beermoney2

beermoney2
Utoljára láttuk
több mint 10 éve
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
3

Legaktívabb fórum topikok

Topik Hozzászólások
NFL - Csapatfórumok / New England Patriots 3

Utolsó 3 fórum hozzászólás

több mint 11 éve
beermoney2 3
According to ESPN Boston, Wes Welker turned down a two-year deal worth close to $15 million from another AFC team before accepting the Broncos' two-year, $12 million offer.
Per reporter Mike Reiss, Welker didn't seriously consider the offer because "the club isn't viewed as a contender." According to Reiss, talks with the Patriots reached a "breaking point" just before Tuesday's official start of free agency. The Pats offered a two-year, $10 million deal that could be worth up to $16 million through incentives, but Welker turned it down because he believed the sweeteners would be "extremely difficult to reach." - Rotoworld.

Ha ez igaz, akkor így még érdekesebb a dolog.
több mint 11 éve
beermoney2 3
Kyobalu,

van igazság abban amit írsz. Én úgy látom, hogy az elmúlt 1-1,5 évben több sérelem érte Welkert a FO részéről. Ami furcsa, hogy Reiss szerint, a Broncos ajánlat után még felhívta Wes ügynöke a Pats-et, hogy ajánlanak-e ugyanannyit. Közben már kvázi kész volt az Amendola szerződés. Szerintem itt volt az utolsó nagy hiba. Remélem egyszer Belichick kiad egy könyvet, és mindenre fény derül.

Abban mindenesetre egyetértünk, hogy elment a kedvenc játékosunk. Ez van, néhány év múlva veterán minimumért visszahozzuk, mint Branch-et 😊. Sok sikert neki addig is, ha mi nem nyerünk, nyerjen ő gyűrűt!

-------

De nyugodtan írjál még regényt arról, hogy szegény acl szakadásos acélemberrel, a 31 éves slot elkapóval hogyan kúrt ki a Pats, amikor szinte ugyanazt ajánlotta neki, mint a Broncos.beermoney2
Ezt szépen ide hánytad, beermoney... Ha nem tetszik a "regény", ne olvasd el.LordTamas
Úgy kezeled ezt a Welker dolgot, mintha a kedvenc rockzenekarod frontemberét kifúrta volna a dobos.
több mint 11 éve
beermoney2 3
Kyobalu, tomi-tomi! Megértem a nézőpontotokat, én ennek ellenére továbbra is másként látom. Ha egy 4-éves 50 milliós szerződést nem matchelünk, akkor egy szavam sincs. Így tragédia.
Szerintem a Pats FO az elmúlt években nem végzett jó munkát, de ezt a védelem kapcsán már jó-párszor kifejtettem. Egyedül Gronk szerződése tetszik maradéktalanul, ha nem találja ki két év múlva, hogy holdoutol (meg Tomé, de az inkább az ő személyiségéből fakad, mint a FO zsenijéből). Hörnit és Mankins durván túlfizettünk, normális védelmet meg az istennek nem tudunk összerakni. A sikerességünket Bradynek, Scarnak és az edzői stáb általában helyes gameplanjének köszönhetjük (már amikor nincs PO meltdown). Amendolával semmi bajom nem lenne, ha nem az egyik legnagyobb fegyvertény egy slot WR-nél a "duralibility" volna. Hiába tehetséges, meg jók a kezei és kiváló route futó, ha a fél életét felépüléssel tölti.

Más megközelítés a Wes témához. Az NFL üzlet. Ez tény. Abból él, hogy 5 milliárd dollárt kap évente a TV társaságoktól, meg másik 5 milliárdot a mezeladásból, jegybevételből, stb. A csapatoknak sem (csak) az az elsődleges céljuk, hogy sikeresek legyenek, hanem a profit termelése. Welker hatalmas média történet, hányásig hajtó nem draftolt főiskolás, ismeretlen visszahordó, majd minden idők egyik legjobb támadóegységének kulcseleme éveken át, Jerry Rice nevével együtt emlegetett rekordok. Kis "white guy", aki hatalmas ütéseket kap, de mindig feláll, megszakad a csapatért, minta figura a pályán kívül, alapítvány, soha egy balhé, nincs holdout, cirkusz, sírás. Ezek után meg történik, ami történik. Rengetegen látják úgy, hogy kicsinyes és nem méltó dolgot csinált az FO az egész ügy kapcsán.
Én minden évben megveszem az NFL.com Pats előfizetést, van két mezem, rakás egyéb kiegészítőm, pulóverem, stb. Persze nagyon apró pont vagyok az NFL és a Patriots gazdaságában, de belőlem is "él" a csapat. Mostantól kevésbé leszek lelkes, kevesebbet fogok költeni a Patsre. És, a külföldi véleményeket, fórumokat olvasgatva, rengetegen vannak így. Nem Bruschi-t, vagy Troy Brown-t szeretném még mindig a pályán látni, hanem a legeredményesebb nem england-i elkapót, aki még mindig a csúcson van. Persze ezek után is szurkolója maradok a csapatnak, amíg van Brady, Meskó vagy Gronk, de hatalmasat zuhant a szervezet megítélése nálam.
Nyilván ez egy érzelmes magánvélemény. Sajnos emellett határozottan úgy érzem, hogy csak sikeresség szempontjából is nagyon rosszul járt a csapat.

Hajrá Wes és kösz az emlékeket!

Béke! 😊LordTamas
Elegánsan elmész azon tény mellett, hogy a Pats nagyjából ugyanazt ajánlotta neki, mint a Broncos...

"The Patriots, a source close to the situation tells me, wanted to pay Welker roughly $6 million per year, almost exactly what he wound up getting from Denver. But Welker made $9.5 million last season on a one-year franchise-player tag, and that figure likely convinced him he could never accept substantially less than that in New England. Not that a long-term contract of that yearly salary was every in the cards for him with the Patriots, who showed no inclination to stretch for a player who had produced so well for them."

 sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130313/banks-on-welker/?sct=uk_t11_a4

De nyugodtan írjál még regényt arról, hogy szegény acl szakadásos acélemberrel, a 31 éves slot elkapóval hogyan kúrt ki a Pats, amikor szinte ugyanazt ajánlotta neki, mint a Broncos.