Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Azért ha tényleg komolyan gondolják az MU-nál a nagy csapattá válást, nyomnak egy all-int a Mou + Bale/CR packra, és ráállnak a kontrafocira.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 561
Azert ezen ne legyen mar vita.rossz dontest hozott.Elofordul.Sajnos a 3.percben jott ez.
A meccs utan Adamot is meginterjuvoltak.Mondta h kiejtetette.
Klopp is jol reagalta le..szoban.
Azert hatalmas potyanak beallitani nem kell.
több mint 8 éve
Amúgy ha már Pep, szerintetek a tili-toli tökig feltolt védelem focifelfogása melyik csapat keretéhez illene a legjobban az MU-City-Chelsea hármasból?Szerintem Chelsea-hez illene. United drukker vagyok, és ide nem szeretném Pep papát, a City szerintem inkább támadóbb felfogású, a passzolgatós, tili-toli foci talán a Chelsea keretéhez passzolna.
flzoli
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 8 éve
ozibozi
17 172
A BBC élő hírfolyamában a tudósító régóta nem látott potyagólként emlegette a mozdulatot, és bár sokan felvetették a szabálytalanság kérdését, Mark Clattenburg azért nem adta meg, mert Bogdán nem birtokolta a labdát.http://www.origo.hu/sport/focivilag/20151220-bogdan-oriasit-hibazott-kikapott-a-liverpool.html
több mint 8 éve
Csak szerintem volt véleményes? Mondjuk, hogy kiejtette az hiba volt.Benne is maradt. Nem túl magabiztos.
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Mikey
18 752
szokásos Bogdán hiba megvan, oké.
több mint 8 éve
Szép bemutatkozás...
több mint 8 éve
Mikey
18 752
Bogdán kezd elvilegMignolet összeszedett egy kisebb hamstring sérülést.
Negritis
több mint 8 éve
Bogdán kezd elvileg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Tessék Bayernesek örülhettek 😉, az a baj hogy bárhová megy ha nincs BL cím akkor bukás. Kár hogy a Spursnek esélye sincs megszerezni.én nem örülök. sztem a legjobb edző, a keret is már hozzá van alakítva. igazából bárki jön utána visszalépés lett volna. mindenképpen nagy nevet akartak hozni szerintem, ezért Carlo, aki fele annyit sem fog kihozni a keretből, amit taktikai szinten lehetne.
Az már csak mellékes hoy a Barca megint a világ legjobb csapata 😀
dande
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Tessék Bayernesek örülhettek 😉, az a baj hogy bárhová megy ha nincs BL cím akkor bukás. Kár hogy a Spursnek esélye sincs megszerezni.Az már csak mellékes hoy a Barca megint a világ legjobb csapata 😀
több mint 8 éve
Mikey
18 752
Amúgy ha már Pep, szerintetek a tili-toli tökig feltolt védelem focifelfogása melyik csapat keretéhez illene a legjobban az MU-City-Chelsea hármasból?Szerintem City.
flzoli
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Akármikor aláírnám 😊Perez egy Lewa-Kroos cserébe biztos belemenne, főleg az idei teljesítményét látva a németnek 😊na Pep elmegy tőlünk, remélem BL címmel fog távozni. Ancelottinak nem örülök, nem tartom őt olyan jó edzőnek, mint sokan mások, kifejezetten rossz edző a kerethez.Kross visszahozható lenne szerinted ? 😊
csebi
gamerkr
flzoli
Egy jó formában lévő Götze-Kroos-Vidal-Costa négyes elé Müller bőven bomba.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Amúgy ha már Pep, szerintetek a tili-toli tökig feltolt védelem focifelfogása melyik csapat keretéhez illene a legjobban az MU-City-Chelsea hármasból?
több mint 8 éve
Perez egy Lewa-Kroos cserébe biztos belemenne, főleg az idei teljesítményét látva a németnek 😊na Pep elmegy tőlünk, remélem BL címmel fog távozni. Ancelottinak nem örülök, nem tartom őt olyan jó edzőnek, mint sokan mások, kifejezetten rossz edző a kerethez.Kross visszahozható lenne szerinted ? 😊
csebi
gamerkr
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
na Pep elmegy tőlünk, remélem BL címmel fog távozni. Ancelottinak nem örülök, nem tartom őt olyan jó edzőnek, mint sokan mások, kifejezetten rossz edző a kerethez.Végre elmegy, nem szerettem azt, amit ő csinált a kerettel. Kíváncsi vagyok, hogy Carlo alatt mi lesz, remélem egy lendületesebb játékkép.
csebi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Még a végén egész jól is kinézhet az angol bajnokság jövőre (értsd nem balf*szok bénáznak csillió pénzért)....Guardiola --> Chelsea
Special sok --> MU
Klopp -- Pool
Hátha Wengert is el tudják már küldeni az Arsenaltól
A City megint elbénázza a dolgokat, és behúzza Ranieri/Conte/Allegri vonal valamelyikét...
több mint 8 éve
na Pep elmegy tőlünk, remélem BL címmel fog távozni. Ancelottinak nem örülök, nem tartom őt olyan jó edzőnek, mint sokan mások, kifejezetten rossz edző a kerethez.Kross visszahozható lenne szerinted ? 😊
csebi
több mint 8 éve
na Pep elmegy tőlünk, remélem BL címmel fog távozni. Ancelottinak nem örülök, nem tartom őt olyan jó edzőnek, mint sokan mások, kifejezetten rossz edző a kerethez.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
ennél többet nem kell mondani 😊i2.wp.com/stretfordend.taccs.hu/wp-content/uploads/sites/20/2015/01/szar-minden1.jpg
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Mikey
18 752
twitter.com/OptaJoe/status/678257053840855042@gabtsi véleményét szívesen olvasnám a témában.
Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
EldőltValamit linkeljél azért hozzá, mert ez így 0.
Guardiola-->Manchester City
Coolearie
zinedine5
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
EldőltValamit linkeljél azért hozzá, mert ez így 0.
Guardiola-->Manchester City
Coolearie