New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Michel-től nyilván többet vártunk, de ő a 2018-as playoff-ben már megkereste a szememben az értékét 😊Lehet karogni 😉 (nem a ravens szurkoloknak szol)Igen. Ettől sokkal jobb lett Harry. És Michel sem tűnik elfecsérelt Picknek.
topin
Egyébként szépen bedaráltuk őket. Kellet hozzá ez a szar idő is, de ez nem von le semmit az értékéből.
És Meyers megint nagyot játszott.
zinedine5
több mint 5 éve
Lehet karogni 😉 (nem a ravens szurkoloknak szol)Igen. Ettől sokkal jobb lett Harry. És Michel sem tűnik elfecsérelt Picknek.
topin
Egyébként szépen bedaráltuk őket. Kellet hozzá ez a szar idő is, de ez nem von le semmit az értékéből.
És Meyers megint nagyot játszott.
több mint 5 éve
A Bills így, meg a Bills úgy... Közben meg senki sem számol a spanyol inkvi... akarom mondani, a Miamival. Akik szép csendben a surranópályán... És persze lesz majd még egy meccs Miamiban is, amelyen hagyományosan elzakózunk.Itt még a Delphoi-Donona vegyes jósdaválogatott sem tudná megmondani, hogy mi lesz a végén.
Szerkesztette: ötös műhold
több mint 5 éve
Nagy dicseret a csapatnak. Feltem, hogy a run d szet lesz kapva, de jol alltak a sarat.
több mint 5 éve
Bár ha tovább bénázik a Bills bármi megtörténhetazért a Bills elleni zakó nagyon fáj
ParadSEC
ha azt a meccset behúztuk volna talán, de így azért nagyon messze vannak tőlünk
meg a csoportgyőzelmünkhöz az is kell, hgoy a Bills kikapjon az olyan meccseken mint a SEA, azt se gondoltam volna, hogy behúzzák
Ma egész pofásak voltunk, jó azért tényleg köszi az időjárásnak! Így is voltak a védekezésben elég bosszantó hibák, de szerencsére már kevesebb.
több mint 5 éve
Kijavítottuk a Denver elleni zakót már csak a 49ers ellenit kéne és irány a PO!!!

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Bár ha tovább bénázik a Bills bármi megtörténhet
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Akkor most mi van?Na eddig az van épül a csapat de se jó draft pick nem lesz belőle se rájátszás... Na de lesz egy nagyon erős csapatunk amire lehet építeni
ThundersNFL
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Akkor most mi van?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Lehet karogni 😉 (nem a ravens szurkoloknak szol)tenor.com/uIOG.gif
topin
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Lehet karogni 😉 (nem a ravens szurkoloknak szol)Kár-kár kár hogy nem néztem élőben. 😀 Fene se gondolta volna ezt a győzelmet
topin
több mint 5 éve
Lehet karogni 😉 (nem a ravens szurkoloknak szol)
több mint 5 éve
Gratula a CSAPAT-nak! 👍Jo kis meccs volt.
Rizsfoldon a monszunban. 😒
Jo csapatotok van am hetalvok! 😉
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Én csak annyit fűznék mindehhez hozzá, hogyTüzes villám vagy! 🤣
KINT VAGYUNK AZ EB-N BAZDMEEEEG
Wyatt
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
Én csak annyit fűznék mindehhez hozzá, hogy KINT VAGYUNK AZ EB-N BAZDMEEEEG

több mint 5 éve
Cam Newton a 38. legtöbb Td-t passzoló QB idén. Nice job Josh.
több mint 5 éve
Ha valaki szeretne jót múlatni, akkor hallgassa meg a meccsünket Höri interpretálásában 😀Gondolat olvasó vagy,pont most akartam felhívni a figyelmet Höriére,szakadtam.
youtu.be/LuN9gj4QYxI?t=2383
bónusznak még itt van ez is, besírsz 😀
Here's Gil Santos' Super Bowl 36 call over Nick Folk's game-winner last night, because it feels appropriate after snapping a 4-game losing streak. @FitzyGFY @jerrythornton1 pic.twitter.com/1ZnOdpVI21
— Chris Gionta (@Chris_Gionta) November 10, 2020
ZERO_L
több mint 5 éve
Ha valaki szeretne jót múlatni, akkor hallgassa meg a meccsünket Höri interpretálásában 😀 youtu.be/LuN9gj4QYxI?t=2383
bónusznak még itt van ez is, besírsz 😀
Here's Gil Santos' Super Bowl 36 call over Nick Folk's game-winner last night, because it feels appropriate after snapping a 4-game losing streak. @FitzyGFY @jerrythornton1 pic.twitter.com/1ZnOdpVI21
— Chris Gionta (@Chris_Gionta) November 10, 2020

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
De most tényleg nem értem, mert a kiinduló vita nem itt kezdődött, de itt fejeztétek be.Semmi lényeges... Cicaharc! ...Szurkolói attitűdök tök értelmetlen vitája.De most igazából miről is megy köztetek a vita?Így van,az értő olvasás kizárólag a Te sajátod.... Na látod,ez volt az irónia! 😉Szerintem keptelen vagy ertoen olvasni, csak bele tudj kapaszkodni valamibe. Az ironiat tavolrol se ismered fel, meg kozelrol se.Bezzeg egy 2 meccses NFL teljesítménnyel rendelkező rookieról aztán baromi megalapozottan lehet véleményt formálni. Demagógia level 100...Mondjuk ez a PFF rangsor a szezon eddigi mutatoja, amiben nem igazan jatszott egyutt ez a negyes. Kerdes hogy all majd ugyanitt ez a Jets WR sor az utolso 8 meccs osszeveteseben. Valoszinuleg nem ligautolso lesz. De nyilvan a PFF is szubjektiv, vannak akiket nagyon szeretnek barmit csinal, van akit kevesbe ugyanazert. 😉Ezt soha nem vitattam,de az hogy bőven a liga első fele,az nálam a top 10 környéke,az meg azért nekem nagyon erős túlzás.De ez teljesen szubjektív.A pff idény előtti rangsorában a 17. helyen a Seahawks volt (Lockett, Metalf, Greg Olsen). A 20. a Texans (Cooks, Cobb, Fuller, Kenny Stills), 23. a Titans (A.J. Brown, Corey Davis, Humphries).
kolok1972
Hááát .... talán a Titans elé beférne a Jets sor ... ha Brown éppen sérült, és Crowder éppen nem. 😀
peterk2005
De az elso 20-ba azert csak beevickelnek ideny vegere. Mondjuk onmagaban a playcall se mindegy, meg a QB se. De ilyen reszleteken ne akadjunk fent. Mike Evans is nyilvan egy kutyauto mert iden nem jok a szamok 😉
topin
kolok1972
De ha neked igy teljes a vilag..
topin
kolok1972
Solymi
kolok1972
Azért jó lenne látni a véleményeket, hogy ki mit gondol BB-ék tavaly év végi, szezon előtti és közbeni tevékenységéről. Persze nem végletekben kifejezve, hogy minden gáz vagy minden szuper.
Nem mondom, hogy bennem nincsenek kérdések azzal kapcsolatban, hogy mégis kitől mit vártunk, de ha időrendbe tesszük a dolgokat, akkor azért szépen kijönnek a folyamatok.
Másrészt meg (igaz, ez a legkönnyebb megoldás) nem látjuk, hogy mi mehetett a háttérben, tehát azt se tudjuk, hogy mentek-e az egyezkedések más játékosokkal vagy sem.
Ugye a Cam Newton szerződés is meglepetés volt, mégha lehetett azt mondani, hogy benne volt a pakliban, mint egy tipp.
több mint 5 éve
Semmi lényeges... Cicaharc! ...Szurkolói attitűdök tök értelmetlen vitája.De most igazából miről is megy köztetek a vita?Így van,az értő olvasás kizárólag a Te sajátod.... Na látod,ez volt az irónia! 😉Szerintem keptelen vagy ertoen olvasni, csak bele tudj kapaszkodni valamibe. Az ironiat tavolrol se ismered fel, meg kozelrol se.Bezzeg egy 2 meccses NFL teljesítménnyel rendelkező rookieról aztán baromi megalapozottan lehet véleményt formálni. Demagógia level 100...Mondjuk ez a PFF rangsor a szezon eddigi mutatoja, amiben nem igazan jatszott egyutt ez a negyes. Kerdes hogy all majd ugyanitt ez a Jets WR sor az utolso 8 meccs osszeveteseben. Valoszinuleg nem ligautolso lesz. De nyilvan a PFF is szubjektiv, vannak akiket nagyon szeretnek barmit csinal, van akit kevesbe ugyanazert. 😉Ezt soha nem vitattam,de az hogy bőven a liga első fele,az nálam a top 10 környéke,az meg azért nekem nagyon erős túlzás.De ez teljesen szubjektív.A pff idény előtti rangsorában a 17. helyen a Seahawks volt (Lockett, Metalf, Greg Olsen). A 20. a Texans (Cooks, Cobb, Fuller, Kenny Stills), 23. a Titans (A.J. Brown, Corey Davis, Humphries).
kolok1972
Hááát .... talán a Titans elé beférne a Jets sor ... ha Brown éppen sérült, és Crowder éppen nem. 😀
peterk2005
De az elso 20-ba azert csak beevickelnek ideny vegere. Mondjuk onmagaban a playcall se mindegy, meg a QB se. De ilyen reszleteken ne akadjunk fent. Mike Evans is nyilvan egy kutyauto mert iden nem jok a szamok 😉
topin
kolok1972
topin
kolok1972
Solymi
több mint 5 éve
Ok! Még valaki?Nem. Ez szarkazmus volt. De ne bolygassuk 😀Így van,az értő olvasás kizárólag a Te sajátod.... Na látod,ez volt az irónia! 😉Szerintem keptelen vagy ertoen olvasni, csak bele tudj kapaszkodni valamibe. Az ironiat tavolrol se ismered fel, meg kozelrol se.Bezzeg egy 2 meccses NFL teljesítménnyel rendelkező rookieról aztán baromi megalapozottan lehet véleményt formálni. Demagógia level 100...Mondjuk ez a PFF rangsor a szezon eddigi mutatoja, amiben nem igazan jatszott egyutt ez a negyes. Kerdes hogy all majd ugyanitt ez a Jets WR sor az utolso 8 meccs osszeveteseben. Valoszinuleg nem ligautolso lesz. De nyilvan a PFF is szubjektiv, vannak akiket nagyon szeretnek barmit csinal, van akit kevesbe ugyanazert. 😉Ezt soha nem vitattam,de az hogy bőven a liga első fele,az nálam a top 10 környéke,az meg azért nekem nagyon erős túlzás.De ez teljesen szubjektív.A pff idény előtti rangsorában a 17. helyen a Seahawks volt (Lockett, Metalf, Greg Olsen). A 20. a Texans (Cooks, Cobb, Fuller, Kenny Stills), 23. a Titans (A.J. Brown, Corey Davis, Humphries).
kolok1972
peterk2005
topin
kolok1972
topin
kolok1972
Kollega
“ Az irónia szó ógörög eredetű, a „színlelt szerénykedés, tettetés....”
Szerkesztette: kolok1972
több mint 5 éve
Nem. Ez szarkazmus volt. De ne bolygassuk 😀Így van,az értő olvasás kizárólag a Te sajátod.... Na látod,ez volt az irónia! 😉Szerintem keptelen vagy ertoen olvasni, csak bele tudj kapaszkodni valamibe. Az ironiat tavolrol se ismered fel, meg kozelrol se.Bezzeg egy 2 meccses NFL teljesítménnyel rendelkező rookieról aztán baromi megalapozottan lehet véleményt formálni. Demagógia level 100...Mondjuk ez a PFF rangsor a szezon eddigi mutatoja, amiben nem igazan jatszott egyutt ez a negyes. Kerdes hogy all majd ugyanitt ez a Jets WR sor az utolso 8 meccs osszeveteseben. Valoszinuleg nem ligautolso lesz. De nyilvan a PFF is szubjektiv, vannak akiket nagyon szeretnek barmit csinal, van akit kevesbe ugyanazert. 😉Ezt soha nem vitattam,de az hogy bőven a liga első fele,az nálam a top 10 környéke,az meg azért nekem nagyon erős túlzás.De ez teljesen szubjektív.A pff idény előtti rangsorában a 17. helyen a Seahawks volt (Lockett, Metalf, Greg Olsen). A 20. a Texans (Cooks, Cobb, Fuller, Kenny Stills), 23. a Titans (A.J. Brown, Corey Davis, Humphries).
kolok1972
peterk2005
topin
kolok1972
topin
kolok1972
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Nem számìt, csak csörtézzenek tovább mert legalább aktìv a topic😂😂😂De most igazából miről is megy köztetek a vita?Így van,az értő olvasás kizárólag a Te sajátod.... Na látod,ez volt az irónia! 😉Szerintem keptelen vagy ertoen olvasni, csak bele tudj kapaszkodni valamibe. Az ironiat tavolrol se ismered fel, meg kozelrol se.Bezzeg egy 2 meccses NFL teljesítménnyel rendelkező rookieról aztán baromi megalapozottan lehet véleményt formálni. Demagógia level 100...Mondjuk ez a PFF rangsor a szezon eddigi mutatoja, amiben nem igazan jatszott egyutt ez a negyes. Kerdes hogy all majd ugyanitt ez a Jets WR sor az utolso 8 meccs osszeveteseben. Valoszinuleg nem ligautolso lesz. De nyilvan a PFF is szubjektiv, vannak akiket nagyon szeretnek barmit csinal, van akit kevesbe ugyanazert. 😉Ezt soha nem vitattam,de az hogy bőven a liga első fele,az nálam a top 10 környéke,az meg azért nekem nagyon erős túlzás.De ez teljesen szubjektív.A pff idény előtti rangsorában a 17. helyen a Seahawks volt (Lockett, Metalf, Greg Olsen). A 20. a Texans (Cooks, Cobb, Fuller, Kenny Stills), 23. a Titans (A.J. Brown, Corey Davis, Humphries).
kolok1972
peterk2005
topin
kolok1972
topin
kolok1972
Solymi