New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Íme a magyarázat miért ilyen aktív a Pats az FA piacon. Ő intézi ma az ügyeket. több mint 5 éve
Hm.2020 Draft #Patriots spend 2 3rd Rd Picks on Tight Ends. Devin Asiasi (91st) & Dalton Keene (101st)
— Chad Forbes (@NFLDraftBites) March 15, 2021
Played combined 353 snaps in 2020.
Developing Tight Ends is an arduous task.
Now, Patriots get Jonnu Smith at 26 Yrs Old for $12.5M per yr & $31.25M Guaranteed.
több mint 5 éve
A Jaguars Twitter Adam Schefterének infója szerint nagy a versenyfutás köztetek és köztünk Curtis Samuelért és Jonnu Smithért.Akkor Dillának most is igaza volt. Pech. Szerintem remek igazolás. Már csak kúbé kéne, aki eltalálja.
Patriots and Jags both in on Curtis Samuel and Jonnu Smith. Wouldn’t be surprised if one ended up in each place.
— Dilla (@E_Dilla) March 15, 2021
iktriad
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Former Dolphins’ NT Davon Godchaux agrees with the Patriots on a 2-year deal worth up to $16 million that includes $9 million fully guaranteed, his agent @DrewJRosenhaus tells ESPN.
több mint 5 éve
Na ugye nesze neked TE😁Nagyon aktìv az öreg. Kìváncsi vagyok mit fog csinálni ha kinyit a piac😁Lesünk majd mint Rozi a Moziban 😂😂😂
ParadSEC
ThundersNFL
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Former Titans’ TE Jonnu Smith reached agreement with the Patriots on a 4–year, $50 million deals that includes $31.25 million fully guaranteed, @DrewJRosenhaus told ESPN.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 15, 2021
több mint 5 éve
A Jaguars Twitter Adam Schefterének infója szerint nagy a versenyfutás köztetek és köztünk Curtis Samuelért és Jonnu Smithért. Patriots and Jags both in on Curtis Samuel and Jonnu Smith. Wouldn’t be surprised if one ended up in each place.
— Dilla (@E_Dilla) March 15, 2021
több mint 5 éve
Nagyon aktìv az öreg. Kìváncsi vagyok mit fog csinálni ha kinyit a piac😁Lesünk majd mint Rozi a Moziban 😂😂😂
ParadSEC
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Na most akkor az a kerdes, hogy Andrews mennyit kap es h ez jelentheti-e azt, h Thuneyval esetleg hosszabbitunk-e.Van Noy inkább nem jön, Thuney kb fix hogy megy. Onwenunak is kell a snap, főleg amíg olcsó és Trent Brown sem a padra jött vélhetően.
Lehet megint az a forgatokonyv h nezzen szet a piacon h melyik csapatoktol milyen ajanlatokat kap, aztan tesz o is egy ajanlatot a Patsnek.
Az biztos h erdekes holtszezonnak nezunk elebe. Vajon h fog kinezni a OL es Van Noynak van-e kedve visszajoni...mar ha hivjuk.
Solymi
több mint 5 éve
Na most akkor az a kerdes, hogy Andrews mennyit kap es h ez jelentheti-e azt, h Thuneyval esetleg hosszabbitunk-e.Lehet megint az a forgatokonyv h nezzen szet a piacon h melyik csapatoktol milyen ajanlatokat kap, aztan tesz o is egy ajanlatot a Patsnek.
Az biztos h erdekes holtszezonnak nezunk elebe. Vajon h fog kinezni a OL es Van Noynak van-e kedve visszajoni...mar ha hivjuk.
több mint 5 éve
Mert sporolt 7misit és 4-5-6 körben elöbbréb kerültünk a drafton😁✌️Miért jó nekünk?Ez jó trade. Mindkét félnekCannon --> HoustonSztem ez nem rossz trade,figyelembe véve a megspórolt fizut is.
A 4., 5. és 6 körös pickeket cseréli a két a csapat egymás között
Boston
kolok1972
zinedine5
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Mert cutoltuk volna kb..Miért jó nekünk?Ez jó trade. Mindkét félnekCannon --> HoustonSztem ez nem rossz trade,figyelembe véve a megspórolt fizut is.
Boston
kolok1972
zinedine5
Burkus
több mint 5 éve
Miért jó nekünk?Ez jó trade. Mindkét félnekCannon --> HoustonSztem ez nem rossz trade,figyelembe véve a megspórolt fizut is.
Boston
kolok1972
zinedine5
Szerkesztette: Burkus
több mint 5 éve
Nagyon aktìv az öreg. Kìváncsi vagyok mit fog csinálni ha kinyit a piac😁
több mint 5 éve
Ez jó trade. Mindkét félnekCannon --> HoustonSztem ez nem rossz trade,figyelembe véve a megspórolt fizut is.
Boston
kolok1972
több mint 5 éve
Valamilyen szinten várható volt, sok sikert kívánok neki a jövőben, ő amit tudott azt megtette a csapatért köszönet érte...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 5 éve
Cannon --> HoustonSztem ez nem rossz trade,figyelembe véve a megspórolt fizut is.
Boston
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Cannon --> HoustonA 4., 5. és 6 körös pickeket cseréli a két a csapat egymás között
Do your job
több mint 5 éve
Nyilván nem elég 3.5 m Thuneyra de ez az összeg mehetett volna a fizujába😁Thuney 3,5-5millioert? Az szep gondolat..5 millioert hoztunk egy jatekost, aki hatekony lesz a rovid yardos szitukban, foleg a goal line kornyeken.Ja pont a goal line környéke nem ment neki csak az elején... Ennyiért inkább Thuneyval kellet volna foglalkozni nem pedig elengedni. Aztán jöhet valami Qb nak kinéző ember nem pedig ez a bazári dìszmajom... Pfúú de nem kedvelem Newtont
Ha meg 14 millioba kerulne, annak orulhetnenk a legjobban.
topin
ParadSEC
En kivanom hogy 14 millioba keruljon nekunk Cam. Akkor ugye SB-t nyertunk...Thuney, ide vagy oda 😉
topin
több mint 5 éve
Thuney 3,5-5millioert? Az szep gondolat..5 millioert hoztunk egy jatekost, aki hatekony lesz a rovid yardos szitukban, foleg a goal line kornyeken.Ja pont a goal line környéke nem ment neki csak az elején... Ennyiért inkább Thuneyval kellet volna foglalkozni nem pedig elengedni. Aztán jöhet valami Qb nak kinéző ember nem pedig ez a bazári dìszmajom... Pfúú de nem kedvelem Newtont
topin
ParadSEC
En kivanom hogy 14 millioba keruljon nekunk Cam. Akkor ugye SB-t nyertunk...Thuney, ide vagy oda 😉
több mint 5 éve
Nem tudom min kell problémázni, 5m-t erőteljes túlzással élve most, ST játékosoknak osztogatta Bill kb, a liga meg 2.-3. QB-knak. Amenyiben meg lehozza a 14m-t, szerintem mindenki boldog lesz... 🤷♂️
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
5 millioert hoztunk egy jatekost, aki hatekony lesz a rovid yardos szitukban, foleg a goal line kornyeken.Ja pont a goal line környéke nem ment neki csak az elején... Ennyiért inkább Thuneyval kellet volna foglalkozni nem pedig elengedni. Aztán jöhet valami Qb nak kinéző ember nem pedig ez a bazári dìszmajom... Pfúú de nem kedvelem Newtont
topin