New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 728 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Tippek melyik NFC csapatba cseréljük?

Én bemondok egy Giants-t
ZERO_L
Tartom egy kis karton Heinekennel 😎

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 633 — The only discipline that lasts, is self discipline
Meccsek óta folyamatosan csökkent a snapszáma. Gondolom nem volt elégedett. Hát most nem kell foglalkoznia a snapszámmal 1 meccs erejéig. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 073 — situational football
Tippek melyik NFC csapatba cseréljük?

Én bemondok egy Giants-t

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
bogjosi New England Patriots 2 087
Bennett-et eltiltotta a csapat 1 meccsre...összeszólalkozott a pozíciós edzővel..
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ni9i4lleretfgl9oe2t1
Pats suspend Michael Bennett for conduct detrimental
The New England Patriots have suspended defensive lineman Michael Bennett for one week for conduct detrimental, NFL Network's Ian Rapoport and Mike Giardi report.

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
Watson hivatalosan is a fedélzeten újra, azért egy kis upgrade tud lenni a blokkolásban biztosan ill. a nulla TE játékon csak emelni tud 😀

több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
Nem alakult rosszul számunkra ez a hét, az biztos 😊
Wyatt
De a Texans-szal még mi is játszunk meg a KC-val is.
Addigra meg Mahomes felépül és nem lesz ennyire "egyszerű" dolgunk.
Solymi
Ezen a hídon majd akkor megyünk át, amikor elérünk oda. A Jets most életképesnek tűnt, a Dallas pl lehet, hogy teljesen összeesik addigra. A Browns és a Ravens dettó. A fix bukóra várt Eagles sem egyértelmű már. Úgyhogy egyelőre én most csak a kövi meccset nézem, az legyen meg.

New Yorkban gyakran szenvedünk, most már irányító is lesz, ami nem könnyíti a helyzetet. Simán lehet megint egy szenvedős meccs, de a lényeg, hogy jöjjön a W és ne legyen több sérülés. Meg amúgy is szülinapom lesz kedden, szóval illik is ezt hozni :p
Wyatt
Persze, azokkal a meccsekkel majd akkor foglalkozunk, csak arra utaltam h a jelenlegi allapotbol nem lehet sok mindent levonni, pontosabban nem erdemes.

A Jets ellen nagyon oda kell figyelni, nem lehet olyan hibakat elkovetni mint a Bills, Giants ellen.
Gase mar a delfines idoszaka alatt is kepes volt megszivatni minket.

Darnold megmutatta h mekkorat tud dobni, lehet is az ilyen playekre komolyan keszulni.
Solymi
DMC felkészül 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 308 — nabege2@yahoo.com
A peremebereknek nem lehet egyszerű ezt elviselni😊
Van csapatod, nincs csapatod, van csapatod, nincs csapatod... hosszú távon engem tuti kicsinálna...
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 027
Nem mondom, hogy nem gondoltam rá, hogy blokkolni visszahozzák, de nem tettem volna fel rá sok pénzt...
Méretben pont mint egy FB.

több mint 6 éve
Wyatt
Solymi
Ezen a hídon majd akkor megyünk át, amikor elérünk oda. A Jets most életképesnek tűnt, a Dallas pl lehet, hogy teljesen összeesik addigra. A Browns és a Ravens dettó. A fix bukóra várt Eagles sem egyértelmű már. Úgyhogy egyelőre én most csak a kövi meccset nézem, az legyen meg.

New Yorkban gyakran szenvedünk, most már irányító is lesz, ami nem könnyíti a helyzetet. Simán lehet megint egy szenvedős meccs, de a lényeg, hogy jöjjön a W és ne legyen több sérülés. Meg amúgy is szülinapom lesz kedden, szóval illik is ezt hozni :p
Wyatt
Persze, azokkal a meccsekkel majd akkor foglalkozunk, csak arra utaltam h a jelenlegi allapotbol nem lehet sok mindent levonni, pontosabban nem erdemes.

A Jets ellen nagyon oda kell figyelni, nem lehet olyan hibakat elkovetni mint a Bills, Giants ellen.
Gase mar a delfines idoszaka alatt is kepes volt megszivatni minket.

Darnold megmutatta h mekkorat tud dobni, lehet is az ilyen playekre komolyan keszulni.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na erről van itt nagybaszó
 twitter.com/RapSheet/status/1183755207735496704

több mint 6 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Tuti olvassák a fórumot...

twitter.com/bostonsportsinf/status/1183561720813510656
ZERO_L
Ez a durva:

Net points - AFC:

1. NE - 142
2. BAL - 44
3. HOU/KC - 28
...
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 073 — situational football
Tuti olvassák a fórumot...

twitter.com/bostonsportsinf/status/1183561720813510656

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
Solymi

több mint 6 éve
Wyatt
több mint 6 éve

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 308 — nabege2@yahoo.com
hoppácska a Texans nyert KC-be
tényleg egyre nagyobb az esélyünk a 1st seedre
több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
A Chargers kirakta Stephen Andersont, nem lepne meg, ha szerződtetnénk
Wyatt
Vagy Ben-t vissza, ha LaCosse sérülése komolyabb.
És ha már kukazunk egy FB is kene.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Ja akkor félreértettem, azt hittem az AFC-döntővel kapcsolatban jött elő valahogy a Jets, mint lehetséges akadály
Wyatt
Én fogalmaztam pontatlanul. Ilyen erővel akár a Texans vagy Titans is tényező lehetne, habár előbbi akár W helyre is odaérhet valami csoda folytán.
több mint 6 éve
Ja akkor félreértettem, azt hittem az AFC-döntővel kapcsolatban jött elő valahogy a Jets, mint lehetséges akadály

több mint 6 éve
A Jets-részt egyáltalán nem látom jönni, az NFC South meg tükörsima Saints lesz 😊

Én pont ezért írtam, hogy visszahozhatjuk Andersont, hogy legyen egy FB a keretben 😊
Wyatt
Jogos, West-et akartam írni 😀
A Jetset csak picit gondolom annak, bizonyítási kényszer rajtuk van, mi meg egy mini-bye-ról megyünk oda, gyenge csapat ellen, ilyenkor picit benne van, hogy még otthon vannak a srácok fejben.
Persze ha gáz van, a félidőben BB úgyis szétrúgja a csapat seggét.
több mint 6 éve
A Jets-részt egyáltalán nem látom jönni, az NFC South meg tükörsima Saints lesz 😊

Én pont ezért írtam, hogy visszahozhatjuk Andersont, hogy legyen egy FB a keretben 😊

több mint 6 éve
Huhh, hát, elég sokan leírtátok a meglátásaitokat és részben mindenkivel egyetértek.

Elsődlegesen az a baj, hogy az elvárásunk kimondatlanul is az AFC döntő, de méginkább az SB részvétel, ami köszönhetően a sorsolásnak és a többi csapat szerencsétlenkedésének reális így a szezon elején.
Az AFC-ből reálisan nézve a KC és a Colts az aki ellenfél lehet, a sötét ló a Raiders és a Texans, a Bills az aki megnehezítheti a dolgunkat, az ő sorsolásuk se rossz ill. picit még ideveszem a Jets-t is, hisz csoportellenfél és Darnold is visszatér.

NFC oldalán eléggé fejvakarós a történet, ott a South West az ami kiszámíthatatlan, a többinél azért a várható csapatok viszik majd a csoportot.

A mi csapatunkat nézve az látszik, hogy a védelem nagyon egyben van, apróbb hibák (lecsúszó blokk és védekezés a TD-nél) ill. szerencsétlenségek vannak (Tate elkapás, ahol jó volt a védekezés, de az elkapónak mákja volt, JMC is beleért a labdába és így is az elkapóhoz pattant), remélhetőleg a komolyabb sérülések elkerülnek minket.

Az Offense oldaláról ugyanez nem mondható el, ahogy ott kinézett az egység az elején, úgy borult minden menet közben (Andrews, Wynn, Develin). Ennek a három embernek a kiesése alapjaiban befolyásolja a fal stabilitását és a futásblokkolást, ráadásul szerintem Cannon sérülten játszik, a csere FB kiesik, a TE-k meg nem tudnak úgy blokkolni mint Gronk, de úgy se mint egy jobb TE, pl. Allen.

Nagyon úgy tűnik jelenleg, hogy a tavalyi futásunk eltűnik megint és próbálunk azzal operálni, hogy betömörítjük a boxot (helló, középre futások), hogy aztán egy screent vagy egy hosszabb passzt játszunk meg.
Persze ha visszatér sérülésből Dorsett és Burkehead, IR-ről meg Wynn és Harry (btw, akkor Newhouse kuka lenne gondolom), akkor már jobb a helyzet elkapó fronton is és előjönnek azok a játékok amiket a korábbi években játszottunk, de azért örülnék, ha futással is tudnánk operálni, gyengítve a pass-happy csapatokat.
Ahhoz meg kellene egy FB, bár jó lenne ha Izzo ezt meg tudná oldani, méretben ott van mint egy FB, csak ugye ezek meg csak számok.

Továbbá nem szabadna elfelejteni, hogy hiába emlegetjük azt, hogy nincs kinyitva a playbook, az igazság az, hogy nagyon nincs mit kinyitni, mert ennyi újonccal a szezon ezen szakaszában nem tudsz annyit variálni.
A PO-ra már más lesz a helyzet, mert jobban látszódni fog, hogy mit lehet velük megcsinálni és mit nem.

Az a lényeg, hogy az O-fal amennyire lehet legyen rendbetéve, mert akkor Tomi fiú is nyugodtabban dobál, mert az kvázi nem állapot, hogy 3 emberes nyomással szétszedik a falat.

Aki akar, az játszogathat, elég érdekes eredményeket lehet a mostani állapotokból kihozni:
 playoffpredictors.com/football/nfl/?L=Aw18ZXQTDCMC4MfAzPTdHN6+0hUBRp4WyWFCZoVmD2utLwSeFqMrPI+mQA

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 6 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Asante Samuel Jr a 2021-es drafton bekerülhet az NFL-be................

ZERO_L
Faterja fasza vót, de az elejtett 19-0 miatt azért még haragszok rá...
ThundersNFL
Szerintem meg az egyik legjobban túlértékelt CB-nk volt.

Do your job
több mint 6 éve
A Chargers kirakta Stephen Andersont, nem lepne meg, ha szerződtetnénk

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 666 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 m.facebook.com/NFLHU/photos/a.392257560880147/2175295825909636/?type=3&source=48