Baker Mayfield a Panthersnél!

NFL gyorsösszefoglalók - 8. hét, vasárnap

2015. november 2., 17:00

12 mérkőzést rendeztek a nyolcadik forduló vasárnapi játéknapján.

NFL gyorsösszefoglalók - 8. hét, vasárnap

Kansas City - Detroit
Atlanta - Tampa Bay
Cleveland - Arizona
St. Louis - San Francisco
New Orleans - NY Giants
Chicago - Minnesota
Baltimore - San Diego
Pittsburgh - Cincinnati
Houston - Tennessee
Oakland - NY Jets
Dallas - Seattle
Denver - Green Bay


Detroit Lions @ Kansas City Chiefs - 10:45

http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000569887/Lions-vs-Chiefs-highlights

A mérkőzés embere: Alex Smith. Magabiztosan irányítot, futásaival pedig a meccs első felében eldöntötte a találkozót.

A mérkőzés jelenete: Visszatérő motívum: Alex Smith elszabadul

A mérkőzés statisztikája: 206-84. Az első a Chiefs, a második a Lions futott yardjainak a száma. Nem kérdés, mi döntött.

Hogyan tovább Chiefs? Érkeznek az életjelek, de a csoportban még most sem állnak túl fényesen. Ha komolyan gondolják a rájátszást, akkor a Denver ellen meg kell nyerniük egy védelmi csatát.

Hogyan tovább Lions? Veszélyben Jim Caldwell főedző széke, teljesen reménytelennek tűnik a csapat a labda mindkét oldalán. Nem valószínű, hogy pont a Lambeau Fielden lendülnének ismét játékba.

 


 

Tampa Bay Buccaneers @ Atlanta Falcons - 23:20 (hosszabbítás után)
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000569762/Buccaneers-vs-Falcons-broadcast-highlights

A mérkőzés embere: Jameis Winston az egész meccsen megbízható teljesítményt hozott, de a hosszabbításban bemutatott támadássorozat, közte három harmadik kísérlettel, nagyon meggyőző volt az újonc irányító részéről.

A mérkőzés (utáni) jelenete: Kwon Alexander, a Bucs újonc LB-je kapja meg a meccslabdát, miután két turnovert erőszakolt ki, és 11 szerelése volt, pár nappal öccse elveszése után.

A mérkőzés száma: 17. Ennyi pontos előnyt sikerült leadni a Tampa Baynek a második félidőben, a múlt heti 24 pontos leolvadás után.

Hogyan tovább Buccaneers? A Tampa a New York Giants együttesét fogadja a következő játéknapon, és elnézve a Eli Manning és az Óriások formáját, ott is minimum ekkora csodára lesz szükség.

Hogyan tovább Falcons? A Falcons a 49ers-hez látogat és mindenképpen több kell, ha tapadni akarnak a csoportot vezető Panthers-re és nem szeretnék ha a Saints tovább zárkózna rájuk a kiváló szezonkezdet után.

 


 

Arizona Cardinals @ Cleveland Browns - 34:20
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000570429/Cardinals-vs-Browns-highlights

A mérkőzés embere: Carson Palmer. A veterán nem ijedt meg a gyenge kezdéstől és a hátránytól, 374 yarddal és négy TD-vel vezényelte le az Arizona számára kötelező győzelmet.

A mérkőzés jelenete: Visszatérő motívum: Michael Floyd második touchdownja már érvényes, és nem is akármilyen.

A mérkőzés száma: 7. Annak ellenére, hogy a passzjáték dominált a meccsen, hét fumble-t összehoztak a csapatok, ebből Josh McCown magára vállalt hármat.

Hogyan tovább Cardinals? Ha Seattle-ben nyernek két hét múlva, hatalmas lépést tesznek a csoportgyőzelem felé, a vereség viszont hatalmas versenyfutást idézne elő. Rengeteg elkerülhető hibája volt a csapatnak a találkozó bizonyos szakaszaiban, ezeket ki kell küszöbölni.

Hogyan tovább Browns? Ismét nagy lehetőséget szalasztottak el, nem igazán megy nekik a hajrá. A Bengals ellen már az is szép lenne, ha csak a hajrában kapnának ki.

 


 

San Francisco 49ers @ St. Louis Rams - 6:27
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000570441/49ers-vs-Rams-highlights

A mérkőzés embere: Todd Gurley a 49ers-t is szétfutotta, 20 kísérletből szerzett 133 yardja és az egy TD nagyon meggyőző, Amari Cooperrel komoly versenyt fut az év támadóújonca címért.

A mérkőzés jelenete: Gurley 71 yardos TD futásával a második negyed során egy 10 másodperces drive-val megszerezte a vezetést a Rams, és már nem is néztek vissza.

A mérkőzés statisztikája: 0. Ennyi újonc futónak volt egymás után eddig négy 100+ yardos meccse, Gurley az első.

Hogyan tovább Rams? A Vikings otthonába látogatnak, amely az esetleges Wild Card playoff helyek leosztása szempontjából lehet kiemelten fontos mérkőzés.

Hogyan tovább 49ers? A Niners a Falcons-t látja vendégül, amely akár nyerhető meccs is lenne, de ennél jóval több kell a Frisco támadóitól.

 


 

New York Giants @ New Orleans Saints - 49:52
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/0ap3000000571074/Giants-vs-Saints-highlights

A mérkőzés embere: Drew Brees. 511 yard, hét touchdown, kell ezt még magyarázni?

A mérkőzés jelenete: A Saints az egyik legritkábban alkalmazott játékkal adta meg az alaphangot.

A mérkőzés száma: 13. Ennyi touchdownt passzoltak össze az irányítók, 7-6-os leosztásban (a tizennegyedik TD is passzból született, csak egy kiejtett elkapás után a Giants védelme szerezte).

Hogyan tovább Saints? Az Atlanta kikapott, a remények élnek, a Titans verhető, csak védekezni kéne újra elkezdeni.

Hogyan tovább Giants? Elég gyenge az NFC East ahhoz, hogy a 4-4-es mérleggel is jól álljon a Giants, de a Tampa elleni meccsig át kéne nézni a passzvédekezés alapjait.

 


 

Minnesota Vikings @ Chicago Bears - 23:20
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000570346/Vikings-vs-Bears-highlights

A mérkőzés embere: Adrian Peterson 5.2 yardos futásonkénti átlagot tudott felmutatni, amely egy olyan alapot jelentett a támadóknak, amelyből Bridgewater is tudott építkezni, hogy a szükséges pontmennyiséget feltegyék a táblára.

A mérkőzés jelenete: Stefon Diggs meccsben tartja a Minnesotát.

A mérkőzés statisztikája: 2007. október 14. Ekkor nyert utoljára a Vikings a Soldier Fielden.

Hogyan tovább Vikings? A Rams látogat hozzájuk a következő fordulóban, akár playoff helyekről is dönthet az a mérkőzés.

Hogyan tovább Bears? Nyugat felé veszik az irányt, hogy az életéért küzdő Chargers otthonában lépjen pályára a hétfő esti rangadón.

 


 

San Diego Chargers @ Baltimore Ravens - 26:29
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/0ap3000000571075/Chargers-vs-Ravens-highlights

A mérkőzés embere: Joe Flacco. 37 passzkísérletéből 25 sikeres volt, ez 319 yardot és 1 TD-t eredményezett, emellett volt egy 1 futott touchdownja is.

A mérkőzés jelenete: Keenan Allen double coverageben az end zone sarkában, gátülésbe sikerült leérkezni (meg is sérült), de a touchdown megvan.

A mérkőzés száma: 12 db Chargers-játékos sérült meg a mérkőzés folyamán.

Hogyan tovább Ravens? Pihenőhétre mennek, utána a Jacksonville Jaguars csapatát fogadják.

Hogyan tovább Chargers? A Bears látogat hozzájuk, kíváncsian várjuk, hogy több pontot tudnak-e szerezni annál, ahány sérültjük van.

 


 

Cincinnati Bengals @ Pittsburgh Steelers - 16:10
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/0ap3000000571077/Bengals-vs-Steelers-highlights

A mérkőzés embere: AJ Green 11 elkapásból gyűjtött 118 yardot és a győztes TD-t. Gyakorlatilag az egyetlen veszélyes ember volt a vendégeknél.

A mérkőzés jelenete: Shawn Williams interceptionje kulcspillanatban érkezett, és adta vissza a reményt a vendégeknek a mérkőzés megfordítására.

A mérkőzés száma: 5. A két irányító összesen ennyiszer adta el a labdát, amely tekintve eddigi formájukat és a két védelem korábbi állapotát, meglepő szám.

Hogyan tovább Bengals? Rövid hét után fogadják a csütörtök esti meccsen a Browns együttesét.

Hogyan tovább Steelers? Nem kisebb feladat vár rájuk, mint az ezer fokon égő Oakland Raiders megállítása, amely még hazai pályán sem tűnik könnyű feladatnak.

 


 

Tennessee Titans @ Houston Texans - 6:20
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000570385/Titans-vs-Texans-highlights

A mérkőzés embere: Whitney Mercilus. Védelmi csata volt ez a meccs, a különbséget pedig a houstoni passzsiettetés jelentette, amelyet Mercilus 3 és fél sackkel vezetett.

A mérkőzés jelenete: Nate Washingtonnak nagyon fájt ez az elkapás, de megérte végigmenni a tortúrán.

A mérkőzés száma: 10-3. A houstoni védelem összesen ennyi labdát és sacket szerzett be (2 fumble, 1 interception és 7 sack), míg a Titans stabil védekezése mellé csak három extra játékot tudott hozni (3 sack).

Hogyan tovább Texans? Először is reménykedni kell a Colts vereségében, aztán pedig üldözőbe venni a Csikókat a Bengals ellen. Nem lesz könnyű, de a védelem egész jól nézett ki.

Hogyan tovább Titans? Ha minden igaz, Mariota visszatér a Saints ellen. A mai eseményeket elnézve erre szükség is lesz, mert a New Orleans ellen lehet passzolni, de a támadófalat rendbe kéne szedni.

 


 

New York Jets @ Oakland Raiders - 20:34
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000570857/Jets-vs-Raiders-highlights

A mérkőzés embere: Derek Carr. A fiatal irányító szétszedte a Jets védelmét, összesen 333 yardot és 4 TD-t szerzett, amivel esélyt sem hagyott a zöldeknek.

A mérkőzés jelenete: Crabtree-t nem lehet levinni

A mérkőzés száma: 451. Ennyi támadóyardot szerzett összesen a Raiders, ez a legtöbb, amit a Jets idén engedélyezett egy meccsen.

Hogyan tovább Raiders? A Jets után egy újabb potenciális wild card ellenféllel játszanak majd, a Steelers lesz az ellenfél, az a meccs is egy izgalmas találkozónak ígérkezik.

Hogyan tovább Jets? Fitzpatricknak ma van MRI-je, akkor többet tudunk majd, mindenesetre jövő héten a Jacksonville ellen lehet javítani.

 


 

Seattle Seahawks @ Dallas Cowboys - 13:12
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/0ap3000000571068/Seahawks-vs-Cowboys-highlights

A mérkőzés embere: A különbséget a mérkőzés végén Russell Wilson jelentette, aki ha kellett kézzel, ha kellett lábbal tartotta életben a drive-ot és a Seahawks győzelmi esélyeit, melyet végül siker koronázott.

A mérkőzés jelenete: A nem éppen a mobilitásáról híres Matt Cassel 24 yardot "sprintel"

A mérkőzés statisztikája: 3.9 passzolt yardot ért el kísérletenként a Cowboys, ami összességében 97 yardra volt elég Casselnek. Talán érdmesebb lett volna inkább futni.

Hogyan tovább Seahawks? Pihennek a következő fordulóban, így készülve a Cardinals elleni csoportrangadóra.

Hogyan tovább Cowboys? A nehéz szériájuk a Philadelphia elleni hazai mérkőzéssel folytatódik, ha bármit akar még idén a Cowboys, valamit villantaniuk kell jövő vasárnap este.

 


 

Green Bay Packers @ Denver Broncos - 10:29
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000571030/Packers-vs-Broncos-highlights

A mérkőzés embere: A védelmi koordinátori feladatkörbe idén visszakerült Wade Phillips keze alatt a liga legjobb védelme formálódik, Aaron Rodgers-t 77 yardon tartani viszont egészen elképzelhetetlen magasság.

A mérkőzés jelenete(i): Manning bármelyik passza tulajdonképpen, mert élményszámba ment nézni a nagy legendát, amint újra azzal a lendülettel szórja a passzokat, amelyet korábban megszoktunk.

A mérkőzés statisztikája: A 77 passzolt yard, és a 3,5 yard/passzkísérlet is Rodgers karrierjének legrosszabbja (minimum 15 passzkísérlet).

Hogyan tovább Broncos? Manning korábbi együtteséhez, a Colts-hoz látogat, ami ebben a formában játszva sétagalopp lesz.

Hogyan tovább Packers? Hazai pályán fogadják az NFC egyetlen megmaradt (még) veretlen együttesét, amely újabb csemegét szolgáltathat a nagyérdeműnek.

 


Hozzászólások

több mint 6 éve
Eligor Green Bay Packers 3
A Packers idegenbe megy, nem hazai pályán fogadják a Pantherst.
több mint 6 éve
Egy eredményt is javítani kéne mivel nem a Giants nyert 52-49-re

Welcome To The Jungle
több mint 6 éve
Egy említést meg ért volna h a Bell-nek elazakadt az

több mint 6 éve
Eg

több mint 6 éve
Egy említést megért volna h a Bell-nek elszakadt ah MCL-e 😕

több mint 6 éve
E.T. New York Giants 10
WhoDey83 Ó,peddig úgy örültem,azt hittem csak egy rossz álom volt... 😊))
több mint 6 éve
Hááátbaszki, reggeli friss, délutáni friss, esti friss, podcast, powerizé, hét témái, college.. nem tudom mit szedtek, de én is kérek. Cheerleader rovat esetleg? Röntgenek Bellről, BigBen harangjáték.. improvizáziók. Hajrá bowl.hu de néha menjetek ki a szabadba ! 😊