ment neki csak az elején... Ennyiért inkább Thuneyval kellet volna foglalkozni nem pedig elengedni. Aztán jöhet valami Qb nak kinéző ember nem pedig ez a bazári dìszmajom... Pfúú de nem kedvelem Newtont
ParadSEC
Thuney 3,5-5millioert? Az szep gondolat..

En kivanom hogy 14 millioba keruljon nekunk Cam. Akkor ugye SB-t nyertunk...Thuney, ide vagy oda 😉
topin
Nyilván nem elég 3.5 m Thuneyra de ez az összeg mehetett volna a fizujába😁

több mint 5 éve
5 millioert hoztunk egy jatekost, aki hatekony lesz a rovid yardos szitukban, foleg a goal line kornyeken.

topin
Ja pont a goal line környéke nem ment neki csak az elején... Ennyiért inkább Thuneyval kellet volna foglalkozni nem pedig elengedni. Aztán jöhet valami Qb nak kinéző ember nem pedig ez a bazári dìszmajom... Pfúú de nem kedvelem Newtont
ParadSEC
Thuney 3,5-5millioert? Az szep gondolat..

En kivanom hogy 14 millioba keruljon nekunk Cam. Akkor ugye SB-t nyertunk...Thuney, ide vagy oda 😉
több mint 5 éve
bogjosi New England Patriots 2 052
Nem tudom min kell problémázni, 5m-t erőteljes túlzással élve most, ST játékosoknak osztogatta Bill kb, a liga meg 2.-3. QB-knak. Amenyiben meg lehozza a 14m-t, szerintem mindenki boldog lesz... 🤷‍♂️

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve

topin